Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske

1030
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Hlače Sisley ženski, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnica zlikana na rob.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 94 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pulover Sisley ženski
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Rebrasta pletenina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kapa Sisley roza barva
    - Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Zlaganje na spodnjem delu dodatno ščiti pred ohlajanjem.- Pletenina srednje debeline.
  • Krilo Sisley
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Ima razporek.- Model brez podloge.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Širina v pasu: 35 cm.- Dolžina: 90 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače s primesjo volne Sisley bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje z zadrgo, gumbom in kaveljčkom.- Povišan pas.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasni pregibi.- Tanek material.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Zunanja dolžina noge: 112 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Srajca Sisley ženska, črna barva
    - Kroj slim.- Dolgi rokav.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Srajca Sisley ženska, rdeča barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model z ovratnikom.- V izrez.- Zapenjanje na gumbe.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Daljši zadnji del.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 74 cm.- Dolžina spredaj: 62 cm.- Dolžina zadaj: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover s primesjo volne Sisley ženski, bež barva
    - Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Pletenina srednje debeline.- Elastična pletenina.- Vzorčasta pletenina.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 80 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Volnen pulover Sisley ženski, črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- V izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 75 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Šal Sisley roza barva
    - Model z okrasnimi resicami.- Vzorčasta pletenina.- Dimenzije šala: 29 x 160 cm.
  • Majica z dolgimi rokavi s primesjo volne Sisley roza barva
    - Lyocell je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model s puli ovratnikom.- Dolgi rokav.- Okrasni naborki.- Dolžina rokava: 77 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače Sisley ženski, rjava barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa z gumbi na zadnjici.- Rahlo elastični material.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22,5 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Zunanja dolžina noge: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Telovnik s primesjo volne Sisley
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Efektiven vzorec pletenja.- Rob s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Volnen pulover Sisley ženski, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model s puli ovratnikom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Ima izreze.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 76 cm.- Dolžina: 61,5 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover s primesjo volne Sisley ženski, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model s puli ovratnikom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Efektiven vzorec pletenja.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 78 cm.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover s primesjo volne Sisley ženski, bež barva
    - Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Efektiven vzorec pletenja.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 70 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Srajca Sisley ženska, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Zapenjanje na gumbe.- Okrasna kravata na vratnem izrezu.- Tanka, neelastična tkanina.- Material s kovinsko nitjo.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Krilo Sisley črna barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Visok pas.- Stranska zadrga za enostavno obuvanje in sezuvanje.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 35 cm.- Dolžina: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Denarnica Sisley ženski, črna barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Predalčki za kartice.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Število predalčkov za kartice: 6.- Dimenzije: 10 cm x 10 cm.
  • Denarnica Sisley ženski, črna barva
    - Zunanji žep z zadrgo.- Število predalčkov za kartice: 8.- Dimenzije: 8 x 11,5 cm.
  • Suknjič Sisley mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- V ramena všite blazinice.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Sisley črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- V ramena všite blazinice.- Zapenjanje na gumbe.- Spredaj sta dva drsna žepa.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače Sisley ženski
    - Hlače, oprijete okoli bokov in stegen.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Prilegajoče se hlačnice po celotni dolžini poudarjajo naravno linijo silhuete.- Hlačnica zlikana na rob.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa z gumbi na zadnjici.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Zunanja dolžina noge: 92 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Kavbojke Sisley ženski, črna barva
    - Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na sprednji strani.- Imitacija žepka na priboru.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 25,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Zunanja dolžina noge: 89 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Pulover Sisley ženski, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Okrogel rebrasti izrez.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 75 cm.- Dolžina spredaj: 54 cm.- Dolžina zadaj: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Torbica Sisley črna barva
    - Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žepi.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Ne ustreza A4.- Število notranjih žepov: 1.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Najmanjša dolžina pasu: 111 cm.- Največja dolžina traku: 125 cm.- Dolžina ročajev: 32 cm.- Globina: 13 cm.- Višina: 16 cm.- Širina na osnovi: 21 cm.
  • Pulover Sisley ženski, črna barva
    - Kroj oversize.- Širok izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 66 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica z dolgimi rokavi Sisley ženski, mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica Sisley ženska, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s stoječim ovratnikom.- Zapenjanje na gumb na hrbtni strani.- Dolgi rokav.- Okrasni robovi.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Plašč s primesjo volne Sisley
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Neizoliran model s podlogo.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- Zunanji žepi za vlaganje.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 69 cm.- Dolžina: 79 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Jakna Sisley ženska, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model s podlogo.- Model z ovratnikom.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Model z nalepko.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Kavbojke Sisley ženski
    - Ohlapne kavbojke okoli bokov in stegen.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Zunanja dolžina noge: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Jopica Sisley ženski, črna barva
    - Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi zaključeni s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 79 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Sisley ženski
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 79 cm.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Sisley ženski, črna barva
    - Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 87 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Sisley ženski
    - Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tričetrt rokavi.- Tanka, elastična pletenina.- Pleten vzorec z dekorativno kovinsko nitjo.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 62 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Sisley ženski, črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrasen, koničast izrez.- Model z ovratnikom.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače Sisley ženski
    - Hlače, oprijete okoli bokov in stegen.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Hlačnica zlikana na rob.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Zunanja dolžina noge: 92 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Majica Sisley ženska, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Model s stoječim ovratnikom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava:- Dolžina:- Širina pod pazduhami:- Dimenzije so podane za velikost:- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.
  • Kavbojke Sisley ženski
    - Straight kroj - klasične kavbojke z ozkimi, a še vedno ravnimi hlačnicami. Optično podaljšajo noge in se zaradi svoje vsestranskosti prilegajo večini moških silhuet. Zagotavljajo popolno udobje pri nošenju.- Model z višjim pasom in zapenjanjem na gumb.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Zunanja dolžina noge: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Bombažna kratka majica Sisley ženski, bela barva
    - Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Srajca Sisley ženska, vijolična barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model z ovratnikom.- Manšete na gumb.- Okrasni pregibi.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 57 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič Sisley bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- V ramena všite blazinice.- Klasični rever.- Podložen model.- Z žepi.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Srajca Sisley ženska, bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dolgi rokav.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Okrasni naborki.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Sisley ženska, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi zaključeni s patentom.- Model z okrasnimi vezeninami.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 70 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Sisley ženski, črna barva
    - Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Tanka, neelastična tkanina.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bluza Sisley ženska
    - Manšete na gumb.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina spredaj: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.- Dolžina zadaj: 71 cm.
  • Biker jakna Sisley ženska, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Zadrge na spodnjem delu rokavov.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Podložen model.- Dolžina rokava: 57 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Sisley
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumbe.- Klasični rever.- Podložen model.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- V ramena všite blazinice.- Dolžina rokava: 57 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažen spodnji del trenirke Sisley črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Gladka pletenina.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 28 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Zunanja dolžina noge: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Kratke hlače Sisley ženski, siva barva
    - Oprijet kroj.- Zapenjanje z zadrgo, gumbom in kaveljčkom.- Povišan pas.- Dva drsna stranska žepa.- Nezaključen spodnji rob.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Telovnik Sisley ženska, siva barva
    - Ohlapen kroj, ki ne omejuje gibanja.- Zapenjanje na gumbe.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Podložen model.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Srajca Sisley ženska, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Manšete na gumb.- Model z ovratnikom.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Vstavki iz čipke.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Lanene hlače Sisley bela barva
    - Zaobljena hlačnica.- Model s povišanim pasom in zapenjanjem z zadrgo, gumbom ter kaveljčkom.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Zunanja dolžina noge: 94 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Plašč Sisley ženski, rjava barva
    - Zapenjanje na gumbe.- Vrvica v pasu.- Visok ovratnik.- Neizoliran model brez podloge.- Z žepi.- Gladka tkanina.- Dolžina rokava: 56 cm.- Dolžina: 112 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Kavbojke Sisley ženski
    - Oprijete kavbojke okoli bokov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14,5 cm.- Širina hlačnice: 25,5 cm.- Dolžina hlačnice: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Jakna Sisley ženska, rjava barva
    - Raven kroj.- Neizoliran model s podlogo.- Klasični rever.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Dolžina rokava: 56 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Jakna Sisley ženska, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Rokavi zaključeni s patentom.- Prešiti deli.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 105 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v ramenih: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Torbica Sisley črna barva
    - Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Zapenjanje na magnet.- Model je opremljen s kovinskimi nogicami za zaščito dna torbe.- Kratki ročaji.- Ne ustreza A4.- Ima predalček za kartice.- Dolžina ročajev: 35 cm.- Globina: 6 cm.- Višina: 19 cm.- Širina na osnovi: 17 cm.
  • Krilo Sisley črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Debela, elastična pletenina.- Podložen model.- Širina v pasu: 37 cm.- Dolžina: 80 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Srajca Sisley ženska, črna barva
    - Model je izdelan iz viskoze, ki je izdelana iz lesne celuloze, pridelane iz dreves, vzgojenih v certificiranih gozdovih.- Ohlapen kroj.- Model z vezenino.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Tričetrt rokavi.- Rokavi zaključeni s patentom.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 59 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 75 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Lanene kratke hlače Sisley črna barva
    - Model je izdelan iz lanu, ki se prideluje v Evropi. Proizveden z manjšo porabo naravnih virov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model z dvignjenim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 36 cm.- Širina hlačnice: 37 cm.- Dolžina hlačnice: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Top Sisley ženski, črna barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Carmen izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jopica z mešanico lana Sisley
    - Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Zapenjanje s kaveljčkom.- Model z ovratnikom.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 63 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Sisley ženski, črna barva
    - Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Model je izdelan iz luknjičastega materiala.- Dolgi rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Sisley ženski, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model z nalepko.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Sisley Phyto-Touche rdečilo s čopičem odtenek Trio Miel Cannelle 11 g
    Sisley Phyto-Touche, 11 g, rdečila za lica za ženske, Rdečilo Sisley Phyto-Touche daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: licem daje zdravo barvo daje pridih zagorelosti osvetljuje omogoča kombinacijo odtenkov ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Sisley Ecological Compound Day and Night vlažilna emulzija z regeneracijskim učinkom 60 ml
    Sisley Ecological Compound Day and Night, 60 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Sisley Ecological Compound Day and Night bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Sisley Express Flower Gel ekspresna gelasta maska za svežo in žametno kožo 60 ml
    Sisley Express Flower Gel, 60 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Sisley Express Flower Gel bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani osvetljuje in osvežuje celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Sisley Global Perfect koncentrat za glajenje kože in zmanjšanje por 30 ml
    Sisley Global Perfect, 30 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Sisley Global Perfect bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: oži razširjene pore deluje proti nepopolnostim izenačuje ton kože koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Sisley Eye Contour Mask maska za predel okoli oči 30 ml
    Sisley Eye Contour Mask, 30 ml, Maske za oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Maska za predel okoli oči Sisley Eye Contour Mask odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Maska izboljša kakovost kože okoli oči ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: intenzivno vlaži gladi linije in zmanjšuje drobne gubice pomirja območje okoli oči odstranjuje znake stresa in utrujenosti zmanjšuje otekline in temne kolobarje Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na očiščeno kožo okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nežno obrišite z vatno blazinico.
  • Sisley Restorative Body Cream vlažilna krema za telo 200 ml
    Sisley Restorative Body Cream, 200 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Sisley Restorative Body Cream , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo koži vrača udobje in vitalnost koži vrača prožnost koži daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Sisley Purifying Re-Balancing Lotion With Tropical Resins tonik za mastno in mešano kožo 125 ml
    Sisley Purifying Re-Balancing Lotion With Tropical Resins, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Sisley Purifying Re-Balancing Lotion With Tropical Resins pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma prijetno osvežuje matira kožo
  • Sisley Night Cream with Collagen and Woodmallow učvrstitvena nočna krema s kolagenom 50 ml
    Sisley Night Cream with Collagen and Woodmallow, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Sisley Night Cream with Collagen and Woodmallow bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz koži daje svežost in svetlost intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno vsak večer. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Sisley Gentle Facial Buffing Cream nežna piling krema 50 ml
    Sisley Gentle Facial Buffing Cream, 50 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Sisley Gentle Facial Buffing Cream . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz gladi in mehča kožo učinkovito obnavlja kožo osvetljuje in izenačuje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na suh obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Sisley Eau Efficace Gentle Eye Makeup Remover Face and Eye nežna micelarna voda za obraz in predel okoli oči 300 ml
    Sisley Eau Efficace Gentle Eye Makeup Remover Face and Eye, 300 ml, Micelarne vode za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Sisley Eau Efficace Gentle Eye Makeup Remover Face and Eye z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči ima osvežilne in pomirjajoče učinke preprečuje draženje kože Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje.
  • Sisley Radiant Glow Express Mask čistilna maska za osvetlitev kože 60 ml
    Sisley Radiant Glow Express Mask, 60 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Sisley Radiant Glow Express Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo čisti v globino koži vrača prožnost in občutek udobja kožo pušča svilnato mehko na dotik celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Sisley Instant Perfect korektor za gube za mat videz 20 ml
    Sisley Instant Perfect, 20 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Sisley Instant Perfect bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije izenačuje barvni odtenek kože krepi konture obraza obnavlja prožnost kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • Sisley Neck Cream učvrstitvena krema za vrat in dekolte 50 ml
    Sisley Neck Cream, 50 ml, Nega dekolteja in oprsja za ženske, Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje hitro se vpija koži vrača mladosten videz koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Sisley Soir de Lune parfumska voda za ženske 30 ml
    Sisley Soir de Lune, 30 ml, Parfumske vode za ženske, Nikoli več ne zamudite priložnosti postati kraljica večera. Ženska parfumska voda Sisley Soir de Lune vas bo v nekaj sekundah povzdignila v sijočo osebnost, katere čarom bo vsakdo podlegel v hipu. cvetlična dišava lesna dišava poudari čutnost vsake ženske edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Sisley So Intense krepilna maskara za ekstremen volumen in intenziven pogled odtenek 3 deep Blue 7,5 ml
    Sisley So Intense, 7,5 ml, maskare za ženske, Maskara Sisley So Intense daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic hrani in obnavlja trepalnice poudari obliko oči izrazito zgosti trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Sisley Phyto-Lip Liner črtalo za ustnice s šilčkom odtenek 01 Perfect Nude 1.2 g
    Sisley Phyto-Lip Liner, 1.2 g, črtala za ustnice za ženske, Svinčnik za ustnice Sisley Phyto-Lip Liner preprečuje neželeno razmazanje šminke in omogoča ustvarjanje popolne oblike ustnic. Lastnosti: popolno oblikuje in poudarja ustnice vlaži ustnice odlično se prilega koži ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: S svinčnikom označite obris ustnic, nato nanesite šminko ali sijaj za ustnice.
  • Sisley Phyto-Khol Perfect svinčnik za oči s šilčkom odtenek 10 Ebony 1.2 g
    Sisley Phyto-Khol Perfect, 1.2 g, Svinčniki za oči za ženske, Črtala za oči Sisley Phyto-Khol Perfect poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: ustvarja privlačen dramatičen videz ustvarja močno in šibko linijo polna in intenzivna barva črte so odporne proti drgnjenju Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Sisley Eau de Campagne toaletna voda uniseks 50 ml
    Sisley Eau de Campagne, 50 ml, Toaletne vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks toaletna voda Sisley Eau de Campagne je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. cipresna dišava cvetlična dišava uniseks – za moške in za ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Sisley Double Tenseur Instant & Long-Term intenzivna učvrstitvena nega za obraz 30 ml
    Sisley Double Tenseur Instant & Long-Term, 30 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Sisley Double Tenseur Instant & Long-Term bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto kožo pušča žametno mehko na dotik koži daje svežost in svetlost izenačuje ton kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Sisley Soapless Facial Cleansing Bar čistilno milo za obraz 125 g
    Sisley Soapless Facial Cleansing Bar, 125 g, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Sisley Soapless Facial Cleansing Bar pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Sisley Black Rose Precious Face Oil hranilno olje za obraz 25 ml
    Sisley Black Rose Precious Face Oil, 25 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Sisley Black Rose Precious Face Oil bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: učinkovito vlaži in mehča lepša in gladi nepopolnosti Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Sisley Gentle Brush Face And Neck nežna čistilna krtačka za obraz in dekolte
    Sisley Gentle Brush Face And Neck, Dodatki za ženske, Nega kože ni samo vprašanje krem, serumov, tonikov, gelov in pilingov. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek Sisley Gentle Brush Face And Neck bo odlično dopolnil izdelke, ki jih že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Lastnosti: popoln pripomoček za odstranjevanje ličil skrbno čisti kožo za potovanja in za v torbico Navodilo za uporabo: Z rahlimi krožnimi gibi čistite obraz in območje vratu ter dekolte.
  • Sisley Sisleÿa Firming Concentrated Serum kompleksna pomlajevalna nega za suho do zelo suho kožo 50 ml
    Sisley Sisleÿa Firming Concentrated Serum, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Sisley Sisleÿa Firming Concentrated Serum bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto kožo pušča žametno mehko na dotik intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Sisley Accessories Phyto-Lip Delight čopič za rdečilo 1 kos
    Sisley Accessories Phyto-Lip Delight, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Sisley Accessories Phyto-Lip Delight bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov odlično se prilega roki natančno in enostavno nanašanje Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite na konture obraza. Pomikajte se z rahlimi gibi in dobro raznesite izdelek.
  • Sisley Accessories Phyto-Lip Delight čopič za nanos tekočega in kremastega tekočega pudra 1 kos
    Sisley Accessories Phyto-Lip Delight, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Sisley Accessories Phyto-Lip Delight bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov posebna oblika za enostavno nanašanje odlično se prilega roki Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite na konture obraza. Pomikajte se z rahlimi gibi in dobro raznesite izdelek.
  • Sisley Accessories Kabuki Brush kabuki čopič za puder 1 kos
    Sisley Accessories Kabuki Brush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Sisley Accessories Kabuki Brush bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov ima mehke ščetine odlično se prilega roki za potovanja in torbico Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite na konture obraza. Pomikajte se z rahlimi gibi in dobro raznesite izdelek.
  • Sisley L'Integral Anti-Age Day and Night celotna nega proti staranju kože 50 ml
    Sisley L'Integral Anti-Age Day and Night, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Sisley L'Integral Anti-Age Day and Night bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Sisley Sunleÿa Age Minimizing Global Sun Care zaščitna krema proti staranju kože SPF 30 50 ml
    Sisley Sunleÿa Age Minimizing Global Sun Care, 50 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Sisley Sunleÿa Age Minimizing Global Sun Care bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem ščiti pred delovanjem prostih radikalov deluje proti izsuševanju kože kožo mehča in pomirja koži zagotavlja potrebno vlaženje preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Sisley Super Soin Solaire Teinté zaščitna tonirana krema za obraz SPF 30 odtenek 2 Golden 40 ml
    Sisley Super Soin Solaire Teinté, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Tonirana krema Sisley Super Soin Solaire Teinté doda vaši koži potreben odmerek vlage, hkrati pa prekrije morebitne nepravilnosti. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem preprečuje neenakomerno pigmentacijo kože vlaži in nahrani pripravek je nekomedogen pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Sisley Sisleÿa Firming Concentrated Serum intenzivni hranilni serum proti gubam 30 g
    Sisley Sisleÿa Firming Concentrated Serum, 30 g, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Sisley Sisleÿa Firming Concentrated Serum bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza obnavlja prožnost kože koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Sisley Moisturizer with Cucumber vlažilna krema z izvlečki kumarice 50 ml
    Sisley Moisturizer with Cucumber, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Sisley Moisturizer with Cucumber bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: pomlajuje kožo in ji daje energijo obnavlja in poživlja intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer. Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Sisley Cleansing Duo set(za pomiritev kože)
    Sisley Cleansing Duo, Čiščenje obraza za ženske, Vsebina seta: Sisley Cleansing Milk with Shite Lily čistilni losjon 100 ml Sisley Floral Toning Lotion tonik za pomirjanje kože 100 ml
  • Sisley Phyto-Sourcils Fix gel za gostenje za obrvi odtenek 2 Medium Dark 5 ml
    Sisley Phyto-Sourcils Fix, 5 ml, Maskare in geli za obrvi za ženske, Izdelek Sisley Phyto-Sourcils Fix bo poudaril vaš videz in lepoto oči. Lastnosti: pomaga oblikovati, poudariti in utrditi obrvi hiter in enostaven nanos
  • Sisley Sisleÿa Essential Skin Care Lotion gelasti tonik proti gubam 150 ml
    Sisley Sisleÿa Essential Skin Care Lotion, 150 ml, Serumi za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Sisley Sisleÿa Essential Skin Care Lotion. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov koži vrača svežino in mladostno lepoto kožo dela mehko, svežo in sijočo osvežuje in osvetljuje Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh