Največja modna platforma v Sloveniji

Calvin Klein online nakup oblačila in obutev za ženske

6498
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Pulover Calvin Klein ženska, črna barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model s kapuco.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 73 cm.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Plašč s primesjo volne Calvin Klein siva barva
    - Neizoliran model s podlogo.- Klasični rever.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Dva drsna stranska žepa.- Vključen je pas iz tekstila.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 77 cm.- Dolžina: 115 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Šal s primesjo volne Calvin Klein črna barva
    - Pletenina srednje debeline.- Elastični material.- Dimenzije šala: 35 x 210 cm.
  • Pajkice Calvin Klein ženski, črna barva
    - Dobro prilagojen kroj z visokim pasom preprečuje zdrs med gibanjem.- Širok, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Vložek, prišit v mednožje, poveča udobje uporabe in mobilnost.- Širina v pasu: 27 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Zunanja dolžina noge: 82 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kapa in šal s primesjo volne Calvin Klein črna barva
    - Komplet je zapakiran v škatlo podjetja.- Dimenzije šala: 31 cm x 194 cm.
  • Večerna torbica Calvin Klein srebrna barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zavihek se zapenja z magnetom.- Predalčki za kartice.- Torbica za nošenje v roki.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Število predalčkov za kartice: 2.- Višina: 17 cm.- Širina na osnovi: 32 cm.- Globina: 4 cm.
  • Torbica Calvin Klein srebrna barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Dolg ročaj.- Zapenjanje na magnet.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Število predalčkov za kartice: 2.- Najmanjša dolžina ročaja: 50 cm.- Največja dolžina ročaja: 30 cm.- Globina: 10 cm.- Višina: 18 cm.- Širina na osnovi: 21 cm.
  • Torbica Calvin Klein siva barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žepi.- Okrasni detajli.- Primerno za format A4.- Priložen ovitek.- Število notranjih žepov: 3.- Najmanjša dolžina pasu: 104 cm.- Največja dolžina traku: 124 cm.- Dolžina ročajev: 34 cm.- Globina: 14 cm.- Višina: 29 cm.- Širina na osnovi: 39 cm.
  • Torbica Calvin Klein siva barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje na zadrgo.- Ima snemljiv ročaj in snemljiv pas brez možnosti nastavitve.- Model je opremljen s kovinskimi nogicami za zaščito dna torbe.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Priložen ovitek.- Dolžina pasu: 118 cm.- Dolžina držala: 28 cm.- Globina: 7,5 cm.- Višina: 10 cm.- Širina na osnovi: 19 cm.
  • Torbica Calvin Klein siva barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje na zadrgo.- Ima ročaj in snemljiv trak brez nastavitve.- Notranji žepek z drsnikom omogoča varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Model brez podloge.- Model je opremljen s kovinskimi nogicami za zaščito dna torbe.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Dolžina pasu: 118 cm.- Dolžina držala: 44 cm.- Globina: 11 cm.- Višina: 14 cm.- Širina na osnovi: 27 cm.
  • Usnjeni chelsea Calvin Klein PITCHED CHELSEA BOOT ženski, črna barva, HW0HW01686
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model z elastičnim vložkom.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model z debelim podplatom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Višina pet: 6 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Puhovka Calvin Klein ženska
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Responsible Down Standard. Certifikat R.D.S jamči, da je proizvajalec izvajal priporočila, katerih cilj je čim bolj zmanjšati trpljenje plemenskih ptic (vključno z obveznostjo, da se vzdrži pridobivanja puha in perja živih ptic ter prisilnega hranjenja ptic ali strogega nadzora vsake faze dobavne verige s strani strokovnjaka, neodvisni certifikacijski organ). 100 % puha in perja v izdelku prihaja iz nadzorovanih dobav.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model s snemljivimi rokavi, kar vam omogoča, da ga uporabljate tudi kot majico.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami s stoperji.- Vključen je pas iz tekstila.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 73 cm.- Dolžina: 81 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Usnjeni chelsea Calvin Klein GEO STILETTO CHELSEA BOOT 90-PAT ženski, črna barva, HW0HW01809
    - Špičasta, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z elastičnim vložkom.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model s tankimi petami.- Višina pet: 9,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Volnen pulover Calvin Klein ženski, črna barva
    - Izdelek vsebuje etično pridobljeno merino volno s kmetije, ki skrbi za ustrezne življenjske pogoje živali.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s puli ovratnikom.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 80 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Calvin Klein ženski, črna barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Zapestnica Calvin Klein ženska
    - Regulirano zapenjanje.- Dolžina: 24 cm.
  • Volnen pulover Calvin Klein ženski, črna barva
    - Model je delno izdelan iz reciklirane volne.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model s puli ovratnikom.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 76 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Volnen pulover Calvin Klein ženski, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- V izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 74 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Usnjen pas Calvin Klein ženski, bež barva
    - Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 104 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 90 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 3 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: 95.
  • Dvostranski pas Calvin Klein ženski, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Dvostranski model.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 103 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 90 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 2,5 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: 95.
  • Torbica Calvin Klein roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žepi.- Podložen model.- Primerno za format A4.- Dolgi ročaji.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Modelu je priložen obesek za ključe.- Število notranjih žepov: 2.- Dolžina ročajev: 52 cm.- Globina: 10 cm.- Višina: 25 cm.- Širina na osnovi: 32 cm.
  • Torbica Calvin Klein bež barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ima dva predala: enega z zadrgo in drugega z magnetom.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Magnetna nastavitev globine.- Primerno za format A4.- Podložen model.- Število notranjih žepov: 3.- Najmanjša dolžina pasu: 102 cm.- Največja dolžina traku: 127 cm.- Dolžina ročajev: 40 cm.- Globina: 10 cm.- Višina: 23,5 cm.- Širina na osnovi: 31 cm.
  • Torbica Calvin Klein roza barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Nesnemljiv trak brez nastavitve.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Notranji žep.- Dvokomorni model.- Ne ustreza A4.- Število notranjih žepov: 1.- Največja dolžina traku: 122 cm.- Globina: 8 cm.- Višina: 18 cm.- Širina na osnovi: 25 cm.
  • Denarnica Calvin Klein ženski, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- RFID Protect - zaščita pred krajo elektronskih podatkov. Model je opremljen s posebno podlogo s plastjo nikelj-baker-nikelj, ki ščiti podatke RFID pred neželenim branjem (RFID = Radio Frequency Identification). Takšni podatki so shranjeni na primer v kreditnih karticah, novih osebnih izkaznicah, potnih listih in mobilnih napravah – telefonih, pametnih telefonih, tablicah itd.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Žep za kovance z zaklopnim gumbom.- Predalčki za kartice.- Pregrada za bankovce.- Model ima snemljiv trak, ki omogoča nošenje kot manjšo torbico.- Število predalčkov za kartice s funkcijo RFID: 3.- Dimenzije: 10 x 13 cm.
  • Torbica Calvin Klein črna barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Torbica za nošenje na rami.- Nastavljiv nesnemljiv trak.- Zapenjanje na zadrgo.- Ima predalček za kartice.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Najmanjša dolžina pasu: 114 cm.- Največja dolžina traku: 134 cm.- Globina: 6 cm.- Višina: 14 cm.- Širina na osnovi: 18 cm.
  • Denarnica Calvin Klein ženski, srebrna barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Žep za kovance z zadrgo.- Število predalčkov za kartice: 6.- Dimenzije: 9x13 cm.
  • Zgornji del kopalk Calvin Klein črna barva
    - Rahlo utrjena košarica.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Gladek material.
  • Enodelne kopalke Calvin Klein črna barva
    - Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.
  • Tangice za kopanje Calvin Klein črna barva
    Brazilke za kopanje iz kolekcije Calvin Klein. Model izdelan iz elastične pletenine.
  • Torbica Calvin Klein srebrna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Dvokomorni model.- Nastavljiv nesnemljiv trak.- Zapenjanje na zadrgo.- Predalčki za kartice.- Ne ustreza A4.- Število predalčkov za kartice s funkcijo RFID: 3.- Globina: 5 cm.- Višina: 11 cm.- Širina na osnovi: 19 cm.- Največja dolžina traku: 127 cm.
  • Usnjeni sandali Calvin Klein GEO STIL SQUARE SANDAL 90-PEARL siva barva, HW0HW01993
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model s tankimi petami.- Višina pet: 9 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Puhovka Calvin Klein ženska, bordo barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Model je polnjen z naravnim, recikliranim puhom.- Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Kapuca s snemljivim umetnim krznom.- Dvostransko zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni s patentom.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Notranji del žepa je podložen s flisom.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 91 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v ramenih: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Šal Calvin Klein ženski, črna barva
    - Tanka, neelastična tkanina.- Dimenzije: 115x200 cm.
  • Šal Calvin Klein ženski, siva barva
    - Nezaključeni robovi.- Pleten vzorec z dekorativno kovinsko nitjo.- Tanka, neelastična tkanina.- Dimenzije: 80x182 cm.
  • Torbica Calvin Klein srebrna barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Predal se zapenja z zadrgo.- Žep na sprednji strani.- Število notranjih žepov: 2.- Nastavljiv nesnemljiv trak.- Torbica za nošenje na rami.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Najmanjša dolžina pasu: 110 cm.- Največja dolžina traku: 130 cm.- Globina: 5 cm.- Višina: 15,5 cm.- Širina na osnovi: 20,5 cm.
  • Torbica Calvin Klein srebrna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Dvokomorni model.- Zavihek se zapenja z zaponko.- Predal se zapenja z zadrgo.- Notranji žep za telefon.- Snemljiv nastavljiv trak.- Ne ustreza A4.- Najmanjša dolžina pasu: 107 cm.- Največja dolžina traku: 127 cm.- Globina: 4 cm.- Višina: 14,5 cm.- Širina na osnovi: 27 cm.
  • Torbica Calvin Klein bež barva
    - Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Predalčki za kartice.- Dolg ročaj.- Ne ustreza A4.- Dolžina držala: 58 cm.- Globina: 5 cm.- Višina: 18 cm.- Širina na osnovi: 22 cm.
  • Torbica Calvin Klein bež barva
    - Zavihek se zapenja z zaponko.- Predalčki za kartice.- Snemljiv nastavljiv trak.- Ne ustreza A4.- Število predalčkov za kartice: 2.- Najmanjša dolžina pasu: 121 cm.- Največja dolžina traku: 137 cm.- Globina: 4,5 cm.- Višina: 13 cm.- Širina na osnovi: 18 cm.
  • Večerna torbica Calvin Klein črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zavihek se zapenja z magnetom.- Podložen model.- Notranji žepi.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Snemljiv daljši trak brez regulacije.- Ne ustreza A4.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Število notranjih žepov: 2.- Dolžina snemljivega pasu: 60 cm.- Globina: 2,5 cm.- Višina: 15,5 cm.- Širina na osnovi: 34,5 cm.
  • Pulover Calvin Klein ženska, črna barva, s kapuco
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 72 cm.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Calvin Klein ženska, bež barva, s kapuco
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 75 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Volneni body Calvin Klein črna barva
    - Ta model je bil izdelan iz volne, ki izvira iz odgovornih virov.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Okrasen, koničast izrez.- Kratko zapiranje na gumbe.- Dolgi rokav.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Okrasni razporki na rokavih.- Nastavljivo zapenjanje.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 72 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Krilo Calvin Klein črna barva
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Visok pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Asimetrične, ohlapne stranice.- Model brez podloge.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 35 cm.- Dolžina: 75 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del trenirke Calvin Klein črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Visok pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Dva drsna stranska žepa.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače Calvin Klein ženski, črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zapiranje z zadrgo, gumbom in kaveljčki.- Dva drsna stranska žepa.- Imitacija žepka na priboru.- Okrasni pregibi.- Povišan pas.- Podložen model.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Zunanja dolžina noge: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Spodnji del trenirke Calvin Klein bež barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Širok, elastičen trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Povišan pas.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Srajca Calvin Klein ženska, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapno prileganje s spuščeno ramensko linijo.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Model z ovratnikom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 75 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Kavbojke Calvin Klein ženski, črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15,5 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Zunanja dolžina noge: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/30.
  • Hlače Calvin Klein ženski, bež barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapiranje z zadrgo, gumbom in kaveljčki.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Zunanja dolžina noge: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Srajca Calvin Klein ženska, siva barva
    - Model je izdelan iz viskoze, za izdelavo katere je bila uporabljena lesna kaša iz odgovornega vira, ki predstavlja trajnostni, posebej za ta namen gojeni gozd.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zapenjanje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 76 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Plašč Calvin Klein ženski, rjava barva
    - Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Zapenjanje na gumbe.- Vključen je pas iz tekstila.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 77 cm.- Dolžina: 130 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Calvin Klein siva barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Oprijet kroj.- Klasični rever.- Podložen model.- Z žepi.- V ramena všite blazinice.- Zapenjanje na gumb.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače Calvin Klein ženski, črna barva
    - Hlače, oprijete okoli bokov in stegen.- Visok pas.- Stranska zadrga za enostavno obuvanje in sezuvanje.- Razširjena hlačnica.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 27 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Zunanja dolžina noge: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Torbica Calvin Klein bež barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Notranji žep.- Torbica za nošenje na rami.- Nesnemljiv daljši trak z regulacijo.- Ne ustreza A4.- Najmanjša dolžina pasu: 116 cm.- Največja dolžina traku: 135 cm.- Globina: 6,5 cm.- Višina: 14 cm.- Širina na osnovi: 18 cm.
  • Ogrlica Calvin Klein
    - Model je zapakiran v škatlo podjetja.
  • Ogrlica Calvin Klein
    - Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Regulirano zapenjanje.
  • Denarnica Calvin Klein ženski, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- RFID Protect - zaščita pred krajo elektronskih podatkov. Model je opremljen s posebno podlogo s plastjo nikelj-baker-nikelj, ki ščiti podatke RFID pred neželenim branjem (RFID = Radio Frequency Identification). Takšni podatki so shranjeni na primer v kreditnih karticah, novih osebnih izkaznicah, potnih listih in mobilnih napravah – telefonih, pametnih telefonih, tablicah itd.- Zapenjanje na zadrgo.- Predalčki za kartice.- Pregrada za bankovce.- Žep za kovance z zadrgo.- Število predalčkov za kartice: 16.- Dimenzije: 20 x 12 cm.
  • Usnjeni sandali Calvin Klein HEEL SANDAL 90 LTH črna barva, HW0HW01945
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s tankimi petami.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Višina pet: 9 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Torbica Calvin Klein rumena barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žepi.- Ima ročaje in nastavljiv pas, ki ga ni mogoče odstraniti.- Ne ustreza A4.- Število notranjih žepov: 2.- Najmanjša dolžina pasu: 102 cm.- Največja dolžina traku: 122 cm.- Dolžina ročajev: 27 cm.- Globina: 6,5 cm.- Višina: 16 cm.- Širina na osnovi: 20 cm.
  • Suknjič Calvin Klein rumena barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasični rever.- V ramena všite blazinice.- Spredaj sta dva drsna žepa.- Model z vezenino.- Podložen model.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Krilo Calvin Klein siva barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Nabran kroj.- Zapenjanje z zadrgo in kaveljčkom.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 36 cm.- Dolžina: 87 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače s primesjo volne Calvin Klein rjava barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zapiranje z zadrgo, gumbom in kaveljčki.- Povišan pas.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Hlačnica zlikana na rob.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 29 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Zunanja dolžina noge: 112 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Usnjene visoke pete Calvin Klein HEEL PUMP 90 PEARL roza barva, HW0HW02027
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Špičasta, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s tankimi petami.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Višina pet: 9 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Spodnji del kopalk Calvin Klein črna barva
    - ECONYL je 100 % recikliran material, vključno z ribiškimi mrežami, pridobljenimi iz oceanov.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.
  • Top za na plažo Calvin Klein črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Oprijet kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače Calvin Klein ženski, rumena barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapiranje z zadrgo, gumbom in kaveljčki.- Dva drsna stranska žepa.- Vrvica v pasu.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Usnjene visoke pete Calvin Klein HEEL PUMP 90 LEATHER črna barva, HW0HW02033
    - Špičasta, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Model s tankimi petami.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina pet: 8,5 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni natikači Calvin Klein PADDED CURVED STIL MULE PUMP 70 ženski, črna barva, HW0HW01991
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Špičasta, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z blok petami.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Višina pet: 9 cm.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Bombažna majica za na plažo Calvin Klein bela barva
    - Ohlapen kroj s spuščeno ramensko linijo.- Kratek rokav.- Zapenjanje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Calvin Klein ženska, bela barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 78 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Enodelne kopalke Calvin Klein turkizna barva
    - Za material je značilna visoka stopnja odvajanja vlage. Izdelana iz vlaken REPREVE, pridobljenih iz recikliranih plastičnih steklenic.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljiv in neodstranljiv ramenski trak.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.
  • Spodnji del kopalk Calvin Klein turkizna barva
    - Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Elastični material.
  • Zgornji del kopalk Calvin Klein turkizna barva
    - Model je delno izdelan iz vlaken REPREVE.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Denarnica Calvin Klein ženski, rumena barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Žep za kovance z zadrgo.- Število predalčkov za kartice: 6.- Dimenzije: 8,5x13 cm.
  • Ura Calvin Klein ženski, zlata barva
    - Steklo: mineralno (kaljeno, zelo odporno na lomljenje, težko ga je opraskati).- Vodoodpornost: WR. 30M (3ATM) - odporen na škropljenje.- Mehanizem: kvarčni, polnilna baterija.- Material ohišja: jeklo.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Debelina ohišja: 7,5 mm.- Širina ohišja: 38 mm.- Širina pasu: 17 mm.
  • Bombažen top Calvin Klein črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Ruta Calvin Klein ženska, siva barva
    - Tanka, neelastična tkanina.- Dimenzije: 130 x 130 cm.
  • Torbica Calvin Klein bež barva
    - Ima ročaj in odstranljiv nastavljiv trak.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Odstranljiva komora.- Komora z zategovanjem z vrvicami.- Brez notranjih žepov.- Število predalčkov za kartice: 2.- Najmanjša dolžina pasu: 107 cm.- Največja dolžina traku: 128 cm.- Dolžina držala: 48 cm.- Globina: 11 cm.- Višina: 20 cm.- Širina na osnovi: 17 cm.
  • Torbica Calvin Klein roza barva
    - Zavihek se zapenja z magnetom.- Nastavljiv nesnemljiv trak.- Predalčki za kartice.- Ne ustreza A4.- Najmanjša dolžina pasu: 108 cm.- Največja dolžina traku: 123 cm.- Globina: 7 cm.- Višina: 18 cm.- Širina na najširšem mestu: 24 cm.
  • Srajca Calvin Klein ženska, bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Manšete na gumb.- Zapenjanje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina spredaj: 64 cm.- Dolžina zadaj: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Srajca Calvin Klein ženska, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj regular.- Zapenjanje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Dva žepa na prsih.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna srajca Calvin Klein ženska, bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 78 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Torbica Calvin Klein roza barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Nastavljiv nesnemljiv trak.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Ima predalček za kartice.- Najmanjša dolžina pasu: 115 cm.- Največja dolžina traku: 135 cm.- Globina: 6,5 cm.- Višina: 14 cm.- Širina na osnovi: 19 cm.
  • Bombažen top Calvin Klein črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model je izdelan iz rebraste tkanine.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Srajca Calvin Klein ženska, črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Dolgi rokav.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Dva žepa na prsih.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Spodnji del kopalk Calvin Klein rdeča barva
    - Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Zgornji del kopalk Calvin Klein turkizna barva
    - Model je delno izdelan iz vlaken REPREVE.- Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice z zavezovanjem na vratu.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.
  • Zgornji del kopalk Calvin Klein rdeča barva
    - Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.
  • Zgornji del kopalk Calvin Klein rdeča barva
    - Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.
  • Torbica Calvin Klein bež barva
    - Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Nastavljivi ročaji.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Notranji žep z zadrgo- Primerno za format A4.- Podložen model.- Največja dolžina ročaja: 38 cm.- Najmanjša dolžina ročaja: 48 cm.- Globina: 13 cm.- Višina: 38 cm.- Širina na osnovi: 45 cm.
  • Torbica Calvin Klein srebrna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zavihek se zapenja z magnetom.- Nesnemljiv trak brez nastavitve.- Ne ustreza A4.- Brez notranjih žepov.- Dolžina pasu: 114 cm.- Globina: 5 cm.- Višina: 11,5 cm.- Širina na osnovi: 19,5 cm.
  • Nogavice Calvin Klein 2-pack ženski, bela barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Usnjeni sandali Calvin Klein HEEL SANDAL 90 PEARL zlata barva, HW0HW02026
    - Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Model s tankimi petami.- Gladek material.- Višina pet: 9,5 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Obleka za na plažo Calvin Klein črna barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Model z naramnicami.- Dolžina: 35 cm.- Širina pod pazduhami: 123 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Enodelne kopalke Calvin Klein roza barva
    - Okrasni izrez na hrbtni strani.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.- Tanka, elastična pletenina.
  • Spodnji del kopalk Calvin Klein črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Top za na plažo Calvin Klein roza barva
    - Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Klasičen okrogel izrez.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Dolžina: 29 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Nogavice Calvin Klein 2-pack ženski, roza barva
    Kratke nogavice iz kolekcije Calvin Klein. Model izdelan iz elastičnega materiala. V kompletu sta dva para.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh