Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske

1030
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Sisley Phyto-Touche Illusion d'Eté bronz gelasti puder 11 g
    Sisley Phyto-Touche Illusion d'Eté, 11 g, Bronzerji za ženske, Rdečilo Sisley Phyto-Touche Illusion d'Eté daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: zagotovi bleščeč učinek osvetljuje daje pridih zagorelosti Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Sisley Hair Rituel Disciplinant Shampo šampon za glajenje las za vse tipe las 200 ml
    Sisley Hair Rituel Disciplinant Shampo, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sisley Hair Rituel Disciplinant Shampo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Sisley Sisleÿa Firming Concentrated Body Cream krema za učvrstitev kože proti staranju kože 150 ml
    Sisley Sisleÿa Firming Concentrated Body Cream, 150 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Sisley Sisleÿa Firming Concentrated Body Cream, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost obnavlja kožo koži daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Sisley Eye and Lip Gel Make-Up Remover čistilni gel za odstranjevanje ličil 120 ml
    Sisley Eye and Lip Gel Make-Up Remover, 120 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Sisley Eye and Lip Gel Make-Up Remover z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila kožo pušča svežo uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Ne spirajte.
  • Sisley So Intense svinčnik za oči z intenzivno barvo odtenek Black 1 ml
    Sisley So Intense, 1 ml, Svinčniki za oči za ženske, Črtala za oči Sisley So Intense poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva izriše natančno linijo ustvarja privlačen dramatičen videz Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Sisley Hydra-Global intenzivna nega proti gubam z vlažilnim učinkom 40 ml
    Sisley Hydra-Global, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Sisley Hydra-Global bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: koži vrača mladosten videz obnavlja in poživlja intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer. Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Sisley Baume Efficace vlažilni in mehčalni balzam za konture oči in ustnic 30 ml
    Sisley Baume Efficace, 30 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Sisley Baume Efficace se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči gladi ustnice in linije okoli ustnic Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije. Uporabljate ga lahko tudi za kožo na območju ustnic.
  • Sisley Creamy Mousse Cleanser & Make-up Remover čistilna pena za odstranjevanje ličil 2 v 1 125 ml
    Sisley Creamy Mousse Cleanser & Make-up Remover, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Sisley Creamy Mousse Cleanser & Make-up Remover z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: koža je na dotik nežna in voljna učinkovito odstranjuje ličila s kože uporablja se lahko tudi na občutljivi koži prijetno osvežuje ne draži kože Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Sisley Buff And Wash Facial Gel luščilni gel za obraz 100 ml
    Sisley Buff And Wash Facial Gel, 100 ml, Mehanični pilingi za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz Sisley Buff And Wash Facial Gel za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje odmrle kožne celice osvetljuje in izenačuje kožo gladi in mehča kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Sisley Phytobuste + Décolleté pripravek za učvrstitev za dekolte in prsi 50 ml
    Sisley Phytobuste + Décolleté, 50 ml, Nega dekolteja in oprsja za ženske, Koža vratu in dekolteja je tanka, nagnjena k znakom staranja in pogosto izgublja obliko prva od vseh predelov telesa in obraza. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Pripravek Sisley Phytobuste + Décolleté se lahko spopade s specifičnimi težavami v predelu vratu in dekolteja. Kožo na teh predelih bo ustrezno nahranil in navlažil, deloval bo proti znakom povešenosti ter izboljšal tako njeno čvrstost kot elastičnost. Koža vašega vratu in dekolteja bo po njegovi zaslugi videti napeta, zglajena in na splošno pomlajena. Lastnosti: učvrsti kožo oprsja povečuje elastičnost in ohranja mehkobo kože globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Nanašajte na celo območje dekolteja in oprsja z rahlimi krožnimi gibi. Pustite, da se vpije.
  • Sisley Hydra-Flash intenzivna vlažilna maska 60 ml
    Sisley Hydra-Flash, 60 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Sisley Hydra-Flash bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani koži vrača prožnost in občutek udobja osvetljuje in osvežuje kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Sisley Grapefruit Toning Lotion matirajoči tonik za mastno in mešano kožo 250 ml
    Sisley Grapefruit Toning Lotion, 250 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Sisley Grapefruit Toning Lotion . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj kožo dela mehko, svežo in sijočo oži pore Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Sisley Mask Givre Facial Mask with Linden Blossom pomirjajoča maska za obraz za občutljivo kožo 60 ml
    Sisley Mask Givre Facial Mask with Linden Blossom, 60 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Sisley Mask Givre Facial Mask with Linden Blossom bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Sisley Floral Toning Lotion cvetlični tonik za obraz za občutljivo in suho kožo 250 ml
    Sisley Floral Toning Lotion, 250 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Sisley Floral Toning Lotion . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj vlaži in hrani kožo takoj pomirja kožo osvežuje in osvetljuje Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Sisley Sisleÿa Eye and Lip Contour krema proti gubam za predel okoli oči in ustnic 15 ml
    Sisley Sisleÿa Eye and Lip Contour, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Sisley Sisleÿa Eye and Lip Contour se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice območju okoli oči daje mladosten videz odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije. Uporabljate ga lahko tudi za kožo na območju ustnic.
  • Sisley So Stretch Mascara maskara za volumen in podaljšanje trepalnic odtenek 3 Deep Black 7,5 ml
    Sisley So Stretch Mascara, 7,5 ml, maskare za ženske, Maskara Sisley So Stretch Mascara daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic hrani in obnavlja trepalnice neguje trepalnice in jih utrjuje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Sisley Floral Spray Mist osvežilno cvetlično pršilo za obraz 100 ml
    Sisley Floral Spray Mist, 100 ml, Meglice za obraz za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje ali tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za obraz Sisley Floral Spray Mist . Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: osvežuje in osvetljuje pomaga preprečiti izsušenost kože kožo ohranja v ravnovesju make up bo trajal dlje Navodilo za uporabo: Primerno tudi pri nanašanju make upa. Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka. Uporabljajte kadarkoli čez dan.
  • Sisley Phyto-Sourcils Perfect svinčnik za obrvi s krtačko odtenek 01 Blond 0.55 g
    Sisley Phyto-Sourcils Perfect, 0,55 g, črtala za obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi Sisley Phyto-Sourcils Perfect vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi ustvarja naraven učinek Navodilo za uporabo: Nanašajte na obrvi s pomočjo nanašalne krtačke od sredine obraza navzven. S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.
  • Sisley After-Sun Care Tan Extender vlažilna krema za telo za podaljševanje porjavelosti 200 ml
    Sisley After-Sun Care Tan Extender, 200 ml, Za podaljšanje porjavelosti za ženske, Čim dlje ohranite spominek s poletnih počitnic v obliki lepo porjavelega telesa. Pripravek Sisley After-Sun Care Tan Extender nudi od sonca obremenjeni koži potrebno nego in hkrati podaljšuje pridobljeno porjavelost. Vaša koža bo ohranila enakomeren bronast odtenek še dolgo po trenutkih, preživetih na soncu. Lastnosti: podaljšuje videz porjavelosti popolno pomirja kožo enostavno se raznaša in se hitro vpija koži zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu s krožnimi gibi vmasirajte v čisto kožo.
  • Sisley Triple-Oil Balm Make-up Remover & Cleanser čistilni balzam za odstranjevanje ličil za obraz in oči 125 ml
    Sisley Triple-Oil Balm Make-up Remover & Cleanser, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Sisley Triple-Oil Balm Make-up Remover & Cleanser je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: odstranjuje tudi vodoodporna ličila nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na suh obraz in s prstnimi konicami nežno masirajte kožo obraza, predvsem nečiste predele. Nato sperite.
  • Sisley Eau du Soir dezodorant v pršilu za ženske 150 ml
    Sisley Eau du Soir, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Sisley Eau du Soir sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Sisley Eau du Soir gel za prhanje za ženske 250 ml
    Sisley Eau du Soir, 250 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Sisley Eau du Soir odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja pri umivanju ustvarja bogato peno podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Sisley Eau de Campagne kopalno olje za telo za ženske 125 ml
    Sisley Eau de Campagne, 125 ml, Pripravki za v kopel uniseks, Poudarite skrivnostnost in čutnost, ki se skrivata v vas. Parfumirano olje za moške Sisley Eau de Campagne v vaši okolici prebudi željo ugotoviti, kdo je uporabnik te nevsakdanje dišave. cipresna dišava cvetlična dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Sisley Stylo Lumière posvetlitveno pero za oči proti gubam in temnim kolobarjem odtenek 1 Pearly Rose 2.5 ml
    Sisley Stylo Lumière, 2.5 ml, Osvetljevalci za ženske, Osvetljevalec Sisley Stylo Lumière daje vašemu obrazu zdrav videz, poln vitalnosti. Lastnosti: popolno osvetljuje obraz pomlajuje obraz koži zagotavlja spočit in sproščen videz Sestava: vsebuje pigmente, ki odsevajo svetlobo Navodilo za uporabo: Nanašajte na mesta na obrazu, ki jih želite poudariti in osvetliti.
  • Sisley So Volume maskara za volumen odtenek 1 Deep Black 8 ml
    Sisley So Volume, 8 ml, maskare za ženske, Maskara Sisley So Volume daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic hrani in obnavlja trepalnice poudari obliko oči izrazito zgosti trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Sisley All Day All Year Anti-Aging Protection dnevna krema proti gubam 50 ml
    Sisley All Day All Year Anti-Aging Protection, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Sisley All Day All Year Anti-Aging Protection bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Sisley Les Essentials Emulsion Ecologique Set darilni set
    Sisley Les Essentials Emulsion Ecologique Set, Serumi za obraz za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Sisley Les Essentials Emulsion Ecologique Set ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: Organic Emulsion revitalizacijski serum z vlažilnim učinkom 125 ml Floral Tonic Lotion cvetlični tonik za obraz 100 ml Lyslait Make-up Remover pomirjevalno mleko za odstranjevanje ličil 100 ml Lastnosti: vlaži kožo kožo hrani učinkovito odstranjuje ličila s kože pomirja in tonira Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Sperite. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer. Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Sisley Eau du Soir Limited Edition 2022 parfumska voda za ženske 100 ml
    Sisley Eau du Soir Limited Edition 2022, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Sisley Eau du Soir Limited Edition 2022 bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. začimbna dišava lesna dišava cvetlična dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Sisley Supremÿa Eyes At Night nočni serum za predel okoli oči 15 ml
    Sisley Supremÿa Eyes At Night, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Sisley Supremÿa Eyes At Night odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: deluje proti staranju kože učinkovito gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi koži daje svež in spočit videz Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite. Uporabljajte dnevno.
  • Sisley Eau du Soir vlažilna krema za telo za ženske 150 ml
    Sisley Eau du Soir, 150 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Sisley Eau du Soir poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik koži vrača prožnost dobro se nanaša in se enostavno vpija podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Sisley So Curl maskara za privihanje in učvrstitev trepalnic odtenek 1 Deep Black 10 ml
    Sisley So Curl, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Sisley So Curl daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: čudovito zavije trepalnice neguje trepalnice in jih utrjuje poudari obliko oči posamezno loči vsako trepalnico Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Sisley Super Soin Solaire vodoodporna krema za sončenje za obraz SPF 50+ 40 ml
    Sisley Super Soin Solaire, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Sisley Super Soin Solaire bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem preprečuje neenakomerno pigmentacijo kože koži zagotavlja potrebno vlaženje pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Sisley Soapless Gentle Foaming Cleanser čistilna pasta za obraz 85 g
    Sisley Soapless Gentle Foaming Cleanser, 85 g, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Sisley Soapless Gentle Foaming Cleanser pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz uporablja se lahko tudi na občutljivi koži preprečuje suho kožo ne draži kože Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Sisley Black Rose Eye Contour Fluid pomlajevalni serum za predel okoli oči proti oteklinam in temnim kolobarjem 14 ml
    Sisley Black Rose Eye Contour Fluid, 14 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Serum za oči Sisley Black Rose Eye Contour Fluid intenzivno neguje kožo na območju okoli oči in ji daje mladosten videz. Lastnosti: koži daje svež in spočit videz globinsko vlaži in obnavlja kožo odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi učinkovito gladi linije in drobne gubice Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite. Uporabljajte dnevno.
  • Sisley Sisleÿa Anti-Aging Concentrate Hand Care pomlajevalna krema za roke proti pigmentnim madežem SPF 30 75 ml
    Sisley Sisleÿa Anti-Aging Concentrate Hand Care, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Sisley Sisleÿa Anti-Aging Concentrate Hand Care. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo obnavlja ščiti pred neugodnimi vplivi okolja blaži znake staranja kože Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Sisley Hydra-Global Anti-Aging Hydration Booster vlažilni serum proti staranju kože 30 ml
    Sisley Hydra-Global Anti-Aging Hydration Booster, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Sisley Hydra-Global je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani pomaga odstranjevati znake staranja kože obnavlja prožnost kože koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Sisley Phyto-Touche Sun Glow Gel Mat toniran gel za obraz odtenek Mat 30 ml
    Sisley Phyto-Touche Sun Glow Gel Mat, 30 ml, Tonirane kreme za ženske, Iščete izdelek, ki vaši koži v enem koraku zagotavlja tako takojšnje polepšanje kot ustrezno nego? Pripravek za toniranje Sisley Phyto-Touche Sun Glow Gel Mat je po zaslugi kombinacije prednosti dekorativne in negovalne kozmetike pravi za vas. Koži zagotavlja potreben odmerek vlaženja, hkrati pa prekrije njene morebitne nepravilnosti in jo celotno barvno poenoti. Lastnosti: rahlo prekrije mozolje in druge nepravilnosti na koži rezultat je naraven videz enostavno se nanaša in razmaže koži daje potrebno vlažnost Izenačuje barvni ton ne maši por Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.
  • Sisley Nutritive Lip Balm hranilni balzam za ustnice 9 g
    Sisley Nutritive Lip Balm, 9 g, Nega za okolico ustnic za ženske, Predel ustnic ima svoje posebnosti. To je denimo eno od mest, kjer se pogosto pojavljajo znaki tako staranja kot razdraženosti. Zato je nega Sisley Nutritive Lip Balm razvita tako, da zadovoljuje posebne potrebe občutljive kože tega predela. Zagotavlja vlaženje, preprečuje neželeno izsuševanje in spodbuja zdrav videz predela ustnic. Tako zagotavlja, da bo vaš nasmeh še lepši. Lastnosti: ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila izrazito obnavlja in ščiti ustnice pušča voljne in žametno mehke Navodilo za uporabo: S krožnimi gibi nanesite na vlažne ustnice in rahlo masirajte.
  • Sisley Black Rose Skin Infusion Cream dnevna posvetlitvena krema z vlažilnim učinkom 50 ml
    Sisley Black Rose Skin Infusion Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Sisley Black Rose Skin Infusion Cream bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto koži vrača mladosten videz intenzivno vlaži pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Sisley Instant Eclat vlažilna podlaga za make-up 30 ml
    Sisley Instant Eclat, 30 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Sisley Instant Eclat popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: kožo popolnoma pripravi na nanos make upa osvetljuje ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Sisley Gentle Cleansing Gel čistilni gel za odstranjevanje ličil 120 ml
    Sisley Gentle Cleansing Gel, 120 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Sisley Gentle Cleansing Gel pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: regulira tvorbo kožnega sebuma globinsko vlaži prijetno osvežuje matira kožo Sestava: brez milnih sestavin Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Sisley Mattifying Moisturizing Skin Care with Tropical Resins matirajoča vlažilna krema 50 ml
    Sisley Mattifying Moisturizing Skin Care with Tropical Resins, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Sisley Mattifying Moisturizing Skin Care with Tropical Resins bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži oži razširjene pore Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Sisley Deeply Purifying Mask With Tropical Resins globoko čistilna maska za mastno in mešano kožo 60 ml
    Sisley Deeply Purifying Mask With Tropical Resins, 60 ml, Čistilne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Sisley Deeply Purifying Mask With Tropical Resins bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo čisti v globino učinkovito čisti pore osvetljuje in osvežuje preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Sisley L'Eau Rêvée d'Ikar toaletna voda za ženske 100 ml
    Sisley L'Eau Rêvée d'Ikar, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Novo odvisnost, ki je ne boste želeli opustiti, predstavlja toaletna voda za ženske Sisley L'Eau Rêvée d'Ikar . Očarala vas bo že s prvimi vonjavami, vsak naslednji dan pa vas bo prepričala, da si svoje mesto na vaši toaletni mizici vsekakor zasluži. lesna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Sisley Black Rose Cream Mask pomlajevalna maska za obraz 60 ml
    Sisley Black Rose Cream Mask, 60 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Sisley Black Rose Cream Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja globinsko vlaži in intenzivno hrani osvetljuje in osvežuje celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Sisley Gentle Facial Buffing Cream Nežna piling krema 40 ml
    Sisley Gentle Facial Buffing Cream, 40 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Sisley Gentle Facial Buffing Cream . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz gladi in mehča kožo učinkovito obnavlja kožo osvetljuje in izenačuje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na suh obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Sisley Intensive Dark Spot Corrector lokalna nega proti pigmentnim madežem 7 ml
    Sisley Intensive Dark Spot Corrector, 7 ml, Nega dekolteja in oprsja za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Sisley Intensive Dark Spot Corrector bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože pomaga odstranjevati znake staranja kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Sisley Phyto-Teint Nude tekoči puder za naraven videz odtenek 2N Ivory Beige 30 ml
    Sisley Phyto-Teint Nude, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Sisley Phyto-Teint Nude bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: dolgo obstojen učinek izenačuje barvni odtenek kože osvetljuje kožo kožo dela prožno in gladko Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Sisley Hair Rituel Revitalizing Volumizing Shampoo šampon za volumen tankih las brez sulfatov 200 ml
    Sisley Hair Rituel Revitalizing Volumizing Shampoo, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sisley Hair Rituel Revitalizing Volumizing Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna daje lesk in volumen Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Sisley Velvet Nourishing Cream with Saffron Flowers vlažilna krema za suho in občutljivo kožo 50 ml
    Sisley Velvet Nourishing Cream with Saffron Flowers, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Sisley Velvet Nourishing Cream with Saffron Flowers bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Sisley Sisleÿa Firming Concentrated Serum gladilni serum za obraz proti gubam 30 ml
    Sisley Sisleÿa Firming Concentrated Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Sisley Sisleÿa je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza koži daje kompaktnost koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Sisley Accessories Phyto-Lip Delight čopič za senčila za oči 1 kos
    Sisley Accessories Phyto-Lip Delight, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: pomaga pri urejanju popolnega make upa nanaša optimalen sloj senčil za oči za potovanja in torbico je primeren za pudraste izdelke Sestava: iz sintetičnih vlaken
  • Sisley Accessories Powder Brush čopič za puder 1 kos
    Sisley Accessories Powder Brush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov ima mehke ščetine odlično se prilega roki natančno in enostavno nanašanje Sestava: iz sintetičnih vlaken
  • Sisley Super Soin Self Tanning Hydrating Facial Skin Care samoporjavitvena krema za obraz z vlažilnim učinkom 60 ml
    Sisley Super Soin Self Tanning Hydrating Facial Skin Care, 60 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelo kožo? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek Sisley Super Soin Self Tanning Hydrating Facial Skin Care vašemu obrazu zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi svojo kožo izpostavljali soncu. Lastnosti: barvno izenačuje kožo ne pušča madežev podpira naraven in zdrav videz kože učinkovito vlaži in nahrani koži zagotavlja prožnost in svilnato mehkobo hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo obraza in razmažite v smeri vratu in dekolteja. Po uporabi si temeljito umijte roke.
  • Sisley Super Soin Self Tanning Hydrating Body Skin Care samoporjavitveni losjon za telo s aplikační rukavicí 150 ml
    Sisley Super Soin Self Tanning Hydrating Body Skin Care, 150 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek za telo Sisley Super Soin Self Tanning Hydrating Body Skin Care vaši koži zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi kožo svojega telesa izpostavljali soncu. Lastnosti: koži zagotavlja naraven porjavel videz vlaži in nahrani koži daje bronast pridih kožo mehča in gladi ne pušča madežev enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite. Na najboljši rezultat uporabite dodatno rokavico.
  • Sisley Hair Rituel Revitalizing Fortifying Serum intenzivni tretma proti izpadanju las 60 ml
    Sisley Hair Rituel Revitalizing Fortifying Serum, 60 ml, Suha olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Suho olje Sisley Hair Rituel Revitalizing Fortifying Serum bo vašim lasem zagotovilo mehkobo, nežnost in sijaj. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk obnavlja strukturo las krepi lasna vlakna pomaga stimulirati rast las pozitivno deluje proti izpadanju las
  • Sisley Hair Rituel Restructuring Conditioner balzam za glajenje las za lomljive lase 200 ml
    Sisley Hair Rituel Restructuring Conditioner, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Sisley Hair Rituel zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Sisley Hair Rituel Pre-Shampoo Purifying Mask čistilna maska za lase in lasišče 200 ml
    Sisley Hair Rituel Pre-Shampoo Purifying Mask, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Sisley Hair Rituel Pre-Shampoo Purifying Mask predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk izboljšuje prožnost lasnih vlaken lasem daje čudovit vonj pomirja lasišče Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Sisley Hair Rituel Protective Hair Fluid zaščitna nega proti sončnemu sevanju za lase 150 ml
    Sisley Hair Rituel Protective Hair Fluid, 150 ml, Stiling pripravki za na plažo za ženske, Zaščitni pripravek Sisley Hair Rituel ohranja vaše lase nahranjene in polne vitalnosti. Lastnosti: ščiti pred UV-sevanjem lasem zagotavlja nevidno zaščito pred soncem ščiti lase pred škodljivimi vplivi klorirane in slane vode lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno na suhe ali vlažne lase. Ne spirajte.
  • Sisley Hair Rituel Regenerating Hair Care Mask regeneracijska maska za poškodovane lase 200 ml
    Sisley Hair Rituel Regenerating Hair Care Mask, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Sisley Hair Rituel Regenerating Hair Care Mask predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Sisley Hair Rituel Volumizing Spray pršilo za lase za volumen in obliko 150 ml
    Sisley Hair Rituel Volumizing Spray, 150 ml, Pršilo za volumen za ženske
  • Sisley Hair Rituel Revitalizing Straightening Shampoo revitalizacijski šampon 200 ml
    Sisley Hair Rituel Revitalizing Straightening Shampoo, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sisley Hair Rituel Revitalizing Straightening Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Sisley Masque de Nuit Velours Velvet Sleeping Mask nočna maska za obnovo kože 60 ml
    Sisley Masque de Nuit Velours Velvet Sleeping Mask, 60 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Sisley Masque de Nuit Velours Velvet Sleeping Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Sisley Rose Noire Duo Set darilni set
    Sisley Rose Noire Duo Set, Serumi za predel okoli oči za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Sisley Rose Noire Duo Set ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: Black Rose Skin Infusion Cream vlažilna krema za obraz 50 ml Black Rose Eye Contour Fluid serum za glajenje za predel okoli oči 14 ml Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži globinsko hrani koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Sisley Black Rose Beautifying Emulsion vlažilna emulzija za telo 200 ml
    Sisley Black Rose Beautifying Emulsion, 200 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Sisley Black Rose Beautifying Emulsion, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik koži vrača prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Sisley Výhodná sada celotna nega
    Sisley Výhodná sada, Micelarne vode za ženske, Ob posebnih priložnostih je čas za posebna darila, s katerimi lahko razveselite sebe ali katerega od svojih najdražjih. V darilnem setu Sisley Výhodná sada se skriva skrbno izbrana in z ljubeznijo pripravljena kombinacija dišav in kozmetičnih izdelkov, ki bodo izbrani osebi zagotovo pričarali nasmeh na obraz. Planete lahko po vseh hkrati ali jih postopoma odpirate ves mesec. Vsebina seta: All Day All Year dnevna krema proti gubam 50 ml Eau Efficace nežna micelarna voda za obraz in predel okoli oči 30 ml Hydra-Flash intenzivna vlažilna maska 10 ml Creme pour le cou učvrstitvena krema za vrat in dekolte 10 ml Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži globinsko hrani koži vrača mladosten videz kožo čisti v globino koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Izognite se območju okoli oči.
  • Hlače Sisley žensko, bež barva,
    - Raven kroj.- Ohlapna hlačnica.- Elastični trak v pasu.- Okrasna vezenina.- Žepi za vlaganje.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 34 cm.- Širina hlačnice spodaj: 36 cm.- Širina hlačnice: 38 cm.- Dolžina hlačnice: 113 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Plašč Sisley ženski, bež barva,
    - Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Neizoliran model brez podloge.- Žepi za vlaganje.- Gladka tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 63 cm.- Dolžina: 111 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Širina v ramenih: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Torbica Sisley roza barva
    - Predal se zapenja z zadrgo.- Ima snemljiv ročaj in snemljiv pas brez možnosti nastavitve.- Notranji žepek z drsnikom omogoča varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Dolžina pasu: 115 cm.- Dolžina držala: 28 cm.- Globina: 10 cm.- Višina: 14 cm.- Širina na osnovi: 19 cm.
  • Bombažna kratka majica Sisley ženski, črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič Sisley bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje s kaveljčkom.- V ramena všite blazinice.- Model z ovratnikom.- Okrasni vstavki.- Okrasni robovi.- Dolžina rokava: 51 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pulover Sisley ženski, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 77 cm.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Sisley ženski, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje s kaveljčki.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 43,5 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica Sisley ženski, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Dva stranska okrasna izreza.- Okrasni naborki.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Sisley Phyto-Poudre Libre posvetlitveni puder v prahu za žameten videz kože odtenek 1 Irisée 12 g
    Sisley Phyto-Poudre Libre, 12 g, Pudri za ženske, Puder Sisley Phyto-Poudre Libre popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: osvetljuje zagotavlja svež videz koži daje žameten učinek Navodilo za uporabo: S pomočjo gobice ali čopiča utrdite svoj make up.
  • Sisley Izia La Nuit parfumska voda za ženske 100 ml
    Sisley Izia La Nuit, 100 ml, Parfumi za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženski parfum Sisley Izia La Nuit je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njegova prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cipresna dišava lesna dišava cvetlična dišava edinstvena dišava za posebne priložnosti steklenička je nastala v sodelovanju z znanim oblikovalcem
  • Sisley Phyto Rouge Shine bleščečo šminko z vlažilnim učinkom odtenek 12 Sheer Cocoa 3 g
    Sisley Phyto Rouge Shine, 3 g, šminke za ustnice za ženske, Šminka Sisley Phyto Rouge Shine bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: vlaži in neguje ustnice visoka pigmentacija dolgotrajen učinek ustnicam daje blag lesk Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Sisley L'Eau Rêvée d'Eliya toaletna voda za ženske 100 ml
    Sisley L'Eau Rêvée d'Eliya, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Uživajte ves dan v nežnih cvetličnih čarih. Toaletna voda Sisley L'Eau Rêvée d'Eliya skriva na tisoče cvetnih lističev, katerih dišava bo izvrstno poudarila vašo ženskost in naravno privlačnost. cvetlična dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Sisley Lyslait čistilni losjon za obraz za vse tipe kože 250 ml
    Sisley Lyslait, 250 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Sisley Lyslait pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje
  • Sisley Eau de Campagne dezodorant v pršilu uniseks 150 ml
    Sisley Eau de Campagne, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti uniseks, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Sisley Eau de Campagne sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Sisley Restorative Facial Cream pomirjujoča krema za regeneracijo in obnovo kože obraza 40 ml
    Sisley Restorative Facial Cream, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Sisley Izia parfumska voda za ženske 30 ml
    Sisley Izia, 30 ml, Parfumske vode za ženske, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši ženska parfumska voda Sisley Izia , ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrila prav vsak dan. aldehidna dišava cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Pas Sisley ženski, črna barva
    - Dolžina pasu: 94 cm.- Širina pasu: 6,5 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: S.
  • Pulover Sisley ženski, črna barva
    - Zapenjanje na gumbe.- Kroj slim.- Model z ovratnikom.- Rebrasta pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Sisley Palette L'Orchidée Rdečilo za posvetlitev 15 g
    Sisley Palette L'Orchidée, 15 g, rdečila za lica za ženske, Rdečilo Sisley Palette L'Orchidée daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: osvetljuje poudarja značilnosti obraza licem daje zdravo barvo Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Sisley L'Eau Rêvée d'Aria toaletna voda za ženske 50 ml
    Sisley L'Eau Rêvée d'Aria, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Nikoli več ne zamudite priložnosti postati kraljica večera. Ženska toaletna voda Sisley L'Eau Rêvée d'Aria vas bo v nekaj sekundah povzdignila v sijočo osebnost, katere čarom bo vsakdo v hipu podlegel. začimbna dišava čista sveža dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Sisley L'Eau Rêvée d'Isa toaletna voda za ženske 50 ml
    Sisley L'Eau Rêvée d'Isa, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima zdaj v svetu dišav svojo podobo. Toaletna voda Sisley L'Eau Rêvée d'Isa bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Sisley Hlače na rob off-bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, Plosek/zarobljen žep, Stranski žep; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Mehek grip, Zanke pasu; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Slimfit; Telesna višina: Visok pas
  • Sisley Obleka črna
    Dizajn: padajoč revers, Raven rob, Zavezan pas, Povdarjeni žepi, Stranska zadrga; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Dizajn navijanja; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Strukturiran grip; Dolžina: Kratka/mini; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Suknjič s primesjo volne Sisley vijolična barva
    - Raven kroj.- V ramena všite blazinice.- Klasični rever.- Podložen model.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Z žepi.- Na prsih je drsni žep.- Dolžina rokava: 56 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Širina v ramenih: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Krilo Sisley zelena barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Visok pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Debela, elastična pletenina.- Model brez podloge.- Širina v pasu: 38 cm.- Dolžina: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič Sisley
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- V ramena všite blazinice.- Zapenjanje na gumbe.- Podložen model.- Klasični rever.- Z žepi.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažne hlače Sisley bež barva
    - Visok pas z elastičnim trakom.- Z žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 28 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Zunanja dolžina noge: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna kratka majica Sisley ženski, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Kratek rokav.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Sisley Le Phyto-Blush pudrasto rdečilo odtenek 4 Golden Rose 6,5 g
    Sisley Le Phyto-Blush, 6,5 g, rdečila za lica za ženske, Rdečilo Sisley Le Phyto-Blush daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: licem daje zdravo barvo osvetljuje ima prijetno gladko, lahko teksturo Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Kratka majica Sisley ženski, bela barva
    - Oprijet kroj.- Tanka, elastična pletenina.- Okrogli izrez.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Srajca Sisley ženska, črna barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič Sisley črna barva
    - Zapenjanje na gumb.- Klasični rever.- V ramena všite blazinice.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Podložen model.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Širina v ramenih: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh