Največja modna platforma v Sloveniji

G-Star Raw jopice

177
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Pulover G-Star Raw moški, bež barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s puli ovratnikom.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover G-Star Raw moška, zelena barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj relaxed.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 90 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 66 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover G-Star Raw moška, črna barva
    - Kroj relaxed.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dva drsna stranska žepa.- Žep na prsih.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 82 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 65 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover G-Star Raw moška, črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj relaxed.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 88 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover G-Star Raw moška, črna barva, s kapuco
    - Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Kroj regular.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover G-Star Raw moška, siva barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 86 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover G-Star Raw ženska, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Podložen model.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 75 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover G-Star Raw ženski, mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 75 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen pulover G-Star Raw moška, siva barva, s kapuco
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Loose fit kroj.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 84 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 65 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover G-Star Raw črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokava: 73,5 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover G-Star Raw moški, vijolična barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s puli ovratnikom.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.
  • Pulover G-Star Raw moška, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Dolgi rokav.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover G-Star Raw moška, bež barva, s kapuco
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Loose fit kroj.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Zadrge na straneh majice.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 83 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 66 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover G-Star Raw moška, bež barva, s kapuco
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rob s patentom.- Kroj regular fit.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover s primesjo volne G-Star Raw moški, bež barva
    - Okrogel, rebrast izrez.- Kroj regular.- Rob s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover G-Star Raw bež barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Okrogel, rebrast izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Kroj regular.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover G-Star Raw bež barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Zapiranje na kratko zadrgo omogoča udobno oblačenje in slačenje.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolžina rokava: 72 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover G-Star Raw ženska, črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model z nalepko.- Dolžina rokava: 71,5 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen pulover G-Star Raw zelena barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover s primesjo volne G-Star Raw ženski, bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover s primesjo volne G-Star Raw ženski, mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover G-Star Raw moška, siva barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Okrasni šivi.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 82 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover s primesjo volne G-Star Raw moški, siva barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover G-Star Raw
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover G-Star Raw ženska, roza barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 76 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover G-Star Raw moški, črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj, ki ne omejuje gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Raglan rokav zaradi svoje zasnove zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 80 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover s primesjo volne G-Star Raw ženski, siva barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Tričetrt rokavi.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen pulover G-Star Raw ženska, črna barva, s kapuco
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Vrvice spodaj.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 78 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen pulover G-Star Raw ženska, s kapuco
    - Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 71 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen pulover G-Star Raw ženska, siva barva, s kapuco
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 69 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen pulover G-Star Raw ženska, črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 74 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • G-Star RAW Majica petrol
    Dizajn: Raven rob, Kapuca s stoječim ovratnikom, Kapuca z vrvico, Rebrno-pletena obroba, Overcut ramena, Kenguru žep; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • G-Star RAW Majica greige / bela
    Dizajn: Kapuca z vrvico, Rebrno-pletena obroba, Kenguru žep; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Mehek grip, Potisk oznake; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Bombažen pulover G-Star Raw moška, zelena barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover G-Star Raw zelena barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Dolgi rokav.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Material s teksturo.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • G-Star RAW Majica črna / bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Rebrno-pletena obroba, Overcut ramena; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: U-boot izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Inside-Out-šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • G-Star RAW Majica bež / črna
    Dizajn: Raven rob, Rebrno-pletena obroba, Overcut ramena; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: U-boot izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Mehek grip; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • G-Star RAW Majica rjasto rdeča / bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Rebrno-pletena obroba, Overcut ramena; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: U-boot izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Mehek grip, Koži prijazen material; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • G-Star Raw Puloverji PREMIUM BASIC HOODED ZIP SWEATER
    G-Star Raw Puloverji PREMIUM BASIC HOODED ZIP SWEATER Modra Na voljo za moško velikost. EU S,EU M,EU XL. Bombaž BCI (Better Cotton Iniciative) Moški > Oblačila > Puloverji
  • G-Star Raw Puloverji Premium core r knit
    G-Star Raw Puloverji Premium core r knit Siva Na voljo za moško velikost. EU S,EU M,EU L,EU XL. Moški > Oblačila > Puloverji
  • Bombažna mikica G-Star Raw moška, bež barva,
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Rokavi zaključeni s patentom.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Melange pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 80 cm.- Dolžina spredaj: 71 cm.- Dolžina zadaj: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover G-Star Raw moški, zelena barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dolžina: 73 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover G-Star Raw moška, bela barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • G-Star RAW Majica 'Premium Core' svetlo bež
    Dizajn: Kapuca z vrvico, Rebrno-pletena obroba, Kenguru žep, Trak na vratu; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • G-Star RAW Pulover siva / črna
    Material: Volna; Izrez: Puliji; Vzorec: Univerzalne barve; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • G-Star RAW Majica oliva
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Poševna ramena, Rebrno-pletena obroba; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • G-Star RAW Majica črna
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Kapuca z vrvico, Rebrno-pletena obroba, Kenguru žep, Nastavljiva kapuca; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Mehek grip; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • G-Star RAW Jopa na zadrgo pastelno roza / bela
    Dizajn: Kapuca z vrvico, Poševna ramena, Rebrno-pletena obroba, Kenguru žep; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • G-Star RAW Pulover črna
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Poševna ramena, Rebrno-pletena obroba; Material: Viskoza; Izrez: Visok vratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Luknjast vzorec; Dodatki: Rahlo transparenten, Strukturiran grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • G-Star RAW Majica antracit / bela
    Dizajn: Rebrno-pletena obroba; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Tisk mota; Dodatki: Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • G-Star RAW Majica 'Premium Core 2.0' puder
    Dizajn: Kapuca z vrvico, Poševna ramena, Rebrno-pletena obroba; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Vezenje; Dodatki: Oznaka-nalepke, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • G-Star RAW Majica bež
    Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Pol-zapet pulover; Vzorec: Univerzalne barve; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • G-Star RAW Pulover temno modra / oranžna
    Dizajn: Raven rob, Viseč, Overcut ramena; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Viskoza; Izrez: Polo ovratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Rahlo transparenten, Potisk oznake; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Polovičen rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • G-Star RAW Majica mauve / oranžna
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Poševna ramena, Rebrno-pletena obroba, Obrezan izrez; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • G-Star RAW Pulover zelena
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Rebrno-pletena obroba, Oprijet v pasu; Material: Bombaž; Izrez: Visok vratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Luknjast vzorec; Dodatki: Mehek grip; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Polovičen rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • G-Star RAW Pulover 'Skipper' kaki
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Rebrno-pletena obroba, Zapiranje na pol-zadrgo; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Izrez: Pol-zapet pulover; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Strukturiran grip, Mehek grip; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • G-Star RAW Majica oliva / črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Rahlo groba notranja stran; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • G-Star RAW Pulover nočno modra
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Poševna ramena; Material: Viskoza; Izrez: Visok vratnik; Podrobnosti: Luknjast vzorec; Dodatki: Popolnoma moderno, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • G-Star RAW Jopa na zadrgo rumena / kaki / oranžna / črna
    Dizajn: Raven rob, Kapuca z vrvico, Rebrno-pletena obroba, Kenguru žep; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Bluza G-Star Raw moška, črna barva,
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Okrogli izrez.- Gladka pletenina.- Rahlo oblazinjen model.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • G-Star Raw bluza
    - Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Raven kroj.- Rob s patentom.- Žep spredaj.- Našitek z logom znamke.
  • G-Star RAW Pletena jopa črna
    Material: Bombaž; Izrez: V-izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • G-Star RAW Majica svetlo modra / grafit
    Dizajn: Raven rob, Kapuca z vrvico, Rebrno-pletena obroba, Overcut ramena; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • G-Star RAW Pulover 'Core' oliva / jabolko / črna
    Dizajn: Rebrna vrv, Oprijet v pasu; Material: Volna; Izrez: Puliji; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Strukturiran grip, Mehek grip; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • G-Star RAW Pletena jopa temno siva / jelka
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Poševna ramena, Rebrno-pletena obroba; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Bombaž; Izrez: Okrogel izrez; Dodatki: Popolnoma moderno, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • G-Star RAW Majica mornarska / črna / bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Obrezan izrez; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Rahlo groba notranja stran, Potisk oznake; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • G-Star RAW Majica oliva
    Dizajn: Raven rob, Rebrno-pletena obroba, Overcut ramena, Zapiranje na pol-zadrgo; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Pol-zapet pulover; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Koži prijazen material; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Bombažni brezrokavnik G-Star Raw črna barva
    - Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Oprijet kroj.- Model s puli ovratnikom.- Gladka pletenina.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • G-Star RAW Majica oliva
    Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Logo potisk; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • G-Star RAW Majica ecru / rdeča
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Rebrno-pletena obroba, Trak na vratu; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • G-Star RAW Majica črna / off-bela
    Dizajn: Raven rob, Kapuca z vrvico, Rebrno-pletena obroba, Kenguru žep, Trak na vratu; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • G-Star RAW Majica zelena
    Dizajn: Kapuca z vrvico, Rebrno-pletena obroba, Kenguru žep; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka-nalepke, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • G-Star RAW Majica svetlo siva / svetlo zelena / črna
    Dizajn: Raven rob, Overcut ramena, Obrezan izrez; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Bombažen pulover G-Star Raw ženska, bela barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 82 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • G-Star RAW Pulover zelena
    Material: Volna; Izrez: Visok vratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • G-Star RAW Pulover 'Skipper' bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Rebrno-pletena obroba, Zapiranje na pol-zadrgo; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Izrez: Pol-zapet pulover; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Strukturiran grip, Mehek grip; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • G-Star RAW Majica 'Autograph' kremna
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Poševna ramena, Rebrno-pletena obroba; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Rahlo groba notranja stran, Mehek grip; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina

Nazadnje videno

Jopice in pletene jopice se nosijo v hladnejših mesecih, pozimi in zgodaj spomladi ali pozno jeseni. Spominjajo nas na ugodje in toplino. Ženske se včasih pritožujejo, da je pozimi težko izgledati trendi ali pokazati svoj modni stil, ker so vsa oblačila debela in široka, najpomembneje je, da je toplo. Toda jopica in pletena jopica sta odlična oblačila, ki lahko spremenita vse predsodke. Jopice in pletene jopice so dostopne v velikem številu vrst, dizajnov, modelov, barv in materialov. Zagotovo lahko najdete tosto po svojem okusu. Obstajajo številni zanimivi vzorci in barve, različni dodatki in aplikacije kot so čipka, bleščeča stekelca, krzna, printi, nalepke, pletiva in ostalo. Pri izbiri pletene jopice in jopice je najpomembnejši material. Material mora biti mehek in topel. Velik problem pri dobrem delu pletenih jopic je ta, da znajo iritirati golo kožo. Čeprav je material dober in naraven, kot je volna, ne bo iritiral občutljivo kožo in povzročal neprijeten občutek. Temu problemu se lahko izognete na dva načina. Lahko izbirate mehkejše materiale, ki ne iritirajo kožo, izpod pletene jopice lahko nosite ozko majico na dolge rokave ali srajco. Kombiniranje srajce in jopice je zelo trendi in lahko se nosi za različne prilike, tako da če še niste, poskusite tudi takšno kombinacijo. Jopice in pletene jopice so lahko krajše in daljše kot so tunike. Odvisno od dolžine lahko jih nosite na hlače in krila z visokim pasom, na kavbojke ali pajkice. Jopice nas lahko vizualno naredijo večje in širše, zato pazite pri izbiri prvega modela za svoj tip postave.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh