Največja modna platforma v Sloveniji

Avon online nakup oblačila in obutev za ženske

330
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Avon Pur Blanca Golden Burst toaletna voda za ženske 50 ml
    Avon Pur Blanca Golden Burst, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Privoščite si osvežitev na vroč poletni ali katerikoli drug dan. Ženska toaletna voda Avon Pur Blanca Golden Burst vas bo odela v dišavo, polno citrusnih tonov, ki vas bodo napolnili z energijo in prebudili vaše čute. cvetlična dišava sadna dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko sveža dišava, idealna za toplo vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Avon Care Intimate Gentle gel za intimno higieno s kamilico 250 ml
    Avon Care Intimate Gentle, 250 ml, Geli za intimno higieno za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Avon Care Intimate Gentle nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja ima blag vonj ne draži Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite. Po potrebi ponovite.
  • Avon Care Avocado vlažilna krema za obraz in telo 400 ml
    Avon Care Avocado, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Avon Care Avocado, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: koža je nežna in mehka obnavlja ne pušča mastnih sledi za uporabo na telesu in obrazu Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Avon Care Coconut vlažilni losjon za telo s kokosovim oljem 400 ml
    Avon Care Coconut, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Avon Care Coconut bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Avon Care Cocoa večnamenska krema za obraz, roke in telo 400 ml
    Avon Care Cocoa, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Avon Care Cocoa, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: intenzivno vlaži hitro se vpija koža je nežna in mehka za uporabo na telesu in obrazu Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Avon Care Avocado vlažilni losjon za telo 400 ml
    Avon Care Avocado, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Avon Care Avocado bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži zagotavlja udobje in vitalnost na koži ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Avon Care Coconut vlažilna krema za roke in nohte 75 ml
    Avon Care Coconut, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Avon Care Coconut. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo hitro se vpija ne pušča mastnih sledi koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Avon Care Cocoa vlažilna krema za roke s kakavovim maslom 75 ml
    Avon Care Cocoa, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Avon Care Cocoa. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo preprečuje suho kožo ne pušča mastnih sledi hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Avon Senses Essence Lavender & Ginger osvežilec zraka 100 ml
    Avon Senses Essence Lavender & Ginger, 100 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Avon Senses Essence Lavender & Ginger z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sveža dišava cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Lahko se uporablja tudi za odišavljanje blaga. Dišave so posebej izdelane tako, da na blagu ne puščajo madežev. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Avon Senses Essence Lavender & Ginger vlažilni losjon za roke 250 ml
    Avon Senses Essence Lavender & Ginger, 250 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Avon Senses Essence Lavender & Ginger. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: prijetno diši Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Avon Senses Essence Lavender & Ginger nežno tekoče milo za roke 250 ml
    Avon Senses Essence Lavender & Ginger, 250 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Avon Senses Essence Lavender & Ginger nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok preprečuje suho kožo kožo osveži in ji doda vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Avon Care Glycerine vlažilna krema za roke in nohte z glicerinom 75 ml
    Avon Care Glycerine, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Avon Care Glycerine. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Avon Planet Spa The Harmony Ritual opojna pena za kopel 250 ml
    Avon Planet Spa The Harmony Ritual, 250 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Avon Planet Spa The Harmony Ritual poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo prijetno diši zagotavlja občutek udobja in miru ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Avon Senses Essence Bergamot & Green Tea osvežilec zraka 100 ml
    Avon Senses Essence Bergamot & Green Tea, 100 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Osvežilec zraka Avon Senses Essence Bergamot & Green Tea ustvari v vašem prostoru dišečo in prijetno vzdušje. Nevtralizira neprijetne vonjave in je hiter pomočnik v boju proti neželenim aromam v vašem domu. Lastnosti: lesna dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Avon Power Stay dolgoobstojen lak za nohte odtenek Sweet Blooms 10 ml
    Avon Power Stay, 10 ml, Laki za nohte za ženske, Lak za nohte Avon Power Stay vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: sijoča in polna barva zagotavlja visok sijaj udobno se nanaša ima dolgotrajen učinek ima učinek manikure z gelom Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja. Pustite, da se posuši.
  • Avon Care Intimate Refreshing sveži gel za intimno higieno z vitaminom E 250 ml
    Avon Care Intimate Refreshing, 250 ml, Geli za intimno higieno za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Avon Care Intimate Refreshing nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: ima blag vonj zagotavlja dolgotrajen občutek svežine nežno umiva občutljive dele telesa Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite. Po potrebi ponovite.
  • Avon Care Intimate Calming pomirjajoči gel za intimno higieno brez dišav 250 ml
    Avon Care Intimate Calming, 250 ml, Geli za intimno higieno za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Avon Care Intimate Calming nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja ne draži Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite. Po potrebi ponovite.
  • Avon Planet Spa Blissfully Nourishing hranilna krema za roke za noge 75 ml
    Avon Planet Spa Blissfully Nourishing, 75 ml, kreme za noge za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Avon Planet Spa Blissfully Nourishing. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka hitro se vpija ne pušča mastnih sledi preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte. Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Avon Far Away Beyond The Moon parfumska voda za ženske 10 ml
    Avon Far Away Beyond The Moon, 10 ml, Parfumske vode za ženske, Zapeljevanje je igra in privlačna dišava je žensko orožje, s katerim boste vedno v prednosti. Parfumska voda Avon Far Away Beyond The Moon vas bo ovila v čutno prefinjeno dišavo, kadarkoli boste hoteli zažareti. začimbna dišava lesna dišava cvetlična dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Avon Lash Genius Multitask & Multiply maskara za volumen, privihanje in ločevanje trepalnic 5 v 1 odtenek Blackest Black 10 ml
    Avon Lash Genius Multitask & Multiply, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Avon Lash Genius Multitask & Multiply daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic posamezno loči vsako trepalnico zagotavlja poln volumen že z enim slojem čudovito zavije trepalnice ne lepi trepalnic ima dolgotrajen učinek ima intenzivno barvo Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Avon Eve Truth parfumirani losjon za telo za ženske 125 ml
    Avon Eve Truth, 125 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Avon Eve Truth poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: dopolnjuje dišavo iz iste linije razveselila bo vsako žensko globinsko vlaži kožo koži zagotavlja udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Avon Soft Musk toaletna voda za ženske 50 ml
    Avon Soft Musk, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima zdaj v svetu dišav svojo podobo. Toaletna voda Avon Soft Musk bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava lesna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Avon Luck For Her parfumirani losjon za telo za ženske 125 ml
    Avon Luck For Her, 125 ml, Nega telesa za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si zasluži nego, ki preprečuje njeno izsuševanje in zagotovi njeno polepšanje. Tonirani losjon za telo Avon Luck For Her bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago, poleg tega ji bo zagotovil bronast barvni pridih. Naredi jo barvno poenoteno, voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča na koži ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Avon Eve Become parfumirani losjon za telo za ženske 125 ml
    Avon Eve Become, 125 ml, Nega telesa za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si zasluži nego, ki preprečuje njeno izsuševanje in zagotovi njeno polepšanje. Tonirani losjon za telo Avon Eve Become bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago, poleg tega ji bo zagotovil bronast barvni pridih. Naredi jo barvno poenoteno, voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča dobro se nanaša in se enostavno vpija podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Avon Little Black Dress Lace parfumirani losjon za telo za ženske 125 ml
    Avon Little Black Dress Lace, 125 ml, Nega telesa za ženske, Ne le v klasičnih stekleničkah se lahko skrivajo dišeče sestave, ki lahko poudarijo vašo osebnost. Uživajte v razkošni dišavi tudi med jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Parfumirani losjon za telo Avon Little Black Dress Lace poskrbi za vlažilno, hranilno in mehčalno nego, hkrati pa boža vaše čute in kožo celega vašega telesa ovije v vašo najljubšo dišavo. Uporabite ga lahko tudi v kombinaciji z drugimi parfumiranimi kozmetičnimi izdelki, da dišavi zagotovite intenzivnost in obstojnost. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Avon Today Tomorrow Always Always parfumirani losjon za telo za ženske 125 ml
    Avon Today Tomorrow Always Always, 125 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Avon Today Tomorrow Always Always poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije dobro se nanaša in se enostavno vpija na koži ne pušča mastnih sledi globinsko vlaži kožo Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Avon Today Tomorrow Always The Moment parfumirani losjon za telo za ženske 125 ml
    Avon Today Tomorrow Always The Moment, 125 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Avon Today Tomorrow Always The Moment poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: skupaj z dišavo je odlična kot darilo dobro se nanaša in se enostavno vpija na koži ne pušča mastnih sledi zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Avon Senses White Lily & Musk osvežujoče pršilo za telo 100 ml
    Avon Senses White Lily & Musk, 100 ml, Pršila za telo za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje in tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za telo Avon Senses White Lily & Musk. Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: osvežuje in daje energijo prijetno diši vlaži in rahlo mehča Navodilo za uporabo: Za takojšnjo osvežitev lahko nanesete tudi kadarkoli čez dan.
  • Avon Senses Fireside Glow pena za kopel 1000 ml
    Avon Senses Fireside Glow, 1000 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Avon Senses Fireside Glow poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: prijetno diši ustvarja bogato peno pušča osvežujoč občutek Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko. Po končani kopeli telo sperite s čisto vodo.
  • Avon Imari Corset parfumirani losjon za telo za ženske 125 ml
    Avon Imari Corset, 125 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Avon Imari Corset poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: dopolnjuje dišavo iz iste linije razveselila bo vsako žensko globinsko vlaži kožo na koži ne pušča mastnih sledi dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Avon Power Stay 72h barva za obrvi odtenek Light Brown 2,5 ml
    Avon Power Stay 72h, 2,5 ml, Barve za obrvi za ženske, Ni treba, da vas mučijo svetle in neizrazite obrvi. Barva za obrvi Avon Power Stay 72h vam pomaga obrvi poudariti za dolgo časa in tako odlično izraziti lepoto celega obraza. Lastnosti: barva in poudarja dlačice obrvi obrvem daje urejen videz enostavno se nanaša in pri nanašanju ne teče s praktičnim aplikatorjem
  • Avon Power Stay 16h dolgoobstojna tekoča mat šminka 16 ur odtenek Can't Quit Cafe 6 ml
    Avon Power Stay 16h, 6 ml, šminke za ustnice za ženske, Šminka Avon Power Stay 16h bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: mat učinek dolgotrajen učinek visoka pigmentacija ustnice so videti polne in zdrave Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom. Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Avon Senses Dancing Skies relaksacijski gel za prhanje 500 ml
    Avon Senses Dancing Skies, 500 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Avon Senses Dancing Skies je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Avon Lov U parfumska voda za ženske 50 ml
    Avon Lov U, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Avon Lov U vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. sladka dišava cvetlična dišava sadna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Avon Care Essential Moisture večnamenska krema za obraz, roke in telo 400 ml
    Avon Care Essential Moisture, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Avon Care Essential Moisture, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča pomirja kožo in jo osvežuje popravlja suho kožo za uporabo na telesu in obrazu Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Pri tem se osredotočite na suhe, otrdele predele, predvsem na območju pete. Predvsem v zimskem obdobju uporabljajte tudi večkrat dnevno po potrebi, da preprečite izsuševanje in razpokano kožo.
  • Avon Power Stay 72h vodoodporno črtalo za oči 72 ur odtenek Blackest Black 3,5 ml
    Avon Power Stay 72h, 3,5 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Avon Power Stay 72h poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva izriše natančno linijo ustvarja močno in šibko linijo izdelek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Avon Far Away parfumska voda za ženske 50 ml
    Avon Far Away, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Avon Far Away je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. orientalska dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Avon Far Away Rebel & Diva parfumska voda za ženske 50 ml
    Avon Far Away Rebel & Diva, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Avon Far Away Rebel & Diva je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Avon SuperShock Volume Light maskara za volumen, ekstra črna odtenek Blackest Black 10 ml
    Avon SuperShock Volume Light, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Avon SuperShock Volume Light daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: zagotavlja poln volumen že z enim slojem poudari obliko oči hitro in enostavno nanašanje izrazito zgosti trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Avon Far Away Endless Sun parfumska voda za ženske 10 ml
    Avon Far Away Endless Sun, 10 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Avon Far Away Endless Sun vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. čista sveža dišava sadna dišava cvetlična dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko sveža dišava, idealna za toplo vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Avon Senses Simply Luxurious kremasti gel za prhanje 250 ml
    Avon Senses Simply Luxurious, 250 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Avon Senses Simply Luxurious je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: hrani in neguje kožo skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo. Po potrebi ponovite. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Avon Pur Blanca parfumirani losjon za telo za ženske 125 ml
    Avon Pur Blanca, 125 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Avon Pur Blanca poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: dopolnjuje dišavo iz iste linije razveselila bo vsako žensko globinsko vlaži kožo na koži ne pušča mastnih sledi dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Avon Care Sun + Bronze samoporjavitveni losjon za telo in obraz 150 ml
    Avon Care Sun + Bronze, 150 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelostjo, vendar ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek Avon Care Sun + Bronze vašemu obrazu zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi svojo kožo izpostavljali soncu. Lastnosti: koži daje bronast pridih učinek sončenja je naraven hitro se vpija lahko se uporablja za obraz in telo Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite.
  • Avon Eve Confidence parfumirani losjon za telo za ženske 125 ml
    Avon Eve Confidence, 125 ml, Nega telesa za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si zasluži nego, ki preprečuje njeno izsuševanje in zagotovi njeno polepšanje. Tonirani losjon za telo Avon Eve Confidence bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago, poleg tega ji bo zagotovil bronast barvni pridih. Naredi jo barvno poenoteno, voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Avon Care Sun + matirajoča krema za sončenje SPF 50 50 ml
    Avon Care Sun +, 50 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Avon Care Sun + predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: deluje preventivno proti staranju kože vlaži in nahrani enostaven in hiter nanos preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Avon Flawless Match Natural Finish vlažilni tekoči puder SPF 20 odtenek 120N Porcelain 30 ml
    Avon Flawless Match Natural Finish, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Avon Flawless Match Natural Finish bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: dolgo obstojen učinek odlična sposobnost prekrivanja kar najbolj zmanjša pore vlaži ščiti pred sončnim sevanjem Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Avon Today Tomorrow Always Wonder parfumska voda za ženske 10 ml
    Avon Today Tomorrow Always Wonder, 10 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Avon Today Tomorrow Always Wonder bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava lesna dišava poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Avon Little Black Dress Lace parfumska voda za ženske 100 ml
    Avon Little Black Dress Lace, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Avon Little Black Dress Lace je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. citrusna dišava cvetlična dišava brezčasna elegantna dišava za ljubiteljice klasike dišava, primerna za vsakodnevno uporabo dizajnerska steklenička ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Avon Care Sun + Bronze zaščitno suho olje za sončenje SPF 15 150 ml
    Avon Care Sun + Bronze, 150 ml, Priprava kože na sončenje uniseks, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Avon Care Sun + Bronze bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: spodbuja naraven proces porjavitve preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi koži zagotavlja potrebno vlaženje ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na kožo neposredno pred sončenjem. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Avon Perceive parfumska voda za ženske 30 ml
    Avon Perceive, 30 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Avon Perceive vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava orientalska dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo dizajnerska steklenička
  • Avon Incandessence parfumska voda za ženske 10 ml
    Avon Incandessence, 10 ml, Parfumske vode za ženske, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši ženska parfumska voda Avon Incandessence , ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrila prav vsak dan. cvetlična dišava začimbna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Avon Ultra Colour 60 Second Express hitro sušeči lak za nohte odtenek Ultraviolet 10 ml
    Avon Ultra Colour 60 Second Express, 10 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Avon Ultra Colour 60 Second Express vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: sijoča in polna barva udobno se nanaša ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Avon Senses Dancing Skies pena za kopel 500 ml
    Avon Senses Dancing Skies, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Avon Senses Dancing Skies poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: prijetno diši Vlaži in hrani kožo ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
  • Avon Today Tomorrow Always This Love parfumska voda za ženske 100 ml
    Avon Today Tomorrow Always This Love, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Če obožujete sadje, vas bo ženska parfumska voda Avon Today Tomorrow Always This Love povsem prevzela. Sladkim sočnim tonom sadnih plodov se je težko upreti, saj bodo zagotovo polepšali vsak vaš dan. cvetlična dišava sadna dišava poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Avon Attraction parfumirani losjon za telo za ženske 125 ml
    Avon Attraction, 125 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Avon Attraction poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije razveselila bo vsako žensko globinsko vlaži kožo dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Avon Rare Pearls parfumirani losjon za telo za ženske 125 ml
    Avon Rare Pearls, 125 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Avon Rare Pearls poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: dopolnjuje dišavo iz iste linije razveselila bo vsako žensko zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost na koži ne pušča mastnih sledi dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Avon Little Black Dress New Design parfumska voda za ženske 50 ml
    Avon Little Black Dress New Design, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Avon Little Black Dress New Design je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo dizajnerska steklenička
  • Avon Bubble Bath Goodnight Sweetheart pena za kopel 500 ml
    Avon Bubble Bath Goodnight Sweetheart, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Avon Bubble Bath Goodnight Sweetheart poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: prijetno diši zagotavlja občutek udobja in miru Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Avon SuperShock Volume Loader vodoodporna maskara za volumem in zgostitev trepalnic odtenek Brown Black 10 ml
    Avon SuperShock Volume Loader, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Avon SuperShock Volume Loader daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek zagotavlja poln volumen že z enim slojem izrazito zgosti trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Avon Bubble Bath Aloha Monoi relaksacijska pena za kopel 500 ml
    Avon Bubble Bath Aloha Monoi, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Avon Bubble Bath Aloha Monoi poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: ustvarja bogato peno pomirja telo in duha mehča kožo celega telesa Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Avon Lip Care tonirani balzam za ustnice SPF 10 odtenek Pink 2 g
    Avon Lip Care, 2 g, Ustnice za ženske, Balzam za ustnice Avon Lip Care je nepogrešljiv pripomoček za nego občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Lastnosti: rahlo tonira ustnice popravlja razpokane ustnice ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Avon Today Tomorrow Always Wonder parfumirani losjon za telo za ženske 125 ml
    Avon Today Tomorrow Always Wonder, 125 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Avon Today Tomorrow Always Wonder poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije kožo pušča žametno mehko na dotik na koži ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Avon Ultra Creamy visoko pigmentirana kremasta šminka odtenek Hibiscus 3,6 g
    Avon Ultra Creamy, 3,6 g, šminke za ustnice za ženske, Šminka Avon Ultra Creamy bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: kremasta tekstura visoka pigmentacija dolgotrajen učinek vlaži in neguje ustnice Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Avon Ultra Colour Shine hranilni sijaj za ustnice odtenek Forbidden Fig 7 ml
    Avon Ultra Colour Shine, 7 ml, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Avon Ultra Colour vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: vlaži in mehča ustnice rahlo obarva ustnice dolgo obstojen učinek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino sijaja za ustnice za takojšen učinek večjega volumna.
  • Avon Care Sun + After Sun pršilo za po sončenju z vitaminom C 150 ml
    Avon Care Sun + After Sun, 150 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Da koža vašega telesa ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek za po sončenju Avon Care Sun + After Sun bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomagal koži pri obnovi in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: ima hladilni učinek vlaži kožo daje občutek svežine pomirja kožo po sončenju Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa.
  • Avon Senses Floral Burst pena za kopel 250 ml
    Avon Senses Floral Burst, 250 ml, Pene za prhanje za ženske
  • Avon Senses Floral Burst kremasti gel za prhanje 500 ml
    Avon Senses Floral Burst, 500 ml, Kreme za prhanje za ženske, Krema za prhanje Avon Senses bo razvajala kožo vašega telesa in ji pri umivanju zagotovila potrebno vlaženje in hranila. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko prijetno diši intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Avon Senses Lemon Burst osvežujoče tekoče milo 250 ml
    Avon Senses Lemon Burst, 250 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Avon Senses Lemon Burst nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: kožo osveži in ji doda vitalnost prijetno diši učinkovito umiva kožo rok kožo ščiti pred izsušitvijo Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Avon Senses Lemon Burst osvežujoč gel za prhanje 500 ml
    Avon Senses Lemon Burst, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Avon Senses Lemon Burst. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: prijetno diši pušča osvežujoč občutek umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Avon Senses Lemon Burst osvežujoče pršilo za telo 100 ml
    Avon Senses Lemon Burst, 100 ml, Pršila za telo za ženske, Uživajte v pridihu svežine in pustite, da vaše čute očara privlačen vonj. To omogoča pršilo za telo Avon Senses Lemon Burst, ki lahko kadarkoli čez dan zagotovi takojšnjo osvežitev ali celo ohladitev kože. Poleg tega celotno telo, vključno z lasmi, čudovito odišavi. Vaš um bodo nenadoma preplavili dobro razpoloženje in morda celo spomini na kakšno prijetno izkušnjo. Lastnosti: osvežuje in daje energijo prijetno diši vlaži in rahlo mehča Navodilo za uporabo: Razpršite na kožo in v mokre ali suhe lase. Nanesite kadarkoli čez dan.
  • Avon Care Jasmine Scent & Glycerine bleščeči losjon za normalno do suho kožo 400 ml
    Avon Care Jasmine Scent & Glycerine, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Avon Care Jasmine Scent & Glycerine bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: dobro se nanaša in se enostavno vpija na koži ne pušča mastnih sledi intenzivno hrani in mehča Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Avon Care Jasmine Scent & Glycerine krema za roke za zelo suho kožo 75 ml
    Avon Care Jasmine Scent & Glycerine, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Avon Care Jasmine Scent & Glycerine. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: prijetno diši hitro se vpija ne pušča mastnih sledi ima mehčalne učinke Vlaži in hrani kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije. Nanesite kadarkoli čez dan.
  • Avon Hydramatic vlažilna sijoča šminka s hialuronsko kislino odtenek Peach 3,6 g
    Avon Hydramatic, 3,6 g, šminke za ustnice za ženske, Šminka Avon Hydramatic bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: ustnice so videti polne in zdrave vlaži in neguje ustnice visoka pigmentacija dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Avon Senses L'amour Sunrise pena za kopel z vonjem vrtnic 1000 ml
    Avon Senses L'amour Sunrise, 1000 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Avon Senses L'amour Sunrise poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: ustvarja bogato peno pomirja telo in duha preprečuje suho kožo mehča kožo celega telesa Navodilo za uporabo: Pod tekočo vodo nalijte primerno količino v kopalno kad. Pustite, da se speni.
  • Avon Passion Dance Dark toaletna voda za ženske 50 ml
    Avon Passion Dance Dark, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Ne skrivajte strastne plati svoje osebnosti. Ženska toaletna voda Avon Passion Dance Dark je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Uglasila bo čutno noto vas in vse okoli vas. sladka dišava sadna dišava lesna dišava poudari čutnost vsake ženske
  • Avon Hydramatic mat vlažilna šminka s hialuronsko kislino odtenek Hydra Magenta 3,6 g
    Avon Hydramatic, 3,6 g, šminke za ustnice za ženske, Šminka Avon Hydramatic bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: mat učinek vlaži in neguje ustnice visoka pigmentacija dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Avon Lov U Connected parfumska voda za ženske 50 ml
    Avon Lov U Connected, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si osvežitev na vroč poletni ali katerikoli drugi dan. Ženska parfumska voda Avon Lov U Connected vas bo odela v dišavo, polno citrusnih tonov, ki vas bodo napolnili z energijo in prebudili vaše čute. citrusna dišava akvatična dišava z morskimi toni lesna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo sveža dišava, idealna za toplo vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Avon Senses Floral Burst krema za roke 75 ml
    Avon Senses Floral Burst, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Avon Senses Floral Burst. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka hitro se vpija prijetno diši ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Avon Senses Aloha Monoi kremasti gel za prhanje 720 ml
    Avon Senses Aloha Monoi, 720 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Avon Senses Aloha Monoi. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja pri umivanju ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Avon Today Tomorrow Always Everlasting parfumirani losjon za telo za ženske 125 ml
    Avon Today Tomorrow Always Everlasting, 125 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Avon Today Tomorrow Always Everlasting poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: dobro se nanaša in se enostavno vpija na koži ne pušča mastnih sledi skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Avon Today Tomorrow Always Everlasting parfumska voda za ženske 50 ml
    Avon Today Tomorrow Always Everlasting, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Avon Today Tomorrow Always Everlasting je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko sveža dišava, idealna za toplo vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Avon Nutra Effects Radiance micelarni čistilni gel za osvetlitev kože 195 ml
    Avon Nutra Effects Radiance, 195 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Avon Nutra Effects je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože kožo posvetli Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Avon Senses Essence Geranium Leaf & Orange osvežilec zraka 100 ml
    Avon Senses Essence Geranium Leaf & Orange, 100 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Osvežilec zraka Avon Senses Essence Geranium Leaf & Orange ustvari v vašem prostoru dišečo in prijetno vzdušje. Nevtralizira neprijetne vonjave in je hiter pomočnik v boju proti neželenim aromam v vašem domu. Lastnosti: cvetlična dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Lahko se uporablja tudi za odišavljanje blaga. Dišave so posebej izdelane tako, da na blagu ne puščajo madežev.
  • Avon Care + posvetlitveni vlažilni tekoči puder SPF 30 odtenek 120N Porcelain 30 ml
    Avon Care +, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Avon Care + bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: dolgo obstojen učinek izenačuje barvni odtenek kože osvetljuje kožo enostavno nanašanje vlaži Navodilo za uporabo: Tekoči puder nanesite na vse osnovne točke obraza, čelo, lica in brado. Temeljito in enakomerno razmažite. Različne odtenke lahko medsebojno kombinirate.
  • Avon Foot Works Coconut Oil piling za noge 75 ml
    Avon Foot Works Coconut Oil, 75 ml, kreme za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Avon Senses Floral Burst odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: eksfoliacijski učinek prijetno diši popolno mehča in hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte. Sperite.
  • Avon Foot Works Coconut Oil vlažilni losjon za noge 75 ml
    Avon Foot Works Coconut Oil, 75 ml, kreme za noge za ženske, Vaše noge že dolgo niso bile lahke kot pero? Olajšanje občutka težkih nog bo prinesel pripravek Avon Foot Works Coconut Oil , ki bo nežno osvežil utrujena stopala ter pomagal tudi pri regeneraciji in mehčanju poroženele kože stopal. Privoščite svojim spodnjim okončinam po napornem dnevu prijetno sproščujočo nego in takojšnje olajšanje utrujenosti. Lastnosti: vlaži kožo prijetno diši ima mehčalne učinke celi razpokano kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte. Ne spirajte.
  • Avon Senses Tropical Mexicana osvežujoč gel za prhanje 250 ml
    Avon Senses Tropical Mexicana, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Redno prhanje ali kopanje je zelo pomembno, a če je vaša koža nagnjena k izsuševanju, lahko običajni geli za umivanje porušijo njeno občutljivo ravnovesje. Gel za prhanje Avon Senses Tropical Mexicana je zato obogaten z negovalnimi sestavinami in tako pri umivanju kože zagotavlja potrebno vlaženje in hranjenje. Ustvarja nežno peno, ki nežno odstrani vse nečistoče, hkrati pa kožo navlaži in jo zaščiti pred neželenim izsuševanjem. Nič več lusk, nič več neprijetne napetosti, le popolnoma čista, mehka in navlažena koža. Lastnosti: prijetno diši pušča osvežujoč občutek intenzivno vlaži hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Avon Senses Tropical Mexicana osvežujoče pršilo za telo 100 ml
    Avon Senses Tropical Mexicana, 100 ml, Pršila za telo za ženske, Pršilo za telo Avon Senses zagotavlja prijetno osvežitev katerikoli del dneva. Lastnosti: prijetno diši osvežuje in daje energijo vlaži in rahlo mehča prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Nanesite kadarkoli čez dan. Za takojšnjo osvežitev lahko nanesete tudi kadarkoli čez dan.
  • Avon Senses Tropical Mexicana pena za kopel 500 ml
    Avon Senses Tropical Mexicana, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Avon Senses Tropical Mexicana poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: prijetno diši Vlaži in hrani kožo ustvarja bogato peno preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Pod tekočo vodo nalijte primerno količino v kopalno kad.
  • Avon Foot Works Coconut Oil pršilo za noge z osvežujočim učinkom 100 ml
    Avon Foot Works Coconut Oil, 100 ml, Pršila za noge za ženske, Celodnevno svežino in zaščito pred negativnimi učinki prekomernega potenja si zaslužijo ne le naše podpazduhe, temveč tudi stopala. Pršilo za noge Avon Foot Works Coconut Oil prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten vonj, ki prihaja iz vaših nogavic ali čevljev. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Stopite programu svojega dne naproti s pravo, svežo nogo. Lastnosti: prijetno diši osvežuje in daje prijeten občutek čistoče vlaži in rahlo mehča Navodilo za uporabo: Razpršite potrebno količino pripravka na noge in med prste. Nanesite kadarkoli čez dan.
  • Avon Senses Essence Geranium Leaf & Orange osvežujoče tekoče milo z vlažilnim učinkom 250 ml
    Avon Senses Essence Geranium Leaf & Orange, 250 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Avon Senses skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: prijetno diši učinkovito umiva kožo rok neguje kožo rok preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Nanesite kadarkoli čez dan.
  • Avon Senses Essence Geranium Leaf & Orange dodatek za kopel 500 ml
    Avon Senses Essence Geranium Leaf & Orange, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Avon Senses Essence Geranium Leaf & Orange poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: prijetno diši Vlaži in hrani kožo zagotavlja občutek udobja in miru pomirja telo in duha Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni. Dobro premešajte.
  • Avon Nail Experts Odstranjevalec laka s hranilnim učinkom 150 ml
    Avon Nail Experts, 150 ml, odstranjevalec laka za nohte za ženske, Odstranjevalec laka za nohte Avon Nail Experts enostavno in hitro odstrani lak s površine nohtov. Lastnosti: primeren je tudi za občutljive in oslabele nohte hitro in učinkovito odstranjuje lak hrani nohte Navodilo za uporabo: Nanesite odstranjevalec laka na vatno blazinico in za kratko pristavite na noht, lak previdno odstranite.
  • Avon Senses Essence Geranium Leaf & Orange losjon za roke 250 ml
    Avon Senses Essence Geranium Leaf & Orange, 250 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Avon Senses Essence Geranium Leaf & Orange. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: prijetno diši ne pušča mastnih sledi hitro se vpija Vlaži in hrani kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Avon Advance Techniques Deeply Purifying globinsko čistilni balzam za mastne lase 250 ml
    Avon Advance Techniques Deeply Purifying, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Avon Advance Techniques zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje ne obremenjuje las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Avon Foot Works Extreme Cracked regeneracijska krema za razpokane noge 75 ml
    Avon Foot Works Extreme Cracked, 75 ml, kreme za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Avon Foot Works Extreme Cracked odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: ima regeneracijske učinke popolno mehča in hrani celi razpokano kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • Avon Ultra Colour paleta senčil za oči odtenek Earths 6,3 g
    Avon Ultra Colour, 6,3 g, Palete senčil za oči za ženske, Paleta za ličenje oči Avon Ultra Colour vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: pigmentacija je zelo intenzivna enostavno se raznaša za dnevno in večerno ličenje nanesete lahko več plasti bleščeč in mat učinek Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Avon Joyful Watermelon & Clary Sage & Bubble Tea kolonjska voda za ženske 200 ml
    Avon Joyful Watermelon & Clary Sage & Bubble Tea, 200 ml, Kolonjske vode za ženske, Če obožujete sadje, potem vas bo ženska kolonjska voda Avon Joyful Watermelon & Clary Sage & Bubble Tea povsem prevzela. Sladkim sočnim tonom sadnih plodov se je težko upreti, saj bodo zagotovo polepšali vsak vaš dan. sadna dišava cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo sveža dišava, idealna za toplo vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh