Največja modna platforma v Sloveniji

Karl Lagerfeld online nakup oblačila in obutev za ženske

4492
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Karl Lagerfeld Krilo žad / oranžna / roza / črna
    Dizajn: Prešit obod/rob; Material: Viskoza; Vzorec: Logo potisk; Podrobnosti: Dizajn navijanja; Dodatki: Tekoč tekstil; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Normalno prileganje
  • Karl Lagerfeld Hlače kraljevo modra / bela
    Dizajn: Elastičen pas/rob; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Mehek grip; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ozke; Telesna višina: Visok pas
  • Karl Lagerfeld Hlače z naborki sliva
    Dizajn: Plosek/zarobljen žep; Način zapenjanja: Kavelj; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Gube; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Ohlapna forma; Telesna višina: Visok pas
  • Karl Lagerfeld Krilo svetlo modra
    Dizajn: Reža na nogah; Material: Saten; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Label Plate; Dolžina: 3/4 dolg; Model: Normalno prileganje
  • Karl Lagerfeld Blazer pastelno modra
    Dizajn: Obraten vratnik, Plosek/zarobljen žep; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Polnilo: Lahko polnilo; Material: Saten; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Prožen grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Karl Lagerfeld Kombinezon črna / off-bela
    Dizajn: Rokavi z dodatkom; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Viskoza; Vzorec: Živalski tisk; Dodatki: All-Over-Muster; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Polovičen rokav
  • Karl Lagerfeld Bluza črna / transparentna / off-bela
    Stil srajce: Klasična bluza; Dizajn: 1-gumbne-manšete, Prešit obod/rob, Plaketa; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Vzorec: Logo potisk; Ovratnik srajce: Ovratnik srajce; Podrobnosti: Okrasni kamni; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Karl Lagerfeld Sandali črna
    Dizajn: Povezana peta, Nastavljiv pas; Način zapenjanja: Zapiranje na pašček; Tip pete: Polna peta; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Vključuje obešalnik, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Srednja peta (3-7 cm)
  • Karl Lagerfeld Majica 'Signature' črna / bela
    Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Usnjeni čevlji Karl Lagerfeld Kapri bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Model z vezalkami.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni čevlji Karl Lagerfeld Kapri črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Udobna notranjost.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Karl Lagerfeld Kapri bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Nazobčen podplat.- Utrjena peta.- Usnjen vložek.- Model z vezalkami.- Okrasni detajl.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Karl Lagerfeld KL62510A KAPRI črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Penasta podloga.- Utrjena peta.- Odstranljiv udoben vložek.- Model z debelim podplatom.- Model z vezalkami.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Karl Lagerfeld KL62539S KAPRI črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Kapa s šiltom Karl Lagerfeld bela barva
    Kapa s šiltom vrste baseball iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz materiala z nalepko.
  • Usnjena torbica Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Torbica za nošenje na rami.- Zapenjanje na zadrgo.- Ima predalček za kartice.- Snemljiv nastavljiv trak.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Model brez podloge.- Globina: 6 cm.- Višina: 19 cm.- Širina na osnovi: 19 cm.- Najmanjša dolžina pasu: 98 cm.- Največja dolžina traku: 135 cm.
  • Usnjene superge Karl Lagerfeld KREEPER LO bela barva, KL42372
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Model z debelim podplatom.- Okrasni detajli.- Višina platforme: 6 cm.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni sandali Karl Lagerfeld SALON TRED ženski, črna barva, KL44225
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Zapenjanje z ježkom.- Nastavljiv vložek za peto.- Oblikovan vložek.- Udobna notranjost.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36/37.
  • Nogavice Karl Lagerfeld 2-pack ženski
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.
  • Sandali Karl Lagerfeld ASTRAGON HI oranžna barva, KL33725
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Vezani model.- Gladek material.- Usnjena notranjost.- Udoben vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model na stabilni visoki peti.- Okrasni detajli.- Višina pet: 12,5 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld iPhone 14 Plus 6,7" srebrna barva
    Etui za IPhone iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz materiala z nalepko.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld iPhone 14 Plus 6,7" črna barva
    Etui za IPhone iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz vzorčastega materiala. Model je enostaven za čiščenje in vzdrževanje.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld S23 S911 črna barva
    Etui za telefon iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz plastike.
  • Torbica Karl Lagerfeld roza barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zavihek se zapenja z magnetom.- Dolg ročaj.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Podložen model.- Dolžina držala: 55 cm.- Globina: 8 cm.- Višina: 13 cm.- Širina na osnovi: 28 cm.
  • Usnjene superge Karl Lagerfeld KREEPER LO bela barva, KL42376N
    - Močno utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Udobna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Komplet skodelic Karl Lagerfeld 2-pack
    Komplet skodelic iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz nerjavečega jekla.
  • Pulover Karl Lagerfeld ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 76 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna bejzbolska kapa Karl Lagerfeld črna barva
    - Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Nahrbtnik Karl Lagerfeld moški, črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep z zadrgo na sprednji strani.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Primerno za format A4.- Podložen model.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov: 2.- Globina: 20 cm.- Višina: 40 cm.- Širina na osnovi: 31 cm.
  • Nahrbtnik Karl Lagerfeld moški, mornarsko modra barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Vsebuje reciklirana poliestrska in poliamidna vlakna.- Zavihan zgornji rob z zapenjanjem z zaponko povečuje prostor za shranjevanje.- Ima notranje žepe in režo za kartice.- Žep z zadrgo na sprednji strani.- Stranski zunanji žep za priročno prenašanje plastenke.- Trpežni in nastavljivi trakovi omogočajo enostavno prilagajanje.- Ročaj za roko.- Podložen model.- Primerno za format A4.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov: 1.- Globina: 15 cm.- Višina: 39 cm.- Širina na osnovi: 28 cm.
  • Krilo Karl Lagerfeld bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 34 cm.- Dolžina: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Usnjene superge Karl Lagerfeld KAPRI bela barva, KL62510A
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Karl Lagerfeld KREEPER LO črna barva, KL42376N
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Model z debelim podplatom.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Višina platforme: 5,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Karl Lagerfeld KAPRI KC črna barva, KL62523F
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Rahlo utrjena peta.- Odstranljiv udoben vložek.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Karl Lagerfeld KAPRI KC bela barva, KL62523F
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Model z debelim podplatom.- Rahlo prožen podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek in dodatno blaženje.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Kopalni plašč Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Spuščena ramenska linija.- Z žepi.- Vrvica v pasu.- Model z nalepko.
  • Bombažen kopalni plašč Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Z žepi.- Vrvica v pasu.- Debel material.
  • Modrček Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapiranje z dvojnimi, trostopenjskimi kaveljčki.- Mehka košarica.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.
  • Modrček Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapiranje z dvojnimi, trostopenjskimi kaveljčki.- Mehka košarica.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.
  • Spodnjice Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Mednožje je podloženo z bombažnim vložkom.
  • Enodelne kopalke Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Mehka košarica.
  • Jakna Karl Lagerfeld ženska
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Vrvice spodaj.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 68 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Etui za kartice Karl Lagerfeld črna barva
    - Vzorčast material.- Število predalčkov za kartice: 5.- Dimenzije: 7 x 10 cm.
  • Nahrbtnik Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Enokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Funkcionalni žep na sprednji strani omogoča hiter dostop do nujnih predmetov.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Notranji žep z zadrgo- Podložen model.- Primerno za format A4.- Globina: 12 cm.- Višina: 37 cm.- Širina na osnovi: 28 cm.
  • Torbica Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žep.- Dolg ročaj.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Število notranjih žepov: 1.- Dolžina držala: 47 cm.- Globina: 13 cm.- Višina: 23 cm- Širina na osnovi: 26 cm.
  • Gležnarji Karl Lagerfeld TREKKA II ženski, črna barva, KL42533
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Priložen ovitek.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Piknik set Karl Lagerfeld
    Piknik set iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz tekstilnega materiala in nerjavnega jekla.
  • Krilo Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Elastični trak v pasu.- Okrasni naborki.- Gladka pletenina.- Širina v pasu: 67 cm.- Dolžina: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pas za torbico Karl Lagerfeld črna barva
    - Najmanjša dolžina pasu: 85 cm.- Največja dolžina traku: 126 cm.
  • Usnjena torbica Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zavihek se zapenja z magnetom.- Dolg ročaj.- Dvokomorni model.- Torbica za nošenje na rami.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Dolžina držala: 78 cm.- Globina: 17 cm.- Višina: 19 cm.- Širina na osnovi: 34 cm.
  • Krilo Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Model z okrasnimi vezeninami.- Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Širina v pasu: 34 cm.- Dolžina: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pulover Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Oprijet kroj.- V izrez.- Rebrasta pletenina.- Dolgi rokav.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič Karl Lagerfeld bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Podložen model.- V ramena všite blazinice.- Z žepi.- Klasični rever.- Tanek, neelastični material.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v ramenih: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače Karl Lagerfeld ženski, bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model s povišanim pasom in zapenjanjem z zadrgo, gumbom ter kaveljčkom.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Ohlapna hlačnica.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 28 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina hlačnice: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Usnjeni mokasini Karl Lagerfeld MOKASSINO II ženski, črna barva, KL41430
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Usnjena podloga.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Krilo Karl Lagerfeld
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Širina v pasu: 35 cm.- Dolžina: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Usnjeni chelsea Karl Lagerfeld ASTRAGON ženski, črna barva, KL33840
    - Kvadratni, rahlo otrdeli prsti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z elastičnim vložkom.- Model na stabilni visoki peti.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model je opremljen s tekstilno torbo.- Višina pet: 8 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Jopica s primesjo volne Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Zapenjanje na gumbe.- Žepi na prsih.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 69 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Usnjeni chelsea Karl Lagerfeld ASTRAGON ženski, črna barva, KL33840
    - Kvadratna kapica.- Model z blok petami.- Usnjena notranjost.- Model z elastičnim vložkom.- Višina pet: 8 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Ogrlica Karl Lagerfeld
    - Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Regulirano zapenjanje.
  • Usnjeni chelsea Karl Lagerfeld LUNA ženski, črna barva, KL42944F
    - Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Udoben vložek.- Gumijast podplat.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z debelim podplatom.- Priložen ovitek.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Karl Lagerfeld KAPRI KUSHION bela barva, KL62610F
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Volnen šal Karl Lagerfeld bež barva
    - Model z okrasnimi resicami.- Tanka, neelastična tkanina.- Dimenzije: 55 x 195 cm.
  • Bombažna torba Karl Lagerfeld bež barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Dolgi ročaji.- Zapenjanje na magnet.- Notranji žep.- Primerno za format A4.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Dolžina ročajev: 57 cm.- Globina: 24 cm.- Višina: 34 cm.- Širina na osnovi: 34 cm.- Širina na najširšem mestu: 55 cm.
  • Usnjeni salonarji Karl Lagerfeld ASTRAGON črna barva, KL33830
    - Utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z blok petami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Okrasni detajl spredaj.- Višina pet: 7,5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Nahrbtnik Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zapenjanje na zadrgo.- Na sprednji strani je žep z zadrgo.- Notranji žep na zadrgo.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Ne ustreza A4.- Število notranjih žepov z zadrgo:
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld iPhone 14 6,1" črna barva
    Etui za IPhone iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz trpežnega materiala.
  • Usnjeni nizki škornji Karl Lagerfeld TREKKA II KC ženski, črna barva, KL42586F
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Model z vezalkami, zadrgo in zaponko.- Udoben vložek.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Body Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Oprijet kroj.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.
  • Usnjeni gležnarji Karl Lagerfeld IKON HEEL ženski, črna barva, KL39035
    - Špičasta, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Usnjen vložek.- Udobna notranjost.- Okrasni detajli.- Zapenjanje na zadrgo.- Višina pet: 8 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Gumijasti škornji Karl Lagerfeld KALOSH NFT ženski, črna barva, KL47090N
    - Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Nogavice Karl Lagerfeld 3-pack moški
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.
  • Pulover Karl Lagerfeld Elongated Logo Zebra Sweat ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Raven kroj.- Spuščena ramenska linija.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Rob s patentom.
  • Pulover Karl Lagerfeld Unisex Smiley Sweatshirt črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Model s potiskom.- Rob s patentom.
  • Karl Lagerfeld usnjena torba črna barva
    - Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Zapenjanje na zadrgo.- Gladek material.- Primerno za format A4.- Globina: 6,5 cm.- Širina na osnovi: 37 cm.- Višina: 28 cm.
  • Usnjeni chelsea Karl Lagerfeld ARIA ženski, črna barva, KL43280F
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model z elastičnim vložkom.- Model z debelim podplatom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Priložen ovitek.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni chelsea Karl Lagerfeld VOYAGE VI ženski, črna barva, KL30158
    - Kvadratni, ojačani prsti.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z elastičnim vložkom.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model na stabilni visoki peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Priložen ovitek.- Višina pet: 9 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjena denarnica Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Žep za kovance z zadrgo.- Pregrada za bankovce.- Predalčki za kartice.- Število predalčkov za kartice: 6.- Dimenzije: 11,5 cm x 9 cm.
  • Torbica Karl Lagerfeld vijolična barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje na magnet.- Dvokomorni model.- Dolg ročaj.- Notranji žepek z drsnikom omogoča varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Priložen ovitek.- Dolžina držala: 58 cm.- Globina: 7 cm.- Višina: 17 cm.- Širina na osnovi: 22 cm.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld iPhone 14 Plus 6,7 črna barva
    - Ohišje ima magnetni obroč, ki je združljiv z brezžičnim polnilnikom MagSafe za hitro in enostavno polnjenje.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld iPhone 14 Plus 6,7 srebrna barva
    Etui za IPhone iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz materiala s potiskom.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld iPhone 14 Plus 6,7 roza barva
    Etui za telefon iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz sintetičnega materiala.
  • Pulover Karl Lagerfeld ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasno nalepko.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna srajca Karl Lagerfeld ženska, bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 34 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pulover Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Oprijet kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Volnen pulover Karl Lagerfeld ženski
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model s puli ovratnikom.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 83 cm.- Dolžina: 88 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlačne nogavice Karl Lagerfeld črna barva
    Hlačne nogavice iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz elastičnega, vzorčastega materiala.
  • Hlačne nogavice Karl Lagerfeld črna barva
    Hlačne nogavice iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz elastičnega materiala.
  • Zapestnica Karl Lagerfeld ženska
    - Minimalna dolžina: 17 cm.- Maksimalna dolžina: 18,5 cm.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.
  • Nizki škornji Karl Lagerfeld TREKKA MAX KC ženski, črna barva, KL43573
    - Močno utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Nazobčen podplat.- Model z vezalkami.- Udobna notranjost.- Snemljiv vložek.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni chelsea Karl Lagerfeld STRADA ženski, črna barva, KL30143
    - Kvadratni, ojačani prsti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z elastičnim vložkom.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model na stabilni visoki peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Priložen ovitek.- Višina pet: 11 cm.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Torbica Karl Lagerfeld siva barva
    - Zapenjanje na magnet.- Notranji žep z zadrgo- Podložen model.- Primerno za format A4.- Dolgi in kratki ročaji.- Globina: 13 cm.- Višina: 37 cm.- Širina na osnovi: 34 cm.- Dolžina ročajev: 33/66 cm.
  • Kapa s šiltom Karl Lagerfeld siva barva
    - Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.- Model z nalepko.
  • Etui za kartice Karl Lagerfeld črna barva
    - Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Število predalčkov za kartice: 6.- Dimenzije: 7 x 11 cm.
  • Hlače Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Visok pas.- Zapiranje z zadrgo, gumbom in kaveljčki.- Hlačnica zlikana na rob.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 35 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Širina hlačnice spodaj: 25 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Kapa s primesjo volne Karl Lagerfeld črna barva
    - Zlaganje na spodnjem delu dodatno ščiti pred ohlajanjem.- Prilagodljiva zasnova se popolnoma prilega glavi.
  • Torbica iz semiša Karl Lagerfeld zelena barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zavihek se zapenja z magnetom.- Ima ročaj in odstranljiv nastavljiv trak.- Notranji žepek z drsnikom omogoča varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Ne ustreza A4.- Model brez podloge.- Najmanjša dolžina pasu: 102 cm.- Največja dolžina traku: 120 cm.- Dolžina držala: 22 cm.- Globina: 6 cm.- Višina: 14 cm.- Širina na osnovi: 24 cm.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh