Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 20% za ženske z webshopa Notino

15102
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Elizabeth Arden White Tea krema za telo za ženske 400 ml
    Elizabeth Arden White Tea, 400 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Elizabeth Arden White Tea poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Calvin Klein CK One toaletna voda uniseks 300 ml
    Calvin Klein CK One, 300 ml, Toaletne vode uniseks, Nov dan, nova priložnost za izpolnjevanje izzivov. Uniseks toaletna voda Calvin Klein CK One osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. citrusna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni sveža dišava, idealna za toplo vreme uniseks dišava
  • Max Factor Creme Puff pudrasto rdečilo odtenek 25 Alluring Rose 1.5 g
    Max Factor Creme Puff, 1,5 g, Rdečila za lica, Bronzerji za ženske, Rdečilo Max Factor Creme Puff daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: osvetljuje enostavno za uporabo Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Bond No. 9 Uptown New York Musk parfumska voda uniseks 100 ml
    Bond No. 9 Uptown New York Musk, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Se odpravljate na zmenek, zabavo ali srečanje s prijatelji? Uniseks parfumska voda Bond No. 9 Uptown New York Musk bo prišla prav vedno, kadar želite zasijati. Odkrijte tudi vi dišavo, ki bo popolnoma dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. sadna dišava lesna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo za ženske in moške
  • Bond No. 9 Downtown Bond No. 9 Signature Perfume parfumska voda uniseks 50 ml
    Bond No. 9 Downtown Bond No. 9 Signature Perfume, 50 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Bond No. 9 Downtown Bond No. 9 Signature Perfume je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. orientalska dišava začimbna dišava edinstvena dišava za posebne priložnosti uniseks dišava
  • Lee Stafford Bleach Blondes Toning Shampoo šampon za blond lase za nevtralizacijo rumenih odtenkov 250 ml
    Lee Stafford Bleach Blondes Toning Shampoo, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Lee Stafford Bleach Blondes Toning Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • AHAVA Time To Clear čistilna maska iz blata 8 ml
    AHAVA Time To Clear, 8 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz AHAVA Time To Clear bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: s kože odstranjuje ogrce kožo čisti v globino učinkovito čisti pore osvetljuje in osvežuje preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja odstranjuje odmrle kožne celice kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • AHAVA Time To Clear blatni piling za obraz 8 ml
    AHAVA Time To Clear, 8 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling AHAVA Time To Clear . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje ogrce in prekomerni loj Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči.
  • AHAVA Time To Hydrate vlažilna kremasta maska 8 ml
    AHAVA Time To Hydrate, 8 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz AHAVA Time To Hydrate bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ne draži kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • AHAVA Time To Treat obnovitveni piling za obraz 8 ml
    AHAVA Time To Treat, 8 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling AHAVA Time To Treat . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje odmrle kožne celice osvetljuje in izenačuje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • AHAVA Time To Revitalize posvetlitvena lifting maska 8 ml
    AHAVA Time To Revitalize, 8 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz AHAVA Time To Revitalize bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age dnevna krema proti gubam za zrelo kožo 50 ml
    L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age nočna krema proti gubam za zrelo kožo 60+ 50 ml
    L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja kožno bariero koži daje svežost in svetlost intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Kallos Spa gel za prhanje 200 ml
    Kallos Spa, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Kallos Spa . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • FILORGA NCEF -ESSENCE regeneracijska in vlažilna nega za osvetlitev kože 150 ml
    FILORGA NCEF -ESSENCE, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Lastnosti: vlaži in hrani kožo kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi osvežuje in osvetljuje Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Londa Professional Deep Moisture poživitveni balzam za suhe lase 1000 ml
    Londa Professional Deep Moisture, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Londa Professional Deep Moisture zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Londa Professional Lock it Ultra lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem za ženske 500 ml
    Londa Professional Lock it Ultra, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Londa Professional Lock it Ultra bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava posebej močno utrjevanje Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Londa Professional Deep Moisture balzam brez spiranja za suhe lase 250 ml
    Londa Professional Deep Moisture, 250 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja Londa Professional Deep Moisture predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: zagotavlja hrano in regeneracijo globinsko obnavlja lase lasje so sijoči in mehki na dotik Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte in oblikujte po želji.
  • Londa Professional Vital Booster krepilni in regeneracijski serum za lase za poškodovane lase 6x9 ml
    Londa Professional Vital Booster, 6x9 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Londa Professional Vital Booster daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las povečuje gostoto in moč las preprečuje cepljenje konic Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite.
  • Le Couvent Maison de Parfum Botaniques Aqua Paradisi toaletna voda uniseks 200 ml
    Le Couvent Maison de Parfum Botaniques Aqua Paradisi, 200 ml, Kolonjske vode uniseks, Sveža, hkrati pa skrivnostna. Sodobna, hkrati pa brezčasna. To je uniseks toaletna voda Le Couvent Maison de Parfum Botaniques Aqua Paradisi, katere dišavna sestava je primerna tako za ženske kot tudi za moške. cvetlična dišava sadna dišava uniseks – za moške in za ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Jimmy Choo For Women losjon za telo za ženske 150 ml
    Jimmy Choo For Women, 150 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Jimmy Choo For Women poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Sesderma Retises krema za predel okoli oči proti gubam, zabuhlosti in temnim kolobarjem 15 ml
    Sesderma Retises, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Sesderma Retises se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi izenačuje ton kože in koža čudovito zasije Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Sesderma Mandelac vlažilna krema za aknasto kožo 50 ml
    Sesderma Mandelac, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži izenačuje ton kože Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Sesderma Sensyses Cleanser Sebum odstranjevalec ličil za mastno kožo 200 ml
    Sesderma Sensyses Cleanser Sebum, 200 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Sesderma Sensyses Cleanser Sebum z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože ima osvežilne in pomirjajoče učinke obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Ne spirajte.
  • Sesderma Retises obnovitvena krema z retinolom in vitaminom C 0,25% 30 ml
    Sesderma Retises, 30 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Sesderma Retises bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Sesderma Mandelac vlažilni gel za mastno k aknam nagnjeno kožo 50 ml
    Sesderma Mandelac, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Sesderma Mandelac bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje pomirja draženje in rdečico intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Sesderma Retises intenzivno obnovitvena krema z retinolom in vitaminom C 0,50 30 ml
    Sesderma Retises, 30 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Sesderma Retises bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto pomlajuje kožo in ji daje energijo globinsko hrani intenzivno vlaži
  • Sesderma Hidraloe pomirjajoči gel za obraz in telo 250 ml
    Sesderma Hidraloe, 250 ml, Geli za telo za ženske, Gel za telo Sesderma Hidraloe neguje kožo celega telesa, jo napenja in ji hkrati zagotavlja občutek udobja. Lastnosti: vlaži in globinsko hrani pomirja draženje in rdečico obnavlja in poživlja koži daje svežost in svetlost preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Sledite navodilom na embalaži.
  • Sesderma Hidraloe vlažilna in mehčalna krema 50 ml
    Sesderma Hidraloe, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Sesderma Sensyses Cleanser Ros odstranjevalec ličil za dehidrirano in poškodovano kožo 200 ml
    Sesderma Sensyses Cleanser Ros, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Sesderma Sensyses Cleanser Ros z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože pomirja draženje ima osvežilne in pomirjajoče učinke obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Ne spirajte.
  • Burberry Brit for Her parfumska voda za ženske 100 ml
    Burberry Brit for Her, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Burberry Brit for Her bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava sladka dišava za sodobno žensko 21. stoletja topla dišava, idealna za hladno vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Burberry London for Women parfumska voda za ženske 100 ml
    Burberry London for Women, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Burberry London for Women vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Burberry Weekend for Women parfumska voda za ženske 100 ml
    Burberry Weekend for Women, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Burberry Weekend for Women je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Burberry Burberry for Women parfumska voda za ženske 100 ml
    Burberry Burberry for Women, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Burberry Burberry for Women je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. sadna dišava lesna dišava cvetlična dišava za temperamentne ženske, polne energije topla dišava, idealna za hladno vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Ziaja Cupuacu kristalni sladkorni piling 200 ml
    Ziaja Cupuacu, 200 ml, pilingi za telo za ženske, Lastnosti: odlično mehča
  • Ducray Sensinol fiziološki zaščitni in pomirjevalni šampon 200 ml
    Ducray Sensinol, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ducray Sensinol učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Ziaja Marigold pomirjajoča krema za obraz za suho in občutljivo kožo 50 ml
    Ziaja Marigold, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Marigold bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Ziaja Goat's Milk čistilno mleko + tonik za obraz 2 v 1 120 ml
    Ziaja Goat's Milk, 120 ml, Čiščenje obraza za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Ziaja Goat's Milk z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego.
  • Ziaja Marigold tonik za obraz za suho in občutljivo kožo 200 ml
    Ziaja Marigold, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Ziaja Marigold pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: globinsko vlaži nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože regulira tvorbo kožnega sebuma
  • Avon Viva La Vita parfumska voda za ženske 50 ml
    Avon Viva La Vita, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Avon Viva La Vita vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava sadna dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Ziaja Mask regeneracijska maska za obraz 7 ml
    Ziaja Mask, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja osvetljuje in osvežuje globinsko vlaži in intenzivno hrani Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Ziaja Mask čistilna maska za obraz 7 ml
    Ziaja Mask, 7 ml, Čistilne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: sprošča umazanijo v porah in jih oži preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Parodontax Extra Fresh zobna pasta proti krvavitvi dlesni 75 ml
    Parodontax Extra Fresh, 75 ml, Zobne paste za moške, Zobna pasta Parodontax Extra Fresh je učinkovita preventiva proti krvavenju in umikanju dlesni. Lastnosti: zmanjšuje krvavenje dlesni ščiti pred nastajanjem zobnih oblog osvežuje zadah Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj 2–3-krat dnevno, zjutraj in zvečer ali po vsakem obroku.
  • Ziaja Acai Berry micelarni čistilni gel s piling učinkom 200 ml
    Ziaja Acai Berry, 200 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Ziaja Acai Berry . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje odmrle kožne celice gladi in mehča kožo
  • Nivea Sun Protect & Moisture vlažilno pršilo za sončenje SPF 30 200 ml
    Nivea Sun Protect & Moisture, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitni pripravek za sončenje je nepogrešljivi del nege kože ob izpostavljanju soncu. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi koži zagotavlja potrebno vlaženje spodbuja naraven proces porjavitve deluje preventivno proti staranju kože hrani kožo in jo neguje pripravek je vodoodporen izdelek je prijazen do kože in okolja Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Raznesite tanek sloj po koži celega telesa, preden se izpostavite soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Ziaja Mintperfekt Activ remineralizacijska ustna voda 500 ml
    Ziaja Mintperfekt Activ, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila za moške, Ustna voda Ziaja Mintperfekt Activ osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: bori se proti nastajanju zobne gnilobe zaščita pred zobnimi oblogami zagotavlja svež dah krepi sklenino zmanjša občutljivost zob Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Ziaja Mask pomirjajoča maska za obraz 7 ml
    Ziaja Mask, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Ziaja Mask vlažilna maska za obraz 7 ml
    Ziaja Mask, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja kožo pušča svilnato mehko na dotik globinsko vlaži in intenzivno hrani Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Elancyl Slim Design intenzivna nočna nega za hujšanje 200 ml
    Elancyl Slim Design, 200 ml, Shujševalna nega za ženske, Se sprašujete, kako se znebiti pomarančne kože na stegnih, zadnjici ali rokah? Ni vam več treba. V boju proti neenakomernosti kože vam bo pomagal pripravek _ZNACKA_ _ _ _KOLEKCE_ _ _ _PODKOLEKCE__, ki zmanjša videz celulita, učinkovito zgladi neenakomerno teksturo, koži pa zagotovi čvrstejši videz. Enkrat za vselej se znebite nevšečnih vdolbinic in svoji koži povrnite njeno naravno lepoto. Lastnosti: zmanjšuje celulit in čvrsti kožo preprečuje nastajanje novega celulita gladi kožo koži vrača prožnost Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na težavni del telesa (stegna, boki, zadnjica in trebuh). Vmasirajte s krožnimi gibi v kožo in pustite, da se vpije. Uporabljajte redno.
  • Jeanne en Provence Divine Olive hranilni losjon za telo z oljčnim oljem 250 ml
    Jeanne en Provence Divine Olive, 250 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Jeanne en Provence Divine Olive bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo dobro se nanaša in se enostavno vpija koži zagotavlja udobje in vitalnost Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Jeanne en Provence Divine Olive krema za roke s hranilnim učinkom 75 ml
    Jeanne en Provence Divine Olive, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Jeanne en Provence Divine Olive . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: obnavlja preprečuje suho kožo hitro se vpija koža je nežna in mehka Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Jeanne en Provence Divine Olive olje za prhanje s hranilnim učinkom 250 ml
    Jeanne en Provence Divine Olive, 250 ml, Olja za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Olje za prhanje Jeanne en Provence Divine Olive je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagalo odstraniti vse nečistoče, temveč bo kožo tudi ustrezno navlažilo in na njej pustilo zaščitni film. Popolno čistočo z njim dosežete, ne da bi prišlo do poškodbe naravne lipidne plasti na površini kože. Lastnosti: skrbno umije in očisti kožo celega telesa hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko na dotik Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Rimmel Super Gel Step 1 lak za francosko manikiro odtenek 090 Porcelain 12 ml
    Rimmel Super Gel Step 1, 12 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Rimmel Super Gel Step 1 vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: ima učinek manikure z gelom ima dolgotrajen učinek udobno se nanaša Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Garnier Pure Active črna maska za obraz proti črnim pikicam in aknam z aktivnim ogljem 3v1 150 ml
    Garnier Pure Active, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Lastnosti: sprošča umazanijo v porah in jih oži zmanjša pomanjkljivosti kože kožo pušča svilnato mehko na dotik
  • Uriage Hygiène Extra-Rich Dermatological Gel čistilni gel za obraz in telo 500 ml
    Uriage Hygiène Extra-Rich Dermatological Gel, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Uriage Hygiène Extra-Rich Dermatological Gel. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Maybelline Tattoo Brow semi-permanentna gelasta barva za obrvi odtenek Medium Brown 4,6 g
    Maybelline Tattoo Brow, 4,6 g, Barve za obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi Maybelline Tattoo Brow vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto obarva premalo izrazite obrvi ustvarja naraven učinek dolgo obstojen učinek gelasta tekstura Navodilo za uporabo: Nanašajte na obrvi s pomočjo nanašalne krtačke od sredine obraza navzven.
  • Lancaster Sun Beauty Velvet Milk losjon za sončenje SPF 30 400 ml
    Lancaster Sun Beauty Velvet Milk, 400 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitni pripravek za sončenje je nepogrešljivi del nege kože ob izpostavljanju soncu. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi koži zagotavlja potrebno vlaženje deluje preventivno proti staranju kože spodbuja naraven proces porjavitve hrani kožo in jo neguje Navodilo za uporabo: Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Dermacol Intensive Lifting Mask tekstilna 3D lifting maska 15 ml
    Dermacol Intensive Lifting Mask, 15 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Dermacol Intensive Lifting Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: celovito lepša videz kože globinsko vlaži in intenzivno hrani koži vrača prožnost in občutek udobja ne draži kože Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite.
  • Dermacol Hydrating & Nourishing Mask tekstilna 3D vlažilna in hranilna maska 15 ml
    Dermacol Hydrating & Nourishing Mask, 15 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Dermacol Hydrating & Nourishing Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite.
  • Miu Miu L'Eau Bleue parfumska voda za ženske 100 ml
    Miu Miu L'Eau Bleue, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Miu Miu L'Eau Bleue vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava čista sveža dišava poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • L’Oréal Paris Age Specialist 65+ hranilna dnevna krema proti gubam 50 ml
    L’Oréal Paris Age Specialist 65+, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz L’Oréal Paris Age Specialist 65+ bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje deluje proti nepopolnostim koži vrača trdnost in jo pušča napeto Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Diesel Loverdose parfumska voda za ženske 50 ml
    Diesel Loverdose, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Diesel Loverdose je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. orientalska dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • GUERLAIN Shalimar parfumska voda za ženske 50 ml
    GUERLAIN Shalimar, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda GUERLAIN Shalimar je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. orientalska dišava za sodobno žensko 21. stoletja edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Avon Célèbre toaletna voda za ženske 50 ml
    Avon Célèbre, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Avon Célèbre vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava čista sveža dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Yves Saint Laurent Opium parfumska voda za ženske 50 ml
    Yves Saint Laurent Opium, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Yves Saint Laurent Opium je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. orientalska dišava začimbna dišava za svobodne ženske, ki se ne bojijo hoditi proti toku edinstvena dišava za posebne priložnosti razkošna dišava za zahtevne
  • L’Oréal Paris Color Riche Intense Volume Matte Slim dolgoobstojna šminka z mat učinkom 602 NUDE ADMIRABLE 1 kos
    L’Oréal Paris Color Riche Intense Volume Matte Slim, 1 kos, Ustnice za ženske, Šminka L’Oréal Paris Color Riche Intense Volume Matte Slim bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: ustnice so videti polne in zdrave dolgotrajen učinek visoka pigmentacija enostavno se nanaša mat učinek Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Lancôme Trésor Midnight Rose parfumska voda za ženske 50 ml
    Lancôme Trésor Midnight Rose, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Zapeljevanje je igra in privlačna dišava je žensko orožje, s katerim boste vedno v prednosti. Parfumska voda Lancôme Trésor Midnight Rose vas bo ovila v čutno prefinjeno dišavo, kadarkoli boste hoteli zažareti. cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Jil Sander Eve toaletna voda za ženske 50 ml
    Jil Sander Eve, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska toaletna voda Jil Sander Eve je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava paa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cipresna dišava cvetlična dišava lesna dišava poudari čutnost vsake ženske topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Clinique Aromatics Elixir™ Eau de Toilette toaletna voda za ženske 45 ml
    Clinique Aromatics Elixir™ Eau de Toilette, 45 ml, Toaletne vode za ženske, Uživajte ves dan v nežnih cvetličnih čarih. Toaletna voda Clinique Aromatics Elixir™ Eau de Toilette skriva na tisoče cvetnih lističev, katerih dišava bo izvrstno poudarila vašo ženskost in naravno privlačnost. cvetlična dišava cipresna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni za sodobno žensko 21. stoletja topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Avon Bubble Bath White Lily pena za kopel 1000 ml
    Avon Bubble Bath White Lily, 1000 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Avon Bubble Bath White Lily poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: zagotavlja občutek udobja in miru prijetno diši pomirja telo in duha Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Avon Far Away antiperspirant roll-on za ženske 50 ml
    Avon Far Away, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Avon Far Away je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. orientalska dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Bobbi Brown Hydrating Face Cream vlažilna krema za vse tipe kože 50 g
    Bobbi Brown Hydrating Face Cream, 50 g, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bobbi Brown Hydrating Face Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja hitro se vpija intenzivno vlaži globinsko hrani koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Bobbi Brown Hydrating Eye Cream vlažilna in hranilna krema za predel okoli oči za vse tipe kože 15 g
    Bobbi Brown Hydrating Eye Cream, 15 g, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Bobbi Brown Hydrating Eye Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: osvežuje in gladi območje okoli oči globinsko vlaži območju okoli oči daje mladosten videz koži daje prožnost Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • JOOP! Le Bain parfumska voda za ženske 40 ml
    JOOP! Le Bain, 40 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda JOOP! Le Bain . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava cvetlična dišava za dinamične vodstvene osebnosti topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Dermedic CICATOPY gel za prhanje za obnovo kožne pregrade za obnovo kožne pregrade 200 ml
    Dermedic CICATOPY, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dermedic CICATOPY . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži hrani in neguje kožo pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Chopard Rose Malaki parfumska voda uniseks 80 ml
    Chopard Rose Malaki, 80 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Chopard Rose Malaki je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. cvetlična dišava uniseks – za moške in za ženske edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • La Roche-Posay Lipikar Surgras milo za suho do zelo suho kožo 150 g
    La Roche-Posay Lipikar Surgras, 150 g, Kopanje otrok za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo La Roche-Posay Lipikar Surgras je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: nežno čisti kožo Hrani in vlaži zmanjšuje občutek napete kože ščiti kožo Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • La Roche-Posay Lipikar Xerand krema za roke 50 ml
    La Roche-Posay Lipikar Xerand, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema La Roche-Posay Lipikar Xerand. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka obnavlja ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Montale Aoud Lime parfumska voda uniseks 100 ml
    Montale Aoud Lime, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Se odpravljate na zmenek, zabavo ali srečanje s prijatelji? Uniseks parfumska voda Montale Aoud Lime bo prišla prav vedno, kadar želite zasijati. Odkrijte tudi vi dišavo, ki bo popolnoma dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. lesna dišava cvetlična dišava za vse, ki se ne bojijo izstopiti iz množice topla dišava, idealna za hladno vreme razkošna dišava za zahtevne uniseks – za moške in za ženske
  • Uriage Hygiène Cleansing Cream hranilna čistilna krema za telo in obraz 1000 ml
    Uriage Hygiène Cleansing Cream, 1000 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Uriage Hygiène pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: globinsko vlaži nežno in temeljito umije cel obraz uporablja se lahko tudi na občutljivi koži hrani in neguje kožo Sestava: brez milnih sestavin
  • Uriage Hyséac Cleansing Cream čistilna krema za kožo z nepravilnostmi 150 ml
    Uriage Hyséac Cleansing Cream, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Uriage Hyséac pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: regulira tvorbo kožnega sebuma nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Sebastian Professional Trilliance balzam za sijaj 1000 ml
    Sebastian Professional Trilliance, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Sebastian Professional Trilliance zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk zapira lasno površino in jo dela bolj odporno ščiti lase pred poškodbami Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Avène Cleanance Hydra pomirjajoča čistilna krema za izsušeno in razdraženo kožo zaradi zdravljenja aken 200 ml
    Avène Cleanance Hydra, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Avène Cleanance pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože uporablja se lahko tudi na občutljivi koži globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Viktor & Rolf Bonbon parfumska voda za ženske 90 ml
    Viktor & Rolf Bonbon, 90 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite svojim čutom gurmansko doživetje. Parfumska voda za ženske Viktor & Rolf Bonbon v sebi skriva slastne tone, ki se jim je težko upreti. Še posebej, če obožujete sladke delikatese. sladka dišava sadna dišava poudari čutnost vsake ženske topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Elizabeth Arden 5th Avenue parfumska voda za ženske 125 ml
    Elizabeth Arden 5th Avenue, 125 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Elizabeth Arden 5th Avenue vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Elizabeth Arden Blue Grass parfumska voda za ženske 100 ml
    Elizabeth Arden Blue Grass, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Elizabeth Arden Blue Grass je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni za sodobno žensko 21. stoletja sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Elizabeth Arden Provocative Woman parfumska voda za ženske 100 ml
    Elizabeth Arden Provocative Woman, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Zapeljevanje je igra in privlačna dišava je žensko orožje, s katerim boste vedno v prednosti. Parfumska voda Elizabeth Arden Provocative Woman vas bo ovila v čutno prefinjeno dišavo, kadarkoli boste hoteli zažareti. orientalska dišava cvetlična dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Elizabeth Arden Splendor parfumska voda za ženske 125 ml
    Elizabeth Arden Splendor, 125 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda Elizabeth Arden Splendor . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Escada Magnetism parfumska voda za ženske 75 ml
    Escada Magnetism, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda Escada Magnetism . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava sladka dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Parodontax Classic zobna pasta proti krvavitvi dlesni brez fluorida 75 ml
    Parodontax Classic, 75 ml, Zobne paste za moške, Zobna pasta Parodontax Classic je učinkovita preventiva proti krvavenju in umikanju dlesni. Lastnosti: ščiti pred nastajanjem zobnih oblog zmanjšuje krvavenje dlesni osvežuje zadah preprečuje nastajanje zobne gnilobe Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj 2–3-krat dnevno, zjutraj in zvečer ali po vsakem obroku.
  • Sensodyne Fluoride zobna pasta za občutljive zobe 75 ml
    Sensodyne Fluoride, 75 ml, Zobne paste za moške, Zobna pasta Sensodyne Fluoride zagotavlja popolno nego vaših zob in dlesni. Čisti zobne obloge in ostanke jedi ter hkrati neguje dlesni in sluznico ustne votline. Lastnosti: zmanjša občutljivost zob ščiti pred zobno gnilobo in oblogami vzdržuje svež zadah Navodilo za uporabo: Zobe si čistite najmanj dvakrat dnevno s kakovostno ščetko. Temeljito sperite ustno votlino.
  • Montale Boise Fruite parfumska voda uniseks 100 ml
    Montale Boise Fruite, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Sveža, hkrati pa skrivnostna. Sodobna, hkrati pa brezčasna. To je uniseks parfumska voda Montale Boise Fruite , katere dišavna sestava je primerna tako za ženske kot tudi za moške. lesna dišava citrusna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni sveža dišava, idealna za toplo vreme uniseks – za moške in za ženske
  • Brazil Keratin Ayurvedic Eclipta Alba Conditioner balzam za krepitev las 300 ml
    Brazil Keratin Ayurvedic Eclipta Alba Conditioner, 300 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Brazil Keratin Ayurvedic Eclipta Alba zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje gladi in deluje proti kodranju krepi barvo las ščiti lase pred poškodbami lasem daje volumen in prožnost preprečuje lomljenje las izboljšuje strukturo las Sestava: brez sulfatov brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Montale Black Musk parfumska voda uniseks 100 ml
    Montale Black Musk, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Montale Black Musk je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. orientalska dišava začimbna dišava topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti uniseks – za moške in za ženske
  • Brazil Keratin Anti Hair Loss Lotion serum proti izpadanju las 100 ml
    Brazil Keratin Anti Hair Loss Lotion, 100 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Brazil Keratin Anti Hair Loss Lotion daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: povečuje gostoto in moč las kakovostno izboljša strukturo las aktivira lasne korenine Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Colgate Max White Luminous zobna pasta za sijoče bele zobe 75 ml
    Colgate Max White Luminous, 75 ml, Zobne paste za moške, Zobna pasta Colgate Max White Luminous je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: beli zobe bori se z zobno gnilobo in oblogami osvežuje zadah prijazna do zobne sklenine Navodilo za uporabo: Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno. Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti. Za temeljitejše čiščenje zob uporabite zobno nitko ali medzobno ščetko. Podrobnosti o uporabi boste našli v priloženih navodilih.
  • Brazil Keratin Ayurvedic Eclipta Alba Treatment revitalizacijski serum za okrepitev in rast las 100 ml
    Brazil Keratin Ayurvedic Eclipta Alba Treatment, 100 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Brazil Keratin Ayurvedic Eclipta Alba Treatment daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila povečuje gostoto in moč las ima regeneracijske učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Eveline Cosmetics Expert C aktivni vitaminski nočni serum 18 ml
    Eveline Cosmetics Expert C, 18 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Eveline Cosmetics Expert C bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože pomaga gladiti gubice in drobne linije učinkovito vlaži in nahrani pomaga odstranjevati znake staranja kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox Hydra-Gel Eye Patches vlažilna gel maska za oči 30 Pairs 60 kos
    Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox Hydra-Gel Eye Patches, 60 kos, Maske za oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Maska za predel okoli oči Peter Thomas Roth Cucumber De-Tox Hydra-Gel Eye Patches odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Maska izboljša kakovost kože okoli oči ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in zmanjšuje drobne gubice Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na očiščeno kožo okoli oči.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh