Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske z webshopa Notino

24908
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • NEONAIL Nail Drill JSDA-JD 500 Rose brusilnik za nohte 1 kos
    NEONAIL Nail Drill JSDA-JD 500 Rose, 1 kos, Modeliranje nohtov za ženske, Lastnosti: enostavno upravljanje moderen dizajn
  • Maybelline Fit Me! Luminous+Smooth podlaga za posvetlitev in poenotenje kože 30 ml
    Maybelline Fit Me! Luminous+Smooth, 30 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Maybelline Fit Me! Luminous+Smooth popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: kožo popolnoma pripravi na nanos make upa osvetljuje Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme. Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Lumene Nordic Hydra čistilna pena za vse tipe kože 150 ml
    Lumene Nordic Hydra, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Lumene Nordic Hydra pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje preprečuje suho kožo globinsko vlaži Sestava: vsebuje vsaj 91 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek brez milnih sestavin Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Institut Esthederm Cellular Water Gentle Body Scrub nežni piling za telo 200 ml
    Institut Esthederm Cellular Water Gentle Body Scrub, 200 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Institut Esthederm Cellular Water Gentle Body Scrub bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna revitalizira kožo Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Dtangler Unicorn krtača za lase
    Dtangler Unicorn, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase Dtangler Unicorn je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: posebej zasnovane ščetine brez bolečin razčešejo zapletene lase kar najbolj zmanjša poškodbe las odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle prožne ščetine masirajo lasišče ima ergonomsko obliko za udobno držanje originalen dizajn Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Burt’s Bees Peach & Willow Bark globinsko čistilni piling 113,3 g
    Burt’s Bees Peach & Willow Bark, 113,3 g, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Burt’s Bees Peach & Willow Bark . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje odmrle kožne celice čisti zamašene pore Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Mancera Musky Garden parfumska voda za ženske 120 ml
    Mancera Musky Garden, 120 ml, Parfumske vode za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Mancera Musky Garden je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. cvetlična dišava sadna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Apivita Aqua Beelicious vlažilni gel za predel okoli oči 15 ml
    Apivita Aqua Beelicious, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Apivita Aqua Beelicious neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: globinsko vlaži odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči oftalmološko testiran Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Apivita Aqua Beelicious vlažilna gel krema 40 ml
    Apivita Aqua Beelicious, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Apivita Aqua Beelicious vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Apivita Aqua Beelicious osvežilni in vlažilni booster 30 ml
    Apivita Aqua Beelicious, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Apivita Aqua Beelicious je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • GUERLAIN Mon Guerlain losjon za telo za ženske 200 ml
    GUERLAIN Mon Guerlain, 200 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa GUERLAIN Mon Guerlain poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: razveselila bo vsako žensko dopolnjuje dišavo iz iste linije kožo pušča žametno mehko na dotik
  • Laboratorio Olfattivo Distillato17 aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Laboratorio Olfattivo Distillato17, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Laboratorio Olfattivo Distillato17 prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sadna dišava lesna dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Laboratorio Olfattivo MeloMirtillo aroma difuzor s polnilom 1000 ml
    Laboratorio Olfattivo MeloMirtillo, 1000 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Laboratorio Olfattivo MeloMirtillo prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sadna dišava Navodilo za uporabo: Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Moroccanoil Texture pršilo za lase za volumen in obliko 205 ml
    Moroccanoil Texture, 205 ml, Pršila za lase za ženske, Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las kroti neobvladljive lase
  • Moroccanoil Protect pršilo za zaščito las med toplotnim oblikovanjem z likalnikom ali kodralnikom 225 ml
    Moroccanoil Protect, 225 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Moroccanoil Protect daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: preprečuje cepljenje konic lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Laboratorio Olfattivo Vanhera parfumska voda uniseks 100 ml
    Laboratorio Olfattivo Vanhera, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Odenite se v dišavo, ki se z vami popolnoma zlije in postane vaš novi podpis. Uniseks parfumska voda Laboratorio Olfattivo Vanhera vas bo osvojila že pri prvem poduhanju, nikoli pa vas ne bo nehala presenečati. začimbna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni uniseks dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • GUERLAIN Mad Eyes Buildable Volume Mascara vodoodporna maskara za volumem in zgostitev trepalnic odtenek 01 Mad Black 8,5 ml
    GUERLAIN Mad Eyes Buildable Volume Mascara, 8,5 ml, maskare za ženske, Maskara GUERLAIN Mad Eyes Buildable Volume Mascara daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: poudari obliko oči zagotavlja poln volumen že z enim slojem posamezno loči vsako trepalnico podaljša dolžino trepalnic neguje trepalnice in jih utrjuje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Bentley Beyond The Collection Vibrant Hibiscus parfumska voda za ženske 100 ml
    Bentley Beyond The Collection Vibrant Hibiscus, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Bentley Beyond The Collection Vibrant Hibiscus je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Delia Cosmetics Good Hand S.O.S. zaščitna krema za roke 75 ml
    Delia Cosmetics Good Hand S.O.S., 75 ml, nega rok in nohtov za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Delia Cosmetics Good Hand S.O.S.. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo ščiti pred neugodnimi vplivi okolja preprečuje suho kožo koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • NOBEA Day-to-Day Liquid Pen Eyeliner vodoodporno tekoče črtalo za oči v peresu odtenek Ultra Black 1,2 ml
    NOBEA Day-to-Day Liquid Pen Eyeliner, 1,2 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči NOBEA Day-to-Day poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva črte so odporne proti drgnjenju izriše natančno linijo enostavno se nanaša – primerno tudi za začetnike ustvarja močno in šibko linijo ustvarja privlačen dramatičen videz Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Uriage Hyséac Purifying Peel-Off Mask luščilna čistilna maska za problematično kožo 50 ml
    Uriage Hyséac Purifying Peel-Off Mask, 50 ml, Luščilne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Uriage Hyséac Purifying Peel-Off Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo čisti v globino sprošča umazanijo v porah in jih oži ne draži kože preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite.
  • Uriage Hyséac Purifying Oil čistilno olje za mastno k aknam nagnjeno kožo 100 ml
    Uriage Hyséac Purifying Oil, 100 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Uriage Hyséac je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz odstranjuje tudi vodoodporna ličila regulira tvorbo kožnega sebuma ne draži kože prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Dr. Santé Macadamia ugodno pakiranje (za šibke lase)
    Dr. Santé Macadamia, Čiščenje obraza za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Dr. Santé Macadamia. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: šampon za oslabljene in poškodovane lase 250 ml balzam 200 ml čistilno trdo milo 100 g Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo razveselil bo vsako žensko odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Thalgo Défi Cellulite Expert Correction for Stubborn Cellulite gladilni gel za telo proti celulitu in strijam 150 ml
    Thalgo Défi Cellulite Expert Correction for Stubborn Cellulite, 150 ml, Nega proti strijam za ženske, Pripravek Thalgo Défi Cellulite se bori proti strijam in tako koži vrača njen prvotni videz. Lastnosti: zmanjšuje celulit in čvrsti kožo gladi kožo pomaga tudi proti strijam Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na težavni del telesa (stegna, boki, zadnjica in trebuh). Vmasirajte s krožnimi gibi v kožo in pustite, da se vpije. Uporabljajte redno.
  • Ajmal Amber Santal parfumska voda uniseks 100 ml
    Ajmal Amber Santal, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Čar dišave je v tem, da je primerna tako za ženske kot tudi za moške. Vsak v njej najde svoje, na vsakem bo zadišala drugače. Uniseks parfumska voda Ajmal Amber Santal se na vaši toaletni mizici zagotovo ne bo izgubila, poleg tega pa si jo lahko delite s svojo drago polovičko. orientalska dišava lesna dišava uniseks – za moške in za ženske topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Ajmal Oudesire parfumska voda uniseks 100 ml
    Ajmal Oudesire, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Odkrijte dišavo, ki je ni možno nikamor uvrstiti, kljub temu pa mojstrsko poudari osebnost svojega nosilca. Uniseks parfumska voda Ajmal Oudesire je prava dišava, ki vaši izvirnosti omogoči, da pride do izraza. orientalska dišava cvetlična dišava lesna dišava uniseks – za moške in za ženske topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Oriflame Diamond Cellular intenzivna nočna nega za pomladitev kože 30 ml
    Oriflame Diamond Cellular, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Oriflame Diamond Cellular bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije koži daje kompaktnost obnavlja prožnost kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Dove Nutritive Solutions Intensive Repair krepilni šampon za poškodovane lase 400 ml
    Dove Nutritive Solutions Intensive Repair, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Dove Nutritive Solutions Intensive Repair učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Kérastase Genesis Fondant Renforçateur krepilni balzam za redke lase 200 ml
    Kérastase Genesis Fondant Renforçateur, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Kérastase Genesis zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: preprečuje lomljenje las izboljšuje strukturo las zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Kérastase Genesis Masque Reconstituant maska za okrepitev las za šibke lase 200 ml
    Kérastase Genesis Masque Reconstituant, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kérastase Genesis Masque Reconstituant predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasje so mehki na dotik obnavlja strukturo las krepi lasna vlakna lasem daje čudovit vonj pozitivno deluje proti izpadanju las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Kérastase Genesis Défense Thermique termo zaščitni serum za redke lase 150 ml
    Kérastase Genesis Défense Thermique, 150 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Nega brez spiranja Kérastase Genesis Défense Thermique daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila odpravlja lomljenje las povečuje gostoto in moč las daje žametno mehkobo prijetno nadišavi lase Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Kérastase Genesis Sérum Anti-Chute Fortifiant krepilni serum proti izpadanju las 90 ml
    Kérastase Genesis Sérum Anti-Chute Fortifiant, 90 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Kérastase Genesis lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: lasem zagotavlja novo moč obnavlja suhe, lomljive in poškodovane lase prodira v lasno strukturo in jo krepi lase naredi svilnato mehke na dotik lase nahrani po celotni dolžini Navodilo za uporabo: Majhno količino seruma nanesite na dlani in vmasirajte v lase. Ne spirajte.
  • Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant krepilni šampon za oslabljene lase, ki so nagnjeni k izpadanju 250 ml
    Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase preprečuje prezgodnje izpadanje las krepi lasna vlakna zmanjšuje lomljivost las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant vlažilni in revitalizacijski šampon proti izpadanju las 250 ml
    Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase preprečuje prezgodnje izpadanje las zmanjšuje lomljivost las lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Mustela Maternité BIO negovalno olje za preventivo nastanka strij 105 ml
    Mustela Maternité BIO, 105 ml, Strije med nosečnostjo in po porodu za ženske, Pripravek Mustela Maternité se bori proti strijam in tako koži vrača njen prvotni videz. Lastnosti: zmanjšuje globoke in nove strije pomaga preprečevati nastajanje strij izboljšuje prožnost kože vlaži in globinsko hrani Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka nežno vmasirajte v kožo na težavnih mestih telesa. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer po kopeli ali po prhi.
  • ANNEMARIE BÖRLIND SUNLESS samoporjavitvena krema 75 ml
    ANNEMARIE BÖRLIND SUNLESS, 75 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske
  • Biolage Essentials HydraSource globinska maska za suhe lase 100 ml
    Biolage Essentials HydraSource, 100 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Biolage Essentials HydraSource predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasje so mehki na dotik poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las deluje v globino lasnega vlakna lasem daje čudovit vonj Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Biolage Essentials ColorLast globinska maska za barvane lase 100 ml
    Biolage Essentials ColorLast, 100 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Biolage Essentials ColorLast predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja strukturo las krepi lasna vlakna deluje v globino lasnega vlakna podaljšuje trajanje barve Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Biolage Essentials SmoothProof globinska maska za neobvladljive lase 100 ml
    Biolage Essentials SmoothProof, 100 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Biolage Essentials SmoothProof predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk izboljšuje prožnost lasnih vlaken lasem daje čudovit vonj krepi lasna vlakna obnavlja strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Biolage All In One Spray lahko večnamensko pršilo za vse tipe las 150 ml
    Biolage All In One Spray, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Biolage All In One daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne ima regeneracijske učinke nudi privlačen lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase, predvsem po dolžini in na konice.
  • Biolage Essentials ColorLast šampon za posvetljene, melirane hadne blond lase 250 ml
    Biolage Essentials ColorLast, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Biolage Essentials ColorLast učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen preprečuje prezgodnje izpadanje las intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Biolage Essentials SmoothProof balzam za glajenje las za neobvladljive lase 200 ml
    Biolage Essentials SmoothProof, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Biolage Essentials SmoothProof zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju zagotavlja potrebno vlaženje ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Institut Esthederm Bronz Repair Protective Anti-Wrinkle and Firming Face Care učvrstitvena krema proti gubam za obraz z visoko UV zaščito 50 ml
    Institut Esthederm Bronz Repair Protective Anti-Wrinkle and Firming Face Care, 50 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Nega, ki jo koži zagotovite pred sončenjem, je korak, ki ga ne smete izpustiti. Pripravek Institut Esthederm Bronz Repair Protective Anti-Wrinkle and Firming Face Care podpira postopek sončenja, koži daje tisto, kar potrebuje, in zagotavlja še lepši rezultat. Lastnosti: pripravlja kožo na izpostavljenost soncu pospešuje naraven proces sončenja koži zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite pred izpostavljenostjo soncu in temeljito raznesite. Pred uporabo pretresite.
  • Institut Esthederm Cellular Water Melting Moisturizing Cream intenzivno vlažilna krema s celično vodo 50 ml
    Institut Esthederm Cellular Water Melting Moisturizing Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Institut Esthederm Cellular Water Watery Essence esenca za obraz s celično vodo 125 ml
    Institut Esthederm Cellular Water Watery Essence, 125 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Institut Esthederm Cellular Water Watery Essence. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: vlaži in hrani kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • Biolage Essentials CleanReset čistilni šampon za vse tipe las 250 ml
    Biolage Essentials CleanReset, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Biolage Essentials CleanReset učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Institut Esthederm Cellular Water Fondant Cream vlažilna krema za telo za zelo suho kožo 200 ml
    Institut Esthederm Cellular Water Fondant Cream, 200 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Institut Esthederm Cellular Water Fondant Cream, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča globinsko vlaži kožo koži vrača udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Institut Esthederm Cellular Water Fresh Moisturizing Gel osvežilni vlažilni gel za obraz s celično vodo potovalno pakiranje 40 ml
    Institut Esthederm Cellular Water Fresh Moisturizing Gel, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in poživlja koži daje svežost in svetlost pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Institut Esthederm Cellular Water Fresh Moisturizing Gel osvežilni vlažilni gel za obraz s celično vodo 50 ml
    Institut Esthederm Cellular Water Fresh Moisturizing Gel, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in poživlja koži daje svežost in svetlost pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Institut Esthederm Cellular Water Mist energijska vlažilna meglica za obraz s celično vodo 100 ml
    Institut Esthederm Cellular Water Mist, 100 ml, Meglice za obraz za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje ali tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za obraz Institut Esthederm Cellular Water Mist. Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: pomaga preprečiti izsušenost kože koži vrača zdrav in mladosten videz osvežuje in osvetljuje Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka.
  • Institut Esthederm Esthe White Targeted Dark Spots Concentrate serum za beljenje za lokalno zdravljenje 9 ml
    Institut Esthederm Esthe White Targeted Dark Spots Concentrate, 9 ml, lokalna nega za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Institut Esthederm Esthe White Targeted Dark Spots Concentrate bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože pomaga odstranjevati znake staranja kože koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno.
  • Institut Esthederm Esthe White Brightening Youth Moisturizing Day Care pomlajevalna dnevna nega za posvetlitev in hidracijo kože 50 ml
    Institut Esthederm Esthe White Brightening Youth Moisturizing Day Care, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Institut Esthederm Esthe White Brightening Youth Cleansing Foam čistilna pena z belilnim učinkom 150 ml
    Institut Esthederm Esthe White Brightening Youth Cleansing Foam, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Institut Esthederm Esthe White pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz deluje regeneracijsko uporablja se lahko tudi na občutljivi koži
  • L’Oréal Paris Le Khol svinčnik za oči odtenek Black
    L’Oréal Paris Le Khol, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči L’Oréal Paris Le Khol poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: ustvarja privlačen dramatičen videz polna in intenzivna barva mat videz Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Institut Esthederm Excellage Eye Care hranilna krema za obnovo gostote kože za predel okoli oči 15 ml
    Institut Esthederm Excellage Eye Care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Institut Esthederm Excellage neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: koži daje prožnost gladi linije in drobne gubice območju okoli oči daje mladosten videz Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Institut Esthederm Excellage Serum hranilni serum za obnovo gostote kože 30 ml
    Institut Esthederm Excellage Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Institut Esthederm Excellage je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: koži daje kompaktnost pomaga gladiti gubice in drobne linije učinkovito vlaži in nahrani koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Institut Esthederm Adaptasun Protective Body Lotion zaščitni losjon za sončenje s srednjo UV zaščito 200 ml
    Institut Esthederm Adaptasun Protective Body Lotion, 200 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Nega, ki jo koži zagotovite pred sončenjem, je korak, ki ga ne smete izpustiti. Pripravek Institut Esthederm Adaptasun Protective Body Lotion podpira postopek sončenja, koži daje tisto, kar potrebuje, in zagotavlja še lepši rezultat. Lastnosti: koži zagotavlja potrebno vlaženje pripravlja kožo na izpostavljenost soncu pospešuje naraven proces sončenja Navodilo za uporabo: Nanesite pred izpostavljenostjo soncu in temeljito raznesite. Pred uporabo pretresite.
  • Institut Esthederm Adaptasun Sensitive Protective Body Lotion zaščitni losjon za sončenje s srednjo UV zaščito 200 ml
    Institut Esthederm Adaptasun Sensitive Protective Body Lotion, 200 ml, Priprava kože na sončenje za ženske
  • Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster lahki serum za intenzivno hidracijo 30 ml
    Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani pomaga gladiti gubice in drobne linije kožo popolnoma pripravi na nanos make upa pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Hugo Boss BOSS Alive parfumska voda za ženske 80 ml
    Hugo Boss BOSS Alive, 80 ml, Parfumske vode za ženske, Novo odvisnost, ki je ne boste želeli opustiti, predstavlja parfumska voda za ženske Hugo Boss BOSS Alive . Očarala vas bo že s prvimi vonjavami, vsak naslednji dan pa vas bo prepričala, da si svoje mesto na vaši toaletni mizici vsekakor zasluži. sadna dišava lesna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Ziaja Acai Berry tonik za obraz s hialuronsko kislino 200 ml
    Ziaja Acai Berry, 200 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Ziaja Acai Berry bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj vlaži in hrani kožo osvežuje in osvetljuje pomirja in tonira Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Z rahlimi gibi nanesite na obraz.
  • Ziaja Herbal šampon za mastne lase 200 ml
    Ziaja Herbal, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ziaja Herbal učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Ziaja Gdan Skin gel za prhanje in kopanje z glicerinom 300 ml
    Ziaja Gdan Skin, 300 ml, Peneče kopeli za ženske, Gel za prhanje Ziaja Gdan Skin je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo Vlaži in hrani kožo mehča in povečuje elastičnost kože ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Ziaja Jeju Young Skin micelarna voda za mlado kožo 390 ml
    Ziaja Jeju Young Skin, 390 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda Ziaja Jeju Young Skin zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz odstranjuje tudi odporna ličila globinsko vlaži ima osvežilne in pomirjajoče učinke zmanjša pomanjkljivosti kože Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Ziaja Jeju Young Skin tonik za obraz v pršilu za mlado kožo 200 ml
    Ziaja Jeju Young Skin, 200 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Ziaja Jeju Young Skin bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: regulira tvorbo kožnega sebuma zmanjšuje znake aken pomirja in tonira kožo dela mehko, svežo in sijočo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • Ziaja Intimate Creamy Wash vlažilni gel za umivanje za intimno higieno 500 ml
    Ziaja Intimate Creamy Wash, 500 ml, Intimna higiena za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Ziaja Intimate Creamy Wash nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa intenzivno vlaži upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Ziaja Intimate Creamy Wash pomirjajoči gel za intimno higieno 500 ml
    Ziaja Intimate Creamy Wash, 500 ml, Intimna higiena za ženske, Pripravek Ziaja Intimate Creamy Wash zagotavlja blago in skrbno vsakodnevno nego intimnih delov telesa. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa zmanjšuje draženje in rdečico zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Ziaja Acai Berry pena za telo 200 ml
    Ziaja Acai Berry, 200 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Ziaja Acai Berry , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Ziaja Foot Care antiperspirant v pršilu za noge 100 ml
    Ziaja Foot Care, 100 ml, Pršila za noge za ženske, Pršilo za noge Ziaja Foot Care odpravlja neprijeten vonj in ostale negativne posledice prekomernega potenja. Lastnosti: zmanjšuje neprijeten vonj nog osvežuje in prijetno hladi deluje proti bakterijam in nastajanju plesni Navodilo za uporabo: Razpršite potrebno količino pripravka na noge in med prste.
  • Ziaja Intimate Creamy Wash nežni gel za intimno higieno s kyselinou mléčnou 500 ml
    Ziaja Intimate Creamy Wash, 500 ml, Intimna higiena za ženske, Pripravek Ziaja Intimate Creamy Wash zagotavlja blago in skrbno vsakodnevno nego intimnih delov telesa. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja preprečuje kopičenje bakterij Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Ziaja Antiperspirant kremasti antiperspirant roll-on 60 ml
    Ziaja Antiperspirant, 60 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Antiperspirant Ziaja Antiperspirant optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Maison Berger Paris Mist Diffuser Zest of Verbena polnilo za aroma difuzor 475 ml
    Maison Berger Paris Mist Diffuser Zest of Verbena, 475 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Razveselite svoje vohalne celice. Polnilo za električni aroma difuzor Maison Berger Paris Mist Diffuser Zest of Verbena vnese v vsako notranjost prijeten vonj in zanesljivo ustvari prijetno vzdušje. Lastnosti: namenjeno samo za v električne aroma difuzorje Maison Berger Paris ne zamenjujte s polnili za katalitične svetilke ali osvežilce zraka z dišečimi palčkami čista mešanica je obdelana z obratno osmozo – znižuje nastanek vodnega kamna in usedlin in s tem zagotavlja dolgo življenjsko dobo difuzorja prostornina 475 ml predstavlja približno 40 ur razprševanja zagotovi notranje ravnovesje in psihično dobro počutje idealno za meditacijo in olajšanje od stresa zračno čista dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo preprosto nalijte v predalček svojega električnega aroma difuzorja in ga vključite. V pripravljeno polnilo ne dodajajte vode, dišavnih olj ali esenc.
  • Arcocere Professional Wax Karité epilacijski vosek roll-on nadomestno polnilo 100 ml
    Arcocere Professional Wax Karité, 100 ml, Epilacijski voski za ženske, Tudi brez rednih obiskov kozmetičnega salona so lahko vaše noge ali drugi deli telesa vedno popolnoma gladki. Epilacijski vosek Arcocere Professional Wax Karité neželene dlačice odstrani dobesedno z enim samim potegom, saj jih iztrga iz korenin. Tako zagotovi, da bo vaša koža ostala gladka in brez dlačic dlje časa kot pri britju. Nič več neželenih dlačic, nič več skrbi zaradi pogostega britja! Lastnosti: kožo pušča gladko odlično se prileže k dlačicam odstranjuje dlake skupaj s koreninami Navodilo za uporabo: Enakomerno nanesite na kožo, nato pa odstranite skupaj z dlačicami.
  • Arcocere Professional Wax Hyaluronic Acid epilacijski vosek roll-on nadomestno polnilo 100 ml
    Arcocere Professional Wax Hyaluronic Acid, 100 ml, Epilacijski voski za ženske, Pripravek Arcocere Professional Wax bo poskrbel za enostaven potek depilacije in zagotovil čudovito gladko kožo. Lastnosti: skrbno odstranjuje dlake za več tednov enostavno za uporabo ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Rasasi Arba Wardat parfumirano olje uniseks 30 ml
    Rasasi Arba Wardat, 30 ml, Parfumirana olja uniseks, Spremenite tudi povsem navaden dan v izjemno doživetje. Uniseks parfumirano olje Rasasi Arba Wardat poboža vaše čute in vam krepi samozavest. Karkoli vas že čaka, s to sofisticirano dišavo se boste vedno počutili samozavestno. citrusna dišava cvetlična dišava mošusna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Rasasi Wahami parfumirano olje uniseks 22 ml
    Rasasi Wahami, 22 ml, Parfumirana olja uniseks, Spremenite tudi povsem navaden dan v izjemno doživetje. Uniseks parfumirano olje Rasasi Wahami poboža vaše čute in vam krepi samozavest. Karkoli vas že čaka, s to sofisticirano dišavo se boste vedno počutili samozavestno. orientalska dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni izvirna dišava za izvirno osebnost dišava, primerna za vsakodnevno uporabo razkošna dišava za zahtevne uniseks – za moške in za ženske
  • Arcocere Professional Wax Pink Titanium epilacijski vosek roll-on nadomestno polnilo 100 ml
    Arcocere Professional Wax Pink Titanium, 100 ml, Epilacijski voski za ženske, Pripravek Arcocere Professional Wax bo poskrbel za enostaven potek depilacije in zagotovil čudovito gladko kožo. Lastnosti: skrbno odstranjuje dlake za več tednov enostavno za uporabo ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Arcocere Professional Wax Aloe epilacijski vosek roll-on nadomestno polnilo 100 ml
    Arcocere Professional Wax Aloe, 100 ml, Epilacijski voski za ženske, Pripravek Arcocere Professional Wax bo poskrbel za enostaven potek depilacije in zagotovil čudovito gladko kožo. Lastnosti: skrbno odstranjuje dlake za več tednov enostavno za uporabo ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Arcocere Professional Wax Face Natural Honey epilacijski vosek za obraz nadomestno polnilo 100 ml
    Arcocere Professional Wax Face Natural Honey, 100 ml, Epilacijski voski za ženske, Pripravek Arcocere Professional Wax bo poskrbel za enostaven potek depilacije in zagotovil čudovito gladko kožo. Lastnosti: skrbno odstranjuje dlake za več tednov enostavno za uporabo ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Arcocere Professional Wax Pure epilacijski vosek roll-on nadomestno polnilo 100 ml
    Arcocere Professional Wax Pure, 100 ml, Epilacijski voski za ženske, Pripravek Arcocere Professional Wax bo poskrbel za enostaven potek depilacije in zagotovil čudovito gladko kožo. Lastnosti: skrbno odstranjuje dlake za več tednov enostavno za uporabo ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Arcocere Professional Wax Oro Puro Gold epilacijski vosek z bleščicami nadomestno polnilo 100 ml
    Arcocere Professional Wax Oro Puro Gold, 100 ml, Epilacijski voski za ženske, Pripravek Arcocere Professional Wax bo poskrbel za enostaven potek depilacije in zagotovil čudovito gladko kožo. Lastnosti: skrbno odstranjuje dlake za več tednov enostavno za uporabo ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Arcocere Professional Wax Natural epilacijski vosek roll-on nadomestno polnilo 100 ml
    Arcocere Professional Wax Natural, 100 ml, Epilacijski voski za ženske, Pripravek Arcocere Professional Wax bo poskrbel za enostaven potek depilacije in zagotovil čudovito gladko kožo. Lastnosti: skrbno odstranjuje dlake za več tednov enostavno za uporabo ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Arcocere After Wax Phyto gel gel za zaviranje rasti dlak 30 ml
    Arcocere After Wax Phyto gel, 30 ml, Izdelki za po britju za ženske, Pripravek Arcocere After Wax je namenjen za nego kože celega telesa po epilaciji ali depilaciji. Vaši koži daje potrebna hranila in mehkobo. Lastnosti: upočasnjuje neželeno rast dlak po uporabi postajajo dlačice šibkejše in svetlejše mehča strukturo dlak Navodilo za uporabo: Kremo nanesite neposredno na kožo po britju, depilaciji ali epilaciji.
  • Arcocere Professional Wax voskasti depilacijski trakovi za telo za ženske 6 kos
    Arcocere Professional Wax, 6 kos, Epilacijski voski za ženske, Pripravek Arcocere Professional Wax bo poskrbel za enostaven potek depilacije in zagotovil čudovito gladko kožo. Lastnosti: skrbno odstranjuje dlake za več tednov enostavno za uporabo z redno uporabo zmanjšuje količino rastočih dlak Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Arcocere Professional Wax voskasti depilacijski trakovi za obraz za ženske 10 kos
    Arcocere Professional Wax, 10 kos, Epilacijski voski za ženske, Pripravek Arcocere Professional Wax bo poskrbel za enostaven potek depilacije in zagotovil čudovito gladko kožo. Lastnosti: skrbno odstranjuje dlake za več tednov enostavno za uporabo z redno uporabo zmanjšuje količino rastočih dlak Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Arcocere Professional Wax depilacijska krema za telo za ženske 150 ml
    Arcocere Professional Wax, 150 ml, Depilacijske kreme za ženske, Pripravek Arcocere Professional Wax bo poskrbel za enostaven potek depilacije in zagotovil čudovito gladko kožo. Lastnosti: uporabi se lahko tudi za kratke dlake enostavno za uporabo z redno uporabo zmanjšuje količino rastočih dlak Navodilo za uporabo: Kremo nanesite na kožo in pustite delovati. Sperite. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Arcocere Accessories epilacijski trakovi nadomestno polnilo 100 kos
    Arcocere Accessories, 100 kos, Epilacijski voski za ženske, Pripravek Arcocere Accessories bo poskrbel za enostaven potek depilacije in zagotovil čudovito gladko kožo. Lastnosti: enostavno za uporabo uporabi se lahko tudi za kratke dlake
  • Hugo Boss BOSS Alive dezodorant v pršilu za ženske 100 ml
    Hugo Boss BOSS Alive, 100 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Hugo Boss BOSS Alive sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Ziaja Cashmere dvokomponentni balzam v pršilu 125 ml
    Ziaja Cashmere, 125 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja Ziaja Cashmere predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: zagotavlja hrano in regeneracijo vlaži lasna vlakna lajša razčesavanje in oblikovanje lasje so sijoči in mehki na dotik Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte.
  • Alcina It's never too late! krema za obraz proti gubam 50 ml
    Alcina It's never too late!, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Alcina It's never too late! bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Ziaja Argan Oil serum za glajenje za poškodovane lase 50 ml
    Ziaja Argan Oil, 50 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Ziaja Argan Oil lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: gladi površino las obnavlja suhe, lomljive in poškodovane lase lase naredi svilnato mehke na dotik Navodilo za uporabo: Majhno količino seruma nanesite na dlani in vmasirajte v lase. Nanašajte na vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Ziaja Cashmere serum za sijaj in mehkobo las 50 ml
    Ziaja Cashmere, 50 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Ziaja Cashmere lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: lasem zagotavlja intenzivni sijaj obnavlja suhe, lomljive in poškodovane lase lasem zagotavlja novo moč Navodilo za uporabo: Majhno količino seruma nanesite na dlani in vmasirajte v lase. Nanašajte na vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Alcina It's never too late! serum proti gubam 30 ml
    Alcina It's never too late!, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Alcina It's never too late! bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga odstranjevati znake staranja kože pomaga gladiti gubice in drobne linije Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Ziaja Acai Berry nočna maska za obraz 7 ml
    Ziaja Acai Berry, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Acai Berry bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Alcina It's never too late! balzam za okoli oči proti gubam 15 ml
    Alcina It's never too late!, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Alcina It's never too late! se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice območju okoli oči daje mladosten videz globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Ziaja Microbiome Balance kremasta vlažilna maska 7 ml
    Ziaja Microbiome Balance, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Microbiome Balance bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Uriage Eau Thermale Moisturizing Lipstick paličica za ustnice 4 g
    Uriage Eau Thermale Moisturizing Lipstick, 4 g, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Uriage Eau Thermale Moisturizing Lipstick je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi globinsko vlaži in intenzivno hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Alcina Long Hair pršilo za suhe in poškodovane lase 125 ml
    Alcina Long Hair, 125 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Alcina Long Hair daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lase pušča čudovito sijoče in vitalne daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na umite lase po dolžini in v konice. Ne spirajte.
  • Alcina Long Hair negovalni šampon za dolge lase 250 ml
    Alcina Long Hair, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Alcina Long Hair učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke krepi lasna vlakna intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh