Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske z webshopa Notino

24908
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Alcina Long Hair gladilni balzam za dolge lase 150 ml
    Alcina Long Hair, 150 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Alcina Long Hair zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje izboljšuje strukturo las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Dr. Santé Detox Hair intenzivno regeneracijski šampon 250 ml
    Dr. Santé Detox Hair, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Dr. Santé Detox Hair učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Sebastian Professional Dark Oil vlažilni balzam za sijaj in mehkobo las 250 ml
    Sebastian Professional Dark Oil, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Sebastian Professional Dark Oil zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Sebastian Professional Dark Oil hranilna maska za sijaj in mehkobo las 150 ml
    Sebastian Professional Dark Oil, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Sebastian Professional Dark Oil predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: lasem daje čudovit vonj lasje so mehki na dotik lasem zagotavlja očarljiv lesk intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Sebastian Professional Dark Oil meglica za sijaj in mehkobo las 200 ml
    Sebastian Professional Dark Oil, 200 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Sebastian Professional Dark Oil daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: zagotavlja hrano in regeneracijo lasje so sijoči in mehki na dotik enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase.
  • Signal White Now Detox Charcoal belilna zobna pasta z aktivnim ogljem 75 ml
    Signal White Now Detox Charcoal, 75 ml, Z naravnimi izvlečki za moške, Zobna pasta Signal White Now Detox Charcoal je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: odstranjuje zobni kamen in zobne obloge beli zobe osvežuje zadah Sestava: naravni izvlečki Navodilo za uporabo: Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti. Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno.
  • Grown Alchemist Volumising Shampoo 0.4 šampon za volumen tankih las 200 ml
    Grown Alchemist Volumising Shampoo 0.4, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Grown Alchemist Volumising Shampoo 0.4 učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: daje lesk in volumen intenzivno vlaži krepi lasna vlakna umiva lase in čisti lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Grown Alchemist Detox Conditioner 0.1 čistilni razstrupljevalni balzam 200 ml
    Grown Alchemist Detox Conditioner 0.1, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Grown Alchemist Detox Conditioner 0.1 zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Kérastase Genesis Ampoules Cure Anti-Chute Fortifiantes intenzivni serum za redke lase 10x6 ml
    Kérastase Genesis Ampoules Cure Anti-Chute Fortifiantes, 10x6 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Kérastase Genesis lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: lasem zagotavlja novo moč obnavlja suhe, lomljive in poškodovane lase prodira v lasno strukturo in jo krepi lase naredi svilnato mehke na dotik lase nahrani po celotni dolžini Navodilo za uporabo: Ne spirajte.
  • Maybelline Color Sensational kremasta šminka odtenek 222 Flush Punch 4 ml
    Maybelline Color Sensational, 4 ml, Ustnice za ženske, Šminka Maybelline Color Sensational bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: kremasta tekstura satenast učinek vlaži in neguje ustnice enostavno se nanaša visoka pigmentacija Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Grown Alchemist Instant Smoothing Serum serum za glajenje z vlažilnim učinkom 25 ml
    Grown Alchemist Instant Smoothing Serum, 25 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Grown Alchemist Instant Smoothing Serum je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Dermalogica UltraCalming vlažilni in pomirjevalni gel za občutljivo in suho kožo 50 ml
    Dermalogica UltraCalming, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Dermalogica UltraCalming vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Dermalogica Clear Start Mattifying Moisturizer matirajoča vlažilna krema SPF 30 59 ml
    Dermalogica Clear Start Mattifying Moisturizer, 59 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Dermalogica Clear Start Mattifying Moisturizer bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Dermalogica Clear Start Skin Soothing vlažilna krema za obraz za problematično kožo, akne 59 ml
    Dermalogica Clear Start Skin Soothing, 59 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Dermalogica Clear Start Skin Soothing bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Dermalogica Clear Start Blackhead Clearing čistilna maska za zmanjšanje proizvodnje sebuma in por 50 ml
    Dermalogica Clear Start Blackhead Clearing, 50 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Dermalogica Clear Start Blackhead Clearing bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: s kože odstranjuje ogrce odstranjuje odmrle kožne celice kožo čisti v globino učinkovito čisti pore globinsko vlaži in intenzivno hrani preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Neutrogena Curcuma Clear čistilna pena 150 ml
    Neutrogena Curcuma Clear, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Neutrogena Curcuma Clear je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma prijetno osvežuje globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • NeoStrata Restore Bionic Face Serum gladilni serum za hidracijo in posvetlitev kože 30 ml
    NeoStrata Restore Bionic Face Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz NeoStrata Restore je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani obnavlja prožnost kože pomaga odstranjevati znake staranja kože kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi osvetljuje Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Bellissima Hair Dryer K9 2300 sušilec za lase K9 2300 1 kos
    Bellissima Hair Dryer K9 2300, 1 kos, Sušilci za lase za ženske, Sušilec za lase Bellissima Hair Dryer K9 2300 zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske. Lastnosti: nežno posuši lase možnost uravnavanja hitrosti možnost uravnavanja temperature ohranja zdrav videz las funkcija hladnega zraka za utrditev pričeske Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • BaByliss Braun Satin Hair 7 AS 720 kodralnik-sušilec AS 720 1 kos
    BaByliss Braun Satin Hair 7 AS 720, 1 kos, Elektronika za ženske, Kodralnik-sušilnik BaByliss Braun Satin Hair 7 je večnamenska naprava za oblikovanje, ki v hipu zagotovi odličen videz vaših las. Vsakodnevno urejanje las naenkrat postane zabavno! Lastnosti: lase posuši in oblikuje ponuja široko paleto možnosti oblikovanja pričeski dodaja volumen lase naredi mehke in sijoče enostavno upravljanje in vzdrževanje kabel z vrtljivo vrvjo Navodilo za uporabo: Pramen las položite na krtačo in se z drsnim gibom premaknite od korenin pa vse do konic las. Postopek ponavljajte, dokler ne dosežete želene pričeske.
  • Bellissima Magic Straight Brush PB5 100 krtača za likanje las PB5 100 1 kos
    Bellissima Magic Straight Brush PB5 100, 1 kos, Krtača za ravnanje las za ženske, Krtača za likanje las Bellissima Magic Straight Brush je idealen pomočnik za hitro in enostavno urejanje las. Z enim samim potegom zgladi lase in jih hkrati krtači. Lastnosti: gladi in ravna lase lase naredi mehke in sijoče primerno za vsakodnevno oblikovanje las Navodilo za uporabo: Krtačo prižgite in počasi razčešite pramene las. Z drsečimi gibi se premikajte od korenin pa vse do konic.
  • Millefiori Milano Mediterranean Bergamot aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Millefiori Milano Mediterranean Bergamot, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Milano Mediterranean Bergamot prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: citrusna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • BrushArt Hair Tail comb with a carbon finish glavnik
    BrushArt Hair Tail comb with a carbon finish, Glavniki za ženske
  • PMD Beauty Replacement Discs Intense Body rezervni mikrodermabrazivni diski 7 kos
    PMD Beauty Replacement Discs Intense Body, 7 kos, Dodatki za ženske, Nega kože ni samo vprašanje krem, serumov, tonikov, gelov in pilingov. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek PMD Beauty Replacement Discs Intense Body bo odlično dopolnil izdelke, ki jih že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Vsebina seta: Intense Body Small rezervni mikrodermabrazivni diski 2 kos Intense Body Large rezervni mikrodermabrazivni diski 4 kos Filter Lastnosti: odstranjuje odvečno maščobo s kože kožo pušča mehko in mat videza Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • BrushArt Hair Comb with a carbon finish glavnik za lase 1 kos
    BrushArt Hair Comb with a carbon finish, 1 kos, Glavniki za ženske
  • Collistar Special Perfect Body Precious Body Oil negovalno olje za telo 150 ml
    Collistar Special Perfect Body Precious Body Oil, 150 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Collistar Special Perfect Body Precious Body Oil bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: hrani in neguje kožo kožo pušča prožno in voljno globinsko vlaži za uporabo na telesu in obrazu Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Collistar Special Perfect Body Precious Body Scrub nežni piling za telo 250 ml
    Collistar Special Perfect Body Precious Body Scrub, 250 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Collistar Special Perfect Body Precious Body Scrub bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice prekrvavi kožo odlično mehča koža je po uporabi mehka in voljna Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • PMD Beauty Replacement Discs Very Coarse rezervni mikrodermabrazivni diski 7 kos
    PMD Beauty Replacement Discs Very Coarse, 7 kos, Dodatki za ženske, Nega kože ni samo vprašanje krem, serumov, tonikov, gelov in pilingov. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek PMD Beauty Replacement Discs Very Coarse bo odlično dopolnil izdelke, ki jih že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Vsebina seta: Small (face) rezervni mikrodermabrazivni diski 4 kos Large (body) rezervni mikrodermabrazivni diski 2 kos Filter Lastnosti: odstranjuje odvečno maščobo s kože kožo mehča in pomirja Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • PMD Beauty Replacement Discs Coarse rezervni mikrodermabrazivni diski 7 kos
    PMD Beauty Replacement Discs Coarse, 7 kos, Dodatki za ženske, Izdelek PMD Beauty Replacement Discs bo poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Vsebina seta: Small (face) rezervni mikrodermabrazivni diski 4 kos Large (body) rezervni mikrodermabrazivni diski 2 kos Filter Lastnosti: odstranjuje odvečno maščobo s kože kožo pušča mehko in mat videza Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Apivita Holistic Hair Care Nature's Hair Miracle olje za krepitev las 50 ml
    Apivita Holistic Hair Care Nature's Hair Miracle, 50 ml, Klasična olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Klasično olje za lase Apivita Holistic Hair Care Nature's Hair Miracle jim daje mehkobo, nežnost in sijaj. Lastnosti: lase globinsko hrani ne obremenjuje las izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase, predvsem po dolžini in na konice.
  • Apivita Hand Care Hypericum & Beeswax intenzivna krema za roke z vlažilnim učinkom 50 ml
    Apivita Hand Care Hypericum & Beeswax, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Apivita Hand Care Hypericum & Beeswax. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka ščiti kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Laura Biagiotti Forever Touche d'Argent parfumska voda za ženske 100 ml
    Laura Biagiotti Forever Touche d'Argent, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Zapeljevanje je igra in privlačna dišava je žensko orožje, s katerim boste vedno v prednosti. Parfumska voda Laura Biagiotti Forever Touche d'Argent vas bo ovila v čutno prefinjeno dišavo, kadarkoli boste hoteli zažareti. cvetlična dišava sadna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Delia Cosmetics Cameleo Blonde Star Extreme posvetlitveni puder s keratinom 25 g
    Delia Cosmetics Cameleo Blonde Star Extreme, 25 g, Barve za lase za ženske, Pripravek Delia Cosmetics Cameleo Blonde Star Extreme učinkovito razbarva lase in odpravlja temne pigmente. Lastnosti: posvetli naravne in barvane lase občutljivo raztaplja naravne pigmente intenzivnost razbarvanja je odvisna od časa delovanja Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • NeoStrata Enlighten Skin Brightener vlažilna dnevna krema za poenotnje tona kože SPF 35 40 g
    NeoStrata Enlighten Skin Brightener, 40 g, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz NeoStrata Enlighten vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: izenačuje ton kože koži daje svežost in svetlost odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • NeoStrata Clarify Targeted Clarifying Gel lokalni gel za akne 15 g
    NeoStrata Clarify Targeted Clarifying Gel, 15 g, lokalna nega za ženske, Lokalna nega NeoStrata Clarify bo poskrbela za problematična mesta na koži. Hkrati bo pomirila razdraženost in podprla naravno regeneracijo. Lastnosti: lokalno neguje znake težavne kože bori se proti mozoljavosti zmanjša pomanjkljivosti kože Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati.
  • MAC Cosmetics Mini Strobe Cream vlažilna krema za osvetlitev kože odtenek Pinklete 15 ml
    MAC Cosmetics Mini Strobe Cream, 15 ml, Tonirane kreme za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz MAC Cosmetics Mini Strobe Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko na dotik pomlajuje kožo in ji daje energijo koži daje svežost in svetlost obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte.
  • MAC Cosmetics Brush Cleanser čistilni pripravek za kozmetične čopiče 235 ml
    MAC Cosmetics Brush Cleanser, 235 ml, Čiščenje čopičev za ženske, Izdelek MAC Cosmetics Brush Cleanser ohranja vaše čopiče za ličenje čiste in tako podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Lastnosti: temeljito čisti čopiče razkužuje podaljšuje življenjsko dobo čopičev čopiče ohranja v izvrstnem stanju Navodilo za uporabo: Pršilo razpršite na čopič, rahlo obrišite ščetine s čisto tkanino in odstranite ostanke ličil.
  • MAC Cosmetics 263 Synthetic Small Angle Brush čopič za ličenje oči 1 kos
    MAC Cosmetics 263 Synthetic Small Angle Brush, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči MAC Cosmetics 263 Synthetic Small Angle Brush je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: odlično se prilega roki poenostavlja nanašanje senčil za oči Navodilo za uporabo: Za tanke linije čopič rahlo pomikajte vzdolž trepalnic, če želite širše linije, bolj pritisnite čopič. S konico čopiča lahko enostavno zaključite linijo pri notranjem ali zunanjem očesnem kotičku.
  • âme pure Peels So Good vlažilni piling za obraz s kislinami 120 ml
    âme pure Peels So Good, 120 ml, Encimski pilingi za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz âme pure Peels So Good za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje odmrle kožne celice uporablja se lahko tudi na občutljivi koži ne suši kože zmanjša pomanjkljivosti kože gladi in mehča kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Moschino Fresh Couture gel za prhanje in kopanje za ženske 200 ml
    Moschino Fresh Couture, 200 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Moschino Fresh Couture odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: skupaj z dišavo je odlična kot darilo kožo pušča žametno mehko in gladko dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Missha Vita C Plus aktivna čistilna pena z vitaminom C 120 ml
    Missha Vita C Plus, 120 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Missha Vita C Plus je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži ima antioksidacijske učinke Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Missha Vita C Plus antioksidantni serum za obraz proti pigmentnim madežem 30 ml
    Missha Vita C Plus, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Missha Vita C Plus je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani pomaga odstranjevati znake staranja kože izenačuje barvni odtenek kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Nivea Face Cleansing čistilni losjon za obraz za normalno do mešano kožo 200 ml
    Nivea Face Cleansing, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Nivea Face pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži prijetno osvežuje regulira tvorbo kožnega sebuma
  • Mr & Mrs Fragrance Cesare Orange & Sandalwood dišava za avto 1 kos
    Mr & Mrs Fragrance Cesare Orange & Sandalwood, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto Mr & Mrs Fragrance Cesare Orange & Sandalwood naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: sadna dišava lesna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Regina Revitalizační mast na rty mazilo za ustnice za suho in razpokano kožo 10 ml
    Regina Revitalizační mast na rty, 10 ml, Balzami za ustnice za ženske, Balzam za ustnice Regina Revitalizační mast na rty je nepogrešljiv pripomoček za nego občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani popravlja razpokane ustnice suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje ustnice pušča mehke in gladke Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • BaByliss PRO Titanium - Ionic BAB3091BKTE likalnik za lase Black Titanium
    BaByliss PRO Titanium - Ionic BAB3091BKTE, Likalniki za lase za ženske, Likalnik za lase BaByliss PRO Titanium - Ionic vedno zagotavlja popolno pričesko. Vaši lasje bodo lepo urejeni, prožni in sijoči. Lastnosti: temeljito gladi lase možnost uravnavanja temperature lahko se uporablja tudi za kodre LED-zaslon kabel z vrtljivim koncem funkcija ionizacije funkcija samodejnega izklopa, ko likalnik ne deluje dlje časa Navodilo za uporabo: Pramen las vložite med ploščici in nežno stisnite ročaj likalnika. Z drsečim gibom potegnite likalnik vse do konic las. Postopek ponovite, dokler ne dosežete želene pričeske.
  • Mr & Mrs Fragrance Cesare Noble Oud dišava za avto
    Mr & Mrs Fragrance Cesare Noble Oud, Dišave za avto Dišave za dom, Dišeči obesek za v avto Mr & Mrs Fragrance Cesare Noble Oud je idealen dodatek za odišavljanje vozila ali manjšega prostora. S pomočjo praktične vrvice ga obesite na želeno mesto in ves čas vožnje uživajte v prijetni aromi. Lastnosti: lesna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Mr & Mrs Fragrance Cesare Portofino dišava za avto
    Mr & Mrs Fragrance Cesare Portofino, Dišave za avto Dišave za dom, Dišeči obesek za v avto Mr & Mrs Fragrance Cesare Portofino je idealen dodatek za odišavljanje vozila ali manjšega prostora. S pomočjo praktične vrvice ga obesite na želeno mesto in ves čas vožnje uživajte v prijetni aromi. Lastnosti: lesna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Millefiori Ultrasound Hydro - Grey Ultrazvočni aroma difuzor 1 kos
    Millefiori Ultrasound Hydro - Grey, 1 kos, Aroma difuzorji brez polnila Dišave za dom, Dišave imajo čudežno moč – hišo spremenijo v dom in v trenutku pričarajo prijetno vzdušje. Aroma difuzor brez polnila Millefiori Ultrasound Hydro - Grey bo prijetno odišavil vsak notranji prostor, hkrati pa bo služil tudi kot estetski dodatek. Samo izbrati morate dišavo po svojem okusu in napolniti difuzor. Lastnosti: estetski dodatek, ki bo polepšal prostor Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ta aroma difuzor nima priloženega polnila. Kupiti je treba eno od posebnih polnil za aroma difuzor.
  • Aveda Sun Care Protective Hair Veil vodoodporno pršilo za lase izpostavljene soncu 100 ml
    Aveda Sun Care Protective Hair Veil, 100 ml, Zaščita za lase pred soncem za ženske, Zaščitni pripravek Aveda Sun Care Protective Hair Veil ohranja vaše lase nahranjene in polne vitalnosti. Lastnosti: ščiti pred UV-sevanjem lasem zagotavlja nevidno zaščito pred soncem zmanjšuje lomljivost las vlaži lase po izpostavljenosti soncu lasem daje mehkobo in gladkost Sestava: veganski izdelek UV-filtri brez silikonov brez mineralnih olj Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno na suhe ali vlažne lase. Ne spirajte. Uredite lase kot po navadi.
  • Dermacol Magnolia & Passion Fruit parfumska voda za ženske 50 ml
    Dermacol Magnolia & Passion Fruit, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Dermacol Magnolia & Passion Fruit vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava sadna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Aveda Dry Remedy™ Daily Moisturizing Oil vlažilno olje za suhe lase 30 ml
    Aveda Dry Remedy™ Daily Moisturizing Oil, 30 ml, Klasična olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Klasično olje za lase Aveda Dry Remedy™ Daily Moisturizing Oil jim daje mehkobo, nežnost in sijaj. Lastnosti: popravlja poškodovano strukturo las lase izrazito obnavlja in ščiti preprečuje nastanek krepastih las lasem zagotavlja žametno mehkobo lasem zagotavlja sijaj Sestava: brez silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite po dolžini in na konice suhih ali mokrih las.
  • Aveda Brilliant™ Medium Hold Hair Spray pršilo za lase s srednjo fiksacijo 250 ml
    Aveda Brilliant™ Medium Hold Hair Spray, 250 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Aveda Brilliant™ Medium Hold Hair Spray bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk dolgotrajen učinek lasem daje vitalnost in sijaj Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
  • Aveda Pure Abundance™ Volumizing Shampoo šampon za volumen za tanke lase 250 ml
    Aveda Pure Abundance™ Volumizing Shampoo, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Aveda Pure Abundance™ učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen za naravne in barvane lase lase odišavi z blagim vonjem gladi lasna vlakna Sestava: veganski izdelek ne vsebuje silikonov brez mineralnih olj Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Aveda Pure Abundance™ Style-Prep™ stiling pršilo za volumen 100 ml
    Aveda Pure Abundance™ Style-Prep™, 100 ml, Pršilo za volumen za ženske, Poslovite se enkrat za vselej od šibkih las. Pršilo za volumen Aveda Pure Abundance™ Style-Prep™ poskrbi za zračno pričesko – prav takšno, kot jo občudujete. Od zdaj bodo ostali občudovali vašo. Lastnosti: lasem daje volumen od korenin ne lepi las in jih ne obremenjuje dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete enostavno in hitro se nanaša Navodilo za uporabo: Nanos usmerite k lasnim koreninam. Nanašajte na umite, mokre lase in potem posušite s sušilnikom.
  • Aveda Volumizing Tonic™ lasni tonik za volumen in sijaj 100 ml
    Aveda Volumizing Tonic™, 100 ml, Toniki in vode za lase za ženske, Nega brez spiranja Aveda Volumizing Tonic™ daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: nudi privlačen lesk Sestava: veganski izdelek brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite neposredno na lasišče v suhe lase.
  • Aveda Sun Care Hair and Body Cleanser šampon in gel za prhanje 2v1 za lase izpostavljene soncu, morski in klorirani vodi 250 ml
    Aveda Sun Care Hair and Body Cleanser, 250 ml, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 za ženske, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Aveda Sun Care Hair and Body Cleanser hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: neguje lase in kožo mehča kožo različica pripravka 2 v 1 je praktična tudi za na pot kožo pušča prijetno svežo umiva kožo in odstranjuje umazanijo lase varuje pred negativnim delovanjem sonca, klora in slane vode Sestava: veganski izdelek ne vsebuje silikonov brez mineralnih olj Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Soaphoria Organic kokosovo olje za pot 50 ml
    Soaphoria Organic, 50 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Soaphoria Organic bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: globinsko hrani obnavlja in vlaži revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Make Me BIO Gentle Care kremasta vlažilna maska z regeneracijskim učinkom 60 ml
    Make Me BIO Gentle Care, 60 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Make Me BIO Gentle Care bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani sprošča umazanijo v porah in jih oži kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Soaphoria Organic karitejevo maslo 50 ml
    Soaphoria Organic, 50 ml, Masla za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Soaphoria Organic , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Soaphoria Magical Christmas pena za prhanje 200 ml
    Soaphoria Magical Christmas, 200 ml, Pene za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Soaphoria Magical Christmas je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Biotherm Life Plankton Elixir zaščitni regeneracijski serum 50 ml
    Biotherm Life Plankton Elixir, 50 ml, Serumi za obraz za ženske, Pripravek Biotherm Life Plankton Elixir bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: obnavlja in poživlja koži vrača trdnost in jo pušča napeto koži daje svežost in svetlost pomirja draženje in rdečico Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte.
  • Biotherm Life Plankton Eye regeneracijska krema za predel okoli oči 15 ml
    Biotherm Life Plankton Eye, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Biotherm Life Plankton neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: območju okoli oči daje mladosten videz koži daje prožnost koža je napeta in zglajena oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • I love... Coconut & Cream osvežujoče pršilo za telo 100 ml
    I love... Coconut & Cream, 100 ml, Pršila za telo za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje in tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za telo I love... Coconut & Cream . Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: osvežuje in daje energijo prijetno diši vlaži in rahlo mehča Navodilo za uporabo: Nanesite kadarkoli čez dan.
  • I love... Coconut & Cream gelasto olje za prhanje in kopel 500 ml
    I love... Coconut & Cream, 500 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje I love... Coconut & Cream je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • I love... Mango & Papaya krema za prhanje in kopanje 500 ml
    I love... Mango & Papaya, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje I love... Mango & Papaya je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • FILORGA LIFT-STRUCTURE CREAM ultra lifting krema za obraz 50 ml
    FILORGA LIFT-STRUCTURE CREAM, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Embryolisse Artist Secret Lashes & Brows Booster krepilni serum za trepalnice in obrvi 6.5 ml
    Embryolisse Artist Secret Lashes & Brows Booster, 6,5 ml, Nega in urejanje trepalnic za ženske, Vam narava ni podarila tako izrazitih trepalnic, kot bi si želeli? Serum Embryolisse Artist Secret Lashes & Brows Booster bo spodbudil njihovo rast in jih okrepil od korenin, tako da bodo pridobile dolžino in polnost. Rezultat bodo ne le podaljšane, temveč tudi nahranjene in na videz bolj zdrave trepalnice, ki bodo tudi manj izpadale. Poudari vaš pogled in lepoto vaših oči. Lastnosti: krepi in hrani trepalnice neguje tudi obrvi enostaven in hiter nanos v udobju doma oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Institut Esthederm Protect Sunshine bronz puder s srednjo UV zaščito 15 g
    Institut Esthederm Protect Sunshine, 15 g, Bronzerji za ženske, Bronzer Institut Esthederm Protect Sunshine izpopolni videz vaše kože in ji doda učinek rahle porjavitve. Lastnosti: izenači odtenek porjavitve koža je nežno tonirana Navodilo za uporabo: Za videz porjavelosti nanesite v majhnih količinah na cel obraz.
  • Mancera Pink Roses parfumska voda za ženske 120 ml
    Mancera Pink Roses, 120 ml, Parfumske vode za ženske, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši ženska parfumska voda Mancera Pink Roses , ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrila prav vsak dan. cvetlična dišava začimbna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • SVR Sensifine pomirjevalno mleko za odstranjevanje ličil za netolerantno kožo 400 ml
    SVR Sensifine, 400 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil SVR Sensifine z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože pomirja draženje Sestava: brez alkohola brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Dermacol Aroma Ritual Green Tea & Opuntia gel za prhanje 250 ml
    Dermacol Aroma Ritual Green Tea & Opuntia, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dermacol Aroma Ritual Green Tea & Opuntia. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja intenzivno vlaži mehča in povečuje elastičnost kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • I love... Strawberries & Cream maslo za telo 200 ml
    I love... Strawberries & Cream, 200 ml, Masla za telo za ženske
  • Iwostin Capillin krepilna krema za razpokane žilice SPF 20 40 ml
    Iwostin Capillin, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Iwostin Capillin vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: koži daje svežost in svetlost globinsko hrani Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno vsako jutro. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • I love... Raspberry & Blackberry piling za prhanje 200 ml
    I love... Raspberry & Blackberry, 200 ml, pilingi za telo za ženske, Piling za telo z vaše kože odstrani odmrle celice in ji zagotavlja popolno gladkost. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice koža je po uporabi mehka in voljna umije vso umazanijo Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • I love... Coconut & Cream piling za prhanje 200 ml
    I love... Coconut & Cream, 200 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo I love... Coconut & Cream bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice koža je po uporabi mehka in voljna umije vso umazanijo Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • I love... Mango & Papaya krema za roke 75 ml
    I love... Mango & Papaya, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema I love... Mango & Papaya . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • I love... Mango & Papaya piling za prhanje 200 ml
    I love... Mango & Papaya, 200 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo I love... Mango & Papaya bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice koža je po uporabi mehka in voljna umije vso umazanijo Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • I love... Coconut & Cream krema za roke 75 ml
    I love... Coconut & Cream, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema I love... Coconut & Cream . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka prijetno diši
  • Apivita Royal Honey vlažilen gel za prhanje z eteričnimi olji 500 ml
    Apivita Royal Honey, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Apivita Royal Honey je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Apivita Tonic Mountain Tea gel za prhanje za toniranje kože 500 ml
    Apivita Tonic Mountain Tea, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Apivita Tonic Mountain Tea je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: hrani in neguje kožo umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Apivita Frequent Use Chamomile & Honey šampon za vsakodnevno umivanje las 250 ml
    Apivita Frequent Use Chamomile & Honey, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Apivita Frequent Use Chamomile & Honey učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži lase pušča mehke lase odišavi z blagim vonjem Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • GUERLAIN Chant d'Arômes toaletna voda za ženske 75 ml
    GUERLAIN Chant d'Arômes, 75 ml, Toaletne vode za ženske, Uživajte ves dan v nežnih cvetličnih čarih. Toaletna voda GUERLAIN Chant d'Arômes skriva na tisoče cvetnih lističev, katerih dišava bo izvrstno poudarila vašo ženskost in naravno privlačnost. cvetlična dišava cipresna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • GUERLAIN L’Essentiel High Perfection Foundation dolgoobstojni matirajoči tekoči puder SPF 15 odtenek 055N Deep 30 ml
    GUERLAIN L’Essentiel High Perfection Foundation, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder GUERLAIN L’Essentiel High Perfection Foundation bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: dolgo obstojen učinek odlična sposobnost prekrivanja izenačuje barvni odtenek kože kar najbolj zmanjša pore kožo matira kožo dela prožno in gladko Navodilo za uporabo: Tekoči puder nanesite na vse osnovne točke obraza, čelo, lica in brado. Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • GUERLAIN L'Instant Magic parfumska voda za ženske 75 ml
    GUERLAIN L'Instant Magic, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite svojim čutom gurmansko doživetje. Parfumska voda za ženske GUERLAIN L'Instant Magic v sebi skriva slastne tone, ki se jim je težko upreti. Še posebej, če obožujete sladke delikatese. cvetlična dišava lesna dišava pudrasta dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • GUERLAIN Samsara parfumska voda za ženske 75 ml
    GUERLAIN Samsara, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda GUERLAIN Samsara je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. orientalska dišava lesna dišava poudari čutnost vsake ženske topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Apivita Refreshing Fig osvežujoč gel za prhanje z eteričnimi olji 250 ml
    Apivita Refreshing Fig, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Apivita Refreshing Fig je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Apivita Rose Pepper krema za oblikovanje za telo 150 ml
    Apivita Rose Pepper, 150 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Apivita Rose Pepper , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost koži vrača udobje in vitalnost Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Apivita Refreshing Fig vlažilni losjon za telo 200 ml
    Apivita Refreshing Fig, 200 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Apivita Refreshing Fig bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: pomirja kožo in jo osvežuje zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Yankee Candle Sleep Diffuser Kit Bronze električni difuzor + nadomestno polnilo 1 kos
    Yankee Candle Sleep Diffuser Kit Bronze, 1 kos, Dišeča olja Dišave za dom, Aroma difuzor Yankee Candle Sleep Diffuser Kit Bronze prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava sveža dišava zeliščna aroma Vsebina seta: električni difuzor 1 kos Calm Night polnilo za aroma difuzor 14 ml Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Yankee Candle Sleep Diffuser Kit Silver električni difuzor + nadomestno polnilo 1 kos
    Yankee Candle Sleep Diffuser Kit Silver, 1 kos, Dišeča olja Dišave za dom, Aroma difuzor Yankee Candle Sleep Diffuser Kit Silver prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sadna dišava cvetlična dišava sladka aroma Vsebina seta: električni difuzor 1 kos Peaceful Dreams polnilo za aroma difuzor 14 ml Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • StriVectin Advanced Retinol Nightly Renewal Moisturizer nočna pomlajevalna krema z retinolom 50 ml
    StriVectin Advanced Retinol Nightly Renewal Moisturizer, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz StriVectin Advanced Retinol Nightly Renewal Moisturizer bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži globinsko hrani oži pore Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • RIO UV Nails Extensions LED lučka za gel nohte 1 kos
    RIO UV Nails Extensions, 1 kos, Nohti za ženske, Svetilka RIO UV Nails Extensions vam bo pomagala do nohtov popolnega videza s kar najmanj truda. Lastnosti: zagotavlja popoln videz laka in njegovo dolgo trajanje popolno otrdi kakršenkoli lak za nohte svetilka je primerna tudi za začetnike enostavno upravljanje moderen dizajn Navodilo za uporabo: Sledite navodilom za uporabo.
  • Skil Summer Crush Coconut Shake pršilo za telo za ženske 250 ml
    Skil Summer Crush Coconut Shake, 250 ml, Pršila za telo za ženske, Prepustite se mislim, ki vas bodo ponesle na eksotični otok, kjer vam bodo pravkar postregli s sveže utrganim sočnim sadjem. Žensko pršilo za telo Skil Summer Crush Coconut Shake v sebi skriva dišavo brezskrbnih poletnih dni in vzdušje sončne plaže. gurmanska dišava sladka dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko sveža dišava, idealna za toplo vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Skil Toxic Love Crush Potion odišavljeno pršilo za telo z bleščicami za ženske 250 ml
    Skil Toxic Love Crush Potion, 250 ml, Pršila za telo za ženske, Strast, ženstvenost in temperament v eni sami steklenički. To je žensko pršilo za telo Skil Toxic Love Crush Potion, ki bo potešilo vaše čute z izjemno privlačno dišavo, ki bo čudovito odišavila vašo kožo. sadna dišava mošusna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Skil Toxic Love Liquid Love odišavljeno pršilo za telo za ženske 250 ml
    Skil Toxic Love Liquid Love, 250 ml, Pršila za telo za ženske, Razgibajte svoje čute! Žensko pršilo za telo Skil Toxic Love Liquid Love je kot koktajl iz pestrih dišavnih sestavin. Ne bo vas nehalo navduševati in bo vašemu dnevu nudilo tisti pravi ritem. gurmanska dišava cvetlična dišava za temperamentne ženske, polne energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Skil Milky Way Lolli Unicorn odišavljeno pršilo za telo za ženske 250 ml
    Skil Milky Way Lolli Unicorn, 250 ml, Pršila za telo za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Žensko pršilo za telo Skil Milky Way Lolli Unicorn je izraz optimizma in občutka popolne sreče. sadna dišava sladka dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh