Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske z webshopa Notino

24261
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Farmona Herbal Care Nettle šampon za mastne lase 330 ml
    Farmona Herbal Care Nettle, 330 ml, Šamponi za ženske, Šampon Farmona Herbal Care Nettle učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Farmona Herbal Care Argan Oil hranilna regeneracijska dnevna in nočna krema za suho kožo 50 ml
    Farmona Herbal Care Argan Oil, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: obnavlja in poživlja oži razširjene pore Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Farmona Herbal Care Black Radish balzam proti izpadanju las 200 ml
    Farmona Herbal Care Black Radish, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Farmona Herbal Care Black Radish zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: izboljšuje strukturo las gladi in deluje proti kodranju lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Farmona Herbal Care Black Radish šampon proti izpadanju las 330 ml
    Farmona Herbal Care Black Radish, 330 ml, Šamponi za ženske, Šampon Farmona Herbal Care Black Radish učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna preprečuje prezgodnje izpadanje las lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Farmona Herbal Care Flax Seed krema za razpokane pete (10% Urea) 100 ml
    Farmona Herbal Care Flax Seed, 100 ml, kreme za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Farmona Herbal Care Flax Seed odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: ima regeneracijske učinke popolno mehča in hrani celi razpokano kožo ima krepilne učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte. Ne spirajte.
  • Farmona Herbal Care Horsetail regeneracijski balzam za poškodovane lase 200 ml
    Farmona Herbal Care Horsetail, 200 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja Farmona Herbal Care Horsetail predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje globinsko revitalizira in krepi zagotavlja hrano in regeneracijo Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Ziaja Med Ultra-Moisturizing with Urea regeneracijska emulzija za vlaženje in glajenje kože (5% Urea) 400 ml
    Ziaja Med Ultra-Moisturizing with Urea, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Ziaja Med Ultra-Moisturizing with Urea , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: mehča in pomaga do svilnato gladke kože dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi intenzivno hrani in mehča globinsko vlaži kožo zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži popravlja suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Darphin Specific Care dermabrazija proti staranju kože 50 ml
    Darphin Specific Care, 50 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Darphin Age-Defying Dermabrasion . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice gladi in mehča kožo učinkovito obnavlja kožo osvetljuje in izenačuje kožo zmanjša pomanjkljivosti kože Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Bourjois Volume Glamour maskara za volumen in privihanje trepalnic odtenek 31 Ultra Black 7 ml
    Bourjois Volume Glamour, 7 ml, maskare za ženske, Maskara Bourjois Volume Glamour daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice čudovito zavije trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Bielenda Neuro Hyaluron pomlajevalni serum z gladilnim učinkom 30 ml
    Bielenda Neuro Hyaluron, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Bielenda Neuro Hyaluron bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza obnavlja prožnost kože koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani pomaga odstranjevati znake staranja kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Wella Professionals Oil Reflections hranilna maska za gladke in sijoče lase 150 ml
    Wella Professionals Oil Reflections, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Oil Reflections predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Rodial Dragon's Blood Sculpting gel preoblikovalni gel z regeneracijskim učinkom 50 ml
    Rodial Dragon's Blood Sculpting gel, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži koži vrača trdnost in jo pušča napeto koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Britney Spears Fantasy Intimate parfumska voda za ženske 50 ml
    Britney Spears Fantasy Intimate, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Britney Spears Fantasy Intimate bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. sladka dišava sadna dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Rodial Dragon's Blood Hyaluronic Night Cream nočna pomlajevalna krema 50 ml
    Rodial Dragon's Blood Hyaluronic Night Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Rodial Dragon's Blood Hyaluronic Night Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži daje svežost in svetlost izenačuje ton kože globinsko hrani intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno vsak večer. Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte.
  • Wella Professionals Oil Reflections balzam za glajenje las za sijaj in mehkobo las 200 ml
    Wella Professionals Oil Reflections, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Wella Professionals Oil Reflections zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Sylveco Face Care piling za obraz za zmanjšanje por in mat videz kože 75 ml
    Sylveco Face Care, 75 ml, Mehanični pilingi za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz Sylveco Face Care za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice učinkovito obnavlja kožo gladi in mehča kožo kožo matira Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Dermacol Lily of the Valley & Fresh Citrus parfumska voda za ženske 50 ml
    Dermacol Lily of the Valley & Fresh Citrus, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si osvežitev na vroč poletni ali katerikoli drugi dan. Ženska parfumska voda Dermacol Lily of the Valley & Fresh Citrus vas bo odela v dišavo, polno citrusnih tonov, ki vas bodo napolnili z energijo in prebudili vaše čute. citrusna dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Sylveco Face Care obnovitveni piling proti staranju kože 75 ml
    Sylveco Face Care, 75 ml, Mehanični pilingi za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz Sylveco Face Care za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice osvetljuje in izenačuje kožo čisti zamašene pore gladi in mehča kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • L’Oréal Professionnel Inoa ODS2 oksidacijska emulzija 1000 ml
    L’Oréal Professionnel Inoa ODS2, 1000 ml, Oksidacijska krema za ženske, Oksidacijska emulzija L’Oréal Professionnel Inoa ODS2 je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase. Lastnosti: deluje kot oksidant pri barvanju las za mešanje z barvo iz iste linije izdelkov rezultat je barva, polna leska Navodilo za uporabo: Zmešajte v pravem razmerju z barvo za lase.
  • L’Oréal Professionnel Oxydant Creme oksidacijska emulzija 12% 40 Vol. 1000 ml
    L’Oréal Professionnel Oxydant Creme, 1000 ml, Oksidacijska krema za ženske, Oksidacijska emulzija L’Oréal Professionnel Oxydant Creme je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase. Lastnosti: zagotavlja prekrivanje in sočasno posvetlitev za nekaj odtenkov pomaga pri enakomernem prekrivanju barve Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Samo za profesionalno uporabo.
  • Wella Professionals Color Touch oksidacijska emulzija 1,9 % 6 vol. 1000 ml
    Wella Professionals Color Touch, 1000 ml, Oksidacijska krema za ženske, Oksidacijska emulzija Wella Professionals Color Touch je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase. Lastnosti: deluje kot oksidant pri barvanju las za mešanje z barvo iz iste linije izdelkov izdelek je prijazen do las za popolno prekritje sivih las pomaga pri enakomernem prekrivanju barve Navodilo za uporabo: Zmešajte v pravem razmerju z barvo za lase. Uporabljajte primerne zaščitne rokavice. Ravnajte se po priloženih navodilih. Preprečite stik z očmi. Ob stiku z očmi nemudoma temeljito sperite z vodo. Hranite zunaj dosega otrok.
  • L’Oréal Professionnel Dulcia Advanced nevtralizator za trajno ondulacijo 1000 ml
    L’Oréal Professionnel Dulcia Advanced, 1000 ml, Trajna ondulacija za ženske, Pripravek za trajno L’Oréal Professionnel Dulcia Advanced ustvarja privlačne kodre, ki se obdržijo resnično dolgo. Lastnosti: utrjevalec zagotavlja obstojno trajno po uporabi raztopine lase pušča lepe in zdrave na pogled Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Samo za profesionalno uporabo.
  • L’Oréal Professionnel Inoa ODS oksidacijska emulzija 3% 10 Vol. 1000 ml
    L’Oréal Professionnel Inoa ODS, 1000 ml, Oksidacijska krema za ženske, Oksidacijska emulzija L’Oréal Professionnel Inoa ODS je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase. Lastnosti: vsebuje sestavine za zaščito barve zagotavlja prekrivanje in sočasno posvetlitev za nekaj odtenkov pomaga pri enakomernem prekrivanju barve Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Samo za profesionalno uporabo.
  • Boucheron Boucheron toaletna voda za ženske 100 ml
    Boucheron Boucheron, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima zdaj v svetu dišav svojo podobo. Toaletna voda Boucheron Boucheron bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava orientalska dišava poudari čutnost vsake ženske topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Wella Professionals Welloxon Perfect oksidacijska emulzija 12 % 40 vol. 12% 40 Vol 1000 ml
    Wella Professionals Welloxon Perfect, 1000 ml, Oksidacijska krema za ženske, Oksidacijska emulzija Wella Professionals Welloxon Perfect je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase. Lastnosti: deluje kot oksidant pri barvanju las podaljšuje intenzivnost barve pomaga pri enakomernem prekrivanju barve Navodilo za uporabo: Zmešajte v pravem razmerju z barvo za lase.
  • Wella Professionals Color Touch oksidacijska emulzija 4 % 13 Vol. 1000 ml
    Wella Professionals Color Touch, 1000 ml, Oksidacijska krema za ženske, Oksidacijska emulzija Wella Professionals Color Touch je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase. Lastnosti: deluje kot oksidant pri barvanju las za mešanje z barvo iz iste linije izdelkov izdelek je prijazen do las za popolno prekritje sivih las pomaga pri enakomernem prekrivanju barve Navodilo za uporabo: Zmešajte v pravem razmerju z barvo za lase. Uporabljajte primerne zaščitne rokavice. Ravnajte se po priloženih navodilih. Preprečite stik z očmi. Ob stiku z očmi nemudoma temeljito sperite z vodo. Hranite zunaj dosega otrok. Samo za profesionalno uporabo.
  • Boucheron Boucheron parfumska voda za ženske 100 ml
    Boucheron Boucheron, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Boucheron Boucheron je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava orientalska dišava citrusna dišava poudari čutnost vsake ženske edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Wella Professionals Color Touch Plus oksidacijska emulzija (4% 13 Vol) 1000 ml
    Wella Professionals Color Touch Plus, 1000 ml, Oksidacijska krema za ženske, Oksidacijska emulzija Wella Professionals Color Touch Plus je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase. Lastnosti: deluje kot oksidant pri barvanju las podaljšuje intenzivnost barve izdelek je prijazen do las Navodilo za uporabo: Zmešajte v pravem razmerju z barvo za lase. Samo za profesionalno uporabo.
  • Schwarzkopf Professional IGORA Royal oksidacijska emulzija 9% 30 Vol. 9% / 30 Vol. 1000 ml
    Schwarzkopf Professional IGORA Royal, 1000 ml, Oksidacijska krema za ženske, Oksidacijska emulzija Schwarzkopf Professional IGORA Royal je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase. Lastnosti: za mešanje z barvo iz iste linije izdelkov zagotavlja prekrivanje in sočasno posvetlitev za nekaj odtenkov rezultat je barva, polna leska profesionalni pripravek za uporabo v frizerskih salonih Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Samo za profesionalno uporabo.
  • Revlon Professional Uniq One All In One Classsic regeneracijska kura za vse tipe las 150 ml
    Revlon Professional Uniq One All In One Classsic, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Revlon Professional Uniq One All In One Classsic daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lase pušča čudovito sijoče in vitalne ima regeneracijske učinke preprečuje cepljenje konic Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual losjon za telo 400 ml
    Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča učinkovito obnavlja kožo globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Palmer’s Hair Olive Oil Formula intenzivni balzam za zdrave in lepe lase 60 g
    Palmer’s Hair Olive Oil Formula, 60 g, Balzami za lase za ženske, Balzam Palmer’s Hair Olive Oil Formula zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje izboljšuje strukturo las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual losjon za telo 400 ml
    Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost učinkovito obnavlja kožo koži zagotavlja udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Clinique Sun SPF 50 Mineral Sunscreen Fluid For Face mineralni fluid za sončenje za obraz SPF 50 30 ml
    Clinique Sun SPF 50 Mineral Sunscreen Fluid For Face, 30 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Clinique Sun SPF 50 Mineral Sunscreen Fluid For Face bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem za razliko od kemičnih filtrov ustvari UV-pregrado na površini kože na način zrcalnega učinka odseva sončne žarke preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi deluje preventivno proti staranju kože koži zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite na kožo neposredno pred sončenjem. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Alcina Decorative Wonder Volume maskara za volumen odtenek 010 Black 8 ml
    Alcina Decorative Wonder Volume, 8 ml, maskare za ženske, Maskara Alcina Decorative Wonder Volume daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic zagotavlja poln volumen že z enim slojem posamezno loči vsako trepalnico Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Delia Cosmetics Cameleo Silver maska za lase za nevtralizacijo rumenih odtenkov 200 ml
    Delia Cosmetics Cameleo Silver, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Delia Cosmetics Cameleo Silver predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini intenzivno vlaži lasje so mehki na dotik lasem zagotavlja očarljiv lesk lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Bielenda Neuro Retinol lifting krema 50+ 50 ml
    Bielenda Neuro Retinol, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Bielenda Neuro bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Nivea Diamond & Argan Oil negovalni gel za prhanje 500 ml
    Nivea Diamond & Argan Oil, 500 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Nivea Diamond & Argan Oil je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Bielenda Neuro Collagen vlažilna krema proti gubam 40+ 50 ml
    Bielenda Neuro Collagen, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži
  • By Terry Eye Make-Up maskara za podaljšanje in krepitev trepalnic odtenek 1 Black Parti-Pris 8 g
    By Terry Eye Make-Up, 8 g, maskare za ženske, Maskara By Terry Eye Make-Up daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: zagotavlja poln volumen že z enim slojem izrazito zgosti trepalnice ima intenzivno barvo Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Delia Cosmetics Professional Face Care Vitamins A+E+F serum proti gubam za obraz in dekolte 10 ml
    Delia Cosmetics Professional Face Care Vitamins A+E+F, 10 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Delia Cosmetics Professional Face Care Vitamins A+E+F bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: koži vrača svežino in mladostno lepoto pomaga odstranjevati znake staranja kože preprečuje nastajanje gubic Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • By Terry Eye Make-Up vodoodporna maskara za volumen in privihanje trepalnic odtenek Black 8 g
    By Terry Eye Make-Up, 8 g, maskare za ženske, Maskara By Terry Eye Make-Up daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: zagotavlja poln volumen že z enim slojem podaljša dolžino trepalnic ima intenzivno barvo Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • John Masters Organics Dry Hair Nourishment & Defrizzer negovalno olje za glajenje las 23 ml
    John Masters Organics Dry Hair Nourishment & Defrizzer, 23 ml, Klasična olja za lase za ženske, Nega brez spiranja John Masters Organics Dry Hair Nourishment & Defrizzer daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las deluje proti kodranju las nudi privlačen lesk ima regeneracijske učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Aveda Brilliant™ Conditioner balzam za kemično obdelane lase 200 ml
    Aveda Brilliant™ Conditioner, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Aveda Brilliant™ Conditioner zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk zagotavlja potrebno vlaženje izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Aveda Brilliant™ Shampoo šampon za kemično obdelane lase 250 ml
    Aveda Brilliant™ Shampoo, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Aveda Brilliant™ Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna daje lesk in volumen lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Biotherm Lait Corporel Le Déodorant antiperspirant roll-on brez parabenov 75 ml
    Biotherm Lait Corporel Le Déodorant, 75 ml, Antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Biotherm Lait Corporel Le Déodorant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem dodaja svežino nudi dolgotrajno zaščito ne draži občutljive kože Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Vichy Dercos Anti-Dandruff pomirjajoči šampon za občutljivo lasišče proti prhljaju 200 ml
    Vichy Dercos Anti-Dandruff, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Vichy Dercos Anti-Dandruff učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj obnavlja in hrani lase lase pušča mehke lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Elizabeth Arden Visible Difference gladilna podlaga za pod tekoči puder z vitamini za uravnovešeno kožo 15 ml
    Elizabeth Arden Visible Difference, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Elizabeth Arden Visible Difference je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani koži vrača svežino in mladostno lepoto izenačuje barvni odtenek kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • Rimmel Exaggerate Eyeliner tekoče črtalo za oči odtenek 100% Black 2,5 ml
    Rimmel Exaggerate Eyeliner, 2,5 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Rimmel Exaggerate Eyeliner poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva izriše natančno linijo ustvarja privlačen dramatičen videz črte so odporne proti drgnjenju Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Vichy Normaderm Anti-Age dnevna krema proti prvim gubam za mastno in problematično kožo 50 ml
    Vichy Normaderm Anti-Age, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Neutrogena Norwegian Formula® krema za roke, ki se hitro absorbira 75 ml
    Neutrogena Norwegian Formula®, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Neutrogena Norwegian Formula® . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo hitro se vpija ne pušča mastnih sledi koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Mauboussin Pour Elle parfumska voda za ženske 100 ml
    Mauboussin Pour Elle, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Mauboussin Pour Elle bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava sadna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Neutrogena Norwegian Formula® regeneracijski balzam za ustnice 15 ml
    Neutrogena Norwegian Formula®, 15 ml, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Neutrogena Norwegian Formula® je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani popravlja razpokane ustnice suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Neutrogena Norwegian Formula® intenzivno regeneracijsko mleko za telo za suho kožo 400 ml
    Neutrogena Norwegian Formula®, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Neutrogena Norwegian Formula® bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: učinkovito obnavlja kožo pomirja kožo in jo osvežuje na koži ne pušča mastnih sledi popravlja suho kožo Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Neutrogena Clear & Radiant čistilni gel 200 ml
    Neutrogena Clear & Radiant, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Neutrogena Clear & Radiant pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Lalique L'Amour parfumska voda za ženske 50 ml
    Lalique L'Amour, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Novo odvisnost, ki je ne boste želeli opustiti, predstavlja parfumska voda za ženske Lalique L'Amour . Očarala vas bo že s prvimi vonjavami, vsak naslednji dan pa vas bo prepričala, da si svoje mesto na vaši toaletni mizici vsekakor zasluži. cvetlična dišava lesna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Chloé Roses de Chloé toaletna voda za ženske 75 ml
    Chloé Roses de Chloé, 75 ml, Toaletne vode za ženske, Uživajte ves dan v nežnih cvetličnih čarih. Toaletna voda Chloé Roses de Chloé skriva na tisoče cvetnih lističev, katerih dišava bo izvrstno poudarila vašo ženskost in naravno privlačnost. cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Bond No. 9 New York Beaches Hamptons parfumska voda uniseks 100 ml
    Bond No. 9 New York Beaches Hamptons, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Bond No. 9 New York Beaches Hamptons je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. akvatična dišava z morskimi toni cvetlična dišava uniseks dišava sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Bond No. 9 Downtown Wall Street parfumska voda uniseks 100 ml
    Bond No. 9 Downtown Wall Street, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Sveža, hkrati pa skrivnostna. Sodobna, hkrati pa brezčasna. To je uniseks parfumska voda Bond No. 9 Downtown Wall Street, katere dišavna sestava je primerna tako za ženske kot tudi za moške. začimbna dišava citrusna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni sveža dišava, idealna za toplo vreme uniseks dišava
  • Nivea Invisible Black & White Clear antiperspirant v pršilu za ženske 150 ml
    Nivea Invisible Black & White Clear, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Invisible Black & White Clear prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ne pušča madežev na oblačilih nudi dolgotrajno zaščito Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši.
  • Bioderma Sébium čistilni piling za mastno in mešano kožo 100 ml
    Bioderma Sébium, 100 ml, Čiščenje obraza za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Bioderma Sébium . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz gladi in mehča kožo osvetljuje in izenačuje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Avène Skin Care čistilna pena za normalno do mešano kožo 150 ml
    Avène Skin Care, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Avène Skin Care pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz matira kožo regulira tvorbo kožnega sebuma uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Biotherm Lait Corporel Le Beurre maslo za telo za suho do zelo suho kožo 200 ml
    Biotherm Lait Corporel Le Beurre, 200 ml, Masla za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Biotherm Lait Corporel Le Beurre, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži daje žametno mehkobo popravlja suho kožo koži zagotavlja dolgotrajno prožnost mehča in pomaga do svilnato gladke kože Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Diet Esthetic Aloe Vera regeneracijski gel za obraz in telo 250 ml
    Diet Esthetic Aloe Vera, 250 ml, Geli za telo za ženske, Pripravek Diet Esthetic Aloe Vera bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: koži vrača mladosten videz koži daje svežost in svetlost obnavlja in poživlja globinsko hrani intenzivno vlaži pomirja draženje in rdečico obnavlja kožno bariero Navodilo za uporabo: Nanesite na težavna mesta in z nežno masažo vtrite v kožo. Dlje kot se boste posvetili masaži prizadetih mest, vidnejši bodo rezultati.
  • Bioderma Nodé A Shampooning pomirjujoči šampon za občutljivo lasišče 400 ml
    Bioderma Nodé A Shampooning, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Bioderma Nodé A Shampooning učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži lase pušča mehke daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Max Factor Eyebrow Pencil svinčnik za obrvi odtenek 2 Hazel 1.4 g
    Max Factor Eyebrow Pencil, 1.4 g, črtala za obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi Max Factor Eyebrow Pencil vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto obrvem daje volumen in obliko takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi vključno s praktično krtačko Navodilo za uporabo: S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.
  • Roger & Gallet Jean-Marie Farina osvežujoč gel za prhanje 200 ml
    Roger & Gallet Jean-Marie Farina, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Roger & Gallet Jean-Marie Farina . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: pri umivanju ustvarja bogato peno intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja kožo pušča žametno mehko in gladko Sestava: brez milnih dodatkov Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Labello Pearly Shine balzam za ustnice LSF 10 4,8 g
    Labello Pearly Shine, 4,8 g, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Labello Pearly Shine je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnice pušča mehke in gladke suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Bond No. 9 Downtown Astor Place parfumska voda uniseks 100 ml
    Bond No. 9 Downtown Astor Place, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Popolno medsebojno delovanje svežine in sadnih tonov predstavlja uniseks parfumska voda Bond No. 9 Downtown Astor Place. Dišava, polna sijoče energije, postane vaš nepogrešljivi družabnik ne le poleti. cvetlična dišava lesna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Max Factor False Lash Effect maskara za volumen in ločitev trepalnic odtenek Black Brown 13,1 ml
    Max Factor False Lash Effect, 13,1 ml, maskare za ženske, Maskara Max Factor False Lash Effect daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice ima učinek umetnih trepalnic zagotavlja poln volumen že z enim slojem ne lepi trepalnic Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Bioderma Nodé G Shampoo šampon za mastne lase 400 ml
    Bioderma Nodé G Shampoo, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Bioderma Nodé G Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži lase pušča mehke Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Bond No. 9 Chinatown parfumska voda uniseks 100 ml
    Bond No. 9 Chinatown, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Odkrijte dišavo, ki je ni možno nikamor uvrstiti, kljub temu pa mojstrsko poudari osebnost svojega nosilca. Uniseks parfumska voda Bond No. 9 Chinatown je prava dišava, ki vaši izvirnosti omogoči, da pride do izraza. cvetlična dišava lesna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Clinique High Impact™ Extreme Volume Mascara maskara za volumen odtenek 01 Extreme Black 10 ml
    Clinique High Impact™ Extreme Volume Mascara, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Clinique High Impact™ Extreme Volume Mascara daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice posamezno loči vsako trepalnico poudari obliko oči ima dolgotrajen učinek hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Roger & Gallet Fleur d'Osmanthus osvežujoč gel za prhanje 200 ml
    Roger & Gallet Fleur d'Osmanthus, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Roger & Gallet Fleur d'Osmanthus . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: pri umivanju ustvarja bogato peno intenzivno vlaži hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Max Factor Kohl Pencil svinčnik za oči odtenek 060 Ice Blue 1.3 g
    Max Factor Kohl Pencil, 1.3 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Max Factor Kohl Pencil poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: ustvarja privlačen dramatičen videz ustvarja močno in šibko linijo polna in intenzivna barva Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Kérastase Volumifique Bain Volume šampon za fine in tanke lase 250 ml
    Kérastase Volumifique Bain Volume, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kérastase Volumifique Bain Volume učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: daje lesk in volumen krepi lasna vlakna zmanjšuje lomljivost las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • René Furterer Sublime Curl šampon za podporo naravnih valov 200 ml
    René Furterer Sublime Curl, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon René Furterer Sublime Curl učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase pušča mehke daje lesk in volumen Sestava: ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije. Pred uporabo se posvetujte s frizerjem, ali je ta izdelek primeren prav za vaše lase.
  • Bielenda Neuro Glicol + Vit. C nočni pomlajevalni serum s piling učinkom 30 ml
    Bielenda Neuro Glicol + Vit. C, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Bielenda Neuro Glicol + Vit. C bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza obnavlja prožnost kože koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani pomaga odstranjevati znake staranja kože obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Institut Esthederm Sun Care Oil olje za sončenje za telo in lase s srednjo UV zaščito 150 ml
    Institut Esthederm Sun Care Oil, 150 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Lastnosti: lasem zagotavlja nevidno zaščito pred soncem
  • Institut Esthederm After Sun Repair Firming Anti Wrinkle Face Care krema za obraz po sončenju 50 ml
    Institut Esthederm After Sun Repair Firming Anti Wrinkle Face Care, 50 ml, Izdelki po sončenju za ženske, Čim dlje ohranite spominek s poletnih počitnic v obliki lepo porjavelega telesa. Pripravek Institut Esthederm After Sun Repair Firming Anti Wrinkle Face Care nudi od sonca obremenjeni koži potrebno nego in hkrati podaljšuje pridobljeno porjavelost. Vaša koža bo ohranila enakomeren bronast odtenek še dolgo po trenutkih, preživetih na soncu. Lastnosti: poglablja intenzivnost sončenja
  • Ziaja Cupuacu samoporjavitveni losjon za telo 300 ml
    Ziaja Cupuacu, 300 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Pripravek vam bo pomagal, da boste hitro in enostavno dosegli čudovit odtenek porjavelosti, kot bi bili na morju. Lastnosti: koži daje zdrav videz s poljubom sonca postopoma temni odtenek kože vlaži in nahrani mehča kožo Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite. Po uporabi si temeljito umijte roke.
  • Institut Esthederm Sun Intolerance zaščitno pršilo za telo pri intoleranci na sonce 150 ml
    Institut Esthederm Sun Intolerance, 150 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Nega, ki jo koži zagotovite pred sončenjem, je korak, ki ga ne smete izpustiti. Pripravek Institut Esthederm Sun Intolerance podpira postopek sončenja, koži daje tisto, kar potrebuje, in zagotavlja še lepši rezultat. Lastnosti: koži zagotavlja potrebno vlaženje pripravlja kožo na izpostavljenost soncu Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite pred izpostavljenostjo soncu in temeljito raznesite.
  • Bione Cosmetics Keratin + Kofein regeneracijski šampon 260 ml
    Bione Cosmetics Keratin + Kofein, 260 ml, Šamponi za ženske, Šampon Bione Cosmetics Keratin + Kofein učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna daje lesk in volumen lase pušča mehke Sestava: ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Ziaja Massage Oil masažno olje proti celulitu 500 ml
    Ziaja Massage Oil, 500 ml, Nega proti celulitu za ženske, Se sprašujete, kako se znebiti pomarančne kože na stegnih, zadnjici ali rokah? Ni vam več treba. V boju proti neenakomernosti kože vam bo pomagal pripravek _ZNACKA_ _ _ _KOLEKCE_ _ _ _PODKOLEKCE__, ki zmanjša videz celulita, učinkovito zgladi neenakomerno teksturo, koži pa zagotovi čvrstejši videz. Enkrat za vselej se znebite nevšečnih vdolbinic in svoji koži povrnite njeno naravno lepoto. Lastnosti: povečuje prožnost kože zmanjšuje celulit in čvrsti kožo gladi kožo Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na težavni del telesa (stegna, boki, zadnjica in trebuh). Vmasirajte s krožnimi gibi v kožo in pustite, da se vpije. Uporabljajte redno.
  • Ziaja Cupuacu kristalni gel za prhanje in milo za kopanje 500 ml
    Ziaja Cupuacu, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Ziaja Cupuacu . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Vianek Moisturising intenzivno maslo za telo z vlažilnim učinkom 250 ml
    Vianek Moisturising, 250 ml, Masla za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Vianek Moisturising , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča globinsko vlaži kožo mehča in pomaga do svilnato gladke kože pomirja kožo in jo osvežuje Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Bioliq Specialist Imperfections razstrupljevalna nočna krema z vlažilnim učinkom 30 ml
    Bioliq Specialist Imperfections, 30 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bioliq Specialist Imperfections bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: deluje proti nepopolnostim zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Tous Gold parfumska voda za ženske 50 ml
    Tous Gold, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši ženska parfumska voda Tous Gold , ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrila prav vsak dan. cvetlična dišava brezčasna elegantna dišava za ljubiteljice klasike dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Concept Elite Ionic Infrared Boost VV6030 sušilec za lase 1 kos
    Concept Elite Ionic Infrared Boost VV6030, 1 kos, Sušilci za lase za ženske, Sušilec za lase Concept Elite Ionic Infrared Boost VV6030 zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske. Lastnosti: nežno posuši lase odpravlja poškodbe las zaradi vpliva toplote ohranja zdrav videz las funkcija ionizacije možnost uravnavanja hitrosti možnost uravnavanja temperature sestavni del pakiranja različni nastavki funkcija hladnega zraka za utrditev pričeske Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Concept Perfect Skin Pro IL5000 IPL epilator za telo, obraz, predel bikinija in pazduhe 1 kos
    Concept Perfect Skin Pro IL5000, 1 kos, IPL epilatorji za ženske, Nič več neželenih dlačic, nič več skrbi zaradi pogostega britja, le čudovit občutek popolnoma gladke kože, ki traja več mesecev. IPL epilator Concept Perfect Skin Pro IL5000 deluje po načelu rušenja strukture dlačic s pomočjo intenzivne pulzne svetlobe. Svetlobni žarek deluje neposredno na korenine dlačic pod površino kože in učinkovito pomaga ustaviti njihovo rast. Na ta način popolnoma brez bolečin odstrani neželene dlačice vključno s koreninami. Poleg tega ob redni uporabi omejuje njihovo ponovno rast. Lastnosti: kožo pušča gladko dolgotrajen učinek kožo nežno in učinkovito osvobodi neželenih dlak varna epilacija v udobju vašega doma enostavna, udobna in učinkovita nega brezžična uporaba primeren za uporabo na celem telesu in obrazu Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Luvia Cosmetics Prime Vegan Pro set čopičev
    Luvia Cosmetics Prime Vegan Pro, 12 kos, Set čopičev za ličenje za ženske, Set čopičev za ličenje Luvia Cosmetics Prime Vegan Pro vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec. Vsebina seta: čopič za ličenje oči 1 kos čopič za senčila za oči 6 kos čopič za rdečilo 1 kos čopič za puder 1 kos čopič za konture 1 kos čopič za osvetljevalec 1 kos čopič za obrvi 1 kos gobica za tekoči puder 1 kos silikonski pripomoček za čiščenje čopičev etui za šminko Lastnosti: čopič za popolno ličenje za nanos kremastih izdelkov za nanos pudrastih izdelkov natančno in enostavno nanašanje Sestava: veganski izdelek
  • Luvia Cosmetics Prime Vegan Pro Black Edition set čopičev 12 kos
    Luvia Cosmetics Prime Vegan Pro Black Edition, 12 kos, Set čopičev za ličenje za ženske, Set čopičev za ličenje Luvia Cosmetics Prime Vegan Pro Black Edition vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec. Vsebina seta: čopič za ličenje oči 1 kos čopič za senčila za oči 6 kos čopič za rdečilo 1 kos čopič za puder 1 kos čopič za konture 1 kos čopič za osvetljevalec 1 kos čopič za obrvi 1 kos gobica za tekoči puder 1 kos silikonski pripomoček za čiščenje čopičev etui za šminko Lastnosti: čopič za popolno ličenje za nanos kremastih izdelkov za nanos pudrastih izdelkov natančno in enostavno nanašanje Sestava: veganski izdelek
  • Luvia Cosmetics Travel Set Cappuccino set čopičev (potovalna)
    Luvia Cosmetics Travel Set Cappuccino, Set čopičev za ličenje za ženske, Set čopičev za ličenje Luvia Cosmetics Travel Set Cappuccino vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec. Vsebina seta: čopič za senčila za oči čopič za senčenje in prehode čopič za puder čopič za ustnice čopič za ličenje oči etui za šminko Lastnosti: čopič za popolno ličenje idealen za potovanja za natančno nanašanje ličil Sestava: veganski izdelek
  • Luvia Cosmetics Travel Set Espresso set čopičev potovalna
    Luvia Cosmetics Travel Set Espresso, Set čopičev za ličenje za ženske, Set čopičev za ličenje Luvia Cosmetics Travel Set Espresso vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec. Vsebina seta: čopič za senčila za oči čopič za senčenje in prehode čopič za puder čopič za ustnice čopič za ličenje oči etui za šminko Lastnosti: čopič za popolno ličenje idealen za potovanja za natančno nanašanje ličil Sestava: veganski izdelek
  • Benefit The POREfessional Get Unblocked čistilno olje za odstranjevanje ličil za glajenje kože in zmanjšanje por 147 ml
    Benefit The POREfessional Get Unblocked, 147 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Benefit The POREfessional pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila kožo hrani uporablja se lahko tudi na občutljivi koži
  • Alfaparf Milano Keratin Therapy Lisse Design nežen balzam za sijaj in mehkobo las 250 ml
    Alfaparf Milano Keratin Therapy Lisse Design, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Alfaparf Milano Keratin Therapy Lisse Design zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh