Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 50% za ženske z webshopa Notino

706
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Furla Irresistibile parfumska voda za ženske 100 ml
    Furla Irresistibile, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Furla Irresistibile je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Dr. Jart+ Ceramidin™ Lip Balm vlažilni balzam za ustnice 7 ml
    Dr. Jart+ Ceramidin™ Lip Balm, 7 ml, Balzami za ustnice za ženske, Balzam za ustnice Dr. Jart+ Ceramidin™ je nepogrešljiv pripomoček za nego občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi ustnice pušča mehke in gladke popravlja razpokane ustnice suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje ima pomirjajoče učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • BioNike Color Creamy Velvet kremasta šminka s satenastim zaključkom odtenek 108 Rouge Brique 3,5 ml
    BioNike Color Creamy Velvet, 3,5 ml, šminke za ustnice za ženske, Lepe poudarjene ustnice nikoli ne gredo iz mode. Šminka BioNike Color Creamy Velvet površino vaših ustnic prekrije z neprekinjeno plastjo privlačne, bogate barve in odlično poudari vsako ličenje ne glede na to, ali se odpravljate v službo, na sestanek ali na zabavo. Ustnice vam omogoča tako poudariti kot jim tudi zagotoviti želeno obliko in jim pomagati, da bodo videti polnejše. V hipu vam pomaga doseči čudovito obarvane in popolno oblikovane ustnice, ki dobesedno privlačijo poglede in vabijo k poljubom. Lastnosti: dolgotrajen učinek enostavno se nanaša kremasta tekstura satenast učinek visoka pigmentacija ustnice so videti polne in zdrave Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Estée Lauder Futurist Soft Touch Brightening Skincealer korektor za osvetljevanje obraza odtenek 8C 6 ml
    Estée Lauder Futurist Soft Touch Brightening Skincealer, 6 ml, Korektorji za ženske, Želite, da bi bilo vaše ličenje ali celo skoraj nenaličeni obraz brez ene same lepotne napake? Karkoli že vam na koži ni všeč, bo korektor Estée Lauder Futurist Soft Touch Brightening Skincealer zanesljivo prekril. Visoko pigmentirana sestava se spopade s podočnjaki, z mozolji, s pigmentnimi madeži in z vsemi vrstami rdečice, pa tudi s pegami, če jih boste želite skriti. Pomagal vam bo skratka prikriti vse pomanjkljivosti kože tako popolno, da boste zanje vedeli le vi. Zanesite se na korektor, ki vašemu obrazu zagotovi popolnoma brezhiben, barvno poenoten videz. Lastnosti: osvetljuje kožo izdelek je vodoodporen dolgo obstojen učinek ne maši por preprečuje izsuševanje kože ima lahko teksturo, ki ne poudarja gubic Navodilo za uporabo: Nanesite pod oči ali na kožne pomanjkljivosti, nato pa s prsti rahlo raznesite in vmasirajte v kožo.
  • Estée Lauder Double Wear Radiant Concealer korektor in osvetljevalec odtenek 6W Extra Deep 10 ml
    Estée Lauder Double Wear Radiant Concealer, 10 ml, Korektorji za ženske, Želite, da bi bilo vaše ličenje ali celo skoraj nenaličeni obraz brez ene same lepotne napake? Karkoli že vam na koži ni všeč, bo korektor Estée Lauder Double Wear Radiant Concealer zanesljivo prekril. Visoko pigmentirana sestava se spopade s podočnjaki, z mozolji, s pigmentnimi madeži in z vsemi vrstami rdečice, pa tudi s pegami, če jih boste želite skriti. Pomagal vam bo skratka prikriti vse pomanjkljivosti kože tako popolno, da boste zanje vedeli le vi. Zanesite se na korektor, ki vašemu obrazu zagotovi popolnoma brezhiben, barvno poenoten videz. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože ima lahko teksturo, ki ne poudarja gubic izenačuje odtenek kože dolgo obstojen učinek Navodilo za uporabo: Nanašajte s prstom ali s praktičnim aplikatorjem na različne pomanjkljivosti svoje kože.

Nazadnje videno

Popusti 50%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh