Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske z webshopa Notino

38959
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Institut Esthederm Bronz Repair učvrstitvena krema proti gubam za obraz s srednjo UV zaščito 50 ml
    Institut Esthederm Bronz Repair, 50 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Nega, ki jo koži zagotovite pred sončenjem, je korak, ki ga ne smete izpustiti. Pripravek Institut Esthederm Bronz Repair podpira postopek sončenja, koži daje tisto, kar potrebuje, in zagotavlja še lepši rezultat. Lastnosti: pripravlja kožo na izpostavljenost soncu pospešuje naraven proces sončenja koži zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite pred izpostavljenostjo soncu in temeljito raznesite. Pred uporabo pretresite.
  • Diva & Nice Cosmetics Accessories krtačka za obrvi in trepalnice MAX 491/7 1 kos
    Diva & Nice Cosmetics Accessories, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Izdelek Diva & Nice Cosmetics Accessories bo poudaril vaš videz in lepoto oči. Lastnosti: pomaga oblikovati, poudariti in utrditi obrvi dobro razčeše trepalnice in obrvi hiter in enostaven nanos Navodilo za uporabo: S pomočjo krtačke razčešite naravno linijo obrvi in trepalnic. Pripravek lahko uporabite na ličilih in brez predhodnega ličenja.
  • Nivea Fresh Comfort dezodorant v pršilu za ženske 150 ml
    Nivea Fresh Comfort, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Nivea Fresh Comfort prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja svežino zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Sensai Cellular Performance Foundation Sponge gobica za puder
    Sensai Cellular Performance Foundation Sponge, Gobice za ženske
  • Babaria Sun After Sun pomirjevalni balzam za po sončenju 300 ml
    Babaria Sun After Sun, 300 ml, Izdelki za po sončenju za ženske
  • Philips Sonicare Optimal White Standard HX6062/10 nadomestne glave za zobno ščetko White 2 kos
    Philips Sonicare Optimal White Standard HX6062/10, 2 kos, Nadomestne glave za moške, Nadomestna glava za zobno ščetko Philips Sonicare Optimal White Standard HX6062/10 vam pomaga doseči najboljše rezultate pri ustni higieni. Redna menjava pa zagotavlja enako učinkovito čiščenje zob kot z novo ščetko. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge očisti zobe tudi na težko dostopnih mestih udobno in enostavno rokovanje učinkovito pomaga pri preprečevanju vnetja dlesni enostavna menjava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • James Read Self Tan samoporjavitveno suho olje odtenek Light/Medium 100 ml
    James Read Self Tan, 100 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek za telo James Read Self Tan vaši koži zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi kožo svojega telesa izpostavljali soncu. Lastnosti: učinek sončenja je naraven mehča kožo vlaži in nahrani ne pušča madežev Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite. Po uporabi si temeljito umijte roke.
  • L’Oréal Paris Lash Paradise vodoodporna maskara za podaljšanje trepalnic za ekstra volumen 6,4 ml
    L’Oréal Paris Lash Paradise, 6,4 ml, maskare za ženske, Maskara L’Oréal Paris Lash Paradise daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic zagotavlja poln volumen že z enim slojem čudovito zavije trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Elemis Superfood Facial Oil hranilno olje za obraz z vlažilnim učinkom 15 ml
    Elemis Superfood Facial Oil, 15 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Elemis Superfood Facial Oil bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: globinsko hrani učinkovito vlaži in mehča kožo pušča žametno mehko Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils Flash Primer podlaga za maskaro za volumen in vihanje trepalnic odtenek Flash Primer 5.1 ml
    Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils Flash Primer, 5.1 ml, Nega trepalnic in obrvi za ženske, Maskara Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils Flash Primer daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: zagotavlja večjo gostoto podaljša dolžino trepalnic čudovito zavije trepalnice poudari obliko oči hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Nanesite vzdolž linije zgornjih in spodnjih trepalnic. Preprečite neposreden stik z očmi.
  • Bione Cosmetics Hyaluron Life vlažilni in hranilni serum za obraz 40 ml
    Bione Cosmetics Hyaluron Life, 40 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Bione Cosmetics Hyaluron Life bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije obnavlja prožnost kože odstranjuje znake utrujenosti koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani pomaga odstranjevati znake staranja kože Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Synchroline Aknicare CB emulzija v pršilu za zmanjševanje aken na prsih in hrbtu 100 ml
    Synchroline Aknicare CB, 100 ml, Pršila za telo za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje in tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za telo Synchroline Aknicare CB. Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: ohranja vitalnost in zdrav videz kože osvežuje in daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite kadarkoli čez dan.
  • Victoria's Secret Temptation losjon za telo za ženske 236 ml
    Victoria's Secret Temptation, 236 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Victoria's Secret Temptation poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost dobro se nanaša in se enostavno vpija podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Uriage Hygiène Power3 Deodorant dezodorant roll-on proti belim in rumenim madežem 50 ml
    Uriage Hygiène Power3 Deodorant, 50 ml, Deodoranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Uriage Hygiène Power3 Deodorant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ne draži kože ščiti pred neprijetnim vonjem ne pušča madežev na oblačilih Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Milk Shake Argan Oil arganov šampon za vse tipe las 300 ml
    Milk Shake Argan Oil, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Milk Shake Argan Oil učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen krepi lasna vlakna Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Milk Shake Leave In negovalni balzam za vse tipe las 350 ml
    Milk Shake Leave In, 350 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja Milk Shake Leave In predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: izboljšuje strukturo las lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja hrano in regeneracijo lasje so sijoči in mehki na dotik Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte in oblikujte po želji.
  • Victoria's Secret Amber Romance losjon za telo za ženske 236 ml
    Victoria's Secret Amber Romance, 236 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Victoria's Secret Amber Romance poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost dobro se nanaša in se enostavno vpija podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Milk Shake Deep Cleansing globinsko čistilni šampon za vse tipe las 300 ml
    Milk Shake Deep Cleansing, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Milk Shake Deep Cleansing učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Milk Shake Argan Oil oljasta nega z arganovim oljem za vse tipe las 250 ml
    Milk Shake Argan Oil, 250 ml, Klasična olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Klasično olje za lase Milk Shake Argan Oil jim daje mehkobo, nežnost in sijaj. Lastnosti: lase izrazito obnavlja in ščiti lasem zagotavlja žametno mehkobo preprečuje cepljenje konic preprečuje nastanek krepastih las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase, predvsem po dolžini in na konice. Uredite lase kot običajno.
  • Wilkinson Sword Manicure Clippers ščipalec za nohte
    Wilkinson Sword Manicure Clippers, Nohti za ženske, Izdelek Wilkinson Sword Manicure Clippers zagotavlja popolno urejene in lepe nohte. Lastnosti: skrbno striže nohte zaradi enostavne uporabe boste dosegli hitre in natančne rezultate Navodilo za uporabo: Dvignite vrtljiv zgornji vzvod in položite noht med rezili klešč. Začnite na eni strani nohta in nadaljujte v isti smeri, da ga odstranite.
  • Wilkinson Sword Manicure Scissors škarje za nohte
    Wilkinson Sword Manicure Scissors, Nohti za ženske, Izdelek Wilkinson Sword Manicure Scissors zagotavlja popolno urejene in lepe nohte. Lastnosti: zaradi enostavne uporabe boste dosegli hitre in natančne rezultate skrbno striže nohte Navodilo za uporabo: Nataknite škarje na palec in kazalec in uredite nohte v želeno obliko.
  • Apivita Pure Jasmine vlažilni losjon za telo 200 ml
    Apivita Pure Jasmine, 200 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Apivita Pure Jasmine bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija popravlja suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Biotherm Life Plankton Sensitive vlažilni balzam za občutljivo kožo 50 ml
    Biotherm Life Plankton Sensitive, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Biotherm Life Plankton vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Shiseido Future Solution LX Extra Rich Cleansing Foam čistilna pena za obraz 125 ml
    Shiseido Future Solution LX Extra Rich Cleansing Foam, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Shiseido Future Solution LX pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje deluje regeneracijsko preprečuje suho kožo globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite.
  • Avon Foot Works Classic piling krema za noge 75 ml
    Avon Foot Works Classic, 75 ml, kreme za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Avon Foot Works Classic odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: celi razpokano kožo popolno mehča in hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte. Sperite.
  • Ardell Duo dvobarvno lepilo za trepalnice odtenek Dark Tone/ White/Clear 5 g
    Ardell Duo, 5 g, Umetne trepalnice za ženske, Izdelek Ardell Duo bo poudaril vaš videz in lepoto oči. Lastnosti: pomaga natančno in preprosto utrditi umetne trepalnice zagotavlja dolgotrajno varno utrditev umetnih trepalnic hiter in enostaven nanos Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino lepila na trak izbranih umetnih trepalnic in nalepite na zgornjo gibljivo veko tesno h koreninam lastnih trepalnic.
  • Makeup Revolution Sport Fix pršilo za ekstra močno fiksacijo make-upa 100 ml
    Makeup Revolution Sport Fix, 100 ml, Fiksacija tekočega pudra za ženske, Izdelek za utrditev ličenja Makeup Revolution Sport Fix je nepogrešljiv pripomoček, ki zagotavlja, da bo vaš make up popoln tudi po nekaj urah. Lastnosti: preprečuje razmazanje in bledenje ličil dolgotrajna utrditev make upa Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite, razpršite primerno količino pripravka na obraz. Izognite se neposrednemu stiku z očmi. Ponovite po potrebi kadarkoli čez dan.
  • RYOR Sun Care vodoodporno mleko za sončenje SPF 50 100 ml
    RYOR Sun Care, 100 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje RYOR Sun Care predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi deluje preventivno proti staranju kože koži zagotavlja potrebno vlaženje pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • St.Tropez Self Tan Express hitro sušeča samporjavitvena pena za postopno porjavitev 200 ml
    St.Tropez Self Tan Express, 200 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek za telo St.Tropez Self Tan Express vaši koži zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi kožo svojega telesa izpostavljali soncu. Lastnosti: koži daje zdrav videz s poljubom sonca učinek sončenja je naraven enostavno se raznaša in se odlično vpija vlaži in nahrani ne pušča madežev Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ardell Duo Quickset transparentno lepilo za umetne trepalnice 5 g
    Ardell Duo Quickset, 5 g, Umetne trepalnice za ženske, Izdelek Ardell Duo Quickset bo poudaril vaš videz in lepoto oči. Lastnosti: pomaga oblikovati, poudariti in utrditi obrvi Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino lepila na trak izbranih umetnih trepalnic in nalepite na zgornjo gibljivo veko tesno h koreninam lastnih trepalnic.
  • Max Factor Colour Elixir Cushion sijaj za ustnice odtenek 010 Starlight Coral 9 ml
    Max Factor Colour Elixir Cushion, 9 ml, Ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Max Factor Colour Elixir Cushion vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: ustnicam daje večji volumen vlaži in mehča ustnice rahlo obarva ustnice Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino sijaja za ustnice za takojšen učinek večjega volumna.
  • Collistar Mascara Volume Unico maskara za volumen in goste trepalnice odtenek Intense Black 13 ml
    Collistar Mascara Volume Unico, 13 ml, maskare za ženske, Maskara Collistar Mascara Volume Unico daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic čudovito zavije trepalnice ima intenzivno barvo Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • BABOR SPA Shaping losjon za učvrstitev kože 200 ml
    BABOR SPA Shaping, 200 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo BABOR SPA Shaping bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: vidno utrjuje kožo koži vrača prožnost globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • BABOR SPA Shaping piling krema za telo z gladilnim učinkom 200 ml
    BABOR SPA Shaping, 200 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo BABOR SPA Shaping bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice koža je po uporabi mehka in voljna Vlaži in hrani kožo odlično mehča Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • BABOR SPA Shaping krema za telo proti staranju kože 200 ml
    BABOR SPA Shaping, 200 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo BABOR SPA Shaping , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo koži vrača udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • BABOR SPA Shaping krema za roke, ki se hitro absorbira 100 ml
    BABOR SPA Shaping, 100 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema BABOR SPA Shaping . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo blaži znake staranja kože ščiti pred neugodnimi vplivi okolja koža je nežna in mehka hitro se vpija ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • BABOR HSR lifting krema 50 ml
    BABOR HSR, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz BABOR HSR bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • CHI Keratin balzam s keratinom z suhe lase 355 ml
    CHI Keratin, 355 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam CHI Keratin zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lasem daje volumen in prožnost lasem zagotavlja očarljiv lesk izboljšuje strukturo las ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • CHI Keratin šampon s keratinom z suhe lase 355 ml
    CHI Keratin, 355 ml, Šamponi za ženske, Šampon CHI Keratin učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna daje lesk in volumen zmanjšuje lomljivost las lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • CHI Silk Infusion regeneracijski serum za suhe in poškodovane lase 15 ml
    CHI Silk Infusion, 15 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja CHI Silk Infusion daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila nudi privlačen lesk daje žametno mehkobo lase pušča čudovito sijoče in vitalne ima regeneracijske učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Farmona Radical Hair Loss balzam brez spiranja proti izpadanju las 100 ml
    Farmona Radical Hair Loss, 100 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja Farmona Radical Hair Loss predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las povečuje gostoto in moč las globinsko obnavlja lase Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • Bourjois Rouge Edition Velvet matirajoča šminka odtenek 04 Hip Hip Pink 2,4 g
    Bourjois Rouge Edition Velvet, 2,4 g, Ustnice za ženske, Šminka Bourjois Rouge Edition Velvet bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: ustnice so videti polne in zdrave dolgotrajen učinek visoka pigmentacija vlaži in neguje ustnice kremasta tekstura mat učinek Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Klorane Cameline olje za strije 200 ml
    Klorane Cameline, 200 ml, Nega telesa med nosečnostjo in po porodu za ženske, Vam zaradi nosečnosti raste trebušček, poskušate shujšati ali greste na zmanjšanje prsi? Kadarkoli se spremeni obseg vašega telesa, se mora koža prilagoditi tem spremembam, zato je nagnjena k nastanku strij. Pripravek Klorane Cameline vam ne bo pomagal le preprečiti njihovega nastanka, temveč tudi zmanjšati vidnost tistih, ki so se že pojavile. Nahrani kožo, okrepi njeno povrhnjico in izboljšuje njeno elastičnost. Vezivno tkivo se obnovi, njegova struktura pa postane odpornejša proti poškodbam. Lastnosti: ugodno deluje proti strijam in brazgotinam izboljšuje prožnost kože odpravlja srbenje in napetost Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka nežno vmasirajte v kožo na težavnih mestih telesa.
  • Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Eye Patches vlažilne gelaste blazinice za predel okoli oči 60 kos
    Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Eye Patches, 60 kos, Maske za oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Maska za predel okoli oči Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Eye Patches odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Maska izboljša kakovost kože okoli oči ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: intenzivno vlaži gladi linije in zmanjšuje drobne gubice zmanjšuje otekline in temne kolobarje pomirja območje okoli oči Sestava: brez dišav
  • Sisley Accessories Phyto-Lip Delight čopič za rdečilo 1 kos
    Sisley Accessories Phyto-Lip Delight, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Sisley Accessories Phyto-Lip Delight bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov odlično se prilega roki natančno in enostavno nanašanje Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite na konture obraza. Pomikajte se z rahlimi gibi in dobro raznesite izdelek.
  • Sisley Accessories Phyto-Lip Delight čopič za nanos tekočega in kremastega tekočega pudra 1 kos
    Sisley Accessories Phyto-Lip Delight, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Sisley Accessories Phyto-Lip Delight bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov posebna oblika za enostavno nanašanje odlično se prilega roki Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite na konture obraza. Pomikajte se z rahlimi gibi in dobro raznesite izdelek.
  • Sisley Accessories Kabuki Brush kabuki čopič za puder 1 kos
    Sisley Accessories Kabuki Brush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Sisley Accessories Kabuki Brush bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov ima mehke ščetine odlično se prilega roki za potovanja in torbico Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite na konture obraza. Pomikajte se z rahlimi gibi in dobro raznesite izdelek.
  • Mizon Joyful Time Aloe maska iz platna z vlažilnim in gladilnim učinkom 23 g
    Mizon Joyful Time Aloe, 23 g, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Mizon Joyful Time Aloe bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ne draži kože osvetljuje in osvežuje koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite.
  • Mizon Joyful Time Cucumber maska iz platna s posvetlitvenim in vlažilnim učinkom 23 g
    Mizon Joyful Time Cucumber, 23 g, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Mizon Joyful Time Cucumber bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani osvetljuje in osvežuje koži vrača prožnost in občutek udobja kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite.
  • La Roche-Posay Cicaplast Gel B5 krepilni gel za pospeševanje obnove razdražene in razpokane kože 40 ml
    La Roche-Posay Cicaplast Gel B5, 40 ml, lokalna nega za ženske, Iščete nego za telo, ki bo vaši koži dala vse, kar potrebuje, ne da bi za seboj pustila neprijeten masten občutek? S svojo izjemno lahko in hitro vpojno teksturo vas bo prepričal gel za telo La Roche-Posay Cicaplast Gel B5. Kožo celega telesa bo negoval veliko lažje kot zelo goste kreme za telo, masla ali losjoni. Poskrbi za mehčanje, preprečuje izsuševanje in zagotavlja občutek udobja, ne da bi puščal masten film. Lastnosti: vlaži in globinsko hrani preprečuje suho kožo hitro se vpija in se takoj suši Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Sledite navodilom na embalaži.
  • Clinique Deep Comfort™ Body Wash nežna krema za prhanje za vse tipe kože 200 ml
    Clinique Deep Comfort™ Body Wash, 200 ml, Kreme za prhanje za ženske, Sestava: brez dišav
  • Collistar Special Perfect Tan Ultra Soothing After Sun Repair Treatment pomirjujoča in obnovitvena nega po sončenju 250 ml
    Collistar Special Perfect Tan Ultra Soothing After Sun Repair Treatment, 250 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Pripravek po sončenju Collistar Special Perfect Tan bo od sonca obremenjeni koži zagotovil potrebno obnovo in pomiritev. Lastnosti: intenzivno vlaži nahrani kožo kožo pušča žametno mehko na dotik pomirja kožo po sončenju lahko se uporablja za obraz in telo neguje in obnavlja Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa.
  • Urban Decay Naked2 Basics paleta senčil za oči 6 x 1.3 g
    Urban Decay Naked2 Basics, 6 x 1.3 g, Palete senčil za oči za ženske, Senčila za oči Urban Decay Naked2 Basics omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: za naravno ličenje oči enostavno se nanaša enostavno se raznaša ima naravne barve odtenki se enostavno kombinirajo
  • Yon-Ka Contours Phyto krema za predel okoli oči proti oteklinam in temnim kolobarjem 15 ml
    Yon-Ka Contours Phyto, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Yon-Ka Contours Phyto se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Yon-Ka Age Correction Elastine pomlajevalna nočna krema 50 ml
    Yon-Ka Age Correction Elastine, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Yon-Ka Age Correction Elastine bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Elemis Body Exotics Lime and Ginger Salt Glow poživljajoči piling za telo 490 g
    Elemis Body Exotics Lime and Ginger Salt Glow, 490 g, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Elemis Body Exotics Lime and Ginger Salt Glow bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: umije vso umazanijo odstranjuje odmrle kožne celice revitalizira kožo koža je po uporabi mehka in voljna Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Yon-Ka Contours Alpha gel proti gubam za konture oči in ustnic 15 ml
    Yon-Ka Contours Alpha, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Lastnosti: gladi linije in drobne gubice koža je napeta in zglajena globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Elemis Body Exotics Frangipani Monoi Salt Glow mineralni piling za telo 490 g
    Elemis Body Exotics Frangipani Monoi Salt Glow, 490 g, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Elemis Body Exotics Frangipani Monoi Salt Glow bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: umije vso umazanijo odstranjuje odmrle kožne celice Vlaži in hrani kožo koža je po uporabi mehka in voljna Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Bielenda Carbo Detox Active Carbon čistilna maska z aktivnim ogljem za mastno in mešano kožo 8 g
    Bielenda Carbo Detox Active Carbon, 8 g, Čistilne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Bielenda Carbo Detox Active Carbon bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: sprošča umazanijo v porah in jih oži globinsko vlaži in intenzivno hrani odstranjuje odmrle kožne celice celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik kožo čisti v globino Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Yon-Ka Age Correction Advanced Optimizer učvrstitveni serum za obraz z učinkom liftinga 30 ml
    Yon-Ka Age Correction Advanced Optimizer, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Yon-Ka Age Correction Advanced Optimizer bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Bielenda Carbo Detox Active Carbon čistilna maska z aktivnim ogljem za suho in občutljivo kožo 8 g
    Bielenda Carbo Detox Active Carbon, 8 g, Čistilne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Bielenda Carbo Detox Active Carbon bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo čisti v globino kožo pušča svilnato mehko na dotik koži vrača prožnost in občutek udobja osvetljuje in osvežuje ne draži kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Yon-Ka Age Defense N°1 intenzivna vlažilna maska za obraz 50 ml
    Yon-Ka Age Defense N°1, 50 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Yon-Ka Age Defense N°1 bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani učinkovito čisti pore Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Kallos Biotin maska za tanke, šibke in lomljive lase 1000 ml
    Kallos Biotin, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Biotin predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem vrača naraven, zdrav videz izboljšuje prožnost lasnih vlaken Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Yon-Ka Age Defense N°1 intenzivni vlažilni serum s hialuronsko kislino 30 ml
    Yon-Ka Age Defense N°1, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Yon-Ka Age Defense N°1 bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: obnavlja prožnost kože učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Yon-Ka Age Defense N°1 vlažilna krema proti staranju za suho in občutljivo kožo 50 ml
    Yon-Ka Age Defense N°1, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani
  • Kallos Biotin šampon za tanke, šibke in lomljive lase 1000 ml
    Kallos Biotin, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Biotin učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: daje lesk in volumen krepi lasna vlakna stimulira rast las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • DIOR J'adore dišava za lase za ženske 40 ml
    DIOR J'adore, 40 ml, Dišave za lase za ženske
  • DIOR Miss Dior krema za roke za ženske 50 ml
    DIOR Miss Dior, 50 ml, Kreme za roke za ženske
  • Notino Wooden Collection Crease blending brush čopič za senčenje in prehode 1 kos
    Notino Wooden Collection Crease blending brush, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske
  • KORIKA Korean Heritage Jeju Honey & AHA-BHA Complex Cleansing Sheet Mask maska iz platna s čistilnim učinkom Jeju honey & AHA - BHA complex sheet mask
    KORIKA Korean Heritage Jeju Honey & AHA-BHA Complex Cleansing Sheet Mask, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz KORIKA Korean Heritage Jeju Honey & AHA-BHA Complex Cleansing Sheet Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: celovito lepša videz kože s kože odstranjuje ogrce učinkovito čisti pore ne draži kože Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • KORIKA Korean Heritage Jeju Mandaring & Vitamin B-C-E Complex Skin Illuminating Sheet Mask revitalizacijska tekstilna maska Jeju mandarin & vitaminc B
    KORIKA Korean Heritage Jeju Mandaring & Vitamin B-C-E Complex Skin Illuminating Sheet Mask, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz KORIKA Korean Heritage Jeju Mandaring & Vitamin B-C-E Complex Skin Illuminating Sheet Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: celovito lepša videz kože osvetljuje in osvežuje kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • KORIKA Korean Heritage Artemisia & Fermented Soybean Extract Soothing Sheet Mask pomirjevalna tekstilna maska Artemisia & fermented soybean extract sh
    KORIKA Korean Heritage Artemisia & Fermented Soybean Extract Soothing Sheet Mask, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz KORIKA Korean Heritage Artemisia & Fermented Soybean Extract Soothing Sheet Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo pušča svilnato mehko na dotik ne draži kože Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Marc Jacobs Perfect parfumska voda za ženske 50 ml
    Marc Jacobs Perfect, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Marc Jacobs Perfect vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Essence Soft Touch matirajoči penasti make-up odtenek 40 Matt Toast 16 g
    Essence Soft Touch, 16 g, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Essence Soft Touch bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: dolgo obstojen učinek odlična sposobnost prekrivanja izenačuje barvni odtenek kože Navodilo za uporabo: Tekoči puder nanesite na vse osnovne točke obraza, čelo, lica in brado.
  • Estée Lauder Sumptuous Rebel maskara za podaljšanje in privihanje trepalnic odtenek Black 8 ml
    Estée Lauder Sumptuous Rebel, 8 ml, maskare za ženske, Maskara Estée Lauder Sumptuous Rebel daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic ne lepi trepalnic ima intenzivno barvo čudovito zavije trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Estée Lauder Pencil Sharpener kozmetični šilček
    Estée Lauder Pencil Sharpener, Šilčki za ženske, Šilček Estée Lauder Pencil Sharpener bo topo konico svinčnika v trenutku spremenil v tanko, s čimer bo vaš make up natančen in popoln. Lastnosti: dvojna odprtina – za klasične in debele svinčnike enostavno in hitro ošili konico lesenega svinčnika Navodilo za uporabo: Vstavite svinčnik v odprtino šilčka in ga rahlo zavrtite v eni smeri do želene ostrine. Po šiljenju odstranite odpadke. Šilček je namenjen le urejanju kozmetičnih pripomočkov.
  • Avon Bubble Bath Aloha Monoi relaksacijska pena za kopel 1000 ml
    Avon Bubble Bath Aloha Monoi, 1000 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Avon Bubble Bath Aloha Monoi poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: ustvarja bogato peno pomirja telo in duha mehča kožo celega telesa Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Soaphoria Milky Touch regeneracijska kroglica za kopel z učvrstitvenim učinkom 85 g
    Soaphoria Milky Touch, 85 g, Nega za učvrstitev kože za ženske, Imate radi dolge kopeli v vroči vodi? Ustvarite spa kar v svojem domu. Šumeča kopalna kroglica Soaphoria Milky Touch vam bo po dolgem dnevu zagotovila zasluženo sprostitev. Ko se topi v vodi, sprošča nežne mehurčke in kopel spremeni v sproščujoč ritual, ki bo odplaknil stres ter poskrbel za harmonijo vašega telesa in duha. Lastnosti: obnavlja kožo mehča in gladi pomirja telo in duha Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Make Me BIO Garden Roses vrtnična voda za intenzivno hidracijo 100 ml
    Make Me BIO Garden Roses, 100 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Make Me BIO Garden Roses . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj obnavlja kožo
  • Soaphoria Inhale Exhale šumeča kopalna kroglica Svěžest 85 g
    Soaphoria Inhale Exhale, 85 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi dolge kopeli v kadi, polni vroče vode? Vaš najljubši sprostitveni ritual bo izboljšala in na novo raven povzdignila sol za kopel Soaphoria Inhale Exhale . Z njo si lahko kar doma pripravite dišečo solno kopel, v kateri bodo izginili napetost in občutki notranjega nemira in ki bo v vas vzbudila dobro počutje. Vendar ne boste dočakali le zaslužene sprostitve, čeprav vas k temu spodbuja omamni vonj soli. Poleg sprostitve bo vaše telo deležno tudi regeneracije. Sol je namreč bogata z naravnimi minerali, zato bo delovala z regenerativnimi učinki in pomagala lajšati težave s kožo. Lastnosti: obnavlja kožo razstruplja kožo Navodilo za uporabo: Nasujte v toplo kopel in pustite, da se raztopi. V vodi se sprostijo vse pomembne in zdravilne snovi.
  • Soaphoria Organic čistilna maska z aktivnim ogljem v prahu 50 ml
    Soaphoria Organic, 50 ml, Čistilne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Soaphoria Organic bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: celovito lepša videz kože s kože odstranjuje ogrce sprošča umazanijo v porah in jih oži preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Bohemia Gifts & Cosmetics Handmade Snowflake ročno izdelano milo z glicerinom 70 g
    Bohemia Gifts & Cosmetics Handmade Snowflake, 70 g, Mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Bohemia Gifts & Cosmetics Handmade Snowflake je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: nežno čisti kožo uporablja se lahko na rokah in telesu ne draži in ne suši kože prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Vivian Gray Aroma Selection Lotus & Rose gel za prhanje in kopanje 500 ml
    Vivian Gray Aroma Selection Lotus & Rose, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Vivian Gray Aroma Selection Lotus & Rose. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: pri umivanju ustvarja bogato peno
  • Clinique Aromatics in Black parfumska voda za ženske 100 ml
    Clinique Aromatics in Black, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Clinique Aromatics in Black bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava sadna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar kremasto tekoče milo 400 ml
    Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar, 400 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Vivian Gray Aroma Selection Grapefruit & Vetiver gel za prhanje in kopanje 500 ml
    Vivian Gray Aroma Selection Grapefruit & Vetiver, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Vivian Gray Aroma Selection Grapefruit & Vetiver. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo pri umivanju ustvarja bogato peno intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Soaphoria Magical Christmas gel za prhanje za nežno in gladko kožo 250 ml
    Soaphoria Magical Christmas, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Soaphoria Magical Christmas je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar gel za prhanje in kopanje 500 ml
    Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Urban Decay Naked3 paleta senčil za oči s čopičem 12x1,3 g
    Urban Decay Naked3, 12x1,3 g, Palete senčil za oči za ženske, Paleta za ličenje oči Urban Decay Naked3 vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: omogoča zelo raznoliko ličenje bleščeč in mat učinek ima dolgotrajen učinek za dnevno in večerno ličenje za dnevno in večerno ličenje polni pigmenti enostavno se nanaša Sestava: ogledalce aplikator Navodilo za uporabo: Nanašajte na očesne veke s priloženim aplikatorjem ali konicami prstov.
  • My White Secret Bamboo Toothbrush bambusova zobna ščetka soft 4 kos
    My White Secret Bamboo Toothbrush, 4 kos, Zobne ščetke za moške, Zobna ščetka My White Secret Bamboo Toothbrush ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge lošči površino zob zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh