Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske z webshopa Notino

38959
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Ziaja Med Atopic Dermatitis Care nežni čistilni šampon za občutljivo lasišče 300 ml
    Ziaja Med Atopic Dermatitis Care, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ziaja Med Atopic Dermatitis Care učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Orlane Eye Makeup maskara za privihanje in ločevanje trepalnic 12 ml
    Orlane Eye Makeup, 12 ml, maskare za ženske, Maskara Orlane Eye Makeup daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima učinek umetnih trepalnic izrazito zgosti trepalnice čudovito zavije trepalnice hrani in obnavlja trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Nails Inc. Long Wear hitro sušeči zgornji lak za nohte 14 ml
    Nails Inc. Long Wear, 14 ml, Laki za nohte za ženske, Lak za nohte Nails Inc. Long Wear vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek preprečuje luščenje barvnega laka krepi odpornost laka proti odrgninam in luščenju Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • Orlane Eye Makeup svinčnik za oči odtenek 01 Black 1.1 g
    Orlane Eye Makeup, 1.1 g, Svinčniki za oči za ženske, Črtala za oči Orlane Eye Makeup poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Katy Perry Katy Perry's Mad Potion parfumska voda za ženske 100 ml
    Katy Perry Katy Perry's Mad Potion, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Katy Perry Katy Perry's Mad Potion je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. orientalska dišava cvetlična dišava za dinamične vodstvene osebnosti dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • CHI Tea Tree Oil Conditioner osvežilni balzam za mastne lase in lasišče 340 ml
    CHI Tea Tree Oil Conditioner, 340 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam CHI Tea Tree Oil zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje lasem zagotavlja očarljiv lesk izboljšuje strukturo las pomirja razdraženo lasišče Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Nicolai Cuir Cuba Intense parfumska voda uniseks 100 ml
    Nicolai Cuir Cuba Intense, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja parfumska voda za moške Nicolai Cuir Cuba Intense . Takoj pri prvem poduhanju vas prepriča, da bo od zdaj naprej sestavni del vsakega vašega dne. usnjena dišava začimbna dišava sladka dišava za osebnosti z nekonvencionalnim slogom razkošna dišava za zahtevne
  • FlosLek Laboratorium Re Vita C 40+ intenzivna nočna krema za revitalizacijo kože 50 ml
    FlosLek Laboratorium Re Vita C 40+, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz FlosLek Laboratorium Re Vita C 40+ bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: globinsko hrani obnavlja in poživlja ščiti kožo pred prostimi radikali hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Nicolai Musc Intense parfumska voda za ženske 100 ml
    Nicolai Musc Intense, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši ženska parfumska voda Nicolai Musc Intense , ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrila prav vsak dan. cvetlična dišava pudrasta dišava mošusna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • CHI Tea Tree Oil Shampoo šampon za mastne lase in lasišče 739 ml
    CHI Tea Tree Oil Shampoo, 739 ml, Šamponi za ženske, Šampon CHI Tea Tree Oil Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Nicolai New York Intense parfumska voda uniseks 100 ml
    Nicolai New York Intense, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Sveža, hkrati pa skrivnostna. Sodobna, hkrati pa brezčasna. To je uniseks parfumska voda Nicolai New York Intense , katere dišavna sestava je primerna tako za ženske kot tudi za moške. za vse, ki se ne bojijo izstopiti iz množice uniseks dišava
  • Nicolai Patchouli Intense parfumska voda uniseks 100 ml
    Nicolai Patchouli Intense, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Odkrijte dišavo, ki je ni možno nikamor uvrstiti, kljub temu pa mojstrsko poudari osebnost svojega nosilca. Uniseks parfumska voda Nicolai Patchouli Intense je prava dišava, ki vaši izvirnosti omogoči, da pride do izraza. izvirna dišava za izvirno osebnost uniseks dišava
  • FlosLek Laboratorium Re Vita C 40+ intenzivna vlažilna krema proti gubam 50 ml
    FlosLek Laboratorium Re Vita C 40+, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz FlosLek Laboratorium Re Vita C 40+ bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Kallos Hair Pro-Tox lak za suhe in poškodovane lase 400 ml
    Kallos Hair Pro-Tox, 400 ml, Stiling za ženske, Lak za lase Kallos Hair Pro-Tox bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: ima hranilni učinek ohranja prožnost in ne obremenjuje las pripravek je prijazen do las lasem daje vitalnost in sijaj močno utrjevanje lasem daje takojšen volumen Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
  • Collistar Magic Drops Face Self-Tanning Concentrate samoporjavitveni koncentrat za obraz 30 ml
    Collistar Magic Drops Face Self-Tanning Concentrate, 30 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Samoporjavitveni pripravek za obraz Collistar Magic Drops bo vaši koži pomagal do popolnega naravnega porjavelega videza. Lastnosti: koži nudi naravno zlatorjavo barvo barvno izenačuje kožo ne pušča madežev vlaži in nahrani hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo obraza in razmažite v smeri vratu in dekolteja.
  • Parodontax Ultra Clean zobna pasta proti krvavitvi dlesni in parodontozi 75 ml
    Parodontax Ultra Clean, 75 ml, Zobne paste za moške, Zobna pasta Parodontax Ultra Clean je učinkovita preventiva proti krvavenju in umikanju dlesni. Lastnosti: zmanjšuje krvavenje dlesni osvežuje zadah ščiti pred nastajanjem zobnih oblog Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj 2–3-krat dnevno, zjutraj in zvečer ali po vsakem obroku.
  • René Furterer Solaire hranilni šampon za lase izpostavljene soncu, morski in klorirani vodi 200 ml
    René Furterer Solaire, 200 ml, Zaščita za lase pred soncem za ženske, Šampon René Furterer Solaire je posebej zasnovan za nego od sonca obremenjenih las. Nežno jih umije, da so mehki in sijoči. Lastnosti: temeljito čisti lase in lasišče krepi lase po kopanju v slani ali klorirani vodi obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Šampon nežno vmasirajte v vlažne lase in jih nato temeljito sperite.
  • Nuxe Prodigieux olje za prhanje za ženske 200 ml
    Nuxe Prodigieux, 200 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Nuxe Prodigieux odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja umiva kožo in odstranjuje umazanijo
  • Adidas Cool & Care Control dezodorant roll-on za ženske 50 ml
    Adidas Cool & Care Control, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Sestava: brez alkohola
  • Guerlain Shalimar gel za prhanje za ženske 200 ml
    Guerlain Shalimar, 200 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje GUERLAIN Shalimar odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo razveselila bo vsako žensko
  • Adidas Cool & Care Control deo sprej za ženske 150 ml
    Adidas Cool & Care Control, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Adidas Cool & Care Control sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Xerjoff Casamorati 1888 Lira parfumska voda za ženske 100 ml
    Xerjoff Casamorati 1888 Lira, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Parfumska voda Xerjoff Casamorati 1888 Lira je pristno ženska dišava, s katero boste v vsaki družbi vzbudili pozornost. sladka dišava za romantično žensko za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti
  • Sensai Cellular Performance Brightening Make-Up Base posvetlitvena podlaga za make-up 30 ml
    Sensai Cellular Performance Brightening Make-Up Base, 30 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Sensai Cellular Performance Brightening Make-Up Base popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: kožo popolnoma pripravi na nanos make upa ščiti kožo povečuje odpornost ličenja osvetljuje Navodilo za uporabo: Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Sensai Face Fresh Paper papirčki za matiranje 100 kos
    Sensai Face Fresh Paper, 100 kos, Dodatki za ženske, Nega kože ni samo vprašanje krem, serumov, tonikov, gelov in pilingov. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek Sensai Face Fresh Paper bo odlično dopolnil izdelke, ki jih že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Lastnosti: odstranjuje odvečno maščobo s kože Navodilo za uporabo: Rahlo prislonite robček na sijoča mesta na obrazu. Rahlo pridržite, vendar ne drgnite, in ga nato odstranite. Primerno posebej za uporabo na T-coni – čelo, območje nosu in brada.
  • Sensai Silky Purifying Cleansing Gel čistilni gel 125 ml
    Sensai Silky Purifying Cleansing Gel, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Sensai Silky Purifying pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma
  • Sisley Gentle Brush Face And Neck nežna čistilna krtačka za obraz in dekolte
    Sisley Gentle Brush Face And Neck, Dodatki za ženske, Nega kože ni samo vprašanje krem, serumov, tonikov, gelov in pilingov. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek Sisley Gentle Brush Face And Neck bo odlično dopolnil izdelke, ki jih že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Lastnosti: popoln pripomoček za odstranjevanje ličil skrbno čisti kožo za potovanja in za v torbico Navodilo za uporabo: Z rahlimi krožnimi gibi čistite obraz in območje vratu ter dekolte.
  • Clinique Aromatics Elixir™ Antiperspirant-Deodorant dezodorant roll-on za ženske 75 ml
    Clinique Aromatics Elixir™ Antiperspirant-Deodorant, 75 ml, Deodoranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Clinique Aromatics Elixir™ Antiperspirant-Deodorant sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Scholl Toenail ščipalec za nohte 1 kos
    Scholl Toenail, 1 kos, Nohti za ženske, Pri negi kože ne gre le za losjone za telo, kreme, gele za prhanje, olja ali na primer pilinge. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek Scholl Toenail bo odlično dopolnil kozmetiko, ki jo že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo koža vašega telesa še lepša.
  • DIOR Miss Dior dezodorant v pršilu za ženske 100 ml
    DIOR Miss Dior, 100 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske
  • Jeanne Arthes Boum for her parfumska voda za ženske 100 ml
    Jeanne Arthes Boum for her, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Če obožujete sadje, vas bo ženska parfumska voda Jeanne Arthes Boum for her povsem prevzela. Sladkim sočnim tonom sadnih plodov se je težko upreti, saj bodo zagotovo polepšali vsak vaš dan. sladka dišava sadna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Pierre René Eyes Mascara maskara za zgostitev in podaljšanje trepalnic z vlažilnim učinkom 15 ml
    Pierre René Eyes Mascara, 15 ml, maskare za ženske, Maskara Pierre René Eyes Mascara daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: zagotavlja poln volumen že z enim slojem izrazito zgosti trepalnice hrani in obnavlja trepalnice hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Bione Cosmetics Keratin + Kofein kremasta maska za lase 260 ml
    Bione Cosmetics Keratin + Kofein, 260 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Bione Cosmetics Keratin + Kofein predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk izboljšuje prožnost lasnih vlaken lasje so mehki na dotik krepi lasna vlakna obnavlja strukturo las lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • RYOR Herbal Spa olje za prhanje 200 ml
    RYOR Herbal Spa, 200 ml, Olja za kopel za ženske, Imate radi dolge kopeli v kadi, polni vroče vode? Vaš najljubši sprostitveni ritual bo nadgradilo in na novo raven povzdignilo olje za kopel RYOR Herbal Spa . Z njim si lahko kar doma pripravite dišečo oljno kopel, v kateri bodo izginili napetost in občutki notranjega nemira in ki bo v vas vzbudila dobro počutje. Vendar ne boste pričakali le zaslužene sprostitve, temveč tudi čudovito mehko in dišečo kožo. Lastnosti: hrani in mehča suho kožo mehča kožo deluje sprostitveno Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Nalijte neposredno v kopel in premešajte. Sledite navodilom na embalaži.
  • Sebastian Professional Taming Elixir serum za glajenje za neobvladljive lase 500 ml
    Sebastian Professional Taming Elixir, 500 ml, Kreme za glajenje za ženske, Stiling pripravek Sebastian Professional Taming Elixir bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: gladi ne pušča sledi ne strjuje se v laseh Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in nato uredite v želeno obliko.
  • Alcina For Dry Skin Viola krema za pomiritev kože 50 ml
    Alcina For Dry Skin Viola, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Alcina For Dry Skin Viola bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži pomirja draženje in rdečico globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Alcina For Dry Skin Cenia krema za obraz z vlažilnim učinkom 50 ml
    Alcina For Dry Skin Cenia, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Alcina For Dry Skin Cenia bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja kožno bariero Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Académie Scientifique de Beauté Derm Acte nočna krema proti gubam s piling učinkom 50 ml
    Académie Scientifique de Beauté Derm Acte, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Académie Scientifique de Beauté Derm Acte bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto izenačuje ton kože koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Dr Irena Eris Body Art Bust C+ Care intenzivna učvrstitvena in regeneracijska krema za prsi 100 ml
    Dr Irena Eris Body Art Bust C+ Care, 100 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Koža vratu in dekolteja je tanka, nagnjena k znakom staranja in pogosto izgublja obliko prva od vseh predelov telesa in obraza. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Pripravek Dr Irena Eris Body Art Bust C+ Care se lahko spopade s specifičnimi težavami v predelu vratu in dekolteja. Kožo na teh predelih bo ustrezno nahranil in navlažil, deloval bo proti znakom povešenosti ter izboljšal tako njeno čvrstost kot elastičnost. Koža vašega vratu in dekolteja bo po njegovi zaslugi videti napeta, zglajena in na splošno pomlajena. Lastnosti: učvrsti kožo oprsja obnavlja mladostne linije, koža je mehka in prožna povečuje elastičnost in ohranja mehkobo kože globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Nanašajte na celo območje dekolteja in oprsja z rahlimi krožnimi gibi. Pustite, da se vpije. Z redno uporabo boste okrepili njegov učinek. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Rodial Snake Serum O2 serum za posvetlitev in zgladitev kože 30 ml
    Rodial Snake Serum O2, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Rodial Snake Serum O2 bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Garnier Mineral Pure Active antiperspirant roll-on 50 ml
    Garnier Mineral Pure Active, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Antiperspirant optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče. Lastnosti: ohranja dolgotrajen občutek svežine ne draži občutljive kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Garnier Mineral Pure Active antiperspirant 150 ml
    Garnier Mineral Pure Active, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Garnier Mineral Pure Active prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ohranja dolgotrajen občutek svežine ne draži občutljive kože Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Garnier Skin Naturals Moisture+Comfort super vlažilna pomirjevalna tekstilna maska za suho in občutljivo kožo 28 g
    Garnier Skin Naturals Moisture+Comfort, 28 g, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Garnier Skin Naturals Moisture+Comfort bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik ne draži kože Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Baobab Collection Les Exclusives Aurum dišeča sveča 6.5 cm
    Baobab Collection Les Exclusives Aurum, 6.5 cm, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Baobab Collection Les Exclusives Aurum čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava luksuzni dodatek vsakega interjerja dolgo gorenje Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Baobab Collection Feathers dišeča sveča 10 cm
    Baobab Collection Feathers, 10 cm, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Baobab Collection Feathers čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava luksuzni dodatek vsakega interjerja dolgo gorenje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Swiss Arabian Raaqi parfumska voda za ženske 100 ml
    Swiss Arabian Raaqi, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda Swiss Arabian Raaqi . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava čista sveža dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Badger Sleep balzam za miren spanec 21 g
    Badger Sleep, 21 g, Dodatki za ženske, Lastnosti: za potovanja in za v torbico Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Farmona Radical Hair Loss suhi šampon in balzam v enem za poškodovane in izpadajoče lase 180 ml
    Farmona Radical Hair Loss, 180 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: zagotavlja prožnost in elastičnost pričeske osvežuje in prezračuje vpije odvečno maščobo podaljšuje učinek umitih las Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave. S prsti nežno vmasirajte v posamezne pramene in nato temeljito počešite.
  • Farmona Radical Hair Loss krepilni šampon za oslabljene lase, ki so nagnjeni k izpadanju 400 ml
    Farmona Radical Hair Loss, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Farmona Radical Hair Loss učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna zmanjšuje lomljivost las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • beautyblender® Blendercleanser Liquid Lavender tekoče čistilo za gobice za puder 88 ml
    beautyblender® Blendercleanser Liquid Lavender, 88 ml, Čiščenje čopičev za ženske, Izdelek beautyblender® Blendercleanser Liquid Lavender ohranja vaše čopiče za ličenje čiste in tako podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Lastnosti: temeljito čisti čopiče izdelek je primeren za čiščenje manjših in večjih čopičev s čopičev odstranjuje ostanke ličil čopiče ohranja v izvrstnem stanju Navodilo za uporabo: Čopič zdrgnite pod tekočo toplo vodo in ga operite s pomočjo mila. Čopič nato rahlo osušite in pustite, da se počasi (najbolje čez noč) popolnoma posuši.
  • Maybelline Lasting Fix transparentni puder v prahu 6 g
    Maybelline Lasting Fix, 6 g, Pudri za ženske, Puder Maybelline Lasting Fix popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: popolno matira kožo en univerzalni odtenek, ki je primeren za vse tipe in tone kože povsem prosojna tekstura Navodilo za uporabo: Nanesite puder na obraz s čopičem za matiranje kože ali utrditvijo make upa.
  • Vichy Capital Soleil zaščitna krema proti staranju kože SPF 50 50 ml
    Vichy Capital Soleil, 50 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Vichy Capital Soleil bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem kožo mehča in pomirja vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • SANTINI Cosmetic Julvien parfumska voda za ženske 50 ml
    SANTINI Cosmetic Julvien, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda SANTINI Cosmetic Julvien bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava sadna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • SANTINI Cosmetic Fumé Rubis aroma difuzor s polnilom 100 ml
    SANTINI Cosmetic Fumé Rubis, 100 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor SANTINI Cosmetic Fumé Rubis prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sadna dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • SANTINI Cosmetic Diamond Blue dišava za avto 50 ml
    SANTINI Cosmetic Diamond Blue, 50 ml, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto SANTINI Cosmetic Diamond Blue naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: sveža dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • KORIKA SciBeauty Regenerating Mask for Feet and Nails regeneracijska maska za noge in nohte 2x15 g
    KORIKA SciBeauty Regenerating Mask for Feet and Nails, 2x15 g, Maske za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge KORIKA SciBeauty Regenerating Mask for Feet and Nails odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: popolno mehča in hrani vlaži kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte. Ne spirajte.
  • KORIKA SciBeauty Regenerating Mask for Hands and Nails regeneracijska maska za roke in nohte 2x15 g
    KORIKA SciBeauty Regenerating Mask for Hands and Nails, 2x15 g, Maske za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema KORIKA SciBeauty Regenerating Mask for Hands and Nails. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo preprečuje suho kožo koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • FOREO UFO™ Make My Day zaščitna maska za obraz z vlažilnim učinkom 7 x 6 g
    FOREO UFO™ Make My Day, 7 x 6 g, Posebne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz FOREO UFO™ Make My Day bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože koži vrača prožnost in občutek udobja
  • FOREO UFO™ Call It a Night nočna revitalizacijska maska za obnovo kože s hranilnim učinkom 7 x 6 g
    FOREO UFO™ Call It a Night, 7 x 6 g, Posebne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz FOREO UFO™ Call It a Night bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: celovito lepša videz kože globinsko vlaži in intenzivno hrani koži vrača prožnost in občutek udobja ne draži kože
  • Millefiori Milano Magnolia Blossom & Wood aroma difuzor s polnilom 100 ml
    Millefiori Milano Magnolia Blossom & Wood, 100 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Milano Magnolia Blossom & Wood prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava lesna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Sachajuan Hair Wax modelirni vosek za lase 75 ml
    Sachajuan Hair Wax, 75 ml, Voski za lase za ženske, Maska za lase Sachajuan Hair Wax predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Sachajuan Styling and Finish Straight or Curly krema za oblikovanje za lase 125 ml
    Sachajuan Styling and Finish Straight or Curly, 125 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las Sachajuan Styling and Finish zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las zagotavlja lahko utrjevanje lase pušča mehke in nežne na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite po dolžini in na konice umitih las in razčešite. Ne spirajte.
  • Sachajuan Ocean Mist Volume Shampoo šampon za volumen za učinek kot s plaže 250 ml
    Sachajuan Ocean Mist Volume Shampoo, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sachajuan Ocean Mist Volume Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: daje lesk in volumen obnavlja in hrani lase lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije. Pred uporabo se posvetujte s frizerjem, ali je ta izdelek primeren prav za vaše lase.
  • Sachajuan Volume Cream Blowdry or Sculpting krema za volumen las 125 ml
    Sachajuan Volume Cream Blowdry or Sculpting, 125 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Stiling pripravek Sachajuan Volume Cream bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: utrdi pričesko ščiti lase pri toplotnem oblikovanju ne lepi las in jih ne obremenjuje Sestava: ne vsebuje sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase. Uredite po svojih željah.
  • Sachajuan Hair Mousse oblikovalna pena s srednjim utrjevanjem 200 ml
    Sachajuan Hair Mousse, 200 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek Sachajuan Hair Mousse daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: zagotavlja volumen od korenin ne lepi las in jih ne obremenjuje hitro in enostavno oblikovanje Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Chanel Le Gel Sourcils dolgoobstojni gel za obrvi odtenek 350 Transparent 6 g
    Chanel Le Gel Sourcils, 6 g, Maskare in geli za obrvi za ženske, Izdelek Chanel Le Gel Sourcils bo poudaril vaš videz in lepoto oči. Lastnosti: velika prosojnost hiter in enostaven nanos pomaga oblikovati, poudariti in utrditi obrvi Navodilo za uporabo: S pomočjo krtačke razčešite naravno linijo obrvi in trepalnic. Pripravek lahko uporabite na ličilih in brez predhodnega ličenja.
  • Sachajuan Over Night Hair Repair nočna obnovitvena emulzija 100 ml
    Sachajuan Over Night Hair Repair, 100 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja Sachajuan Over Night Hair Repair daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lase pušča čudovito sijoče in vitalne nudi privlačen lesk ima regeneracijske učinke povečuje gostoto in moč las lasem nudi hidratacijo in hranila Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite.
  • Sachajuan Root Lift pršilo za lase za povečanje volumna 200 ml
    Sachajuan Root Lift, 200 ml, Pršilo za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek Sachajuan Root Lift daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: zagotavlja volumen od korenin dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete ne lepi las in jih ne obremenjuje Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite.
  • Sachajuan Dark Volume Powder puder za volumen temnih las v pršilu 200 ml
    Sachajuan Dark Volume Powder, 200 ml, Pudri za lase za ženske, Puder za lase Sachajuan Dark Volume Powder vašim lasem nudi želeni volumen in popolno obliko. Lastnosti: naravni volumen in mat videz v enem praktična embalaža, ki gre v vsako torbico Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite. Nanašajte na korenine las. Nežno vmasirajte, ustvarite želeno pričesko.
  • Sachajuan Volume Powder puder za lase za volumen od korenin 200 ml
    Sachajuan Volume Powder, 200 ml, Pudri za lase za ženske, Puder za lase Sachajuan Volume Powder vašim lasem nudi želeni volumen in popolno obliko. Lastnosti: naravni volumen in mat videz v enem utrdi pričesko in podaljšuje njeno trajanje praktična embalaža, ki gre v vsako torbico Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite.
  • Sachajuan Thickening Conditioner balzam za zgostitev za volumen las 250 ml
    Sachajuan Thickening Conditioner, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Sachajuan Thickening zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju lasem zagotavlja očarljiv lesk lasem daje volumen in prožnost ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Memo African Leather parfumska voda uniseks 75 ml
    Memo African Leather, 75 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Memo African Leather je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. usnjena dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni uniseks – za moške in za ženske topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Sachajuan Colour Protect Shampoo šampon za zaščito barve 250 ml
    Sachajuan Colour Protect Shampoo, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sachajuan Colour Protect Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: podaljšuje obstojnost barve las daje lesk in volumen lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije. Pred uporabo se posvetujte s frizerjem, ali je ta izdelek primeren prav za vaše lase.
  • Sachajuan Scalp Shampoo čistilni šampon za občutljivo lasišče 250 ml
    Sachajuan Scalp Shampoo, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sachajuan Scalp Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: odstranjuje prhljaj intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije. Pred uporabo se posvetujte s frizerjem, ali je ta izdelek primeren prav za vaše lase.
  • CHI Rose Hip Oil Shampoo šampon za barvane lase 340 ml
    CHI Rose Hip Oil Shampoo, 340 ml, Šamponi za ženske, Šampon CHI Rose Hip Oil Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen podaljšuje obstojnost barve las Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Woodwick Coastal Sunset dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453 g
    Woodwick Coastal Sunset, 453 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Coastal Sunset čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Ziaja Intimate Creamy Wash gel za intimno higieno z vlažilnim učinkom 200 ml
    Ziaja Intimate Creamy Wash, 200 ml, Intimna higiena za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Ziaja Intimate Creamy Wash nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa intenzivno vlaži upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Ziaja Cucumber micelarni čistilni gel 190 ml
    Ziaja Cucumber, 190 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Ziaja Cucumber pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Ziaja Foot Care obnovitvena krema za razpokane noge 60 ml
    Ziaja Foot Care, 60 ml, kreme za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Ziaja Foot Care odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: vlaži kožo popolno mehča in hrani celi razpokano kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • Ziaja Intimate Creamy Wash gel za intimno higieno za občutljivo kožo 200 ml
    Ziaja Intimate Creamy Wash, 200 ml, Intimna higiena za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Ziaja Intimate Creamy Wash nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja ne draži Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Ziaja Goat's Milk dnevna vlažilna krema SPF 20 50 ml
    Ziaja Goat's Milk, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Goat's Milk bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto izenačuje ton kože Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Ziaja Foot Care dezodorant za stopala 100 ml
    Ziaja Foot Care, 100 ml, Pršila za noge za ženske, Pri svoji negovalni rutini ne smete pozabiti na svoje spodnje okončine, saj so vsak dan obremenjene s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepe in pripravljene na tisoče nadaljnjih korakov. Izdelek Ziaja Foot Care je bil razvit posebej za potrebe vaših stopal, nog in njihove kože. Zato jim zagotavlja natančno takšno nego, kot jo potrebujejo, da ostanejo lepe, v udobju in brez draženja. Lastnosti: preventivno deluje proti infekcijam osvežuje, pomirja in daje prožnost Navodilo za uporabo: Pršilo nanašajte na čista stopala po potrebi. Pustite, da se temeljito vpije.
  • Ziaja Mamma Mia lanolinsko mazilo za bradavice za doječe matere 15 g
    Ziaja Mamma Mia, 15 g, Nega prsi za ženske, Koža vratu in dekolteja je tanka, nagnjena k znakom staranja in pogosto izgublja obliko prva od vseh predelov telesa in obraza. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Pripravek Ziaja Mamma Mia se lahko spopade s specifičnimi težavami v predelu vratu in dekolteja. Kožo na teh predelih bo ustrezno nahranil in navlažil, deloval bo proti znakom povešenosti ter izboljšal tako njeno čvrstost kot elastičnost. Koža vašega vratu in dekolteja bo po njegovi zaslugi videti napeta, zglajena in na splošno pomlajena. Lastnosti: globinsko vlaži obnavlja Navodilo za uporabo: Z redno uporabo boste okrepili njegov učinek.
  • Beverly Hills Formula Perfect White Gold belilna zobna pasta z delci zlata okus Double Mint 100 ml
    Beverly Hills Formula Perfect White Gold, 100 ml, Belilne paste za moške, Zobna pasta Beverly Hills Formula Perfect White Gold je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: beli zobe osvežuje zadah prijazna do zobne sklenine
  • Beverly Hills Formula Perfect White Black belilna zobna pasta z aktivnim ogljem za svež dah okus Fresh Mint 100 ml
    Beverly Hills Formula Perfect White Black, 100 ml, Belilne paste za moške, Zobna pasta Beverly Hills Formula Perfect White Black je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: beli zobe bori se z zobno gnilobo in oblogami prijazna do zobne sklenine revitalizira in neguje dlesni osvežuje zadah Navodilo za uporabo: Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno. Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti.
  • Ziaja Olive Oil krema za normalno in suho kožo 50 ml
    Ziaja Olive Oil, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Olive Oil bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Ziaja Cucumber encimska piling maska 7 ml
    Ziaja Cucumber, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Cucumber bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Sisley Sisleÿa Firming Concentrated Serum kompleksna pomlajevalna nega za suho do zelo suho kožo 50 ml
    Sisley Sisleÿa Firming Concentrated Serum, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Sisley Sisleÿa Firming Concentrated Serum bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto kožo pušča žametno mehko na dotik intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Ziaja Olive Oil regeneracijski šampon za suhe lase 400 ml
    Ziaja Olive Oil, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ziaja Olive Oil učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke Sestava: ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Ziaja Mamma Mia učvrstitveno maslo za telo za ženske po porodu 200 ml
    Ziaja Mamma Mia, 200 ml, Nega telesa med nosečnostjo in po porodu za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Ziaja Mamma Mia , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: zmanjšuje maščobno tkivo stimulira koži vrača prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Clinique Superdefense™ Night Recovery Moisturizer nočna vlažilna krema proti prvim znakom staranja kože 50 ml
    Clinique Superdefense™ Night Recovery Moisturizer, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Clinique Superdefense™ Night Recovery Moisturizer bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži deluje proti nepopolnostim obnavlja kožno bariero Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Clinique Superdefense™ Night Recovery Moisturizer vlažilna nočna krema proti gubam za mastno in mešano kožo 50 ml
    Clinique Superdefense™ Night Recovery Moisturizer, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Clinique Superdefense™ Night Recovery Moisturizer bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in poživlja kožo pušča žametno mehko na dotik koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Diva & Nice Cosmetics Accessories kotni čopič za senčila za oči MAX 491/4 1 kos
    Diva & Nice Cosmetics Accessories, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič za oči Diva & Nice Cosmetics Accessories je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: omogoča hiter nanos senčil za oči pomaga pri urejanju popolnega make upa poenostavlja nanašanje senčil za oči odlično se prilega roki Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi. Uporabite ploski del čopiča za nanašanje senčil za oči, zaobljeni rob čopiča pa uporabite za raznašanje in mešanje barv ali za nanos senčila v liniji pod spodnjo veko.
  • Gabriella Salvete Contouring Palette paleta za konture obraza 15 g
    Gabriella Salvete Contouring Palette, 15 g, Palete za konture za ženske, Paleta za konture obraza Gabriella Salvete Contouring Palette poudarja linije vašega obraza in zagotavlja očarljiv make up profesionalnega videza. Lastnosti: poudarja konture obraza pudrasta tekstura Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Temnejše odtenke nanašajte na globine v obrazu, osvetljevalec pa na mesta, ki jih želite poudariti.
  • Vivian Gray Romance Vanilla & Patchouli darilni set(za roke)
    Vivian Gray Romance Vanilla & Patchouli, kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom. Vsebina seta: Romance kremasto tekoče milo 250 ml Romance vlažilni losjon za roke 250 ml Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo za nego in regeneracijo kože za temeljito čiščenje kože Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Holika Holika Baby Silky Hand negovalne rokavice 15 ml
    Holika Holika Baby Silky Hand, 15 ml, Maske za roke za ženske, Izdelek Holika Holika Baby Silky Hand bo odlično dopolnil vašo dnevno rutino nege kože. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka obnavlja preprečuje suho kožo
  • Mr & Mrs Fragrance Niki Pure dišava za avto polnilna
    Mr & Mrs Fragrance Niki Pure, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto Mr & Mrs Fragrance Niki Pure naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • L’Oréal Paris Skin Perfection dvofazni odstranjevalec ličil za okoli oči in ustnic 125 ml
    L’Oréal Paris Skin Perfection, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil L’Oréal Paris Skin Perfection s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila kožo pušča svežo na koži ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje.
  • Farmona Dermacos Anti-Acne tonik za redukcijo razširjenih por 150 ml
    Farmona Dermacos Anti-Acne, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Farmona Dermacos Anti-Acne. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Mr & Mrs Fragrance Niki Equilibrium dišava za avto polnilna
    Mr & Mrs Fragrance Niki Equilibrium, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto Mr & Mrs Fragrance Niki Equilibrium naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: sveža dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh