Največja modna platforma v Sloveniji

ADIDAS ORIGINALS online nakup oblačila in obutev za dekleta

535
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroška jakna adidas Originals PADDEDACKET mornarsko modra barva, IY7494
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Rokavi in ​​kapuca so zaključeni z elastiko, zaradi katere se oblačila bolje prilegajo telesu in jih je enostavno obleči.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dolžina rokava: 52 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Širina v ramenih: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals siva barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Model s stranskimi črtami.- Rob s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 54 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 38,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals oranžna barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s kapuco.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 57,5 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bomber jakna adidas Originals VRCTACKET črna barva, IY7505
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Zunanji žepi za vlaganje.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Širina v ramenih: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroške superge iz semiša adidas Originals CAMPUS 00s EL C rumena barva, JH6327
    - Odstranljiv vložek ADIFIT® s potiskom poskrbi, da se velikost čevlja prilega nogi.- Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • adidas Originals otroški čevlji Superstar
    - Okrogel, zaokrožen nos.- Zatisnjena hlod.- Gumijasti podlok.- Laced model.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije, podane za velikost: 35.5.
  • Otroški komplet adidas Originals roza barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Kratek rokav.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Model s stranskimi črtami.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 29 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška dolga majica adidas Originals LONG SLEEVE črna barva, IW1006
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški bombažen pulover adidas Originals HOODIE oranžna barva, s kapuco, IX7615
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 62 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške superge adidas Originals HOOPS 3.0 CF C bela barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Rahlo utrjena peta.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški bombažni komplet adidas Originals bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Elastičen pas z vrvico.- Model s potiskom.
  • Otroška bombažna trenirka adidas Originals CREW SET roza barva, JN4669
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Rob s patentom.- Elastičen pas z vrvico.- Dolžina rokava: 35 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina hlačnice: 60 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroške superge adidas Originals GAZELLE C roza barva, ID6556
    - Mehak, penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Odstranljiv vložek ADIFIT® s potiskom poskrbi, da se velikost čevlja prilega nogi.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.5.
  • Otroške superge iz semiša adidas Originals GAZELLE C ID6554
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Lahek, posebej oblikovan podplat s sistemom Ortholite® je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in zagotavlja dobro blaženje udarcev. Penasti material, iz katerega je izdelan, zagotavlja optimalno zračnost in izkazuje visoke antibakterijske lastnosti ter preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav.- Odstranljiv vložek ADIFIT® s potiskom poskrbi, da se velikost čevlja prilega nogi.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški pulover adidas Originals SST TRACK TOP zelena barva, IY7458
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 57 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals CREW SET JP2579
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Elastičen pas z vrvico.- Dolžina rokava: 28 cm.- Dolžina: 31 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 27 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 8 cm.- Širina hlačnice: 16 cm.- Dolžina hlačnice: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 80 cm.
  • Otroška puhovka adidas Originals DOWN JACKET ELO črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Notranji žepi za vlaganje.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 63 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški komplet adidas Originals vijolična barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Elastičen pas z vrvico.- Model s potiskom.- Z žepi.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals SST TRACKSUIT IY4008
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep z zapiranjem.- Elastičen pas z vrvico.- Model s stranskimi črtami.- Hlačnice zaključene s patentom.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 53 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 70 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals TREFOIL CREW SE roza barva, IY4781
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 46,5 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 67,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals TREFOIL CS črna barva, IW1009
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.
  • adidas Originals otroški čevlji Superstar J
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36 2/3.
  • Otroške superge adidas Originals OZMILLEN EL C siva barva, IH2238
    - Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Odstranljiv vložek ADIFIT® s potiskom poskrbi, da se velikost čevlja prilega nogi.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Rahlo prožen podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek in dodatno blaženje.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28,5.
  • Otroške superge adidas Originals SUPERSTAR 360 x Hello Kitty bela barva, IF7019
    - Odstranljiv vložek ADIFIT® s potiskom poskrbi, da se velikost čevlja prilega nogi.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Rahlo prožen podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek in dodatno blaženje.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26,5.
  • Otroške superge adidas Originals GAZELLE C turkizna barva, ID6555
    - Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Odstranljiv vložek ADIFIT® s potiskom poskrbi, da se velikost čevlja prilega nogi.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 17,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroške kratke hlače adidas Originals 3G SPEE REV SHR črna barva, DX6379
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Elastičen pas z vrvico.- Podložen model.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 26 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Usnjeni čevlji za dojenčka adidas Originals GAZELLE CRIB roza barva, JI2045
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zelo elastičen podplat.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.
  • Otroške superge iz semiša adidas Originals GAZELLE roza barva, IG9153
    - Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36 2/3.
  • Otroške superge adidas Originals GAZELLE CF EL zelena barva, IH0337
    - Eco Ortholite – vložek, ki se prilagaja obliki stopala, zagotavlja udoben tek in podpira blaženje. Vložek deluje antibakterijsko, zagotavlja boljšo cirkulacijo zraka in ščiti pred neprijetnim vonjem po znoju.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Udobna notranjost.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26 1/2.
  • Otroške nogavice adidas Originals ANT SLIP SOCK 2-pack roza barva, IZ3472
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.- Nedrseči elementi za izboljšanje oprijema.
  • Otroške usnjene superge adidas Originals GAZELLE IG9151
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Mehak, penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23 1/3.
  • Otroške superge adidas Originals CAMPUS 00s rumena barva, IG9157
    - Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Odstranljiv udoben vložek.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Otroške kratke hlače adidas Originals SHORTS siva barva, IX5237
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Debela, neelastična pletenina.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 27,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 26 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina: 46,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 164 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals BOYFRIEND PANTS bež barva, IX7646
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, elastična pletenina.- Rahlo oblazinjen model.- Rob s patentom.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina: 78 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134 cm.
  • Trenirka za dojenčka adidas Originals SST TRACKSUIT črna barva, IX7622
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s stranskimi črtami.- Z žepi.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Tanka, neelastična pletenina.- Rob s patentom.
  • Otroška trenirka adidas Originals HOODIE SET zelena barva, IY4789
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s stranskimi črtami.- Dolgi rokav.- Model s potiskom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 37,5 cm.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 63 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški bombažni komplet adidas Originals SHORT TEE SET roza barva, JE0523
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Model s stranskimi črtami.- Visok pas z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.
  • Trenirka za dojenčka adidas Originals SST TRACKSUIT roza barva, IX5172
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.
  • Otroški pulover adidas Originals FIREBIRD TOP IY9799
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.- Raven kroj.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za višino: 176 cm.
  • adidas Originals otroški čevlji Gazelle
    - Odstranljiva ADIFIT® lina z odtisom vam omogoča, da se prepričate, da čevlji ustrezajo velikosti stopala.- Okrogel nos.- Gumijasti podlok.- Močno zakošena tatvina.- Udobna notranjost.- Laced model.- Dolžina vložka je: 16,5 cm- Dimenzije, podane za velikost: 28.
  • adidas Originals otroški čevlji Gazelle
    - Okrogel, mehak nos.- Močno zakošena tatvina.- Tekstualna notranjost.- Laced model.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije, podane za velikost: 35,5.
  • Otroški pulover adidas Originals črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.- Dolžina rokava: 50 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals črna barva
    - Primeblue je visokokakovosten recikliran material, delno pridobljen iz Parley Ocean Plastic, plastike iz plastičnih odpadkov, zbranih z oddaljenih otokov, plaž, obalnih mest in obal, da se prepreči onesnaževanje oceanov.- Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dolgi rokav.- Žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Zapenjanje na zadrgo.- Tanka, neelastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 54 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10,5 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina hlačnice: 49 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rob s patentom.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 54 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica adidas Originals roza barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 28 cm.- Širina pod pazduhami: 24 cm.- Dimenzije so podane za višino: 62 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals HOODIE zelena barva, s kapuco, IY9555
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model s kapuco.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model s potiskom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 60 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134 cm.
  • Otroške teniske adidas Originals NIZZA PLATFORM C bela barva
    - Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Odstranljiv vložek ADIFIT® s potiskom poskrbi, da se velikost čevlja prilega nogi.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški bombažni komplet adidas Originals roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Model z nalepko.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 23 cm.- Širina v bedrih: 28 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 25 cm.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92 cm.
  • adidas Originals otroške superge COUNTRY XLG bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Rahlo prožen podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek in dodatno blaženje.- Lahek, posebej oblikovan podplat s sistemom Ortholite® je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in zagotavlja dobro blaženje udarcev. Penasti material, iz katerega je izdelan, zagotavlja optimalno zračnost in izkazuje visoke antibakterijske lastnosti ter preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav.- Model s tekstilno podlogo.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Priložen je dodaten par vezalk.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 21.
  • Otroške usnjene superge adidas Originals TEAM COURT 2 STR CF bela barva, ID6634
    - Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28,5.
  • Otroška trenirka adidas Originals HOODIE FZ CARGO črna barva, IW1019
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rob s patentom.- Elastičen pas z vrvico.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dolžina rokava: 40 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Dolžina hlačnice: 61 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals TREFOIL HOODIE roza barva, s kapuco, IY7444
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dolžina: 53 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške superge adidas Originals bež barva
    - AdiFOM je tehnologija, ki jo je razvil adidas in katere glavna prednost je odlično blaženje in visoka raven udobja. Obutev s to tehnologijo se prilagaja slogu hoje in obliki stopala, hkrati pa zmanjšuje tveganje za poškodbe. Za obutev, opremljeno s tem si- Lahek, posebej oblikovan podplat s sistemom Ortholite® je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in zagotavlja dobro blaženje udarcev. Penasti material, iz katerega je izdelan, zagotavlja optimalno zračnost in izkazuje visoke antibakterijske lastnosti ter preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav.- Odstranljiv vložek ADIFIT® s potiskom poskrbi, da se velikost čevlja prilega nogi.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals SST TRACK PANTS roza barva, IY7462
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Hlačnice zaključene s patentom.- Model s stranskimi črtami.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 85 cm.- Dimenzije so podane za višino: 146 cm.
  • Otroške kratke hlače adidas Originals roza barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Pritiskači na stranicah noge.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 37 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20,5 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals TREFOIL HOODIE siva barva, s kapuco, IY7442
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Model s potiskom.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokava: 49 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals TREFOIL CREW IY7438
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške superge adidas Originals MIDCITY LOW bela barva, IF4557
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36 2/3.
  • Otroške usnjene superge adidas Originals FORUM LOW CL bež barva, ID6861
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Bombažna bejzbolska kapa adidas Originals BASEBALL CAP bela barva, IY6693
    - Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Otroške superge adidas Originals GAZELLE CF EL vijolična barva, IH0359
    - Eco Ortholite – vložek, ki se prilagaja obliki stopala, zagotavlja udoben tek in podpira blaženje. Vložek deluje antibakterijsko, zagotavlja boljšo cirkulacijo zraka in ščiti pred neprijetnim vonjem po znoju.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 21.
  • Otroške superge adidas Originals SUPERSTAR 360 bež barva, IG6856
    - Okrogla, gumirana kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroške superge adidas Originals GAZELLE C zelena barva, IH9910
    - Mehak, penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28,5.
  • Otroška bomber jakna adidas Originals BOMBERACKET zelena barva, IY0015
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Snemljiva kapuca.- Raglan rokav.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 75 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za višino: 164 cm.
  • Otroška jakna adidas Originals WINDBREAKER črna barva, JG8487
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model s kapuco.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Neizoliran model s podlogo.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 66 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals SST TRACK PANTS zelena barva, IY7463
    - Kroj jogger.- Žep z zapiranjem.- Hlačnice zaključene s patentom.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Model s stranskimi črtami.- Tanka, neelastična pletenina.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 101 cm.- Dimenzije so podane za višino: 176 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals TREFOIL PANTS črna barva, IY7484
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Hlačnice zaključene s patentom.- Model s stranskimi črtami.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11,5 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 79 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals SST TRACK PANTS zelena barva, IY7461
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Hlačnice zaključene s patentom.- Model z okrasno nalepko.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 79 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals roza barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 53 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške superge iz semiša adidas Originals GAZELLE mornarsko modra barva, IH2795
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Otroške superge adidas Originals HOOPS 3.0 BOLD CF C bela barva, IH7899
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Model z debelim podplatom.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28,5.
  • Otroška trenirka adidas Originals SST TRACKSUIT mornarsko modra barva, IY4796
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep z zapiranjem.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Model s stranskimi črtami.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Tanka, neelastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 56 cm.- Širina v pasu: 27,5 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 24,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10,5 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 69 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals roza barva, s kapuco
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Vezen logotip.- Daljši zadnji del.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 59 cm.- Dolžina spredaj: 46 cm.- Dolžina zadaj: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals CREW SET siva barva, IX9816
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi zaključeni s patentom.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Elastičen pas z vrvico.- Žep z zapiranjem.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške usnjene superge adidas Originals FORUM LOW CL IH7917
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36 2/3.
  • Otroška trenirka adidas Originals CREW SET črna barva, IX5150
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Elastičen pas z vrvico.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolžina rokava: 32 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 49 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92 cm.
  • Otroški bombažen komplet adidas Originals SHORT TEE SET zelena barva, JE0524
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški komplet adidas Originals SHORT TEE SET črna barva, IX7509
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Žep na prsih.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške nogavice adidas Originals KIDS SOCK 6-pack IY6688
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Otroška trenirka adidas Originals mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Elastični trak v pasu.- Notranja nastavitev širine pasu.- Rob s patentom.- Model z nalepko.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 57 cm.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 49 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 55 cm.- Dolžina: 82 cm.- Dimenzije so podane za višino: 146 cm.
  • Otroške superge adidas Originals SUPERSTAR 360 črna barva
    - Lahek, posebej oblikovan podplat s sistemom Ortholite® je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in zagotavlja dobro blaženje udarcev. Penasti material, iz katerega je izdelan, zagotavlja optimalno zračnost in izkazuje visoke antibakterijske lastnosti ter preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav.- Gumiran predel na prstih zagotavlja dodatno zaščito prstov na nogah.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Model s tekstilnim, odstranljivim vložkom s potiskom omogoča, da se čevelj prilagodi velikosti stopala.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroške usnjene superge adidas Originals FORUM LOW CL bela barva, IH7918
    - Utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36 2/3.
  • Otroške superge adidas Originals FORUM LOW CL EL bela barva, IH7923
    - Mehak, penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 14,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25,5.
  • Otroške superge adidas Originals CAMPUS 00s IG6998
    - Eco Ortholite – vložek, ki se prilagaja obliki stopala, zagotavlja udoben tek in podpira blaženje. Vložek deluje antibakterijsko, zagotavlja boljšo cirkulacijo zraka in ščiti pred neprijetnim vonjem po znoju.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36 2/3.
  • Otroški pulover iz flisa adidas Originals POLAR FLEECE HZ bež barva, IX9831
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapiranje na kratko zadrgo omogoča udobno oblačenje in slačenje.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška jakna adidas Originals PADDEDACKET črna barva, IY4812
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo po celotni dolžini z notranjim protinevihtnim zavihkom.- Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dolžina rokava: 39 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v ramenih: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals TREFOIL HOODIE roza barva, s kapuco
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške superge adidas Originals HOOPS 3.0 BOLD roza barva, IH7892
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv udoben vložek.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroški pulover adidas Originals SST TRACK TOP rdeča barva, IX7629
    - Kroj regular.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 65 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Elastični material.- Rob s patentom.- Rahlo oblazinjen model.- Dolžina rokava: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Dolžina hlačnice: 50 cm.- Dolžina: 74 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals bež barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 59 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški bombažen pulover adidas Originals bež barva, s kapuco
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Vezen logotip.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 56,5 cm.- Dolžina spredaj: 44 cm.- Dolžina zadaj: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals siva barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Zunanji žep na zapiranje.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Debela, neelastična pletenina.- Melange pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 37,5 cm.- Širina v pasu: 27,5 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10,5 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina: 75,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Pulover iz flisa za dojenčke adidas Originals POLAR FLEECE HZ črna barva, IW1010
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dolgi rokav.- Visok ovratnik.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 36 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Superge adidas Originals OZMILLEN črna barva, IE9058
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroške superge adidas Originals OZWEEGO EL bež barva, IG9026
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 15 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25,5.
  • adidas Originals otroški čevlji Superstar El I
    - Okrogla, mehka kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroški komplet adidas Originals SHORT TEE SET JE0525
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Tanka, elastična pletenina.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh