Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske z webshopa Notino

21172
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Guess Seductive Noir toaletna voda za ženske 50 ml
    Guess Seductive Noir, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Zapeljevanje je igra in privlačna dišava je žensko orožje, s katerim boste vedno v prednosti. Toaletna voda Guess Seductive Noir vas bo ovila v čutno prefinjeno dišavo, kadarkoli boste hoteli zažareti. orientalska dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Payot Blue Techni Liss Jour SPF30 zaščitni serum z gladilnim učinkom SPF 30 40 ml
    Payot Blue Techni Liss Jour SPF30, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Payot Blue Techni Liss Jour SPF30 bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Payot Suprême Jeunesse Le Masque maska za posvetlitev proti staranju kože 50 ml
    Payot Suprême Jeunesse Le Masque, 50 ml, Posebne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Payot Suprême Jeunesse Le Masque bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: celovito lepša videz kože globinsko vlaži in intenzivno hrani koži vrača prožnost in občutek udobja kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Payot Suprême Jeunesse Les Mains hranilna krema za roke in nohte 50 ml
    Payot Suprême Jeunesse Les Mains, 50 ml, Nega nohtov za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Payot Suprême Jeunesse Les Mains. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka obnavlja ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Klorane Mango intenzivno hranilni šampon za suhe lase 400 ml
    Klorane Mango, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Klorane Mango učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Darphin Stimulskin Plus Absolute Renewal Serum intenzivni obnovitveni serum 30 ml
    Darphin Stimulskin Plus Absolute Renewal Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Darphin Stimulskin Plus Absolute Renewal Serum bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: gladi gubice pomaga odstranjevati znake staranja kože učinkovito vlaži in nahrani koži vrača svežino in mladostno lepoto koži daje kompaktnost Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno.
  • Vivian Gray Vivanel Prestige Neroli & Ginger gel za prhanje 300 ml
    Vivian Gray Vivanel Prestige Neroli & Ginger, 300 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Vivian Gray Vivanel Prestige Neroli & Ginger. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko pri umivanju ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Matrix Brass Off šampon za nevtralizacijo medeninastih podtonov 300 ml
    Matrix Brass Off, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Matrix Brass Off učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Matrix Brass Off hranilni balzam z vlažilnim učinkom 300 ml
    Matrix Brass Off, 300 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Matrix Brass Off zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje podaljšuje trajanje barve ščiti lase pred poškodbami Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Nuxe Rêve de Miel hranilni piling za telo 175 ml
    Nuxe Rêve de Miel, 175 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Nuxe Rêve de Miel bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice prekrvavi kožo Vlaži in hrani kožo koža je po uporabi mehka in voljna Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Ziaja Fruity Cranberry & Wild Strawberry vlažilen gel za prhanje 500 ml
    Ziaja Fruity Cranberry & Wild Strawberry, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Ziaja Fruity Cranberry & Wild Strawberry. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Baobab Collection All Seasons Madagascar Vanilla dišeča sveča 35 cm
    Baobab Collection All Seasons Madagascar Vanilla, 35 cm, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Baobab Collection All Seasons Madagascar Vanilla čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: topla dišava sladka aroma dolgo gorenje Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Remington Your Style D5219 sušilec za lase 1 kos
    Remington Your Style D5219, 1 kos, Elektronika za ženske, Sušilec za lase Remington Your Style D5219 zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske. Lastnosti: možnost uravnavanja temperature funkcija hladnega zraka za utrditev pričeske možnost uravnavanja hitrosti funkcija ionizacije preprečuje krepanje in elektrostatičnost las snemljiva zadnja mrežica za enostavnejše čiščenje sestavni del je difuzor Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Remington Keratin Protect AC8002 sušilec za lase 1 kos
    Remington Keratin Protect AC8002, 1 kos, Elektronika za ženske, Sušilec za lase Remington Keratin Protect AC8002 zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske. Lastnosti: nežno posuši lase možnost uravnavanja temperature funkcija hladnega zraka za utrditev pričeske možnost uravnavanja hitrosti funkcija ionizacije snemljiva zadnja mrežica za enostavnejše čiščenje sestavni del je difuzor Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Rowenta Soft Sensation EP5720F0 epilator
    Rowenta Soft Sensation EP5720F0, Depilacija in epilacija za ženske, Nič več neželenih dlačic, nič več skrbi zaradi pogostega britja, samo popolnoma gladka koža. Epilator Rowenta Soft Sensation EP5720F0 omogoča hitro in natančno odstranjevanje daljših, krajših in zelo tankih dlačic z vašega telesa. Izvleče jih celo s korenino, tako da vaša koža ostane brez dlačic zelo dolgo časa. Poleg tega zdrži veliko dlje kot britvice za enkratno uporabo, zato vam ne bo treba stalno kupovati novih ali skrbeti glede količine, koliko jih boste zavrgli. Lastnosti: enostavno, hitro in natančno odstrani tudi kratke dlake kožo pušča gladko ne draži kože odstranjuje dlake skupaj s koreninami prilagaja se telesnim linijam in tako zagotavlja temeljitejšo epilacijo Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Collistar Special Perfect Body Multi-Active Deodorant 24 Hours dezodorant v pršilu brez vsebnosti aluminija 24 ur 100 ml
    Collistar Special Perfect Body Multi-Active Deodorant 24 Hours, 100 ml, Deodoranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Collistar Special Perfect Body Multi-Active Deodorant 24 Hours prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: dodaja svežino dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Sestava: brez aluminijevih soli Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • MIXA Anti-Dryness balzam za telo za ekstra suho kožo 400 ml
    MIXA Anti-Dryness, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo MIXA Anti-Dryness , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: koži daje žametno mehkobo koži zagotavlja dolgotrajno prožnost dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • MIXA Intense Nourishment hranilni losjon za telo za zelo suho kožo 400 ml
    MIXA Intense Nourishment, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo MIXA Intense Nourishment bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča globinsko vlaži kožo pomirja kožo in jo osvežuje kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • MIXA Intense Nourishment krema za roke za ekstra suho kožo 100 ml
    MIXA Intense Nourishment, 100 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema MIXA Intense Nourishment . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • MIXA Optimal Tolerance dvokomponentni odstranjevalec ličil za oči 125 ml
    MIXA Optimal Tolerance, 125 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil MIXA Optimal Tolerance s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči ima pomirjajoče učinke popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje.
  • Gillette Venus ComfortGlide Breeze brivnik + nadomestne britvice 1 kos
    Gillette Venus ComfortGlide Breeze, 1 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Gillette Venus ComfortGlide Breeze je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: prilagaja se obliki telesa strojček je opremljen z vlažilnim trakom brije hitro in preprosto ne draži kože Navodilo za uporabo: Brivno glavo zamenjajte za novo, ko se vlažilni trakovi obrabijo ali rezila postanejo topa.
  • Saloos Bio Peeling Rose piling za telo 140 ml
    Saloos Bio Peeling Rose, 140 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Saloos Bio Peeling Rose bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna Vlaži in hrani kožo odstranjuje odmrle kožne celice odlično mehča Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Saloos Bio Peeling Chocolate piling za telo 140 ml
    Saloos Bio Peeling Chocolate, 140 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Saloos Bio Peeling Chocolate bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna odstranjuje odmrle kožne celice Vlaži in hrani kožo prekrvavi kožo Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Rexona Dry & Fresh Antiperspirant antiperspirant v pršilu 48 ur 150 ml
    Rexona Dry & Fresh Antiperspirant, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Rexona Dry & Fresh Antiperspirant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja svežino dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Maison Berger Paris Exquisite Sparkle nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Maison Berger Paris Exquisite Sparkle, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris Exquisite Sparkle spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: cvetlična dišava citrusna dišava lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
  • Maison Berger Paris Aroma Energy dišava za avto nadomestno polnilo (Sparkling Zest) 2x17 g
    Maison Berger Paris Aroma Energy, 2x17 g, Polnila za dišave za avto Dišave za dom, Mislite na svoje udobje in prijeten občutek med vožnjo že vnaprej. Nadomestno polnilo dišave za avto Maison Berger Paris Aroma Energy, pripravljeno v predalu, vam omogoči, da med potovanjem ves čas uživate v dišečem doživetju. Lastnosti: citrusna dišava sadna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • CeraVe Moisturizers vlažilno mleko za obraz in telo za suho do zelo suho kožo 1000 ml
    CeraVe Moisturizers, 1000 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo CeraVe Moisturizers bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: popravlja suho kožo dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Kérastase Elixir Ultime Le Bain šampon za utrujene lase brez sijaja 250 ml
    Kérastase Elixir Ultime Le Bain, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kérastase Elixir Ultime Le Bain učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Kérastase Specifique Bain Vital Dermo-Calm pomirjujoči šampon za občutljivo lasišče 500 ml
    Kérastase Specifique Bain Vital Dermo-Calm, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kérastase Specifique Bain Vital Dermo-Calm učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Maison Berger Paris Aroma Energy dišava za avto clip (Sparkling Zest) 1 kos
    Maison Berger Paris Aroma Energy, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto Maison Berger Paris Aroma Energy naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: citrusna dišava sadna dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Orlane Cleansing osvežilni tonik za obraz za normalno kožo 400 ml
    Orlane Cleansing, 400 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Orlane Cleansing . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj vlaži in hrani kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Orlane Cleansing vlažilna micelarna voda 400 ml
    Orlane Cleansing, 400 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Orlane Cleansing . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: čisti pore v globino odstranjuje tudi odporna ličila zmanjša pomanjkljivosti kože kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Orlane Cleansing mleko za odstranjevanje ličil za normalno kožo 400 ml
    Orlane Cleansing, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Lastnosti: koža je na dotik nežna in voljna
  • Orlane Make Up kremasto rdečilo v paličici odtenek 01 10 g
    Orlane Make Up, 10 g, rdečila za lica za ženske, Rdečilo daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: licem daje zdravo barvo ustvarja naravno rdečico prilagodi se tonu kože poudarja značilnosti obraza Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Fenjal Miss Classic toaletna voda z razpršilcem za ženske 50 ml
    Fenjal Miss Classic, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Ne skrivajte strastne plati svoje osebnosti. Ženska toaletna voda Fenjal Miss Classic je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Uglasila bo čutno noto vas in vse okoli vas. cvetlična dišava sadna dišava cipresna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Redken Cerafill Retaliate nega proti izpadanju las 90 ml
    Redken Cerafill Retaliate, 90 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Redken Cerafill Retaliate daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: povečuje gostoto in moč las aktivira lasne korenine lasem nudi hidratacijo in hranila Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • HERMÈS Colognes Collection Eau de Pamplemousse Rose kolonjska voda uniseks 100 ml
    HERMÈS Colognes Collection Eau de Pamplemousse Rose, 100 ml, Kolonjske vode uniseks, Povsem novo čutno doživetje vam zagotovi uniseks kolonjska voda HERMÈS Colognes Collection Eau de Pamplemousse Rose. Odkrijte dišavo, ki je ni možno nikamor uvrstiti, pri tem pa mojstrsko poudari osebnost svojega nosilca. cvetlična dišava citrusna dišava izvirna dišava za izvirno osebnost uniseks – za moške in za ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Holika Holika 3 Seconds Starter vlažilni tonik z vitaminom C 150 ml
    Holika Holika 3 Seconds Starter, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Holika Holika 3 Seconds Starter . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: vlaži in hrani kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo osvežuje in osvetljuje odstranjuje pordelost kože Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Z rahlimi gibi nanesite na obraz. Ne spirajte.
  • Purity Vision Kala Namak ajurvedska sol za kopel 500 g
    Purity Vision Kala Namak, 500 g, Sol za kopanje za ženske, Imate radi dolge kopeli v kadi, polni vroče vode? Vaš najljubši sprostitveni ritual bo izboljšala in na novo raven povzdignila sol za kopel Purity Vision Kala Namak . Z njo si lahko kar doma pripravite dišečo solno kopel, v kateri bodo izginili napetost in občutki notranjega nemira in ki bo v vas vzbudila dobro počutje. Vendar ne boste dočakali le zaslužene sprostitve, čeprav vas k temu spodbuja omamni vonj soli. Poleg sprostitve bo vaše telo deležno tudi regeneracije. Sol je namreč bogata z naravnimi minerali, zato bo delovala z regenerativnimi učinki in pomagala lajšati težave s kožo. Lastnosti: obnavlja kožo razstruplja kožo krepi odpornost kože izboljšuje presnovo kože Navodilo za uporabo: Nasujte v toplo kopel in pustite, da se raztopi. V vodi se sprostijo vse pomembne in zdravilne snovi.
  • Montale Pink Extasy parfumska voda za ženske 100 ml
    Montale Pink Extasy, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Montale Pink Extasy je izraz optimizma in občutka popolne sreče. sladka dišava cvetlična dišava sadna dišava za sodobno samozavestno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Escentric Molecules Molecule 03 toaletna voda uniseks 100 ml
    Escentric Molecules Molecule 03, 100 ml, Toaletne vode uniseks, Čar dišave je v tem, da je primerna tako za ženske kot tudi za moške. Vsak v njej najde svoje, na vsakem bo zadišala drugače. Uniseks toaletna voda Escentric Molecules Molecule 03 se na vaši toaletni mizici zagotovo ne bo izgubila, poleg tega pa si jo lahko delite s svojo drago polovičko. aromatična dišava z zeliščnimi toni dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Avon Naturals Care Vibrant Orchid & Blueberry pršilo za telo z orhidejo in borovnico 100 ml
    Avon Naturals Care Vibrant Orchid & Blueberry, 100 ml, Pršila za telo za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje in tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za telo Avon Naturals Care Vibrant Orchid & Blueberry. Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: osvežuje in daje energijo prijetno diši osvežuje in daje prijeten občutek čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite kadarkoli čez dan.
  • Clinique Foaming Sonic Facial Soap kremasto penasto milo za suho in mešano kožo 150 ml
    Clinique Foaming Sonic Facial Soap, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Clinique Foaming Sonic Facial Soap pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma Sestava: brez dišav
  • Kérastase Discipline Bain Fluidealiste šampon za glajenje las za neobvladljive lase 250 ml
    Kérastase Discipline Bain Fluidealiste, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kérastase Discipline Bain Fluidealiste učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase pušča mehke krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Nivea Care & Hold lak za lase 250 ml
    Nivea Care & Hold, 250 ml, Stiling za ženske, Lak za lase Nivea Care & Hold bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk ščiti pred UV-sevanjem dolgotrajen učinek ohranja prožnost in ne obremenjuje las Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Pred uporabo temeljito pretresite.
  • Kérastase Specifique Bain Riche Dermo-Calm šampon za občutljivo lasišče in suhe lase brez silikonov 250 ml
    Kérastase Specifique Bain Riche Dermo-Calm, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kérastase Specifique Bain Riche Dermo-Calm učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži preprečuje prezgodnje izpadanje las obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Wella Professionals Oil Reflections gladilno olje za sijaj in mehkobo las 100 ml
    Wella Professionals Oil Reflections, 100 ml, Klasična olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Klasično olje za lase Wella Professionals Oil Reflections jim daje mehkobo, nežnost in sijaj. Lastnosti: lase ščiti pred neugodnimi zunanjimi vplivi popravlja poškodovano strukturo las lase izrazito obnavlja in ščiti ne obremenjuje las Navodilo za uporabo: Nanesite po dolžini in na konice suhih ali mokrih las.
  • Avène Sun Anti-Age zaščitna krema za obraz proti gubam SPF 50+ 50 ml
    Avène Sun Anti-Age, 50 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Pripravek Avène Sun bo vašemu obrazu nudil zanesljivo zaščito pred sončnimi žarki. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem pripravek je vodoodporen pripravek je nekomedogen vlaži in nahrani hrani kožo in jo neguje deluje preventivno proti staranju kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu.
  • Rowenta Beauty Precious Curls CF3460F0 kodralnik za lase 1 kos
    Rowenta Beauty Precious Curls CF3460F0, 1 kos, Elektronika za ženske, Kodralnik za lase Rowenta Beauty Precious Curls CF3460F0 oblikuje vihrave kodre in doda vašim lasem popolno obliko v le nekaj minutah. Lastnosti: nežno navija lase in ustvarja moderne pričeske preprečuje lomljenje in poškodbe las zvočni signal možnost uravnavanja temperature Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • GUERLAIN Mon Guerlain parfumska voda za ženske 30 ml
    GUERLAIN Mon Guerlain, 30 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda GUERLAIN Mon Guerlain je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cvetlična dišava orientalska dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Lancôme Magie Noire toaletna voda za ženske 75 ml
    Lancôme Magie Noire, 75 ml, Toaletne vode za ženske, Uživajte ves dan v nežnih cvetličnih čarih. Toaletna voda Lancôme Magie Noire skriva na tisoče cvetnih lističev, katerih dišava bo izvrstno poudarila vašo ženskost in naravno privlačnost. orientalska dišava cvetlična dišava za sodobno žensko 21. stoletja topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Lancôme Ô de Lancôme toaletna voda za ženske 75 ml
    Lancôme Ô de Lancôme, 75 ml, Toaletne vode za ženske, Privoščite si osvežitev na vroč poletni ali katerikoli drug dan. Ženska toaletna voda Lancôme Ô de Lancôme vas bo odela v dišavo, polno citrusnih tonov, ki vas bodo napolnili z energijo in prebudili vaše čute. citrusna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni za sodobno žensko 21. stoletja sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Mugler Angel parfumska voda polnilna za ženske 25 ml
    Mugler Angel, 25 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Mugler Angel je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. orientalska dišava za svobodne ženske, ki se ne bojijo hoditi proti toku topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Burberry Brit Sheer toaletna voda za ženske 100 ml
    Burberry Brit Sheer, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska toaletna voda Burberry Brit Sheer je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava sadna dišava poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Armani Emporio Diamonds parfumska voda za ženske 100 ml
    Armani Emporio Diamonds, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Novo odvisnost, ki je ne boste želeli opustiti, predstavlja parfumska voda za ženske Armani Emporio Diamonds . Očarala vas bo že s prvimi vonjavami, vsak naslednji dan pa vas bo prepričala, da si svoje mesto na vaši toaletni mizici vsekakor zasluži. cvetlična dišava gurmanska dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • HERMÈS Kelly Calèche toaletna voda za ženske 100 ml
    HERMÈS Kelly Calèche, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima zdaj v svetu dišav svojo podobo. Toaletna voda HERMÈS Kelly Calèche bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava lesna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Juvena MasterCream dnevna in nočna krema proti gubam za pomladitev kože 75 ml
    Juvena MasterCream, 75 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto Navodilo za uporabo: Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Juvena Pure Cleansing čistilni piling za vse tipe kože 100 ml
    Juvena Pure Cleansing, 100 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Juvena Pure Cleansing . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice gladi in mehča kožo osvetljuje in izenačuje kožo učinkovito obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte po potrebi.
  • Juvena Skin Rejuvenate Delining dnevna krema proti gubam za normalno do suho kožo 50 ml
    Juvena Skin Rejuvenate Delining, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Juvena Skin Rejuvenate Delining bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Juvena Skin Rejuvenate Nourishing hranilna dnevna krema za normalno do suho kožo 50 ml
    Juvena Skin Rejuvenate Nourishing, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Juvena Skin Rejuvenate Nourishing bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: pomlajuje kožo in ji daje energijo kožo pušča žametno mehko na dotik intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Juvena Skin Rejuvenate Nourishing nočna krema proti gubam za normalno do suho kožo 50 ml
    Juvena Skin Rejuvenate Nourishing, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Juvena Skin Rejuvenate Nourishing bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Juvena Skin Rejuvenate Nourishing hranilna dnevna krema za suho do zelo suho kožo 50 ml
    Juvena Skin Rejuvenate Nourishing, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Juvena Skin Rejuvenate Nourishing bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik intenzivno vlaži odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Christian Audigier Ed Hardy For Women parfumska voda za ženske 100 ml
    Christian Audigier Ed Hardy For Women, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Christian Audigier Ed Hardy For Women je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. cvetlična dišava sadna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Clinique 3 Steps Clarifying Lotion 1 tonik za suho do zelo suho kožo 200 ml
    Clinique 3 Steps Clarifying Lotion 1, 200 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Clinique 3 Steps Clarifying Lotion 1. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: kožo dela mehko, svežo in sijočo vlaži in hrani kožo takoj pomirja kožo Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Clinique 3 Steps Clarifying Lotion 2 tonik za suho in mešano kožo 200 ml
    Clinique 3 Steps Clarifying Lotion 2, 200 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Clinique 3 Steps Clarifying Lotion 2. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: vlaži in hrani kožo osvežuje in osvetljuje obnavlja kožo s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • Clinique Extra Gentle Cleansing Foam nežna čistilna pena za suho do zelo suho kožo 125 ml
    Clinique Extra Gentle Cleansing Foam, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Clinique Extra Gentle Cleansing Foam pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože preprečuje suho kožo prijetno osvežuje Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Clinique Naturally Gentle Eye Makeup Remover nežni odstranjevalec ličil za oči za vse tipe kože 75 ml
    Clinique Naturally Gentle Eye Makeup Remover, 75 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Clinique Naturally Gentle Eye Makeup Remover s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči na koži ne pušča mastnih sledi vlaži in mehča kožo preprečuje draženje kože oftalmološko testiran Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje. Ne spirajte.
  • Clinique Lash Power™ Mascara Long-Wearing Formula maskara za podaljšanje trepalnic odtenek 01 Black Onyx 6 ml
    Clinique Lash Power™ Mascara Long-Wearing Formula, 6 ml, maskare za ženske, Maskara Clinique Lash Power™ Mascara Long-Wearing Formula daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic se ne razmaže ne lepi trepalnic ima intenzivno barvo ima dolgotrajen učinek posamezno loči vsako trepalnico Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Clinique All About Eyes™ krema za predel okoli oči proti oteklinam in temnim kolobarjem 15 ml
    Clinique All About Eyes™, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Clinique All About Eyes™ se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi območju okoli oči daje mladosten videz osvežuje in gladi območje okoli oči globinsko vlaži Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • DIOR J'adore dezodorant v pršilu za ženske 100 ml
    DIOR J'adore, 100 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske
  • Christina Aguilera Christina Aguilera parfumska voda za ženske 50 ml
    Christina Aguilera Christina Aguilera, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda Christina Aguilera Christina Aguilera . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske edinstvena dišava za posebne priložnosti dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Calvin Klein Obsession parfumska voda za ženske 30 ml
    Calvin Klein Obsession, 30 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Calvin Klein Obsession bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. orientalska dišava začimbna dišava za temperamentne ženske, polne energije topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Britney Spears Midnight Fantasy parfumska voda za ženske 50 ml
    Britney Spears Midnight Fantasy, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Britney Spears Midnight Fantasy je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. sladka dišava sadna dišava poudari čutnost vsake ženske edinstvena dišava za posebne priložnosti topla dišava, idealna za hladno vreme
  • La Roche-Posay Physiologique fiziološki dezodorant roll-on za občutljivo kožo 50 ml
    La Roche-Posay Physiologique, 50 ml, Deodoranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant La Roche-Posay Physiologique prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem ne draži kože nudi dolgotrajno zaščito Sestava: brez aluminijevih soli brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • La Roche-Posay Physiologique fiziološki deo-stik za občutljivo kožo 40 ml
    La Roche-Posay Physiologique, 40 ml, Deodoranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant La Roche-Posay Physiologique prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem nudi dolgotrajno zaščito ne draži kože Sestava: brez aluminijevih soli brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Jennifer Lopez Glow by JLo toaletna voda za ženske 30 ml
    Jennifer Lopez Glow by JLo, 30 ml, Toaletne vode za ženske, Zapeljevanje je igra in privlačna dišava je žensko orožje, s katerim boste vedno v prednosti. Toaletna voda Jennifer Lopez Glow by JLo vas bo ovila v čutno prefinjeno dišavo, kadarkoli boste hoteli zažareti. sadna dišava cvetlična dišava za temperamentne ženske, polne energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • HERMÈS 24 Faubourg toaletna voda za ženske 100 ml
    HERMÈS 24 Faubourg, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska toaletna voda HERMÈS 24 Faubourg je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava citrusna dišava sladka dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Lancôme Génifique dnevna pomlajevalna krema za vse tipe kože 50 ml
    Lancôme Génifique, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Lancôme Génifique bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: pomlajuje kožo in ji daje energijo intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • La Prairie Skin Caviar Liquid Lift serum za učvrstitev s kaviarjem 50 ml
    La Prairie Skin Caviar Liquid Lift, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz La Prairie Skin Caviar Liquid Lift bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto pomlajuje kožo in ji daje energijo obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Mizon Black Snail All in One krema za obraz s filtriranim polžjim izločkom 90% 75 ml
    Mizon Black Snail All in One, 75 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Mizon Black Snail All in One bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld for Her parfumska voda za ženske 85 ml
    Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld for Her, 85 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite svojim čutom gurmansko doživetje. Parfumska voda za ženske Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld for Her v sebi skriva slastne tone, ki se jim je težko upreti. Še posebej, če obožujete sladke delikatese. sadna dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Oriflame Divine krema za telo za ženske 250 ml
    Oriflame Divine, 250 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Oriflame Divine poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Eveline Cosmetics Celebrities tekoče črtalo za oči odtenek Black 3 ml
    Eveline Cosmetics Celebrities, 3 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Eveline Cosmetics Celebrities poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: ustvarja privlačen dramatičen videz ultra tanek aplikator črte so odporne proti drgnjenju polna in intenzivna barva izriše natančno linijo Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Eveline Cosmetics Volume Celebrities maskara za volumen odtenek Deep Black 9 ml
    Eveline Cosmetics Volume Celebrities, 9 ml, maskare za ženske, Maskara Eveline Cosmetics Volume Celebrities daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice posamezno loči vsako trepalnico ne lepi trepalnic neguje trepalnice in jih utrjuje poudari obliko oči hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Eveline Cosmetics Professional odstranjevalec obnohtne kožice 12 ml
    Eveline Cosmetics Professional, 12 ml, Nohti za ženske, Pripravek Eveline Cosmetics Professional vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: odstranjuje suho, ostro in grobo kožico okoli nohtov ščiti proti razpokam, lomljenju in cepljenju nohtov gladi površino nohtov hrani nohte in obnohtno kožico Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino izdelka na nohtno posteljico in nohtno kožico. Nežno vmasirajte.
  • Elizabeth Arden Advanced Ceramide serum za oči v kapsulah 60 caps.
    Elizabeth Arden Advanced Ceramide, 60 caps., Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Elizabeth Arden Advanced Ceramide odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: Intenzivno hrani območje okoli oči koži daje svež in spočit videz učinkovito gladi linije in drobne gubice deluje proti staranju kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite. Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno.
  • Tangle Teezer The Original Pink Fizz krtača za vse tipe las 1 kos
    Tangle Teezer The Original Pink Fizz, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase Tangle Teezer The Original Pink Fizz je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: nežno razčeše lase kompaktna velikost je idealna za potovanja ali torbice ima ergonomsko obliko za udobno držanje prožne ščetine masirajo lasišče Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power emulzija za obraz z učinkom liftinga 120 ml
    Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power, 120 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power tonik za obraz z učinkom liftinga 120 ml
    Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power, 120 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: vlaži in hrani kožo obnavlja kožo osvežuje in osvetljuje pomirja in tonira Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power učvrstitvena krema proti gubam 50 ml
    Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje Sestava: izdelek je hipoalergen brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Uriage Bariésun Refreshing Thermal Mist After Sun pomirjajoče pršilo po sončenju 150 ml
    Uriage Bariésun Refreshing Thermal Mist After Sun, 150 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Pripravek po sončenju bo od sonca obremenjeni koži zagotovil potrebno obnovo in pomiritev. Lastnosti: pomirja kožo po sončenju intenzivno vlaži koži vrača prožnost lahko se uporablja za obraz in telo Navodilo za uporabo: Pred uporabo pripravek temeljito pretresite. Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa. Pustite, da se vpije, ne brišite.
  • Uriage Bariésun Thermal Mist Self-Tanning samoporjavitveno pršilo za telo in obraz 100 ml
    Uriage Bariésun Thermal Mist Self-Tanning, 100 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelo kožo? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek Uriage Bariésun Thermal Mist Self-Tanning vašemu obrazu zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi svojo kožo izpostavljali soncu. Lastnosti: barvno izenačuje kožo koži nudi naravno zlatorjavo barvo vlaži in nahrani ne pušča madežev Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo obraza in razmažite v smeri vratu in dekolteja. Po uporabi si temeljito umijte roke.
  • ARTDECO Color Booster balzam za podporo naravne barve ustnic odtenek Boosting Pink 3 g
    ARTDECO Color Booster, 3 g, Balzami za ustnice za ženske, Šminka ARTDECO Color Booster bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: vlaži in neguje ustnice ustnice so videti polne in zdrave ustnicam daje blag lesk Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Salvatore Ferragamo Signorina toaletna voda za ženske 100 ml
    Salvatore Ferragamo Signorina, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Novo odvisnost, ki je ne boste želeli opustiti, predstavlja toaletna voda za ženske Salvatore Ferragamo Signorina . Očarala vas bo že s prvimi vonjavami, vsak naslednji dan pa vas bo prepričala, da si svoje mesto na vaši toaletni mizici vsekakor zasluži. sadna dišava cvetlična dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Avène Cleanance Hydra pomirjujoča krema z vlažilnim učinkom 40 ml
    Avène Cleanance Hydra, 40 ml, Dnevna nega za moške, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Avène Cleanance Hydra bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: pomirja draženje in rdečico intenzivno vlaži globinsko hrani hitro se vpija Sestava: dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte.
  • BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools krtača za srednje dolge lase BABNB1E
    BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: posebej zasnovane ščetine brez bolečin razčešejo zapletene lase prijazna do las in kože prožne ščetine masirajo lasišče primerna za sušenje las s sušilnikom Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools krtača za lase s ščetinami divjega prašiča
    BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: kar najbolj zmanjša poškodbe las odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle gladi in ravna lase primerna za sušenje las s sušilnikom Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh