Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske z webshopa Notino

38306
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Roberto Cavalli Roberto Cavalli parfumska voda za ženske 30 ml
    Roberto Cavalli Roberto Cavalli, 30 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda Roberto Cavalli Roberto Cavalli . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava cvetlična dišava za temperamentne ženske, polne energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Loewe Agua toaletna voda uniseks 100 ml
    Loewe Agua, 100 ml, Toaletne vode uniseks, Odkrijte dišavo, ki je ni možno nikamor uvrstiti, kljub temu pa mojstrsko poudari osebnost svojega nosilca. Uniseks toaletna voda Loewe Agua je prava dišava, ki vaši izvirnosti omogoči, da pride do izraza. aromatična dišava z zeliščnimi toni citrusna dišava lesna dišava za ženske in moške dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Rowenta Premium Care Silence AC CV7920F0 sušilec za lase 1 kos
    Rowenta Premium Care Silence AC CV7920F0, 1 kos, Elektronika za ženske, Sušilec za lase Rowenta Premium Care Silence AC CV7920F0 zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske. Lastnosti: nežno posuši lase ohranja zdrav videz las odpravlja poškodbe las zaradi vpliva toplote sestavni del je difuzor možnost uravnavanja hitrosti Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Bond No. 9 Downtown Soho parfumska voda uniseks 100 ml
    Bond No. 9 Downtown Soho, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Se odpravljate na zmenek, zabavo ali srečanje s prijatelji? Uniseks parfumska voda Bond No. 9 Downtown Soho bo prišla prav vedno, kadar želite zasijati. Odkrijte tudi vi dišavo, ki bo popolnoma dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava lesna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Grown Alchemist Detox Serum razstrupljevalni serum za obraz 30 ml
    Grown Alchemist Detox Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Grown Alchemist Detox Serum bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože obnavlja prožnost kože učinkovito vlaži in nahrani obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Ziaja Silk vlažilni losjon za telo z karitejevim maslom 400 ml
    Ziaja Silk, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Ziaja Silk bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo koži vrača prožnost učinkovito obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Ziaja Basic Care dnevna krema proti gubam s koencimom Q10 50 ml
    Ziaja Basic Care, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Basic Care bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Grown Alchemist Activate krema za predel okoli oči za korekcijo temnih kolobarjev in gub 15 ml
    Grown Alchemist Activate, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Grown Alchemist Activate se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz koži daje prožnost Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Grown Alchemist Activate serum za obraz za zmanjšanje znakov staranja 30 ml
    Grown Alchemist Activate, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Grown Alchemist Activate bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije obnavlja prožnost kože koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani pomaga odstranjevati znake staranja kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Grown Alchemist Cleanse nežni čistilni gel 200 ml
    Grown Alchemist Cleanse, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Grown Alchemist Cleanse pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Grown Alchemist Activate intenzivno antioksidacijsko olje za dan in noč šipek in rakitovec 25 ml
    Grown Alchemist Activate, 25 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Grown Alchemist Activate bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: obnavlja in vlaži globinsko hrani obnavlja prožnost kože revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože kožo pušča žametno mehko Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Weleda Pregnancy growth oil for stretch marks olje za strije 100 ml
    Weleda Pregnancy growth oil for stretch marks, 100 ml, Nega telesa med nosečnostjo in po porodu za ženske, Vam zaradi nosečnosti raste trebušček, poskušate shujšati ali greste na zmanjšanje prsi? Kadarkoli se spremeni obseg vašega telesa, se mora koža prilagoditi tem spremembam, zato je nagnjena k nastanku strij. Pripravek Weleda Pregnancy growth oil for stretch marks vam ne bo pomagal le preprečiti njihovega nastanka, temveč tudi zmanjšati vidnost tistih, ki so se že pojavile. Nahrani kožo, okrepi njeno povrhnjico in izboljšuje njeno elastičnost. Vezivno tkivo se obnovi, njegova struktura pa postane odpornejša proti poškodbam. Lastnosti: kožo pušča prožno in voljno vidno mehča kožo kožo pušča žametno mehko ščiti kožo med nosečnostjo Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Moschino Pink Bouquet toaletna voda za ženske 100 ml
    Moschino Pink Bouquet, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Ne skrivajte strastne plati svoje osebnosti. Ženska toaletna voda Moschino Pink Bouquet je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Uglasila bo čutno noto vas in vse okoli vas. cvetlična dišava sadna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Revlon Charlie White toaletna voda za ženske 100 ml
    Revlon Charlie White, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Revlon Charlie White vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava čista sveža dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Vichy Deodorant kremasti antiperspirant za vse tipe kože 30 ml
    Vichy Deodorant, 30 ml, Antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Vichy Deodorant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ne pušča madežev na oblačilih Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Sebastian Professional Penetraitt balzam za poškodovane in kemično obdelane lase 250 ml
    Sebastian Professional Penetraitt, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Sebastian Professional Penetraitt zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: popravlja mehanske in kemične poškodbe izboljšuje strukturo las lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Mary Kay Satin Hands krema za roke za vse tipe kože 85 g
    Mary Kay Satin Hands, 85 g, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Mary Kay Satin Hands . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: hitro se vpija ščiti kožo Vlaži in hrani kožo Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Lanvin Éclat d'Arpège losjon za telo za ženske 150 ml
    Lanvin Éclat d'Arpège, 150 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Lanvin Éclat d'Arpège poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik koži vrača prožnost dobro se nanaša in se enostavno vpija dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Roger & Gallet Shiso osvežilna voda za ženske 100 ml
    Roger & Gallet Shiso, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Roger & Gallet Shiso vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. citrusna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni cvetlična dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • L’Oréal Professionnel Mythic Oil lahka oljasta maska za normalne do tanke lase brez parabenov in silikonov 200 ml
    L’Oréal Professionnel Mythic Oil, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase L’Oréal Professionnel Mythic Oil predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: izboljšuje prožnost lasnih vlaken intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk obnavlja strukturo las lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Delia Cosmetics Cameleo BB keratin maska za poškodovane lase 200 ml
    Delia Cosmetics Cameleo BB, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Delia Cosmetics Cameleo BB predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna ščiti lase pred visokimi temperaturami izboljšuje prožnost lasnih vlaken obnavlja strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Gillette Venus Swirl Extra Smooth nadomestne britvice 4 kos
    Gillette Venus Swirl Extra Smooth, 4 kos, Depilacija in epilacija za ženske, Z brivnikom ne dosegate enako natančnih rezultatov kot prej? Čas je, da zamenjate rezilo. Nadomestne britvice Gillette Venus Swirl Extra Smooth in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrit obraz, ki bo enak, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: enostavna menjava brivnih glav britvice zagotavljajo gladko britje integrirani vlažilni trakovi sproščajo negovalne snovi Navodilo za uporabo: Uporabljajte za britje. Brivno glavo zamenjajte za novo, ko se obrabijo ali otopijo rezila.
  • Kringle Candle Kitchen Spice dišeča sveča 624 g
    Kringle Candle Kitchen Spice, 624 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Kringle Candle Kitchen Spice čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: začinjena aroma lesna dišava sladka aroma dolgo gorenje luksuzni dodatek vsakega interjerja čisto gorenje Sestava: stenj brez svinca bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Gillette Venus Deluxe Smooth Swirl brivnik + nadomestne britvice 1 kos
    Gillette Venus Deluxe Smooth Swirl, 1 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Gillette Venus Deluxe Smooth Swirl je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: prilagaja se obliki telesa vsebuje nagibno glavo brije hitro in preprosto strojček je opremljen z vlažilnim trakom glava strojčka je zamenljiva ne draži kože Navodilo za uporabo: Brivno glavo zamenjajte za novo, ko se vlažilni trakovi obrabijo ali rezila postanejo topa.
  • Gillette Venus Tropical brivnik za enkratno uporabo 3 kos
    Gillette Venus Tropical, 3 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Gillette Venus Tropical je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto prilagaja se obliki telesa ne draži kože zagotavlja temeljito britje in natančne rezultate enostavno rokovanje Navodilo za uporabo: Uporabite brivsko peno ali kremo in nato obrijte kožo z dolgimi rahlimi potegi.
  • L’Oréal Professionnel Mythic Oil hranilna maska za goste in neobvladljive lase brez parabenov 200 ml
    L’Oréal Professionnel Mythic Oil, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase L’Oréal Professionnel Mythic Oil predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži izboljšuje prožnost lasnih vlaken lasem vrača naraven, zdrav videz poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las obnavlja strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Gillette Satin Care Olay Vanilla Dream gel za britje Vanilla Dream 200 ml
    Gillette Satin Care Olay Vanilla Dream, 200 ml, Depilacija in epilacija za ženske, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek Gillette Satin Care Olay Vanilla Dream zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake dlačice brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vaše kože. Lastnosti: lajša drsenje brivnika zagotavlja natančno in hitro britje preprečuje draženje Navodilo za uporabo: Optimalno količino pripravka nanesite na kožo, enakomerno raznesite in rahlo spenite.
  • Gillette Venus ComfortGlide Olay Coconut nadomestne britvice 4 kos
    Gillette Venus ComfortGlide Olay Coconut, 4 kos, Depilacija in epilacija za ženske, Z brivnikom ne dosegate enako natančnih rezultatov kot prej? Čas je, da zamenjate rezilo. Nadomestne britvice Gillette Venus ComfortGlide Olay Coconut in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrit obraz, ki bo enak, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: enostavna menjava brivnih glav britvice zagotavljajo gladko britje gel za britje ni potreben – dovolj je uporaba vode integrirani vlažilni trakovi sproščajo negovalne snovi Navodilo za uporabo: Brivnik namočite, da se ustvari lahka pena. Brivno glavo zamenjajte za novo, ko se vlažilni trakovi obrabijo. Uporabljajte za britje.
  • Bione Cosmetics Calendula kozmetični vazelin 155 ml
    Bione Cosmetics Calendula, 155 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Bione Cosmetics Calendula , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: obnavlja kožo intenzivno hrani in mehča globinsko vlaži kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • Dermacol Sweet Jasmine & Patchouli parfumska voda za ženske 50 ml
    Dermacol Sweet Jasmine & Patchouli, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Dermacol Sweet Jasmine & Patchouli je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cvetlična dišava orientalska dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Urban Decay 24/7 Glide-On-Eye dolgoobstojni svinčnik za oči odtenek LSD 1.2 g
    Urban Decay 24/7 Glide-On-Eye, 1.2 g, Svinčniki za oči za ženske, Črtala za oči Urban Decay 24/7 Glide-On-Eye poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva črte so odporne proti drgnjenju izdelek je vodoodporen ustvarja močno in šibko linijo ustvarja privlačen dramatičen videz Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • SVR Xérial krema za roke in noge za zelo suho in poškodovano kožo 50 ml
    SVR Xérial, 50 ml, kreme za noge za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema SVR Xérial . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: ščiti kožo preprečuje suho kožo celi razpokano kožo Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Vichy Dercos Ultra Soothing 200 ml
    Vichy Dercos Ultra Soothing, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Vichy Dercos Ultra Soothing učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži odstranjuje prhljaj Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Mancera Intense Black Black Prestigium parfumska voda uniseks 120 ml
    Mancera Intense Black Black Prestigium, 120 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Mancera Intense Black Black Prestigium je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. lesna dišava cipresna dišava uniseks – za moške in za ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Kringle Candle Watercolors čajna sveča 42 g
    Kringle Candle Watercolors, 42 g, Čajne sveče Dišave za dom, Čajna svečka Kringle Candle Watercolors dodatno poudari vzdušje vsake romantične večerje ali vsakdanjika. Svečka v svečniku pa lahko postane tudi modni dodatek vašega doma in prijetno odišavi vsak manjši prostor. S kombinacijo različnih dišav lahko ustvarite dišeče doživetje po lastnih željah. Lastnosti: sadna dišava sveža dišava zračno čista dišava Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Dr. Santé Keratin regeneracijski serum za razcepljene konice 50 ml
    Dr. Santé Keratin, 50 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Dr. Santé Keratin daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: preprečuje cepljenje konic lasem nudi hidratacijo in hranila ima regeneracijske učinke lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • Dr. Santé Keratin regeneracijsko pršilo za krhke lase brez sijaja 150 ml
    Dr. Santé Keratin, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Dr. Santé Keratin daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las lasem nudi hidratacijo in hranila povečuje gostoto in moč las lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • Dr. Santé Keratin regeneracijski in vlažilni šampon za krhke lase brez sijaja 250 ml
    Dr. Santé Keratin, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Dr. Santé Keratin učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Ducray Melascreen gladilni serum proti pigmentnim madežem in gubam 30 ml
    Ducray Melascreen, 30 ml, Serumi za obraz uniseks, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Ducray Melascreen bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože učinkovito vlaži in nahrani koži vrača svežino in mladostno lepoto pomaga gladiti gubice in drobne linije Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • Mancera Aoud Vanille parfumska voda uniseks 120 ml
    Mancera Aoud Vanille, 120 ml, Parfumske vode uniseks, Se odpravljate na zmenek, zabavo ali srečanje s prijatelji? Uniseks parfumska voda Mancera Aoud Vanille bo prišla prav vedno, kadar želite zasijati. Odkrijte tudi vi dišavo, ki bo popolnoma dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. orientalska dišava sladka dišava uniseks – za moške in za ženske topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Davines Naturaltech Purifying Shampoo čistilni šampon proti prhljaju 250 ml
    Davines Naturaltech Purifying Shampoo, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Davines Naturaltech Purifying Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj obnavlja in hrani lase lase pušča mehke intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Olaplex N°3 Hair Perfector zdravilna nega za poškodovane in krhke lase 100 ml
    Olaplex N°3 Hair Perfector, 100 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Olaplex N°3 Hair Perfector predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini obnavlja strukturo las krepi lasna vlakna deluje v globino lasnega vlakna podaljšuje trajanje barve Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Yonelle Infusíon intenzivna lifting krema za učvrstitev kože N°1 55 ml
    Yonelle Infusíon, 55 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Yonelle Infusíon bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Yonelle Infusíon hranilna nočna krema z regeneracijskim učinkom 55 ml
    Yonelle Infusíon, 55 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Yonelle Infusíon bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: globinsko hrani odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte.
  • G.U.M Soft-Picks +Fluoride dentalni zobotrebci X-Large 40 kos
    G.U.M Soft-Picks +Fluoride, 40 kos, Medzobne ščetke za moške, Dodatna nega medzobne higiene G.U.M Soft-Picks +Fluoride vam bo pomagala ohranjati zdrave in lepe zobe. Lastnosti: lajša čiščenje medzobnih prostorov odstranjuje zobne obloge iz medzobnega prostora Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Chanel N°5 parfumsko milo za ženske 150 g
    Chanel N°5, 150 g, Parfumirana mila za ženske, Na lastno kožo se prepričajte, da je lahko tudi običajno umivanje rok, prhanje ali kopel neobičajno doživetje. Parfumirano milo Chanel N°5 odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije, obenem pa z vaše kože odstrani umazanije. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok prijetno diši podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Palmer’s Hand & Body Cocoa Butter Formula hranilno maslo za telo za suho kožo 200 g
    Palmer’s Hand & Body Cocoa Butter Formula, 200 g, Masla za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Palmer’s Hand & Body Cocoa Butter Formula, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost koži zagotavlja dolgotrajno prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Palmer’s Pregnancy Cocoa Butter Formula masažni losjon proti strijam 250 ml
    Palmer’s Pregnancy Cocoa Butter Formula, 250 ml, Nega telesa med nosečnostjo in po porodu za ženske, Vam zaradi nosečnosti raste trebušček, poskušate shujšati ali greste na zmanjšanje prsi? Kadarkoli se spremeni obseg vašega telesa, se mora koža prilagoditi tem spremembam, zato je nagnjena k nastanku strij. Pripravek Palmer’s Pregnancy Cocoa Butter Formula vam ne bo pomagal le preprečiti njihovega nastanka, temveč tudi zmanjšati vidnost tistih, ki so se že pojavile. Nahrani kožo, okrepi njeno povrhnjico in izboljšuje njeno elastičnost. Vezivno tkivo se obnovi, njegova struktura pa postane odpornejša proti poškodbam. Lastnosti: ugodno deluje proti strijam in brazgotinam izboljšuje prožnost kože vlaži in globinsko hrani ščiti kožo med nosečnostjo Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka nežno vmasirajte v kožo na težavnih mestih telesa.
  • Declaré Age Control učvrstitvena krema proti gubam za mladostni videz 50 ml
    Declaré Age Control, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži globinsko hrani odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Dermedic Normacne Preventi pomirjajoči čistilni tonik za mastno in mešano kožo 200 ml
    Dermedic Normacne Preventi, 200 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Dermedic Normacne Preventi. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: regulira tvorbo kožnega sebuma takoj pomirja kožo zmanjšuje znake aken osvežuje in osvetljuje Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eubos Dry Skin Urea 5% vlažilni šampon za suho in srbeče lasišče 200 ml
    Eubos Dry Skin Urea 5%, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Eubos Dry Skin Urea 5% učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Eubos Hyaluron kremasti serum za predel okoli oči 15 ml
    Eubos Hyaluron, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Eubos Hyaluron odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: koži vrača prožnost učinkovito gladi linije in drobne gubice zapolnjuje gubice in linije globinsko vlaži in obnavlja kožo koži daje svež in spočit videz Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite.
  • Eubos Sensitive krema za prhanje s termalno vodo 200 ml
    Eubos Sensitive, 200 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Eubos Sensitive je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Eubos Sensitive regeneracijska in zaščitna krema za roke 75 ml
    Eubos Sensitive, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Eubos Sensitive . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: obnavlja Vlaži in hrani kožo ščiti kožo koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Eubos Hyaluron zaščitna krema proti staranju kože SPF 20 50 ml
    Eubos Hyaluron, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Eubos Hyaluron bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Eubos Sensitive vlažilna krema s termalno vodo 50 ml
    Eubos Sensitive, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Eubos Sensitive bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Maybelline Lash Sensational vodoodporna maskara za podaljšanje, privihanje in volumen odtenek Black 9,4 ml
    Maybelline Lash Sensational, 9,4 ml, maskare za ženske, Maskara Maybelline Lash Sensational daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: hitro in enostavno nanašanje čudovito zavije trepalnice ima intenzivno barvo podaljša dolžino trepalnic Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Eubos Feminin emulzija za intimno higieno 200 ml
    Eubos Feminin, 200 ml, Geli za intimno higieno za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Eubos Feminin nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja zmanjšuje draženje in rdečico zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Eubos Sensitive olje za prhanje za suho do zelo suho kožo 200 ml
    Eubos Sensitive, 200 ml, Olja za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Olje za prhanje Eubos Sensitive je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagalo odstraniti vse nečistoče, temveč bo kožo tudi ustrezno navlažilo in na njej pustilo zaščitni film. Popolno čistočo z njim dosežete, ne da bi prišlo do poškodbe naravne lipidne plasti na površini kože. Lastnosti: skrbno umije in očisti kožo celega telesa intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko na dotik mehča in povečuje elastičnost kože koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Sensai Cellular Performance Emultion I (Light) emulzija proti gubam za normalno do mešano kožo 100 ml
    Sensai Cellular Performance Emultion I (Light), 100 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Sensai Cellular Performance Emultion I (Light) bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje obnavlja in poživlja globinsko hrani koži daje svežost in svetlost pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Sensai Cellular Performance Extra Intensive Essence revitalizacijski serum proti gubam 40 ml
    Sensai Cellular Performance Extra Intensive Essence, 40 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Sensai Cellular Performance Extra Intensive Essence bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože krepi konture obraza obnavlja prožnost kože koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Chanel Le Lift Lip And Contour Care lifting nega za predel okoli ustnic 15 ml
    Chanel Le Lift Lip And Contour Care, 15 ml, Nega za okolico ustnic za ženske, Predel ustnic ima svoje posebnosti. To je denimo eno od mest, kjer se pogosto pojavljajo znaki tako staranja kot razdraženosti. Zato je nega Chanel Le Lift Lip And Contour Care razvita tako, da zadovoljuje posebne potrebe občutljive kože tega predela. Zagotavlja vlaženje, preprečuje neželeno izsuševanje in spodbuja zdrav videz predela ustnic. Tako zagotavlja, da bo vaš nasmeh še lepši. Lastnosti: daje učinek polnejših ustnic gladi ustnice in linije okoli ustnic izrazito obnavlja in ščiti ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila zmanjšuje pojav drobnih gubic Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite na čiste ustnice in njihovo okolico in pustite, da se vpije.
  • Chanel Hydra Beauty Micro Sérum intenzivni vlažilni serum z mikro kroglicami 30 ml
    Chanel Hydra Beauty Micro Sérum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Chanel Hydra Beauty Micro Sérum bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani izenačuje barvni odtenek kože obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje koži daje kompaktnost koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Embryolisse Anti-Aging hranilna in revitalizacijska krema za zrelo kožo 75 ml
    Embryolisse Anti-Aging, 75 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Embryolisse Anti-Aging bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Embryolisse Nourishing Cares zaščitni balzam za ustnice z vlažilnim učinkom 4 g
    Embryolisse Nourishing Cares, 4 g, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Embryolisse Nourishing Cares je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnice pušča mehke in gladke suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Embryolisse Moisturizers intenzivna vlažilna maska z regeneracijskim učinkom 50 ml
    Embryolisse Moisturizers, 50 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Embryolisse Moisturizers bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Embryolisse Cleansers and Make-up Removers nežno čistilno milo 100 g
    Embryolisse Cleansers and Make-up Removers, 100 g, Trda mila za ženske, Trdo milo Embryolisse Cleansers and Make-up Removers je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: nežno čisti kožo Hrani in vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Embryolisse Anti-Aging intenzivna gladilna maska za obraz 60 ml
    Embryolisse Anti-Aging, 60 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Embryolisse Anti-Aging bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani koži vrača prožnost in občutek udobja osvetljuje in osvežuje celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Jil Sander Sport Water for Women losjon za telo za ženske 150 ml
    Jil Sander Sport Water for Women, 150 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Jil Sander Sport Water for Women poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Ziaja Goat's Milk maska za suho kožo 7 ml
    Ziaja Goat's Milk, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Goat's Milk bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Catrice Sun Glow bronz puder odtenek 030 Medium Bronze 9.5 g
    Catrice Sun Glow, 9.5 g, Rdečila za lica, Bronzerji za ženske, Bronzer Catrice Sun Glow izpopolni videz vaše kože in ji doda učinek rahle porjavitve. Lastnosti: obrazu doda zdrav in svež videz ima mat učinek na kožo deluje naravno Navodilo za uporabo: Če želite definirati obraz in poudariti konture, nanesite ob straneh čela, pod ličnice, na spodnji del brade ali ob straneh nosu.
  • Ziaja Orange Butter balzam za ustnice 10 ml
    Ziaja Orange Butter, 10 ml, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Ziaja Orange Butter je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani popravlja razpokane ustnice ustnice pušča mehke in gladke Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • St. Moriz Fast Tan samoporjavitvena pena za hitro porjavitev 200 ml
    St. Moriz Fast Tan, 200 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek za telo St. Moriz Fast Tan vaši koži zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi kožo svojega telesa izpostavljali soncu. Lastnosti: koži daje bronast pridih postopoma temni odtenek kože enostavno se raznaša in se odlično vpija mehča kožo ima dolgotrajen učinek ne pušča madežev Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite. Na najboljši rezultat uporabite dodatno rokavico. Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite.
  • St. Moriz Tanning Mist samoporjavitveno pršilo odtenek Medium 150 ml
    St. Moriz Tanning Mist, 150 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek za telo St. Moriz Tanning Mist vaši koži zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi kožo svojega telesa izpostavljali soncu. Lastnosti: koži daje zdrav videz s poljubom sonca enostavno se raznaša in se odlično vpija zagotavlja učinek intenzivnega sončenja ima dolgotrajen učinek ne pušča madežev vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite. Na najboljši rezultat uporabite dodatno rokavico.
  • Catrice All Matt Plus matirajoči puder odtenek 025 Sand Beige 10 g
    Catrice All Matt Plus, 10 g, Pudri za ženske, Puder Catrice All Matt Plus popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: popolno matira kožo koži daje žameten učinek prekriva nepopolnosti kože in izenačuje njen odtenek zagotavlja svež videz Navodilo za uporabo: Nanesite puder na obraz s čopičem za matiranje kože ali utrditvijo make upa.
  • Ziaja Cocoa Butter piling za prhanje 200 ml
    Ziaja Cocoa Butter, 200 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Ziaja Cocoa Butter bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna odstranjuje odmrle kožne celice Vlaži in hrani kožo umije vso umazanijo Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Phytorelax Laboratories Bio Detox Charcoal čistilna in razstrupljevalna maska z aktivnim ogljem 75 ml
    Phytorelax Laboratories Bio Detox Charcoal, 75 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Phytorelax Laboratories Bio Detox Charcoal bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: sprošča umazanijo v porah in jih oži kožo čisti v globino razstruplja kožo preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja osvetljuje in osvežuje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Phytorelax Laboratories Bio Active Age Goji nežno čistilno mleko za zrelo kožo 200 ml
    Phytorelax Laboratories Bio Active Age Goji, 200 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Phytorelax Laboratories Bio Active Age Goji z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto kožo hrani koža je na dotik nežna in voljna Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Holika Holika Hyaluronic intenzivno vlažilna krema s hialuronsko kislino 100 ml
    Holika Holika Hyaluronic, 100 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Holika Holika Hyaluronic bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Holika Holika One Solution Super Energy Ampoule pomirjujoči vlažilni serum 30 ml
    Holika Holika One Solution Super Energy Ampoule, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Holika Holika One Solution Super Energy Ampoule bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani osvetljuje mehča izenačuje barvni odtenek kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Phytorelax Laboratories Bio Hydro Avena serum za obraz s hialuronsko kislino 30 ml
    Phytorelax Laboratories Bio Hydro Avena, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Phytorelax Laboratories Bio Hydro Avena bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani krepi konture obraza koži vrača svežino in mladostno lepoto Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Thalgo Spiruline Boost Energising Anti-Pollution Gel-Cream poživitvena gelasta krema za prve gube 50 ml
    Thalgo Spiruline Boost Energising Anti-Pollution Gel-Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Thalgo Spiruline Boost Energising Anti-Pollution Gel-Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži daje svežost in svetlost kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte.
  • Thalgo Spiruline Boost Energising Detoxifying Serum poživljajoči serum 30 ml
    Thalgo Spiruline Boost Energising Detoxifying Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Thalgo Spiruline Boost Energising Detoxifying Serum bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije učinkovito vlaži in nahrani kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi osvetljuje Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • Clinique Liquid Facial Soap Oily Skin Formula tekoče milo za mastno in mešano kožo 400 ml
    Clinique Liquid Facial Soap Oily Skin Formula, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Clinique Liquid Facial Soap pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Notino Wooden Collection Smudge brush čopič za senčenje oči 1 kos
    Notino Wooden Collection Smudge brush, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske
  • Clinique Superdefense™ SPF 25 Fatigue + 1st Signs Of Age Multi-Correcting Cream krema proti prvim znakom staranja za mastno in mešano kožo SPF 25 50 m
    Clinique Superdefense™ SPF 25 Fatigue + 1st Signs Of Age Multi-Correcting Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Clinique Superdefense™ SPF 25 Fatigue + 1st Signs Of Age Multi-Correcting Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: ščiti kožo pred prostimi radikali kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi pomlajuje kožo in ji daje energijo koži daje svežost in svetlost koži vrača mladosten videz odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje izenačuje ton kože Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Rimmel Wonder'Full Volume Colourist maskara za ekstremni volumen in intenzivno črno barvo odtenek 001 Black 11 ml
    Rimmel Wonder'Full Volume Colourist, 11 ml, maskare za ženske, Maskara Rimmel Wonder'Full Volume Colourist daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima intenzivno barvo zagotavlja poln volumen že z enim slojem ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Yankee Candle Clean Cotton votivna sveča 49 g
    Yankee Candle Clean Cotton, 49 g, Votivne sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Clean Cotton čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: zračno čista dišava sveža dišava Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • ARTDECO Eye Liner Khol dolgoobstojni svinčnik za oči odtenek 223.01 Black 1.2 g
    ARTDECO Eye Liner Khol, 1.2 g, Svinčniki za oči za ženske, Črtala za oči ARTDECO Eye Liner poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: ustvarja privlačen dramatičen videz črte so odporne proti drgnjenju izdelek je vodoodporen ustvarja močno in šibko linijo Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Yankee Candle Red Raspberry votivna sveča 49 g
    Yankee Candle Red Raspberry, 49 g, Votivne sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Red Raspberry čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sadna dišava sladka aroma sveža dišava Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • RYOR Lemongrass mehčalni sladkorni piling za telo 325 g
    RYOR Lemongrass, 325 g, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo RYOR Lemongrass bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice koža je po uporabi mehka in voljna Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Chanel Coco Noir krema za telo za ženske 150 g
    Chanel Coco Noir, 150 g, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Chanel Coco Noir poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • GUERLAIN Beauty Skin Cleansers Micellar Lotion micelarna čistilna voda za obraz in oči 200 ml
    GUERLAIN Beauty Skin Cleansers Micellar Lotion, 200 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda GUERLAIN Beauty Skin Cleansers Micellar Lotion. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: preprečuje prekomerno sušenje kože ima osvežilne in pomirjajoče učinke uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • RYOR Lemongrass osvežujoč gel za prhanje 200 ml
    RYOR Lemongrass, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje RYOR Lemongrass . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: mehča in povečuje elastičnost kože pri umivanju ustvarja bogato peno koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Inebrya Pro-Volume balzam za volumen 300 ml
    Inebrya Pro-Volume, 300 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Inebrya Pro-Volume zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje lasem daje volumen in prožnost lasem zagotavlja očarljiv lesk izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Dermedic Hydrain3 Hialuro globinsko vlažilni kremasti gel 50 ml
    Dermedic Hydrain3 Hialuro, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Dermedic Hydrain3 Hialuro bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži koži vrača trdnost in jo pušča napeto koži daje svežost in svetlost pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • L’Oréal Paris Revitalift Filler krema za predel okoli oči proti globokim gubam 15 ml
    L’Oréal Paris Revitalift Filler, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči L’Oréal Paris Revitalift Filler se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz koži daje prožnost Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • L’Oréal Paris Revitalift Filler nočna krema za polnjenje gub proti staranju 50 ml
    L’Oréal Paris Revitalift Filler, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz L’Oréal Paris Revitalift Filler bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz intenzivno vlaži obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh