Največja modna platforma v Sloveniji

Bardot oblačila

232
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Obleka Bardot YANA roza barva, 59217DB
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Zgornji rob je prekrit s silikonom, ki preprečuje drsenje obutve.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje s skrito zadrgo in kljukico na zadnji strani.- Model z elastičnim vložkom.- Izrazit razporek.- Okrasni naborki.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Tanka, elastična tkanina.- Dolžina: 120 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jeans obleka Bardot VANDA 91355DB
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Zgornji rob je prekrit s silikonom, ki preprečuje drsenje obutve.- Zapenjanje na zadrgo na zadnji strani.- Ima razporek.- Podložen model.- Okrasno spran denim.- Dolžina: 93 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v pasu: 34,5 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot KAYLEIGH bež barva, 59147DB
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Zgornji rob je prekrit s silikonom, ki preprečuje drsenje obutve.- Kvadratni izrez.- Zapenjanje na gumb in zadrgo na hrbtni strani.- Ima razporek.- Podložen model.- Dolžina: 108 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot OLEA bela barva, 59176DB1
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model z odkritim hrbtom.- Okrasen, koničast izrez.- Model z zavezanimi naramnicami, ki jih je mogoče prilagoditi.- Zapenjanje s skrito zadrgo in kljukico na zadnji strani.- Model z okrasnimi volančki.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 135 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Body Bardot ADONI ženski, bela barva, 59253TB
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model izdelan iz prozornega materiala.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jeans krilo Bardot EVIANNA bež barva, 91371SB
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Izrazit razporek.- Širina v pasu: 36 cm.- Dolžina: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top iz jeansa Bardot EVIANNA bež barva, 91376TB
    - Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Okrasen, koničast izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje na zadrgo na zadnji strani.- Okrasni šivi.- Dolžina: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot VIENNA roza barva, 58558DB
    - Oprijet kroj.- Kvadratni izrez.- Nastavljive naramnice.- Zapenjanje s skrito zadrgo in zaponko zadaj.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 123 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot AMIKA roza barva, 59216DB
    - Oprijet kroj s presunljivimi volančki.- Elastični vložek na hrbtu.- Kvadratni izrez.- Nastavljive naramnice.- Zapiranje na zadrgo in kavelj zadaj.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 129 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna obleka Bardot KYLEN bela barva, 59251DB
    - Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Vezalke na hrbtni strani.- Model z ribjo kostjo.- Model z odkritim hrbtom.- Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 130 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v pasu: 33 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot ADONI roza barva, 57998DB3
    - Nabran kroj.- Nastavljive naramnice.- Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 135 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Širina v pasu: 30 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jeans krilo Bardot CYNTHIA 91366SB
    - Nabran kroj.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Izrazit razporek.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 35 cm.- Dolžina: 91 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot SORELLA bež barva, 57753DB3
    - Nabran kroj.- V izrez, s pregibom.- Zapiranje na zadrgo in kavelj zadaj.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Podložen model.- Model z okrasnimi volančki.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 150 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Širina v pasu: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot LAUNA bež barva, 59246DB
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Zgornji rob je zaključen z elastičnim trakom.- Model brez zapenjanja.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 122 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot črna barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Prikrito zapenjanje z zadrgo in kavljem.- Podložen model.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Dolžina: 74/128 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot REMY 54824DB7
    - Nabran kroj.- Podložen model.- Klasičen okrogel izrez.- Zapiranje na skrito zadrgo zadaj.- Model z okrasnimi volančki.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 90/150 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Širina v pasu: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot CASETTE zelena barva, 59155DB
    - Nabran kroj.- Zgornji rob je zaključen z elastičnim trakom.- Podložen model.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 120 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Širina v pasu: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot LOLA roza barva, 58164DB1
    - Model s stranskimi naramnicami.- Nabran kroj.- Zgornji rob je prekrit s silikonom, ki preprečuje drsenje obutve.- Zapenjanje na zadrgo na zadnji strani.- Dva drsna stranska žepa.- Podložen model.- Dolžina: 116 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Širina v pasu: 33 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bardot Obleka 'KALI' bež / svetlo modra / lila / jagoda
    Dizajn: Prešit obod/rob, Nabrani rokavi, Zadrga na hrbtu; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Izrez: Carmen-izrez; Vzorec: Rožast; Podrobnosti: Slojni/naguban; Dodatki: All-Over-Muster, Tekoč tekstil; Dolžina: Kratka/mini; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • Obleka Bardot rdeča barva
    - Nastavljive naramnice.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Izrez na hrbtni strani.- Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Raven kroj.- Gladka tkanina.- Dolžina obleke: 120 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model z zavezanimi naramnicami, ki jih je mogoče prilagoditi.- Model z odkritim hrbtom.- Ima razporek.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Širina v pasu: 38 cm.- Dolžina: 145 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot roza barva
    - Raven kroj.- Košarice podložene z ribjo kostjo.- Nastavljive naramnice.- Podložen model.- Ima razporek.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Model z odkritim hrbtom.- Dolžina: 118 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot črna barva
    - Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Raven kroj.- Tanka, elastična pletenina.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Klasičen okrogel izrez.- Dolžina obleke: 140 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Poročna obleka Bardot CAPRI bela barva, 58316DB
    - Oprijet zgornji in nabran spodnji del.- V izrez.- Model z odkritim hrbtom.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapiranje na skrito zadrgo zadaj.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 152 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v pasu: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bardot Hlače na rob bež
    Dizajn: Prešit obod/rob, Stranski žep, Pas; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Gube; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Tekoč tekstil, Zanke pasu; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Široke hlačnice; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Bardot Obleka 'ADONI' magenta
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zadrga na hrbtu; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Izrez: Kvadratni izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Način nošenja: Špageti naramnice; Podrobnosti: Luknjast vzorec, Brez zadnjega dela; Dodatki: Nastavljiva dolžina, Barva-v-barvi-šivi; Dolžina: 3/4 dolg; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Brez rokavov
  • Obleka Bardot
    - Oprijet kroj.- Okrogli izrez.- Nastavljive naramnice.- Tanka, elastična pletenina.- Podložen model.- Dolžina: 147 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot
    - Nabran kroj.- Model s korzetom.- Košarice podložene z ribjo kostjo.- V izrez.- Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Vključen je pas iz tekstila.- Dolžina: 113 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot oranžna barva
    - Nastavljive naramnice.- Podložen model.- Ima razporek.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumb in zadrgo na hrbtni strani.- Gladka tkanina.- Širina v pasu: 38 cm.- Dolžina obleke: 125 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot črna barva
    - Oprijet kroj.- Kvadratni izrez.- Dolgi rokav.- Model z bleščicami.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Podložen model.- Dolžina rokava: 62 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Dolžina: 82 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Širina v pasu: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot GILLIAN rdeča barva, 59235DB
    - Nabran kroj.- Kratek rokav.- Kvadratni izrez.- Elastični vložek na hrbtu.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Tanka, neelastična tkanina.- Izrazit razporek.- Dolžina: 120 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Širina v pasu: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot VIBRANT 58566DB1
    - Nabran kroj.- Model z ribjo kostjo.- Podložen model.- Zgornji rob je prekrit s silikonom, ki preprečuje drsenje obutve.- Zapenjanje na zadrgo.- Pas v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 116 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Širina v pasu: 33 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.

Nazadnje videno

Vsa oblačila, z vseh spletnih portalov in spletnih trgovin, so od sedaj na enem mestu. Slediti znižanjem na izdelke in cunje z vseh spletnih trgovin, najti prav tisto, kar potrebujete za določeno priložnost, obleči se kakovostno, a hkrati poceni, nikoli ni bilo lažje.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh