Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za otroke

83853
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Bombažne kratke hlače Coccodrillo vijolična barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž, pridelan s skrbjo za najmanjšo porabo vode in okolju prijazno barvanje in reciklirani poliester.- Ohlapen kroj.- Visok pas z elastičnim trakom.- Z žepi.
  • Otroška bombažna obleka Coccodrillo oranžna barva
    - Nabran kroj.- Zapenjanje na zadrgo na zadnji strani.- Model z ovratnikom.- Model z elastičnim vložkom.
  • Otroška bombažna kratka majica Coccodrillo vijolična barva
    - Raven kroj.- Širok izrez.- Kratek rokav.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.
  • Otroška sončna očala Ray-Ban Junior Aviator rjava barva, 0RJ9506S-Polarized
    - UV-filter ščiti občutljivo šarenico pred žarki UVA IN UVB.- Polarizacija je poseben filter, ki prepušča le navpično usmerjeno svetlobo, kar pomeni, da izloči in absorbira vodoravno usmerjeno svetlobo - s tem odpravi oslepljujoče odseve sončne svetlobe iz okolice.- Oblika okvirja: aviator.
  • Otroška sončna očala Ray-Ban Junior Jack rjava barva, 0RJ9565S-Polarized
    - Oblika okvirja: okrogel.- UV zaščita.- Širina šiva: 130 mm.- Širina leče: 45 mm.
  • Otroška sončna očala Ray-Ban Junior črna barva, 0RJ9064S
    - Oblika okvirja: okrogel.- UV zaščita.- Širina šiva: 110 mm.- Širina leče: 44 mm.
  • Otroška sončna očala Ray-Ban Junior Erika rjava barva, 0RJ9060S
    - Oblika okvirja: mačje oči.- UV zaščita.- Model ima priloženo torbico.- Širina šiva: 118 mm.- Širina leče: 42 mm.
  • Otroška sončna očala Ray-Ban Junior Aviator črna barva, 0RJ9506S
    - Oblika okvirja: aviator.- UV zaščita.- Širina šiva: 124 mm.- Širina leče: 52 mm.
  • Otroška sončna očala Ray-Ban Round Kids zelena barva, 0RJ9547S-Polarized
    - Polarizacija je poseben filter, ki prepušča le navpično usmerjeno svetlobo, kar pomeni, da izloči in absorbira vodoravno usmerjeno svetlobo - s tem odpravi oslepljujoče odseve sončne svetlobe iz okolice.- Oblika okvirja: okrogel.- Model je opremljen s kovčkom in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 113 mm.- Širina leče: 44 mm.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger Tapered
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Zaobljena hlačnica.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 71 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Performance TIRO23L SW PNTY mornarsko modra barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Kroj regular fit.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širok, elastičen trak v pasu.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 91 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Performance TIRO23L SW PNTY črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Kroj regular fit.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širok, elastičen trak v pasu.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 91 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška sončna očala Ray-Ban Junior Aviator siva barva, 0RJ9506S-Lustrzane
    - UV-filter ščiti občutljivo šarenico pred žarki UVA IN UVB.- Oblika okvirja: aviator.
  • Otroški bombažen pulover Guess zelena barva, s kapuco
    - Raven kroj.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Okrasni detajli.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess oranžna barva, s kapuco
    - Kroj relaxed.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 57 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Guess bela barva
    - Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 28 cm.- Dolžina: 34 cm.- Širina pod pazduhami: 25 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68-76 cm.
  • Otroška jakna Tommy Hilfiger
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Spodnji robovi rokavov so zaključeni z vrvicami z nastavki in robom.- Žep z zapiranjem.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Notranji žep.- Visok ovratnik.- Nesnemljiva kapuca.- Dolžina rokava: 55 cm.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Brezrokavnik Guess črna barva
    - Raven kroj.- Nesnemljiva kapuca.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Podložen model.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške hlače Guess bež barva
    - Kroj tapered.- Povišan pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Model z drsnimi žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 76 cm.- Dolžina: 125-135 cm.- Dimenzije so podane za višino:
  • Otroški bombažen pulover Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Raglan rokav.- Dolžina rokava: 55 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška kratka majica Guess roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška sončna očala Ray-Ban Junior črna barva, 0RJ9070S
    - Oblika okvirja: okrogel.- Filter UV 400 zagotavlja maksimalno zaščito pred sončnimi žarki.- Cat.2 (prepušča 18-43 % svetlobe) - srednje temne leče. Sončna očala Cat.2 se dobro obnesejo v dneh z malo sončne svetlobe.- Model ima priloženo torbico.- Širina šiva: 113 mm.- Širina leče: 42 mm.
  • Otroška jakna adidas Performance ENT22 AW JKTY mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Žep z zapiranjem.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokava: 55 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška sončna očala Ray-Ban Frank Kids zelena barva, 0RJ9557S-Polarized
    - Oblika okvirja: kvadraten.- UV zaščita.- Polarizacija je poseben filter, ki prepušča le navpično usmerjeno svetlobo, kar pomeni, da izloči in absorbira vodoravno usmerjeno svetlobo - s tem odpravi oslepljujoče odseve sončne svetlobe iz okolice.- Širina šiva: 118 mm.- Širina leče: 39,7 mm.
  • Otroški sandali Crocs ALL TERRAIN FISHERMAN SANDAL črna barva
    - Originalna pena Croslite™ zagotavlja visoko udobje pri nošenju skozi ves dan.- Podplat iz pene Crocs Comfort™ zagotavlja mehak občutek ves dan.- Zaščitena kapica ščiti prste pred poškodbami.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Gladek material.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22/23.
  • Blazina Jamiks
    Blazina iz kolekcije Jamiks. Izjemno mehak material.
  • Otroški pulover adidas Originals oranžna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 54 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals bež barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model s kapuco.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z obrobo.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 56 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals bordo barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Spuščena ramenska linija.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 57 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals bež barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z obrobo.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 56 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Body za dojenčka Jamiks
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Oprijet kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanka, elastična pletenina.
  • Hlače s stopalkami za dojenčka Jamiks
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Širok, elastičen trak v pasu.
  • Trenirka za dojenčka adidas roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dolgi rokav.- Rob s patentom.- Elastični trak v pasu.
  • Kokon za dojenčka Jamiks AIKO
    - Polnilo iz poliestra, hipoalergena pena.
  • Otroški pulover adidas Performance ENT22 TR TOPY mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok ovratnik.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokava: 52 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Spalna vreča za dojenčka Jamiks BEBIN
    - Dimenzije: 72 x 48 cm.- Polnilo iz poliestra, hipoalergena pena.
  • Otroški pulover adidas Performance TIRO23L TR JKTY mornarsko modra barva
    - Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dolžina rokava: 53 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Kokon za dojenčke Jamiks KORIN
    - Polnilo iz poliestra, hipoalergena pena.
  • Odeja za lupinico Jamiks KARTINI
    - Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroški pulover adidas Performance TIRO23L TR JKTY
    - Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Visok ovratnik.- Dolžina rokava: 53 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Performance TIRO23L SW PNTY siva barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13,5 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina hlačnice: 101 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške superge New Balance PV574HXG vijolična barva
    - Lahek vmesni podplat iz pene EVA, ki blaži udarce.- Izoliran model.- Okrogla kapica.- Nazobčen podplat.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.
  • Otroški natikači Crocs Classic Kids Clog roza barva
    - V celoti oblikovan in izdelan iz materiala Croslite™ za kar največjo lahkotnost ter zaščito in udobje stopala.- Podplat iz pene Crocs Comfort™ zagotavlja mehak občutek ves dan.- Okrogla, utrjena kapica.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Premična peta, ki omogoča nošenje na dva načina.
  • Otroška bombažna trenirka Lego siva barva
    - Kroj jogger.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice zaključene s patentom.
  • Otroška obleka Lego roza barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.
  • Otroška puhovka adidas Originals roza barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo.- Prešiti model.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 56 cm.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška dolga majica Lego črna barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Otroški pulover adidas H14154 s kapuco
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj regular.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Model s kapuco.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.
  • Otroška vodoodporna jakna Lego vijolična barva
    - Raven kroj.- Neizoliran model brez podloge.- Odsevni elementi.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.
  • Otroška jakna adidas Performance mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Rokavi zaključeni s patentom.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 57 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Komplet za dojenčka Tommy Hilfiger
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Zaobljena hlačnica.- Material s teksturo.- Tanka, elastična pletenina.
  • Trenirka za dojenčka Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Rob s patentom.
  • Dvostranski bombažen t-shirt Tommy Hilfiger roza barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogel, rebrast izrez.- Model s potiskom.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Posteljnina za dojenčke Effiki 70x100
    - Model izdelan iz materiala s certifikatom OEKO-TEX.- Oblikovano in izdelano na Poljskem.- Polnilo iz poliestra, hipoalergena pena.- Dimenzije odeje: 70 x 100 cm .- Dimenzije blazinice: 40 x 30 cm.
  • Otroški bombažen pulover Calvin Klein Jeans bež barva, s kapuco
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 48 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Otroška trenirka Calvin Klein Jeans črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz najmanj 50 % organskega bombaža, ki se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Elastičen pas z vrvico.- Rob s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 38 cm.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 21,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 65 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Jakna Calvin Klein Jeans mornarsko modra barva
    - Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Raven kroj.- Zapenjanje na ježka in zadrgo.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Snemljiva kapuca.- Žep na prsih.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Izoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 152 cm.
  • Bombažna jakna iz jeansa Calvin Klein Jeans
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Manšete z zapiranjem.- Žepi na prsih.- Dva drsna stranska žepa.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 54 cm.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška jeans jakna Calvin Klein Jeans
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Kroj oversize.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Žepi na prsih.- Okrasni šivi.- Zapenjanje na gumbe.- Tanek material.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 62 cm.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške kavbojke Calvin Klein Jeans
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Raven kroj.- Zaobljena hlačnica.- Notranja nastavitev širine pasu.- Z žepi.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 23,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina: 93 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška jeans obleka Calvin Klein Jeans
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Model s snemljivimi naramnicami.- Dva drsna stranska žepa.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice zaključene s patentom.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 16 cm.- Dolžina hlačnice: 67 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroške hlače Calvin Klein Jeans bež barva
    - Kroj jogger.- Visok pas z elastičnim trakom.- Dva cargo žepa.- Model z drsnimi žepi.- Rob s patentom.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 82 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška bombažna obleka Calvin Klein Jeans črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Klasičen okrogel izrez.- Nabran kroj.- Dolgi rokav.- Rahlo oblazinjen model.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 43 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Calvin Klein Jeans črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 49 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški klobuk Reima Piletys roza barva
    - Model ima certifikat Bluedesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.
  • Otroški klobuk Reima Piletys
    - Model ima certifikat Bluedesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.
  • Otroška baseball kapa Reima Piilee mornarsko modra barva
    - Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.
  • Otroški klobuk Reima Puketti roza barva
    - Model ima certifikat Bluedesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- Model, ki je odporen proti vetru in zračen.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroške rokavice Reima Renn mornarsko modra barva
    - Udoben, elastičen rob okoli zapestja.- Model na en prst.- Gladka pletenina.- Izdelek je certificiran v skladu s standardom Responsible Wool Standard (RWS). Material, iz katerega je izdelan, vključuje volno s kmetij, ki so neodvisno certificirane za dobro počutje živali in zahteve upravljanja zemljišč.
  • Otroški pulover adidas Originals TREFOIL siva barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 52 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške smučarske rokavice Reima Pivo
    - Notranjost je podložena z mehkim materialom, ki je prijeten za kožo in povečuje zaščito pred mrazom.- Model ima certifikat Bluedesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Material DuPont Sorona vsebuje ekološka vlakna, ki so hkrati mehka in trpežna. Ščiti tkanino pred madeži.
  • Otroški pulover Guess turkizna barva, s kapuco
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Spuščena ramenska linija.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 58 cm.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Guess oranžna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Otroška dolga majica Guess zelena barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Trenirka za dojenčka Guess zelena barva
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Elastičen pas z vrvico.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška srajca Guess mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Kroj regular.- Dolgi rokav.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Tanka, neelastična tkanina.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 49 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška srajca Tommy Hilfiger
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 56 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Guess rdeča barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Elastičen pas z vrvico.- Rob s patentom.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dolžina rokava: 29 cm.- Dolžina: 31 cm.- Širina v pasu: 22 cm.- Širina v bedrih: 28 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice: 14 cm.- Širina hlačnice spodaj: 8 cm.- Dolžina hlačnice: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68-76 cm.
  • Komplet za dojenčka Guess roza barva
    - Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Žep spredaj.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.
  • Otroški plašč Calvin Klein Jeans roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Vzorčast material.- Dolžina rokava: 51 cm.- Dolžina: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška jakna Guess črna barva
    - Oprijet kroj.- Neizoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep z zapiranjem.- Okrasni šivi.- Dolžina rokava: 49 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Širina v ramenih: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Kavbojke za dojenčka Guess
    - Kroj jogger.- Vrvice v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, elastična tkanina.
  • Otroške kavbojke Guess
    - Oprijet kroj.- Z žepi.- Razširjena hlačnica.- Notranja nastavitev širine pasu.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Elistični denim.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina: 83 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 12-135 cm.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Oprijet kroj.- Zaobljena hlačnica.- Z žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11,5 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina: 77 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Guess roza barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Model s stranskimi črtami.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 32,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 84 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške hlače Guess črna barva
    - Kroj jogger.- Model z drsnimi žepi.- Cargo žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna obleka Guess mornarsko modra barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Model z nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 41 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88/96 cm.
  • Otroški brezrokavnik Reima Furu mornarsko modra barva
    - Izoliran model.- Zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik z zaščito za zadrgo.- Polnilo iz naravnega puha in perja.- Model ima certifikat Bluedesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- GRS (Global Recycle Standard) - certifikat, ki zagotavlja, da je izdelek izdelan iz recikliranih materialov, proizveden v skladu z načeli trajnostnega razvoja v vsaki fazi proizvodnje.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroški zimski kombinezon Reima Moomin Knytte črna barva
    - Izoliran model.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- GRS (Global Recycle Standard) - certifikat, ki zagotavlja, da je izdelek izdelan iz recikliranih materialov, proizveden v skladu z načeli trajnostnega razvoja v vsaki fazi proizvodnje.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Rob s patentom.
  • Otroška jakna Reima Vantti vijolična barva
    - Žep z zapiranjem.- Izoliran model s podlogo.- Snemljiva kapuca.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Model je izdelan iz softshell tkanine, ki je lahka, zračna in odporna na veter. Izdelana je iz kompaktne in fleksibilne zunanje plasti, ki ščiti pred vetrom, in mehkega notranjega sloja, ki ohranja toplotno udobje.- GRS (Global Recycle Standard) - certifikat, ki zagotavlja, da je izdelek izdelan iz recikliranih materialov, proizveden v skladu z načeli trajnostnega razvoja v vsaki fazi proizvodnje.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroška jakna Reima Fossila oranžna barva
    - Izoliran model s podlogo.- Polnilo iz naravnega puha in perja.- Raven kroj.- Žep z zapiranjem.- Snemljiva kapuca.- Zapenjanje na zadrgo.- GRS (Global Recycle Standard) - certifikat, ki zagotavlja, da je izdelek izdelan iz recikliranih materialov, proizveden v skladu z načeli trajnostnega razvoja v vsaki fazi proizvodnje.- Model ima certifikat Bluedesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Model odporen proti vetru.- Model odporen proti vodi in vetru.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroška jakna Reima Vantti rjava barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model je izdelan iz softshell tkanine, ki je lahka, zračna in odporna na veter. Izdelana je iz kompaktne in fleksibilne zunanje plasti, ki ščiti pred vetrom, in mehkega notranjega sloja, ki ohranja toplotno udobje.- Žep z zapiranjem.- Model s kapuco.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Model ima certifikat Bluedesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroški pulover Guess mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess rumena barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 36 cm.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroški pulover Guess črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Model z mrežasto podlogo.- Rob s patentom.- Z žepi.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 30 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh