Največja modna platforma v Sloveniji

Calvin Klein superge

319
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP MIX bela barva
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Mehka kapica.- Utrjena peta.- Tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP LTH bela barva, HM0HM01016
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Notranjost je delno izdelana iz recikliranega poliestra.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjene superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP PB črna barva, HM0HM01019
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Usnjen vložek.- Udobna notranjost.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP MONO HF bela barva, HM0HM01068
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Usnjen vložek.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP W/ZIP MONO JQ črna barva, HM0HM01013
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Gumijast podplat.- Usnjen vložek.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP MIX mornarsko modra barva, HM0HM00491
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP KNIT bela barva, HM0HM00922
    - Leather Working Group - Srebro. Usnje, uporabljeno v tem izdelku, prihaja iz okolju prijaznih, ekoloških usnjarn, ki so bile preizkušene in certificirane v skladu s protokolom Leather Working Group.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Model z vezalkami.- Usnjen vložek.- Udobna notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjene superge Calvin Klein CLEAN CUPSOLE LACE UP - HE črna barva, HW0HW01415
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP W/ZI črna barva, HM0HM01059
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Okrogla, mehka kapica.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge Calvin Klein HIGH TOP LACE UP W/Z bež barva, HM0HM01046
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Udobna notranjost.- Usnjen vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Calvin Klein CLEAN CUP LACE UP-NA črna barva, HW0HW01592
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv usnjen vložek.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP LTH črna barva, HM0HM01055
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Odstranljiv usnjen vložek.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge Calvin Klein HIGH TOP LACE UP LTH bela barva, HM0HM01057
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Udobna notranjost.- Usnjen vložek.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Povišan zgornji del čevlja.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjene superge Calvin Klein HIGH TOP LACE UP W/PLAQUE bela barva, HM0HM00973
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Model je izdelan najmanj iz 50 % recikliranih materialov.- Okrogla, mehka kapica.- Gumijast podplat.- Povišan zgornji del čevlja.- Čipkasti model z zapiranjem na velcro.- Rahlo utrjena peta.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjene superge Calvin Klein SQUARED FLATFORM CUP črna barva, HW0HW01775
    - Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Rahlo utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model z debelim podplatom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Calvin Klein FLEXI RUNNER LACE UP črna barva, HW0HW01581
    - Zaobljena, rahlo utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Usnjene superge Calvin Klein LOW LACE UP LTH MONO črna barva, HM0HM01236
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP MIX črna barva, HM0HM01044
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge Calvin Klein LEGGERISSIMA SOCK BO črna barva, HW0HW01589
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.- Višina platforme: 4 cm.
  • Superge Calvin Klein FLATFORM CUPSOLE LACE UP-EPI MN črna barva, HW0HW01670
    - Model z oblazinjenjem, delno izdelanim iz recikliranega poliuretana.- Rahlo utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Udobna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Usnjene superge Calvin Klein HIGH TOP LACE UP INV STITCH črna barva, HM0HM01164
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge Calvin Klein 2 PIECE SOLE RUNNER LACE UP črna barva, HW0HW01640
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Usnjene superge Calvin Klein FLATFORM CUPSOLE LACE UP W/HW WL črna barva, HW0HW01671
    - Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Izoliran model.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Calvin Klein CLOUD WEDGE LACE UP črna barva, HW0HW01647
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Superge iz semiša Calvin Klein FLTFRM CUPSOLE HT W/HW SUE WL bež barva, HW0HW01819
    - Okrogla, mehka kapica.- Povišan zgornji del čevlja.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Izoliran model.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge iz semiša Calvin Klein FLTFRM CUPSOLE LT W/HW SUE WL bež barva, HW0HW01820
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Model z debelim podplatom.- Izoliran model.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.- Višina platforme: 3,5 cm.
  • Usnjene superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP LTH črna barva, HM0HM00317
    - Okrogla, utrjena kapica.- Vložek iz pene in gumijast podplat.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP KNIT črna barva, HM0HM01266
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Udobna notranjost.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP BSKT črna barva, HM0HM01254
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Calvin Klein FLATFORM CUPSOLE SLIP ON W/HW črna barva, HW0HW01862
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model s tekstilno podlogo.- Model z debelim podplatom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Usnjene superge Calvin Klein CLEAN CUPSOLE LACE UP črna barva, HW0HW01863
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Delno izdelan iz reciklirane gume.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Calvin Klein CLOUD WEDGE LACE UP-PEARLIZED črna barva, HW0HW02040
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Model z debelim podplatom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Calvin Klein CLEAN CUPSOLE SLIP ON črna barva, HW0HW02007
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Delno izdelan iz reciklirane gume.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Prilagodljiv zgornji del se zlahka prilagodi stopalu.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model s tekstilno podlogo.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Usnjene superge Calvin Klein RAISED CUPSOLE LACE UP LUMINOUS črna barva, HW0HW01997
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model s tekstilno podlogo.- Model z debelim podplatom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Superge Calvin Klein FLEXI RUNNER - PEARLIZED bela barva, HW0HW02041
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Delno izdelan iz reciklirane gume.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Rahlo prožen podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek in dodatno blaženje.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Superge Calvin Klein VULC LACE UP - NANO FOX bela barva, HW0HW01066
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model s tekstilno podlogo.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Calvin Klein ORIGIN RUNNER LUM črna barva, HW0HW01856
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model z debelim podplatom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Usnjene superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP PET črna barva, HM0HM01288
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Usnjene superge Calvin Klein HIGH TOP LACE UP ARCHIVE STRIPE črna barva, HM0HM01291
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Usnjene superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP LTH črna barva, HM0HM01455
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjene superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP ARCHIVE STRIPE črna barva, HM0HM01292
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Delno izdelan iz reciklirane gume.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP W/ HEATBOND PET črna barva, HM0HM01290
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Delno izdelan iz reciklirane gume.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Model s tekstilno podlogo.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP W/ STITCH črna barva, HM0HM01368
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP W/ZIP MONO črna barva, HM0HM01277
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjene superge Calvin Klein RAISED CUPSOLE LACE UP LHT BT bela barva, HW0HW02005
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP črna barva, HM0HM01286
    - Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjene superge Calvin Klein FLATFORM C LACE UP - MONO MIX črna barva, HW0HW01870
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP MIX črna barva, HM0HM01280
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP TECH črna barva, HM0HM01283
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Tekstilen vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Superge Calvin Klein ORIGIN RUNNER črna barva, HW0HW01874
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Udobna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP JAQ MONO črna barva, HM0HM01343
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Calvin Klein VULC LACE UP - DIAMOND FOXING črna barva, HW0HW01865
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model s tekstilno podlogo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP PET črna barva, HM0HM01346
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge Calvin Klein VULC LACE UP - NANO FOX črna barva, HW0HW02004
    - Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP črna barva, HM0HM01363
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv udoben vložek.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge Calvin Klein FLEXI RUNNER - NANO MONO bež barva, HW0HW01858
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Superge Calvin Klein ELEVATED RUNNER - MONO MIX črna barva, HW0HW01869
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Usnjene superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP BSKT siva barva, HM0HM01402
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Gumijasti podplat Vibram® MegaGrip® zagotavlja neprekosljiv oprijem na suhi in mokri podlagi.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjene superge Calvin Klein CUPSOLE LACE UP HE LTH črna barva, HW0HW02051
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Notranjost je delno izdelana iz recikliranega poliestra.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Usnjene superge Calvin Klein CUPSOLE LACE UP PEARL bela barva, HW0HW01897
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Notranjost je delno izdelana iz recikliranega poliestra.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Superge Calvin Klein RUNNER LACE UP EPI MONO MIX črna barva, HW0HW01912
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Calvin Klein VULCANIZED LACE UP LTH bela barva, HW0HW02037
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model s tekstilno podlogo.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Usnjene superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP TAILOR črna barva, HM0HM01379
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model s tekstilno podlogo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Superge Calvin Klein RUNNER LACE UP CAGING siva barva, HW0HW01900
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Prilagodljiv zgornji del se zlahka prilagodi stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Model z debelim podplatom.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Calvin Klein CUPSOLE LACE UP LEATHER bela barva, HW0HW01987
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model s tekstilno podlogo.- Model z debelim podplatom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP SHINE siva barva, HM0HM01392
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Calvin Klein RUNNER LACE UP MESH MIX črna barva, HW0HW01905
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Model z debelim podplatom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Usnjene superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP W/ZIP črna barva, HM0HM01475
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Delno izdelan iz reciklirane gume.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Zapenjanje na zadrgo.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP MIX črna barva, HM0HM01395
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjene superge Calvin Klein CUPSOLE LACE UP CALVIN MTL LTH črna barva, HW0HW02034
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Calvin Klein RUNNER SLIP ON HE MESH črna barva, HW0HW01896
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Calvin Klein RUNNER LACE UP MESH bež barva, HW0HW02133
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Calvin Klein usnjeni čevlji
    - Model je bil izdelan po usnje delovni skupini, ki izdaja certifikate konjenicam s strogimi revizijami. Namen teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, ki sta potrebna za porjavlitev kože in odpravo onesnaževanja z odpadki.- Zaostrli nos.- Gumijasti podlok.- Zatisnjena hlod.- Tekstualna notranjost.- Usnjena vstavka.- Laced model.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije, podane za velikost: 37.
  • Superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP MIX črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Mehka kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjene superge Calvin Klein HIGH TOP LACE UP W/ZIP črna barva, HM0HM01476
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Calvin Klein Nizke superge črna
    Dizajn: Zapiranje s 7 luknjami, Podplat s profilom, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oblazinjen rob, Fleksibilen tekaški podplat, Kovinska luknjica; Dolžina: 7/8 dolg; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm); Model: Regularen
  • Calvin Klein Nizke superge črna / bela
    Dizajn: Okrepljena peta, Zavihek na peti; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Imitirano usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje, Mrežast material; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Gladek material, Potisk oznake; Višina pete: Srednja peta (3-7 cm)
  • Calvin Klein Nizke superge kremna / bela
    Dizajn: Zapiranje s 6 luknjami, Podplat s profilom, Okrepljena peta, Vložki kontrastnih barv; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Recikliran material; Vzorec: Logo potisk; Plato: S plateau-jem; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oblazinjen rob, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Srednja peta (3-7 cm)
  • Superge Calvin Klein CHUNKY INTERNAL WEDG črna barva, HW0HW01552
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 5,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Superge Calvin Klein RUNNER LACE UP LTH/NYLON črna barva, HW0HW02130
    - Utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Calvin Klein Nizke superge črna / bela
    Dizajn: Zapiranje s 6 luknjami, Podplat s profilom, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Plato: S plateau-jem; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Label Plate, Oblazinjen rob, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Srednja peta (3-7 cm)
  • Calvin Klein Nizke superge rumena / siva / bela
    Dizajn: Kontrastna podloga, Zapiranje s 6 luknjami, Podplat s profilom, Okrepljena peta, Miks materialov; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Logo potisk; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Label Plate, Oznaka našitek/oznaka zastava, Oblazinjen rob, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Superge Calvin Klein Low Top Lace Up, črna barva
    - Mehka kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Usnjene superge Calvin Klein BUBBLE CUPSOLE LACE črna barva, HW0HW01778
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Model z debelim podplatom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Calvin Klein Natikač črna / srebrna
    Dizajn: Podplat s profilom, Miks materialov; Način zapenjanja: Razteg; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Plato: S plateau-jem; Material: Imitirano usnje, Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Label Plate, Oblazinjen rob, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Calvin Klein Visoke superge bela
    Dizajn: Podplat s profilom, Okrepljena peta, Zapiranje z 8 luknjami; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Robusten material, Fleksibilen tekaški podplat
  • Calvin Klein Nizke superge črna / bela
    Dizajn: Zapiranje s 6 luknjami, Okrepljena peta, Vložki kontrastnih barv; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Logo potisk; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oblazinjen rob, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Calvin Klein Nizke superge črna
    Dizajn: Zapiranje s 7 luknjami, Okrepljena peta, Zavihek na peti; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje, Semiš; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Potisk oznake, Fleksibilen tekaški podplat
  • Superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP MIX črna barva, HM0HM01399
    - Okrogla, mehka kapica.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Calvin Klein VULCANIZED LACE UP LTH bela barva, HW0HW02134
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Superge Calvin Klein LOW TOP LACE UP MIX bela barva, HM0HM01403
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv udoben vložek.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Superge Calvin Klein Cloud Wedge Lace Up-Pearlized HW0HW02040 White/Dk Ecru 0K7
    Superge Calvin Klein Cloud Wedge Lace Up-Pearlized HW0HW02040 White/Dk Ecru 0K7

Nazadnje videno

Superge so včasih bile samo športna obutev, danes se razen za športne dejavnosti nosijo za skoraj vse priložnosti. Prihajajo v neverjetno velikem številu različnih modelov. Zakaj je temu tako? So udobne, lepo držijo stopalo skupaj in omogočajo ukvarjanje z različnimi dejavnostmi, olajšajo hojo, tek ali stojo. Superge ne bodo povzročile bolečine v nogah niti bodo nažulile občutljivo kožo. Za šport je potrebno izbrati primerne superge, skoraj vsak šport ima svoj model, tako obstajajo tekaške superge, kopačke za nogomet in košarkarske superge. Pomembno je izbrati pravi model, ker so posebno dizajnirane, da dodatno držijo gleženj, močneje so oprijete z nogo, imajo zračne blazine ali druge dodatke po potrebi. Dizajn košarkarskih superg in tekaških superg je tako podroben in prilagojen anatomiji noge, da jih zelo pogosto vidimo tudi na ulici. Ni potrebno posebej omeniti, da so takšni modeli zelo trendi barv in vzorcev. Kultni status med supergami imajo posamezne znamke, na primer Nike, oziroma rečemo jim še najkice, Adidas in starke. Vse te superge se lahko kombinirajo z ostalimi trendi komadi oblačil. Prav tako obstajajo visoke superge, ki segajo vse do iznad gležnjev in so prav tako eden od popularnejših modelov. Odlične so za hladnejše vreme in dež, ker prekrivajo celo stopalo in gležnje do hlač ali pajkic. Superge nosimo na izlete in za bivanje v naravi, za različna druženja, za odhode v kino, nosimo jih v službo in v šolo, za potovanja in različne druge prilike. Potrebno je edino izbrati najboljši model za posamezno priložnost ali dejavnost.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh