Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske z webshopa Notino

24261
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Rilastil Daily Care micelarna čistilna voda za obraz in oči 250 ml
    Rilastil Daily Care, 250 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Rilastil Daily Care . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: odstranjuje tudi odporna ličila neguje in obnavlja Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Declaré Pro Youthing krema za predel okoli oči s pomlajevalnim učinkom 15 ml
    Declaré Pro Youthing, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Declaré Pro Youthing se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz gladi linije in drobne gubice Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • SVR Physiopure čistilni penasti gel 200 ml
    SVR Physiopure, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza SVR Physiopure pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje preprečuje suho kožo Sestava: brez milnih sestavin Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Physiogel Calming Relief pomirjajoča krema za suho občutljivo kožo nagnjeno k rdečici 40 ml
    Physiogel Calming Relief, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Physiogel Calming Relief bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Darphin Ideal Resource Overnight Cream posvetlitvena nočna krema 50 ml
    Darphin Ideal Resource Overnight Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Darphin Ideal Resource Overnight Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Ziaja Cucumber čistilni tonik za mastno in mešano kožo 200 ml
    Ziaja Cucumber, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Ziaja Cucumber . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj oži pore ohranja uravnotežen pH v koži takoj pomirja kožo Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Ziaja Silk vlažilna krema za roke in nohte 100 ml
    Ziaja Silk, 100 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Ziaja Silk . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: koža je nežna in mehka Vlaži in hrani kožo obnavlja Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • SVR Hydraliane hranilna in vlažilna dnevna krema 50 ml
    SVR Hydraliane, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz SVR Hydraliane bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Ziaja Cashmere vlažilna krema za roke 100 ml
    Ziaja Cashmere, 100 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Ziaja Cashmere . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo ščiti kožo koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Eveline Cosmetics Foot Care Med mehčalna krema za noge za trdo kožo 100 ml
    Eveline Cosmetics Foot Care Med, 100 ml, kreme za noge za ženske, Krema Eveline Cosmetics Foot Care Med vašim nogam zagotavlja popolno nego. Lastnosti: vlaži kožo popolno mehča in hrani celi razpokano kožo stopala bodo čudovito odišavljena Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte. Ne spirajte.
  • Eveline Cosmetics FaceMed+ čistilna micelarna voda za odstranjevanje ličil z razstrupljevalnim učinkom 650 ml
    Eveline Cosmetics FaceMed+, 650 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda Eveline Cosmetics FaceMed+ zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: odstranjuje tudi vodoodporna ličila globinsko vlaži deluje regeneracijsko ima osvežilne in pomirjajoče učinke Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte.
  • Eveline Cosmetics Foot Care Med nežni vlažilni piling za noge 100 ml
    Eveline Cosmetics Foot Care Med, 100 ml, kreme za noge za ženske, Piling za telo Eveline Cosmetics Foot Care Med z vaše kože odstrani odmrle celice in ji zagotavlja popolno gladkost. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice odlično mehča Vlaži in hrani kožo koža je po uporabi mehka in voljna stopala bodo čudovito odišavljena Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Eveline Cosmetics I Love Vegan Food vlažilna krema za roke z vonjem maline 50 ml
    Eveline Cosmetics I Love Vegan Food, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Eveline Cosmetics I Love Vegan Food popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka hitro se vpija prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Eveline Cosmetics Magical Colour Correction CC krema SPF 15 odtenek 51 Natural 30 ml
    Eveline Cosmetics Magical Colour Correction, 30 ml, Tonirane kreme za ženske, Tonirana krema Eveline Cosmetics Magical Colour Correction doda vaši koži potreben odmerek vlage, hkrati pa prekrije morebitne nepravilnosti. Lastnosti: koži daje potrebno vlažnost Izenačuje barvni ton mat učinek rahlo prekrije mozolje in druge nepravilnosti na koži Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.
  • Eveline Cosmetics Magical Perfection korektor proti temnim kolobarjem pod očmi odtenek 01 Light 15 ml
    Eveline Cosmetics Magical Perfection, 15 ml, Korektorji za ženske, Korektor Eveline Cosmetics Magical Perfection prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: dolgo obstojen učinek enostavno se nanaša izenačuje odtenek kože Navodilo za uporabo: Nanesite korektor v tankem sloju neposredno na prizadeto mesto.
  • Eveline Cosmetics Magic Skin CC krema proti rdečici na obrazu z vlažilnim učinkom 8 v 1 50 ml
    Eveline Cosmetics Magic Skin, 50 ml, Tonirane kreme za ženske, Tonirana krema Eveline Cosmetics Magic Skin kožo vlaži, izenačuje njen barvni ton in jo pušča naravno lepo. Lastnosti: koži daje potrebno vlažnost Izenačuje barvni ton enostavno se nanaša in razmaže rezultat je naraven videz kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi univerzalni odtenek, ki se prilagodi vsaki koži pomirja in osvežuje Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.
  • Eveline Cosmetics Organic Gold lahka matirajoča krema za obraz z zelenim čajem 50 ml
    Eveline Cosmetics Organic Gold, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Eveline Cosmetics Organic Gold bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in poživlja deluje proti nepopolnostim koži daje svežost in svetlost kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi odstranjuje znake aken preprečuje neželen sijaj Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eveline Cosmetics Organic Gold dnevna in nočna krema proti gubam s kokosovim oljem 50 ml
    Eveline Cosmetics Organic Gold, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Eveline Cosmetics Organic Gold bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje deluje proti nepopolnostim hitro se vpija intenzivno vlaži koži vrača mladosten videz Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eveline Cosmetics Nail Therapy After Hybrid balzam za nohte 12 ml
    Eveline Cosmetics Nail Therapy After Hybrid, 12 ml, Nohti za ženske, Pripravek Eveline Cosmetics Nail Therapy After Hybrid vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: krepi nohte izboljšuje odpornost nohtov proti mehanskim poškodbam pospešuje sušenje laka na nohtih Navodilo za uporabo: Nanesite en sloj neposredno na nohte.
  • Eveline Cosmetics Organic Gold regeneracijska in vlažilna krema z aloe vero 50 ml
    Eveline Cosmetics Organic Gold, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Eveline Cosmetics Organic Gold bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži hitro se vpija deluje proti nepopolnostim obnavlja in poživlja ščiti kožo pred prostimi radikali Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eveline Cosmetics Rich Coconut regeneracijska krema za predel okoli oči s probiotiki 20 ml
    Eveline Cosmetics Rich Coconut, 20 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Eveline Cosmetics Rich Coconut neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice globinsko vlaži odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči koži daje prožnost Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Creed Royal Water parfumska voda uniseks 100 ml
    Creed Royal Water, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Sveža, hkrati pa skrivnostna. Sodobna, hkrati pa brezčasna. To je uniseks parfumska voda Creed Royal Water , katere dišavna sestava je primerna tako za ženske kot tudi za moške. citrusna dišava začimbna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni sveža dišava, idealna za toplo vreme uniseks dišava
  • Elizabeth Arden Advanced Ceramide vlažilni in hranilni serum v kapsulah 30 caps.
    Elizabeth Arden Advanced Ceramide, 30 caps., Serumi za obraz uniseks, Lastnosti: koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani pomaga odstranjevati znake staranja kože preprečuje nastajanje gubic Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Elemis Pro-Collagen Marine Oil olje za obraz proti gubam 15 ml
    Elemis Pro-Collagen Marine Oil, 15 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Elemis Pro-Collagen Marine Oil bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: obnavlja in vlaži globinsko hrani obnavlja prožnost kože lepša in gladi nepopolnosti revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Elizabeth Arden Ceramide nežno čistilno olje s ceramidi 195 ml
    Elizabeth Arden Ceramide, 195 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Elizabeth Arden Ceramide z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila koža je na dotik nežna in voljna Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Alcina Nutri Shine hranilni šampon z arganovim oljem 250 ml
    Alcina Nutri Shine, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Alcina Nutri Shine učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Clinique Blackhead Solutions Self-Heating Blackhead Extractor nega proti črnim pikicam 20 ml
    Clinique Blackhead Solutions Self-Heating Blackhead Extractor, 20 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Clinique Blackhead Solutions pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz matira kožo deluje regeneracijsko Sestava: brez dišav
  • Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Pump dozirna črpalka za tekoči puder
    Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Pump, Gobice za ženske, Nega kože ni samo vprašanje krem, serumov, tonikov, gelov in pilingov. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Pump bo odlično dopolnil izdelke, ki jih že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša.
  • Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Concealer dolgoobstojni korektor odtenek 1 C Light (COOL) 7 ml
    Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Concealer, 7 ml, Korektorji za ženske, Korektor Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Concealer prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože ima lahko teksturo, ki ne poudarja gubic izenačuje odtenek kože dolgo obstojen učinek izdelek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Nanašajte s prstom ali s praktičnim aplikatorjem na različne pomanjkljivosti svoje kože.
  • La Roche-Posay Pure Vitamin C krema proti gubam za občutljivo kožo SPF 25 40 ml
    La Roche-Posay Pure Vitamin C, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Navodilo za uporabo: Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Gestil Pantesalmina vlažilni balzam za tanke in poškodovane lase 300 ml
    Gestil Pantesalmina, 300 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Gestil Pantesalmina predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini intenzivno vlaži izboljšuje prožnost lasnih vlaken lasje so mehki na dotik obnavlja strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Sebastian Professional Volupt pršilo za volumen 150 ml
    Sebastian Professional Volupt, 150 ml, Pršilo za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek Sebastian Professional Volupt daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: zagotavlja volumen od korenin ne lepi las in jih ne obremenjuje zagotavlja prožnost las pripravek je posebej primeren za fine in tanke lase Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • ARTDECO Hot Chili Lip Booster svetleči sijaj za ustnice za volumen 6 ml
    ARTDECO Hot Chili Lip Booster, 6 ml, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice ARTDECO Hot Chili Lip Booster vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: ustnicam daje večji volumen kovinski učinek vlaži in mehča ustnice Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino sijaja za ustnice za takojšen učinek večjega volumna.
  • Bioderma Photoderm AR tonirana zaščitna krema za zelo občutljivo kožo, nagnjeno k rdečici SPF 50+ odtenek Natural 30 ml
    Bioderma Photoderm AR, 30 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Bioderma Photoderm AR bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem koži zagotavlja potrebno vlaženje enostaven in hiter nanos Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu.
  • BaByliss PRO Curling Iron 2274TTE kodralnik za lase BAB2274TTE 1 kos
    BaByliss PRO Curling Iron 2274TTE, 1 kos, Kodralniki za lase za ženske, Kodralnik za lase BaByliss PRO Curling Iron 2274TTE oblikuje vihrave kodre in doda vašim lasem popolno obliko v le nekaj minutah. Lastnosti: zaščita las pred izsušitvijo možnost uravnavanja temperature funkcija samodejnega izklopa, ko likalnik ne deluje dlje časa digitalni zaslon Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • BaByliss PRO Curling Iron 2269TTE kodralnik za trojne kodre za lase BAB2269TTE
    BaByliss PRO Curling Iron 2269TTE, Kodralniki za lase za ženske, Kodralnik za lase BaByliss PRO Curling Iron 2269TTE oblikuje vihrave kodre in doda vašim lasem popolno obliko v le nekaj minutah. Lastnosti: nežno navija lase in ustvarja moderne pričeske možnost uravnavanja temperature vrtljiv kabel Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • BaByliss PRO Curling Iron 2273TTE kodralnik za lase BAB2273TTE 1 kos
    BaByliss PRO Curling Iron 2273TTE, 1 kos, Kodralniki za lase za ženske, Kodralnik za lase BaByliss PRO Curling Iron 2273TTE oblikuje vihrave kodre in doda vašim lasem popolno obliko v le nekaj minutah. Lastnosti: zaščita las pred izsušitvijo možnost uravnavanja temperature hitro segrevanje funkcija samodejnega izklopa, ko likalnik ne deluje dlje časa digitalni zaslon Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Philips 3000 BHD350/10 sušilec za lase 1 kos
    Philips 3000 BHD350/10, 1 kos, Sušilci za lase za ženske, Sušilec za lase Philips 3000 BHD350/10 zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske. Lastnosti: možnost uravnavanja hitrosti možnost uravnavanja temperature funkcija hladnega zraka za utrditev pričeske Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Philips 3000 BHD341/10 sušilec za lase 1 kos
    Philips 3000 BHD341/10, 1 kos, Elektronika za ženske, Sušilec za lase Philips 3000 BHD341/10 zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske. Lastnosti: možnost uravnavanja hitrosti možnost uravnavanja temperature funkcija hladnega zraka za utrditev pričeske Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Philips 3000 BHD300/00 sušilec za lase 1 kos
    Philips 3000 BHD300/00, 1 kos, Sušilci za lase za ženske, Sušilec za lase Philips 3000 BHD300/00 zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske. Lastnosti: možnost uravnavanja hitrosti možnost uravnavanja temperature funkcija hladnega zraka za utrditev pričeske Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Redken Color Extend Blondage maska za nevtralizacijo rumenih odtenkov 250 ml
    Redken Color Extend Blondage, 250 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Redken Color Extend Blondage predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: deluje v globino lasnega vlakna nevtralizira rumene odtenke v laseh intenzivno vlaži poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Redken Color Extend Brownlights balzam za toniranje za nevtralizacijo medeninastih podtonov 300 ml
    Redken Color Extend Brownlights, 300 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Redken Color Extend Brownlights zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: nevtralizira oranžne tone v laseh lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje podaljšuje trajanje barve za naravne in barvane lase Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Redken Color Extend Blondage vijoličen šampon za nevtralizacijo rumenih odtenkov 300 ml
    Redken Color Extend Blondage, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Redken Color Extend Blondage učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: nevtralizira rumene odtenke v laseh umiva lase in čisti lasišče podaljšuje obstojnost barve las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Redken Extreme Bleach Recovery hranilna krema za beljene lase 150 ml
    Redken Extreme Bleach Recovery, 150 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja Redken Extreme Bleach Recovery daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las ima regeneracijske učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase.
  • Redken Extreme krepilna nega brez spiranja za poškodovane lase 250 ml
    Redken Extreme, 250 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja Redken Extreme predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: zagotavlja hrano in regeneracijo globinsko obnavlja lase lasje so sijoči in mehki na dotik izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Ne spirajte in oblikujte po želji.
  • Garnier Ambre Solaire vlažilni losjon za sončenje SPF 20 200 ml
    Garnier Ambre Solaire, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Garnier Ambre Solaire predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi koži zagotavlja potrebno vlaženje pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Maybelline Great Lash Blackest Black maskara odtenek Blackest Black 12.5 ml
    Maybelline Great Lash Blackest Black, 12,5 ml, maskare za ženske, Maskara Maybelline Great Lash Blackest Black daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice neguje trepalnice in jih utrjuje se ne razmaže ne lepi trepalnic hitro in enostavno nanašanje Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Nivea Invisible Black & White Clear anti-transpirant roll-on za ženske 50 ml
    Nivea Invisible Black & White Clear, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Invisible Black & White Clear prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ne pušča madežev na oblačilih Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Maybelline Affinitone vlažilni tekoči puder odtenek 16 Vanilla Rose 30 ml
    Maybelline Affinitone, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Maybelline Affinitone bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: odlična sposobnost prekrivanja vlaži izenačuje barvni odtenek kože osvetljuje kožo Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Dermacol Aroma Ritual Macadamia Truffle kremasti gel za prhanje 250 ml
    Dermacol Aroma Ritual Macadamia Truffle, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dermacol Aroma Ritual Macadamia Truffle. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja intenzivno vlaži mehča in povečuje elastičnost kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Wella Professionals Fusion intenzivni regeneracijski balzam za poškodovane lase 1000 ml
    Wella Professionals Fusion, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Wella Professionals Fusion zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Avène Hydrance BB - Riche/Rich tonirana vlažilna krema SPF 30 40 ml
    Avène Hydrance BB - Riche/Rich, 40 ml, Tonirane kreme za ženske, Krema za obraz Avène Hydrance vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: izenačuje ton kože intenzivno vlaži pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Wella Professionals Fusion intenzivna nega za poškodovane in krhke lase 70 ml
    Wella Professionals Fusion, 70 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Fusion predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini obnavlja strukturo las krepi lasna vlakna deluje v globino lasnega vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Uriage DS HAIR Anti-Dandruff Treatment Shampoo šampon proti prhljaju za razdraženo lasišče 200 ml
    Uriage DS HAIR Anti-Dandruff Treatment Shampoo, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Uriage DS HAIR učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Uriage DS HAIR Kerato-Reducing Treatment Shampoo kerato-redukcijski šampon za občutljivo in razdraženo kožo 150 ml
    Uriage DS HAIR Kerato-Reducing Treatment Shampoo, 150 ml, Šamponi za ženske, Šampon Uriage DS HAIR Kerato-Reducing Treatment Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Uriage Eau Thermale Unctuous Body Balm vlažilni balzam za telo za suho in občutljivo kožo 200 ml
    Uriage Eau Thermale Unctuous Body Balm, 200 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Uriage Eau Thermale Unctuous Body Balm, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo koži zagotavlja dolgotrajno prožnost dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • GUERLAIN Abeille Royale Honey Cataplasm Mask maska iz platna z vlažilnim in gladilnim učinkom 4 kos
    GUERLAIN Abeille Royale Honey Cataplasm Mask, 4 kos, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz GUERLAIN Abeille Royale Honey Cataplasm Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani koži vrača prožnost in občutek udobja kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Avène Hydrance lahka vlažilna emulzija 40 ml
    Avène Hydrance, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Avène Hydrance bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Contour Serum serum za obraz za zmanjšanje znakov staranja 30 ml
    Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Contour Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Contour Serum bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga odstranjevati znake staranja kože obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • John Masters Organics Lavender & Ylang Ylang vlažilno milo za obraz in telo 128 g
    John Masters Organics Lavender & Ylang Ylang, 128 g, Trda mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo John Masters Organics Lavender & Ylang Ylang je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: globinsko čisti kožo Hrani in vlaži pomirja draženje prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Académie Scientifique de Beauté Complexion kremasti korektor proti podočnjakom 20 ml
    Académie Scientifique de Beauté Complexion, 20 ml, Korektorji za ženske, Korektor Académie Scientifique de Beauté Complexion prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: kremasta tekstura zmanjša pomanjkljivosti kože osvetljuje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite korektor v tankem sloju neposredno na prizadeto mesto.
  • Avène Les Essentiels hranilna in revitalizacijska krema za občutljivo in suho kožo 50 ml
    Avène Les Essentiels, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Avène Les Essentiels vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo ima pomirjajoče učinke ne pušča mastnega občutka Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Avène Les Essentiels bogata krema za zelo suho in občutljivo kožo 50 ml
    Avène Les Essentiels, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Avène Les Essentiels vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: pomlajuje kožo in ji daje energijo globinsko hrani kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • BaByliss Curl Secret Optimum C1600E samodejni kodralnik za lase
    BaByliss Curl Secret Optimum C1600E, Elektronika za ženske, Kodralnik za lase BaByliss Curl Secret Optimum C1600E oblikuje vihrave kodre in doda vašim lasem popolno obliko v le nekaj minutah. Lastnosti: funkcija ionizacije hitro segrevanje zvočni signal vrtljiv kabel funkcija samodejnega izklopa, ko likalnik ne deluje dlje časa možnost uravnavanja temperature Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Delia Cosmetics Micellar Water Green Tea osvežujoča čistilna micelarna voda 500 ml
    Delia Cosmetics Micellar Water Green Tea, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Delia Cosmetics Micellar Water Green Tea. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: čisti pore v globino ima osvežilne in pomirjajoče učinke uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte.
  • Delia Cosmetics Micellar Water Hyaluronic Acid vlažilna micelarna voda 500 ml
    Delia Cosmetics Micellar Water Hyaluronic Acid, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Delia Cosmetics Micellar Water Hyaluronic Acid. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: čisti pore v globino odstranjuje tudi odporna ličila globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte.
  • Delia Cosmetics Micellar Water Rose Petals Extract pomirjajoča čistilna micelarna voda 500 ml
    Delia Cosmetics Micellar Water Rose Petals Extract, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Delia Cosmetics Micellar Water Rose Petals Extract. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: odstranjuje tudi odporna ličila čisti pore v globino neguje in obnavlja uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte.
  • Zoë Ayla Luxurious Jade Crystal Roller valjček za masažo za obraz
    Zoë Ayla Luxurious Jade Crystal Roller, Dodatki za ženske, Izdelek Zoë Ayla Luxurious Jade Crystal Roller bo poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša.
  • Nivea Apricot & Apricot Seed Oil negovalni gel za prhanje 250 ml
    Nivea Apricot & Apricot Seed Oil, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Nivea Apricot & Apricot Seed Oil . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Nivea Creme Aloe negovalni gel za prhanje 250 ml
    Nivea Creme Aloe, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Nivea Creme Aloe. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Darphin Intral Soothing Cream krema za občutljivo in razdraženo kožo 50 ml
    Darphin Intral Soothing Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Darphin Intral Soothing Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Avène Hydrance vlažilna emulzija SPF 30 40 ml
    Avène Hydrance, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Avène Hydrance bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: globinsko hrani intenzivno vlaži koži vrača trdnost in jo pušča napeto kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • John Frieda Frizz Ease Secret Agent krema za neobvladljive lase 100 ml
    John Frieda Frizz Ease Secret Agent, 100 ml, Kreme in geli za lase za ženske
  • Avène Hydrance UV - Riche / Rich vlažilna krema za občutljivo kožo SPF 30 40 ml
    Avène Hydrance UV - Riche / Rich, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Avène Hydrance vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Philips StraightCare Essential ThermoProtect BHS378/00 likalnik za lase BHS378/00 1 kos
    Philips StraightCare Essential ThermoProtect BHS378/00, 1 kos, Elektronika za ženske, Likalnik za lase Philips StraightCare vedno zagotavlja popolno pričesko. Vaši lasje bodo lepo urejeni, prožni in sijoči. Lastnosti: temeljito gladi lase možnost uravnavanja temperature ne poškoduje in ne izsuši las keramični ploščici LED-zaslon Navodilo za uporabo: Pramen las vložite med ploščici in nežno stisnite ročaj likalnika. Z drsečim gibom potegnite likalnik vse do konic las. Postopek ponovite, dokler ne dosežete želene pričeske. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Phyto Color Protecting Mask maska za tanke, občutljive, barvane lase ali lase s prameni za zaščito barve 150 ml
    Phyto Color Protecting Mask, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Phyto Color predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna podaljšuje trajanje barve lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Phyto Color Protecting Shampoo šampon za zaščito barve za barvane lase in lase s prameni 250 ml
    Phyto Color Protecting Shampoo, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Phyto Color učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče podaljšuje obstojnost barve las obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Ziaja Med Atopic Dermatitis Care nežni čistilni šampon za občutljivo lasišče 300 ml
    Ziaja Med Atopic Dermatitis Care, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ziaja Med Atopic Dermatitis Care učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Orlane Eye Makeup maskara za privihanje in ločevanje trepalnic 12 ml
    Orlane Eye Makeup, 12 ml, maskare za ženske, Maskara Orlane Eye Makeup daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima učinek umetnih trepalnic izrazito zgosti trepalnice čudovito zavije trepalnice hrani in obnavlja trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Orlane Eye Makeup svinčnik za oči odtenek 01 Black 1.1 g
    Orlane Eye Makeup, 1.1 g, Svinčniki za oči za ženske, Črtala za oči Orlane Eye Makeup poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • CHI Tea Tree Oil Conditioner osvežilni balzam za mastne lase in lasišče 340 ml
    CHI Tea Tree Oil Conditioner, 340 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam CHI Tea Tree Oil zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje lasem zagotavlja očarljiv lesk izboljšuje strukturo las pomirja razdraženo lasišče Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Nicolai Cuir Cuba Intense parfumska voda uniseks 100 ml
    Nicolai Cuir Cuba Intense, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja parfumska voda za moške Nicolai Cuir Cuba Intense . Takoj pri prvem poduhanju vas prepriča, da bo od zdaj naprej sestavni del vsakega vašega dne. usnjena dišava začimbna dišava sladka dišava za osebnosti z nekonvencionalnim slogom razkošna dišava za zahtevne
  • FlosLek Laboratorium Re Vita C 40+ intenzivna nočna krema za revitalizacijo kože 50 ml
    FlosLek Laboratorium Re Vita C 40+, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz FlosLek Laboratorium Re Vita C 40+ bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: globinsko hrani obnavlja in poživlja ščiti kožo pred prostimi radikali hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • FlosLek Laboratorium Re Vita C 40+ intenzivna vlažilna krema proti gubam 50 ml
    FlosLek Laboratorium Re Vita C 40+, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz FlosLek Laboratorium Re Vita C 40+ bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Kallos Hair Pro-Tox lak za suhe in poškodovane lase 400 ml
    Kallos Hair Pro-Tox, 400 ml, Stiling za ženske, Lak za lase Kallos Hair Pro-Tox bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: ima hranilni učinek ohranja prožnost in ne obremenjuje las pripravek je prijazen do las lasem daje vitalnost in sijaj močno utrjevanje lasem daje takojšen volumen Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
  • Collistar Magic Drops Face Self-Tanning Concentrate samoporjavitveni koncentrat za obraz 30 ml
    Collistar Magic Drops Face Self-Tanning Concentrate, 30 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Samoporjavitveni pripravek za obraz Collistar Magic Drops bo vaši koži pomagal do popolnega naravnega porjavelega videza. Lastnosti: koži nudi naravno zlatorjavo barvo barvno izenačuje kožo ne pušča madežev vlaži in nahrani hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo obraza in razmažite v smeri vratu in dekolteja.
  • René Furterer Solaire hranilni šampon za lase izpostavljene soncu, morski in klorirani vodi 200 ml
    René Furterer Solaire, 200 ml, Zaščita za lase pred soncem za ženske, Šampon René Furterer Solaire je posebej zasnovan za nego od sonca obremenjenih las. Nežno jih umije, da so mehki in sijoči. Lastnosti: temeljito čisti lase in lasišče krepi lase po kopanju v slani ali klorirani vodi obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Šampon nežno vmasirajte v vlažne lase in jih nato temeljito sperite.
  • Nuxe Prodigieux olje za prhanje za ženske 200 ml
    Nuxe Prodigieux, 200 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Nuxe Prodigieux odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja umiva kožo in odstranjuje umazanijo
  • Guerlain Shalimar gel za prhanje za ženske 200 ml
    Guerlain Shalimar, 200 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje GUERLAIN Shalimar odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo razveselila bo vsako žensko
  • Adidas Cool & Care Control deo sprej za ženske 150 ml
    Adidas Cool & Care Control, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Adidas Cool & Care Control sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Xerjoff Casamorati 1888 Lira parfumska voda za ženske 100 ml
    Xerjoff Casamorati 1888 Lira, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Parfumska voda Xerjoff Casamorati 1888 Lira je pristno ženska dišava, s katero boste v vsaki družbi vzbudili pozornost. sladka dišava za romantično žensko za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti
  • Sensai Face Fresh Paper papirčki za matiranje 100 kos
    Sensai Face Fresh Paper, 100 kos, Dodatki za ženske, Nega kože ni samo vprašanje krem, serumov, tonikov, gelov in pilingov. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek Sensai Face Fresh Paper bo odlično dopolnil izdelke, ki jih že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Lastnosti: odstranjuje odvečno maščobo s kože Navodilo za uporabo: Rahlo prislonite robček na sijoča mesta na obrazu. Rahlo pridržite, vendar ne drgnite, in ga nato odstranite. Primerno posebej za uporabo na T-coni – čelo, območje nosu in brada.
  • Clinique Aromatics Elixir™ Antiperspirant-Deodorant dezodorant roll-on za ženske 75 ml
    Clinique Aromatics Elixir™ Antiperspirant-Deodorant, 75 ml, Deodoranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Clinique Aromatics Elixir™ Antiperspirant-Deodorant sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Scholl Toenail ščipalec za nohte 1 kos
    Scholl Toenail, 1 kos, Nohti za ženske, Pri negi kože ne gre le za losjone za telo, kreme, gele za prhanje, olja ali na primer pilinge. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek Scholl Toenail bo odlično dopolnil kozmetiko, ki jo že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo koža vašega telesa še lepša.
  • Jeanne Arthes Boum for her parfumska voda za ženske 100 ml
    Jeanne Arthes Boum for her, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Če obožujete sadje, vas bo ženska parfumska voda Jeanne Arthes Boum for her povsem prevzela. Sladkim sočnim tonom sadnih plodov se je težko upreti, saj bodo zagotovo polepšali vsak vaš dan. sladka dišava sadna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Pierre René Eyes Mascara maskara za zgostitev in podaljšanje trepalnic z vlažilnim učinkom 15 ml
    Pierre René Eyes Mascara, 15 ml, maskare za ženske, Maskara Pierre René Eyes Mascara daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: zagotavlja poln volumen že z enim slojem izrazito zgosti trepalnice hrani in obnavlja trepalnice hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Bione Cosmetics Keratin + Kofein kremasta maska za lase 260 ml
    Bione Cosmetics Keratin + Kofein, 260 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Bione Cosmetics Keratin + Kofein predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk izboljšuje prožnost lasnih vlaken lasje so mehki na dotik krepi lasna vlakna obnavlja strukturo las lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh