Največja modna platforma v Sloveniji

Hlače in kavbojke za dekleta

1523
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroške pajkice Guess roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Oprijet kroj.- Širok, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 31 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Dolžina: 76,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške pajkice Guess črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 31 cm.- Višina pasu: 18,5 cm.- Dolžina: 73 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške bombažne hlače Guess roza barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Model z drsnimi žepi.- Model s stranskimi črtami.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 32 cm.- Višina pasu: 18,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12,5 cm.- Širina hlačnice: 16,5 cm.- Dolžina: 45,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Pajkice za dojenčka Coccodrillo oranžna barva
    - Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Običajen pas.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroške pajkice Tommy Hilfiger oranžna barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Oprijet kroj.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 23 cm.- Višina pasu: 16 cm.- Dolžina hlačnice: 64 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroške pajkice Tommy Hilfiger oranžna barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Oprijet kroj.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 26 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Dolžina hlačnice: 84 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške farmerke iz jeansa Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Zapenjanje na gumbe.- Z žepi.- Model z nastavljivimi naramnicami.- Okrasno spran denim.
  • Otroške hlače Guess oranžna barva
    - Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Model z drsnimi žepi.- Okrasni šivi.- Elastični material.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Dolžina: 85 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške hlače Tommy Hilfiger bež barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Model z drsnimi žepi.- Rob s patentom.- Model s stranskimi črtami.- Širina v bedrih: 38 cm.- Širina v pasu: 31 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Dolžina: 73 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger Tapered
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Zaobljena hlačnica.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 71 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške hlače Guess bež barva
    - Kroj tapered.- Povišan pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Model z drsnimi žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 76 cm.- Dolžina: 125-135 cm.- Dimenzije so podane za višino:
  • Otroške kavbojke Guess
    - Oprijet kroj.- Z žepi.- Razširjena hlačnica.- Notranja nastavitev širine pasu.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Elistični denim.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina: 83 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 12-135 cm.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Oprijet kroj.- Zaobljena hlačnica.- Z žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11,5 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina: 77 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške hlače Guess črna barva
    - Kroj jogger.- Model z drsnimi žepi.- Cargo žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške kavbojke Guess
    - Oprijet kroj.- Model z višjim pasom in zapenjanjem na gumb.- Z žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške hlače Guess roza barva
    - Ohlapen model.- Elastični trak v pasu.- Model z drsnimi žepi.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina hlačnice: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Kavbojke Calvin Klein Jeans
    - Raven kroj.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Ima razporek.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 92 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške pajkice Guess črna barva
    - Oprijet kroj.- Visok pas z elastičnim trakom.- Model z drsnimi žepi.
  • Pajkice Guess
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Oprijeta hlačnica.- Tanek, elastični material.- Vzorčasta pletenina.- Širina v pasu: 22 cm.- Višina pasu: 16 cm.- Dolžina hlačnice: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88/96.
  • Otroške hlače adidas Originals črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Spodnji del hlačnice s patentom z elastiko.- Cargo žepi.- Elastični trak v pasu.- Žep z zapiranjem.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 86 cm.- Dimenzije so podane za višino: 146 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Tommy Hilfiger siva barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Raven kroj.- Model z drsnimi žepi.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške hlače United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Oprijet kroj.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Gladka pletenina.- Elastična pletenina.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 28 cm.- Višina pasu: 16,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 8 cm.- Širina hlačnice: 16 cm.- Dolžina hlačnice: 53 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger Mabel
    - Raven kroj.- Z žepi.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 86 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Hlače za dojenčka United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Raven kroj.- Običajen pas.- Vrvice v pasu.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Elastični material.
  • Otroške hlače United Colors of Benetton mornarsko modra barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Elastični trak v pasu.- Razširjena hlačnica.- Tanek, elastični material.- Gladka pletenina.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 30 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 16 cm.- Dolžina hlačnice: 65 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroške kavbojke Levi's 510
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj skinny.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Običajen pas.- Okrasno spran denim.
  • Otroške kavbojke Levi's 502 Strong Performance
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj regular.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Običajen pas.- Gladek material.
  • Otroške kavbojke Levi's Mini Mom Jeans
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Fashion mom.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Običajen pas.- Okrasno spran denim.
  • Otroške kavbojke Levi's 510 Skinny Fit
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj slim fit.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasno spran denim.
  • Otroške kavbojke Levi's 501
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Gladek material.
  • Otroške kavbojke Levi's Mini Mom Jeans
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Fashion mom.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Običajen pas.- Okrasno spran denim.
  • Otroške kavbojke Guess
    - Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Oprijet kroj.- Zaobljena hlačnica.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elistični denim.- Z žepi.- Okrasni detajli.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 29 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 15 cm.- Dolžina hlačnice: 59 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105/112 cm.
  • Otroške bombažne hlače United Colors of Benetton siva barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Ohlapen kroj.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške hlače United Colors of Benetton črna barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Notranji žepi.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 58 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroške pajkice Mayoral črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Oprijet kroj.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Oprijeta hlačnica.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroške kavbojke Pepe Jeans
    - Kroj skinny.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 91 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške pajkice HUGO črna barva
    - Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Okrasni šivi.
  • Otroške pajkice HUGO črna barva
    - Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške pajkice HUGO črna barva
    - Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške pajkice Michael Kors črna barva
    - Oprijet kroj.- Širok, elastičen trak v pasu.- Običajen pas.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške pajkice Michael Kors črna barva
    - Oprijet kroj.- Širok, elastičen trak v pasu.- Običajen pas.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške pajkice Mayoral mornarsko modra barva
    - Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške pajkice Mayoral črna barva
    - Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške pajkice Mayoral črna barva
    - Ohlapna hlačnica.- Visok pas.- Elastični trak v pasu.
  • Pajkice za dojenčka Mayoral mornarsko modra barva
    - Model je izdelan iz pletenine, ki posnema denim.- Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Elastična pletenina.
  • Otroške pajkice Pinko Up črna barva
    - Oprijet kroj.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Okrasni detajl spredaj.- Elastična pletenina.
  • Otroške pajkice adidas mornarsko modra barva
    - Oprijet kroj.- Oprijeta hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 25 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Dolžina hlačnice: 65 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kavbojke Mayoral
    - Ta izdelek je bil spran z okolju prijaznimi metodami, ki varčujejo z vodo, varčujejo z energijo in zmanjšujejo uporabo kemikalij.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Oprijete kavbojke okoli bokov.- Z žepi.- Elistični denim.
  • Otroške hlače Mayoral rdeča barva
    - Raven kroj.- Širok, elastičen trak v pasu.- Običajen pas.- Model z drsnimi žepi.
  • Otroške hlače Mayoral roza barva
    - Raven kroj.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Model z okrasno nalepko.
  • Pajkice za dojenčka Mayoral mornarsko modra barva
    - Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Material s teksturo.
  • Otroške pajkice Calvin Klein Jeans črna barva
    - Oprijet kroj.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 26 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Dolžina: 82 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške kavbojke Calvin Klein Jeans
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Ohlapen kroj.- Zaobljena hlačnica.- Z žepi.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14,5 cm.- Širina hlačnice: 27,5 cm.- Dolžina: 91 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške kavbojke Mayoral
    - Raven kroj.- Običajen pas.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Okrasni detajli.
  • Otroške kavbojke Desigual
    - Flare kroj.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasni detajli.
  • Otroške farmerke iz jeansa Desigual
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Z žepi.- Model z nastavljivimi naramnicami.- Okrasni detajli.
  • Otroške kavbojke Pepe Jeans
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj wide leg.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.
  • Pajkice za dojenčka Liewood oranžna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške kavbojke Pepe Jeans
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Oprijete kavbojke okoli bokov.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Z žepi.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11,5 cm.- Širina hlačnice: 21,5 cm.- Dolžina hlačnice: 89 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške pajkice Mini Rodini
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Vzorčast material.
  • Otroške kavbojke United Colors of Benetton
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Dolžina: 95 cm.- Dimenzije so podane za višino: 160 cm.
  • Kavbojke za dojenčka United Colors of Benetton
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Z žepi.
  • Otroške hlače United Colors of Benetton črna barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Ohlapna hlačnica.- Visok pas z elastičnim trakom.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 58 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice: 38 cm.- Širina hlačnice spodaj: 35 cm.- Dolžina: 88 cm.- Dimenzije so podane za višino: 150 cm.
  • Otroške hlače United Colors of Benetton vijolična barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Oprijet kroj.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.- Material s teksturo.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 32 cm.- Višina pasu: 15 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina: 54 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroške kavbojke Coccodrillo
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj slim.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Nezaključeni robovi.
  • Pajkice za dojenčka Bobo Choses bela barva
    - Običajen pas.- Oprijeta hlačnica.- Elastični trak v pasu.
  • Pajkice za dojenčka Bobo Choses rumena barva
    - Običajen pas.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške hlače Guess srebrna barva
    - Oprijet kroj.- Povišan pas.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Tanek material.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 19,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 20,5 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125 - 135 cm.
  • Otroške kavbojke Sisley
    - Dress Safely je linija izdelkov, ki so proizvedeni brez uporabe kemikalij, kot so težke kovine ali škodljiva barvila, ki so potencialno nevarna za zdravje. Poleg tega so ti izdelki varni za otroke, saj so zasnovani brez uporabe majhnih elementov, ki predstavljajo nevarnost zadušitve.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnim gumbom.- Notranja nastavitev širine pasu.- Z žepi.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 33,5 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 66 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroške kavbojke Pepe Jeans
    - Kroj wide leg.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 26 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 81 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Notranja nastavitev širine pasu.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Ravna hlačnica.- Žepi spredaj.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 77 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kavbojke Mini Rodini Mini Rodini x Wrangler
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Razširjena hlačnica.- Z žepi.
  • Otroške kavbojke Mini Rodini Mini Rodini x Wrangler
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Ta izdelek je bil spran z okolju prijaznimi metodami, ki varčujejo z vodo, varčujejo z energijo in zmanjšujejo uporabo kemikalij.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Razširjena hlačnica.- Z žepi.- Okrasni detajli.
  • Pajkice za dojenčka Mini Rodini Mini Rodini x Wrangler mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.
  • Otroške kavbojke Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ravna hlačnica.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.
  • Otroške hlače Levi's črna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapna hlačnica.- Cargo žepi.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Rob s patentom.
  • Otroške pajkice adidas Originals rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Oprijet kroj.- Visok pas z elastičnim trakom.- Model s stranskimi črtami.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 29 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Dolžina: 78 cm.- Dimenzije so podane za višino: 146 cm.
  • Otroške pajkice Calvin Klein Jeans bordo barva
    - Oprijet kroj.- Visok pas z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 28 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Dolžina: 83 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Kavbojke Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Kroj chinosy.- Model z drsnimi žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina: 85 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške pajkice Desigual mornarsko modra barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Oprijet kroj.- Visok pas z elastičnim trakom.- Model s potiskom.
  • Otroške kavbojke Bobo Choses
    - Ohlapne kavbojke okoli bokov.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Zaobljena hlačnica.- Z žepi.- Okrasni detajl spredaj.
  • Otroške bombažne hlače Bobo Choses mornarsko modra barva
    - Kroj relaxed.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Ohlapna hlačnica.- Model z drsnimi žepi.
  • Otroške bombažne hlače Mini Rodini
    - Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Običajen pas.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroške pajkice Abercrombie & Fitch črna barva
    - 4 Way Stretch je zelo raztegljiva vrsta materiala z močno zunanjo plastjo. Zahvaljujoč svoji fleksibilnosti in raztegljivosti v štirih smereh znatno poveča udobje in ne omejuje gibanja uporabnika.- Zračen material.- Oprijet kroj.- Oprijeta hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Ploščati šivi ščitijo kožo pred drgnjenjem in draženjem.- Širina v pasu: 24 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 63 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 - 120 cm.
  • Otroške hlače Abercrombie & Fitch črna barva
    - 4 Way Stretch je zelo raztegljiva vrsta materiala z močno zunanjo plastjo. Zahvaljujoč svoji fleksibilnosti in raztegljivosti v štirih smereh znatno poveča udobje in ne omejuje gibanja uporabnika.- Zračen material.- Hlače, oprijete okoli bokov in stegen.- Razširjena hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 30 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 69 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 - 120 cm.
  • Otroške kavbojke Pepe Jeans Pixlette
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Oprijete kavbojke okoli bokov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Z žepi.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11,5 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 92 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške smučarske hlače Mini Rodini zelena barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Nepremočljiv in na veter odporen model.- BIONIC-FINISH® ECO - ekološka alternativa tradicionalni, hidrofobni obdelavi DWR materialov.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Raven kroj.- Model s snemljivimi naramnicami.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Spodnji del hlačnice s patentom z elastiko.- Model z odsevnimi vstavki.
  • Otroške kavbojke Guess 90s
    - Raven kroj.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 22,5 cm.- Dolžina hlačnice: 86,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške pajkice Konges Sløjd bež barva
    - Oprijeta hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške hlače Pinko Up vijolična barva
    - Ohlapen kroj.- Razširjena hlačnica.- Povišan pas.- Elastični trak v pasu.- Vzorčasta pletenina.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 28 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 57 cm.- Dimenzije so podane za višino: 100 cm.
  • Otroške bombažne pajkice Konges Sløjd rdeča barva
    - Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Oprijet kroj.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.
  • Otroške pajkice Konges Sløjd siva barva
    - Model z okrasnimi volančki.- Oprijeta hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške pajkice Pinko Up črna barva
    - Oprijet kroj.- Razširjena hlačnica.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Širina v pasu: 23 cm.- Višina pasu: 15 cm.- Dolžina hlačnice: 52 cm.- Dimenzije so podane za višino: 100 cm.
  • Otroške pajkice Bobo Choses zelena barva
    - Oprijeta hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vzorčasta pletenina.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.
  • Otroške kavbojke Pinko Up
    - Raven kroj.- Običajen pas.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Okrasno spran denim.- Okrasni detajl.
  • Otroške pajkice Guess črna barva
    - Oprijet kroj.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 31 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške kavbojke Pepe Jeans
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Okrasno spran denim.- Z žepi.- Elistični denim.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 24,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 24,5 cm.- Dolžina hlačnice: 80 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Pajkice za dojenčka Coccodrillo bordo barva
    - Oprijet model.- Elastični trak v pasu.- Običajen pas.
  • Otroške pajkice Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Razširjena hlačnica.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 25cm.- Višina pasu: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 65 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroške pajkice United Colors of Benetton črna barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih, snemljivih ali predolgih elementov.- Oprijet kroj.- Visok pas z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 26 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Dolžina: 61 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.

Nazadnje videno

Hlače in kavbojke za dekleta - Hlače in kavbojke prihajajo v mnogo variant in lahko se nosijo za različne priložnosti. Nosijo jih in moški in ženske za dnevne in večerne prilike. Kavbojke se bolj sproščeno oblačilo, čeprav se lahko nosijo tudi za elegantne priložnosti. Najpogosteje se nosijo za opravljanje vsakodnevnih obveznosti kot je odhod v službo, na fakulteto ali v šolo, za druženja s prijatelji, sprehode po mestu, odhode v naravo in razne zabave. Prav tako se lahko nosijo za malo elegantnejše priložnosti in za večerne žure. Takrat najpogosteje izbiramo kavbojke klasičnega ali ožjega kroja temnejših barv. Zelo popularne so isprane in strgane kavbojke. Dajejo trendi, sproščen izgled in lepo dopolnjujejo vsako kombinacijo. Kavbojke prihajajo v različnih krojih, tako imamo slim, skinny, korenček kroj, bootcut, ravni kroj, kroj na zvon, flare kavbojke in tako dalje. Razen kavbojk, hlače so lahko narejene iz različnih drugih materialov. Formalne hlače, oziroma hlače na črto, se najpogosteje nosijo v poslovnem okolju, za neke bolj formalne zabave in druženja ter za svečane prilike kot so poroke. Prava nasprotnost so jogging hlače, po vzoru na trenirke, ki so zelo udobne za nošenje in jih nosimo v zelo sproščenih situacijah ter za različne druge dejavnosti v naravi. Zelo popularne so ženske pajkice, najpogosteje črne barve, toda obstajajo tudi v drugih barvah in vzorcih. Prav tako so zelo udobne za nošenje, idealne so za športne dejavnosti, sprehode, odhode v naravo, izlete in potovanja ali za vsakodnevne dejavnosti. Pri izbiri hlač se najprej vprašajte, za kakšne priložnosti jih boste nosili, za formalne ali sproščene. Prav tako pazite, da si izberete kroj, ki prilega vaši postavi.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh