Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske z webshopa Notino

21172
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Revlon Professional Style Masters glina za modeliranje z mat učinkom 85 g
    Revlon Professional Style Masters, 85 g, Gline za modeliranje za lase za ženske, Stiling pripravek Revlon Professional Style Masters bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: zagotavlja mat videz daje obliko dolgotrajen učinek ne pušča sledi poenostavlja oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka v dlani in nanesite na lase.
  • Montale Crystal Flowers parfumska voda uniseks 100 ml
    Montale Crystal Flowers, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Za vsakogar. Brez razlike. Uniseks parfumska voda Montale Crystal Flowers je primerna tako za ženske kot tudi za moške, povsem pa poudari vašo osebnost. orientalska dišava cvetlična dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Montale Black Musk parfumska voda uniseks 100 ml
    Montale Black Musk, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Montale Black Musk je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. orientalska dišava začimbna dišava topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti uniseks – za moške in za ženske
  • Brazil Keratin Anti Hair Loss Lotion serum proti izpadanju las 100 ml
    Brazil Keratin Anti Hair Loss Lotion, 100 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Brazil Keratin Anti Hair Loss Lotion daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: povečuje gostoto in moč las kakovostno izboljša strukturo las aktivira lasne korenine Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Revlon Professional Style Masters Volume Amplifier Mousse vlaknasta pena za volumen in obliko 300 ml
    Revlon Professional Style Masters Volume Amplifier Mousse, 300 ml, Utrjevalci in pršila za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek Revlon Professional Style Masters daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: zagotavlja volumen od korenin dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete hitro in enostavno oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase. Uredite po svojih željah. Pred uporabo dobro pretresite.
  • Montale Vanille Absolu parfumska voda za ženske 100 ml
    Montale Vanille Absolu, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kot mehak pulover iz kašmirja vas bo pogladila in vaše čute ogrela ženska parfumska voda Montale Vanille Absolu . Ogrnite se v njeno omamno dišavo, kadarkoli boste zahrepeneli po razvajanju. orientalska dišava sladka dišava poudari čutnost vsake ženske topla dišava, idealna za hladno vreme
  • GOUTAL Eau du Sud toaletna voda uniseks 100 ml
    GOUTAL Eau du Sud, 100 ml, Toaletne vode uniseks, Čar dišave je v tem, da je primerna tako za ženske kot tudi za moške. Vsak v njej najde svoje, na vsakem bo zadišala drugače. Uniseks toaletna voda GOUTAL Eau du Sud se na vaši toaletni mizici zagotovo ne bo izgubila, poleg tega pa si jo lahko delite s svojo drago polovičko. citrusna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni sveža dišava, idealna za toplo vreme uniseks – za moške in za ženske
  • Montale Sweet Oriental Dream parfumska voda uniseks 100 ml
    Montale Sweet Oriental Dream, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Odkrijte dišavo, ki je ni možno nikamor uvrstiti, kljub temu pa mojstrsko poudari osebnost svojega nosilca. Uniseks parfumska voda Montale Sweet Oriental Dream je prava dišava, ki vaši izvirnosti omogoči, da pride do izraza. orientalska dišava sladka dišava izvirna dišava za izvirno osebnost topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti uniseks – za moške in za ženske
  • Bielenda Comfort+ mehčalna nega za razpokano kožo stopal 20% Urea 2 x 6 ml
    Bielenda Comfort+, 6 ml, Maske za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Maska za noge Bielenda Comfort+ odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: intenzivno neguje kožo stopal pomaga mehčati trdo kožo stopala bodo čudovito mehka in voljna oblika nogavic za enostavno in udobno uporabo Navodilo za uporabo: Nogavice vzemite iz embalaže in jih obujte na stopala. Pustite delovati.
  • Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox Hydra-Gel Eye Patches vlažilna gel maska za oči 30 Pairs 60 kos
    Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox Hydra-Gel Eye Patches, 60 kos, Maske za oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Maska za predel okoli oči Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox Hydra-Gel Eye Patches odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Maska izboljša kakovost kože okoli oči ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in zmanjšuje drobne gubice Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na očiščeno kožo okoli oči.
  • Peter Thomas Roth 24K Gold Mask luksuzna učvrstitvena maska za obraz z učinkom liftinga 150 ml
    Peter Thomas Roth 24K Gold Mask, 150 ml, Kremne maske za ženske, Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox Gel Mask vlažilna gel maska za obraz in predel okoli oči 150 ml
    Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox Gel Mask, 150 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox Gel Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik ne draži kože razstruplja kožo Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Peter Thomas Roth Water Drench vlažilni serum za obraz s hialuronsko kislino 30 ml
    Peter Thomas Roth Water Drench, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Peter Thomas Roth Water Drench bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani koži vrača svežino in mladostno lepoto pomaga gladiti gubice in drobne linije Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Weleda Citrus dezodorant nadomestno polnilo 200 ml
    Weleda Citrus, 200 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Weleda Citrus prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: dodaja svežino nudi dolgotrajno zaščito Sestava: brez aluminijevih soli Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Oranjito Max. Effect Absolut losjon za sončenje v solariju za pospeševanje porjavitve 250 ml
    Oranjito Max. Effect Absolut, 250 ml, Izdelki za sončenje v solariju za ženske, Bronasto porjavela koža je videti odlično, a kaj, če nimate možnosti ali želje preživljati časa na soncu ali pa hladno vreme ni primerno za sončenje? Pripravek za solarij Oranjito Max. Effect Absolut vam bo pomagal doseči popolno porjavelost kot s počitnic na morju, in to v solariju. Pospeši postopek porjavitve, podaljša njeno obstojnost, hkrati pa kožo ustrezno nahrani. Lastnosti: preprečuje predčasno staranje kože preprečuje suho kožo pospešuje pridobivanje rjave barve kože intenzivno vlaži ne ščiti pred sončnim sevanjem Navodilo za uporabo: Uporabljajte le za sončenje v solariju.
  • Weleda Iris vlažilna dnevna krema 30 ml
    Weleda Iris, 30 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Weleda Iris bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Weleda Citrus krema za roke in nohte 50 ml
    Weleda Citrus, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Weleda Citrus . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Weleda Citrus krema za prhanje 200 ml
    Weleda Citrus, 200 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Weleda Citrus je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Weleda Calendula masažno olje 100 ml
    Weleda Calendula, 100 ml, Masažna olja za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Weleda Calendula bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: kožo pušča prožno in voljno vidno mehča kožo kožo pušča žametno mehko Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer po kopeli ali po prhi.
  • Weleda Iris nočna krema 30 ml
    Weleda Iris, 30 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Weleda Iris bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost kožo pušča žametno mehko na dotik Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Rimmel Extra Long Lash maskara za podaljšanje in ločevanje trepalnic odtenek 003 Extreme Black 8 ml
    Rimmel Extra Long Lash, 8 ml, maskare za ženske, Maskara Rimmel Extra Long Lash daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic ima intenzivno barvo hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Weleda Sea Buckthorn krema za roke 50 ml
    Weleda Sea Buckthorn, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Weleda Sea Buckthorn . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Weleda Sage dezodorant nadomestno polnilo 200 ml
    Weleda Sage, 200 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Weleda Sage prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: dodaja svežino nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Weleda Citrus dezodorant 100 ml
    Weleda Citrus, 100 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Weleda Citrus prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: dodaja svežino nudi dolgotrajno zaščito Sestava: brez aluminijevih soli Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Vichy Eau Thermale mineralizirajoča termalna voda 150 g
    Vichy Eau Thermale, 150 g, Pršila za telo za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje in tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za telo Vichy Eau Thermale . Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: pomirja draženje utrjuje make up pomaga stimulirati odpornost kože osvežuje in daje energijo Navodilo za uporabo: Od blizu razpršite na obraz. Nato previdno obrišite.
  • Chopard Wish gel za prhanje z bleščicami za ženske 150 ml
    Chopard Wish, 150 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Chopard Wish odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Jil Sander Sun losjon za telo za ženske 150 ml
    Jil Sander Sun, 150 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Jil Sander Sun poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Jil Sander Sun gel za prhanje in šampon 2v1 odišavljen za ženske 150 ml
    Jil Sander Sun, 150 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Jil Sander Sun odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Chopard Wish losjon za telo za ženske 150 ml
    Chopard Wish, 150 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Chopard Wish poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • La Roche-Posay Anthelios osvežujoče pršilo za obraz proti mastnemu sijaju kože SPF 50 75 ml
    La Roche-Posay Anthelios, 75 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Pripravek La Roche-Posay Anthelios bo vašemu obrazu nudil zanesljivo zaščito pred sončnimi žarki. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem preprečuje neenakomerno pigmentacijo kože preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi koži zagotavlja potrebno vlaženje pripravek je nekomedogen dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite na kožo neposredno pred sončenjem. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • GUERLAIN Super Aqua Eye Serum serum za predel okoli oči proti oteklinam in gubam 15 ml
    GUERLAIN Super Aqua Eye Serum, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz GUERLAIN Super Aqua Eye Serum bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije učinkovito vlaži in nahrani koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • Nina Ricci Nina losjon za telo za ženske 200 ml
    Nina Ricci Nina, 200 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Nina Ricci Nina poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • DKNY Be Delicious Fresh Blossom parfumska voda za ženske 30 ml
    DKNY Be Delicious Fresh Blossom, 30 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske DKNY Be Delicious Fresh Blossom vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava sadna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Elizabeth Arden 5th Avenue dezodorant v pršilu za ženske 150 ml
    Elizabeth Arden 5th Avenue, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Elizabeth Arden 5th Avenue prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije idealna embalaža za torbico Navodilo za uporabo: Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Elizabeth Arden Ceramide nočna krema 50 ml
    Elizabeth Arden Ceramide, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Elizabeth Arden Ceramide bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • BaByliss PRO Curling Iron 2171TTE konični kodralnik 1 kos
    BaByliss PRO Curling Iron 2171TTE, 1 kos, Kodralniki za lase za ženske
  • Perry Ellis 18 parfumska voda v pršilu za ženske 100 ml
    Perry Ellis 18, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Perry Ellis 18 je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. cvetlična dišava sadna dišava poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Sarah Jessica Parker SJP NYC parfumska voda za ženske 100 ml
    Sarah Jessica Parker SJP NYC, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Sarah Jessica Parker SJP NYC je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava sadna dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • SVR Xérial 50 intenzivna krema za kurja očesa in žulje 50 ml
    SVR Xérial 50, 50 ml, Nega nog za ženske, Pri svoji negovalni rutini ne smete pozabiti na svoje spodnje okončine, saj so vsak dan obremenjene s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepe in pripravljene na tisoče nadaljnjih korakov. Izdelek SVR Xérial 50 je bil razvit posebej za potrebe vaših stopal, nog in njihove kože. Zato jim zagotavlja natančno takšno nego, kot jo potrebujejo, da ostanejo lepe, v udobju in brez draženja. Lastnosti: ščiti pred sušenjem in roženenjem kože nogam nudi olajšanje pušča nežno in gladko kožo Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Potrebno količino kreme nanesite na poškodovana območja nog in nežno vmasirajte.
  • Brazil Keratin Home Keratin lasni tretma za ravnanje las 150 ml
    Brazil Keratin Home Keratin, 150 ml, Kreme za glajenje za ženske, Stiling pripravek Brazil Keratin Home Keratin bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: poenostavlja oblikovanje gladi dolgotrajen učinek vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in nato uredite v želeno obliko.
  • La Perla In Rosa toaletna voda za ženske 80 ml
    La Perla In Rosa, 80 ml, Toaletne vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska toaletna voda La Perla In Rosa je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava paa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. sadna dišava sladka dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Kallos KJMN hranilno olje za lase 50 ml
    Kallos KJMN, 50 ml, Klasična olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Suho olje Kallos KJMN bo vašim lasem zagotovilo mehkobo, nežnost in sijaj. Lastnosti: lasem nudi čvrstost in prožnost lase izrazito obnavlja in ščiti lasem zagotavlja žametno mehkobo lase globinsko hrani lasem zagotavlja sijaj Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase, predvsem po dolžini in na konice. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • Biotherm Deo Pure Invisible antiperspirant v pršilu z 48-urnim učinkom 150 ml
    Biotherm Deo Pure Invisible, 150 ml, Antiperspiranti za ženske, Antiperspirant Biotherm Deo Pure optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine ne ovira naravnih telesnih procesov dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Paris Hilton Siren parfumska voda za ženske 100 ml
    Paris Hilton Siren, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda Paris Hilton Siren . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava sadna dišava cvetlična dišava za svobodne ženske, ki se ne bojijo hoditi proti toku sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Elizabeth Arden Ceramide čistilni tonik 200 ml
    Elizabeth Arden Ceramide, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Elizabeth Arden Ceramide . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj vlaži in hrani kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo takoj pomirja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • Vichy Dercos Energising šampon za okrepitev las proti izpadanju las 200 ml
    Vichy Dercos Energising, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Vichy Dercos Energising učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče preprečuje prezgodnje izpadanje las krepi lasna vlakna Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Swiss Arabian Layali parfumirano olje uniseks 15 ml
    Swiss Arabian Layali, 15 ml, Parfumirana olja uniseks, Ko se povežejo umetnost mojstrov parfumarjev, prvovrstne sestavine in kanček razkošja, nastane uniseks parfumirano olje Swiss Arabian Layali . Njegova svilena tekstura v vas že med nanašanjem prebudi čutnost, opojen vonj pa bo z vaše kože izžareval še ves dan. cvetlična dišava sadna dišava poudari čutnost vsake ženske
  • Dermacol Acne Clear intenzivna nega za problematično kožo brez dišav 15 ml
    Dermacol Acne Clear, 15 ml, lokalna nega za ženske, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega Dermacol Acne Clear poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: bori se proti mozoljavosti zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja zmanjšuje pordelost kože Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati.
  • Lancôme Eau Micellaire Douceur micelarna čistilna voda z vonjem vrtnic 400 ml
    Lancôme Eau Micellaire Douceur, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Lancôme Eau Micellaire Douceur s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože pomirja draženje obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Swiss Arabian Edge parfumska voda za ženske 100 ml
    Swiss Arabian Edge, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši ženska parfumska voda Swiss Arabian Edge , ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrila prav vsak dan. cvetlična dišava lesna dišava poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Kallos Hair Pro-Tox balzam brez spiranja za suhe in poškodovane lase 250 ml
    Kallos Hair Pro-Tox, 250 ml, Balzami za ženske, Balzam brez spiranja Kallos Hair Pro-Tox predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: zagotavlja hrano in regeneracijo lasje so sijoči in mehki na dotik lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte.
  • Dermacol Hyaluron Lip Shaper brezbarvno črtalo za ustnice
    Dermacol Hyaluron Lip Shaper, Ustnice za ženske, Svinčnik za ustnice Dermacol Hyaluron Lip Shaper preprečuje neželeno razmazanje šminke in omogoča ustvarjanje popolne oblike ustnic. Lastnosti: popolno oblikuje in poudarja ustnice ima dolgotrajen učinek je odličen pripomoček za oblikovanje ustnic preprečuje razmaz šminke čez robove ustnic prosojna barva Navodilo za uporabo: S svinčnikom označite obris ustnic, nato nanesite šminko ali sijaj za ustnice.
  • Alexandre.J The Collector: Mandarine Sultane parfumska voda uniseks 100 ml
    Alexandre.J The Collector: Mandarine Sultane, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan. Uniseks parfumska voda Alexandre.J The Collector: Mandarine Sultane je izraz optimizma in občutka popolne sreče. citrusna dišava cvetlična dišava lesna dišava uniseks dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Afnan Supremacy Pour Femme Pink parfumska voda za ženske 100 ml
    Afnan Supremacy Pour Femme Pink, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Afnan Supremacy Pour Femme Pink je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo dizajnerska steklenička
  • Avène Skin Care nežni gel piling 75 ml
    Avène Skin Care, 75 ml, Čistilni pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Avène Skin Care . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje odmrle kožne celice uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči.
  • Al Haramain Oudh Sheikha kadilo 25 g
    Al Haramain Oudh Sheikha, 25 g, Kadila in kadilne smole Dišave za dom, Kadilo Al Haramain Oudh Sheikha vas popolnoma prevzame s svojo edinstveno dišavo s pridihom orienta. Gre za dišečo smolo pridobljeno iz svetega lesa. Lahko se uporablja na več načinov – za odišavljenje notranjosti doma ali za očiščenje prostorov, predmetov in ljudi. Glede na različna vraževerja se lahko s pomočjo kadila očisti tudi duša. Naj vaš dom ali pisarna zadišita na ta poseben način in privoščite vašemu umu potrebno sprostitev. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Za sežiganje kadila boste potrebovali kadilnico, klešče, hitro gorljivi ogljik in vžigalice ali vžigalnik. Uporabite lahko tudi suh in čist pesek, ki pa ni nujno potreben. Če boste uporabljali pesek, ga stresite v kadilnico tako, da bo nastala približno en centimeter debela plast. S kleščami primite samogorljiv vodik in ga prižgite. Prižigajte ga približno 20 sekund, dokler se ne neha iskriti. Nato ga vstavite v kadilnico. Po eni minuti lahko začnete na ogljik sipati kadilo. Začnite z majhnimi odmerki, ki jih postopoma povečujte glede na vaše želje. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Kadilnice z gorečim ogljem ne puščajte brez nadzora. Za sežiganje uporabljajte le kadilnice, ki so za to namenjene. Po kurjenju pogasite z vodo.
  • HERMÈS Jardins Collection Le Jardin De Monsieur Li toaletna voda uniseks 100 ml
    HERMÈS Jardins Collection Le Jardin De Monsieur Li, 100 ml, Toaletne vode uniseks, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Uniseks toaletna voda HERMÈS Jardins Collection Le Jardin De Monsieur Li je izraz optimizma in občutka popolne sreče. citrusna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • GUERLAIN Terracotta Joli Teint Beautifying Foundation posvetlitveni tekoči puder za naraven videz SPF 20 odtenek Foncé/Dark 30 ml
    GUERLAIN Terracotta Joli Teint Beautifying Foundation, 30 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Tekoči puder GUERLAIN Terracotta Joli Teint Beautifying Foundation bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože ščiti pred sončnim sevanjem osvetljuje kožo Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Dermalogica UltraCalming pomirjajoči serum proti rdečici 40 ml
    Dermalogica UltraCalming, 40 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Dermalogica UltraCalming bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Estée Lauder Estée parfumska voda za ženske 50 ml
    Estée Lauder Estée, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši ženska parfumska voda Estée Lauder Estée , ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrila prav vsak dan. cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • GUERLAIN Abeille Royale Daily Repair Serum luksuzni serum proti gubam 50 ml
    GUERLAIN Abeille Royale Daily Repair Serum, 50 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz GUERLAIN Abeille Royale Daily Repair Serum bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza obnavlja prožnost kože koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Alfaparf Milano Il Salone Milano Multi-benefit večnamensko pršilo za vse tipe las 200 ml
    Alfaparf Milano Il Salone Milano Multi-benefit, 200 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Alfaparf Milano Il Salone Milano Multi-benefit daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lase pušča čudovito sijoče in vitalne daje žametno mehkobo deluje proti kodranju las predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las omogoča enostavno razčesavanje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Razpršite v vlažne ali suhe lase in ne izpirajte.
  • NYX Professional Makeup Halloween SFX Paints barva za telo za obraz in telo odtenek 04 Mischief Night 1 kos
    NYX Professional Makeup Halloween SFX Paints, 1 kos, senčila za oči za ženske, Senčila za oči NYX Professional Makeup Halloween SFX Paints omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: pigmentacija je zelo intenzivna dolgotrajen učinek enostavno se nanaša
  • NYX Professional Makeup Halloween Glitter Paint bleščice za obraz in telo odtenek 02 Broomstick Baddie 8 ml
    NYX Professional Makeup Halloween Glitter Paint, 8 ml, Osvetljevalci za ženske, Osvetljevalec NYX Professional Makeup Halloween Glitter Paint daje vašemu obrazu zdrav videz, poln vitalnosti. Lastnosti: pigmentacija je zelo intenzivna bleščeč učinek
  • NYX Professional Makeup Halloween Jumbo Lash! lepilne trepalnice vrsta 01 Spiky Fringe 2 kos
    NYX Professional Makeup Halloween Jumbo Lash!, 2 kos, Umetne trepalnice za ženske, Želite dati svojemu ličenju novo dimenzijo in se želite počutiti zares izjemno? Umetne trepalnice NYX Professional Makeup Halloween Jumbo Lash! maksimalno poglobijo vaš pogled in vaše oči postanejo magnet, ki bo pritegoval poglede vseh okoli. Lastnosti: takoj poudarijo vsako ličenje trepalnice so takoj videti daljše in bujnejše zelo enostavno nanašanje lepilo za trepalnice ni priloženo
  • NYX Professional Makeup FA LA L.A. LAND božični darilni set
    NYX Professional Makeup FA LA L.A. LAND, Osvetljevalci za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom NYX Professional Makeup FA LA L.A. LAND. Paket, poln izdelkov za ličenje, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: NYX Professional Makeup Ultimate Edit Petite Shadow paleta senčil za oči 1 kos NYX Professional Makeup Fat Oil Lip Drip tonirno olje za ustnice 1 kos NYX Professional Makeup Sweet Cheeks tekoče rdečilo 1 kos NYX Professional Makeup Born To Glow! tekoči osvetljevalec 1 kos NYX Professional Makeup Smooth Whip Matte Lip Cream žametna šminka z gladilnim učinkom 3 kos NYX Professional Makeup This is Milky Gloss Milkshakes sijaj za ustnice z okusom 1 kos NYX Professional Makeup Butter Gloss sijaj za ustnice 3 kos NYX Professional Makeup Butter Gloss Candy Swirl sijaj za ustnice (limitirana edicija) 1 kos NYX Professional Makeup gobica za tekoči puder 1 kos NYX Professional Makeup pilica za nohte 1 kos Lastnosti: celotna rutina za popoln videz omogoča zelo raznoliko ličenje odličen za darilo v čudovitem pakiranju
  • Mancera Roses Greedy parfumska voda uniseks 120 ml
    Mancera Roses Greedy, 120 ml, Parfumske vode uniseks, Se odpravljate na zmenek, zabavo ali srečanje s prijatelji? Uniseks parfumska voda Mancera Roses Greedy bo prišla prav vedno, kadar želite zasijati. Odkrijte tudi vi dišavo, ki bo popolnoma dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava sadna dišava uniseks – za moške in za ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Alexandre.J The Collector: Golden Oud parfumska voda uniseks 100 ml
    Alexandre.J The Collector: Golden Oud, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Za vsakogar. Brez razlike. Uniseks parfumska voda Alexandre.J The Collector: Golden Oud je primerna tako za ženske kot tudi za moške, povsem pa poudari vašo osebnost. orientalska dišava lesna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo topla dišava, idealna za hladno vreme uniseks – za moške in za ženske
  • Alexandre.J The Collector: Silver Ombre parfumska voda uniseks 100 ml
    Alexandre.J The Collector: Silver Ombre, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Odkrijte dišavo, ki je ni možno nikamor uvrstiti, kljub temu pa mojstrsko poudari osebnost svojega nosilca. Uniseks parfumska voda Alexandre.J The Collector: Silver Ombre je prava dišava, ki vaši izvirnosti omogoči, da pride do izraza. orientalska dišava lesna dišava izvirna dišava za izvirno osebnost uniseks dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Mancera Gold Intensitive Aoud parfumska voda uniseks 120 ml
    Mancera Gold Intensitive Aoud, 120 ml, Parfumske vode uniseks, Za vsakogar. Brez razlike. Uniseks parfumska voda Mancera Gold Intensitive Aoud je primerna tako za ženske kot tudi za moške, povsem pa poudari vašo osebnost. orientalska dišava lesna dišava cvetlična dišava topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Avon Incandessence dezodorant roll-on za ženske 50 ml
    Avon Incandessence, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Avon Incandessence sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ohranja dolgotrajen občutek svežine ščiti pred neprijetnim vonjem učinkovito ščiti pred potenjem skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Primeren za vsakodnevno uporabo. Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Histoires De Parfums 1804 parfumska voda za ženske 120 ml
    Histoires De Parfums 1804, 120 ml, Parfumske vode za ženske, Brezčasna klasika, ki slavi naravno lepoto, ženstvenost in eleganco. Ženska parfumska voda Histoires De Parfums 1804 bo hitro postala nepogrešljivi del vaše osebnosti. orientalska dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Alexandre.J The Collector: Rose Oud parfumska voda uniseks 100 ml
    Alexandre.J The Collector: Rose Oud, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Sveža, hkrati pa skrivnostna. Sodobna, hkrati pa brezčasna. To je uniseks parfumska voda Alexandre.J The Collector: Rose Oud , katere dišavna sestava je primerna tako za ženske kot tudi za moške. cvetlična dišava orientalska dišava uniseks dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Narciso Rodriguez for her toaletna voda za ženske 30 ml
    Narciso Rodriguez for her, 30 ml, Toaletne vode za ženske, Brezčasna klasika, ki slavi naravno lepoto, ženstvenost in eleganco. Ženska toaletna voda Narciso Rodriguez for her bo hitro postala nepogrešljivi del vaše osebnosti. cvetlična dišava mošusna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Etat Libre d’Orange Archives 69 parfumska voda uniseks 100 ml
    Etat Libre d’Orange Archives 69, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Čar dišave je v tem, da je primerna tako za ženske kot tudi za moške. Vsak v njej najde svoje, na vsakem bo zadišala drugače. Uniseks parfumska voda Etat Libre d’Orange Archives 69 se na vaši toaletni mizici zagotovo ne bo izgubila, poleg tega pa si jo lahko delite s svojo drago polovičko. orientalska dišava začimbna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Alexandre.J The Collector: Morning Muscs parfumska voda uniseks 100 ml
    Alexandre.J The Collector: Morning Muscs, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Nov dan, nova priložnost za izpolnjevanje izzivov. Uniseks parfumska voda Alexandre.J The Collector: Morning Muscs osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. cvetlična dišava lesna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Histoires De Parfums 1969 parfumska voda za ženske 120 ml
    Histoires De Parfums 1969, 120 ml, Parfumske vode za ženske, Brezčasna klasika, ki slavi naravno lepoto, ženstvenost in eleganco. Ženska parfumska voda Histoires De Parfums 1969 bo hitro postala nepogrešljivi del vaše osebnosti. orientalska dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Al Haramain Shefon parfumska voda uniseks 60 ml
    Al Haramain Shefon, 60 ml, Parfumske vode uniseks, Čar dišave je v tem, da je primerna tako za ženske kot tudi za moške. Vsak v njej najde svoje, na vsakem bo zadišala drugače. Uniseks parfumska voda Al Haramain Shefon se na vaši toaletni mizici zagotovo ne bo izgubila, poleg tega pa si jo lahko delite s svojo drago polovičko. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava cvetlična dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Oriflame Possess parfumska voda za ženske 50 ml
    Oriflame Possess, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši ženska parfumska voda Oriflame Possess , ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrila prav vsak dan. cipresna dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Elizabeth Arden Ceramide Premiere nočna regeneracijska krema s ceramidi 50 ml
    Elizabeth Arden Ceramide Premiere, 50 ml, Kreme za obraz uniseks, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Elizabeth Arden Ceramide Premiere bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži izenačuje ton kože Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Chanel N°5 parfumska voda polnilo z razpršilnikom za ženske 60 ml
    Chanel N°5, 60 ml, Parfumske vode za ženske, Brezčasna klasika, ki slavi naravno lepoto, ženstvenost in eleganco. Ženska parfumska voda Chanel N°5 bo hitro postala nepogrešljivi del vaše osebnosti. cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Histoires De Parfums Ambre 114 parfumska voda uniseks 120 ml
    Histoires De Parfums Ambre 114, 120 ml, Parfumske vode uniseks, Se odpravljate na zmenek, zabavo ali srečanje s prijatelji? Uniseks parfumska voda Histoires De Parfums Ambre 114 bo prišla prav vedno, kadar želite zasijati. Odkrijte tudi vi dišavo, ki bo popolnoma dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. orientalska dišava začimbna dišava uniseks – za moške in za ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Histoires De Parfums 1876 parfumska voda za ženske 60 ml
    Histoires De Parfums 1876, 60 ml, Parfumske vode za ženske, Brezčasna klasika, ki slavi naravno lepoto, ženstvenost in eleganco. Ženska parfumska voda Histoires De Parfums 1876 bo hitro postala nepogrešljivi del vaše osebnosti. cvetlična dišava lesna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Parfums De Marly Galloway parfumska voda uniseks 125 ml
    Parfums De Marly Galloway, 125 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Parfums De Marly Galloway je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. orientalska dišava cvetlična dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo razkošna dišava za zahtevne uniseks – za moške in za ženske
  • Etat Libre d’Orange Cologne parfumska voda uniseks 100 ml
    Etat Libre d’Orange Cologne, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Sveža, hkrati pa skrivnostna. Sodobna, hkrati pa brezčasna. To je uniseks parfumska voda Etat Libre d’Orange Cologne , katere dišavna sestava je primerna tako za ženske kot tudi za moške. citrusna dišava cvetlična dišava sveža dišava, idealna za toplo vreme uniseks – za moške in za ženske
  • FacEvolution Hairplus serum za rast za trepalnice in obrvi 4,5 ml
    FacEvolution Hairplus, 4,5 ml, Nega in urejanje trepalnic za ženske, Vam narava ni podarila tako izrazitih trepalnic, kot bi si želeli? Serum FacEvolution Hairplus bo spodbudil njihovo rast in jih okrepil od korenin, tako da bodo pridobile dolžino in polnost. Rezultat bodo ne le podaljšane, temveč tudi nahranjene in na videz bolj zdrave trepalnice, ki bodo tudi manj izpadale. Poudari vaš pogled in lepoto vaših oči. Lastnosti: podpira in pospešuje rast trepalnic poudarja barvni pigment krepi in hrani trepalnice zagotavlja večjo gostoto enostaven in hiter nanos v udobju doma Navodilo za uporabo: Nanesite vzdolž linije zgornjih in spodnjih trepalnic. Preprečite neposreden stik z očmi. Prevelika količina seruma lahko povzroči alergično reakcijo in opekline oz. pordelost oči. V primeru, da izdelek pride v oči, ga nemudoma sperite z vodo.
  • Brazil Keratin Keratin Treatment 24 posebna negovalna nega za glajenje in obnovo poškodovanih las 150 ml
    Brazil Keratin Keratin Treatment 24, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Brazil Keratin Keratin Treatment 24 predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži lasem zagotavlja očarljiv lesk obnavlja strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase.
  • Dermedic Antipersp R antiperspirant roll-on za normalno in suho kožo 60 g
    Dermedic Antipersp R, 60 g, Antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Dermedic Antipersp R prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem nudi dolgotrajno zaščito ne pušča madežev na oblačilih Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Vila Hermanos Apothecary Italian Cities Palermo dišeča sveča 140 g
    Vila Hermanos Apothecary Italian Cities Palermo, 140 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Vila Hermanos Apothecary Italian Cities Palermo čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Oral B Pulsonic Clean nadomestne glave za zobno ščetko 4 kos
    Oral B Pulsonic Clean, 4 kos, Nadomestne glave uniseks, Nadomestna glava za zobno ščetko Oral B Pulsonic Clean vam pomaga doseči najboljše rezultate pri ustni higieni. Redna menjava pa zagotavlja enako učinkovito čiščenje zob kot z novo ščetko. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge zobe očisti bolj učinkovito kot ročna zobna ščetka zagotavlja zelo nežno čiščenje zob Navodilo za uporabo: Nadomestno glavo nataknite na ščetko in pritrdite. Po čiščenju zob glavo vedno temeljito oplaknite pod tekočo vodo. Glavo menjujte redno, idealno vsake 3 mesece.
  • Rimmel ScandalEyes Flex voluminozna maskara odtenek 001 Black 12 ml
    Rimmel ScandalEyes Flex, 12 ml, maskare za ženske, Maskara Rimmel ScandalEyes daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice ima intenzivno barvo zagotavlja poln volumen že z enim slojem poudari obliko oči Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Rodial Lash & Brow Booster serum za trepalnice in obrvi 7 ml
    Rodial Lash & Brow Booster, 7 ml, Nega trepalnic in obrvi za ženske, Izdelek Rodial Lash & Brow Booster bo poudaril vaš videz in poudaril lepoto vaših oči. Lastnosti: krepi in hrani trepalnice neguje tudi obrvi podpira in pospešuje rast trepalnic Navodilo za uporabo: Nanesite vzdolž linije zgornjih in spodnjih trepalnic. Preprečite neposreden stik z očmi. Na čiste in suhe obrvi s pomočjo aplikatorja nanesite majhno količino izdelka.
  • Ladenac Urban Senses Fleur De Fruit dišeča sveča 500 g
    Ladenac Urban Senses Fleur De Fruit, 500 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Ladenac Urban Senses Fleur De Fruit čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava sadna dišava sveža dišava sladka aroma gurmanska dišava dizajnerska embalaža idealno kot darilo luksuzni dodatek vsakega interjerja tropski vonj čisto gorenje Sestava: bombažni stenj mešanica rastlinskih voskov ne vsebuje parafina Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Ladenac Urban Senses Aromatic Lounge aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Ladenac Urban Senses Aromatic Lounge, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Ladenac Urban Senses Aromatic Lounge prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sveža dišava začinjena aroma gurmanska dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Abercrombie & Fitch Authentic parfumska voda za ženske 30 ml
    Abercrombie & Fitch Authentic, 30 ml, Parfumske vode za ženske, Če obožujete sadje, vas bo ženska parfumska voda Abercrombie & Fitch Authentic povsem prevzela. Sladkim sočnim tonom sadnih plodov se je težko upreti, saj bodo zagotovo polepšali vsak vaš dan. sadna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh