Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za otroke

83860
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroška bombažna majica United Colors of Benetton oranžna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška posodica Liewood 2-pack
    - Model je izdelan iz silikona, zaradi česar ga je enostavno držati v roki.- Ne vsebuje škodljivih snovi.- Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju, varno za mikrovalovno pečico in pečico.
  • Otroška bombažna majica United Colors of Benetton bela barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Ohlapen kroj.- Tanka, neelastična tkanina.- Model z okrasnimi vezeninami.- Dolžina: 31 cm.- Širina v ramenih: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Body za dojenčka United Colors of Benetton
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.
  • Body za dojenčka United Colors of Benetton
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Zapenjanje na gumb.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api roza barva
    - Usnje, uporabljeno v tem izdelku, je bilo strojeno samo z uporabo rastlinskih snovi, pridobljenih iz lubja ali listov.- Vzorčast material.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Dolžina vložka je: 11 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api bela barva
    - Vzorčast material.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api bela barva
    - Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Vzorčast material.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api bela barva
    - Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Vzorčast material.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški usnjeni sandali Shoo Pom rjava barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Usnjeni vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 11,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroški sandali iz semiša Shoo Pom mornarsko modra barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški usnjeni sandali Shoo Pom
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški usnjeni sandali Shoo Pom
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Gladek material.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški sandali iz semiša Shoo Pom rjava barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški usnjeni sandali Shoo Pom roza barva
    - Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Usnjeni vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Vzorčast material.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški sandali Shoo Pom zlata barva
    - Ta izdelek je veganski.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški sandali iz semiša Shoo Pom srebrna barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Usnjeni vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina vložka je: 11,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroški sandali iz semiša Shoo Pom srebrna barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Usnjeni vložek je bil izdelan brez uporabe kroma.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroške superge Converse črna barva
    - Okrogla, gumirana kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Zapenjanje na zadrgo.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroško bombažno krilo United Colors of Benetton
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Nabran kroj.- Model z elastičnim vložkom.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 24 cm.- Dolžina: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški bombažni kombinezon United Colors of Benetton
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Ohlapen kroj.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Širina v pasu: 46 cm.- Dolžina: 70 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški kombinezon Sisley
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Model je izdelan iz viskozne tkanine, ki je bila izdelana iz surovin iz certificiranih gozdov.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Širina v pasu: 28 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 70 cm.- Dolžina: 104 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Obleka za dojenčka United Colors of Benetton bela barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška jopica Sisley vijolična barva
    - Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Raven kroj.- Model brez zapiranja.- Model z okrasnimi resicami.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroške kratke hlače United Colors of Benetton roza barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 30 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Bombažne kratke hlače za dojenčke United Colors of Benetton
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.
  • Otroške bombažne kratke hlače United Colors of Benetton bela barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Ohlapen model.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 150 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica United Colors of Benetton
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 35 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Posteljnina za lutke Konges Sløjd
    - Dimenzije blazinice: 14 x 16 cm.- Dimenzije odeje: 26 x 34 cm.
  • Otroški bombažen komplet Jamiks Marlenka roza barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven zgornji in ohlapen spodnji del.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Elastični trak v pasu.- Model z okrasnimi volančki.- Dolžina: 23 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Širina v pasu: 28 cm.- Dolžina krila: 62 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 - 116 cm.
  • Otroška bluza United Colors of Benetton roza barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Ohlapen kroj.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Vzorčasta pletenina.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dolžina: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 160 cm.
  • Otroške kopalke United Colors of Benetton
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Elastični material.
  • Dvodelne otroške kopalke United Colors of Benetton roza barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Nastavljiv ramenski trak.- Model z okrasnimi volančki.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Otroški čevlji Keen roza barva
    - Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Sistem hitrega zavezovanja z gumbi omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Okrogla, gumirana kapica.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Kombinezon za dojenčka United Colors of Benetton roza barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj.- Model z elastičnim vložkom.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški kombinezon United Colors of Benetton
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 35 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dolžina: 73 cm.- Dimenzije so podane za višino: 160 cm.
  • Otroška bombažna obleka Sisley bela barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Model z naramnicami.- Podložen model.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 120 cm.
  • Otroška obleka United Colors of Benetton roza barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj.- V izrez.- Model z naramnicami.- Dolžina: 83 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 160 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače United Colors of Benetton rdeča barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 25,5 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina: 24 cm.- Dimenzije so podane za višino: 90 cm.
  • Otroške kratke hlače Sisley
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 34 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 160 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Sisley roza barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Z žepi.- Podložen model.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroška kratka majica Sisley
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dolžina: 49 cm.- Dimenzije so podane za višino: 120 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica United Colors of Benetton rdeča barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška bluza Sisley
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Model je izdelan iz viskozne tkanine, ki je bila izdelana iz surovin iz certificiranih gozdov.- Raven kroj.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Model z okrasnimi volančki.- Model z elastičnim vložkom.- Širina v ramenih: 30 cm.- Dolžina: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroška brisača za plažo SunnyLife Shark Tribe
    - Zabavna oblika.- Teža materiala: 270 g/m2.- Dimenzije: 60 x 60 x 1 cm.
  • Otroška brisača za plažo SunnyLife Hooded Towel
    - Model je izdelan iz gladkega materiala.- Teža materiala: 270 g/m2.- Dimenzije: 60 x 60 x 1 cm.
  • Otroška bombažna srajca United Colors of Benetton bela barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Zapenjanje na gumbe.- Okrasni naborki.- Tanka, elastična tkanina.- Dolžina: 28 cm.- Širina pod pazduhami: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 56 cm.
  • Otroška bombažna obleka United Colors of Benetton bela barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Nabran kroj.- Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Model z okrasnimi vezeninami.- Nenastavljive naramnice.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dolžina: 57 cm.- Dimenzije so podane za višino: 90 cm.
  • Kratke hlače za dojenčka Coccodrillo turkizna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Raven kroj.- Običajen pas.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Z žepi.
  • Bombažne kratke hlače za dojenčke United Colors of Benetton bež barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Podložen model.
  • Bombažne kratke hlače za dojenčke United Colors of Benetton bež barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Ohlapen model.- Elastični trak v pasu.
  • Otroška bombažna majica United Colors of Benetton rumena barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.- Dolžina: 34 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 74 cm.
  • Otroška bombažna srajca United Colors of Benetton turkizna barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Žepi spredaj.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dolžina: 48 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Sisley bela barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.- Model z nalepko.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Bombažen top Sisley
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Raven kroj.- Nenastavljive naramnice.- Model z okrasno nalepko.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 150 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance TIRO23 L WB Y črna barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 63 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dolžina: 56 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške superge Converse CHCK TAYLOR ALL STAR EVA LIFT 372859C črna barva
    - Okrogla, gumirana kapica.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28,5.
  • Otroški sandali adidas Originals 36 SANDAL C črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Udoben vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški bombažni klobuk United Colors of Benetton
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.
  • Otroški sandali Shoo Pom zlata barva
    - Ta izdelek je veganski.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Udoben vložek.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški sandali Shoo Pom bež barva
    - Ta izdelek je veganski.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Zapenjanje z ježkom.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroško krilo Sisley
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Nabran kroj.- Širok, elastičen trak v pasu.- Vključen je pas iz tekstila.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 32 cm.- Dolžina: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 160 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače United Colors of Benetton bela barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Širok, elastičen trak v pasu.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 33 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina: 24 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače United Colors of Benetton turkizna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Z žepi.- Cargo žepi.- Običajen pas.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 150 cm.
  • Bombažna torba United Colors of Benetton črna barva
    - Zapenjanje z ježkom.- Brez notranjih žepov.- Dolgi ročaji.- Primerno za format A4.- Dolžina ročajev: 52 cm.- Globina: 9 cm.- Višina: 32 cm.- Širina na osnovi: 44 cm.
  • Otroške superge adidas Originals NIZZA PLATFORM MID bela barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 17,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroška dolga majica adidas Performance TF LS TEE Y bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Raglan rokav.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 52 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška dolga majica adidas Performance črna barva
    - Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Dolžina rokava: 53 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api vijolična barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Gladek material.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Mehka peta.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api vijolična barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Gladek material.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Mehka peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api vijolična barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Gladek material.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Mehka peta.- Dolžina vložka je:- Dimenzije so podane za velikost:
  • Otroške kratke hlače Abercrombie & Fitch črna barva
    - Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Tanka, neelastična tkanina.- Notranje spodnje perilo iz elastične pletenine zagotavlja dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 20 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška puhovka adidas Originals DOWN JACKET črna barva
    - Ta izdelek je narejen iz Primegreen, linije visokokakovostnih recikliranih materialov.- Raven kroj.- Raglan rokav.- Snemljiva kapuca.- Izoliran model s podlogo.- Rob s patentom.- Žep z zapiranjem.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 42 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dolžina: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess črna barva, s kapuco
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj oversize.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Z žepi.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 58 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Bombažen pulover Guess zelena barva, s kapuco
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125 - 135 cm.
  • Pajac za dojenčka Calvin Klein Jeans
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Raven kroj.- Raglan rokav.- Okrogli izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški bombažen pulover Guess črna barva, s kapuco
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Z žepom.- Tanka, elastična pletenina.- Model z okrasno nalepko.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška trenirka Calvin Klein Jeans oranžna barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Elastičen pas z vrvico.- Rob s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 27 cm.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 30 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 16 cm.- Dolžina hlačnice: 41 cm.- Dolžina: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 74 cm.
  • Trenirka za dojenčka Calvin Klein Jeans siva barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Elastičen pas z vrvico.- Hlačnice zaključene s patentom.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški spodnji del trenirke Calvin Klein Jeans vijolična barva
    - Kroj jogger.- Visok pas z elastičnim trakom.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 32,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina: 91 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška obleka Guess roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasnimi vezeninami.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna obleka Guess črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Žep spredaj.- Rob s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna obleka Calvin Klein Jeans črna barva
    - RECONSIDERED je linija oblačil iz recikliranih materialov.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi zaključeni s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 69 cm.- Dolžina: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Bombažni pulover za dojenčke Guess zelena barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Raglan rokav.- Kratko zapiranje na gumbe.- Rob s patentom.- Elastični material.
  • Otroški usnjeni sandali Pom D'api vijolična barva
    - Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Usnjen vložek.- Model z nizko peto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški polškornji iz semiša Pom D'api rjava barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Kovinski deli ne vsebujejo niklja.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23.
  • Otroški usnjeni polškornji Pom D'api rjava barva
    - Sistem Anti-Twist© preprečuje nevarnost zvina gležnja.- Blagovna znamka Pom D'api od leta 2018 sodeluje s francoskimi pediatri, da bi ustvarila popolne čevlje za prve korake.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Mehak in visok zgornji del omogoča stopalu prosto delovanje.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Luknjice za vezalke ne vsebujejo niklja.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s tekstilno podlogo.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški nahrbtnik Polo Ralph Lauren roza barva
    - Enokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Ročaj za roko.- Ne ustreza A4.- Žep spredaj.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess x Banksy
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica adidas Performance ENT22 TEE Y siva barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- V izrez.- Model z nalepko.- Dolžina: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica adidas Performance ENT22 TEE Y črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- V izrez.- Model z nalepko.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover Timberland rdeča barva, s kapuco
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Model s kapuco.- Model s potiskom.- Rob s patentom.
  • Otroški pulover Timberland rdeča barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Rob s patentom.
  • Otroški bombažen pulover Guess črna barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 60 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški bombažen pulover Guess črna barva, s kapuco
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 32 cm.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroške pajkice Guess
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 28 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Dolžina: 76 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Otroške pajkice Guess roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Oprijet kroj.- Širok, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 31 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Dolžina: 76,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške pajkice Guess črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 31 cm.- Višina pasu: 18,5 cm.- Dolžina: 73 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Guess črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 23,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina: 78 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh