Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za otroke

83182
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroška obleka Guess
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška obleka z mešanico lanu Mini Rodini bela barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Nabran kroj.- Kratek rokav.- Model z ovratnikom.
  • Otroška bombažna obleka Mini Rodini rdeča barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Model z okrasnimi volančki.- Nabran kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.
  • Otroška obleka Tommy Hilfiger bela barva
    - Model je izdelan iz materialov, pridobljenih iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni interakcijo kmetov z ritmi narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, posledica pa sta boljša hrana za rejne živali in bolj zdrava zemlja.- Nabran kroj.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroške kratke hlače z mešanico lana Mini Rodini bela barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Ohlapen model.- Z žepi.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške kratke hlače Mini Rodini rjava barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Okrasni detajl.
  • Otroške kratke hlače Mini Rodini rdeča barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške kratke hlače Mini Rodini bela barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Oprijet model.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške bombažne kratke hlače Mini Rodini siva barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroška bombažna kratka majica Mini Rodini roza barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.
  • Otroška kratka majica Mini Rodini rjava barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.
  • Otroška bombažna kratka majica Mini Rodini siva barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Kroj oversize.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Otroška bombažna majica adidas Originals TREFOIL TEE roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški natikači Pepe Jeans OBAN FUN G srebrna barva
    - Zgornji del je nastavljiv po širini.- Tekstilna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroške teniske Vans UY Old Skool V turkizna barva
    - Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroška bombažna kratka majica Vans GR FLYING V CREW GIRLS roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 129-139,5 cm.
  • Otroški bombažen pulover Desigual bež barva
    - Okrogel, rebrast izrez.- Ohlapen kroj.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s potiskom.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.
  • Otroški bombažen pulover Desigual bela barva
    - Ohlapen kroj.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Okrogel, rebrast izrez.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.
  • Otroški bombažen pulover Desigual bela barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s kapuco.- Vzorčasta pletenina.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.
  • Otroški bombažen pulover Desigual mornarsko modra barva
    - Ohlapen kroj.- Okrogli izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.
  • Otroška bombažna bejzbolska kapa United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Komplet za dojenčka Mayoral Newborn rdeča barva
    - Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.
  • Otroški brezrokavnik Mini Rodini bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žepi spredaj.- Zapenjanje na zadrgo.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroške nogavice Mini Rodini 2-pack
    - Protizdrsni elementi.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroški sandali Geox bela barva
    - Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Tehnologija Geox Respira zahvaljujoč posebni zračni in vodoodporni membrani omogoča prehod vlage in zagotavlja vodoodpornost.- Zapenjanje z ježkom.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški sandali Calvin Klein Jeans roza barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Udoben vložek.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški sandali Geox
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vodi prijazen - zgornji del, podloga in notranji podplat so izdelani iz hidrofobnih materialov. Čevlje lahko uporabljate tako v sladki kot v slani vodi.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški sandali Geox
    - Tehnologija Geox Respira zahvaljujoč posebni zračni in vodoodporni membrani omogoča prehod vlage in zagotavlja vodoodpornost.- Vodi prijazen - zgornji del, podloga in notranji podplat so izdelani iz hidrofobnih materialov. Čevlje lahko uporabljate tako v sladki kot v slani vodi.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroška bombažna jopica Mayoral Newborn bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Zapenjanje na gumbe.- Model z okrasnimi volančki.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.
  • Otroški sandali Geox BOREALIS mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vodi prijazen - zgornji del, podloga in notranji podplat so izdelani iz hidrofobnih materialov. Čevlje lahko uporabljate tako v sladki kot v slani vodi.- Okrogla kapica.- Zapenjanje z ježkom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški sandali Geox SANDAL FUSBETTO mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Gladek material.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Nastavljivo zapenjanje z velcro in zaponko.- Udoben vložek.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški sandali Geox SANDAL FUSBETTO vijolična barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Gladek material.- Zapenjanje z ježkom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Udoben vložek.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroška jakna Liewood Bea Jacket zelena barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Z žepi.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Podložen model.
  • Otroški sandali Geox GHITA črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški sandali Geox BOREALIS
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vodi prijazen - zgornji del, podloga in notranji podplat so izdelani iz hidrofobnih materialov. Čevlje lahko uporabljate tako v sladki kot v slani vodi.- Vzorčast material.- Zapenjanje z ježkom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Udoben vložek.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški sandali Geox SANDAL TAPUZ
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Softly Cushioned – tehnologija, ki zagotavlja odlično blaženje.- Usnjeni vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški sandali Pepe Jeans OBAN BAY GK roza barva
    - Gladek material.- Zapenjanje z dvema zaponkama z zatičem za prilagajanje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Udoben vložek.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški sandali Geox JR WADER
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vodi prijazen - zgornji del, podloga in notranji podplat so izdelani iz hidrofobnih materialov. Čevlje lahko uporabljate tako v sladki kot v slani vodi.- Okrogla kapica.- Zapenjanje z ježkom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški sandali Geox BOREALIS mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vodi prijazen - zgornji del, podloga in notranji podplat so izdelani iz hidrofobnih materialov. Čevlje lahko uporabljate tako v sladki kot v slani vodi.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Gumirana kapica.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški sandali Geox GHITA črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Vzorčast material.- Nastavljivo zapenjanje z velcro in zaponko.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške kopalne kratke hlače BOSS zelena barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške kopalne kratke hlače BOSS zelena barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.
  • Otroške kopalne kratke hlače BOSS mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške kopalne kratke hlače BOSS mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.
  • Enodelne otroške kopalke adidas Performance
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Okrogli izrez.- Model s stranskimi črtami.- Podložen model.- Tanka, elastična pletenina.
  • Pulover za dojenčka BOSS
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Okrogli izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model s potiskom.
  • Pulover za dojenčka BOSS
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogli izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model s potiskom.
  • Otroška jakna BOSS
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Žepi spredaj.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.
  • Otroška jakna BOSS
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model s podlogo.- Žepi spredaj.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.
  • Otroški pulover Sisley siva barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 70 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 160 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals roza barva, s kapuco
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover Pinko Up bela barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasnimi vezeninami.- Daljši zadnji del.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 60 cm.- Dolžina zadaj: 44 cm.- Dolžina spredaj: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover Pinko Up črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model z okrasno nalepko.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 61 cm.- Dolžina: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Bombažen pulover za dojenčka United Colors of Benetton s kapuco
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška bombažna bejzbolska kapa BOSS mornarsko modra barva
    - Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Otroški bombažni klobuk BOSS mornarsko modra barva
    Otroški klobuk iz kolekcije BOSS. Model z ozkim robom, izdelan iz materiala s potiskom.
  • Otroška bombažna bejzbolska kapa United Colors of Benetton vijolična barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Otroška bombažna bejzbolska kapa United Colors of Benetton roza barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Otroški trak za lase United Colors of Benetton bež barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Tanka, elastična tkanina.
  • Trenirka za dojenčka BOSS
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s potiskom.- Rob s patentom.
  • Trenirka za dojenčka adidas Originals roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Dolgi rokav.- Rahlo oblazinjen model.- Model s stranskimi črtami.- Vrvice v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.
  • Otroški top Abercrombie & Fitch bež barva
    - Raven kroj.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 135-142 cm.
  • Otroški bombažen komplet Pinko Up bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Priložen pas.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 21 cm.- Dolžina: 35 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 86 cm.
  • Otroška bombažna srajca BOSS bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Kratek rokav.
  • Otroška biker jakna Pinko Up črna barva
    - Oprijet kroj.- Neizoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Tanek material.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Širina v ramenih: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške pajkice Desigual mornarsko modra barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške pajkice Desigual rdeča barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški sandali BOSS črna barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Udoben vložek.
  • Otroški sandali Geox črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Nastavljivo zapenjanje z velcro in zaponko.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model z nizko peto.
  • Otroški sandali Geox srebrna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Model z nizko peto.- Zapiranje s sponko z zatičem.
  • Otroški sandali Geox zlata barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Sandali Geox srebrna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški sandali Geox roza barva
    - Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Otroški sandali Geox zlata barva
    - Zapenjanje z zadrgo in zaponko z zatičem.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Otroške kavbojke Desigual
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Dva žepa na zadnjici.
  • Hlače za dojenčka United Colors of Benetton bež barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Tanka, neelastična tkanina.
  • Otroška bombažna obleka Pinko Up bež barva
    - Nabran kroj.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Okrasni naborki.- Elastični trak v pasu.- Daljši zadnji del.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina zadaj: 60 cm.- Dolžina spredaj: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86 cm.
  • Otroška obleka Pinko Up črna barva
    - Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Desigual
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.
  • Otroške kratke hlače Calvin Klein Jeans
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj regular.- Dva drsna stranska žepa.- Navadni žepi na zadnji strani za varno shranjevanje manjših predmetov.- Elastičen pas z vrvico.
  • Otroške kratke hlače iz jeansa Calvin Klein Jeans črna barva
    - Kroj relaxed.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasno spran denim.
  • Otroška bombažna kratka majica Desigual zelena barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.
  • Otroška bombažna kratka majica Desigual rumena barva
    - Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.
  • Otroška bombažna kratka majica Desigual bela barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.
  • Otroška bombažna kratka majica Pinko Up bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške superge Geox ALBEN
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Antibakterijski vložek.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Otroške superge Geox KILWI mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Antibakterijski vložek.- Usnjeni, odstranljivi vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Otroški sandali Geox SANDAL AIRADYUM mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.
  • Otroški sandali Geox ELTHAN
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.
  • Otroške hlače Pepe Jeans TADEO zelena barva
    - Kroj slim.- Elastičen pas z vrvico.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dva cargo žepa.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina: 89 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške kavbojke Pepe Jeans TAPERED JEANS JR
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Z žepi.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 84 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški sandali Geox ADRIEL vijolična barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.
  • Otroška bombažna srajca Pepe Jeans PORTEZ JR mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Možnost zapenjanja rokavov.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Tanka, neelastična tkanina.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 53 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška obleka Pepe Jeans OLYA mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški bombažen pulover Vans VANS CLASSIC PO vijolična barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za višino: 151-165 cm.
  • Otroški sandali Geox JR WADER
    - Vodi prijazen - zgornji del, podloga in notranji podplat so izdelani iz hidrofobnih materialov. Čevlje lahko uporabljate tako v sladki kot v slani vodi.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Mehka peta.- Gumirana kapica.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Tekstilna notranjost.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški usnjeni sandali Geox SANDAL MACCHIA
    - Lahek podplat Flexy System zaradi svoje prilagodljivosti omogoča svobodo gibanja.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjeni vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.
  • Otroške kavbojke Pepe Jeans SKINNY JEANS HW JR
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Wiser Wash - eko-revolucionarna tehnologija pranja, ki ne uporablja strupenih kemikalij in ne troši vode.- Powerflex je denim s povečano elastičnostjo za večje udobje.- Kroj skinny.- Notranja nastavitev širine pasu.- Z žepi.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 90 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški bombažen pulover Pepe Jeans OMARA bela barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 62 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški sandali Geox ADRIEL rjava barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh