Največja modna platforma v Sloveniji

Calvin Klein online nakup oblačila in obutev za ženske

6498
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Spodnji del kopalk Calvin Klein črna barva
    - Delno izdelan iz ECONYL.- ECONYL je 100 % recikliran material, vključno z ribiškimi mrežami, pridobljenimi iz oceanov.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Tanka, elastična pletenina.
  • Bombažni klobuk Calvin Klein črna barva
    Klobuk iz kolekcije Calvin Klein. Model z ozkim robom, izdelan iz enobarvnega materiala. Bombažen, udoben material.
  • Kombinezon Calvin Klein črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Kratek rokav.- Model z ovratnikom.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Dva drsna stranska žepa.- Žep na prsih.- Dva žepa na zadnjici.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23,5 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina: 152 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Kratke hlače iz mešanice lana Calvin Klein bež barva
    - Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Zapiranje z zadrgo, gumbom in kaveljčki.- Spredaj sta dva drsna žepa.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Zgornji del kopalk Calvin Klein roza barva, KW0KW02394
    - Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Tanka, elastična pletenina.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice z zavezovanjem na vratu.
  • Natikači Calvin Klein FLAT SLIDE EPI MONO ženski, črna barva, HW0HW01957
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Jakna z mešanico lana Calvin Klein siva barva
    - Lyocell je lesno celulozno vlakno, ki je proizvedeno v trajnostnem proizvodnem procesu brez uporabe strupenih snovi.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Neizoliran model s podlogo.- Model z ovratnikom.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Manšete se zapenjajo z zaponkami.- Spodnji rob je zaključen z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 70 cm.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Krilo Calvin Klein bež barva
    - Model je deloma izdelan iz viskoze, za proizvodnjo katere je bila uporabljena lesna kaša iz odgovornega vira, ki so trajnostni, posebej za ta namen gojeni gozdovi.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Zapenjanje s skrito zadrgo in kljukico na zadnji strani.- Okrasni naborki.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 35 cm.- Dolžina: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Kombinezon Calvin Klein črna barva
    - Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, elastična pletenina.- Vključen je pas iz tekstila.- Zapenjanje z zadrgo in kaveljčkom.- Dolžina: 154 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 35 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Zunanja dolžina noge: 114 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Usnjeni sandali Calvin Klein WEDGE SANDAL 30 LTH ženski, črna barva, HW0HW01949
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Model z debelim podplatom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Višina platforme: 7 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni natikači Calvin Klein FLAT ADJ SLIDE CALVIN MTL LTH ženski, črna barva, HW0HW01954
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Udobna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Velcro trakovi za enostavno pripenjanje omogočajo individualno prileganje.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Japonke Calvin Klein FLATFORM FLIP FLOP RELOCK ženske, črna barva, HW0HW02063
    - Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Model z debelim podplatom.- Gladek material.- Višina platforme: 3 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Srajca s primesjo lanu Calvin Klein bela barva
    - Lyocell je lesno celulozno vlakno, ki je proizvedeno v trajnostnem proizvodnem procesu brez uporabe strupenih snovi.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model z ovratnikom.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Na prsih je drsni žep.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 75 cm.- Dolžina spredaj: 72 cm.- Dolžina zadaj: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Spodnji del kopalk Calvin Klein
    - Tanka, elastična pletenina.- Gladka pletenina.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.
  • Hlače z mešanico lana Calvin Klein bela barva, K20K206695
    - Lyocell je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Hlače rahlo oprijete okoli bokov.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Hlačnica zlikana na rob.- Model s povišanim pasom in zapenjanjem z zadrgo, gumbom ter kaveljčkom.- Dva drsna stranska žepa.- Imitacija žepka na priboru.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Zunanja dolžina noge: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Spodnji del kopalk Calvin Klein črna barva, KW0KW02385
    - Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Spodnji del kopalk Calvin Klein KW0KW02486
    - Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Tanka, elastična pletenina.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Zgornji del kopalk Calvin Klein KW0KW02484
    - Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Tanka, elastična pletenina.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.
  • Spodnji del kopalk Calvin Klein KW0KW02487
    - Tanka, elastična pletenina.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Zgornji del kopalk Calvin Klein KW0KW02483
    - Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice z zavezovanjem na vratu.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Tanka, elastična pletenina.- Vzorčast material.
  • Zgornji del kopalk Calvin Klein KW0KW02387
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice z zavezovanjem na vratu.- Zapenjanje s kaveljčkom.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Zgornji del kopalk Calvin Klein črna barva, KW0KW02581
    - Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice z zavezovanjem na vratu.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Zgornji del kopalk Calvin Klein roza barva, KW0KW02666
    - Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Enodelne kopalke Calvin Klein črna barva, KW0KW02386
    - Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Zapenjanje s kaveljčkom.
  • Zgornji del kopalk Calvin Klein KW0KW02468
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Nastavljive, nesnemljive naramnice z zavezovanjem na vratu.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.
  • Brazilke za kopanje Calvin Klein KW0KW02392
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Ravni, elastični šivi ščitijo kožo pred draženjem in ne ovirajo gibanja.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.
  • Zgornji del kopalk Calvin Klein KW0KW02489
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Mehka košarica.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.
  • Spodnji del kopalk Calvin Klein črna barva, KW0KW02384
    - Gladka pletenina.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Spodnji del kopalk Calvin Klein KW0KW02490
    - Dodatna plast podloge iz blaga na sprednji strani.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.
  • Spodnji del kopalk Calvin Klein KW0KW02390
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.
  • Enodelne kopalke Calvin Klein roza barva, KW0KW02576
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.
  • Tangice za kopanje Calvin Klein črna barva, KW0KW02579
    - ECONYL je 100 % recikliran material, vključno z ribiškimi mrežami, pridobljenimi iz oceanov.- Model z visokim pasom.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Ravni, elastični šivi ščitijo kožo pred draženjem in ne ovirajo gibanja.
  • Pulover Calvin Klein ženska, bela barva, K20K206942
    - Bombaž, ki se uporablja za izdelavo tega izdelka, je vsaj polovica organskega bombaža, katerega proizvodnja uporablja veliko manj vode in kemikalij, zaradi česar je ta material okolju prijaznejši.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Klasičen okrogel izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 74 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Calvin Klein ženski, bela barva, K20K206554
    - Gozdovom prijazen izdelek. Vsebuje 50 % vlaken LENZING™ ECOVERO™, pridobljenih iz surovin iz certificiranih gozdov.- Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Model je izdelan iz rebraste tkanine.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 59,5 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažne pižama hlače Calvin Klein KW0KW02520
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Visok pas.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 56 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 34 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina: 109 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del pižame Calvin Klein ženski, črna barva, K20K206662
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Ravne nogavice po celotni dolžini.- Povišan pas.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Podložen model.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Širina v pasu: 35 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Calvin Klein Podložen modrček Calvin Klein CK96 Bralette
    Darilni set Brez kosti Zapenjanje zadaj, z dvema kaveljčkoma in tremi stopnjami zapenjanja
  • Calvin Klein Majica 'HERO' črna / bela
    Dizajn: Rebrno-pletena obroba, Overcut ramena, Trak na vratu; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Calvin Klein Nizke superge črna / bela
    Dizajn: Zapiranje s 6 luknjami, Okrepljena peta, Vložki kontrastnih barv; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Logo potisk; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oblazinjen rob, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Calvin Klein usnjeni škornji
    - Okrogel, zaokrožen nos.- Gumijasti podlok.- Udobna notranjost.- Sponka za sponko.- Obseg: 35 cm.- Zgornja višina: 25 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije, podane za velikost: 37.
  • Calvin Klein nogavice
    Nogavice iz zbirke Calvin Klein. Model iz elastičnega, gladkega materiala.
  • Prstan Calvin Klein
    Prstan iz kolekcije Calvin Klein. Model z okrasnim obeskom izdelan iz kovine.
  • Zapestnica Calvin Klein ženska
    Zapestnica iz kolekcije Calvin Klein. Model z okrasnim obeskom izdelan iz kovine.
  • Zapestnica Calvin Klein ženska
    Zapestnica iz kolekcije Calvin Klein. Klasični model izdelan iz kovine.
  • Zapestnica Calvin Klein ženska
    - Model je zapakiran v škatlo podjetja.
  • Zapestnica Calvin Klein ženska
    Zapestnica iz kolekcije Calvin Klein. Model s kristalnim ornamentom izdelan iz kovine.
  • Zapestnica Calvin Klein ženska
    Zapestnica iz kolekcije Calvin Klein. Model izdelan iz kovine.
  • Zapestnica Calvin Klein ženska
    Zapestnica iz kolekcije Calvin Klein. Model izdelan iz kovine.
  • Ura Calvin Klein ženski, zlata barva
    - Material ohišja in zapestnice: jeklo.- Vodoodpornost: WR. 30M (3ATM) - odporen na škropljenje.- Steklo: mineralno (kaljeno, zelo odporno na lomljenje, težko ga je opraskati).- Mehanizem: kvarčni, polnilna baterija.- Okrasna številčnica.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Širina pasu: 10 mm.- Debelina ohišja: 6 mm.- Širina ohišja: 28 mm.
  • Enodelne kopalke Calvin Klein rumena barva
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Rahlo utrjena košarica.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Tanka, elastična pletenina.
  • Zgornji del kopalk Calvin Klein rdeča barva
    - Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Rahlo utrjena košarica.- Košarica z neodstranljivimi vložki.- Tanka, elastična pletenina.
  • Enodelne kopalke Calvin Klein črna barva
    - ECONYL je 100 % recikliran material, vključno z ribiškimi mrežami, pridobljenimi iz oceanov.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.- Tanka, elastična pletenina.
  • Torbica Calvin Klein vijolična barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Predal za zapiranje.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Število notranjih predelkov: 2.- Število notranjih žepov: 2.- Dolžina pasu: 115 cm.- Globina: 8 cm.- Višina: 16 cm.- Širina na osnovi: 25 cm.
  • Krilo Calvin Klein črna barva
    - Izdelek je delno izdelan iz okolju prijaznega materiala LENZING™ ECOVERO™. Pri proizvodnji LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze se porabi 50 % manj vode kot pri priljubljeni viskozi.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Visok pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Model brez podloge.- Ima izreze.- Širina v pasu: 32 cm.- Dolžina: 95 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Torbica Calvin Klein oranžna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Torbica za nošenje na rami.- Nastavljiv nesnemljiv trak.- Zapenjanje na zadrgo.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Sprednji žep z zadrgo za varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Število notranjih žepov: 2.- Najmanjša dolžina pasu: 111 cm.- Največja dolžina traku: 131 cm.- Globina: 4,5 cm.- Višina: 15 cm.- Širina na osnovi: 19 cm.
  • Zapestnica Calvin Klein ženska
    - Dolžina: 20 cm.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Širina zapestnice: 2,5 cm.
  • Zapestnica Calvin Klein ženska
    - Širina zapestnice: 20 cm.- Dolžina: 20 mm.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.
  • Pulover Calvin Klein ženski, črna barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model s polpulijem.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 72 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Denarnica Calvin Klein ženski, črna barva
    - RFID Protect - zaščita pred krajo elektronskih podatkov. Model je opremljen s posebno podlogo s plastjo nikelj-baker-nikelj, ki ščiti podatke RFID pred neželenim branjem (RFID = Radio Frequency Identification). Takšni podatki so shranjeni na primer v kreditnih karticah, novih osebnih izkaznicah, potnih listih in mobilnih napravah – telefonih, pametnih telefonih, tablicah itd.- Zapenjanje na zadrgo.- Brez predala za bankovce.- Predalčki za kartice.- Žep za kovance z zadrgo.- Število predalčkov za kartice: 6.- Dimenzije: 11 x 9 cm.
  • Torbica Calvin Klein črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Ima dva predala: enega z zadrgo in drugega z zaklepanjem.- Notranji žepi.- Snemljiv nastavljiv trak.- Ne ustreza A4.- Število notranjih žepov: 2.- Globina: 4,5 cm.- Višina: 14 cm.- Širina na osnovi: 28 cm.- Najmanjša dolžina pasu: 106 cm.- Največja dolžina traku: 20 cm.
  • Spodnji del kopalk Calvin Klein črna barva
    - Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.
  • Zgornji del kopalk Calvin Klein črna barva
    - Delno izdelan iz ECONYL.- ECONYL je 100 % recikliran material, vključno z ribiškimi mrežami, pridobljenimi iz oceanov.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Nastavljive, odstranljive naramnice.- Model s stranskimi naramnicami.
  • Zgornji del kopalk Calvin Klein črna barva
    - Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Zapenjanje s kaveljčkom.- Pas je nastavljiv po širini, kar omogoča individualno prilagoditev.
  • Zgornji del kopalk Calvin Klein črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Nastavljive, odstranljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.
  • Torbica Calvin Klein črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje na zadrgo.- Dodatni žepi v notranjosti.- Podložen model.- Primerno za format A4.- Ima nastavljiv ročaj.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Največja dolžina ročaja: 40 cm.- Najmanjša dolžina ročaja: 36 cm.- Globina: 24 cm.- Višina: 34 cm.- Širina na osnovi: 45 cm.
  • Srajca Calvin Klein ženska, bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače Calvin Klein ženski, siva barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje na zadrgo in gumbe.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnica zlikana na rob.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Višina pasu: 50 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Zunanja dolžina noge: 117 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Torbica Calvin Klein bež barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Glavni predel z zadrgo.- Dodatni žepi v notranjosti.- Torbica za nošenje na rami.- Nastavljiv nesnemljiv trak.- Zaradi togega dna vrečke izdelek dlje časa ohrani svojo obliko.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Število notranjih žepov: 2.- Največja dolžina traku: 50 cm.- Najmanjša dolžina pasu: 42 cm.- Globina: 13 cm.- Višina: 22 cm.- Širina na osnovi: 30 cm.
  • Kavbojke Calvin Klein ženski
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Prilegajoče se hlačnice po celotni dolžini poudarjajo naravno linijo silhuete.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Zunanja dolžina noge: 98 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/30.
  • Enodelne kopalke Calvin Klein črna barva
    - ECONYL je 100 % recikliran material, vključno z ribiškimi mrežami, pridobljenimi iz oceanov.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.- Tanka, elastična pletenina.
  • Majica Calvin Klein ženska, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Zapiranje na zadrgo in kavelj zadaj.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Zgornji del kopalk Calvin Klein črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.
  • Enodelne kopalke Calvin Klein črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.- Tanka, elastična pletenina.
  • Denarnica Calvin Klein ženski, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- RFID Protect - zaščita pred krajo elektronskih podatkov. Model je opremljen s posebno podlogo s plastjo nikelj-baker-nikelj, ki ščiti podatke RFID pred neželenim branjem (RFID = Radio Frequency Identification). Takšni podatki so shranjeni na primer v kreditnih karticah, novih osebnih izkaznicah, potnih listih in mobilnih napravah – telefonih, pametnih telefonih, tablicah itd.- Zapenjanje na zadrgo.- Predalčki za kartice.- Žep za kovance z zaklopnim gumbom.- Pregrada za bankovce.- Število predalčkov za kartice: 7.- Dimenzije: 9 x 12,5 cm.
  • Bombažna srajca Calvin Klein ženska, bela barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model z ovratnikom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 75 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Nogavice Calvin Klein 4-pack ženske, črna barva, 701220509
    - Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Na notranji strani je silikonski zaključek na petah, ki preprečuje zdrs nogavic.
  • Calvin Klein Obsession parfumska voda za ženske 30 ml
    Calvin Klein Obsession, 30 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Calvin Klein Obsession bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. orientalska dišava začimbna dišava za temperamentne ženske, polne energije topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Calvin Klein Eternity parfumska voda za ženske 100 ml
    Calvin Klein Eternity, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Calvin Klein Eternity je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Calvin Klein CK One deo-stik uniseks 75 g
    Calvin Klein CK One, 75 g, Deodoranti in antiperspiranti uniseks, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Calvin Klein CK One sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: skupaj z dišavo je odlična kot darilo ohranja dolgotrajen občutek svežine učinkovito ščiti pred potenjem Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Calvin Klein Sheer Beauty toaletna voda za ženske 50 ml
    Calvin Klein Sheer Beauty, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska toaletna voda Calvin Klein Sheer Beauty je izraz optimizma in občutka popolne sreče. sadna dišava cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Calvin Klein Eternity Eau Fresh parfumska voda za ženske 100 ml
    Calvin Klein Eternity Eau Fresh, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Calvin Klein Eternity Eau Fresh je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava sadna dišava za sodobno žensko 21. stoletja poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Calvin Klein CK Everyone toaletna voda uniseks 200 ml
    Calvin Klein CK Everyone, 200 ml, Toaletne vode uniseks, Odenite se v dišavo, ki se z vami popolnoma zlije in postane vaš novi podpis. Uniseks toaletna voda Calvin Klein CK Everyone vas bo osvojila že pri prvem poduhanju, nikoli pa vas ne bo nehala presenečati. citrusna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni sveža dišava, idealna za toplo vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Calvin Klein CK One dezodorant v pršilu uniseks 150 ml
    Calvin Klein CK One, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti uniseks, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Calvin Klein CK One sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče nevtralizira vonj podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije razveselila bo vsakega moškega Sestava: brez aluminijevih soli Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Calvin Klein CK One gel za prhanje (brez škatlice) uniseks 200 ml
    Calvin Klein CK One, 200 ml, Pripravki za prhanje uniseks, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Calvin Klein CK One odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Calvin Klein CK Everyone parfumska voda uniseks 200 ml
    Calvin Klein CK Everyone, 200 ml, Parfumske vode uniseks, Čar dišave je v tem, da je primerna tako za ženske kot tudi za moške. Vsak v njej najde svoje, na vsakem bo zadišala drugače. Uniseks parfumska voda Calvin Klein CK Everyone se na vaši toaletni mizici zagotovo ne bo izgubila, poleg tega pa si jo lahko delite s svojo drago polovičko. izvirna dišava za izvirno osebnost za ženske in moške
  • Calvin Klein CK One Summer Reflections toaletna voda uniseks 100 ml
    Calvin Klein CK One Summer Reflections, 100 ml, Toaletne vode uniseks, Za vsakogar. Brez razlike. Uniseks toaletna voda Calvin Klein CK One Summer Reflections je primerna tako za ženske kot tudi za moške, povsem pa poudari vašo osebnost. za vse, ki se ne bojijo izstopiti iz množice uniseks dišava
  • Calvin Klein Eternity Intense parfumska voda za ženske 100 ml
    Calvin Klein Eternity Intense, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši ženska parfumska voda Calvin Klein Eternity Intense, ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrila prav vsak dan. začimbna dišava cvetlična dišava lesna dišava za dinamične vodstvene osebnosti dišava, primerna za vsakodnevno uporabo ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo nastala je tudi moška različica te dišave razkošna dišava za zahtevne
  • Calvin Klein CK One losjon za telo uniseks 250 ml
    Calvin Klein CK One, 250 ml, Nega telesa uniseks, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Calvin Klein CK One poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost dobro se nanaša in se enostavno vpija dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Calvin Klein Eternity losjon za telo za ženske 200 ml
    Calvin Klein Eternity, 200 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Calvin Klein Eternity poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost dobro se nanaša in se enostavno vpija dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Calvin Klein CK IN2U toaletna voda za ženske 50 ml
    Calvin Klein CK IN2U, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska toaletna voda Calvin Klein CK IN2U je izraz optimizma in občutka popolne sreče. citrusna dišava orientalska dišava za temperamentne ženske, polne energije sveža dišava, idealna za toplo vreme nastala je tudi moška različica te dišave
  • Calvin Klein CK Be deo-stik uniseks 75 ml
    Calvin Klein CK Be, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti uniseks, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Calvin Klein CK Be sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dodaja svežino podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Calvin Klein My Euphoria parfumska voda za ženske 100 ml
    Calvin Klein My Euphoria, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite svojim čutom gurmansko doživetje. Parfumska voda za ženske Calvin Klein My Euphoria v sebi skriva slastne tone, ki se jim je težko upreti. Še posebej, če obožujete sladke delikatese. lesna dišava sladka dišava sadna dišava cvetlična dišava gurmanska dišava za svobodne ženske, ki se ne bojijo hoditi proti toku dišava, primerna za vsakodnevno uporabo nova interpretacija izvirne dišave
  • Calvin Klein CK One darilni set uniseks
    Calvin Klein CK One, Uniseks seti uniseks, Zajamčen način, kako razveseliti vaše bližnje, predstavlja uniseks set parfumov Calvin Klein CK One . Vsebuje edinstveno dišavo, ki razveseli in pritegne pozornost tudi z lepim pakiranjem, v katerem se skriva. Podarite razkošni set in spoznajte občutek, kako je osrečiti ljudi okoli vas. Lastnosti: za ženske in moške možnost sestavljanja dnevne rutine Vsebina seta: toaletna voda 50 ml gel za prhanje za moške 100 ml
  • Calvin Klein Eternity darilni set za ženske
    Calvin Klein Eternity, Ženski seti za ženske, Podprite intenzivnost svoje priljubljene dišave. Set parfumov za ženske Calvin Klein Eternity vsebuje poleg dišave tudi negovalno kozmetiko, ki podaljša doživetje vaših čutov. Lastnosti: razveselil bo vsako žensko set vsebuje dišavo in kozmetične dodatke iz iste kolekcije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo Vsebina seta: parfumska voda 100 ml losjon za telo 100 ml parfumska voda potovalno pakiranje 10 ml
  • Calvin Klein Eternity Reflections parfumska voda za ženske 100 ml
    Calvin Klein Eternity Reflections, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Novo odvisnost, ki je ne boste želeli opustiti, predstavlja parfumska voda za ženske Calvin Klein Eternity Reflections. Očarala vas bo že s prvimi vonjavami, vsak naslednji dan pa vas bo prepričala, da si svoje mesto na vaši toaletni mizici vsekakor zasluži. lesna dišava sladka dišava cvetlična dišava gurmanska dišava mošusna dišava citrusna dišava za svobodne ženske, ki se ne bojijo hoditi proti toku nastala je tudi moška različica te dišave dišava, primerna za vsakodnevno uporabo nova interpretacija izvirne dišave
  • Calvin Klein Eternity darilni set za ženske
    Calvin Klein Eternity, Ženski seti za ženske, Iščete idealno darilo za svojo drago polovičko, sestro ali mamo? Set parfumov za ženske Calvin Klein Eternity vašim bližnjim zagotovo pričara nasmešek na obrazu. Lastnosti: razveselil bo vsako žensko parfumirana kozmetika obstojnost dišave podaljša dišava, primerna za vsakodnevno uporabo Vsebina seta: 50 ml 100 ml 100 ml
  • Teniske Calvin Klein ženski, rumena barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Močno utrjena peta.- Tekstilen vložek.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Calvin Klein nogavice (2-pack)
    Kratke nogavice iz zbirke Calvin Klein. Model izdelan iz raztegljive vzorčaste tkanine. Vključena sta dva para
  • Srajca s primesjo lanu Calvin Klein bež barva, K20K206696
    - Lyocell je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Ohlapen kroj, ki ne omejuje gibanja.- Model z ovratnikom.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Zgornji del kopalk Calvin Klein KW0KW02389
    - Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh