Največja modna platforma v Sloveniji

ADIDAS ORIGINALS online nakup oblačila in obutev za dekleta

535
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroški bombažen pulover adidas Originals HZ CREW zelena barva, IY0012
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Žep na prsih.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 56 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške superge adidas Originals STAN SMITH bela barva, II0010
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Okrasni detajli.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36 2/3.
  • Otroški čevlji adidas Originals
    - Ta izdelek je narejen iz Primegreen, linije visokokakovostnih recikliranih materialov.- Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Okrogla kapica.- Stabilen podplat.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.
  • Otroška trenirka adidas Originals CREW SET HZ črna barva, IY4818
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Žepi na prsih.- Žep z zapiranjem.- Elastičen pas z vrvico.- Model s stranskimi črtami.- Hlačnice zaključene s patentom.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 72 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 57 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals CREW IX6845
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 64 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške superge adidas Originals GAZELLE CF EL roza barva, IH0336
    - Mehka kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroške superge adidas Originals črna barva, IG4287
    - Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroške superge iz semiša adidas Originals GAZELLE rumena barva, IF9803
    - Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške pajkice adidas Originals zelena barva, IY9542
    - Oprijet kroj.- Povišan pas.- Elastični trak v pasu.- Model s stranskimi črtami.- Širina v pasu: 29,5 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 81 cm.- Dimenzije so podane za višino: 146 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals HOODIE SET črna barva, IX5165
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model s potiskom.- Hlačnice zaključene s patentom.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.
  • Otroške superge adidas Originals Cross Em Up Select vijolična barva, IH7724
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36 2/3.
  • Otroški top adidas Originals 3G SPEE REVRS siva barva, DY6619
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model z naramnicami.- Podložen model.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški top adidas Originals 3G SPEE REVRS črna barva, DX6387
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Podložen model.- Dolžina:- Širina pod pazduhami:- Dimenzije so podane za višino:
  • Otroška trenirka adidas Originals TREFOIL CREW SE črna barva, IY4784
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Rokavi zaključeni s patentom.- Hlačnice zaključene s patentom.- Žep z zapiranjem.- Elastičen pas z vrvico.- Dolžina rokava: 40 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 60 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals HOODIE SET oranžna barva, IX9818
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Model s kapuco.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 57 cm.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 72 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroški bombažni komplet adidas Originals SHORT TEE SET bela barva, JE0521
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Model s stranskimi črtami.
  • Otroške superge adidas Originals OZMILLEN bela barva, IH2233
    - Mehak, penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36 2/3.
  • Bombažna kapa adidas Originals BASEBALL CAP roza barva, IY6694
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Otroška bomber jakna adidas Originals zelena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Visok ovratnik.- Dva drsna stranska žepa.- Rob s patentom.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 50 cm.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške superge adidas Originals OZWEEGO bež barva, IG9016
    - Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Plast blažilne pene Adiprene+ na ključnih območjih zagotavlja boljši odboj med aktivnostjo in pomaga preprečevati poškodbe.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroška bombažna kratka majica adidas Originals TREFOIL TEE roza barva, IY7419
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške superge adidas Originals HOOPS MID 3. K
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Povišan zgornji del čevlja.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Odstranljiv udoben vložek.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35,5.
  • Otroške superge iz semiša adidas Originals GAZELLE C rumena barva, IF9808
    - Odstranljiv vložek ADIFIT® s potiskom poskrbi, da se velikost čevlja prilega nogi.- Mehak, penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.5.
  • Otroške kratke hlače adidas Originals 3G SPEE REV SHR siva barva, DY6624
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Notranja nastavitev širine pasu.- Podložen model.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 26 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški komplet adidas Originals SHORT TEE SET roza barva, JE1612
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Elastičen pas z vrvico.- Žep z zapiranjem.- Model s stranskimi črtami.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 32 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals HOODIE SET zelena barva, IX5166
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Elastičen pas z vrvico.- Rob s patentom.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 60 cm.- Dolžina rokava: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dolžina: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104.
  • Otroške superge adidas Originals OWNTHEGAME 3.0 bela barva, IF4592
    - Vmesni podplat Lightmotion zagotavlja izjemno lahkotno in odzivno blaženje.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.5.
  • Otroške superge adidas Originals MIDCITY LOW črna barva, IG7057
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv udoben vložek.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36 2/3.
  • Otroški bombažni romper adidas Originals GIFT SET IY0748
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Klasičen okrogel izrez.
  • Otroške superge adidas Originals HOOPS 3.0 CF C mornarsko modra barva, IH8013
    - Okrogla, utrjena kapica.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv udoben vložek.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroške nogavice adidas Originals KIDS ANKLE SOCK 3-pack rumena barva, IY6696
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Otroške nogavice adidas Originals KIDS ANKLE SOCK 3-pack siva barva, IZ3473
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.
  • Nahrbtnik adidas Originals YOUTH BP mornarsko modra barva, IY6690
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep spredaj.- Ima pregrado za prenosnik ali tablico.- Stranski žepi za plastenke.- Kratek ročaj za udobno prenašanje v roki.- Nastavljiva dolžina pasov.- Primerno za format A4.- Globina: 11 cm.- Višina: 43 cm.- Širina na osnovi: 28 cm.
  • Otroški bombažen komplet adidas Originals zelena barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške superge adidas Originals roza barva
    - Lahek, posebej oblikovan podplat s sistemom Ortholite® je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in zagotavlja dobro blaženje udarcev. Penasti material, iz katerega je izdelan, zagotavlja optimalno zračnost in izkazuje visoke antibakterijske lastnosti ter preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav.- Odstranljiv vložek ADIFIT® s potiskom poskrbi, da se velikost čevlja prilega nogi.- Gumiran predel na prstih zagotavlja dodatno zaščito prstov na nogah.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Dolžina vložka je: 12 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroški pulover iz flisa adidas Originals POLAR FLEECE HZ bež barva, IY5017
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapiranje na kratko zadrgo omogoča udobno oblačenje in slačenje.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z obrobo.- Dolžina rokava: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dolžina: 54 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals HZ SWEATSHIRT črna barva, IY7450
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapiranje na kratko zadrgo omogoča udobno oblačenje in slačenje.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dolžina: 53 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals HOODIE SET mornarsko modra barva, IY4788
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 76 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals PANTS siva barva, IX5297
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.
  • Otroške superge iz semiša adidas Originals GAZELLE CF EL zelena barva, IH0363
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.5.
  • Otroške kratke hlače adidas Originals SHORTS črna barva, IW6009
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške teniske adidas Originals CAMPUS VULC siva barva, IH8039
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36 2/3.
  • Otroška trenirka adidas Originals TREFOIL CS IX9832
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Elastični trak v pasu.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Dolžina rokava: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Dolžina hlačnice: 60 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals TREFOIL CREW črna barva, IY7435
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dolžina: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals HOODIE črna barva, s kapuco, IW3500
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dolžina: 50 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals HZ CREW črna barva, IY9810
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav.- Zapiranje na kratko zadrgo omogoča udobno oblačenje in slačenje.- Žep na prsih.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 55 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dolžina: 50,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške superge adidas Originals FORUM LOW CL C IH7922
    - Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28,5.
  • Otroški pulover adidas Originals HZ CREW bež barva, IY0011
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Model s stranskimi črtami.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Žep spredaj.- Zapiranje na kratko zadrgo omogoča udobno oblačenje in slačenje.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 56 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover iz flisa adidas Originals POLAR FLEECE HZ bež barva, IX9846
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Okrasen rob.- Dolžina: 45 cm.- Dolžina rokava: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.- Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.
  • Otroški pulover adidas Originals HOODIE bež barva, s kapuco, IX5283
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dolžina: 48 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški komplet adidas Originals HOODIE LEG SET črna barva, IY2439
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven zgornji in oprijet spodnji del.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Visok pas z elastičnim trakom.
  • Otroška trenirka adidas Originals TREFOIL CREW SE zelena barva, IY4783
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Elastičen pas z vrvico.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Rob s patentom.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals SST TRACK PANTS črna barva, IX7630
    - Kroj jogger.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Hlačnice zaključene s patentom.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11,5 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 73 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals PANTS bež barva, IX5296
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 86 cm.- Dimenzije so podane za višino: 146 cm.
  • Trenirka za dojenčka adidas Originals HOODIE SET rdeča barva, IX5163
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s potiskom.- Model s kapuco.- Hlačnice zaključene s patentom.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model s stranskimi črtami.- Elastičen pas z vrvico.- Dolžina rokava: 28 cm.- Dolžina: 33 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Širina v pasu: 23 cm.- Širina v bedrih: 25 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 8 cm.- Širina hlačnice: 14 cm.- Dolžina hlačnice: 3 cm.- Dimenzije so podane za višino: 74 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals SST TP OPEN HEM črna barva, IY9793
    - Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 21,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 77 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals CREW SET zelena barva, IX5153
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Rob s patentom.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals PANTS črna barva, IW3498
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 86 cm.- Dimenzije so podane za višino: 146 cm.
  • Otroški čevlji adidas Originals
    - Ta izdelek je narejen iz Primegreen, linije visokokakovostnih recikliranih materialov.- Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Okrogla kapica.- Stabilen podplat.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.
  • Otroški čevlji adidas Originals
    - Ta izdelek je narejen iz Primegreen, linije visokokakovostnih recikliranih materialov.- Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Zapenjanje z ježkom.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroška jakna adidas Originals črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Raglan rokav.- Žep z zapiranjem.- Kapuca, rokavi in spodnji rob so zaključeni z elastičnim robom, zaradi česar se oblačila bolje prilegajo telesu in jih je enostavno obleči.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 67 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals siva barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s kapuco.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Daljši zadnji del.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 54 cm.- Dolžina spredaj: 44 cm.- Dolžina zadaj: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške superge adidas Originals GAZELLE CF EL črna barva, IH0338
    - Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 11 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 19.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi adidas Originals LONG SLEEVE siva barva, IX5306
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Rokavi zaključeni s patentom.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dolžina: 52 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške usnjene superge adidas Originals GAZELLE CF EL mornarsko modra barva, IH2783
    - Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Elastične vezalke omogočajo enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23.5.
  • Otroški komplet adidas Originals SHORT TEE SET zelena barva, JE1610
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Žep z zapiranjem.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 32 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals CREW SET roza barva, IX9844
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Elastičen pas z vrvico.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolžina rokava: 36 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 60 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals CREW SET mornarsko modra barva, IX5151
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model s potiskom.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.
  • Otroški pulover adidas Originals CREW črna barva, IW3497
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals TREFOIL CS siva barva, IX9834
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Dolžina rokava: 36 cm.- Dolžina: 45 cm,- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 60 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroški komplet adidas Originals SHORT TEE SET bela barva, IW3588
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model s stranskimi črtami.- Elastičen pas z vrvico.- Žep z zapiranjem.- Nogavice se zapenjajo z zaponkami.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 31 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals CREW SET bež barva, IX9845
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.
  • Otroški bombažen pulover adidas Originals HOODIE črna barva, s kapuco, IW3506
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 60 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals TREFOIL CREW SE IY4782
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rob s patentom.- Elastičen pas z vrvico.- Dolžina rokava: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Dolžina hlačnice: 66 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška bombažna trenirka adidas Originals CREW SET IX9817
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Elastičen pas z vrvico.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Rob s patentom.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Dolžina rokava: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Dolžina hlačnice: 77 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals ADI BREAK P črna barva, IY9773
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Ravne nogavice po celotni dolžini.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Stranski zaskočni zaponki.- Model s stranskimi črtami.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 86 cm.- Dimenzije so podane za višino: 146 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals POLAR FLEECE HZ črna barva, IW3496
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals HOODIE SET mornarsko modra barva, IZ4555
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Model s kapuco.- Rahlo oblazinjen model.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Debela, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 49 cm.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 19,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 58,5 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals CREW SET črna barva, IX7517
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Klasičen okrogel izrez.- Raglan rokav.- Rob s patentom.- Žep na prsih.- Elastičen pas z vrvico.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 47 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 33 cm- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 53 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals HOODIE SET rdeča barva, IY4787
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Hlačnice zaključene s patentom.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dolžina rokava: 42 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 66 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals FIREBIRD mornarsko modra barva, IY4802
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje na zadrgo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žep z zapiranjem.- Rob s patentom.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dolžina rokava: 32 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 57 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroški komplet adidas Originals SHORT TEE SET črna barva, IY4817
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Žep na prsih.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Žep z zapiranjem.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals CREW SET roza barva, IX5149
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Dolgi rokav.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Dva drsna stranska žepa.- Model s stranskimi črtami.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.
  • Otroška trenirka adidas Originals SST TRACKSUIT zelena barva, IY4791
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Žep z zapiranjem.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza):- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Dolžina hlačnice: 61 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals FZ HOODIE SET črna barva, IW3589
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Zapenjanje z zadrgo po vsej dolžini, opremljena z zaščito za brado.- Rokavi zaključeni s patentom.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Pritiskači na stranicah noge.- Dolžina rokava: 35 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 57 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals FIREBIRD zelena barva, IY4803
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s stranskimi črtami.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep z zapiranjem.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Tanka, neelastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 37 cm.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 62 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 110 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals HOODIE mornarsko modra barva, s kapuco, IX6843
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Spuščena ramenska linija.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rob s patentom.- Ohlapen kroj.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 64 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški bombažen pulover adidas Originals LONG SLEEVE siva barva, IW1018
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Dolgi rokav.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 39 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški bombažen pulover adidas Originals LONG SLEEVE bela barva, IX9823
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Dolgi rokav.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 40 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška jakna adidas Originals PADDEDACKET zelena barva, IY4810
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Kapuca, rokavi in spodnji rob so zaključeni z elastičnim robom, zaradi česar se oblačila bolje prilegajo telesu in jih je enostavno obleči.- Model s stranskimi črtami.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 38 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v ramenih: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • adidas Originals otroški čevlji NY 90
    - Zapenjanje z ježkom.- Utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroške superge adidas Originals HOOPS MID 3.0 AC I bela barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Povišan zgornji del čevlja.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 13,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Otroška bombažna obleka adidas Originals črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Raglan rokav.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 79 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 146 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Originals CARGO črna barva, IY7506
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 77 cm.- Dimenzije so podane za višino: 134 cm.
  • Otroški nahrbtnik adidas Originals INF BACKPACK bež barva, IY6687
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Enokomorni model.- Žep z zadrgo na sprednji strani za varno shranjevanje manjših predmetov.- Prostor za steklenico.- Zapenjanje na zadrgo.- Model opremljen s pasom za oprsje.- Nastavljiva dolžina pasov.- Primerno za format A4.- Ročaj za roko.- Podložen model.- Globina: 12 cm.- Višina: 31 cm.- Širina na osnovi: 22 cm.
  • Otroška trenirka adidas Originals HOODIE SET roza barva, IY9538
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model s potiskom.
  • Trenirka za dojenčka adidas Originals CREW LEGGING ST bela barva, JE0508
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Model s stranskimi črtami.- Visok pas z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.
  • Otroška puhovka adidas Originals DOWNACKET črna barva, IX7493
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Izoliran model s podlogo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z obrobo.- Snemljiva kapuca.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 39 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92 cm.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi adidas Originals LONG SLEEVE bela barva, IX5305
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Tanka, elastična pletenina.- Okrogel, rebrast izrez.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover adidas Originals CREW rdeča barva, IY9548
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Model s stranskimi črtami.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 59 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh