Cena

Ysabel Mora spodnje perilo

 • Katalog
 • Lista
43 izdelkov
 • Ysabel Mora 3 pari toplih otroških nogavic Dorote barvna
  12,99 €
  Si vaši otroci pozabljajo obuti copate? V nogavicah z gumijastimi blazinicami na predelu stopal se vam ni treba bati, da bi jim spodrsnilo. Toplejše nogavice so zaključene z udobnim robom, ki ne stiska noge. Otroške nogavice Priročno pakiranje Patent, ki ne tišči Gumijaste blazinice na stopalih (proti drsenju) Pakiranje vsebuje tri pare otroških nogavic različnih barv (glejte sliko).
 • Ysabel Mora 3 pari otroških nogavic Chinn barvna
  7,89 €
  Otroške nogavice za vsak dan. Izdelane so iz prijetnega materiala, zahvaljujoč bolj ohlapnemu robu nikoli ne tiščijo. V priročnem trojnem pakiranju! Otroške nogavice Priročno pakiranje Rob, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare nogavic različnih dizajnov, glejte sliko.
 • Ysabel Mora 3 pari toplih otroških nogavic Abelu črna-roza
  12,99 €
  Si vaši otroci pozabljajo obuti copate? V nogavicah z gumijastimi blazinicami na predelu stopal se vam ni treba bati, da bi jim spodrsnilo. Toplejše nogavice so zaključene z udobnim robom, ki ne stiska noge. Otroške nogavice Priročno pakiranje Patent, ki ne tišči Gumijaste blazinice na stopalih (proti drsenju) Pakiranje vsebuje tri pare otroških nogavic z različnimi motivi (glejte sliko).
 • Ysabel Mora 3 pari otroških nogavic Rakr barvna
  12,99 €
  Si vaši otroci pozabljajo obuti copate? V nogavicah z gumijastimi blazinicami na predelu stopal se vam ni treba bati, da bi jim spodrsnilo. Toplejše nogavice so zaključene z udobnim robom, ki ne stiska noge. Otroške nogavice Priročno pakiranje Patent, ki ne tišči Gumijaste blazinice na stopalih (proti drsenju) Pakiranje vsebuje tri pare otroških nogavic v različnih barvah (glejte sliko).
 • Ysabel Mora 3 pari otroških nogavic Reant barvna
  12,99 €
  Si vaši otroci pozabljajo obuti copate? V nogavicah z gumijastimi blazinicami na predelu stopal se vam ni treba bati, da bi jim spodrsnilo. Toplejše nogavice so zaključene z udobnim robom, ki ne stiska noge. Otroške nogavice Priročno pakiranje Patent, ki ne tišči Gumijaste blazinice na stopalih (proti drsenju) Pakiranje vsebuje tri pare otroških nogavic v različnih barvah (glejte sliko)
 • Ysabel Mora 3 pari toplih otroških nogavic Verth barvna
  11,99 €
  Priročno trojno pakiranje otroških nogavic za hladne dni. Lepo izdelane, zaključene z mehkim in prijetnim patentom, ki ne tišči. Otroške nogavice Priročno pakiranje Patent, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare otroških nogavic v različnih barvah (glejte sliko).
 • Ysabel Mora 2 para toplih otroških nogavic Dani modra-bež
  8,69 €
  Si vaši otroci pozabljajo obuti copate? V nogavicah z gumijastimi blazinicami na predelu stopal se vam ni treba bati, da bi jim spodrsnilo. Toplejše nogavice so zaključene z udobnim robom, ki ne stiska noge. Otroške nogavice Priročno pakiranje Patent, ki ne tišči Gumijaste blazinice na stopalih (proti drsenju) Pakiranje vsebuje dva para otroških nogavic v različnih barvah (glejte sliko).
 • Ysabel Mora 3 pari otroških nogavic Yrako barvna
  11,99 €
  Priročno pakiranje treh parov otroških nogavic za hladne dni. Lepo izdelane, zaključene z mehkim robom, ki ne stiska noge. Z motivi srčkov. Otroške nogavice Priročno pakiranje Patent, ki ne tišči Pakiranje vsebuje tri pare otroških nogavic v različnih barvah (glejte sliko)
 • Ysabel Mora 3 pari otroških nogavic Maend barvna
  7,89 €
  Otroške nogavice za vsak dan. Izdelane so iz prijetnega materiala, mehak patent pa noge ne stiska. V priročnem trojnem pakiranju. Otroške nogavice Priročno pakiranje Patent, ki ne tišči Pakiranje vsebuje dva črna in en siv par nogavic (glejte sliko).
 • Ysabel Mora 2 para otroških nogavic Ynisy modra-siva
  8,69 €
  Si vaši otroci pozabljajo obuti copate? V nogavicah z gumijastimi blazinicami na predelu stopal se vam ni treba bati, da bi jim spodrsnilo. Toplejše nogavice so zaključene z udobnim robom, ki ne stiska noge. Otroške nogavice Priročno pakiranje Patent, ki ne tišči Gumijaste blazinice na stopalih (proti drsenju) Pakiranje vsebuje dva para otroških nogavic z različnimi motivi (glejte sliko)
 • Ysabel Mora Moška termo spodnja majica YSABEL MORA bela
  15,99 €
  Moška funkcionalna spodnja majica je tudi v najhujših zimskih pogojih zanesljiva in vas bo prijetno grela. Na notranji strani je kosmatena. Moška funkcionalne spodnja majica Pletena tkanina Tehnologija Thermal Control zagotavlja, da vam bo vedno toplo Dopolnite jo lahko z ostalimi funkcionalnimi kosi iz kolekcije
 • Ysabel Mora Moška termo majica YSABEL MORA V bela
  18,99 €
  Spodnji sloj oblačil vas bo zanesljivo grel pri vseh zimskih dejavnostih. Notranja stran majice z V izrezom je opremljena z žametno toplim slojem. Moška funkcionalna majica Pletena tkanina Tehnologija Thermal Control zagotavlja, da vam bo vedno toplo Dopolnite z ostalimi funkcionalnimi kosi iz kolekcije.
 • Ysabel Mora Moška termo majica YSABEL MORA bela
  18,99 €
  Spodnji sloj oblačil vas bo zanesljivo grel pri vseh zimskih dejavnostih. Notranja stran je opremljena z žametno toplim slojem. Moška funkcionalna majica Pletena tkanina Tehnologija Thermal Control zagotavlja, da vam bo vedno toplo Dopolnite z ostalimi funkcionalnimi kosi iz kolekcije.
 • Ysabel Mora 2 para toplih nogavic Rubí siva-roza
  10,99 €
  Tople nogavice Rubi z ljubkim motivom medvedkov so idealen zaveznik v mrzlih dneh. Gumijaste blazinice na stopalih preprečujejo drsenje. V priročnem pakiranju. Nogavice so zračne in prilegajoče Ne drsijo Patent se lepo prilega in noge ne stiska Pakiranje vsebuje dva para nogavic z različnimi vzorci Univerzalna velikost nogavic je ustrezna za velikosti noge 36-41.
 • Ysabel Mora 3 pari toplih nogavic Joel barvna
  14,99 €
  Tople nogavice iz močnejšega bombaža španske blagovne znamke Ysabel Mora s stilskim potiskom motiva koles. Izkoristite jih za vsak dan ter sprehode v naravi v hladnejšem vremenu. Moške nogavice Priročno pakiranje Pakiranje vsebuje tri pare nogavic različnih barv, glejte sliko. Univerzalna velikost nogavic je ustrezna za velikosti noge 41-46.
 • Ysabel Mora 2 para toplih nogavic Oscar modra
  9,89 €
  Tople nogavice iz debelejšega bombaža španske znamke Ysabel Mora. Primerne so za vsakodnevno nošenje in sprehode v naravi. So zelo prijetne na koži, in ker nimajo zgornjega roba, ne povzročajo otiščancev. Moške nogavice Ugodno pakiranje Brez zgornjega roba Pakiranje vsebuje 2 para nogavic z različnima vzorcema (glej fotografijo). Univerzalna velikost nogavic je ustrezna za velikosti noge 41-46.
 • Ysabel Mora 2 para toplih nogavic Jorge črna-modra
  9,89 €
  Tople nogavice Jorge v ugodnem pakiranju so idealne za mrzlo vreme. Gumijasti čepki preprečujejo drsenje. Nogavice so zračne in elastične Protizdrsna zasnova Zaključene so z elastičnim robom, ki ne stiska noge Pakiranje vsebuje dva para nogavic z različnima vzorcema. Univerzalna velikost nogavic je ustrezna za velikosti noge 41-46.
 • Ysabel Mora 3 pari otroških nogavic Tinryn barvna
  7,89 €
  Otroške nogavice za vsak dan. Izdelane so iz prijetnega materiala, mehak patent pa noge ne stiska. V priročnem trojnem pakiranju. Otroške nogavice Priročno pakiranje Patent, ki ne tišči Pakiranje vsebuje dva črna in en siv par nogavic (glejte sliko).
 • Ysabel Mora Dekliške dokolenke Dulcinia rjava
  4,67 €
  Dekliške dokolenke z bogatim čipkastim volančkom. Zgornji patent je prožen in tišči. Otroške dokolenke Patent, ki ne tišči
 • Ysabel Mora 2 para toplih otroških nogavic Risl siva-rdeča
  7,49 €
  Toplejše otroške nogavice za vsak dan. Izdelane so iz prijetnega materiala, zaključene z mehkim robom, ki ne stiska noge. V priročnem dvojnem pakiranju. Otroške nogavice Priročno pakiranje Patent, ki ne tišči Pakiranje vsebuje dva para otroških nogavic z različnimi motivi (glejte sliko).
 • Ysabel Mora Moške termo dolge spodnjice YSABEL MORA bela
  23,99 €
  Moške funkcionalne dolge spodnjice vas bodo zanesljivo obvarovale pred mrazom tudi v najbolj zahtevnih zimskih pogojih. Na notranji strani je toplo kosmatenje. Moške funkcionalne dolge spodnjice Pletena tkanina Tehnologija Thermal Control zagotavlja, da vam bo vedno toplo Z odprtino Zadnja stran z dvema šivoma Hlačnice so zaključene s prožnim patentom Dopolnite z ostalimi funkcionalnimi kosi iz kolekcije.
 • Ysabel Mora 2 para nogavic Elias črna
  5,69 €
  Moške nogavice Elias španske znamke Ysabel Mora so primerne za vsakodnevno nošenje in sprehode v naravi. So zelo prijetne na otip, in ker nimajo zgornjega roba, ne povzročajo otiščancev. Moške nogavice Ugodno pakiranje Brez zgornjega roba Pakiranje vsebuje 2 para nogavic z različnima vzorcema (glej fotografijo). Univerzalna velikost nogavic je ustrezna za velikosti noge 41-46.
 • Ysabel Mora 3 pari toplih nogavic Tomas barvna
  14,99 €
  Tople nogavice iz debelejšega bombaža španske znamke Ysabel Mora so primerne za vsakodnevno nošenje in sprehode v naravi v hladnejšem vremenu. Moške nogavice Ugodno pakiranje Pakiranje vsebuje 3 pare nogavic v različnih barvah. Univerzalna velikost nogavic je ustrezna za velikosti noge 41-46.
 • Ysabel Mora 2 para toplih nogavic Wendy modra-siva
  9,49 €
  Tople ženske nogavice Wendy so odlične za hladnejše dni. So udobne, poleg tega pa še v priročnem pakiranju. Nogavice so zračne in prožne Z elastičnim robom, ki ne stiska noge Pakiranje vsebuje dva para nogavic z različnimi motivi. Univerzalna velikost nogavic je ustrezna za velikosti noge 36-41.
 • Ysabel Mora 2 para nogavic Venus siva-črna
  6,29 €
  Originalne nogavice Venus z romantičnim motivom. V ugodnem dvojnem pakiranju! Nogavice so zračne in elastične Brez zgornjega roba Pakiranje vsebuje dva para nogavic z različnima vzorcema. Univerzalna velikost nogavic je ustrezna za velikosti noge 36-41.
 • Ysabel Mora 2 kosa klasičnih višjih hlačk Lia bela-zelena
  12,99 €
  Dvojno pakiranje hlačk Lia klasičnega kroja s povišanim pasom. Prijeten gladek bombaž krasi motiv v svežih barvah. Španske blagovne znamke Ysabel Mora. Klasične hlačke Priročno pakiranje Gladka sprednji in zadnji del Ojačan mednožni del Pakiranje vsebuje dva različna kosa hlačk, glejte sliko.
 • Ysabel Mora 2 kosa brazilk Leaf bela-zelena
  14,99 €
  Dvojno pakiranje brazilk Leaf iz prijetnih gladkih mikrovlaken z motivom v sveži zeleni barvi. Španske blagovne znamke Ysabel Mora. Hlačke brazilskega kroja Priročno pakiranje Gladka sprednji in zadnji del Z bombažem podložen mednožni del Pakiranje vsebuje dva različna kosa hlačk, glejte sliko.
 • Ysabel Mora Stezne hlačke Benita črna
  23,99 €
  Stezne hlačke Benita s podaljšanimi hlačnicami španske znamke Ysabel Mora. Močnejša pletenina za perilo je v predelu trebuha podvojena, za boljši učinek oblikovanja postave. Daljše hlačnice poleti ščitijo stegna pred neprijetnim drgnjenjem. Hlačke, s pomočjo katerih lahko svojo velikost optično zmanjšate za kar dve številki. Stezne hlačke Hlačke s podaljšanimi hlačnicami Hlačke z visokim pasom Ploski šivi MID CONTROL – srednja stopnja oblikovanja Silikonski paščki na notranji strani pasu Gladek prednji in zadnji
 • Ysabel Mora Majčka za oblikovanje telesa Nuria črna
  19,99 €
  Majčka za oblikovanje telesa Nuria španske blagovne znamke Ysabel Mora, zahvaljujoč kateri boste optično shujšale do dve konfekcijski številki. Z ozkimi nastavljivimi naramnicami. Odpravite se na diskretno pot do svoje sanjske postave. Majčka za oblikovanje postave Ploski šivi MID CONTROL – srednja stopnja shujševalnega učinka Silikonski pašček na spodnjem robu Izrez za modrček
 • Ysabel Mora Spodnje krilo za oblikovanje postave Gema črna
  28,99 €
  Spodnje krilo za oblikovanje postave z učinkom zmanjšanja do 2 velikosti. Do popolne dostave na diskreten način. S špansko znamko Ysabel Mora! MID CONTROL – srednja stopnja oblikovanja, z učinkom oblikovanja težavnih predelov Prožen močnejši material zgladi predel trebuha, pasu in bokov Zgornji in spodnji rob sta podložena s silikonskim trakom, zaradi katerega krilo drži na svojem mestu Na notranji strani je v višini hlačk všito zapenjanje s tremi zaponkami in dvema stopnjama zapenjanja
 • Ysabel Mora Stezne hlačke Erlina črna
  20,99 €
  Stezne hlačke Erlina španske znamke Ysabel Mora vam pomagajo vašo velikost optično zmanjšati za kar dve številki. Močnejša pletenina za perilo je v predelu trebuha podvojena, za boljši učinek oblikovanja postave. Rob hlačnic krasijo trakovi iz nežnega mrežastega blaga. Stezne hlačke Hlačke z visokim pasom Ploski šivi MID CONTROL – srednja stopnja oblikovanja Silikonski paščki na notranji strani pasu Gladek prednji in zadnji del Vertikalni šiv na zadnji strani Z bombažem podložen mednožni del
 • Ysabel Mora Stezne hlačke Garcia črna
  13,99 €
  Stezne hlačke Garcia španske znamke Ysabel Mora vam pomagajo vašo velikost optično zmanjšati za kar dve številki. Prožno pletenino za perilo v predelu zadnjice dopolnjuje nežno mrežasto blago s cvetličnimi motivi. Stezne hlačke Ploski šivi MID CONTROL – srednja stopnja oblikovanja Gladek prednji del Kombinacija materialov v zadnjem delu Vertikalni šiv na zadnji strani Z bombažem podložen mednožni del
 • Ysabel Mora Stezne hlačke Novia črna
  18,99 €
  Stezne hlačke Novia z visokim pasom španske znamke Ysabel Mora. Prožno pletenino za perilo v predelu zadnjice dopolnjuje nežno mrežasto blago s cvetličnimi motivi. Perilo, s pomočjo katerega lahko svojo velikost optično zmanjšate za kar dve številki. Stezne hlačke Hlačke z visokim pasom Ploski šivi MID CONTROL – srednja stopnja oblikovanja Silikonski paščki na notranji strani pasu Gladek prednji del Kombinacija materialov v zadnjem delu Vertikalni šiv na zadnji strani Z bombažem podložen mednožni del
 • Ysabel Mora Hlačke za oblikovanje postave Gina črna
  20,99 €
  Zahvaljujoč hlačkam Gina v nekaj sekundah »shujšajte« tudi za dve velikosti. Stegenski del s fino mrežasto tkanino stegna oblikuje in preprečuje drgnjenje. Poseben kroj za popolno oblikovano zadnjico. Hlačke za oblikovanje postave MID CONTROL – srednja stopnja shujševalnega učinka Silikonski pašček na notranji strani pasu
 • Ysabel Mora Ženske termo spodnjice Ysabel Mora bela
  16,01 €
  Bi radi, da vas ne bo zeblo na smučišču ali med gorsko turo? Priskrbite si kvalitetne spodnjice, ki so na notranji strani podložene s toplo plastjo. Ženske spodnjice Pletenina Thermal Control Technologie za stalno toplotno udobje Hlačnice zaključene z elastičnim robom Dopolnite jo še z drugimi funkcionalnimi kosi iz kolekcije.
 • Ysabel Mora Ženska termo majica Ysabel Mora bela
  16,99 €
  Spodnja plast oblačil bo ohranjala toploto pri vseh zimskih dejavnostih. Majica z okroglim izrezom je na notranji strani podložena z žametno toplo plastjo. Ženska funkcionalna majica Pletenina Thermal Control tehnologija za stalno toplotno udobje Dopolnite jo še z drugimi funkcionalnimi kosi iz kolekcije.
 • Ysabel Mora Hlačke Summer Rose, klasične umazano-roza
  10,99 €
  Hlačke Summer Rose klasičnega kroja so v celoti iz čipke. Zahvaljujoč kombinaciji starinske roza in bele barve so sinonim za nežnost in ženskost. Navpičen šiv na zadnji strani optično zaobli vašo ritko. Španske blagovne znamke Ysabel Mora. Klasične hlačke Sprednji in zadnji del iz čipke Navpični šiv na zadnji strani Z bombažem podložen mednožni del
 • Ysabel Mora Bodi za oblikovanje postave Blasa črna
  22,99 €
  Bodi za oblikovanje postave Blasa krasno oblikuje težavne predele pasu, trebuščka in zadnjice. Pod bodi preprosto oblecite svoj najljubši modrček. Posebna tehnologija šivanja v zadnjem delu čudovito oblikuje zadnjico. Bodi za oblikovanje postave Ploski šivi MID CONTROL – srednja stopnja shujševalnega učinka Izrez za modrček Navpični šiv na zadnji strani Hlačni del klasičnega kroja Z bombažem podložen mednožni del V razkoraku zapenjanje s kaveljčki
 • Ysabel Mora Športne in zaščitne hlačke Mendi črna
  12,99 €
  Shujševalne in zaščitne hlačke Mendi s podaljšanimi hlačnicami španske blagovne znamke Ysabel Mora. Močna tkanina za spodnje perilo je na področju trebuščka podvojena za še lepše oblikovanje vaše silhuete. Daljše hlačnice iz elastičnega tila varujejo stegna pred neprijetnim drgnjenjem v toplih dneh. Hlačke za oblikovanje postave Hlačke s podaljšanimi hlačnicami Hlačke s povišanim pasom Ploski šivi MID CONTROL – srednja stopnja shujševalnega učinka Silikonski trakovi na notranjem delu pasu Gladka sprednji in
 • Ysabel Mora Ženske dvodelne kopalke Fiona bralette barvna
  45,73 €
  Dvodelne kopalke Fiona športnega videza, s trendovskim vzorcem po navdihu tropskega pragozda. Bralette modrček ima nepodložene košarice z odstranljivimi blazinicami, krasijo pa ga drobni izrezi. Oblači se čez glavo in se zavezuje za vratom in na hrbtu. Hlačke klasičnega kroja so udobne, široka elastika pa jih ohrani na mestu tudi med vodno zabavo. Edinstvene kopalke za ljubiteljice vodnih športov. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Nepodložene košarice Odstranljive blazinice Stranske kosti Zavezovanje
 • Ysabel Mora Ženske dvodelne kopalke Flowery črna-bela
  43,19 €
  Dvodelne kopalke Flowery s cvetličnim vzorcem decentnih odtenkov. Modrček z nepodloženimi košaricami vam ponuja udobje in vašim prsim potrebno oporo. Z dvojnimi naramnicami in okrasnim zavezovanjem med košaricama tega kosa ni mogoče spregledati. Višje hlačke rahlo učvrstijo vaš trebušček. Ženske bikinke Material, ki se hitro posuši Primerne tudi za polnejše postave Nepodložene košarice Klasična kost Stranske kosti Zapenjanje zadaj s plastično sponko Hlačke klasičnega kroja Učinek oblikovanja postave Ustvarite
 • Ysabel Mora Ženske enodelne kopalke Flowery črna-bela
  46,49 €
  Ženske enodelne kopalke Flowery s shujševalnim učinkom in cvetličnim vzorcem za ljubiteljice klasike. Rešitev v sprednjem delu zakrije drobne nepravilnosti trebuščka. Kopalke z učinkom oblikovanja postave Material, ki se hitro posuši Primerne tudi za polnejše postave Skrite podložene košarice Brez kosti Hlačni del klasičnega kroja Ustvarite si popoln videz za na plažo!
 • Ysabel Mora Spodnji del kopalk Ines barvna
  18,39 €
  Spodnji del kopalk Ines s svežim motivom limone. Hlačke klasičnega kroja rahlo učvrstijo vaš trebušček. Spodnji del kopalk Hlačke klasičnega kroja Material, ki se hitro posuši Primerne tudi za polnejše postave Učinek oblikovanja postave Ustvarite si popoln videz za na plažo!
Spodnje perilo za moške vključuje oblačila kot so spodnje hlače, boksarce in spodnja srajca ter različne vrste nogavic. Spodnje srajce se najpogosteje nosijo pozimi, ko so temperature nižje, ali tudi celo leto izpod lahkih, polprozirnih oblačil kot so bele majice na kratke rokave. Spodnje srajce so lahko ozke, od materiala z elastinom ali nekoliko bolj sproščene, do materiala kot je bombaž. Izberite si tisto, ki vam najbolj odgovarja z oblačili, ki planirate nositi, toda pazite, da je material prijeten na koži in da diha. Spodnje perilo za ženske prihaja v več vrst in možnosti. Prav tako obstajajo spodnje srajce, za podobno funkcijo, toda imajo lahko dodatke kot je čipka ali različne dekoracije. Modrčki so lahko push-up, za nosečnice in dojilje, športni, z žico, brez žice, z naramnicami, brez naramnic, silikonski, s prozirnimi naramnicami in tako dalje. Ženske spodnje hlače prav tako prihajajo v več vrst krojev, imamo na primer brazilke, spodnje hlače klasičnega izreza, »bodyshorts« spodnje hlače, ki prekrivajo več, tangice, spodnje hlače brez vidnega roba in tako dalje. Obstaja možnost kombiniranja spodnjega in zgornjega dela perila za ženske, toda lahko kupimo tudi lepe komplete. Takšni kompleti prihajajo v različnih barvah, narejeni so iz različnih materialov in pogosto imajo okrase in čipkast rob, zanimive vzorce in aplikacije. Izbira je velika, zato pazite na kvaliteto materiala, kroj oziroma model spodnjega perila, za kateri menite, da vam najbolj pristaja, ter barvo in vzorec, ki vam je najbolj všeč.
Vrh