Največja modna platforma v Sloveniji

Hlače in kavbojke za dekleta

1523
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Bombažne pajkice za dojenčke That's mine Elois
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Ravna hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške hlače Pinko Up F3PIBGPA084 PANTS BABY črna barva
    - Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Ohlapna hlačnica.- Model s potiskom.
  • Otroške kavbojke Calvin Klein Jeans
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Ravna hlačnica.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 90 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške hlače Sisley črna barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Cargo žepi.- Model z drsnimi žepi.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19,5 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 64 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroške kavbojke zippy
    - Visok pas z elastičnim trakom.- Elistični denim.- Gladek material.- Širina v pasu: 22 cm.- Širina v bedrih: 27 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice: 14 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Dolžina: 57 cm.- Dimenzije so podane za višino: 103 cm.
  • Otroške kavbojke United Colors of Benetton Jennifer
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Ohlapne kavbojke okoli bokov in stegen.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Zaobljena hlačnica.- Notranja nastavitev širine pasu.- Z žepi.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 91 cm.- Dimenzije so podane za višino: 160 cm.
  • Otroške hlače Guess bordo barva
    - Ta izdelek je šivan iz Tencela, torej Lyocella, ki ga je certificiral Lenzing. Je material, pridobljen iz lesne celuloze iz gozdov, v katerih se izvaja sonaravno gospodarjenje z gozdovi. Njegova proizvodnja poteka v zaprtem obsegu in brez uporabe kemikalij, zaradi česar je okolju prijaznejši, sam material pa je bolj prijazen za vas. Tencel je zračen, njegova vlakna vpijajo vlago in uravnavajo temperaturo, zaradi česar je popoln za vse letne čase. Je biološko razgradljiv (razgradi se na naraven način).- Kroj skinny.- Hlače, oprijete okoli bokov in stegen.- Oprijeta hlačnica.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Model z drsnimi žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11,5 cm.- Širina hlačnice: 19,5 cm.- Dolžina hlačnice: 84 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške kavbojke Pinko Up
    - Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.
  • Otroške kavbojke Pinko Up
    - Oprijet kroj.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb.
  • Otroške kavbojke Sisley
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Fashion mom.- Zapenjanje na zadrgo.- Visok pas.- Okrasno spran denim.- Z žepi.- Zaobljena hlačnica.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 83 cm.- Dimenzije so podane za višino: 150 cm.
  • Otroške pajkice Coccodrillo rjava barva
    - Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.
  • Otroške kavbojke Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Z žepi.
  • Pajkice za dojenčka Coccodrillo
    - Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Oprijet kroj.- Visok pas z elastičnim trakom.
  • Otroške hlače Guess črna barva
    - Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Model z drsnimi žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Model je izdelan iz elastičnega materiala.- Razširjena hlačnica.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 85 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Otroške pajkice Pinko Up črna barva
    - Visok pas z elastičnim trakom.- Razširjena hlačnica.- Gladka pletenina.- Pletenina z različnimi vzorci pletenja.
  • Otroške bombažne hlače That's mine bordo barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Elastični trak v pasu.- Raven kroj.- Tanka, neelastična tkanina.
  • Otroške bombažne hlače That's mine mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Model z naramnicami.- Elastični trak v pasu.- Gladek material.- Ravna hlačnica.
  • Otroške bombažne hlače That's mine Miel rjava barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Model z naramnicami.- Ravna hlačnica.- Model z drsnimi žepi.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške pajkice United Colors of Benetton vijolična barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 26 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 58 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroške hlače United Colors of Benetton
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Model z drsnimi žepi.- Cargo žepi.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške kavbojke Pinko Up
    - Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Razširjena hlačnica.- Notranja nastavitev širine pasu.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 21,5 cm.- Dolžina: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kavbojke Pinko Up
    - Ohlapen kroj.- Z žepi.- Visok pas z elastičnim trakom.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Širina v bedrih: 46 cm.- Širina v pasu: 30 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina: 77 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške hlače Konges Sløjd roza barva
    - Kroj jogger.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroške bombažne pajkice Konges Sløjd mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Model z drsnimi žepi.- Ozek, elastičen trak v pasu.
  • Otroške bombažne hlače Konges Sløjd rjava barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Vzorčasta tkanina.
  • Otroške hlače Pepe Jeans črna barva
    - Kroj flared.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Razširjena hlačnica.- Model z drsnimi žepi.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 89 cm.- Dimenzije so podane za višino: 164 cm.
  • Otroške pajkice Coccodrillo mornarsko modra barva
    - Elastični trak v pasu.- Oprijeta hlačnica.- Gladek material.
  • Otroške hlače Calvin Klein Jeans črna barva
    - Raven kroj.- Visok pas z elastičnim trakom.- Model z drsnimi žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 29 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina: 91 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške pajkice Mini Rodini siva barva
    - Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroške pajkice Mini Rodini rumena barva
    - Model z okrasnimi volančki.- Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vzorčasta pletenina.- Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.
  • Otroške hlače Mini Rodini siva barva
    - Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroške hlače Polo Ralph Lauren
    - Ohlapna hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Hlače za dojenčka Coccodrillo
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Žep brez zapiranja.- Tanek material.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasno spran denim.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 41,5 cm.- Višina pasu: 23,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 24,5 cm.- Dolžina hlačnice: 88 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Coccodrillo bordo barva
    - Kroj jogger.- Običajen pas.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Vzorčasta pletenina.- Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.
  • Kavbojke Calvin Klein Jeans
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Flare kroj.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Notranja nastavitev širine pasu.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19,5 cm.- Širina hlačnice: 20,5 cm.- Dolžina hlačnice: 91,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške hlače Abercrombie & Fitch črna barva
    - Raven kroj.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Vrvice v pasu.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Cargo žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 22,5 cm.- Dolžina: 68 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-120 cm.
  • Hlače za dojenčka United Colors of Benetton bela barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična tkanina.
  • Otroške pajkice Guess roza barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Oprijeta hlačnica.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 22 cm.- Višina pasu: 15 cm.- Dolžina hlačnice: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroške pajkice Guess mornarsko modra barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Visok pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Oprijeta hlačnica.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 29 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške hlače Mayoral črna barva
    - Kroj flared.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Okrasni detajl spredaj.
  • Otroške bombažne hlače Tartine et Chocolat roza barva
    - Ohlapna hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroške bombažne hlače Tartine et Chocolat roza barva
    - Ohlapna hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške bombažne hlače Tartine et Chocolat roza barva
    - Ohlapna hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške hlače Guess roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Cargo žepi.- Dva žepa na zadnjici.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 81 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške hlače United Colors of Benetton roza barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.- Širina v pasu: 23 cm.- Širina v bedrih: 26 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 14 cm.- Dolžina hlačnice: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 82 cm.
  • Otroške hlače United Colors of Benetton roza barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Ohlapen kroj.- Elastični trak v pasu.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Dva drsna stranska žepa.- Cargo žepi.- Rob s patentom.- Širina v pasu: 22 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Dolžina: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 82 cm.
  • Otroške hlače Mayoral črna barva
    - Kroj chinosy.- Model z vezenino.- Cargo žepi.- Model z drsnimi žepi.- Tanka, neelastična tkanina.
  • Otroške hlače Mayoral roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.
  • Otroške hlače Guess črna barva
    - Ta izdelek vsebuje modal TENCEL™. Modalna vlakna TENCEL™ so pridobljena iz naravno rastočega bukovega lesa v okolju prijaznem procesu, ki je energetsko samozadosten in pridobiva stranske proizvode iz lesnih komponent. To elastično vlakno slovi po svoji izjemni mehkobi.- Razširjena hlačnica.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 32 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice: 15 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 82 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Pajkice za dojenčka Mayoral mornarsko modra barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške lanene hlače Mayoral
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok pas z elastičnim trakom.- Vrvica v pasu.- Gladka tkanina.
  • Otroške hlače s primesjo lanu Bobo Choses
    - Širok, elastičen trak v pasu.- Model z drsnimi žepi.- Ohlapna hlačnica.- Okrasni detajli.
  • Otroške bombažne hlače Bobo Choses rumena barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Notranja nastavitev širine pasu.- Ravna hlačnica.- Model z drsnimi žepi.
  • Otroške bombažne hlače Bobo Choses rumena barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Elastični trak v pasu.- Ravna hlačnica.- Dva drsna stranska žepa.
  • Otroške pajkice Bobo Choses
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat OCS 100 (Organic Content Standard), ki potrjuje vsebnost organskih vlaken v končnem izdelku – tako ste lahko prepričani, da je naš bombaž ekološki.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Visok pas z elastičnim trakom.
  • Pajkice za dojenčka Bobo Choses bež barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.
  • Otroške farmarke Bobo Choses
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj.- Model z nastavljivimi naramnicami.- Z žepi.- Zapenjanje na gumbe.
  • Otroške hlače s primesjo lanu Liewood Orlando Linen Pants bež barva
    - Kroj chinosy.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Tanka, neelastična tkanina.
  • Otroške pajkice Michael Kors roza barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Visok pas z elastičnim trakom.
  • Otroške pajkice Michael Kors roza barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Visok pas z elastičnim trakom.
  • Otroške pajkice Michael Kors mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.
  • Kavbojke Calvin Klein Jeans
    - Raven kroj.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 93 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške hlače Mayoral bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.
  • Otroške hlače That's mine Floke siva barva
    - Raven kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Dva drsna stranska žepa.
  • Otroške hlače That's mine Floke roza barva
    - Raven kroj.- Običajen pas.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.
  • Otroške bombažne hlače Mayoral vijolična barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ohlapen kroj.- Tanek material.
  • Otroške hlače Abercrombie & Fitch bež barva
    - Ohlapna hlačnica.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Cargo žepi.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 77 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroške pajkice Desigual rdeča barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške kavbojke Desigual
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Dva žepa na zadnjici.
  • Otroške kavbojke Pepe Jeans SKINNY JEANS HW JR
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Wiser Wash - eko-revolucionarna tehnologija pranja, ki ne uporablja strupenih kemikalij in ne troši vode.- Powerflex je denim s povečano elastičnostjo za večje udobje.- Kroj skinny.- Notranja nastavitev širine pasu.- Z žepi.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 90 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške pajkice HUGO črna barva
    - Dvostranski model.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroške bombažne hlače Guess bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok pas z elastičnim trakom.- Model z okrasnimi vezeninami.- Model z drsnimi žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 79 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Hlače Guess mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok pas z elastičnim trakom.- Pas v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 78 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške hlače Roxy PRECIOUS RG bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z drsnimi žepi.- Cargo žepi.- Elastičen pas z vrvico.
  • Otroške pajkice Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške kavbojke Dkny
    - Ravna hlačnica.- Z žepi.- Visok pas.- Elastični trak v pasu.- Zapenjanje na gumb.- Priložen pas.
  • Otroške farmerke iz jeansa Dkny
    - Ravna hlačnica.- Žep spredaj.- Zapenjanje na gumbe.
  • Otroške hlače Dkny črna barva
    - Ohlapen model.- Visok pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške kavbojke Abercrombie & Fitch
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Notranja nastavitev širine pasu.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Dva žepa na zadnjici.- Dva žepa z drsnikom na sprednji strani.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 16 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina: 65 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110-120 cm.
  • Hlače za dojenčka United Colors of Benetton oranžna barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Ravna hlačnica.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške bombažne hlače Konges Sløjd
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Elastičen pas z vrvico.
  • Otroške hlače United Colors of Benetton roza barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Izdelek iz serije Investing in Better Bombaž™. Better Cotton je vodilna svetovna pobuda za trajnostni razvoj bombaža, katere poslanstvo je pomagati skupnostim, ki se ukvarjajo z bombažem, da preživijo in uspevajo, hkrati pa zaščititi in obnoviti okolje.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Notranja nastavitev širine pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 22 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 18,5 cm.- Dolžina: 50,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Otroške kavbojke Guess
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 25,5 cm.- Širina v bedrih: 29 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 16 cm.- Dolžina: 56 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105-112 cm.
  • Otroške hlače Michael Kors bež barva
    - Ravna hlačnica.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Model z drsnimi žepi.- Cargo žepi.- Gladka tkanina.
  • Otroške bombažne hlače Konges Sløjd bež barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Model z okrasnimi volančki.- Elastična pletenina.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroške bombažne hlače That's mine Beatrice roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spodnji del hlačnice s patentom z elastiko.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroške pajkice Mini Rodini rumena barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Oprijeta hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroške farmerke iz jeansa Bobo Choses
    - Ohlapen kroj.- Model z nastavljivimi naramnicami.- Z žepi.
  • Otroške hlače Bobo Choses
    - Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Spuščeno mednožje.
  • Otroške farmarke Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žep spredaj.- Zapenjanje na gumbe.
  • Otroške bombažne farmerke Liewood Venedict Stripe Dungaree
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Žep spredaj.- Zapenjanje na gumbe.
  • Otroške bombažne hlače Liewood Birger Seersucker Check Pants
    - Raven kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroške hlače Coccodrillo črna barva
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Elastični trak v pasu.- Običajen pas.- Ohlapna hlačnica.
  • Otroške hlače Coccodrillo črna barva
    - Ohlapna hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.
  • Otroške kavbojke Coccodrillo
    - Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.- Ohlapna hlačnica.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.
  • Otroške hlače Coccodrillo bela barva
    - Ohlapen kroj.- Cargo žepi.- Običajen pas.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Gladka tkanina.- Dva drsna stranska žepa.- Certifikat ECO 5 je podeljen izdelkom, ki izpolnjujejo vrsto visokih zahtev glede upravljanja proizvodnje.
  • Otroške hlače Mayoral roza barva
    - Raven kroj.- Običajen pas.- Dva drsna stranska žepa.- Cargo žepi.- Vrvice v pasu.
  • Otroške hlače Pinko Up roza barva
    - Kroj cropped.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Dva drsna stranska žepa.- Notranja nastavitev širine pasu.- Vzorčasta tkanina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 76 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške pajkice The North Face NEVER STOP TIGHT siva barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Material FlashDry zagotavlja učinkovito uravnavanje temperature in učinkovit transport vlage med aktivnostmi na prostem.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Žep na sprednji strani.- Širina v pasu: 25 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 62 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116-119 cm.

Nazadnje videno

Hlače in kavbojke za dekleta - Hlače in kavbojke prihajajo v mnogo variant in lahko se nosijo za različne priložnosti. Nosijo jih in moški in ženske za dnevne in večerne prilike. Kavbojke se bolj sproščeno oblačilo, čeprav se lahko nosijo tudi za elegantne priložnosti. Najpogosteje se nosijo za opravljanje vsakodnevnih obveznosti kot je odhod v službo, na fakulteto ali v šolo, za druženja s prijatelji, sprehode po mestu, odhode v naravo in razne zabave. Prav tako se lahko nosijo za malo elegantnejše priložnosti in za večerne žure. Takrat najpogosteje izbiramo kavbojke klasičnega ali ožjega kroja temnejših barv. Zelo popularne so isprane in strgane kavbojke. Dajejo trendi, sproščen izgled in lepo dopolnjujejo vsako kombinacijo. Kavbojke prihajajo v različnih krojih, tako imamo slim, skinny, korenček kroj, bootcut, ravni kroj, kroj na zvon, flare kavbojke in tako dalje. Razen kavbojk, hlače so lahko narejene iz različnih drugih materialov. Formalne hlače, oziroma hlače na črto, se najpogosteje nosijo v poslovnem okolju, za neke bolj formalne zabave in druženja ter za svečane prilike kot so poroke. Prava nasprotnost so jogging hlače, po vzoru na trenirke, ki so zelo udobne za nošenje in jih nosimo v zelo sproščenih situacijah ter za različne druge dejavnosti v naravi. Zelo popularne so ženske pajkice, najpogosteje črne barve, toda obstajajo tudi v drugih barvah in vzorcih. Prav tako so zelo udobne za nošenje, idealne so za športne dejavnosti, sprehode, odhode v naravo, izlete in potovanja ali za vsakodnevne dejavnosti. Pri izbiri hlač se najprej vprašajte, za kakšne priložnosti jih boste nosili, za formalne ali sproščene. Prav tako pazite, da si izberete kroj, ki prilega vaši postavi.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh