Največja modna platforma v Sloveniji

Puma online nakup oblačila in obutev za ženske

4832
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Puma Puma x Vogue Spodnji del trenirke Črna
    Puma x Vogue Spodnji del trenirke - Puma - Črna. Trenirke
  • Puma Puma x Vogue Pulover Rdeča
    Puma x Vogue Pulover - Puma - Rdeča. Puloverji s kapuco
  • Puma Obleka Črna
    Obleka - Puma - Črna. Obleke za dnevno nošenje
  • Puma Summer Resort Obleka Bela
    Summer Resort Obleka - Puma - Bela. Poletne obleke in obleke za plažo
  • Puma Pulover Črna
    Pulover - Puma - Črna. Puloverji brez kapuce
  • Puma Studio Yogini Majica brez rokavov Vijolična
    Studio Yogini Majica brez rokavov - Puma - Vijolična. Majice brez rokavov
  • Puma Crystal G. Obleka Črna
    Crystal G. Obleka - Puma - Črna. Obleke za dnevno nošenje
  • Puma Classics Ribbed majica s kratkimi rokavi Vijolična
    Classics Ribbed majica s kratkimi rokavi - Puma - Vijolična. Majice kratek rokav
  • Puma Downtown Obleka Bela
    Downtown Obleka - Puma - Bela. Obleke za dnevno nošenje
  • Puma Her Pulover Bež
    Her Pulover - Puma - Bež. Puloverji s kapuco
  • Puma Pulover Črna
    Pulover - Puma - Črna. Puloverji s kapuco
  • Puma Better Hoodie Pulover Črna
    Better Hoodie Pulover - Puma - Črna. Puloverji s kapuco
  • Puma T7 Straight Spodnji del trenirke Črna
    T7 Straight Spodnji del trenirke - Puma - Črna. Trenirke
  • Puma Her Spodnji del trenirke Črna
    Her Spodnji del trenirke - Puma - Črna. Trenirke
  • Puma Better Pants Spodnji del trenirke Črna
    Better Pants Spodnji del trenirke - Puma - Črna. Trenirke
  • Puma Classics High-Waist Kratke hlače Vijolična
    Classics High-Waist Kratke hlače - Puma - Vijolična. Kratke hlače
  • Puma Tiger Pulover Črna
    Tiger Pulover - Puma - Črna. Puloverji s kapuco
  • Čevlji Puma Mayze Lth bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Model z debelim podplatom.- Model z vezalkami.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Puma Mirage Sport Remix oranžna barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Okrasni detajli.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3 cm.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge Puma RS-X roza barva, 371008
    - Running System je sistem blaženja, ki zmanjšuje udarec ob doskoku stopala ob tla.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Višina platforme: 5 cm.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Rokavice Puma črna barva
    - Model je izdelan iz udobnega, toplega in prožnega flisa.- Tehnologija, ki omogoča upravljanje naprav z zaslonom na dotik, olajša uporabo pametnega telefona ali druge naprave, ne da bi morali sneti rokavice.- Zapenjanje z velcro omogoča individualno nastavitev obsega.
  • Superge Puma ST Runner v3 L črna barva
    - Vmesni podplat CMEVA uporablja peno EVA različnih gostot, kar zagotavlja visoko raven blaženja.- Vložek Softfoam + se prilega obliki stopala in zagotavlja udobje tudi med daljšo aktivnostjo.- Okrogla kapica.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Puma Mayze Mid Wn s bela barva, 381170
    - Okrogla, mehka kapica.- Povišan zgornji del čevlja.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilen vložek.- Model z debelim podplatom.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Višina platforme: 4 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Puma črna barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Udobna notranjost.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Puma Carina 2.0 črna barva, 385849
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Močno utrjena peta.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Puma bela barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Povišan zgornji del čevlja.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Udobna notranjost.- Čipkasti model z zapiranjem na velcro.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Puma bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Udobna notranjost.- Model z debelim podplatom.- Model z vezalkami.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Tekaški čevlji Puma X-Ray Speed črna barva
    - Zgornji del je izdelan iz kombinacije zračnega tekstila in sintetičnega materiala.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek Softfoam + se prilega obliki stopala in zagotavlja udobje tudi med daljšo aktivnostjo.- Vmesni podplat CMEVA uporablja peno EVA različnih gostot, kar zagotavlja visoko raven blaženja.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Puma Trc Mira Dimensions 385969
    - Okrogla, mehka kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Puma Slipstream bela barva, 387544
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Tekstilna notranjost.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3 cm.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Tekaški čevlji Puma Aviator Profoam Sky roza barva
    - Zgornji del je izdelan iz tekstilne mrežice z različno gostoto tkanja na različnih območjih čevlja, zagotavlja največjo zračnost in znatno zmanjšuje težo izdelka.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat iz elastične, lahke pene IMEVA zagotavlja stopalu dobro blaženje udarcev.- V sprednjem delu podplata je uporabljena pena ProFoam Lite, ki je lažja od klasične pene EVA, zaradi višje stopnje odboja pa zagotavlja odlično blaženje stopala.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge za trening Puma PWR XX Nitro Deco Glam bordo barva
    - Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat je izdelan iz pene NITRO FOAM, ki je skoraj polovico lažja od klasične pene EVA. Ta napredna tehnologija zagotavlja stopalu udobje in dinamično blaženje, za katerega je značilna visoka stopnja vračanja energije, vložene v gibanje.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Puma RS 3.0 Metallic Wns bela barva
    - Model PUMA Running System z amortizacijo.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Udoben vložek.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Puma Mayze Thrifted bela barva, 389861
    - Okrogla, mehka kapica.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z debelim podplatom.- Model z vezalkami.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Puma Cali Dream Thrifted roza barva, 389869
    - Rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge za trening Puma PWRFrame TR 2 črna barva
    - Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Tehnologija PWRFRAME, ojačana s stabilizacijskimi elementi, zagotavlja podporo sprednjemu delu stopala med povečano aktivnostjo.- Posebni, strateško nameščeni elementi PWRTAPE na zgornjem delu zagotavljajo stopalu oporo pri gibanju in povečujejo trpežnost obutve.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Lahkoten vmesni podplat ProFoam iz pene EVA zagotavlja učinkovito blaženje in podpira dinamično gibanje.- Podplat PUMAGRIP, izdelan iz posebne, zelo trpežne gumijaste zmesi, zagotavlja dober oprijem na različnih površinah.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Puma Mayze Stack Luxe Wns bela barva
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Tekaški čevlji Puma Obstruct Profoam Bold črna barva
    - Zgornji del je izdelan iz tekstilne mrežice z različno gostoto tkanja na različnih območjih čevlja, zagotavlja največjo zračnost in znatno zmanjšuje težo izdelka.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Mehka podloga iz tekstilnega materiala preprečuje draženje in zagotavlja visoko udobje pri nošenju.- Vmesni podplat je izdelan iz pene ProFoam Lite, ki je lažja od klasične pene EVA, zaradi višje stopnje odboja pa zagotavlja odlično blaženje stopala.- Trpežen zunanji podplat z žlebovi zagotavlja visoko oprijemljivost na podlago.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Superge Puma Slipstream Thrifted Wns
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Tekaški čevlji Puma Velocity Nitro 2 Fade siva barva
    - Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat je izdelan iz pene NITRO FOAM, ki je skoraj polovico lažja od klasične pene EVA. Ta napredna tehnologija zagotavlja stopalu udobje in dinamično blaženje, za katerega je značilna visoka stopnja vračanja energije, vložene v gibanje.- Podplat PUMAGRIP, izdelan iz posebne, zelo trpežne gumijaste zmesi, zagotavlja dober oprijem na različnih površinah.- Višina padca: 8 mm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Tekaški čevlji Puma Deviate Nitro 2
    Tekaški čevlji iz kolekcije Puma. Model zagotavlja oprijem na različnih površinah.
  • Tekaški čevlji Puma ForeverRun Nitro roza barva
    - Tekstilni, brezšivni zgornji del zagotavlja raztegljivost na ključnih območjih in podporo, kjer jo potrebujete.- Posebni, strateško nameščeni elementi PWRTAPE na zgornjem delu zagotavljajo stopalu oporo pri gibanju in povečujejo trpežnost obutve.- Model uporablja rešitev RUNGUIDE, ki s posebnim vgrajenim obročem podpira pravilno postavitev stopala in ga med gibanjem ohranja v pravem položaju.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat je izdelan iz pene NITRO FOAM, ki je skoraj polovico lažja od klasične pene EVA. Ta napredna tehnologija zagotavlja stopalu udobje in dinamično blaženje, za katerega je značilna visoka stopnja vračanja energije, vložene v gibanje.- Podplat PUMAGRIP, izdelan iz posebne, zelo trpežne gumijaste zmesi, zagotavlja dober oprijem na različnih površinah.- Višina padca: 10 mm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Puma Slipstream Lo B.T.W. Wns
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Puma Nano Sunpo Wns bež barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 4,5 cm.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Puma RBD Game Low črna barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Puma Slipstream x THE RAGGED PRIEST bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Model z debelim podplatom.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Puma RS-X Preppy Wns bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Puma Slipstream 8ENJAMIN bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Priložen je dodaten par vezalk.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Rokavice Puma Essentials Premium črna barva
    - Ergonomsko profiliranje pomaga pri prilagajanju roki in pušča svobodo gibanja.- Prilagodljiv trak Velcro omogoča individualno nastavitev.- Mehki vložki na dlani ščitijo pred mehurji in blažijo udarce.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.
  • Superge Puma RS-X Efekt Lux Wns bela barva
    - Rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 4 cm.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Spodnji del trenirke Puma črna barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Elastičen pas z vrvico.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 56 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Superge za trening Puma PWR Nitro Squared črna barva
    - Zgornji del je izdelan iz kombinacije zračnega tekstila in sintetičnega materiala.- Posebni, strateško nameščeni elementi PWRTAPE na zgornjem delu zagotavljajo stopalu oporo pri gibanju in povečujejo trpežnost obutve.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat PUMAGRIP, izdelan iz posebne, zelo trpežne gumijaste zmesi, zagotavlja dober oprijem na različnih površinah.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Puma PUMA Cali Court Lth Wns bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Model z debelim podplatom.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Puma Velophasis 372.5 siva barva
    - Okrogla kapica.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Puma Carina 2.0 črna barva, 395096
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge iz semiša Puma Suede Brand Love II 395737
    - Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Puma siva barva, 396388
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Tekaški čevlji Puma Deviate NITRO 2 črna barva, 380077
    - Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Posebni, strateško nameščeni elementi PWRTAPE na zgornjem delu zagotavljajo stopalu oporo pri gibanju in povečujejo trpežnost obutve.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Inovativna ploščica PWRPLATE iz ogljikovega kompozita povečuje vračanje energije in optimizira zmogljivost med aktivnostjo.- Vmesni podplat je izdelan iz pene NITRO FOAM, ki je skoraj polovico lažja od klasične pene EVA. Ta napredna tehnologija zagotavlja stopalu udobje in dinamično blaženje, za katerega je značilna visoka stopnja vračanja energije, vložene v gibanje.- Podplat PUMAGRIP, izdelan iz posebne, zelo trpežne gumijaste zmesi, zagotavlja dober oprijem na različnih površinah.- Višina padca: 6 mm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Puma Carina Street SD roza barva, 395093
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Puma PUMA X SOPHIA CHANG bež barva, 397307
    - Rahlo utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Puma Nizke superge SUEDE HEART RESET WN'S
    Puma Nizke superge SUEDE HEART RESET WN'S Rožnata Na voljo za žensko velikost. 37,38,39,37 1/2,38 1/2. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Puma Nizke superge WN BASKET HEART PATENT.IRO
    Puma Nizke superge WN BASKET HEART PATENT.IRO Siva Na voljo za žensko velikost. 36,37,38,39. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Puma Nizke superge CALI
    Puma Nizke superge CALI Bela Na voljo za žensko velikost. 36,37,38. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Puma Nizke superge CALI FAME
    Puma Nizke superge CALI FAME Bela Na voljo za žensko velikost. 36,37,38,39,40. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Puma Pajkice ESS LOGO LEGGINGS
    Puma Pajkice ESS LOGO LEGGINGS Črna Na voljo za žensko velikost. EU S,EU L,EU XL,EU XS,US L,US M,US S,US XL,US XS. Ženske > Oblačila > Pajkice
  • Puma Majice s kratkimi rokavi MBASIC TEE
    Puma Majice s kratkimi rokavi MBASIC TEE Bela Na voljo za žensko velikost. US L,US M,US S,US XS. Ženske > Oblačila > Majice s kratkimi rokavi
  • Puma Nizke superge Cali Dream Wns
    Puma Nizke superge Cali Dream Wns Bela Na voljo za žensko velikost. 36,37,37 1/2,38 1/2. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Puma Nizke superge Cali Dream Metal
    Puma Nizke superge Cali Dream Metal Črna Na voljo za žensko velikost. 36,37,38,39,37 1/2,38 1/2. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Puma Nizke superge Cali Dream Colorpop Wns
    Puma Nizke superge Cali Dream Colorpop Wns Bela Na voljo za žensko velikost. 36,37,38,39,40. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Puma Nizke superge Cali Dream Lth Wns
    Puma Nizke superge Cali Dream Lth Wns Bela Na voljo za žensko velikost. 36,37,38,39,40,41,37 1/2,38 1/2. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Puma Nizke superge Cali Dream Tweak Dissimilar Wns
    Puma Nizke superge Cali Dream Tweak Dissimilar Wns Bela Na voljo za žensko velikost. 37,38,39,40. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Puma Nizke superge Cruise Rider Candy Wns
    Puma Nizke superge Cruise Rider Candy Wns Bela Na voljo za žensko velikost. 37,38,39,40. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Puma Nizke superge Jada Renew
    Puma Nizke superge Jada Renew Bela Na voljo za žensko velikost. 36,37,38,39. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Puma Nizke superge Jada Renew
    Puma Nizke superge Jada Renew Bela Na voljo za žensko velikost. 36,37,38,39,40,41,38 1/2. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Puma Pajkice TRAIN STRONG FASHION COLORBLOCK TIGHT
    Puma Pajkice TRAIN STRONG FASHION COLORBLOCK TIGHT Črna Na voljo za žensko velikost. US L,US M,US S,US XS. Ženske > Oblačila > Pajkice
  • Puma Nizke superge CALI DREAM
    Puma Nizke superge CALI DREAM Bela Na voljo za žensko velikost. 36,37,38,39,40. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Puma Nizke superge RIDER
    Puma Nizke superge RIDER Bela Na voljo za žensko velikost. 37,40. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Puma Nizke superge Jada Renew Pop-Up Metallics
    Puma Nizke superge Jada Renew Pop-Up Metallics Bela Na voljo za žensko velikost. 36,37,38,39,41. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Puma Majice s kratkimi rokavi PUMA SQUAD GRAPHIC TEE
    Puma Majice s kratkimi rokavi PUMA SQUAD GRAPHIC TEE Bež Na voljo za žensko velikost. US L,US M,US S,US XS. Ženske > Oblačila > Majice s kratkimi rokavi
  • Puma Nizke superge CALI COURT
    Puma Nizke superge CALI COURT Bela Na voljo za žensko velikost. 36,37,38,39,40,41. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Puma Nizke superge CARINA 2.0
    Puma Nizke superge CARINA 2.0 Bela Na voljo za žensko velikost. 37,38,39,40. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Puma Nizke superge KARMEN REBELLE
    Puma Nizke superge KARMEN REBELLE Bela Na voljo za žensko velikost. 37,38,39,40. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Puma Nizke superge PUMA CLUB 5V5
    Puma Nizke superge PUMA CLUB 5V5 Bela Na voljo za žensko velikost. 37,38,39,40. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Puma Nizke superge CAVEN 2.0
    Puma Nizke superge CAVEN 2.0 Bela Na voljo za žensko velikost. 38,39,40,41. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Športni modrček Puma Love bež barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Tehnologija dryCELL, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas pomaga ohranjati suhe tudi med aktivnostjo.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.
  • Bombažen pulover Puma ženska, črna barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Klasičen okrogel izrez.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 74 cm.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Puma ženski, črna barva
    - Kroj relaxed fit.- Klasičen okrogel izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Puma Magnify Nitro Fizzy Light Men's Running Shoes
    The Puma Magnify Nitro Fizzy Light men's running shoes yellow have excellent responsiveness and cushioning in a lightweight package and provide traction on all surfaces.
  • Puma Electrify Nitro 2 WTR Men's Running Shoes Puma Black
    The Puma Electricity Nitro 2 WTR Black Men's Road Running Shoes are water-repellent and have incredible responsiveness, cushioning and excellent traction on any surface.
  • Puma Proadapt Alphacat White/Puma Silver/Pink 40
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Podplat PROADAPT iz več materialov združuje ohišje TPU z visoko trdnostjo in odpornostjo na obrabo, ki zagotavlja stabilnost pod nogami, medtem ko različne oblike ušes zagotavljajo neverjeten oprijem na tleh. Centralizirana kristalna guma, oblikovana v anatomski obliki, ki sledi vaši hoji, zagotavlja enostavno vožnjo od pete do prstov in zagotavlja dodaten oprijem na kateri koli površini, kar preprečuje zdrs med progo. Zgornji del je iz novega materiala EXOSHELL, ki je oblikovan tako, da zagotavlja lahko strukturo. PROADAPT ALPHACAT vam bo omogočil, da napadete vsak strel s stilom ... in udobjem. NOVI KRALJ UDOBJA. PROADAPT ALPHACAT, ki premika meje zmogljivosti, sloga in udobja, združuje nov vlečni sistem iz več materialov z vrhunskimi tehnologijami, da vam ponudi Alpha vse obutve brez konic. PROADAPT VEČ-MATERIALNI PODPLAT Podplat PROADAPT iz več materialov zagotavlja vzdržljivost in stabilnost za najboljši občutek tal v razredu. Več oblik ušes in gumijastih zatičev zagotavlja oprijem na tleh in izjemen oprijem na kateri koli laži. ADAPT PENA PUMA lastniška penasta oblazinjenje zagotavlja vrhunsko udobje in visoko povračilo energije za najboljši občutek na tleh. EXOSHELL Inovativen mrežasti zgornji del zagotavlja strukturo, TPU film pa zagotavlja neprekosljivo vzdržljivost. SPECIFIKACIJE Pro-fit vložek Oblikovan udoben ovratnik Prilagodite peno Ogljikova kristalna guma Velikost US: 9 Sezona: Autumn;Poletje;Spring;Zima Barva: Bela Velikost UK: 6,5 Spol: Ženske Starostna skupina: Odrasli Velikost EU: 40 Podplat čevlja: Spikeless Širina: Redna velikost Država izvora: Vietnam Barva glede na proizvajalca: White/Puma Silver/Pink Vodoodporen: Da
  • Puma Proadapt Alphacat White/Puma Silver/Pink 40,5
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Podplat PROADAPT iz več materialov združuje ohišje TPU z visoko trdnostjo in odpornostjo na obrabo, ki zagotavlja stabilnost pod nogami, medtem ko različne oblike ušes zagotavljajo neverjeten oprijem na tleh. Centralizirana kristalna guma, oblikovana v anatomski obliki, ki sledi vaši hoji, zagotavlja enostavno vožnjo od pete do prstov in zagotavlja dodaten oprijem na kateri koli površini, kar preprečuje zdrs med progo. Zgornji del je iz novega materiala EXOSHELL, ki je oblikovan tako, da zagotavlja lahko strukturo. PROADAPT ALPHACAT vam bo omogočil, da napadete vsak strel s stilom ... in udobjem. NOVI KRALJ UDOBJA. PROADAPT ALPHACAT, ki premika meje zmogljivosti, sloga in udobja, združuje nov vlečni sistem iz več materialov z vrhunskimi tehnologijami, da vam ponudi Alpha vse obutve brez konic. PROADAPT VEČ-MATERIALNI PODPLAT Podplat PROADAPT iz več materialov zagotavlja vzdržljivost in stabilnost za najboljši občutek tal v razredu. Več oblik ušes in gumijastih zatičev zagotavlja oprijem na tleh in izjemen oprijem na kateri koli laži. ADAPT PENA PUMA lastniška penasta oblazinjenje zagotavlja vrhunsko udobje in visoko povračilo energije za najboljši občutek na tleh. EXOSHELL Inovativen mrežasti zgornji del zagotavlja strukturo, TPU film pa zagotavlja neprekosljivo vzdržljivost. SPECIFIKACIJE Pro-fit vložek Oblikovan udoben ovratnik Prilagodite peno Ogljikova kristalna guma Vodoodporen: Da Barva glede na proizvajalca: White/Puma Silver/Pink Država izvora: Vietnam Podplat čevlja: Spikeless Sezona: Poletje;Spring;Zima;Autumn Širina: Redna velikost Velikost EU: 40,5 Velikost US: 9,5 Spol: Ženske Barva: Bela Starostna skupina: Odrasli Velikost UK: 7
  • Puma Proadapt Alphacat White/Puma Silver/Pink 42,5
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Podplat PROADAPT iz več materialov združuje ohišje TPU z visoko trdnostjo in odpornostjo na obrabo, ki zagotavlja stabilnost pod nogami, medtem ko različne oblike ušes zagotavljajo neverjeten oprijem na tleh. Centralizirana kristalna guma, oblikovana v anatomski obliki, ki sledi vaši hoji, zagotavlja enostavno vožnjo od pete do prstov in zagotavlja dodaten oprijem na kateri koli površini, kar preprečuje zdrs med progo. Zgornji del je iz novega materiala EXOSHELL, ki je oblikovan tako, da zagotavlja lahko strukturo. PROADAPT ALPHACAT vam bo omogočil, da napadete vsak strel s stilom ... in udobjem. NOVI KRALJ UDOBJA. PROADAPT ALPHACAT, ki premika meje zmogljivosti, sloga in udobja, združuje nov vlečni sistem iz več materialov z vrhunskimi tehnologijami, da vam ponudi Alpha vse obutve brez konic. PROADAPT VEČ-MATERIALNI PODPLAT Podplat PROADAPT iz več materialov zagotavlja vzdržljivost in stabilnost za najboljši občutek na tleh v razredu. Več oblik ušes in gumijastih zatičev zagotavlja oprijem na tleh in izjemen oprijem na kateri koli laži. ADAPT PENA PUMA lastniška penasta oblazinjenje zagotavlja vrhunsko udobje in visoko povračilo energije za najboljši občutek na tleh. EXOSHELL Inovativen mrežasti zgornji del zagotavlja strukturo, TPU film pa zagotavlja neprekosljivo vzdržljivost. SPECIFIKACIJE Pro-fit vložek Oblikovan udoben ovratnik Prilagodite peno Ogljikova kristalna guma Podplat čevlja: Spikeless Vodoodporen: Da Sezona: Poletje;Zima;Spring;Autumn Država izvora: Vietnam Barva glede na proizvajalca: White/Puma Silver/Pink Širina: Redna velikost Velikost UK: 8,5 Barva: Bela Velikost EU: 42,5 Velikost US: 11 Spol: Ženske Starostna skupina: Odrasli
  • Puma PWRSHAPE Solid Skirt Bright White S
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Trdno tkano krilo PWRSHAPE je naše osnovno krilo za to sezono, ki bo izgledalo odlično v kombinaciji s katerim koli vrhom, bodisi trdnim ali z vzorcem. Letos je namesto pletenega tkana z ukrivljenim pasom, da vam daje bolj laskavo in funkcionalno prileganje. Ima sprednji in zadnji žep ter priloženo notranjo hlačko in oprijemalni trak, da ostane na mestu. SPECIFIKACIJE Brez Pcf DRYCELL PWRSHAPE Specifikacija materiala: Elastan;Poliester Spol: Ženske Material: Elastan;Poliester Država izvora: Indija Barva: Bela Barva glede na proizvajalca: Bright White Starostna skupina: Odrasli Velikost: S Sezona: Poletje

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh