Največja modna platforma v Sloveniji

BRUUNS BAZAAR oblačila

517
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Obleka Bruuns Bazaar zelena barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- V izrez.- Kratko zapiranje na gumbe.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Kratek rokav.- Rokavi so zaključeni z ozkim elastičnim robom.- Podložen model.- Model z napihnjenimi rokavi.- Dolžina: 97 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Bruuns Bazaar Lilli Lavina črna barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Nabran kroj.- Dolgi rokav.- Model z napihnjenimi rokavi.- Rokavi so zaključeni z ozkim elastičnim robom.- Okrasen, koničast izrez.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina: 99 cm.- Dolžina rokava: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Srajca Bruuns Bazaar Watsonia Lica ženska, zelena barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z napihnjenimi rokavi.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model s stoječim ovratnikom.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Majica Bruuns Bazaar Phlox Astra ženska, siva barva
    - Model izdelan iz prozornega materiala.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Oprijet kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Vzorčasta tkanina.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Bruuns Bazaar Rasebay zelena barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zapenjanje na gumbe.- Model s stoječim ovratnikom.- Dolgi rokav.- Podložen model.- Vrvica v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Vstavki iz čipke.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 86 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Majica z dolgimi rokavi s primesjo volne Bruuns Bazaar črna barva
    - Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Okrogel, rebrast izrez.- Dolgi rokav.- Material s teksturo.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Bruuns Bazaar zelena barva
    - Izdelek je delno izdelan iz okolju prijaznega materiala LENZING™ ECOVERO™. Pri proizvodnji LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze se porabi 50 % manj vode kot pri priljubljeni viskozi.- Material s kovinsko nitjo.- Tričetrt rokavi.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Model je izdelan iz elastičnega materiala.- Rebrasta pletenina.- Ima razporek.- Dolžina rokava: 43 cm.- Širina v pasu: 33 cm.- Dolžina: 113 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica z dolgimi rokavi s primesjo volne Bruuns Bazaar Angela črna barva
    - Oprijet kroj.- Dolgi rokav.- Model s puli ovratnikom.- Model je izdelan iz rebraste tkanine.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica z dolgimi rokavi Bruuns Bazaar Phlox Astri ženska, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Model s puli ovratnikom.- Dolgi rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Vzorčast material.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pulover Bruuns Bazaar Waf Luke moški, siva barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenje v obliki kite.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Plašč s primesjo volne Bruuns Bazaar črna barva
    - Raven kroj.- Z žepi.- Klasični rever.- Zapenjanje na gumbe.- Dodatni žepi v notranjosti.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 93 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 48.
  • Plašč s primesjo volne Bruuns Bazaar črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Raglan rokav.- Dva drsna stranska žepa.- Priložen pas.- Neizoliran model s podlogo.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 68 cm.- Dolžina: 85 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pulover Bruuns Bazaar ženski, zelena barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s polpulijem.- Rokavi zaključeni s patentom.- Debela, elastična pletenina.- Pletenina z različnimi vzorci pletenja.- Dolžina rokava: 68,5 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Usnjene hlače Bruuns Bazaar ženski, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Ohlapna hlačnica.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 109 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Kratke hlače Bruuns Bazaar ženski, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Model z višjim pasom in skritim zapenjanjem z zadrgo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Srajca Bruuns Bazaar ženska, črna barva
    - Izdelek je delno izdelan iz okolju prijaznega materiala LENZING™ ECOVERO™. Pri proizvodnji LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze se porabi 50 % manj vode kot pri priljubljeni viskozi.- Model s snemljivo aplikacijo.- Zapenjanje na gumbe.- Raven kroj.- Manšete na gumb.- Model z napihnjenimi rokavi.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Volnen plašč Bruuns Bazaar črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- V ramena všite blazinice.- Podložen model.- Klasični rever.- Z žepi.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 82 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Puhovka Bruuns Bazaar ženska, črna barva
    - Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo.- Izoliran model s podlogo.- Žep z zapiranjem.- Pas v pasu.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Plašč s primesjo volne Bruuns Bazaar bež barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Snemljivo krzno.- Klasični rever.- Zapenjanje na gumbe.- Vrvica v pasu.- Podložen model.- Dva drsna stranska žepa.- Spuščena ramenska linija.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 70 cm.- Dolžina: 115 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Bruuns Bazaar bež barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrasen, koničast izrez.- Kratek rokav.- Zapenjanje na gumb na hrbtni strani.- Ima razporek.- Okrasni pregibi.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Tanka, neelastična tkanina.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Dolžina: 118 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Širina v pasu: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Krilo Bruuns Bazaar črna barva
    - Raven kroj.- Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo.- Ima izreze.- Širina v pasu: 38 cm.- Dolžina: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Krilo Bruuns Bazaar črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Nabran kroj.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Širina v pasu: 35 cm.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 78 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Volnena jopica Bruuns Bazaar bež barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Pletenina srednje debeline.- Z žepi.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 72 cm.- Dolžina: 82 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna srajca Bruuns Bazaar moška, siva barva
    - Kroj regular.- Zapenjanje na gumbe.- Mehek ovratnik button-down.- Žep na prsih.- Dolgi rokav.- Rahlo ojačane manšete z zapenjanjem na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Majica z dolgimi rokavi Bruuns Bazaar ženska, črna barva
    - Model z vstavki iz prozornega materiala.- Model s polpulijem.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica Bruuns Bazaar ženska, črna barva
    - Oprijet kroj.- Model iz tkanine z bleščicami.- Zapenjanje na gumb na hrbtni strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica Bruuns Bazaar ženska, srebrna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Zavezovanje na vratu.- Tanek, elastični material.- Plisiran model.- Raven kroj.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Majica Bruuns Bazaar ženska, srebrna barva
    - Oprijet kroj.- Model s polpulijem.- Model iz tkanine z bleščicami.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič Bruuns Bazaar črna barva
    - Dvoredno zapiranje na gumbe.- Raven kroj.- Klasični rever.- Podložen model.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v ramenih: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Bruuns Bazaar črna barva
    - Zapenjanje na gumb.- Podložen model.- Klasični rever.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Žep na prsih.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pajkice Bruuns Bazaar ženski, črna barva
    - Elastični trak v pasu.- Dobro prilagojen kroj z visokim pasom preprečuje zdrs med gibanjem.- Gladek material.- Širina v pasu: 34 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Zunanja dolžina noge: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Bruuns Bazaar črna barva
    - Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Raven kroj.- Podložen model.- Elastična pletenina.- Model z dvostranskimi cekini.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina obleke: 92 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Bruuns Bazaar srebrna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Model z napihnjenimi rokavi.- Raven kroj.- Plisiran model.- Klasičen okrogel izrez.- Podložen model.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 100 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Kratke hlače Bruuns Bazaar ženski, črna barva
    - Model z višjim pasom in skritim zapenjanjem z zadrgo.- Z žepi.- Podložen model.- Model z okrasnimi obrobami.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Top Bruuns Bazaar ženski, črna barva
    - Nenastavljive, nesnemljive naramnice z zavezovanjem na vratu.- Okrasna vezava na hrbtni strani.- Podložen model.- Tanka, elastična pletenina.- Model z dvostranskimi cekini.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Srajca Bruuns Bazaar ženska, črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Model z ovratnikom.- Okrasni pregibi.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Jakna Bruuns Bazaar ženska, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model s podlogo.- Klasični rever.- Zapenjanje na gumb.- Čezramenski jermeni.- Tanek material.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Bruuns Bazaar siva barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Klasični rever.- Zapenjanje na gumb.- V ramena všite blazinice.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Širina v ramenih: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Bruuns Bazaar siva barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Klasični rever.- Zapenjanje na gumb.- V ramena všite blazinice.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače Bruuns Bazaar ženski, siva barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Z žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 107 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Bruuns Bazaar bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Dolgi rokav.- Model s stoječim ovratnikom.- Tanka, neelastična pletenina.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 94 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pulover Bruuns Bazaar ženski, siva barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Model s polpulijem.- Okrasni gumbi.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover s primesjo volne Bruuns Bazaar ženski, bež barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj oversize.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- V izrez.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 69 cm.- Dolžina: 82 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Usnjene kratke hlače Bruuns Bazaar ženski, črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zapenjanje z zadrgo in kaveljčkom.- Visok pas.- Spredaj sta dva drsna žepa.- Pas v pasu.- Podložen model.- Tanek material.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 57 cm.- Višina pasu: 33,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 34 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Bruuns Bazaar bež barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Klasični rever.- V ramena všite blazinice.- Z žepi.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v ramenih: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Bruuns Bazaar bež barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Podložen model.- Model z napihnjenimi rokavi.- Tričetrt rokavi.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, neelastična tkanina.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 55 cm.- Dolžina: 92 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka s primesjo volne Bruuns Bazaar bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Podložen model.- Manšete na gumb.- Žepi na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Debela, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 84 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Bruuns Bazaar
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Manšete na gumb.- Model z ovratnikom.- Žepi na prsih.- Tanka, neelastična tkanina.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 88 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Telovnik Bruuns Bazaar bež barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Pletenje v obliki kite.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Srajca Bruuns Bazaar ženska, bež barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj oversize.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model z ovratnikom.- Manšete na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 78 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Krilo Bruuns Bazaar bež barva
    - Nabran kroj.- Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Imitacija žepa.- Debela, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 36 cm.- Dolžina: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Srajca Bruuns Bazaar ženska, vijolična barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Model z okrasnimi volančki.- Tanka, neelastična tkanina.
  • Srajca Bruuns Bazaar ženska, vijolična barva
    - Ohlapno prileganje s spuščeno ramensko linijo.- Spuščena ramenska linija.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.
  • Srajca Bruuns Bazaar ženska, vijolična barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Vključen je pas iz tekstila.
  • Usnjena jakna Bruuns Bazaar ženska, črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zapenjanje na zadrgo.- Model z ovratnikom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Zadrge na spodnjem delu rokavov.- Prsni žep z zadrgo za enostavno shranjevanje manjših predmetov.- Neizoliran model s podlogo.- Model z okrasnimi kamni.- Dolžina rokava: 59,5 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Bruuns Bazaar mornarsko modra barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- V ramena všite blazinice.- Klasični rever.- Podložen model.- Zapenjanje na gumb.- Spredaj sta dva drsna žepa.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Bruuns Bazaar mornarsko modra barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Manšete na gumb.- Zapenjanje na gumbe.- V izrez.- Vključen je pas iz tekstila.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 123 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače Bruuns Bazaar moški, bež barva
    - Hlače rahlo oprijete okoli bokov.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Zapenjanje z zadrgo, gumbom in kaveljčkom.- Dva drsna stranska žepa.- Imitacija žepka na priboru.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Zunanja dolžina noge: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 48.
  • Balonar Bruuns Bazaar ženski, bež barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- Klasični rever.- Dva drsna stranska žepa.- Vključen je pas iz ekološkega usnja.- Neizoliran model s podlogo.- V ramena všite blazinice.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 116 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Volnena jakna Bruuns Bazaar črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Odstranljiv šal.- Dva drsna stranska žepa.- Neizoliran model brez podloge.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 71,5 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Bruuns Bazaar bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumb.- Klasični rever.- V ramena všite blazinice.- Imitacija žepa.- Podložen model.- Material s kovinsko nitjo.- Okrasni gumbi.- Dolžina rokava: 60,5 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Krilo Bruuns Bazaar bela barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Imitacija žepa.- Okrasni gumbi.- Nezaključeni robovi.- Material s kovinsko nitjo.- Podložen model.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Dolžina: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Bruuns Bazaar roza barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Nabran kroj.- Okrasen, koničast izrez.- Model z vezenino.- Dolgi rokav.- Vključen je pas iz tekstila.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 115 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Bruuns Bazaar roza barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kratko zapiranje na gumbe.- Tričetrt rokavi.- Rokavi so zaključeni z elastičnim trakom.- Dva drsna stranska žepa.- Okrasni naborki.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 98 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Majica Bruuns Bazaar ženska, bež barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Model z napihnjenimi rokavi.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje s kaveljčkom.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Srajca Bruuns Bazaar ženska, mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Dolgi rokav.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumbe.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Srajca Bruuns Bazaar ženska, bež barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Dolgi rokav.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Plašč Bruuns Bazaar ženski, siva barva
    - Izdelek je delno izdelan iz okolju prijaznega materiala LENZING™ ECOVERO™. Pri proizvodnji LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze se porabi 50 % manj vode kot pri priljubljeni viskozi.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Neizoliran model s podlogo.- Klasični rever.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Raglan rokav zaradi svoje zasnove zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Čezramenski jermeni.- Vključen je pas iz tekstila.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 74 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pulover Bruuns Bazaar ženski, bela barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model s puli ovratnikom.- Dolgi rokav.- Material s teksturo.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Srajca Bruuns Bazaar moška, zelena barva
    - Tencel je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Mehak bowling ovratnik.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Bruuns Bazaar ženska
    - Izdelek je delno izdelan iz okolju prijaznega materiala LENZING™ ECOVERO™. Pri proizvodnji LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze se porabi 50 % manj vode kot pri priljubljeni viskozi.- Ohlapno prileganje s spuščeno ramensko linijo.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Model z vezenino.- Vstavki iz čipke.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 73 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Srajca Bruuns Bazaar ženska
    - Izdelek je delno izdelan iz okolju prijaznega materiala LENZING™ ECOVERO™. Pri proizvodnji LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze se porabi 50 % manj vode kot pri priljubljeni viskozi.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Bruuns Bazaar moška, bež barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Zapenjanje na gumbe.- V ramena všite blazinice.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Dodatni notranji žepi omogočajo varno shranjevanje manjših predmetov.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 48.
  • Majica Bruuns Bazaar ženska, bež barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- V izrez.- Dolgi rokav.- Okrasni naborki.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Jakna Bruuns Bazaar ženska, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zapenjanje na gumbe.- Zunanji žepi za vlaganje.- Manšete na gumb.- Vključen je pas iz tekstila.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Neizoliran model s podlogo.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 76 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Krilo Bruuns Bazaar bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Podložen model.- Imitacija žepa.- Širina v pasu: 37 cm.- Dolžina: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Bruuns Bazaar srebrna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Ovratni izrez se zapne s kljukico.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Podložen model.- Dolžina rokava: 53 cm.- Dolžina: 87 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Širina v pasu: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Bruuns Bazaar bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Globok izrez.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 109 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v pasu: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Usnjena obleka Bruuns Bazaar črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Kratek rokav.- Žepi na prsih.- Pripet usnjen trak.- Dolžina: 100 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v pasu: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Srajca s primesjo lanu Bruuns Bazaar mornarsko modra barva
    - Kroj regular.- Zapenjanje na gumbe.- Mehak bowling ovratnik.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca s primesjo lanu Bruuns Bazaar bež barva
    - Kroj regular.- Manšete na gumb.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 44 cm.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Usnjeno krilo Bruuns Bazaar črna barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Zapenjanje na gumb in zadrgo na hrbtni strani.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 38 cm.- Dolžina: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Bruuns Bazaar AmbrosiaBBAvril dress črna barva, BBW3835
    - Nabran kroj.- Zapenjanje s kavljem na sprednji strani.- Model z ovratnikom.- Podložen model.- Model z okrasnimi volančki.- Vključen je pas iz tekstila.- Rokavi so zaključeni z elastičnim trakom.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 94 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v pasu: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Majica Bruuns Bazaar AcaciaBBSusie top ženska, bež barva, BBW3902
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Model z naramnicami.- Podložen model.- Model z okrasnimi volančki.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Srajca Bruuns Bazaar CamillaBBNicole shirt ženska, črna barva, BBW3774
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Zapenjanje na gumbe.- Okrasni pregibi.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Telovnik Bruuns Bazaar PinBBBielle waistcoat siva barva, BBW4014
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumbe.- Podložen model.- Z žepi.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Bruuns Bazaar BrassicaBBLinda blazer bež barva, BBW3307
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- V ramena všite blazinice.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače Bruuns Bazaar PinBBMadelie pants ženske, siva barva, BBW3832
    - Visok pas z elastičnim trakom.- Zapenjanje z zadrgo in kaveljčki.- Z žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 25 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Zunanja dolžina noge: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Bruuns Bazaar TuberosaBBMajah dress bela barva, BBW3837
    - Nabran kroj.- Tričetrt rokavi.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Podložen model.- Tanka, neelastična pletenina.- Dolžina rokava: 50 cm.- Dolžina: 95 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Majica Bruuns Bazaar SweetbayBBLeonise blouse ženska, oranžna barva, BBW3787
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Klasičen okrogel izrez.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Tanka, neelastična pletenina.- Tričetrt rokavi.- Dolžina rokava: 53 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Bruuns Bazaar PinBBTonya blazer siva barva, BBW3833
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Podložen model.- Klasični rever.- Z žepi.- V ramena všite blazinice.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Krilo Bruuns Bazaar AcaciaBBAmattas skirt bež barva, BBW2459
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Nabran kroj.- Podložen model.- Visok pas z elastičnim trakom.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 34 cm.- Dolžina: 80 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Bruuns Bazaar AcaciaBBNellie dress bež barva, BBW3866
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Nabran kroj.- Model z okrasnimi volančki.- Tanka, neelastična tkanina.- Podložen model.- Dolžina: 105 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v pasu: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Bruuns Bazaar PinBBMikala dress siva barva, BBW3831
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Zapenjanje na gumbe.- Vključen je pas iz tekstila.- Model z okrasnimi volančki.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Širina v pasu: 36 cm.- Dolžina: 92 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Bruuns Bazaar AcaciaBBNynna dress bež barva, BBW3867
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Pokrito zapiranje na gumbe.- Podložen model.- Manšete na gumb.- Model z okrasnimi volančki.- Vključen je pas iz tekstila.- Dolžina rokava: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v pasu: 38 cm.- Dolžina: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Srajca Bruuns Bazaar FadingBBBlanca ženska, bež barva, BBW3842
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Model z napihnjenimi rokavi.- Model s stoječim ovratnikom.- Manšete na gumb.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Bruuns Bazaar FadingBBGalina bež barva, BBW3844
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrasen, koničast izrez.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model z okrasnim zavezovanjem.- Izrazit razporek.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 140 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Bruuns Bazaar FadingBBChalinas bež barva, BBW3843
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Nabran kroj.- Dolgi rokav.- Model z napihnjenimi rokavi.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Model s stoječim ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Vrvica v pasu.- Vključen je pas iz tekstila.- Podložen model.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina spredaj: 95 cm.- Dolžina zadaj: 110 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Bruuns Bazaar bež barva,
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Rokavi so zaključeni z ozkim elastičnim robom.- Zapenjanje na gumb na hrbtni strani.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 94 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Bruuns Bazaar črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Oprijet kroj.- Podložen model.- Zapenjanje na gumb.- Okrasni naborki.- Tanka, neelastična tkanina.- V ramena všite blazinice.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Širina v ramenih: 33 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.

Nazadnje videno

Vsa oblačila, z vseh spletnih portalov in spletnih trgovin, so od sedaj na enem mestu. Slediti znižanjem na izdelke in cunje z vseh spletnih trgovin, najti prav tisto, kar potrebujete za določeno priložnost, obleči se kakovostno, a hkrati poceni, nikoli ni bilo lažje.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh