Največja modna platforma v Sloveniji

Obleke in suknjiči bež barve

384
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Aware Blazer 'JOLIE' bež
    Dizajn: Obraten vratnik, Žep z zavihkom/pokrivalom; Polnilo: Brez polnila; Material: Viskoza; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Prožen grip; Model: Široko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Molly BRACKEN Blazer bež / marine / turkizna
    Dizajn: Obraten vratnik, Žep na prsih, Plosek/zarobljen žep; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Polnilo: Brez polnila; Material: Tkanina proti znojenju; Dodatki: All-Over-Muster, Gladek material; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • MANGO Blazer 'ALBA' svetlo bež
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob; Način zapenjanja: Zapiranje na pašček; Polnilo: Lahko polnilo; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Ovratnik srajce: Brez ovratnika; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Kratek izrez
  • ONLY Blazer 'STINE' progasto bež
    Dizajn: Obraten vratnik, Šiv na hrbtu, Stranski žep; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Polnilo: Brez polnila; Material: Recikliran material; Vzorec: Melanž; Dodatki: Prožen grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • REMAIN Blazer bež / bela
    Dizajn: Obraten vratnik, Žep z zavihkom/pokrivalom, Vložki kontrastnih barv; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Polnilo: Lahko polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kontrastni šivi, Gladek material; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Dolg izrez
  • Bershka Bolero bež
    Dizajn: Globok izrez/dekolte, Za vozle/povezovanje; Material: Pletenine; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Naborki, Luknjast vzorec; Dodatki: Popolnoma moderno, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Kratek izrez
  • Suknjič Answear Lab bež barva
    - Raven kroj.- Podložen model.- Klasični rever.- Zapenjanje na gumbe.- V ramena všite blazinice.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Gladka tkanina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič Twinset bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Podložen model.- Z žepi.- Model brez zapiranja.- V ramena všite blazinice.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Širina v ramenih: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič s primesjo lanu Patrizia Pepe bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model iz linije Go Green, izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Raven kroj.- Podložen model.- Klasični rever.- Zapenjanje na gumb.- Z žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Širina v ramenih: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Lovechild Arizona bež barva
    - Kroj oversize.- Podložen model.- Klasični rever.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Žepi spredaj.- Debel material.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič s primesjo lanu Résumé bež barva
    - Raven kroj.- Podložen model.- Klasični rever.- Zapenjanje na gumbe.- Z žepi.- V ramena všite blazinice.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Telovnik Joop! bež barva
    - Raven kroj.- Podložen model.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Model z okrasnimi zaklopkami.- Okrasni obrabljeni deli.- Debela, neelastična tkanina.- Dolžina: 86 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič s primesjo lanu Gestuz PaulaGZ bež barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Klasični rever.- V ramena všite blazinice.- Podložen model.- Z žepi.- Notranji žep.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v ramenih: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Custommade Flavia bež barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Oprijet kroj.- Klasični rever.- Podložen model.- V ramena všite blazinice.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Dolžina rokava: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Lanen suknjič Marella Dorina bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Z žepi.- V ramena všite blazinice.- Zapenjanje na gumb.- Klasični rever.- Model brez podloge.- Dolžina rokava: 55 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Lanen suknjič Lovechild bež barva
    - Raven kroj.- V ramena všite blazinice.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Podložen model.- Zapenjanje na gumb.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič s primesjo lanu Tommy Hilfiger bež barva
    - Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Raven kroj.- V ramena všite blazinice.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Klasični rever.- Podložen model.- Z žepi.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Bombažni blazer Sisley bež barva
    - Ozko udobno prileganje.- Zapenjanje na gumbe.- Klasični rever.- Žep na prsih.- Z žepi.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 73,5 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 48.
  • Suknjič s primesjo lanu Twinset bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumb.- Klasični rever.- V ramena všite blazinice.- Vključen je pas iz tekstila.- Model brez podloge.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v ramenih: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Bruuns Bazaar Statice Carl blazer moški, bež barva
    - Kroj slim.- V ramena všite blazinice.- Klasični rever.- Podložen model.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Zapenjanje na gumbe.- Dodatni žepi v notranjosti.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 48.
  • Suknjič Samsoe Samsoe bež barva
    - Ohlapen model.- Klasični rever.- Zapenjanje na gumb.- Podložen model.- V ramena všite blazinice.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič Marella bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je deloma izdelan iz viskoze, za proizvodnjo katere je bila uporabljena lesna kaša iz odgovornega vira, ki so trajnostni, posebej za ta namen gojeni gozdovi.- V ramena všite blazinice.- Podložen model.- Z žepi.- Zapenjanje na gumbe.- Gladek material.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Širina v ramenih: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Day Birger et Mikkelsen Emile bež barva
    - Kroj regular.- Podložen model.- Klasični rever.- V ramena všite blazinice.- Žep spredaj.- Ima izreze.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Telovnik Bruuns Bazaar bež barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Z žepi.- Podložen model.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Bruuns Bazaar bež barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- V ramena všite blazinice.- Klasični rever.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Podložen model.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Širina v ramenih: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Bardot bež barva
    - Ohlapen model.- Zapenjanje na gumbe.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Klasični rever.- V ramena všite blazinice.- Podložen model.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič s primesjo lanu By Malene Birger Porter bež barva
    - Raven kroj.- Podložen model.- Klasični rever.- Zapenjanje na gumbe.- V ramena všite blazinice.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Notes du Nord bež barva
    - Ohlapen model.- Zapenjanje na gumbe.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- V ramena všite blazinice.- Klasični rever.- Podložen model.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Telovnik By Malene Birger bež barva
    - Raven kroj.- Okrasni obrabljeni deli.- Tanka, neelastična tkanina.- Gladka tkanina.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Karl Lagerfeld bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Podložen model.- V ramena všite blazinice.- Z žepi.- Klasični rever.- Tanek, neelastični material.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v ramenih: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Lovechild bež barva
    - Ohlapen kroj.- Zapenjanje na gumb.- Klasični rever.- V ramena všite blazinice.- Vključen je pas iz tekstila.- Na prsih je drsni žep.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Podložen model.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Telovnik z mešanico lana Answear Lab bež barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- Klasični rever.- Podložen model.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Suknjič Answear Lab bež barva
    - Raven kroj.- V ramena všite blazinice.- Klasični rever.- Podložen model.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Vključen je pas iz tekstila.- Z žepi.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič Medicine bež barva
    - Kroj loose.- V ramena všite blazinice.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Gladka tkanina.- Podložen model.- Dolžina rokava: 62,5 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Širina v bedrih: 53,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Volnen suknjič BOSS bež barva
    - V ramena všite blazinice.- Klasični rever.- Podložen model.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Raven kroj.- Z žepi.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Volnen suknjič BOSS bež barva
    - BOSS RESPONSIBLE je linija izdelkov iz materialov, pridobljenih na bolj ekološki način.- Raven kroj.- Podložen model.- Zapenjanje na gumb.- V ramena všite blazinice.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Abercrombie & Fitch bež barva
    - Raven kroj.- Podložen model.- Klasični rever.- Zapenjanje na gumb.- V ramena všite blazinice.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič s primesjo volne Abercrombie & Fitch bež barva
    - Ohlapen kroj.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- Klasični rever.- V ramena všite blazinice.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Model brez podloge.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič Tommy Hilfiger bež barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Ohlapen model.- V ramena všite blazinice.- Klasični rever.- Z žepi.- Podložen model.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Silvian Heach bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Podložen model.- Klasični rever.- Vključen je pas iz tekstila.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- V ramena všite blazinice.- Imitacija žepa.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Bombažni blazer MICHAEL Michael Kors bež barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- Klasični rever.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- V ramena všite blazinice.- Podložen model.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Volnen suknjič Pinko bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- V ramena všite blazinice.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- Klasični rever.- Žepi spredaj.- Podložen model.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v ramenih: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Suknjič s primesjo volne BA&SH bež barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje s pritiskači.- V ramena všite blazinice.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Podložen model.- Debela, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Širina v ramenih: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Dkny bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Klasični rever.- Zapenjanje na gumb.- Z žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič United Colors of Benetton bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Klasični rever.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- Z žepi.- V ramena všite blazinice.- Tanka, neelastična tkanina.- Material s teksturo.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Bombažni brezrokavnik Tommy Jeans bež barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Ohlapen kroj, ki ne omejuje gibanja.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič Guess bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Klasični rever.- V ramena všite blazinice.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič BOSS bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- V ramena všite blazinice.- Klasični rever.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Z žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v ramenih: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Dkny bež barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Klasični rever.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- V ramena všite blazinice.- Z žepi.- Model z okrasnimi zaklopkami.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Širina v ramenih: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Telovnik Remain bež barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Z žepi.- Podložen model.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič BOSS bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- Klasični rever.- V ramena všite blazinice.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Model brez podloge.- Dolžina rokava: 61,5 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Suknjič Answear Lab bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- V ramena všite blazinice.- Zapenjanje na gumb.- Podložen model.- Možnost zapenjanja rokavov.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič s primesjo volne Herskind Lilith bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Klasični rever.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- V ramena všite blazinice.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Model z okrasnimi zaklopkami.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Max Mara Leisure ženska, bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zapenjanje na gumb.- Model z ovratnikom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Spredaj sta dva drsna žepa.- Vključen je pas iz tekstila.- Model brez podloge.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 71 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič Bruuns Bazaar bež barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Klasični rever.- V ramena všite blazinice.- Z žepi.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v ramenih: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Moška obleka Lindbergh moški, bež barva
    - Kroj slim fit.- Klasični rever.- Podložen model.- Zapenjanje na gumbe.- Dodaten žep v notranjosti.- Hlačnica zlikana na rob.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa z gumbi na zadnjici.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 107 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 50.
  • Moška obleka Lindbergh moški, bež barva
    - Kroj slim.- V ramena všite blazinice.- Klasični rever.- Podložen model.- Zapenjanje na gumbe.- Dodaten žep v notranjosti.- Hlačnica zlikana na rob.- Zapenjanje na zadrgo in gumbe.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa z gumbi na zadnjici.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Širina v pasu: 43 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 50.
  • Volnen suknjič BOSS bež barva
    - Izdelki BETTER BOSS so izdelani iz vsaj 60 % bolj ekoloških materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Zapenjanje na gumb.- V ramena všite blazinice.- Spredaj sta dva drsna žepa.- Notranji žep.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Bardot bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Klasični rever.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- V ramena všite blazinice.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Okrasni izrez na hrbtni strani.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič Remain bež barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj oversize.- V ramena všite blazinice.- Podložen model.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- Klasični rever.- Tanka, neelastična tkanina.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 85 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina na prsih: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič s primesjo volne Remain bež barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Podložen model.- Klasični rever.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- V ramena všite blazinice.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič United Colors of Benetton roza barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Podložen model.- V ramena všite blazinice.- Klasični rever.- Spredaj sta dva drsna žepa.- Dolžina rokava: 61 cm.- Širina na prsih: 40 cm.- Širina v ramenih: 33 cm.- Dolžina: 71 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Suknjič Liu Jo bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje s kaveljčki.- Podložen model.- V ramena všite blazinice.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v ramenih: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Marella bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Podložen model.- Klasični rever.- Zapenjanje na gumb.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- V ramena všite blazinice.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 55 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina na prsih: 45 cm.- Širina v ramenih: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Telovnik MAX&Co. bež barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Klasični rever.- Zapenjanje na gumb.- V ramena všite blazinice.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Telovnik Answear Lab bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Volnen suknjič Luisa Spagnoli bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Izdelek je označen s certifikatom WOOLMARK, ki ga dobijo izdelki iz 100% čiste volne.- V ramena všite blazinice.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Spredaj sta dva drsna žepa.- Žep na prsih.- Podložen model.- Klasični rever.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič 2NDDAY bež barva
    - V ramena všite blazinice.- Spuščena ramenska linija.- Zapenjanje na gumb.- Podložen model.- Kroj oversize.- Gladek material.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 65 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Weekend Max Mara bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj oversize.- Podložen model.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- Klasični rever.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 77 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič Patrizia Pepe bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasični rever.- Podložen model.- V ramena všite blazinice.- Zapenjanje na gumbe.- Z žepi.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Abercrombie & Fitch bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasični rever.- Podložen model.- V ramena všite blazinice.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Zapenjanje na gumb.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič Twinset ženska, bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model brez podloge.- Model brez zapiranja.- Tanek, neelastični material.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Lauren Ralph Lauren bež barva
    - Zapenjanje na gumbe.- V ramena všite blazinice.- Podložen model.- Klasični rever.- Na prsih je drsni žep.- Model z nalepko.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Answear Lab bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Klasični rever.- V ramena všite blazinice.- Podložen model.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič Custommade bež barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Klasični rever.- Okrasen rob.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- V ramena všite blazinice.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Sisley bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- V ramena všite blazinice.- Klasični rever.- Podložen model.- Z žepi.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič MICHAEL Michael Kors bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- V ramena všite blazinice.- Klasični rever.- Podložen model.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Širina v ramenih: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič HUGO bež barva
    - Pobuda Clean Up Your Act HUGO – podpora proizvodnji bombaža v Afriki. Blagovna znamka podpira kampanjo Cotton made in Africa (CmiA), ki malim kmetom v Afriki pomaga izboljšati svoje kmetijske veščine in zaščititi naravne vire ter podpira trajnostni razvoj (brez uporabe gensko spremenjenih semen in krčenja primarnih gozdov).- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- V ramena všite blazinice.- Klasični rever.- Z žepi.- Podložen model.- Zapenjanje na gumb.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Volnen suknjič Weekend Max Mara bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Izdelek je označen s certifikatom WOOLMARK, ki ga dobijo izdelki iz 100% čiste volne.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Klasični rever.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- V ramena všite blazinice.- Žepi spredaj.- Razporek na hrbtu za svobodo gibanja in boljšo oprijemljivost materiala.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Telovnik Marella bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- Imitacija žepa.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Marella bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Spuščena ramenska linija.- V ramena všite blazinice.- Zapenjanje na gumb.- Z žepi.- Podložen model.- Klasični rever.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič HUGO moška, bež barva
    - 4 Way Stretch je zelo raztegljiva vrsta materiala z močno zunanjo plastjo. Zahvaljujoč svoji fleksibilnosti in raztegljivosti v štirih smereh znatno poveča udobje in ne omejuje gibanja uporabnika.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasični rever.- Model brez podloge.- Z žepi.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 48.
  • Telovnik Answear Lab bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- V ramena všite blazinice.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Tanek material.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Telovnik iz jeansa Abercrombie & Fitch bež barva
    - Oprijet kroj.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- Žepi spredaj.- Nastavitev širine na hrbtni strani za individualno prilagajanje.- Okrasni šivi.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Telovnik BA&SH bež barva
    - Izdelek je delno izdelan iz okolju prijaznega materiala LENZING™ ECOVERO™. Pri proizvodnji LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze se porabi 50 % manj vode kot pri priljubljeni viskozi.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumbe.- Podložen model.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič BOSS bež barva
    - Izdelki BETTER BOSS so izdelani iz vsaj 60 % bolj ekoloških materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- V ramena všite blazinice.- Model brez zapiranja.- Zaobljeni reverji.- Z žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Telovnik BOSS bež barva
    - Izdelki BETTER BOSS so izdelani iz vsaj 60 % bolj ekoloških materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- Z žepi.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Telovnik z mešanico lana Marella bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je izdelan iz viskoze, ki je izdelana iz lesne celuloze, pridelane iz dreves, vzgojenih v certificiranih gozdovih.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- V ramena všite blazinice.- Dvoredno zapiranje.- Klasični rever.- Model brez podloge.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Tanka, neelastična tkanina.- Pas v pasu.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Guess moška, bež barva
    - Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Klasični rever.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Razporek na hrbtu za svobodo gibanja in boljšo oprijemljivost materiala.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Suknjič Medicine moška, bež barva
    - Kroj slim.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- Klasični rever.- Žep na prsih.- Suknjič nima priloženega žepnega robčka.- V ramena všite blazinice.- Okrasni šivi.- Material melange.- Podložen model.- Podloga z vzorcem.- Dolžina rokava: 66,5 cm.- Dolžina: 76,5 cm.- Širina pod pazduhami: 56,5 cm.- Širina v ramenih: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Suknjič Bruuns Bazaar moška, bež barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Zapenjanje na gumbe.- V ramena všite blazinice.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Dodatni notranji žepi omogočajo varno shranjevanje manjših predmetov.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 48.
  • Answear Lab bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasični rever.- Podložen model.- Model brez zapiranja.- Z žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Suknjič Twinset bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- V ramena všite blazinice.- Zapenjanje na gumb.- Žepi spredaj.- Raven kroj.- Model z okrasnimi vezeninami.- Klasični rever.- Podložen model.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažni blazer Answear Lab bež barva
    - V ramena všite blazinice.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Podložen model.- Klasični rever.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v ramenih: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič Answear Lab bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Klasični rever.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- V ramena všite blazinice.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina na prsih: 54 cm.- Širina v ramenih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič Answear Lab bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Zapenjanje na gumb.- V ramena všite blazinice.- Vključen je pas iz tekstila.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič Armani Exchange bež barva
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami linije Armani Sustainability Project z uporabo recikliranih materialov. Poleg tega je proizvodnja tega izdelka porabila manj kemikalij in znatno zmanjšala količino odpadkov po proizvodnji.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- V ramena všite blazinice.- Klasični rever.- Podložen model.- Zapenjanje na gumbe.- Z žepi.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Marciano Guess ženska, bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- V ramena všite blazinice.- Podložen model.- Dolžina rokava: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič s primesjo lanu Herskind bež barva
    - Model izdelan iz materiala s certifikatom OEKO-TEX.- V ramena všite blazinice.- Zapenjanje s kaveljčkom.- Klasični rever.- Podložen model.- Raven kroj.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Telovnik Lovechild bež barva
    - Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- Podložen model.- Raven kroj.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.

Nazadnje videno

Suknjiči in obleke se ponavadi nosijo za poslovne, formalne in svečane prilike ter za neka posebna dogajanja in praznovanja, kadar želite izgledati posebej dobro in elegantno. Smoking je večerna moška obleka, ki je sestavljena iz plašča, črnih hlač in pogosto telovnik. Najpogosteje je črne barve. S smokingom se nosi klasična bela srajca in metuljček kravata. Telovniki za obleke se lahko kupijo v kompletu ali zasebno. Svečane obleke se najpogosteje nosijo na poroke. Obleke za poroko so prav tako najpogosteje črne barve, toda popularne so tudi temno modra in siva barva. Črne obleke so klasična izbira tako da, če se ne morete odločiti ali ne znate, kaj vam najbolj pristaja, oziroma kaj bi najboljše pristajajo priložnosti, za katero potrebujete obleko, najboljša odločitev je prav ta barva. Če si izberete dober kroj in predelate obleko po meri, v črni boste obleki vedno izgledali prilvačno in elegantno. Obleke za mlade prihajajo, razen običajne črne, sive in modre barve, tudi v nizu zanimivih vzorcev. Takšne obleke so najpogosteje namenjene za poslovne prilike, sestanke in nekoliko bolj formalna druženja, v katerih kljub temu lahko izkažete svoj osebni stil. Barve so lahko nekoliko bolj sproščene in bolj zanimive, kot so bordo ali bež, a dobra izbira so vzorci na tanke proge in diskreten karirast vzorec. Pri izbiri obleke za katerokoli priložnost morate paziti na kroj. Kroj obleke mora dobro pristajati vaši postavi, oziroma figuri. Prav tako je najpogosteje obleko potrebno predelati, da bi popolnoma pristajalo. Najpogosteje gre za drobne prilagoditve, kot so skrajšanje hlačnic ali rokavov. Bež, beige ali krem je nevtralna in umirjujoča barva, ki se popolnoma prilagaja v neštete kombinacije oblačil za vsakodnevno elegantno oblačenje. Bež barvo štejemo za konzervativno, toda tudi za fleksibilno fashion barvo, ki kombinira toploto rjave s hladno belo barvo. Beige barva prav tako izraža mehkobo in čistočo. Bež barva se prav tako pogosto lahko označi tudi kot dolgočasna barva, ki jo je pri modnem stiliziranju potrebno dopolniti s kakšnim posebnim detajlom, ali pa z obleko in čevlji bolj živih barv. Odtenek bež barve se imenuje tudi barva peska, slonokoščena barva, krem, oker in barva kamele.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh