Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za otroke

83182
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroška bombažna pižama United Colors of Benetton x Snoopy roza barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Luźna góra i prosty dół.- Klasičen okrogel izrez.- Spuščena ramenska linija.- Model s potiskom.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 39 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v pasu: 28 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Dolžina hlačnice: 64 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški čevlji adidas TERREX TERREX TRAILMAKER R.RDY K vijolična barva
    - Hibridni podplat z žlebovi Traxion povečuje oprijem na različnih površinah.- Material RAIN.RDY je neprepusten za vlago in hkrati zelo zračen.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroški pulover adidas Originals TREFOIL HOODIE roza barva, s kapuco
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Pajac za dojenčka Tartine et Chocolat
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Dolgi rokav.
  • Otroški pulover adidas črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 62 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški bombažen pulover United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 48,5 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroški bombažen pulover Coccodrillo oranžna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.
  • Otroški bombažen pulover United Colors of Benetton bež barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model z okrasnimi vezeninami.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 66,5 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 160 cm.
  • Otroški bombažen pulover United Colors of Benetton bež barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model z nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 34,5 cm.- Dolžina: 33,5 cm.- Širina pod pazduhami: 29,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 82 cm.
  • Bombažen pulover za dojenčka Tartine et Chocolat bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.
  • Bombažen pulover za dojenčka Tartine et Chocolat bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.
  • Otroški bombažen pulover Tartine et Chocolat bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.
  • Pajac za dojenčka adidas
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Oprijet kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Model s stranskimi črtami.- Rokavi in spodnji rob hlačnic so zaključeni z na vremenske vplive odpornimi robovi.- Raglan rokav zaradi svoje zasnove zagotavlja večjo svobodo gibanja.
  • Bombažen pajac za dojenčka Tartine et Chocolat
    - Raven kroj.- Model z okrasnimi volančki.- Zapenjanje na gumbe.
  • Otroška dolga majica adidas
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok ovratnik.- Kratko zapiranje na gumbe.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi adidas Originals bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi zaključeni s patentom.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 46,5 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 35,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška trenirka adidas zelena barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dolžina rokava: 34 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Širina v pasu: 25 cm.- Višina pasu: 16 cm.- Širina hlačnice: 16 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Dolžina hlačnice: 56 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals rdeča barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Zunanji drsni žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Elastičen pas z vrvico.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 73 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška jakna Mayoral rdeča barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dva drsna stranska žepa.- Prešiti model.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.
  • Otroška jeans jakna Guess mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model brez podloge.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Okrasno spran denim.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 46,5 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Širina v ramenih: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška jeans jakna Guess
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model brez podloge.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Žepi na prsih.- Model z ovratnikom.- Dva drsna stranska žepa.- Zapenjanje na gumbe.- Okrasno spran denim.
  • Nogavice za dojenčka United Colors of Benetton 3-pack mornarsko modra barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Otroške superge Converse roza barva
    - Močno utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34 cm.
  • Hlače za dojenčka Tartine et Chocolat
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Žep brez zapiranja.
  • Otroške hlače Tartine et Chocolat
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Žep brez zapiranja.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 27 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Hlačnice zaključene s patentom.- Visok pas z elastičnim trakom.- Žep z zapiranjem.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 72 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 76 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška obleka Coccodrillo črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.
  • Otroška bombažna obleka Tartine et Chocolat
    - Nabran kroj.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Okrasni naborki.- Zapenjanje na gumbe.
  • Kratke hlače za dojenčka Tartine et Chocolat turkizna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Žep brez zapiranja.
  • Otroške kratke hlače Tartine et Chocolat turkizna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Žep brez zapiranja.
  • Otroške kratke hlače iz jeansa Abercrombie & Fitch
    - Notranja nastavitev širine pasu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Pas v pasu.- Model z okrasnimi vezeninami.- Z žepi.- Elistični denim.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 23 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroške kratke hlače Abercrombie & Fitch črna barva
    - Zračen material.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 29 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 20 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroške kratke hlače Abercrombie & Fitch
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu.- Vključen je pas iz tekstila.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23,5 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Guess mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 23,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess rumena barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model z nalepko.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška kratka majica Coccodrillo bež barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Kratka majica za dojenčka Tartine et Chocolat bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.
  • Kratka majica za dojenčka Tartine et Chocolat bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.
  • Otroška kratka majica Tartine et Chocolat bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas x Disney
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16,5 cm.- Širina hlačnice: 24,5 cm.- Dolžina hlačnice: 58 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals TREFOIL HOODIE s kapuco
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške nogavice Happy Socks Kids Inflatable Dino Sock črna barva
    Otroške nogavice iz kolekcije Happy Socks. Model izdelan iz vzorčastega materiala.
  • Otroške nogavice Happy Socks Kids Dino Socks 2-pack zelena barva
    Otroške nogavice iz kolekcije Happy Socks. Model izdelan iz vzorčastega materiala. V kompletu sta dva para.
  • Otroške nogavice Happy Socks Kids Flamingo Sock roza barva
    Otroške nogavice iz kolekcije Happy Socks. Model izdelan iz elastičnega, vzorčastega materiala.
  • Otroške nogavice Happy Socks Kids Bear Sock rjava barva
    Otroške nogavice iz kolekcije Happy Socks. Model izdelan iz elastičnega, vzorčastega materiala.
  • Otroške kratke hlače adidas Performance TIRO23L TR SHOY črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica adidas x Star Wars bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Vzorčasta pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 45,5 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški bombažni klobuk Liewood Amelia Seersucker Sun Hat With Ears vijolična barva
    - Izdelek ima certifikat Global Organic Textile Standard (GOTS), ki zagotavlja visoko kakovost izdelka v skladu z določenimi ekološkimi standardi. Postopek certificiranja zajema vse faze izdelave izdelkov iz naravnih materialov, od surovine do končnega izde
  • Otroške kratke hlače adidas Performance TIRO23L TR SHOY mornarsko modra barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Elastični trak v pasu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žep z zapiranjem.- Model s stranskimi črtami.- Širina v pasu: 23 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroške kratke hlače iz jeansa United Colors of Benetton
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška bombažna majica adidas Originals rdeča barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.
  • Otroške kopalne kratke hlače Calvin Klein Jeans črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Notranje spodnje perilo iz mreže.- Širina v pasu: 33 cm.- Dolžina: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152-164 cm.
  • Enodelne otroške kopalke Calvin Klein Jeans črna barva
    - Delno izdelan iz ECONYL.- ECONYL je 100 % recikliran material, vključno z ribiškimi mrežami, pridobljenimi iz oceanov.- Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Otroške hlače Abercrombie & Fitch bež barva
    - Ohlapna hlačnica.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Cargo žepi.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 77 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Obleka za dojenčka Guess
    - Spodnjice, priložene modelu.- Nabran kroj.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Elastični trak v pasu.
  • Otroška bombažna kratka majica Mini Rodini
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- V izrez.- Model s potiskom.
  • Otroški sandali Birkenstock Mogami AS Kids BF črna barva
    - Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Tekstilna notranjost.- Nastavljiv pas za optimalno prileganje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Performance TIRO24 TRPNT SY mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 61 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški natikači Birkenstock Kay Kids BF roza barva
    - Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški usnjeni polškornji Geox JR FEDERICO črna barva
    - Utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški copati iz semiša UGG GOLDENSTAR CLOG črna barva
    - Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški sandali iz semiša UGG GOLDENSTAR črna barva
    - SugarSole™ - podplat iz pene iz sladkornega trsa, ki zmanjšuje odvisnost od fosilnih goriv z zamenjavo običajnih materialov na osnovi nafte, ki se običajno uporabljajo v obutvi, z obnovljivo alternativo, ki temelji na biotehnologiji. Sladkorni trs je hitro rastoči vir, odvisen od deževnice, ki zajema CO2 iz ozračja in sekvestrira ogljik ter ne zahteva namakanja.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Gladek material.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški sandali Ipanema BRINCAR PAPE rumena barva
    - Blagovna znamka Ipanema ima certifikat veganske blagovne znamke. Izdelki so 100-odstotno veganski, proizvedeni s spoštovanjem do vode, energije in človeških virov. Prav tako jih je mogoče v celoti reciklirati in ne vsebujejo ftalatov.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Vzorčast material.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22/23.
  • Otroški natikači Birkenstock Kay Kids BF bež barva
    - Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Usnjena notranjost.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Dolžina vložka je:- Dimenzije so podane za velikost:
  • Otroški usnjeni polškornji Geox JR FEDERICO črna barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vložek Geox: usnjen vložek s perforacijami vpliva na kroženje zraka v notranjosti čevlja. Ima antibakterijske lastnosti in diha. Zaradi sistema proti udarcem zagotavlja ustrezno blaženje in udobje hkrati. Je ustrezno profiliran za pravilno pozicioniranje stopala.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 32.- Dimenzije so podane za velikost: 21 cm.
  • Natikači Birkenstock Kay Kids BFBC rjava barva
    - Gladek material.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Stabilen podplat.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški pulover Mini Rodini rdeča barva, s kapuco
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s kapuco.
  • Otroški bombažen pulover Mini Rodini bela barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Ohlapen kroj.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Otroška bombažna bejzbolska kapa Mini Rodini zelena barva
    - Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroška bombažna srajca Mini Rodini rdeča barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.
  • Otroški pončo za dež Mini Rodini bela barva
    - Ohlapen model.- Žep spredaj.- Model s kapuco.- Model je vodoodporen.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- BIONIC-FINISH ECO je popolnoma hidrofobni material, ki ohranja popolno prijaznost do okolja.
  • Otroške superge Skechers TWINKLE SPARKS UNICORN DAYDREAM roza barva
    - Model z vgrajenimi lučmi, ki se vklopijo z gumbom na zgornjem delu.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dimenzije so podane za velikost: 28.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.
  • Otroški sandali UGG ROWAN mornarsko modra barva
    - Model je pralni v pralnem stroju.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Dolžina vložka je: 13,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Otroški sandali UGG GOLDENCOASMULTISTRAP črna barva
    - Obutev ima mehko oblazinjen trak z velcro na peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz fleksibilne pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški sandali iz semiša UGG GOLDENSTAR STRAP bež barva
    - SugarSole™ - podplat iz pene iz sladkornega trsa, ki zmanjšuje odvisnost od fosilnih goriv z zamenjavo običajnih materialov na osnovi nafte, ki se običajno uporabljajo v obutvi, z obnovljivo alternativo, ki temelji na biotehnologiji. Sladkorni trs je hitro rastoči vir, odvisen od deževnice, ki zajema CO2 iz ozračja in sekvestrira ogljik ter ne zahteva namakanja.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške pajkice Mini Rodini 2-pack
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroški sandali Tommy Hilfiger zelena barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Otroški sandali Primigi
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški sandali Primigi siva barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Primigi mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je iz linije Primigi For Change - ustvarjen je s trajnostnim proizvodnim procesom, pri katerem so uporabljeni materiali reciklirani in imajo majhen vpliv na okolje.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Obutev ima mehko oblazinjen trak z velcro na peti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški sandali Tommy Hilfiger
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Udoben vložek.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški sandali Primigi mornarsko modra barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški sandali Primigi mornarsko modra barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški sandali Primigi roza barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Nedrseči, gumijasti podplat.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški sandali Primigi mornarsko modra barva
    - Primigi Sky Effect - poseben vložek, izdelan iz najkvalitetnejših materialov, podložen z mehkim usnjem. Zagotavlja naraven stik z nogo brez obremenjevanja sklepov.- Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški usnjeni sandali Primigi roza barva
    - Primigi Shock Absorber - podplat s točko za blaženje udarcev pod peto, ki podpira blaženje. Zagotavlja razbremenitev in zaščito sklepov.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški nahrbtnik Mini Rodini bež barva
    - Enokomorni model.- Žep spredaj.- Zapenjanje na zadrgo.- Nastavljiva dolžina pasov.- Ročaj za roko.
  • Otroško krilo iz jeansa Guess
    - Nabran kroj.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Notranja nastavitev širine pasu.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasno spran denim.- Model z okrasnimi vezeninami.- Elastični material.- Širina v pasu: 29,5 cm.- Dolžina: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Mini Rodini rdeča barva
    - Kroj jogger.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Običajen pas.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.
  • Otroška bombažna trenirka Mini Rodini rumena barva
    - Kroj jogger.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Dva drsna stranska žepa.- Običajen pas.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.
  • Otroška bombažna obleka Mini Rodini rumena barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Nabran kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.
  • Otroška obleka Mini Rodini roza barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Nabran kroj.- Kratek rokav.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.
  • Otroška obleka Guess
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Daljši zadnji del.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina spredaj: 71 cm.- Dolžina zadaj: 85 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh