Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 20% za ženske z webshopa Notino

15311
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Nivea Fresh Flower dezodorant v pršilu za ženske 150 ml
    Nivea Fresh Flower, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Nivea Fresh Flower prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja svežino nudi dolgotrajno zaščito ne pušča madežev na oblačilih Sestava: brez aluminijevih soli Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Nivea Fresh Comfort dezodorant roll-on brez aluminijevih soli 48 ur 50 ml
    Nivea Fresh Comfort, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Nivea Fresh Comfort prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja svežino nudi dolgotrajno zaščito ne pušča madežev na oblačilih Sestava: brez aluminijevih soli Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • A-Derma Original Care vlažilni losjon za telo 400 ml
    A-Derma Original Care, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo A-Derma Original Care bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: učinkovito obnavlja kožo zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Gillette Venus 3 Sensitive brivniki za enkratno uporabo 3 kos
    Gillette Venus 3 Sensitive, 3 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Gillette Venus 3 Sensitive je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto strojček je opremljen z vlažilnim trakom enostavno rokovanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Gillette Venus ComfortGlide Spa Breeze brivnik + 2 nadomestni glavi 1 kos
    Gillette Venus ComfortGlide Spa Breeze, 1 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Gillette Venus ComfortGlide Spa Breeze je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto prilagaja se obliki telesa vsebuje nagibno glavo strojček je opremljen z vlažilnim trakom glava strojčka je zamenljiva ne draži kože Navodilo za uporabo: Brivno glavo zamenjajte za novo, ko se vlažilni trakovi obrabijo ali rezila postanejo topa.
  • Gillette Venus ComfortGlide Spa Breeze nadomestne britvice 4 kos
    Gillette Venus ComfortGlide Spa Breeze, 4 kos, Depilacija in epilacija za ženske, Z brivnikom ne dosegate enako natančnih rezultatov kot prej? Čas je, da zamenjate rezilo. Nadomestne britvice Gillette Venus ComfortGlide Spa Breeze in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrito telo, ki bo enako, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: enostavna menjava brivnih glav britvice zagotavljajo gladko britje zaščitne blazinice skrbno gladijo kožo prožno se prilagodi vsaki krivini Navodilo za uporabo: Brivno glavo zamenjajte za novo, ko se obrabijo ali otopijo rezila.
  • Lancaster Total Age Correction _Amplified krema za predel okoli oči proti oteklinam in gubam SPF 15 15 ml
    Lancaster Total Age Correction _Amplified, 15 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Lancaster Total Age Correction _Amplified bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Teatro Fragranze Oro nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
    Teatro Fragranze Oro, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Teatro Fragranze Oro spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma zeliščna aroma Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Garnier Essentials osvežilni odstranjevalec ličil za oči za normalno do mešano kožo 125 ml
    Garnier Essentials, 125 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Garnier Essentials s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila kožo pušča svežo ima pomirjajoče učinke Navodilo za uporabo: Vzemite robček in z njim nežno s kože obrišita ličila in umazanijo. Po uporabi embalažo temeljito zaprite, da preprečite sušenje robčkov.
  • Dermacol Hyaluron Therapy 3D nočna krema za preoblikovanje obraza 50 ml
    Dermacol Hyaluron Therapy 3D, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Dermacol Hyaluron Therapy 3D bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz globinsko hrani obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Dermacol Hyaluron Therapy 3D krema za preoblikovanje predela okoli oči in ustnic 15 ml
    Dermacol Hyaluron Therapy 3D, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Dermacol Hyaluron Therapy 3D se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice globinsko vlaži osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz koža je napeta in zglajena gladi ustnice in linije okoli ustnic Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije. Uporabljate ga lahko tudi za kožo na območju ustnic.
  • Dermacol Hyaluron Therapy 3D dnevna krema za preoblikovanje obraza 50 ml
    Dermacol Hyaluron Therapy 3D, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Dermacol Hyaluron Therapy 3D bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno vsako jutro. Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Elizabeth Arden Sunflowers Summer Bloom toaletna voda za ženske 100 ml
    Elizabeth Arden Sunflowers Summer Bloom, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Elizabeth Arden Sunflowers Summer Bloom vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Moschino Femme toaletna voda za ženske 45 ml
    Moschino Femme, 45 ml, Toaletne vode za ženske, Novo odvisnost, ki je ne boste želeli opustiti, predstavlja toaletna voda za ženske Moschino Femme . Očarala vas bo že s prvimi vonjavami, vsak naslednji dan pa vas bo prepričala, da si svoje mesto na vaši toaletni mizici vsekakor zasluži. orientalska dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture parfumska voda za ženske 100 ml
    Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Juicy Couture Viva La Juicy Gold Couture je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. gurmanska dišava cvetlična dišava za sodobno žensko 21. stoletja topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Etienne Aigner Debut parfumska voda za ženske 100 ml
    Etienne Aigner Debut, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Etienne Aigner Debut je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. orientalska dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Guerlain La Petite Robe Noire losjon za telo za ženske 200 ml
    Guerlain La Petite Robe Noire, 200 ml, Nega telesa za ženske, Lastnosti: razveselila bo vsako žensko skupaj z dišavo je odlična kot darilo kožo pušča žametno mehko na dotik dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Guerlain La Petite Robe Noire gel za prhanje za ženske 200 ml
    Guerlain La Petite Robe Noire, 200 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje GUERLAIN La Petite Robe Noire odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: razveselila bo vsako žensko skupaj z dišavo je odlična kot darilo kožo pušča žametno mehko in gladko
  • Brazil Keratin Facial Mask Golden regeneracijska maska z zlatom 1 kos
    Brazil Keratin Facial Mask Golden, 1 kos, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Brazil Keratin Facial Mask Golden bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja osvetljuje in osvežuje globinsko vlaži in intenzivno hrani Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Mavala Nail Beauty Colorfix nadlak za popolno zaščito in intenziven sijaj 10 ml
    Mavala Nail Beauty Colorfix, 10 ml, Nega nohtov za ženske, Lak za nohte Mavala Nail Beauty Colorfix vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: zagotavlja visok sijaj krepi odpornost laka proti odrgninam in luščenju Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • Orlane Body Care Program nega za učvrstitev kože za telo in prsi 250 ml
    Orlane Body Care Program, 250 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Orlane Body Care Program , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: obnavlja kožo koži vrača udobje in vitalnost koži daje žametno mehkobo globinsko vlaži kožo Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • MIXA Optimal Tolerance micelarna voda za pomiritev kože 400 ml
    MIXA Optimal Tolerance, 400 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda MIXA Optimal Tolerance . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: ima osvežilne in pomirjajoče učinke čisti pore v globino kožo ohranja v ravnovesju uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Kallos Algae vlažilna maska z izvlečki alg in oljčnim oljem 1000 ml
    Kallos Algae, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Algae predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem vrača naraven, zdrav videz lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Guess Dare toaletna voda za ženske 100 ml
    Guess Dare, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Ne skrivajte strastne plati svoje osebnosti. Ženska toaletna voda Guess Dare je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Uglasila bo čutno noto vas in vse okoli vas. citrusna dišava cvetlična dišava lesna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Kallos LAB 35 Signature regeneracijski šampon za suhe in poškodovane lase 500 ml
    Kallos LAB 35 Signature, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos LAB 35 Signature učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Kallos LAB 35 pršilo za končno oblikovanje las 300 ml
    Kallos LAB 35, 300 ml, Pršila za lase za ženske, Lak za lase Kallos LAB 35 bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk lasem daje vitalnost in sijaj močno utrjevanje lasem daje takojšen volumen ohranja prožnost in ne obremenjuje las Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
  • Eveline Cosmetics Slim Extreme serum proti celulitu 250 ml
    Eveline Cosmetics Slim Extreme, 250 ml, Shujševalna nega za ženske, Se sprašujete, kako se znebiti pomarančne kože na stegnih, zadnjici ali rokah? Ni vam več treba. V boju proti neenakomernosti kože vam bo pomagal pripravek _ZNACKA_ _ _ _KOLEKCE_ _ _ _PODKOLEKCE__, ki zmanjša videz celulita, učinkovito zgladi neenakomerno teksturo, koži pa zagotovi čvrstejši videz. Enkrat za vselej se znebite nevšečnih vdolbinic in svoji koži povrnite njeno naravno lepoto. Lastnosti: vidno gladi kožo oži, oblikuje boke, zadnjico in stegna Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na težavni del telesa (stegna, boki, zadnjica in trebuh). Vmasirajte s krožnimi gibi v kožo in pustite, da se vpije.
  • Kallos Omega regeneracijski šampon z omega-6 kompleksom in makadamijevim oljem 1000 ml
    Kallos Omega, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Omega učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Ziaja Olive Oil krema za predel okoli oči z izvlečki oljke 15 ml
    Ziaja Olive Oil, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Ziaja Olive Oil se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice koži daje prožnost Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Ziaja Eye Creams & Gels krema za osvetljevanje predela okoli oči 15 ml
    Ziaja Eye Creams & Gels, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Ziaja Eye Creams & Gels se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži koža je napeta in zglajena Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Ziaja Goat's Milk kremasto milo za prhanje 500 ml
    Ziaja Goat's Milk, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Ziaja Goat's Milk . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: intenzivno vlaži hrani in neguje kožo mehča in povečuje elastičnost kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Ziaja Goat's Milk krema za predel okoli oči za suho kožo 15 ml
    Ziaja Goat's Milk, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Ziaja Goat's Milk se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice globinsko vlaži koži daje prožnost Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Ziaja Goat's Milk nočna hranilna krema za suho kožo 50 ml
    Ziaja Goat's Milk, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Goat's Milk bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: globinsko hrani odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje ščiti kožo pred prostimi radikali intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Ziaja Sensitive hipoalergenska maska 7 ml
    Ziaja Sensitive, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Sensitive bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: ne draži kože koži vrača prožnost in občutek udobja globinsko vlaži in intenzivno hrani Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Ziaja Olive Oil čistilni gel z izvlečki oljke 200 ml
    Ziaja Olive Oil, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Ziaja Olive Oil pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože preprečuje suho kožo
  • Ziaja Olive Oil hranilni balzam za ustnice z izvlečki oljke 10 ml
    Ziaja Olive Oil, 10 ml, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Ziaja Olive Oil je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnice pušča mehke in gladke popravlja razpokane ustnice Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Darphin Skin Mat Purifying Aromatic Clay Mask čistilna maska 75 ml
    Darphin Skin Mat Purifying Aromatic Clay Mask, 75 ml, Čistilne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Darphin Skin Mat Purifying Aromatic Clay Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo čisti v globino preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja kožo pušča svilnato mehko na dotik globinsko vlaži in intenzivno hrani osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Ziaja Sensitive čistilna micelarna voda za suho in občutljivo kožo 200 ml
    Ziaja Sensitive, 200 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Ziaja Sensitive . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: ima osvežilne in pomirjajoče učinke kožo ohranja v ravnovesju uporablja se lahko tudi na občutljivi koži uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi. Ne spirajte.
  • Ziaja Goat's Milk losjon za telo 400 ml
    Ziaja Goat's Milk, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Ziaja Goat's Milk bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: učinkovito obnavlja kožo krepi zaščitno bariero intenzivno hrani in mehča Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Ziaja Natural Olive losjon za telo z izvlečki oljke 400 ml
    Ziaja Natural Olive, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Ziaja Olive Oil bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča globinsko vlaži kožo pomirja kožo in jo osvežuje Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Ziaja Saffron lifting gel 30 ml
    Ziaja Saffron, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Ziaja Saffron bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza obnavlja prožnost kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Ziaja Eye Creams & Gels krema proti gubam za predel okoli oči 15 ml
    Ziaja Eye Creams & Gels, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Ziaja Sensitive encimski piling za suho in občutljivo kožo 60 ml
    Ziaja Sensitive, 60 ml, Encimski pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Ziaja Sensitive . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz gladi in mehča kožo odstranjuje odmrle kožne celice uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Ziaja Olive Oil mleko za odstranjevanje ličil z izvlečki oljke 200 ml
    Ziaja Olive Oil, 200 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Ziaja Olive Oil z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože pomirja draženje vlaži kožo preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Ziaja Olive Leaf regeneracijska maska 7 ml
    Ziaja Olive Leaf, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Olive Leaf bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Ziaja Olive Oil gel za prhanje z izvlečki oljke 500 ml
    Ziaja Olive Oil, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Ziaja Olive Oil . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem mehča in povečuje elastičnost kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Dermacol Aroma Ritual Belgian Chocolate kremasti gel za prhanje 250 ml
    Dermacol Aroma Ritual Belgian Chocolate, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dermacol Aroma Ritual Belgian Chocolate. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja intenzivno vlaži mehča in povečuje elastičnost kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Dermacol Cover ekstremno prekrivni tekoči puder SPF 30 odtenek 207 30 g
    Dermacol Cover, 30 g, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Dermacol Cover bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: odlična sposobnost prekrivanja izdelek je vodoodporen ščiti pred sončnim sevanjem Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Labello Sun Protect SPF 30 balzam za ustnice 4,8 g
    Labello Sun Protect SPF 30, 4,8 g, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Labello Sun Protect SPF 30 je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: ščiti pred sončnim sevanjem globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi ustnice pušča mehke in gladke Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Labello Med Repair balzam za ustnice SPF 15 4.8 g
    Labello Med Repair, 4,8 g, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Labello Med Repair je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje popravlja razpokane ustnice ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi ščiti pred sončnim sevanjem Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Dermacol Gold Elixir maska za obraz s kaviarjem 2x8 g
    Dermacol Gold Elixir, 2x8 g, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Dermacol Gold Elixir bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: celovito lepša videz kože koži vrača prožnost in občutek udobja osvetljuje in osvežuje kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Dermacol Gold Elixir dnevna pomlajevalna krema s kaviarjem 50 ml
    Dermacol Gold Elixir, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Dermacol Gold Elixir bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača mladosten videz kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Dermacol Dry Skin Program Lady Cream dnevna krema za suho do zelo suho kožo 50 ml
    Dermacol Dry Skin Program Lady Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Dermacol Dry Skin Program Lady Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani obnavlja in poživlja koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Dermacol Caviar Long Stay dolgoobstojni tekoči puder z izvlečki kaviarja in izpopolnjevalni korektor odtenek 4 Tan 30 ml
    Dermacol Caviar Long Stay, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Dermacol Caviar Long Stay bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: dolgo obstojen učinek odlična sposobnost prekrivanja izenačuje barvni odtenek kože gladi površino kože osvetljuje kožo vlaži izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Maybelline Expression svinčnik za oči odtenek 33 Black 2 g
    Maybelline Expression, 2 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Maybelline Expression poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: ustvarja močno in šibko linijo polna in intenzivna barva Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Dermacol Eye Shadow Base podlaga za senčila za oči 7,5 ml
    Dermacol Eye Shadow Base, 7,5 ml, Podlaga za senčila za ženske, Podlaga za senčila Dermacol Eye Shadow Base podpira intenzivnost senčil za oči in zagotavlja njihovo obstojnost. Lastnosti: temeljito utrdi senčilo vse do odstranitve ličil preprečuje zlivanje senčil za oči gladi drobne gube podaljšuje popoln videz ličil za oči poudarja barvo senčil Navodilo za uporabo: Podlago nanesite v tankem sloju na celo veko in enakomerno raznesite. Nadaljujte z nanosom senčila za oči.
  • Dermacol Invisible transparentni puder odtenek Light 13 g
    Dermacol Invisible, 13 g, Pudri za ženske, Puder Dermacol Invisible popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: povsem prosojna tekstura dodaja iluzijo popolne kože vpije prekomeren loj brez sušenja kože popolno matira kožo Sestava: blazinica je priložena
  • Garnier Mineral Invisible antiperspirant v pršilu 48h 150 ml
    Garnier Mineral Invisible, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Garnier Mineral Invisible prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: zagotavlja optimalno vpijanje znoja ščiti pred neprijetnim vonjem ne pušča madežev na oblačilih ohranja dolgotrajen občutek svežine ne ovira naravnih telesnih procesov Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Sebastian Professional Shaper Zero Gravity pršilo za lase za obliko 50 ml
    Sebastian Professional Shaper Zero Gravity, 50 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Sebastian Professional Shaper Zero Gravity bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: naravno utrjevanje ne lepi las in daje pričeski naraven videz ohranja prožnost in ne obremenjuje las enostaven in hiter nanos Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Elizabeth Arden Eight Hour zaščitna krema odišavljen 50 ml
    Elizabeth Arden Eight Hour, 50 ml, Kreme za telo za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Elizabeth Arden Eight Hour bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Sebastian Professional Microweb Fiber oblikovalna krema za obliko 45 ml
    Sebastian Professional Microweb Fiber, 45 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Stiling pripravek Sebastian Professional Microweb Fiber bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: poenostavlja oblikovanje ne obremenjuje las daje obliko Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
  • Elizabeth Arden Visible Difference vlažilna emulzija za telo 300 ml
    Elizabeth Arden Visible Difference, 300 ml, mleka in kreme za telo uniseks, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Elizabeth Arden Visible Difference bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Elizabeth Arden Visible Difference Refining Moisture Cream Complex vlažilna krema za obraz 75 ml
    Elizabeth Arden Visible Difference Refining Moisture Cream Complex, 75 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Elizabeth Arden Visible Difference Refining Moisture Cream Complex bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • RevitaLash RevitaBrow Advanced balzam za obrvi 3 ml
    RevitaLash RevitaBrow Advanced, 3 ml, Nega trepalnic in obrvi za ženske, Vam narava ni podarila tako izrazitih trepalnic, kot bi si želeli? Serum RevitaLash RevitaBrow Advanced bo spodbudil njihovo rast in jih okrepil od korenin, tako da bodo pridobile dolžino in polnost. Rezultat bodo ne le podaljšane, temveč tudi nahranjene in na videz bolj zdrave trepalnice, ki bodo tudi manj izpadale. Poudari vaš pogled in lepoto vaših oči. Lastnosti: zagotavlja večjo gostoto enostaven in hiter nanos v udobju doma Navodilo za uporabo: Na čiste in suhe obrvi s pomočjo aplikatorja nanesite majhno količino izdelka. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • ARTDECO High Performance puder z dolgotrajnim učinkom za učvrstitev obraza odtenek 489.20 Reflecting Sand 30 ml
    ARTDECO High Performance, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder ARTDECO High Performance bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: odlična sposobnost prekrivanja kožo matira revitalizira Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • ARTDECO Eye Brow Powder puder za obrvi v praktičnem magnetnem etuiju odtenek 282.3 Brown 0.8 g
    ARTDECO Eye Brow Powder, 0,8 g, črtala za obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi ARTDECO Eye Brow Powder vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi obrvem daje volumen in obliko pudrasta tekstura Navodilo za uporabo: Nanašajte na obrvi s pomočjo nanašalne krtačke od sredine obraza navzven.
  • ARTDECO Skin Perfecting Make-up Base gladilna podlaga za pod tekoči puder za vse tipe kože 15 ml
    ARTDECO Skin Perfecting Make-up Base, 15 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up ARTDECO Skin Perfecting Make-up Base popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: kožo popolnoma pripravi na nanos make upa osvetljuje mehča Navodilo za uporabo: Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • ARTDECO Rich Treatment Foundation posvetlitveni kremasti tekoči puder odtenek 485.10 Sunny Shell 20 ml
    ARTDECO Rich Treatment Foundation, 20 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder ARTDECO Rich Treatment Foundation bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: enostavno nanašanje izdelek je vodoodporen osvetljuje kožo odlična sposobnost prekrivanja Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • ARTDECO Perfect Stick korektivna paličica s Tea Tree olji odtenek 495.6 Neutralizing Green 4 g
    ARTDECO Perfect Stick, 4 g, Korektorji za ženske, Korektor ARTDECO Perfect Stick prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože izenačuje odtenek kože enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Nanašajte s prstom ali s praktičnim aplikatorjem na različne pomanjkljivosti svoje kože.
  • ARTDECO Eye Brow Pencil svinčnik za obrvi odtenek 280.3 Soft Brown 1.1 g
    ARTDECO Eye Brow Pencil, 1,1 g, črtala za obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi ARTDECO Eye Brow Pencil vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi dolgo obstojen učinek Navodilo za uporabo: S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.
  • ARTDECO High Definition nežni kompaktni puder odtenek 410.3 Soft Cream 10 g
    ARTDECO High Definition, 10 g, Pudri za ženske, Puder ARTDECO High Definition popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: popolno matira kožo ne suši Sestava: z ogledalom Navodilo za uporabo: Nanesite puder na obraz s čopičem za matiranje kože ali utrditvijo make upa.
  • John Masters Organics Evening Primrose Shampoo šampon za suhe lase 473 ml
    John Masters Organics Evening Primrose Shampoo, 473 ml, Šamponi za ženske, Šampon John Masters Organics Evening Primrose Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži daje lesk in volumen krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Onclé Woman oljni piling z učvrstitvenim učinkom 200 ml
    Onclé Woman, 200 ml, Nega telesa med nosečnostjo in po porodu za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Onclé Woman bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: ugodno deluje proti strijam in brazgotinam zmanjšuje celulit in čvrsti kožo preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Lancôme L'Absolu Gloss Rôsy Plump sijaj za ustnice za večji volumen Rôsy Plump 8 ml
    Lancôme L'Absolu Gloss Rôsy Plump, 8 ml, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Lancôme L'Absolu Gloss Rôsy Plump vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: ustnicam daje večji volumen vlaži in mehča ustnice Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino sijaja za ustnice za takojšen učinek večjega volumna.
  • Nivea Lemongrass & Oil osvežujoč gel za prhanje 250 ml
    Nivea Lemongrass & Oil, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Nivea Lemongrass & Oil . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Cuba Jungle Snake parfumska voda za ženske 100 ml
    Cuba Jungle Snake, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Cuba Jungle Snake je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Avon Perceive dezodorant v razpršilu za ženske 75 ml
    Avon Perceive, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ni vam treba več skrbeti, da se antiperspirant ne bi ujemal s priljubljeno dišavo. Antiperspirant Avon Perceive vam zagotovi zanesljivo zaščito pred znojem, z dišavo iz iste kolekcije pa tvorita popoln par. Lastnosti: dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ohranja dolgotrajen občutek svežine podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije Navodilo za uporabo: Primeren za vsakodnevno uporabo. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Dermacol Aroma Ritual Belgian Chocolate krema za roke 100 ml
    Dermacol Aroma Ritual Belgian Chocolate, 100 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Dermacol Aroma Ritual Belgian Chocolate. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: koža je nežna in mehka obnavlja blaži znake staranja kože Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Nivea Sun Protect & Dry Touch nevidno pršilo za sončenje SPF 30 200 ml
    Nivea Sun Protect & Dry Touch, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitni pripravek za sončenje je nepogrešljivi del nege kože ob izpostavljanju soncu. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem koži zagotavlja potrebno vlaženje preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi hrani kožo in jo neguje pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Raznesite tanek sloj po koži celega telesa, preden se izpostavite soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Burberry My Burberry parfumska voda za ženske 30 ml
    Burberry My Burberry, 30 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Burberry My Burberry je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cvetlična dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo razkošna dišava za zahtevne
  • Kérastase Résistance Ciment Thermique termoaktivna obnovitvega nega za oslabljene in poškodovane lase 150 ml
    Kérastase Résistance Ciment Thermique, 150 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Nega brez spiranja Kérastase Résistance Ciment Thermique daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las lase pušča čudovito sijoče in vitalne ima regeneracijske učinke daje žametno mehkobo nudi privlačen lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Kallos KJMN Deep Cleansing globinsko čistilni šampon za mastne lase in lasišče 1000 ml
    Kallos KJMN Deep Cleansing, 1000 ml, Šamponi za ženske, Lastnosti: obnavlja in hrani lase lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Maybelline Master Strobing osvetljevalec v paličici odtenek 200 Medium - Nude Glow 9 g
    Maybelline Master Strobing, 9 g, Osvetljevalci za ženske, Osvetljevalec Maybelline Master Strobing daje vašemu obrazu zdrav videz, poln vitalnosti. Lastnosti: ima kremasto teksturo popolno osvetljuje obraz izpostavi naravno privlačnost obraza Navodilo za uporabo: Nanašajte na ličnici, zgornji del lic, sredino obraza, pod obrvi in v notranje kotičke oči za popolno osvetlitev obraza.
  • Dr Irena Eris Neometric pomlajevalna dnevna krema 50 ml
    Dr Irena Eris Neometric, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Dr Irena Eris Neometric bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz izenačuje ton kože Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Elizabeth Arden White Tea krema za telo za ženske 400 ml
    Elizabeth Arden White Tea, 400 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Elizabeth Arden White Tea poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Calvin Klein CK All toaletna voda uniseks 200 ml
    Calvin Klein CK All, 200 ml, Toaletne vode uniseks, Za vsakogar. Brez razlike. Uniseks toaletna voda Calvin Klein CK All je primerna tako za ženske kot tudi za moške, povsem pa poudari vašo osebnost. citrusna dišava cvetlična dišava sveža dišava, idealna za toplo vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks dišava
  • Max Factor Creme Puff pudrasto rdečilo odtenek 25 Alluring Rose 1.5 g
    Max Factor Creme Puff, 1,5 g, Rdečila za lica, Bronzerji za ženske, Rdečilo Max Factor Creme Puff daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: osvetljuje enostavno za uporabo Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Bond No. 9 Uptown New York Musk parfumska voda uniseks 100 ml
    Bond No. 9 Uptown New York Musk, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Se odpravljate na zmenek, zabavo ali srečanje s prijatelji? Uniseks parfumska voda Bond No. 9 Uptown New York Musk bo prišla prav vedno, kadar želite zasijati. Odkrijte tudi vi dišavo, ki bo popolnoma dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. sadna dišava lesna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo za ženske in moške
  • Bond No. 9 Downtown Bond No. 9 Signature Perfume parfumska voda uniseks 50 ml
    Bond No. 9 Downtown Bond No. 9 Signature Perfume, 50 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Bond No. 9 Downtown Bond No. 9 Signature Perfume je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. orientalska dišava začimbna dišava edinstvena dišava za posebne priložnosti uniseks dišava
  • Lee Stafford Bleach Blondes Toning Shampoo šampon za blond lase za nevtralizacijo rumenih odtenkov 250 ml
    Lee Stafford Bleach Blondes Toning Shampoo, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Lee Stafford Bleach Blondes Toning Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • AHAVA Time To Clear čistilna maska iz blata 8 ml
    AHAVA Time To Clear, 8 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz AHAVA Time To Clear bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: s kože odstranjuje ogrce kožo čisti v globino učinkovito čisti pore osvetljuje in osvežuje preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja odstranjuje odmrle kožne celice kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • AHAVA Time To Clear blatni piling za obraz 8 ml
    AHAVA Time To Clear, 8 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling AHAVA Time To Clear . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje ogrce in prekomerni loj Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči.
  • AHAVA Time To Hydrate vlažilna kremasta maska 8 ml
    AHAVA Time To Hydrate, 8 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz AHAVA Time To Hydrate bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ne draži kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • AHAVA Time To Treat obnovitveni piling za obraz 8 ml
    AHAVA Time To Treat, 8 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling AHAVA Time To Treat . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje odmrle kožne celice osvetljuje in izenačuje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • AHAVA Time To Revitalize posvetlitvena lifting maska 8 ml
    AHAVA Time To Revitalize, 8 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz AHAVA Time To Revitalize bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age dnevna krema proti gubam za zrelo kožo 50 ml
    L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age nočna krema proti gubam za zrelo kožo 60+ 50 ml
    L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja kožno bariero koži daje svežost in svetlost intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh