Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske z webshopa Notino

38306
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • L’Oréal Paris Revitalift Filler dnevna krema za zapolnjenje gub proti staranju 50 ml
    L’Oréal Paris Revitalift Filler, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz L’Oréal Paris Revitalift Filler bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Ziaja Natural Olive maslo za telo 200 ml
    Ziaja Natural Olive, 200 ml, Masla za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Ziaja Olive Oil , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: obnavlja kožo koži daje žametno mehkobo izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Sisley So Intense krepilna maskara za ekstremen volumen in intenziven pogled odtenek 3 deep Blue 7,5 ml
    Sisley So Intense, 7,5 ml, maskare za ženske, Maskara Sisley So Intense daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic hrani in obnavlja trepalnice poudari obliko oči izrazito zgosti trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Shiseido Generic Skincare Perfect Cleansing Oil čistilno olje za odstranjevanje ličil 180 ml
    Shiseido Generic Skincare Perfect Cleansing Oil, 180 ml, Čiščenje obraza za ženske, Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila
  • Ziaja Natural Olive regeneracijska maska za lase 200 ml
    Ziaja Natural Olive, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Ziaja Olive Oil predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini izboljšuje prožnost lasnih vlaken lasem vrača naraven, zdrav videz krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Ziaja Natural Olive regeneracijski balzam 200 ml
    Ziaja Natural Olive, 200 ml, Balzami za ženske, Balzam Ziaja Olive Oil zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk zapira lasno površino in jo dela bolj odporno zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Lalique Les Compositions Parfumées Bronze parfumska voda uniseks 100 ml
    Lalique Les Compositions Parfumées Bronze, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Odkrijte dišavo, ki je ni možno nikamor uvrstiti, kljub temu pa mojstrsko poudari osebnost svojega nosilca. Uniseks parfumska voda Lalique Les Compositions Parfumées Bronze je prava dišava, ki vaši izvirnosti omogoči, da pride do izraza. cvetlična dišava orientalska dišava uniseks – za moške in za ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Kallos LAB 35 posvetlitvena meglica v pršilu 150 ml
    Kallos LAB 35, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Kallos LAB 35 daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lase pušča čudovito sijoče in vitalne kroti neobvladljive lase daje žametno mehkobo lasem nudi hidratacijo in hranila Navodilo za uporabo: Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Kallos LAB 35 šampon brez sulfatov in parabenov 500 ml
    Kallos LAB 35, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos LAB 35 učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: podaljšuje obstojnost barve las umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase pušča mehke Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • FraLab Maiolica Panarea dišeča sveča 390 g
    FraLab Maiolica Panarea, 390 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka FraLab Maiolica Panarea čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava sveža dišava zračno čista dišava Sestava: z vsebnostjo kokosovega voska bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • ETA Fenité 0328 90030 kodralnik na vroči zrak 1 kos
    ETA Fenité 0328 90030, 1 kos, Elektronika za ženske, Kodralnik za lase ETA Fenité 0328 90030 oblikuje vihrave kodre in doda vašim lasem popolno obliko v le nekaj minutah. Lastnosti: nežno navija lase in ustvarja moderne pričeske vrtljiv kabel možnost uravnavanja temperature funkcija samodejnega izklopa, ko likalnik ne deluje dlje časa funkcija ionizacije hladna konica za enostavnejše rokovanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • FraLab Maiolica Capri dišeča sveča 390 g
    FraLab Maiolica Capri, 390 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka FraLab Maiolica Capri čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava sadna dišava lesna dišava sladka aroma Sestava: z vsebnostjo kokosovega voska bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Alyssa Ashley Musk parfumska voda uniseks 100 ml
    Alyssa Ashley Musk, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Se odpravljate na zmenek, zabavo ali srečanje s prijatelji? Uniseks parfumska voda Alyssa Ashley Musk bo prišla prav vedno, kadar želite zasijati. Odkrijte tudi vi dišavo, ki bo popolnoma dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava lesna dišava sladka dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Alcina For Oily Skin fluid za obraz z AHA kislinami 10% 50 ml
    Alcina For Oily Skin, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Alcina For Oily Skin bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: oži razširjene pore kožo pušča žametno mehko na dotik izenačuje ton kože Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Real Techniques Original Collection Base čopič za kremasti in tekoči puder 1 kos
    Real Techniques Original Collection Base, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič Real Techniques Original Collection Base bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos kremastih izdelkov natančno in enostavno nanašanje Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • RefectoCil Eye Protection Regular zaščitni papirčki za barvanje trepalnic 96 kos
    RefectoCil Eye Protection Regular, 96 kos, Nega in urejanje trepalnic za ženske, Potruditi se pri ureditvi trepalnic se splača, saj namreč zmorejo odlično poudariti vaš pogled. Izdelek RefectoCil Eye Protection Regular vam z nego trepalnic zanesljivo pomaga. Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Alcina Effective Care gel za predel okoli oči s hladilnim učinkom 15 ml
    Alcina Effective Care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Alcina Effective Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice globinsko vlaži območju okoli oči daje mladosten videz
  • Alcina For Sensitive Skin serum za zmanjšanje žilic in rdečice kože 30 ml
    Alcina For Sensitive Skin, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Alcina For Sensitive Skin bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno.
  • Alcina Effective Care krema za predel okoli oči in ustnic z gladilnim učinkom 15 ml
    Alcina Effective Care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Alcina Effective Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila Navodilo za uporabo: Uporabljate ga lahko tudi za kožo na območju ustnic.
  • Alcina Effective Care balzam proti gubam za predel okoli oči (Reduces Lines and Small Wrinkles) 15 ml
    Alcina Effective Care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Lastnosti: koža je napeta in zglajena
  • Oranjito After Tan Sweet Melone vlažilni losjon za po sončenju 200 ml
    Oranjito After Tan Sweet Melone, 200 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Pripravek po sončenju v solariju Oranjito After Tan Sweet Melone podaljšuje trajanje pridobljene porjavelosti in vlaži kožo. Lastnosti: preprečuje predčasno staranje kože pomirja in obnavlja kožo preprečuje suho kožo podaljšuje videz porjavelosti intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Po sončenju nanesite na kožo celega telesa in enakomerno raznesite. Pustite, da se vpije. Primerno za uporabo po sončenju na soncu ali v solariju.
  • Oranjito After Tan Velvet Caramel vlažilni losjon za po sončenju 200 ml
    Oranjito After Tan Velvet Caramel, 200 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Da koža vašega telesa ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek za po sončenju Oranjito After Tan Velvet Caramel bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomagal koži pri obnovi in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: preprečuje predčasno staranje kože kožo pušča žametno mehko na dotik enostavno se raznaša in se hitro vpija pomirja kožo po sončenju krepi in podaljšuje porjavelost kože Navodilo za uporabo: Po sončenju nanesite na kožo celega telesa in enakomerno raznesite. Pustite, da se vpije.
  • Oranjito Level 3 Shake dvofazno pršilo za sončenje v solariju 200 ml
    Oranjito Level 3 Shake, 200 ml, Izdelki za sončenje v solariju za ženske, Bronasto porjavela koža je videti odlično, a kaj, če nimate možnosti ali želje preživljati časa na soncu ali pa hladno vreme ni primerno za sončenje? Pripravek za solarij Oranjito Level 3 Shake vam bo pomagal doseči popolno porjavelost kot s počitnic na morju, in to v solariju. Pospeši postopek porjavitve, podaljša njeno obstojnost, hkrati pa kožo ustrezno nahrani. Lastnosti: ne ščiti pred sončnim sevanjem preprečuje suho kožo pospešuje pridobivanje rjave barve kože podaljšuje videz porjavelosti Navodilo za uporabo: Uporabljajte le za sončenje v solariju.
  • Davines Minu Caper Blossom zaščitni balzam za barvane lase 250 ml
    Davines Minu Caper Blossom, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Davines Minu Caper Blossom zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje podaljšuje trajanje barve krepi barvo las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Tołpa Dermo Body Mum učvrstitvena krema za problematične predele 250 ml
    Tołpa Dermo Body Mum, 250 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Želite oblikovati problematične predele in doseči gladke in čvrste obline, o katerih sanjate? Pripravek Tołpa Dermo Body Mum vam bo pomagal na poti do vitkejše postave. Spodbudi izgorevanje maščob, zmanjša njihovo ponovno nalaganje in poveča učinkovitost vaših prizadevanj za zmanjšanje telesne teže z redno vadbo in uravnoteženo prehrano. Prispeva k zmanjšanju obsega predelov, kot so stegna, trebuh in zadnjica, poleg tega pa zgladi in učvrsti vašo kožo. Lastnosti: oži, oblikuje boke, zadnjico in stegna obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek s krožnimi gibi na območja telesa s prekomernim maščobnim tkivom in celulitom (boki, zadnjica, stegna). Masirajte, dokler se pripravek povsem ne vpije.
  • Montale Pretty Fruity parfumska voda uniseks 50 ml
    Montale Pretty Fruity, 50 ml, Parfumske vode uniseks, Sveža, hkrati pa skrivnostna. Sodobna, hkrati pa brezčasna. To je uniseks parfumska voda Montale Pretty Fruity , katere dišavna sestava je primerna tako za ženske kot tudi za moške. sadna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni sveža dišava, idealna za toplo vreme uniseks – za moške in za ženske
  • Jean-Louis Scherrer Jean-Louis Scherrer 1979 toaletna voda za ženske 100 ml
    Jean-Louis Scherrer Jean-Louis Scherrer 1979, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Novo odvisnost, ki je ne boste želeli opustiti, predstavlja toaletna voda za ženske Jean-Louis Scherrer Jean-Louis Scherrer 1979 . Očarala vas bo že s prvimi vonjavami, vsak naslednji dan pa vas bo prepričala, da si svoje mesto na vaši toaletni mizici vsekakor zasluži. cvetlična dišava orientalska dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Ziaja Goat's Milk dnevna vlažilna krema za suho kožo 50 ml
    Ziaja Goat's Milk, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Goat's Milk bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži globinsko hrani odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Wella Professionals Eimi Texture Touch stiling ilovica za lase z mat učinkom 75 ml
    Wella Professionals Eimi Texture Touch, 75 ml, Gline za modeliranje za lase za ženske, Stiling pripravek Wella Professionals Eimi Texture Touch bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: naravno utrjuje mat učinek ne obremenjuje las Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in uredite po potrebi.
  • Wella Professionals Eimi Perfect Me lahko mleko za popoln videz las 100 ml
    Wella Professionals Eimi Perfect Me, 100 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las Wella Professionals Eimi Perfect Me zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las gladi lasna vlakna lase pušča mehke in nežne na dotik Navodilo za uporabo: Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase.
  • Wella Professionals Eimi Just Brilliant balzam za sijaj in mehkobo las 75 ml
    Wella Professionals Eimi Just Brilliant, 75 ml, Pomade za lase za ženske, Stiling pripravek Wella Professionals Eimi Just Brilliant bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: s srednjim utrjevanjem poenostavlja oblikovanje zagotavlja zdrav lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
  • Wella Professionals Eimi Shape Control penasti utrjevalec za lase za fiksacijo in obliko level 4 300 ml
    Wella Professionals Eimi Shape Control, 300 ml, Utrjevalci in pršila za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek Wella Professionals Eimi Shape Control daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete utrdi pričesko hitro in enostavno oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase. Uredite po svojih željah.
  • Wella Professionals Eimi Flowing Form balzam za glajenje za valovite lase 100 ml
    Wella Professionals Eimi Flowing Form, 100 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Stiling pripravek Wella Professionals Eimi Flowing Form bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las gladi lasna vlakna poenostavlja oblikovanje Navodilo za uporabo: Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase.
  • Wella Professionals Eimi Sugar Lift sladkorno pršilo za volumen in sijaj 150 ml
    Wella Professionals Eimi Sugar Lift, 150 ml, Sijaji za lase za ženske, Stiling pripravek Wella Professionals Eimi Sugar Lift bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk lasem daje vitalnost in sijaj utrdi pričesko Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite.
  • Wella Professionals Eimi Shape Shift modelirna guma za lase 150 ml
    Wella Professionals Eimi Shape Shift, 150 ml, Kreme za lase za ženske, Stiling pripravek Wella Professionals Eimi Shape Shift bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: ustvarja popoln stajling za vsakodnevno oblikovanje las za ustvarjanje ustvarjalnih pričesk Navodilo za uporabo: Majhno količino izdelka podrgnite po dlaneh in s prsti ustvarite želeno pričesko.
  • Wella Professionals Eimi Ocean Spritz slano pršilo za učinek kot s plaže 150 ml
    Wella Professionals Eimi Ocean Spritz, 150 ml, Slana pršila za lase za ženske, Plažno pršilo Wella Professionals Eimi Ocean Spritz vašim lasem zagotavlja brezbrižen videz kot na morju. Lastnosti: ustvarja vsakdanje razmršen videz učinek plažnih kodrov zaščita pred UV-sevanjem Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno na suhe ali vlažne lase.
  • Avon True Colour maskara za podaljšanje trepalnic odtenek Blackest Black 7 ml
    Avon True Colour, 7 ml, maskare za ženske, Maskara Avon True Colour daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: čudovito zavije trepalnice ima dolgotrajen učinek podaljša dolžino trepalnic Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Eucerin AtopiControl krema za roke za suho do atopično kožo z izvlečkom ovsa 75 ml
    Eucerin AtopiControl, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Eucerin AtopiControl . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: ščiti kožo preprečuje suho kožo Vlaži in hrani kožo Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Bioderma Sensibio H2O micelarna voda za občutljivo kožo z dozirno pumpico 500 ml
    Bioderma Sensibio H2O, 500 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Bioderma Sensibio H2O. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: čisti pore v globino preprečuje prekomerno sušenje kože odstranjuje tudi odporna ličila ima osvežilne in pomirjajoče učinke uporablja se lahko tudi na občutljivi koži neguje in obnavlja uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Avon Advance Techniques Absolute Nourishment hranilni balzam z maroškim arganovim oljem 250 ml
    Avon Advance Techniques Absolute Nourishment, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Avon Advance Techniques Absolute Nourishment zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje podaljšuje trajanje barve Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Eucerin UreaRepair PLUS losjon za telo za suho in razdraženo kožo 10% Urea 400 ml
    Eucerin UreaRepair PLUS, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Eucerin UreaRepair PLUS bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: popravlja suho kožo globinsko vlaži kožo pomirja kožo in jo osvežuje Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Revlon Professional Revlonissimo Color Care šampon in balzam 2 v 1 za bakrene tone las brez sulfatov 275 ml
    Revlon Professional Revlonissimo Color Care, 275 ml, Šampon in balzam 2 v 1 za ženske, Šampon in balzam 2 v 1 Revlon Professional Revlonissimo vašim lasem nudi hitro in učinkovito nego v enem pripravku. Lastnosti: temeljito umiva lase in hkrati poenostavlja njihovo česanje podaljšuje trajanje barve krepi barvo las lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanašajte na vlažne lase. Spenite, rahlo masirajte lasišče in nato sperite.
  • Garnier Skin Naturals micelarna voda za mešano in občutljivo kožo 400 ml
    Garnier Skin Naturals, 400 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Garnier Skin Naturals . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: odstranjuje tudi odporna ličila kožo pušča povsem čisto uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Revlon Professional Revlonissimo Color Care šampon in balzam 2 v 1 za lase s prameni in bele lase brez sulfatov 275 ml
    Revlon Professional Revlonissimo Color Care, 275 ml, Šampon in balzam 2 v 1 za ženske, Šampon in balzam 2 v 1 Revlon Professional Revlonissimo Color Care vašim lasem nudi hitro in učinkovito nego v enem pripravku. Lastnosti: temeljito umiva lase in hkrati poenostavlja njihovo česanje krepi barvo las podaljšuje trajanje barve lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanašajte na vlažne lase. Spenite, rahlo masirajte lasišče in nato sperite.
  • Eucerin UreaRepair PLUS krema za noge za zelo suho kožo 10% Urea 100 ml
    Eucerin UreaRepair PLUS, 100 ml, kreme za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Eucerin UreaRepair PLUS odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: vlaži kožo popolno mehča in hrani celi razpokano kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte. Ne spirajte.
  • Eucerin UreaRepair PLUS krema za telo za suho kožo 5% Urea 450 ml
    Eucerin UreaRepair PLUS, 450 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Eucerin UreaRepair PLUS, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo koži vrača udobje in vitalnost obnavlja kožo zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži mehča in pomaga do svilnato gladke kože Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Kérastase Specifique Aminexil Cure Anti-Chute Intensive intenzivni tretma proti izpadanju las 10 x 6 ml
    Kérastase Specifique Aminexil Cure Anti-Chute Intensive, 10 x 6 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Kérastase Specifique Aminexil Cure Anti-Chute Intensive daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: aktivira lasne korenine povečuje gostoto in moč las kakovostno izboljša strukturo las odpravlja lomljenje las lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Eucerin UreaRepair PLUS krema za roke za suho kožo 5% Urea 75 ml
    Eucerin UreaRepair PLUS, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Eucerin UreaRepair PLUS. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo hitro se vpija preprečuje suho kožo ščiti kožo ščiti pred neugodnimi vplivi okolja Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Revlon Professional Revlonissimo Color Care šampon in balzam 2 v 1 za rdeče odtenke las brez sulfatov 275 ml
    Revlon Professional Revlonissimo Color Care, 275 ml, Šampon in balzam 2 v 1 za ženske, Šampon in balzam 2 v 1 Revlon Professional Revlonissimo Color Care vašim lasem nudi hitro in učinkovito nego v enem pripravku. Lastnosti: temeljito umiva lase in hkrati poenostavlja njihovo česanje podaljšuje trajanje barve krepi barvo las lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanašajte na vlažne lase. Spenite, rahlo masirajte lasišče in nato sperite.
  • Eucerin UreaRepair PLUS losjon za telo za zelo suho kožo 5% Urea 400 ml
    Eucerin UreaRepair PLUS, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Eucerin UreaRepair PLUS bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo intenzivno hrani in mehča Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Mancera Wild Candy parfumska voda uniseks 120 ml
    Mancera Wild Candy, 120 ml, Parfumske vode uniseks, Odkrijte dišavo, ki je ni možno nikamor uvrstiti, kljub temu pa mojstrsko poudari osebnost svojega nosilca. Uniseks parfumska voda Mancera Wild Candy je prava dišava, ki vaši izvirnosti omogoči, da pride do izraza. gurmanska dišava orientalska dišava uniseks – za moške in za ženske topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Sisley Double Tenseur Instant & Long-Term intenzivna učvrstitvena nega za obraz 30 ml
    Sisley Double Tenseur Instant & Long-Term, 30 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Sisley Double Tenseur Instant & Long-Term bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto kožo pušča žametno mehko na dotik koži daje svežost in svetlost izenačuje ton kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Parfums De Marly Layton parfumska voda uniseks 125 ml
    Parfums De Marly Layton, 125 ml, Parfumske vode uniseks, Se odpravljate na zmenek, zabavo ali srečanje s prijatelji? Uniseks parfumska voda Parfums De Marly Layton bo prišla prav vedno, kadar želite zasijati. Odkrijte tudi vi dišavo, ki bo popolnoma dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. orientalska dišava usnjena dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Eveline Cosmetics Gold Lift Expert luksuzna krema za oči in veke z 24-karatnim zlatom (SPF 8) 15 ml
    Eveline Cosmetics Gold Lift Expert, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Eveline Cosmetics Gold Lift Expert se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: osvežuje in gladi območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči gladi linije in drobne gubice koža je napeta in zglajena koži daje prožnost Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Cuba Tattoo parfumska voda za ženske 100 ml
    Cuba Tattoo, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Novo odvisnost, ki je ne boste želeli opustiti, predstavlja parfumska voda za ženske Cuba Tattoo . Očarala vas bo že s prvimi vonjavami, vsak naslednji dan pa vas bo prepričala, da si svoje mesto na vaši toaletni mizici vsekakor zasluži. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava poudari čutnost vsake ženske topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Cuba Night parfumska voda za ženske 100 ml
    Cuba Night, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Nikoli več ne zamudite priložnosti postati kraljica večera. Ženska parfumska voda Cuba Night vas bo v nekaj sekundah povzdignila v sijočo osebnost, katere čarom bo vsakdo podlegel v hipu. orientalska dišava cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Cuba Chic parfumska voda za ženske 100 ml
    Cuba Chic, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Cuba Chic je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. sadna dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Vichy Dercos Densi Solutions kura za povečanje gostote las 100 ml
    Vichy Dercos Densi Solutions, 100 ml, Aktivatorji rasti las za ženske, Nega brez spiranja Vichy Dercos Densi Solutions daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: povečuje gostoto in moč las aktivira lasne korenine Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Vichy Dercos Densi Solutions šampon za zgostitev 250 ml
    Vichy Dercos Densi Solutions, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Vichy Dercos Densi Solutions učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Lumene VALO Glow Boost posvetlitvena hranilna voda za obraz s hialuronsko kislino 30 ml
    Lumene VALO Glow Boost, 30 ml, Vode za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Lumene VALO Glow Boost bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Lumene VALO Arctic Berry posvetlitveno in vlažilno olje 30 ml
    Lumene VALO Arctic Berry, 30 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Lumene VALO Arctic Berry bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Semilac UV Hybrid Black & White gel lak za nohte odtenek 091 Glitter Milk 7 ml
    Semilac UV Hybrid Black & White, 7 ml, Modeliranje nohtov za ženske, Lak za nohte Semilac UV Hybrid Black & White vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek ima učinek manikure z gelom bori se proti lomljenju in cepljenju nohtov udobno se nanaša Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Dolce&Gabbana Light Blue Eau Intense parfumska voda za ženske 100 ml
    Dolce&Gabbana Light Blue Eau Intense, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si osvežitev na vroč poletni ali katerikoli drugi dan. Ženska parfumska voda Dolce&Gabbana Light Blue Eau Intense vas bo odela v dišavo, polno citrusnih tonov, ki vas bodo napolnili z energijo in prebudili vaše čute. citrusna dišava za sodobno žensko 21. stoletja sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Nivea Micellar Shampoo osvežujoči micelarni šampon 400 ml
    Nivea Micellar Shampoo, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Nivea Micellar Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži Sestava: ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Eisenberg Secret VI Cuir d'Orient parfumska voda za ženske 100 ml
    Eisenberg Secret VI Cuir d'Orient, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda Eisenberg Secret VI Cuir d'Orient. S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava usnjena dišava za temperamentne ženske, polne energije edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Eisenberg J’OSE deo-stik za ženske 75 ml
    Eisenberg J’OSE, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Eisenberg J’OSE sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem dopolnjuje dišavo iz iste linije dermatološko testirano Sestava: brez aluminijevih soli Navodilo za uporabo: Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Eisenberg Classique Crème Contour des Yeux & Lèvres krema proti gubam za predel okoli oči in ustnic 30 ml
    Eisenberg Classique Crème Contour des Yeux & Lèvres, 30 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Lastnosti: gladi ustnice in linije okoli ustnic območju okoli oči daje mladosten videz Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije. Uporabljate ga lahko tudi za kožo na območju ustnic.
  • Eisenberg Classique Masque Tenseur Remodelant učvrstitvena maska proti staranju kože 75 ml
    Eisenberg Classique Masque Tenseur Remodelant, 75 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Eisenberg Classique Masque Tenseur Remodelant bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Eisenberg Classique Soin Anti-Âge učvrstitvena krema proti gubam 50 ml
    Eisenberg Classique Soin Anti-Âge, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: globinsko hrani
  • Eisenberg Excellence Soin Sublimateur gelasta krema za predel okoli oči proti gubam, zabuhlosti in temnim kolobarjem 30 ml
    Eisenberg Excellence Soin Sublimateur, 30 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Eisenberg Excellence Soin Sublimateur se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz gladi linije in drobne gubice Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Eisenberg Classique Crème Fluide Hydratante lahka emulzija za zaščito pred zunanjimi vplivi 50 ml
    Eisenberg Classique Crème Fluide Hydratante, 50 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Eisenberg Classique Crème Fluide Hydratante bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno.
  • Eisenberg Classique Hydra Lifting lahka gelasta krema za intenzivno hidracijo 50 ml
    Eisenberg Classique Hydra Lifting, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eisenberg Classique Gel Contour des Yeux gel za predel okoli oči z učinkom liftinga proti oteklinam 30 ml
    Eisenberg Classique Gel Contour des Yeux, 30 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Eisenberg Classique Gel Contour des Yeux se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži osvežuje in gladi območje okoli oči odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi območju okoli oči daje mladosten videz Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Eisenberg Classique Soin des Mains vlažilna krema za roke proti pigmentnim madežem 50 ml
    Eisenberg Classique Soin des Mains, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Eisenberg Classique Soin des Mains. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka blaži znake staranja kože ščiti kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Eisenberg Classique Secret Actif Matifiant vlažilni fluid z matirajočim učinkom 50 ml
    Eisenberg Classique Secret Actif Matifiant, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži izenačuje ton kože obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eisenberg Classique Masque Hydratation Totale vlažilna in antioksidacijska maska za obraz 75 ml
    Eisenberg Classique Masque Hydratation Totale, 75 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Eisenberg Classique Masque Hydratation Totale bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: osvetljuje in osvežuje ne draži kože koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Eisenberg Classique Démaquillant Pur Biphase dvokomponentni odstranjevalec vodoodpornih ličil 150 ml
    Eisenberg Classique Démaquillant Pur Biphase, 150 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Eisenberg Classique Démaquillant Pur Biphase z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila krepi in hrani trepalnice Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje.
  • Eisenberg Classique Soin Anti-Stress pomirjajoča nočna krema za občutljivo in razdraženo kožo 50 ml
    Eisenberg Classique Soin Anti-Stress, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Eisenberg Classique Soin Anti-Stress bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja pomirja draženje in rdečico Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eisenberg Classique Crème Secret Premières Rides regeneracijska in vlažilna krema proti prvim znakom staranja kože 50 ml
    Eisenberg Classique Crème Secret Premières Rides, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Eisenberg Classique Crème Secret Premières Rides bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje pomlajuje kožo in ji daje energijo globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eisenberg Classique Complexe Anti-Âge hidrolipidni gel proti staranju kože 50 ml
    Eisenberg Classique Complexe Anti-Âge, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Eisenberg Classique Complexe Anti-Âge bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • La Roche-Posay Pure Vitamin C dnevna in nočna krema proti gubam za normalno do mešano kožo 40 ml
    La Roche-Posay Pure Vitamin C, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek La Roche-Posay Pure Vitamin C bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto izenačuje ton kože odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje pomirja draženje in rdečico Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • BaByliss PRO Dryers Bambino 5510E sušilec za lase (5510E) kos
    BaByliss PRO Dryers Bambino 5510E, 1 kos, Sušilci za lase za ženske
  • HERMÈS Jour d'Hermès parfumska voda polnilna za ženske 30 ml
    HERMÈS Jour d'Hermès, 30 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda HERMÈS Jour d'Hermès je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava orientalska dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Garnier Fructis Goodbye Damage šampon za okrepitev las za poškodovane lase 250 ml
    Garnier Fructis Goodbye Damage, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Garnier Fructis Goodbye Damage učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna obnavlja in hrani lase lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Police Passion toaletna voda za ženske 100 ml
    Police Passion, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Zapeljevanje je igra in privlačna dišava je žensko orožje, s katerim boste vedno v prednosti. Toaletna voda Police Passion vas bo ovila v čutno prefinjeno dišavo, kadarkoli boste hoteli zažareti. cvetlična dišava sadna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • L’Oréal Paris Elnett Satin lak za lase za sijaj 75 ml
    L’Oréal Paris Elnett Satin, 75 ml, Sijaji za lase za ženske, Lak za lase L’Oréal Paris Elnett Satin bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: močno utrjevanje ne lepi las in daje pričeski naraven videz lasem daje vitalnost in sijaj pripravek je prijazen do las ščiti pred UV-sevanjem Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Sisley Soapless Facial Cleansing Bar čistilno milo za obraz 125 g
    Sisley Soapless Facial Cleansing Bar, 125 g, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Sisley Soapless Facial Cleansing Bar pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Chanel Coco losjon za telo za ženske 200 ml
    Chanel Coco, 200 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Chanel Coco poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Brazil Keratin Hair Repair Therapy serum za razcepljene konice 100 ml
    Brazil Keratin Hair Repair Therapy, 100 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Brazil Keratin Hair Repair Therapy daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: preprečuje cepljenje konic odpravlja lomljenje las Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Brazil Keratin Macadamia & Wheat Germ Oil olje za lase in telo 100 ml
    Brazil Keratin Macadamia & Wheat Germ Oil, 100 ml, Klasična olja za lase za ženske, Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Sebastian Professional Texturizer gel za prožnost in volumen 150 ml
    Sebastian Professional Texturizer, 150 ml, Geli za lase za ženske, Gel za lase Sebastian Professional Texturizer zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: naravno utrjuje zagotavlja pričesko, ki bo zdržala cel dan ne obremenjuje las ustvarja popoln stajling Navodilo za uporabo: nanesite na lase in ustvarite želeni stajling.
  • Bioderma Atoderm Créme Ultra hranilna krema za telo za normalno do suho občutljivo kožo odišavljen 500 ml
    Bioderma Atoderm Créme Ultra, 500 ml, Otroška nega telesa za ženske, Krema za telo Bioderma Atoderm neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo mehča in pomaga do svilnato gladke kože koži vrača udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Roger & Gallet Fleur de Figuier osvežilna voda za ženske 100 ml
    Roger & Gallet Fleur de Figuier, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Ne skrivajte strastne plati svoje osebnosti. Ženska toaletna voda Roger & Gallet Fleur de Figuier je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Uglasila bo čutno noto vas in vse okoli vas. sadna dišava sladka dišava citrusna dišava za temperamentne ženske, polne energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Roger & Gallet Fleur de Figuier trdo milo 100 g
    Roger & Gallet Fleur de Figuier, 100 g, Trda mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Roger & Gallet Fleur de Figuier je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: nežno čisti kožo prijetno diši Hrani in vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Green Pharmacy Hair Care Calendula šampon za normalne in mastne lase 350 ml
    Green Pharmacy Hair Care Calendula, 350 ml, Šamponi za ženske, Šampon Green Pharmacy Hair Care Calendula učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase pušča mehke intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Rilastil Aqua vlažilna krema za obraz SPF 15 50 ml
    Rilastil Aqua, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Rilastil Aqua bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: pomlajuje kožo in ji daje energijo koži daje svežost in svetlost intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh