Največja modna platforma v Sloveniji

Pepe Jeans obleke

392
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Obleka Pepe Jeans Aora črna barva
    - Nabran kroj.- V izrez.- Kratek rokav.- Podložen model.- Model z okrasnimi volančki.- Dolžina: 150 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Otroška bombažna obleka Pepe Jeans PJL GJ Non-denim rdeča barva
    - Nabran kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Elastični trak v pasu.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Obleka Pepe Jeans PEY črna barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- Nastavljive naramnice.- Model z vezenino.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 125 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans CASEY črna barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Dekorativni izrez.- Podložen model.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Ima izreze.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 117 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Lanena obleka Pepe Jeans bež barva
    - Raven kroj.- Model z drsnimi žepi.- Kratko zapiranje na gumbe.- Okrogli izrez.- Pas v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 87 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans Casey oranžna barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- V izrez.- Podložen model.- Ima izreze.- Dolžina: 123 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.- Širina pod pazduhami: 41 cm.
  • Otroška obleka Pepe Jeans Sotena
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška jeans obleka Pepe Jeans Bay
    - Nabran kroj.- Kvadratni izrez.- Model z elastičnim vložkom.- Model z okrasnimi volančki.- Okrasno spran denim.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Obleka Pepe Jeans rdeča barva
    - Nabran kroj.- Kratko zapiranje na gumbe.- Dolgi rokav.- Rokavi so zaključeni z ozkim elastičnim robom.- Elastični trak v pasu.- Podložen model.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 128 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna obleka Pepe Jeans bela barva
    - Nabran kroj.- Kratek rokav.- V izrez.- Okrasni pregibi.- Model z okrasnimi vezeninami.- Elastični trak v pasu.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 90 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna obleka Pepe Jeans Poete mornarsko modra barva
    - Nabran kroj.- Globok izrez.- Kratek rokav.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Podložen model.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Okrasni vstavki.- Dolžina: 90 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jeans obleka Pepe Jeans Dani
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Model z zavezanimi naramnicami, ki jih je mogoče prilagoditi.- V izrez.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Asimetrični model.- Dolžina: 91/125 cm.- Širina pod pazduhami: 41,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans Fabiana mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Nastavljive, nesnemljive naramnice z zavezovanjem na vratu.- Material s kovinsko nitjo.- Izrez na hrbtni strani.- Ima razporek.- Dolžina: 115 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans Pipra mornarsko modra barva
    - Nabran kroj.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Okrogli izrez.- Tanka, neelastična tkanina.- Okrasni naborki.- Dolžina: 145 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans Pirra bela barva
    - Nabran kroj.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Okrogli izrez.- Tanka, neelastična tkanina.- Okrasni naborki.- Dolžina: 145 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans PRIXTON bela barva
    - Nabran kroj.- Okrogli izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Model z okrasnimi volančki.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 90 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna obleka Pepe Jeans Cady oranžna barva
    - Nabran kroj.- V izrez.- Nastavljive, nesnemljive naramnice z zavezovanjem na vratu.- Izrez na hrbtni strani.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna obleka Pepe Jeans zelena barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Spuščena ramenska linija.- Ohlapen kroj.- Z žepi.- Model s kapuco.- Našitek z logom znamke.- Dolžina: 86 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans zelena barva
    - V izrez.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Elastična pletenina.- Vzorčasta pletenina.- Širina v pasu: 30 cm.- Dolžina: 124 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- V izrez.- Kratek rokav.- Model z vezenino.- Dolžina: 97 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans zelena barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Zapenjanje na gumbe.- Ohlapen kroj.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Tanek material.- Vzorčasta tkanina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 135 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans bež barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Zapenjanje na gumbe.- Ohlapen kroj.- Tanek material.- Spuščena ramenska linija.- Kratek rokav.- Dolžina: 87 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans zelena barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Podložen model.- Pas v pasu.- Rokavi so zaključeni z elastičnim trakom.- Zgornji rob je zaključen z elastičnim trakom.- Raven kroj.- Širina v pasu: 53 cm.- Dolžina: 82 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Lanena obleka Pepe Jeans Farah zelena barva
    - Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, neelastična tkanina.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Dolžina: 86 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans Gissa bordo barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Dva drsna stranska žepa.- Vključen je pas iz tekstila.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 86 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jeans obleka Pepe Jeans Alison
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Žep na prsih.- Model z okrasnimi volančki.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 93 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans bordo barva
    - Nabran kroj.- Dolgi rokav.- V izrez.- Podložen model.- Kratko zapiranje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 57 cm.- Dolžina: 88 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Otroška obleka Pepe Jeans bordo barva
    - Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Dolgi rokav.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška obleka Pepe Jeans bordo barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 66 cm.- Dolžina: 83 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Obleka Pepe Jeans Ikaia mornarsko modra barva
    - Nabran kroj.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Okrasna vezenina.- Kratko zapiranje na gumbe.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 88 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans Itziar zelena barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Vključen je pas iz tekstila.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 85 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans Isolda
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model s stoječim ovratnikom.- Okrasni pregibi.- Zapenjanje na gumbe.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 87 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Otroška bombažna obleka Pepe Jeans črna barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 55 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Obleka Pepe Jeans Evelina mornarsko modra barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model s polpulijem.- Dolgi rokav.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 100 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Kratko zapiranje na gumbe.- Ima izreze.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 123 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- Pripet vratni izrez z gumbi.- Elastični trak v pasu.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 91 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Otroška obleka Pepe Jeans mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Okrasni detajli.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 91 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Obleka Pepe Jeans
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Elastični trak v pasu.- Dolgi rokav.- V izrez.- Podložen model.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 90 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka s primesjo volne Pepe Jeans Darice zelena barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model z vezenino.- Material s kovinsko nitjo.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 87 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans Britney mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Dva drsna stranska žepa.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rob s patentom.- Model z okrasnimi vezeninami.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 75 cm.- Dolžina: 85 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka s primesjo volne Pepe Jeans Darice mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Model z vezenino.- Material s kovinsko nitjo.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 87 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans Brenda siva barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Dolgi rokav.- Rob s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 88 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Otroška obleka Pepe Jeans črna barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Kratko zapiranje na gumbe.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Model z okrasnimi vezeninami.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška obleka iz volnene mešanice Pepe Jeans črna barva
    - Ohlapen kroj.- Dolgi rokav.- Spuščena ramenska linija.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 63 cm.- Dolžina: 81 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Bombažna obleka Pepe Jeans bordo barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kratko zapiranje na gumbe.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 69 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Širina v pasu: 58 cm.- Dolžina: 86 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna obleka Pepe Jeans INDIA zelena barva
    - Nabran kroj.- Kratko zapiranje na gumbe.- Podložen model.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Z žepi.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 84 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna obleka Pepe Jeans INDIA mornarsko modra barva
    - Nabran kroj.- Kratko zapiranje na gumbe.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Z žepi.- Podložen model.- Tanka, neelastična pletenina.- Dolžina rokava: 57 cm.- Dolžina: 83 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Volnena obleka Pepe Jeans Dasya zelena barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s puli ovratnikom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Ima razporek.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 81 cm.- Dolžina: 119 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans Ingrid mornarsko modra barva
    - Nabran kroj.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model s stoječim ovratnikom.- Raglan rokav.- Dolgi rokav.- Rokavi so zaključeni z elastičnim trakom.- Model z mrežasto podlogo.- Model z okrasnimi vezeninami.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 81,5 cm.- Dolžina: 145 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans bež barva
    - Model s polpulijem.- Oprijet zgornji in nabran spodnji del.- Rebrasta pletenina.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 64 cm.- Širina v pasu: 32 cm.- Dolžina obleke: 135 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans AMBER črna barva
    - Nabran kroj.- Izrez se zapenja z zaponko.- Elastični trak v pasu.- Ima razporek.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- V izrez.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 90 cm..- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v pasu: 30 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans AGNES črna barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Okrasni detajli.- Vključen je pas iz tekstila.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 107 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v pasu: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans AZALEA črna barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- Širok izrez.- Model z vezenino.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Elastični trak v pasu.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 90 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Širina v pasu: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans črna barva
    - Nabran kroj.- V izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Elastičen pas z vrvico.- Rokavi so zaključeni z ozkim elastičnim robom.- Model z vezenino.- Podložen model.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 67 cm.- Dolžina: 123 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v pasu: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans črna barva
    - Nabran kroj.- Kratko zapiranje na gumbe.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Podložen model.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 84 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v pasu: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jeans obleka Pepe Jeans črna barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Zapenjanje na gumbe.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 88 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans rdeča barva
    - Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Širok, elastičen trak v pasu.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 85 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v pasu: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna obleka Pepe Jeans bež barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 142 cm.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans GABRIELLA rdeča barva
    - Nabran kroj.- Oprijet zgornji in nabran spodnji del.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 133 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Širina v pasu: 30 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans BRITNEY rdeča barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- Širok izrez.- Dolgi rokav.- Model z okrasnimi volančki.- Okrasni naborki.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 86 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v pasu: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jeans obleka Pepe Jeans JULIE mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 72 cm.- Dolžina: 90 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v pasu: 31 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans BEVERLY roza barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- Rokavi so zaključeni z ozkim elastičnim robom.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 83 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans BROOKE rdeča barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Vključen je pas iz tekstila.- Model z ovratnikom.- Ima izreze.- Tanka, neelastična tkanina.- Manšete na gumb.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 130 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans rdeča barva
    - Nabran kroj.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Okrasen, koničast izrez.- Okrasna vezenina.- Kratko zapiranje na gumbe.- Podložen model.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 140 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans Beate rdeča barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Model z ovratnikom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa z našitki na prsih.- Vključen je pas iz tekstila.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 73 cm.- Dolžina: 86,5 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Otroška obleka Pepe Jeans RACHNA rdeča barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- V izrez.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška obleka Pepe Jeans OLYA mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Obleka Pepe Jeans
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- Izrez na vrvico.- Kratek rokav.- Podložen model.- Dva žepa z drsnikom na sprednji strani.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 86 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v pasu: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jeans obleka Pepe Jeans
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Kratek rokav.- Dva žepa z drsnikom na sprednji strani.- Tanka, neelastična tkanina.- Okrasno spran denim.- Dolžina: 88 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- Izrez na vrvico.- Dolgi rokav.- Rokavi zaključeni s patentom.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 81 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v pasu: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 87 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka iz mešanice lana Pepe Jeans mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Model je opremljen s spodnjim perilom.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Kvadratni izrez.- Zapenjanje na gumbe.- Dolgi rokav.- Ima razporek.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 126 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- Okrasen, koničast izrez.- Model z okrasnimi volančki.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Dolžina: 87 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Širina v pasu: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Otroška bombažna obleka Pepe Jeans ODELET bela barva
    - Nabran kroj.- Kvadratni izrez.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Model z okrasnimi volančki.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Model z okrasnimi vezeninami.- Dolžina: 81 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška obleka Pepe Jeans REGINA vijolična barva
    - Nabran kroj.- Glede na namestitev rokavov se lahko nosi kot španski ali karo izrez.- Model z okrasnimi volančki.- Model z elastičnim vložkom.- Dolžina: 82 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška obleka Pepe Jeans ROMINA siva barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Nenastavljive naramnice.- Model je izdelan iz rebraste tkanine.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Obleka Pepe Jeans Camille mornarsko modra barva
    - Nabran kroj.- V izrez.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Podložen model.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 82 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v pasu: 33 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans Didi siva barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- V izrez.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Model z vezenino.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 121 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans Coral
    - Nabran kroj.- Rokavi so zaključeni z ozkim elastičnim robom.- Model z okrasnimi volančki.- Širok, elastičen trak v pasu.- Podložen model.- Dolžina rokava: 57 cm.- Dolžina: 88 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Širina v pasu: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Lanena obleka Pepe Jeans
    - Nabran kroj.- Okrasen, koničast izrez.- Model z elastičnim vložkom.- Prikrito zapenjanje z zadrgo in kavljem.- Dekorativni izrezi.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Model z okrasnimi volančki.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina: 125 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Širina v pasu: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans siva barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Okrasen, koničast izrez.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Ima izreze.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 138 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Širina v pasu: 41 cm.- Širina v bedrih: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Lanena obleka Pepe Jeans
    - Nabran kroj.- Dolgi, nabrani rokavi.- Rokavi so zaključeni z ozkim elastičnim robom.- Okrasna kravata na vratnem izrezu.- Pas je nastavljiv z vrvicami, kar zagotavlja individualno prileganje postavi.- Model z okrasnimi volančki.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Model z okrasnimi cofi.- Dolžina rokava: 54 cm.- Dolžina: 90 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka iz mešanice lana Pepe Jeans bela barva
    - Nabran kroj.- Odvisno od položaja rokavov se lahko nosi kot španski ali okrogli izrez.- Dolgi, nabrani rokavi.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z elastičnim vložkom v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Model z okrasnimi volančki.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 88 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans mornarsko modra barva
    - Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi, nabrani rokavi.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Priročno stransko zapiranje z zadrgo omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 85 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v pasu: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Elastični trak v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 88 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v pasu: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans MAGGIE PL953512
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Dva drsna stranska žepa.- Vključen je pas iz tekstila.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 115 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Lanena obleka Pepe Jeans GISELA bež barva, PL953471
    - Nabran kroj.- Podložen model.- V izrez.- Model z naramnicami.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Model z odkritim hrbtom.- Ima izreze.- Elastični trak v pasu.- Tkanina z okrasno vezenino.- Tanka, neelastična tkanina.- Model z vezenino.- Dolžina: 133 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Širina v pasu: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jeans obleka Pepe Jeans DENISE roza barva, PL953499
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- Kratek rokav.- Model z ovratnikom.- Manšete na gumb.- Model z drsnimi žepi.- Zapenjanje na zadrgo in gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 83 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Širina v pasu: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans GRACIE roza barva, PL953518
    - Nabran kroj.- Model z oprijeto podlogo.- V izrez.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Model z drsnimi žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 94 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v pasu: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pepe Jeans Obleka 'Bernardette' rdeča
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zadrga na hrbtu, Širok izrez; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Viskoza; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Volanček, Slojni/naguban; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Lahek material; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • Pepe Jeans Obleka 'BELLA' svetlo rdeča
    Dizajn: Prešit obod/rob, Nabrani rokavi, Za vozle/povezovanje; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Izrezi, Volanček, Slojni/naguban; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Gladek material, Mehek grip; Dolžina: Kratka/mini; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • Obleka Pepe Jeans mornarsko modra barva
    - Nabran kroj.- Izrez se zapenja z zaponko.- V izrez.- Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo.- Tanka, neelastična tkanina.- Manšete na gumb.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 85 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Širina v pasu: 31 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Model s pregibom spredaj.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 88 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans Becca mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- Pripet vratni izrez z gumbi.- Kratek rokav.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 86 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans Itziar mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Vključen je pas iz tekstila.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 87 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Lanena obleka Pepe Jeans EMERRY turkizna barva, PL953472
    - Nabran kroj.- Model z ovratnikom.- Kratek rokav.- Kratko zapiranje na gumbe.- Vključen je pas iz tekstila.- Dva drsna stranska žepa.- Okrasni pregibi.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 120 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v pasu: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans GINNY DRESS bež barva, PL953523
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- V izrez, s pregibom.- Model z naramnicami.- Model je izdelan iz luknjičastega materiala.- Tanka, elastična pletenina.- Ima razporek.- Dolžina: 140 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v pasu: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna obleka Pepe Jeans DELIA bela barva, PL953475
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- Podložen model.- Izrez na vrvico.- Kratki, nabrani rokavi.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Širina v pasu: 45 cm.- Dolžina: 80 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans EDITH PL953483
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- Kvadratni izrez.- Zapenjanje na gumbe.- Model z naramnicami.- Z žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 126 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Širina v pasu: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Pepe Jeans DIVINIA siva barva, PL953489
    - Nabran kroj.- V izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi so zaključeni z ozkim elastičnim robom.- Podložen model.- Model z elastičnim vložkom.- Model z okrasnimi volančki.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 65 cm.- Dolžina: 118 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Širina v pasu: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.

Nazadnje videno

Mini, midi, maksi, asimetrične, bodycon, pletene, lahkotne, ozke, dnevne ali večerne obleke, najdete v velikem številu krojev in stilov. Njihova izbira je odvisna od priložnosti, trenda ali razpoloženja, najbolj pomembno jih je izbrati glede na postavo. Če ste kdaj našli tisto popolno obleko, idealnega kroja, v vaši najljubši barvi, ki se vam najbolj prilega, kot da je narejena prav za vas, potem veste kako je to fantastičen občutek! Kako izbrati pravo obleko za vašo postavo? Cilj je naglasiti najboljše lastnosti in skriti kakšno pomanjkljivost. Osebe, ki imajo postavo peščene ure morajo naglasiti svoje obline, zato bodo izbrale obleko, ki poudarja pas. Čudovita izbira so obleke na preklop, ki bodo še boljše naglasile vašo postavo. Pas lahko dodatno naglasimo s pasom, ki lahko posluži kot modni dodatek. Tisti, ki imajo postavo v obliki jabolka, morajo pozornost preusmeriti na srednji del telesa. Predlagamo, da izberete krajše obleke, ki imajo raven kroj, ki se ne prilegajo telesu, a poudarek bo na vaših nogah. Lahko pa izberete obleko z dekoltejem, ki lahkotno pada takoj pod pasom. Če imate postavo, ki spominja na obliko hruške, to pomeni širše boke in ožja ramena, preizkusite obleko z odprtimi rameni. Poudarek bo na zgornjem delu telesa, na vaših ramenih in dekolteju in tako bo videz vaše postave uravnotežen. Osebe, ki imajo postavo v obliki obrnjenega trikotnika, močnejših ramen, morajo oblikovati iluzijo uravnotežene postave z dodatnim volumenom v spodnjem delu telesa. Izbirajte med oblekami brez rokavov, kroja A, ki se lepo širijo v dolžino. Če imate atletski tip postave, brez oblin, jih lahko vizualno ustvarite tako, da izbirate obleke, ki imajo volančke na bokih, obleke na preklop in takšne, ki imajo tanek pas v pasu. Vendar najbolj pomembno je, da se vi počutite dobro v obleki, ki jo izberete. Z vašo samozavestjo bo vsako oblačilo izgledalo idealno.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh