Največja modna platforma v Sloveniji

VANS jopice

274
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroški pulover Vans STYLE 76 PO črna barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Model s kapuco.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 52 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 129-139,5 cm.
  • Pulover Vans ženska, vijolična barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Otroški pulover Vans EXPOSITION CHECK CREW VN0008CBBLK1 črna barva
    - Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Rahlo oblazinjen model.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 57 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za višino: 151-165 cm.
  • Pulover Vans ženska, zelena barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Vans ženska, vijolična barva
    - Kroj relaxed.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 76 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen pulover Vans moška, rjava barva, s kapuco
    - Loose fit kroj.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 85 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažen pulover Vans moška, zelena barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 87 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažen pulover Vans moška, s kapuco
    - Loose fit kroj.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model z nalepko.- Dolžina rokava: 85 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Pulover Vans ženska, črna barva
    - Model iz linije ComfyCush iz mehkih materialov, podloženih s flisom. Poleg tega brezšivna konstrukcija zagotavlja popolno udobje pri nošenju.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 84 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 67 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Vans ženska, rjava barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Našitek z logom znamke.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 75 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Vans moška
    - Kroj regular.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model s potiskom.- Dolžina: 75 cm.- Dolžina rokava: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Vans moška, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 82 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Pulover Vans moška, s kapuco
    - Model iz linije ComfyCush iz mehkih materialov, podloženih s flisom. Poleg tega brezšivna konstrukcija zagotavlja popolno udobje pri nošenju.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 79 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Pulover Vans ženska, bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Dolžina rokava: 78 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Vans moška, črna barva
    - Kroj regular.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 82 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Pulover Vans moška, rjava barva
    - Kroj regular.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 86 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažen pulover Vans zelena barva
    - Ohlapen kroj, ki ne omejuje gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Pulover Vans moška, bež barva
    - Loose fit kroj.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 81 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažen pulover Vans ženska, roza barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 77 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Telovnik Vans zelena barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrasen, koničast izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Elastična pletenina.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XS/S.
  • Otroški pulover Vans VN0A49MUCS01 BY VANS CLASSIC PO K s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Dolžina rokava: 39 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92 cm.
  • Bombažen pulover Vans moška, vijolična barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogel, rebrast izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 83 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Pulover Vans ženska, bež barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 78 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Vans ženska, črna barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 80 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen pulover Vans moška, rdeča barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 83 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Pulover Vans moška, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Vezen logotip.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 81 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažen pulover Vans moška, bež barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 85 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažen pulover Vans moška, vijolična barva, s kapuco
    - Kroj oversize.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 85 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Pulover Vans moška, zelena barva
    - Kroj regular.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Debela, neelastična pletenina.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Jopica Vans ženski, bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumbe.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokava: 72 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Vans ženska
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 78 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Vans ženska, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 78,5 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Otroški pulover Vans STYLE 76 CREW II zelena barva
    - Klasičen okrogel izrez.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 52 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 129/139,5 cm.
  • Otroški pulover Vans EXPOSITION CHECK CREW vijolična barva
    - Klasičen okrogel izrez.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 57 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za višino: 151/165 cm.
  • Bombažen pulover Vans moška, zelena barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Okrogel, rebrast izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Otroški bombažen pulover Vans VANS CLASSIC PO vijolična barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za višino: 151-165 cm.
  • Otroški bombažen pulover Vans VANS CLASSIC PO s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rahlo oblazinjen model.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Debela, neelastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 53 cm.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za višino: 139,5.
  • Otroški pulover Vans BASIC LEFT CHEST PO II črna barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Dolžina rokava: 52 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 129-139 cm.
  • Pulover Vans ženska, bež barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 75 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Otroški pulover Vans BASIC LEFT CHEST PO II
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z obrobo.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Dolžina rokava: 55 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za višino: 151-165 cm.
  • Otroški pulover Vans BY VANS CLASSIC PO KIDS s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Model s potiskom.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 44 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Bombažen pulover Vans moška, rjava barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 87 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Pulover Vans moška, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Vezen logotip.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 83 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Pulover Vans ženska, črna barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kapuca z nastavljivo vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Dolgi rokav.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Vans ženska, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Otroški pulover Vans ORIGINAL STANDARDS PO zelena barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Model s kapuco.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za višino: 151-165 cm.
  • Otroški pulover Vans SPIRAL TIE DYE HOODIE zelena barva, s kapuco
    - Kroj relaxed.- Spuščena ramenska linija.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Model s potiskom.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s kapuco.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 60 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 139,5 cm.
  • Pulover Vans moška, zelena barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 88,5 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 65 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Pulover Vans ženska, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 73 cm.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Vans ženska, siva barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 77 cm.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Vans moška, roza barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 84 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Pulover Vans ženska, bež barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 70 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Vans moška, turkizna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Vezen logotip.- Klasičen okrogel izrez.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 85 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Pulover Vans moška
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Vezen logotip.- Klasičen okrogel izrez.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 83 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažen pulover Vans vijolična barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Tanka, elastična pletenina.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 90 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 67 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Vans moška, bež barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Vezen logotip.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 82 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Vans Speed Racer Fleece Zip Black
    Kupi Vans Speed Racer Fleece Zip Black za 84.95 EUR v Footshopu. Znamka: Vans Barva: Velikost: L
  • Vans Crash Stack Loose Pullover Hoodie Iceberg Green
    Kupi Vans Crash Stack Loose Pullover Hoodie Iceberg Green za 90 EUR v Footshopu. Znamka: Vans Barva: Velikost: M,L,XL
  • Vans Bummer Summer Pullover Hoodie Black
    Kupi Vans Bummer Summer Pullover Hoodie Black za 80 EUR v Footshopu. Znamka: Vans Barva: Velikost: M,L,XL
  • Vans Surplus Po Hoodie Sea Turtle
    Kupi Vans Surplus Po Hoodie Sea Turtle za 84.99 EUR v Footshopu. Znamka: Vans Barva: Velikost: M,L,XL
  • Vans Surplus Po Hoodie Brown Sugar
    Kupi Vans Surplus Po Hoodie Brown Sugar za 84.99 EUR v Footshopu. Znamka: Vans Barva: Velikost: M,L,XL
  • Vans Flying V Bff Hoodie Eme Dusty Blue
    Kupi Vans Flying V Bff Hoodie Eme Dusty Blue za 68 EUR v Footshopu. Znamka: Vans Barva: Velikost: XS,S,M,L
  • Vans Boom Boom Check Crop Ii Black
    Kupi Vans Boom Boom Check Crop Ii Black za 85 EUR v Footshopu. Znamka: Vans Barva: Velikost: S,M,L
  • Vans Vans Arched Pullover Hoodie Black
    Kupi Vans Vans Arched Pullover Hoodie Black za 80 EUR v Footshopu. Znamka: Vans Barva: Velikost: M,L,XL
  • Vans Meteor Mushroom Loose Pullover Hoodie Oatmeal
    Kupi Vans Meteor Mushroom Loose Pullover Hoodie Oatmeal za 85 EUR v Footshopu. Znamka: Vans Barva: Velikost: M,L,XL
  • VANS Majica 'Flying' črna / bela
    Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Logo potisk; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • VANS Jopa na zadrgo bež / črna
    Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Tisk z motivom; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Vans bombažna mikica
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 83,5 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XL.
  • Otroška bombažna mikica Vans črna barva,
    - Raven kroj.- Model s kapuco.- Model s potiskom.- Rahlo oblazinjen model.- Debela, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 39 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 2.
  • Bombažen pulover Vans moška, črna barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Spuščena ramenska linija.- Model s potiskom.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 87 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Otroški bombažen pulover Vans zelena barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Dolžina rokava: 56 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 139,5 cm.
  • Bombažna mikica Vans moška, bordo barva,
    - Raven kroj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Žep spredaj.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Vans ženska, zelena barva,
    - Kroj relaxed.- Spuščena ramenska linija.- Dolgi rokav.- Rahlo oblazinjen model.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 74 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen pulover Vans moška, črna barva, s kapuco
    - Classic fit kroj.- Spuščena ramenska linija.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rahlo oblazinjen model.- Rob s patentom.- Model z nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 82 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Pulover Vans ženska, rjava barva, s kapuco
    - Kroj relaxed.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model z nalepko.- Material krtačen od znotraj zagotavlja mehkobo in dodatno toploto.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 73 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Vans ženska, roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažni brezrokavnik Vans bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- V izrez.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen pulover Vans ženska, roza barva, s kapuco
    - Kroj oversize.- Dolgi rokav.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Dva drsna stranska žepa.- Model s potiskom.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 73 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Vans ženska, zelena barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kapuca z nastavljivo vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 74 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Vans ženska
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 79 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Vans moška, črna barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Dolgi rokav.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Pulover Vans ženska, roza barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model z nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 76 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Vans moška, vijolična barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 83 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Pulover Vans moška, črna barva, s kapuco
    - Loose fit kroj.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 82 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažen pulover Vans moška, zelena barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 88 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Pulover Vans moška
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 88 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažna mikica Vans ženska, črna barva,
    - Kroj relaxed.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 78 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Vans Vans x Tierra Whack Crew Pulover Črna
    Vans x Tierra Whack Crew Pulover - Vans - Črna. Pleteni puloverji
  • Vans Core Basic PO Pulover Modra
    Core Basic PO Pulover - Vans - Modra. Puloverji s kapuco
  • Vans Core Basic PO Pulover Zelena
    Core Basic PO Pulover - Vans - Zelena. Puloverji s kapuco
  • Vans Arched Pulover Siva
    Arched Pulover - Vans - Siva. Puloverji s kapuco
  • Vans Core Basic PO Pulover Črna
    Core Basic PO Pulover - Vans - Črna. Puloverji s kapuco
  • Vans Quoted Pulover Zelena
    Quoted Pulover - Vans - Zelena. Puloverji s kapuco
  • Vans Breaking Space Pulover Rjava
    Breaking Space Pulover - Vans - Rjava. Puloverji s kapuco
  • Vans Full Patched Po II Pulover Črna
    Full Patched Po II Pulover - Vans - Črna. Puloverji s kapuco
  • Vans Classic V Pulover Bela
    Classic V Pulover - Vans - Bela. Puloverji s kapuco
  • Vans Flying V BFF Pulover Modra
    Flying V BFF Pulover - Vans - Modra. Puloverji s kapuco
  • Vans Flying V BFF Pulover Črna
    Flying V BFF Pulover - Vans - Črna. Puloverji s kapuco
  • Vans Flying V Pulover Črna
    Flying V Pulover - Vans - Črna. Puloverji s kapuco
  • Vans Flying V Pulover Oranžna
    Flying V Pulover - Vans - Oranžna. Puloverji s kapuco

Nazadnje videno

Jopice in pletene jopice se nosijo v hladnejših mesecih, pozimi in zgodaj spomladi ali pozno jeseni. Spominjajo nas na ugodje in toplino. Ženske se včasih pritožujejo, da je pozimi težko izgledati trendi ali pokazati svoj modni stil, ker so vsa oblačila debela in široka, najpomembneje je, da je toplo. Toda jopica in pletena jopica sta odlična oblačila, ki lahko spremenita vse predsodke. Jopice in pletene jopice so dostopne v velikem številu vrst, dizajnov, modelov, barv in materialov. Zagotovo lahko najdete tosto po svojem okusu. Obstajajo številni zanimivi vzorci in barve, različni dodatki in aplikacije kot so čipka, bleščeča stekelca, krzna, printi, nalepke, pletiva in ostalo. Pri izbiri pletene jopice in jopice je najpomembnejši material. Material mora biti mehek in topel. Velik problem pri dobrem delu pletenih jopic je ta, da znajo iritirati golo kožo. Čeprav je material dober in naraven, kot je volna, ne bo iritiral občutljivo kožo in povzročal neprijeten občutek. Temu problemu se lahko izognete na dva načina. Lahko izbirate mehkejše materiale, ki ne iritirajo kožo, izpod pletene jopice lahko nosite ozko majico na dolge rokave ali srajco. Kombiniranje srajce in jopice je zelo trendi in lahko se nosi za različne prilike, tako da če še niste, poskusite tudi takšno kombinacijo. Jopice in pletene jopice so lahko krajše in daljše kot so tunike. Odvisno od dolžine lahko jih nosite na hlače in krila z visokim pasom, na kavbojke ali pajkice. Jopice nas lahko vizualno naredijo večje in širše, zato pazite pri izbiri prvega modela za svoj tip postave.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh