Največja modna platforma v Sloveniji

Bardot oblačila

232
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Obleka Bardot črna barva
    - Oprijet zgornji in nabran spodnji del.- Carmen izrez.- Okrasni naborki.- Raglan rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 51 cm.- Dolžina: 130 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Širina v pasu: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica Bardot ženska, zelena barva
    - V ramena všite blazinice.- Oprijet kroj.- Okrasen, koničast izrez.- Tanek, elastični material.- Gladka pletenina.- Okrasni naborki.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot črna barva
    - Nastavljive, nesnemljive naramnice z zavezovanjem na vratu.- Zapenjanje na zadrgo.- Oprijet kroj s presunljivimi volančki.- Podložen model.- Okrasni detajl spredaj.
  • Obleka Bardot črna barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Okrasen, koničast izrez.- Košarice podložene z ribjo kostjo.- Model s stranskimi naramnicami.- Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače Bardot ženski, črna barva
    - Razširjena hlačnica.- Zapenjanje z zadrgo in kaveljčkom.- Imitacija žepka na priboru.- Hlačnica zlikana na rob.
  • Body Bardot bež barva
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- V izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model iz tkanine z bleščicami.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica Bardot ženska, zelena barva
    - Kroj regular.- Okrasen, koničast izrez.- Nenastavljive naramnice.- Zapenjanje z zadrgo in kaveljčkom.- Tanka, neelastična tkanina.- Okrasni detajli.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot črna barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Košarice podložene z ribjo kostjo.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Zapenjanje z zadrgo, kavljem in zanko.- Model s stranskimi naramnicami.- Ima razporek.- Podložen model.- Tanka, elastična pletenina.- Model z okrasnimi kamni.- Dolžina: 122 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot zelena barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- V ramena všite blazinice.- Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Model iz tkanine z bleščicami.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica Bardot ženska, črna barva
    - Oprijet kroj.- Podložen model.- V izrez.- Dolgi rokav.- Okrasni naborki.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot črna barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model s polpulijem.- Dolgi rokav.- Rebrasta pletenina.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 127 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Širina v bedrih: 28 cm.- Širina v pasu: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače Bardot ženski, črna barva
    - Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Zaobljena hlačnica.- Hlače, oprijete okoli bokov in stegen.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15,5 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Zunanja dolžina noge: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Bardot črna barva
    - Oprijet model.- Zapenjanje na zadrgo na zadnji strani.- Zgornji rob je na notranji strani zaključen s silikonom.- Podloga s spodnjim delom.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina: 19 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Košarice podložene z ribjo kostjo.- Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Ima razporek.- Okrasni detajl spredaj.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Dolžina: 121 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot bež barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model z ribjo kostjo.- Podložen model.- Model iz tkanine z bleščicami.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Širina v pasu: 43 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot bež barva
    - Širok izrez.- Oprijet kroj s presunljivimi volančki.- Ima razporek.- Podložen model.- Zgornji rob je prekrit s silikonom, ki preprečuje drsenje obutve.- Model z ribjo kostjo.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina: 112 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot mornarsko modra barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Podložen model.- Prikrito zapenjanje z zadrgo in kavljem.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 144 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka iz velurja Bardot bež barva
    - Oprijet kroj s presunljivimi volančki.- Model z vezenino.- Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot črna barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Model z ribjo kostjo.- Okrasni naborki.- Podložen model.- Dolžina: 101 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot črna barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- V izrez.- Model z ribjo kostjo.- Zapenjanje na zadrgo na zadnji strani.- Podložen model.- Ima razporek.- Dolžina: 112 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Body Bardot ženski, črna barva
    - Prilegajoči se model.- Model z vezenino.- Podložen model.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Body Bardot ženski, bež barva
    - Prilegajoči se model.- Zavezovanje na vratu.- Dekorativni izrez na sprednji strani.- Zapiranje na zadrgo in kavelj zadaj.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model je izdelan iz velurja.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič Bardot bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Klasični rever.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- V ramena všite blazinice.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Okrasni izrez na hrbtni strani.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot roza barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Okrasni detajl spredaj.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Dolžina: 64 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot črna barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Ima razporek.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Dolžina: 126 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot bež barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Podložen model.- Dolžina rokava: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Dolžina: 79 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače Bardot ženski, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok pas.- Zapenjanje z zadrgo in kaveljčki.- Okrasni pregibi.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 35 cm.- Širina hlačnice spodaj: 38 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina hlačnice: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kombinezon iz jeansa Bardot
    - Raven kroj.- V izrez.- Z žepi.- Zapenjanje na zadrgo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 37 cm.- Širina hlačnice spodaj: 25 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Notranja dolžina noge: 78 cm.- Dolžina: 156 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot rdeča barva
    - Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Zgornji rob je prekrit s silikonom, ki preprečuje drsenje obutve.- Raven kroj.- Podložen model.- Model s stranskimi naramnicami.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Dolžina: 95 cm.- Širina prsnega koša: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot roza barva
    - Izstopajoč dekolte.- Zapenjanje na gumb in zadrgo na hrbtni strani.- Zgornji rob je prekrit s silikonom, ki preprečuje drsenje obutve.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 70 cm.- Širina prsnega koša: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot rdeča barva
    - Nabran kroj.- Nastavljive naramnice.- Okrasen, koničast izrez.- Zapenjanje na gumb in zadrgo na hrbtni strani.- Podložen model.- Okrasna vezenina.- Dolžina: 79 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v pasu: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot roza barva
    - Nabran kroj.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje na gumb in zadrgo na hrbtni strani.- Zgornji rob je prekrit s silikonom, ki preprečuje drsenje obutve.- Model s stranskimi naramnicami.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v pasu: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot bela barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Pletenina srednje debeline.- Material s teksturo.- Dolžina: 130 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Širina v pasu: 22 cm.- Širina v bedrih: 30 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot rdeča barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Zapenjanje na zadrgo na zadnji strani.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Dolžina: 82 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica Bardot ženska, rdeča barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Podložen model.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 33 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Krilo Bardot rdeča barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Zapenjanje z zadrgo in kaveljčkom.- Podložen model.- Ima razporek.- Širina v pasu: 32 cm.- Dolžina: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Bardot rdeča barva
    - Podloga s spodnjim delom.- Model brez naramnic.- Zgornji rob je na notranji strani zaključen s silikonom.- Tanka, neelastična pletenina.- Dolžina: 20 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica z dolgimi rokavi Bardot ženski, bela barva
    - Oprijet kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Okrasni detajl spredaj.- Tanka, elastična pletenina.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 35 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Bardot rdeča barva
    - Silikonski vložki na notranji strani preprečujejo drsenje pokrovčka.- Zapenjanje na gumb in zadrgo na hrbtni strani.- Tanka, neelastična tkanina.- Oprijet kroj.- Dolžina: 12 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Krilo Bardot rdeča barva
    - Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Tanka, neelastična tkanina.- Model z okrasnimi volančki.- Ima razporek.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Širina v pasu: 32 cm.- Dolžina: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot rdeča barva
    - Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje na gumb in zadrgo na hrbtni strani.- Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Izrez na hrbtni strani.- Raven kroj.- Ima razporek.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina obleke: 135 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v pasu: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot rdeča barva
    - Okrasen, koničast izrez.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Vstavki iz čipke.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina obleke: 143 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot rumena barva
    - Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Izrez na hrbtni strani.- Tanka, neelastična tkanina.- Podložen model.- V izrez.- Okrasni naborki.- Dolžina obleke: 150 cm.- Širina v pasu: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot bež barva
    - Nabran kroj.- V izrez.- Dolgi rokav.- Zapenjanje na zadrgo na zadnji strani.- Podložen model.- Model s stranskimi naramnicami.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 79 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Širina v pasu: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna obleka Bardot bež barva
    - Nabran kroj.- Kratko zapiranje na gumbe.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Podložen model.- Manšete na gumb.- Model s stoječim ovratnikom.- Model z okrasnimi vezeninami.- Dolžina rokava: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Širina v pasu: 34 cm.- Dolžina: 81 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bardot Krilo 'LUI' svetlo modra
    Dizajn: Nezašit rob, Zip fly, Žepi na zadnjici, Stranski žep; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Pralni efekt, Stabilen grip, Zanke pasu; Dolžina: 3/4 dolg; Model: Normalno prileganje
  • Obleka Bardot črna barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model s polpulijem.- Podložen model.- Dolgi rokav.- Zapenjanje na zadrgo.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 133 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot roza barva
    - Oprijet kroj s presunljivimi volančki.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo na zadnji strani.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica Bardot ženska, črna barva
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Kratko zapenjanje z zaponkami omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slačenje.- Zavezovanje na vratu.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Krilo Bardot mornarsko modra barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Visok pas.- Zapenjanje z zadrgo, gumbom in kaveljčkom.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Ima razporek.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Širina v pasu: 34 cm.- Dolžina: 90 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot rdeča barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Zapenjanje s skrito zadrgo in kljukico na zadnji strani.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina: 135 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot rdeča barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Ima razporek.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Dolžina: 121 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot črna barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Izstopajoč dekolte.- Zapenjanje na zadrgo na zadnji strani.- Podložen model.- Model s stranskimi naramnicami.- Ima razporek.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Dolžina: 112 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot rumena barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Podložen model.- Zgornji rob je prekrit s silikonom, ki preprečuje drsenje obutve.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina obleke: 92 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bardot Koktejl obleka 'BAROL' rdeča
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob, Zadrga na hrbtu; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Izrez: Visok vratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Izrezi, Slojni/naguban; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Dolžina: 3/4 dolg; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Bardot Obleka 'MALINDA' svetlo modra / zelena / oranžna / bela
    Dizajn: S podobleko, Zadrga na hrbtu, Za vozle/povezovanje; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Izrez: V-izrez; Vzorec: Rožast; Način nošenja: Špageti naramnice; Podrobnosti: Izrezi, Slojni/naguban; Dodatki: Bleščeče, Nastavljiva dolžina, ADIDAS X PARLEY; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Brez rokavov
  • Obleka Bardot vijolična barva
    - Oprijet zgornji in nabran spodnji del.- Zapenjanje na zadrgo.- Kratki, nabrani rokavi.- Košarice podložene z ribjo kostjo.- Model s stranskimi naramnicami.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dolžina: 72 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot
    - Prikrito zapenjanje z zadrgo in kavljem.- Nastavljive naramnice.- Model z elastičnim vložkom.- Model s stranskimi naramnicami.- Podložen model.- Ima razporek.- Širina v pasu: 34 cm.- Dolžina: 128 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot
    - Nabran kroj.- Glede na namestitev rokavov se lahko nosi kot španski ali karo izrez.- Kratki napihnjeni rokavi.- Rokavi so zaključeni z ozkim elastičnim robom.- Model s stranskimi naramnicami.- Zapenjanje na zadrgo na zadnji strani.- Zgornji rob je prekrit s silikonom, ki preprečuje drsenje obutve.- Podložen model.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Širina v pasu: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bardot Obleka slonovina
    Material: Bombaž; Izrez: Visok vratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Volanček, Slojni/naguban; Dolžina: Kratka/mini; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Obleka Bardot črna barva
    - Nabran kroj.- Kratko zapiranje na gumbe.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Manšete na gumb.- Podložen model.- Dolžina rokava: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v pasu: 33 cm.- Dolžina: 80 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Krilo Bardot bela barva
    - Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Okrasni detajl spredaj.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 34 cm.- Dolžina: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot bež barva
    - Oprijet zgornji in nabran spodnji del.- V izrez.- Rokavi so zaključeni z ozkim elastičnim robom.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Širina v pasu: 30 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bardot Majica bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Rebrno-pletena obroba, Overcut ramena; Material: Bombaž; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Vrvica v obodu, Mehek grip; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Kratek izrez
  • Obleka Bardot
    - Podložen model.- Okrasni naborki.- V izrez.- Model iz tkanine z bleščicami.- Zapenjanje na zadrgo.- Tanka, elastična pletenina.- Tričetrt rokavi.- Dolžina: 83 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot zelena barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Zgornji rob je prekrit s silikonom, ki preprečuje drsenje obutve.- Okrasni pregibi.- Izrazit razporek.- Zapenjanje na gumb in zadrgo na hrbtni strani.- Podložen model.- Dolžina: 103 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Body Bardot ženski, bela barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model na eno ramo.- Nenastavljiv in neodstranljiv ramenski trak.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bardot obleka
    - Preprost slog.- Dolgimi rokavi.- Izrez na izrezu.- Zadrgo zaponko.- Vzorec tkanine.- Tanka, neelastična tkanina.- Model je na podlošju.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 86 cm.- Širina pazduhe: 44 cm.- Dimenzije, podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot vijolična barva
    - Oprijet zgornji in nabran spodnji del.- Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Nastavljive naramnice.- Košarice podložene z ribjo kostjo.- Model s stranskimi naramnicami.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dolžina: 130 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot rumena barva
    - Prikrito zapenjanje z zadrgo in kavljem.- Model z zavezanimi naramnicami, ki jih je mogoče prilagoditi.- Raven kroj.- Podložen model.- Ima razporek.- Širina v pasu: 34 cm.- Dolžina: 130 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot bordo barva
    - Oprijet kroj s presunljivimi volančki.- Model z naramnicami.- Zapenjanje na zadrgo.- Model z ribjo kostjo.- Podložen model.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 113 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Plašč Bardot ženski, črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasični rever.- Podložen model.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 69 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot
    - Nabran kroj.- Kvadratni izrez.- Model z ribjo kostjo.- Model z naramnicami.- Prikrito zapenjanje z zadrgo in kavljem.- Podložen model.- Dolžina: 79 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v pasu: 33 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bardot Obleka 'Irina' bela
    Dizajn: Prešit obod/rob; Material: Lan; Izrez: V-izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Volanček; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Dolžina: Kratka/mini; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • Bardot Obleka 'NADIRA' črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Izpostavljen izrez, Globok izrez/dekolte; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Način nošenja: Špageti naramnice; Dodatki: Nastavljiva dolžina, Barva-v-barvi-šivi; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Prileganje, ki povdari postavo; Dolžina rokavov: Brez rokavov
  • Obleka Bardot roza barva
    - Oprijet zgornji in nabran spodnji del.- Kratki, nabrani rokavi.- Model z ribjo kostjo.- Model z elastičnim vložkom.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dolžina: 75 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bardot Obleka 'KATERINA' črna
    Dizajn: Zapiranje na zadrgo, Prešit obod/rob, Nabrani rokavi, Za vozle/povezovanje, Obrezan izrez; Material: Bombaž; Izrez: U-boot izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Izrezi, Slojni/naguban; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Tekoč tekstil, Mehek grip; Dolžina: Kratka/mini; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Tri-četrt rokav
  • Bardot Obleka 'BAROL' rdeča
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zadrga na hrbtu; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Izrez: Izrez na hrbtu; Vzorec: Univerzalne barve; Način nošenja: Špageti naramnice; Dodatki: Nastavljiva dolžina, Strukturirana površina, Barva-v-barvi-šivi; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Brez rokavov
  • Bardot Krilo 'EVIANNA' off-bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Razkorak, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Barva-v-barvi-šivi, Zanke pasu; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Normalno prileganje
  • Bardot Obleka 'KALI' bež / svetlo modra / lila / jagoda
    Dizajn: Prešit obod/rob, Nabrani rokavi, Zadrga na hrbtu; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Izrez: Carmen-izrez; Vzorec: Rožast; Podrobnosti: Slojni/naguban; Dodatki: All-Over-Muster, Tekoč tekstil; Dolžina: Kratka/mini; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • Bardot Obleka 'VIENNA' roza
    Dizajn: Razkorak, Zadrga na hrbtu, Globok izrez/dekolte; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Univerzalne barve; Način nošenja: Špageti naramnice; Podrobnosti: Izrezi; Dodatki: Nastavljiva dolžina, Barva-v-barvi-šivi, Tekoč tekstil; Dolžina: 3/4 dolg; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Brez rokavov
  • Bardot Obleka 'MALINDA' roza / bela
    Dizajn: Zadrga na hrbtu, Globok izrez/dekolte, Za vozle/povezovanje; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Izrez: V-izrez; Vzorec: Rožast; Način nošenja: Špageti naramnice; Podrobnosti: Izrezi; Dodatki: Nastavljiva dolžina, All-Over-Muster, Tekoč tekstil; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Prileganje, ki povdari postavo; Dolžina rokavov: Brez rokavov
  • Bardot Koktejl obleka siva / roza / bela
    Dizajn: Reža na nogah, Zadrga na hrbtu, Globok izrez/dekolte; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Rožast; Način nošenja: Racerback; Podrobnosti: Slojni/naguban; Dodatki: All-Over-Muster, Pošito, Gladek material; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Prileganje, ki povdari postavo; Dolžina rokavov: Brez rokavov
  • Bardot Dolga srajca 'LILA' zelena / breskev / pastelno roza / svetlo roza
    Dizajn: Izpostavljen izrez, Ravne manšete, Zadrga na hrbtu, Širok izrez; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Rožast; Ovratnik srajce: Brez ovratnika; Podrobnosti: Vezenje, Gube, Slojni/naguban, Luknjast vzorec; Dodatki: All-Over-Muster, Strukturiran grip; Dolžina: Kratka/mini; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Obleka Bardot rdeča barva
    - Nastavljive naramnice.- Okrogli izrez.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Model z ostrim rezom.- Model z okrasnimi volančki.- Asimetrični model.- Širina v pasu: 34 cm.- Dolžina obleke: 153 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot črna barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Košarice podložene z ribjo kostjo.- Model z zavezanimi naramnicami, ki jih je mogoče prilagoditi.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Dolžina: 80 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot zelena barva
    - Raven kroj.- V izrez.- Model z naramnicami.- Model z okrasnimi kamni.- Ima razporek.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 114 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače Bardot ženski, črna barva
    - Hlače, oprijete okoli bokov in stegen.- Razširjena hlačnica.- Model s povišanim pasom in zapenjanjem z zadrgo, gumbom ter kaveljčkom.- Imitacija žepka na priboru.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 28 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Zunanja dolžina noge: 110 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bardot Koktejl obleka 'OLEA' srebrna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Globok izrez/dekolte, Za vozle/povezovanje, Križ-kraž naramnice; Material: Šifon; Izrez: V-izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Način nošenja: Špageti naramnice; Podrobnosti: Naborki, Okrasni kamni, Slojni/naguban; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Tekoč tekstil; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Brez rokavov
  • Bardot Obleka 'LILAH' kaki / pastelno oranžna / rosé / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Oprijet v pasu; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Rožast; Način nošenja: Normalne naramnice; Podrobnosti: Vezenje, Luknjast vzorec; Dodatki: All-Over-Muster, Fin tekstil, Tekoč tekstil; Dolžina: 3/4 dolg; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Brez rokavov
  • Obleka Bardot črna barva
    - Oprijet kroj.- Model z ribjo kostjo.- Okrogli izrez.- Model z naramnicami.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Ima izreze.- Podložen model.- Dolžina: 110 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot rumena barva
    - Nastavljive naramnice.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Podložen model.- Nabran kroj.- Tanka, neelastična tkanina.- Vzorčasta tkanina.- Širina v pasu: 36 cm.- Dolžina obleke: 128 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot bež barva
    - Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Oprijet zgornji in nabran spodnji del.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Širok izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina obleke: 138 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v pasu: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Laneno krilo Bardot SITA bela barva, 59262SB
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Izrazit razporek.- Prikrito zapenjanje z zadrgo in kavljem.- Z žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 37 cm.- Dolžina: 98 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot IVANA vijolična barva, 59046DB
    - Nabran kroj.- Dolgi rokav.- Podložen model.- Model s stoječim ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Okrasni pregibi.- Tanka, neelastična pletenina.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 81 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v pasu: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot BRIAS bela barva, 59118DB
    - Nabran kroj.- Kvadratni izrez.- Nastavljive naramnice.- Podložen model.- Zapenjanje na gumb in zadrgo na hrbtni strani.- Tanka, neelastična pletenina.- Dolžina: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v pasu: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot FLORENCE mornarsko modra barva, 58401DB
    - Oprijet kroj.- Model z oprijeto podlogo.- Kvadratni izrez.- Nastavljive naramnice.- Model z ribjo kostjo.- Zapenjanje na gumb in zadrgo na hrbtni strani.- Tanka, neelastična pletenina.- Dolžina: 113 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot VIBRANT 58566DB1
    - Nabran kroj.- Model z ribjo kostjo.- Podložen model.- Zgornji rob je prekrit s silikonom, ki preprečuje drsenje obutve.- Zapenjanje na zadrgo.- Pas v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 116 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Širina v pasu: 33 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot ELSIE 58639DB2
    - Nabran kroj.- Podložen model.- Kvadratni izrez.- Model z naramnicami.- Zapenjanje na gumb in zadrgo na hrbtni strani.- Model z ribjo kostjo.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Širina v pasu: 33 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bardot REMY 54824DB7
    - Nabran kroj.- Podložen model.- Klasičen okrogel izrez.- Zapiranje na skrito zadrgo zadaj.- Model z okrasnimi volančki.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 90/150 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Širina v pasu: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.

Nazadnje videno

Vsa oblačila, z vseh spletnih portalov in spletnih trgovin, so od sedaj na enem mestu. Slediti znižanjem na izdelke in cunje z vseh spletnih trgovin, najti prav tisto, kar potrebujete za določeno priložnost, obleči se kakovostno, a hkrati poceni, nikoli ni bilo lažje.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh