Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske z webshopa Notino

24908
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Korres Almond Oil & Vitamin C krema za roke proti pigmentnim madežem SPF 15 75 ml
    Korres Almond Oil & Vitamin C, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Korres Almond Oil & Vitamin C . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Korres Almond & Linseed šampon za suhe in poškodovane lase 250 ml
    Korres Almond & Linseed, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Korres Almond & Linseed učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži zmanjšuje lomljivost las lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Vianek Nourishing šampon za vsakodnevno umivanje las s hranilnim učinkom 300 ml
    Vianek Nourishing, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Vianek Nourishing učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Korres Sunflower and Mountain Tea šampon za barvane lase 250 ml
    Korres Sunflower and Mountain Tea, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Korres Sunflower and Mountain Tea učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: podaljšuje obstojnost barve las obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Korres Rice Proteins & Linden šampon za tanke lase 250 ml
    Korres Rice Proteins & Linden, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Korres Rice Proteins & Linden učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna daje lesk in volumen zmanjšuje lomljivost las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Korres Almond & Linseed hranilna maska za suhe in poškodovane lase 125 ml
    Korres Almond & Linseed, 125 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Korres Almond & Linseed predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • FlosLek Laboratorium Eye Care gel za predel okoli oči s smetilko in zelenim čajem 10 g
    FlosLek Laboratorium Eye Care, 10 g, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči FlosLek Laboratorium Eye Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: pomirja razdraženo območje okoli oči osvežuje in gladi območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Collistar Attivi Puri Collagen+Hyaluronic Acid Bust učvrstitveni serum za dekolte in prsi s kolagenom 50 ml
    Collistar Attivi Puri Collagen+Hyaluronic Acid Bust, 50 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Koža vratu in dekolteja je tanka, nagnjena k znakom staranja in pogosto izgublja obliko prva od vseh predelov telesa in obraza. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Pripravek Collistar Attivi Puri Collagen+Hyaluronic Acid Bust se lahko spopade s specifičnimi težavami v predelu vratu in dekolteja. Kožo na teh predelih bo ustrezno nahranil in navlažil, deloval bo proti znakom povešenosti ter izboljšal tako njeno čvrstost kot elastičnost. Koža vašega vratu in dekolteja bo po njegovi zaslugi videti napeta, zglajena in na splošno pomlajena. Lastnosti: povečuje elastičnost in ohranja mehkobo kože obnavlja mladostne linije, koža je mehka in prožna krepi podporna elastična vlakna zmanjšuje strije in znake staranja kože Navodilo za uporabo: Nanašajte na celo območje dekolteja in oprsja z rahlimi krožnimi gibi. Pustite, da se vpije. Z redno uporabo boste okrepili njegov učinek. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • FlosLek Laboratorium Eye Care gel za predel okoli oči s smetilko in modrim glavincem 10 g
    FlosLek Laboratorium Eye Care, 10 g, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči FlosLek Laboratorium Eye Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: pomirja razdraženo območje okoli oči osvežuje in gladi območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • FlosLek Laboratorium Eye Care gel za predel okoli oči s trpotcem in smetilko 10 g
    FlosLek Laboratorium Eye Care, 10 g, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči FlosLek Laboratorium Eye Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi pomirja razdraženo območje okoli oči osvežuje in gladi območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Bumble and bumble Sumotech stiling krema za fiksacijo in obliko 50 ml
    Bumble and bumble Sumotech, 50 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Stiling pripravek Bumble and bumble Sumotech bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: s srednjim utrjevanjem poenostavlja oblikovanje ne obremenjuje las nudi popoln volumen in obliko dolgotrajen učinek zagotavlja zdrav lesk ne pušča sledi Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
  • FlosLek Laboratorium Eye Care bioaktivni vlažilni gel za predel okoli oči in ustnic 30 ml
    FlosLek Laboratorium Eye Care, 30 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči FlosLek Laboratorium Eye Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije. Uporabljate ga lahko tudi za kožo na območju ustnic.
  • FlosLek Laboratorium Eye Care gel za predel okoli oči s smetilko in aloe vero 10 g
    FlosLek Laboratorium Eye Care, 10 g, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči FlosLek Laboratorium Eye Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: osvetljuje območje okoli oči odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi pomirja razdraženo območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Collistar Attivi Puri Glycolic Acid encimski piling z glikolno kislino 30 ml
    Collistar Attivi Puri Glycolic Acid, 30 ml, Encimski pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Collistar Attivi Puri Glycolic Acid. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz zmanjša pomanjkljivosti kože učinkovito obnavlja kožo gladi in mehča kožo odstranjuje ogrce in prekomerni loj Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte po potrebi.
  • Shiseido Sun Care After Sun Intensive Recovery Emulsion obnovitvena emulzija za po sončenju za obraz in telo 150 ml
    Shiseido Sun Care After Sun Intensive Recovery Emulsion, 150 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Da koža vašega telesa ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek za po sončenju Shiseido Sun Care After Sun Intensive Recovery Emulsion bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomagal koži pri obnovi in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: odstranjuje škodo, ki jo povzročijo sončni žarki pomirja kožo in jo ščiti pred draženjem globinsko vlaži kožo podaljšuje trajanje porjavelosti enostavno se raznaša in se hitro vpija daje občutek svežine Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno po vsakem sončenju.
  • FlosLek Laboratorium Eye Care gel za predel okoli oči s smetilko in kamilico 10 g
    FlosLek Laboratorium Eye Care, 10 g, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči FlosLek Laboratorium Eye Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: pomirja razdraženo območje okoli oči osvežuje in gladi območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • FlosLek Laboratorium Eye Care gel za predel okoli oči s smetilko 10 g
    FlosLek Laboratorium Eye Care, 10 g, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči FlosLek Laboratorium Eye Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči pomirja razdraženo območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Shiseido Body Advanced Body Creator krema za hujšanje proti celulitu 200 ml
    Shiseido Body Advanced Body Creator, 200 ml, Shujševalna nega za ženske, Želite oblikovati problematične predele in doseči gladke in čvrste obline, o katerih sanjate? Pripravek Shiseido Body Advanced Body Creator vam bo pomagal na poti do vitkejše postave. Spodbudi izgorevanje maščob, zmanjša njihovo ponovno nalaganje in poveča učinkovitost vaših prizadevanj za zmanjšanje telesne teže z redno vadbo in uravnoteženo prehrano. Prispeva k zmanjšanju obsega predelov, kot so stegna, trebuh in zadnjica, poleg tega pa zgladi in učvrsti vašo kožo. Lastnosti: učinkovito zmanjšuje celulit koži vrača prožnost oži, oblikuje boke, zadnjico in stegna Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek s krožnimi gibi na območja telesa s prekomernim maščobnim tkivom in celulitom (boki, zadnjica, stegna). Masirajte, dokler se pripravek povsem ne vpije.
  • Ziaja Goat's Milk šampon za okrepitev las za suhe in poškodovane lase 400 ml
    Ziaja Goat's Milk, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ziaja Goat's Milk učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Collistar Crema Mani Repairing Hand and Nail Cream krema za roke in nohte s pomlajevalnim učinkom 100 ml
    Collistar Crema Mani Repairing Hand and Nail Cream, 100 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Collistar Crema Mani Repairing Hand and Nail Cream. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka obnavlja hitro se vpija blaži znake staranja kože preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Collistar Special Perfect Body Sublime Melting Cream učvrstitvena in hranilna krema za zelo suho kožo 400 ml
    Collistar Special Perfect Body Sublime Melting Cream, 400 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Collistar Special Perfect Body Sublime Melting Cream, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo koži vrača udobje in vitalnost obnavlja kožo izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Eucerin Hyaluron-Filler nočni obnovitveni serum za zapolnjevanje 30 ml
    Eucerin Hyaluron-Filler, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Eucerin Hyaluron-Filler je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Oriflame The One Wonder Lash 5 in1 XXL maskara 5v1 odtenek Black 8 ml
    Oriflame The One Wonder Lash 5 in1 XXL, 8 ml, maskare za ženske, Maskara Oriflame The One Wonder Lash 5 in1 XXL daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic čudovito zavije trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Shu Uemura Ultimate Reset šampon za barvane, kemično obdelane lase in posvetljene lase 300 ml
    Shu Uemura Ultimate Reset, 300 ml, Šamponi uniseks, Šampon Shu Uemura Ultimate Reset učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna daje lesk in volumen Sestava: ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Semilac UV Hybrid Hottie gel lak za nohte odtenek 071 Deep Red 7 ml
    Semilac UV Hybrid Hottie, 7 ml, Modeliranje nohtov za ženske, Lak za nohte Semilac UV Hybrid Hottie vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek ima učinek manikure z gelom bori se proti lomljenju in cepljenju nohtov udobno se nanaša Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Creme CC krema s pomlajevalnim učinkom SPF 10 30 ml
    Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Creme, 30 ml, Tonirane kreme za ženske, Iščete izdelek, ki vaši koži v enem koraku zagotavlja tako takojšnje polepšanje kot ustrezno nego? Pripravek za toniranje Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Creme je po zaslugi kombinacije prednosti dekorativne in negovalne kozmetike pravi za vas. Koži zagotavlja potreben odmerek vlaženja, hkrati pa prekrije njene morebitne nepravilnosti in jo celotno barvno poenoti. Lastnosti: koži daje potrebno vlažnost zagotavlja zaščito pred sončno svetlobo rezultat je naraven videz enostavno se nanaša in razmaže Izenačuje barvni ton posvetlitveni učinek Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.
  • Semilac UV Hybrid Special Day gel lak za nohte odtenek 056 Pink Smile 7 ml
    Semilac UV Hybrid Special Day, 7 ml, Modeliranje nohtov za ženske, Lak za nohte Semilac UV Hybrid Special Day vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek ima učinek manikure z gelom bori se proti lomljenju in cepljenju nohtov udobno se nanaša Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Delia Cosmetics Hyaluron Fusion 50+ učvrstitvena krema proti gubam 50 ml
    Delia Cosmetics Hyaluron Fusion 50+, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Delia Cosmetics Hyaluron Fusion 50+ bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Clinique Chubby Lash™ Fattening Mascara maskara za volumen in ločevanje trepalnic odtenek 01 Jumbo Jet 9 ml
    Clinique Chubby Lash™ Fattening Mascara, 9 ml, maskare za ženske, Maskara Clinique Chubby Lash™ Fattening Mascara daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: poudari obliko oči podaljša dolžino trepalnic ne lepi trepalnic posamezno loči vsako trepalnico izrazito zgosti trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Semilac UV Hybrid Hardi gel lak za podaljševanje nohtov odtenek Clear 7 ml
    Semilac UV Hybrid Hardi, 7 ml, Modeliranje nohtov za ženske, Lak za nohte Semilac UV Hybrid Hardi vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: krepi odpornost laka proti odrgninam in luščenju ima dolgotrajen učinek udobno se nanaša Navodilo za uporabo: Nanašajte na popolnoma čiste nohte brez laka. Pustite, da se posušijo, nato nanesite barvni lak.
  • NYX Professional Makeup Glitter Goals metalične bleščice za obraz in telo odtenek 03 Beauty Beam 2.5 g
    NYX Professional Makeup Glitter Goals, 2.5 g, senčila za oči za ženske, Senčila za oči NYX Professional Makeup Glitter Goals omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: dolgotrajen učinek pigmentacija je zelo intenzivna bleščeč učinek za dnevno in večerno ličenje Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • NYX Professional Makeup #thisiseverything olje za ustnice odtenek 01 Sheer 8 ml
    NYX Professional Makeup #thisiseverything, 8 ml, Balzami za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice NYX Professional Makeup thisiseverything vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: vlaži in mehča ustnice ustnicam daje večji volumen blešči se Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino sijaja za ustnice za takojšen učinek večjega volumna.
  • Biotherm Biosource vlažilni tonik za suho kožo 200 ml
    Biotherm Biosource, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Biotherm Biosource . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj vlaži in hrani kožo kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi takoj pomirja kožo osvežuje in osvetljuje Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Z rahlimi gibi nanesite na obraz.
  • TIGI Bed Head Colour Goddess ugodno pakiranje(za barvane lase) za ženske
    TIGI Bed Head Colour Goddess, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom TIGI Bed Head Colour Goddess. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: 750 ml 750 ml Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo nega za lepe lase, polne življenja za podaljšanje obstojnosti barve las za poškodovane lase Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Dr. Feelgood BIO and RAW tamanu kozmetično olje 100 ml
    Dr. Feelgood BIO and RAW, 100 ml, Olja za obraz za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Dr. Feelgood BIO and RAW bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: učinkovito vlaži in mehča Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Dr. Feelgood BIO and RAW ricinusovo olje 200 ml
    Dr. Feelgood BIO and RAW, 200 ml, Olja za obraz za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Dr. Feelgood BIO and RAW bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: neguje kožo in lase revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože krepi lasna vlakna vlaži in globinsko hrani Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Dr. Feelgood BIO and RAW marula olje 30 ml
    Dr. Feelgood BIO and RAW, 30 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Dr. Feelgood BIO and RAW bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: učinkovito vlaži in mehča revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Kallos Glow permanentna barva za lase odtenek 843 Coral Red 100 ml
    Kallos Glow, 100 ml, Barve za lase za ženske, Barva za lase Kallos Glow daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Vsebina seta: 40 ml 60 ml Lastnosti: Barva dolgo ostane lepa in polna prekriva sive lase ima dolgotrajen učinek enostaven in hiter nanos v udobju doma lase pušča zdrave in mehke na dotik Navodilo za uporabo: Uporabljajte v skladu z navodili v embalaži.
  • Laboratorio Olfattivo Zen-Zero pršilo za dom 100 ml
    Laboratorio Olfattivo Zen-Zero, 100 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Laboratorio Olfattivo Zen-Zero z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sveža dišava lesna dišava Navodilo za uporabo: Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Laboratorio Olfattivo Agrumeto pršilo za dom 100 ml
    Laboratorio Olfattivo Agrumeto, 100 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Laboratorio Olfattivo Agrumeto z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sadna dišava Navodilo za uporabo: Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Laboratorio Olfattivo Vaniglia Nera pršilo za dom 100 ml
    Laboratorio Olfattivo Vaniglia Nera, 100 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Laboratorio Olfattivo Vaniglia Nera z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sadna dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Laboratorio Olfattivo Distillato17 pršilo za dom 100 ml
    Laboratorio Olfattivo Distillato17, 100 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Laboratorio Olfattivo Distillato17 z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma sadna dišava Navodilo za uporabo: Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • BaByliss PRO Black Star zelo močan ionizirajoči sušilec za lase BAB6250IE kos
    BaByliss PRO Black Star, 1 kos, Sušilci za lase za ženske, Sušilec za lase BaByliss PRO Black Star zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske. Lastnosti: nežno posuši lase lahek, ergonomske oblike funkcija ionizacije funkcija hladnega zraka za utrditev pričeske Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Neutrogena Norwegian Formula® vlažilna krema za roke 75 ml
    Neutrogena Norwegian Formula®, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Neutrogena Norwegian Formula® . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka ščiti pred neugodnimi vplivi okolja Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • BaByliss PRO EP Technology BAB2512EPCE krepalni likalnik za lase
    BaByliss PRO EP Technology BAB2512EPCE, Likalniki za lase za ženske, Likalnik za lase BaByliss PRO EP Technology BAB2512EPCE vedno zagotavlja popolno pričesko. Vaši lasje bodo lepo urejeni, prožni in sijoči. Lastnosti: možnost uravnavanja temperature kabel z vrtljivim koncem hladna konica za enostavnejše rokovanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Bione Cosmetics Hyaluron Life nočna krema za obraz s hialuronsko kislino 51 ml
    Bione Cosmetics Hyaluron Life, 51 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bione Cosmetics Hyaluron Life bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja kožno bariero intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Kallos Oxi kremasti peroksid 3% za profesionalno uporabo 60 ml
    Kallos Oxi, 60 ml, Oksidacijska krema za ženske, Oksidacijska emulzija Kallos Oxi je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase. Lastnosti: deluje kot oksidant pri barvanju las Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Zmešajte v pravem razmerju z barvo za lase. Samo za profesionalno uporabo.
  • Kallos KJMN Hydrogen Peroxide oksidacijska emulzija 9 % 30 vol. za profesionalno uporabo 100 ml
    Kallos KJMN Hydrogen Peroxide, 100 ml, Oksidacijska krema za ženske, Oksidacijska emulzija Kallos KJMN Hydrogen Peroxide je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase. Lastnosti: deluje kot oksidant pri barvanju las Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Bione Cosmetics Hyaluron Life dnevna krema za obraz s hialuronsko kislino 51 ml
    Bione Cosmetics Hyaluron Life, 51 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bione Cosmetics Hyaluron Life bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja deluje proti nepopolnostim intenzivno vlaži globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Darphin Chamomile Aromatic Care eterično olje kamilice za pomiritev kože 15 ml
    Darphin Chamomile Aromatic Care, 15 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Darphin Chamomile Aromatic Care bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: učinkovito vlaži in mehča obnavlja in vlaži globinsko hrani obnavlja prožnost kože revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože kožo pušča žametno mehko Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Dermacol Aroma Ritual Pomegranate Power gel za prhanje 250 ml
    Dermacol Aroma Ritual Pomegranate Power, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Dermacol Aroma Ritual je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži mehča in povečuje elastičnost kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Dermacol Aroma Ritual Brazilian Coconut tekoče milo 250 ml
    Dermacol Aroma Ritual Brazilian Coconut, 250 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Dermacol Aroma Ritual Brazilian Coconut nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Green Pharmacy Herbal Care darilni set(za obraz, telo in lase)
    Green Pharmacy Herbal Care, kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Green Pharmacy Herbal Care . Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: 350 ml 300 ml 100 ml 3,6 g Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo odličen za darilo razveselil bo vsako žensko Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Apivita Bee Radiant posvetlitveni in vlažilni serum proti staranju kože 30 ml
    Apivita Bee Radiant, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Apivita Bee Radiant je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga odstranjevati znake staranja kože pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza koži vrača svežino in mladostno lepoto osvetljuje kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi učinkovito vlaži in nahrani Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Avène Cleanance mat emulzija za mastno k aknam nagnjeno kožo 40 ml
    Avène Cleanance, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Avène Cleanance bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja preprečuje neželen sijaj intenzivno vlaži pomirja draženje in rdečico Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Apivita Bee Radiant krema za predel okoli oči za korekcijo temnih kolobarjev in gub 15 m
    Apivita Bee Radiant, 15 m, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Apivita Bee Radiant neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi gladi linije in drobne gubice osvetljuje območje okoli oči globinsko vlaži osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Dermacol Eyebrow Perfector samodejni svinčnik za obrvi s krtačko odtenek 02
    Dermacol Eyebrow Perfector, črtala za obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi Dermacol Eyebrow Perfector vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto obarva premalo izrazite obrvi takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi vključno s praktično krtačko Navodilo za uporabo: Nanašajte na obrvi s pomočjo nanašalne krtačke od sredine obraza navzven. S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.
  • Dermacol Hyaluron Therapy 3D revitalizacijska luščilna maska za obraz s hialuronsko kislino 15 ml
    Dermacol Hyaluron Therapy 3D, 15 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Dermacol Hyaluron Therapy 3D bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože koži vrača prožnost in občutek udobja osvetljuje in osvežuje ne draži kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite.
  • Dermacol Mega Lashes Volume & Care maskara za ekstremni volumen in intenzivno črno barvo 11,5 ml
    Dermacol Mega Lashes Volume & Care, 11,5 ml, maskare za ženske, Maskara Dermacol Mega Lashes Volume & Care daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice posamezno loči vsako trepalnico ima intenzivno barvo neguje trepalnice in jih utrjuje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Apivita Bee Radiant lahka gelasta krema proti staranju in za učvrstitev kože 50 ml
    Apivita Bee Radiant, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Apivita Bee Radiant vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži daje svežost in svetlost izenačuje ton kože Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte.
  • Sesderma Seskavel Growth spodbujajoči šampon proti izpadanju las 200 ml
    Sesderma Seskavel Growth, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sesderma Seskavel Growth učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče stimulira rast las krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Nivea Rose Touch dvofazna micelarna voda 400 ml
    Nivea Rose Touch, 400 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Nivea Rose Touch . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah odstranjuje tudi odporna ličila preprečuje prekomerno sušenje kože Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Pred uporabo dobro pretresite.
  • La Prairie Platinum Rare Cellular Night Elixir pomlajevalna nočna nega 20 ml
    La Prairie Platinum Rare Cellular Night Elixir, 20 ml, Serumi za obraz za ženske, Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza obnavlja prožnost kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • Nivea Invisible Black & White Silky Smooth anti-transpirant roll-on za ženske 50 ml
    Nivea Invisible Black & White Silky Smooth, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Invisible Black & White Silky Smooth prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine ne pušča madežev na oblačilih Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši.
  • Shiseido Generic Skincare Extra Rich Cleansing Milk čistilni losjon za obraz za suho kožo 125 ml
    Shiseido Generic Skincare Extra Rich Cleansing Milk, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Shiseido Generic Skincare pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • RefectoCil Micellar odstranjevalec ličil za oči 150 ml
    RefectoCil Micellar, 150 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil RefectoCil Micellar bo zagotovil popolno in skrbno odstranitev make upa, tudi na območju okoli oči. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči krepi in hrani trepalnice na koži ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje. Nežno in brez drgnjenja odstranite ličila in ostalo umazanijo. Ne spirajte.
  • Nivea Rose Touch micelarni čistilni gel 150 ml
    Nivea Rose Touch, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz odstranjuje tudi vodoodporna ličila preprečuje suho kožo uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Jeanne en Provence Jasmin Secret vlažilna krema za roke 75 ml
    Jeanne en Provence Jasmin Secret, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Jeanne en Provence Jasmin Secret . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo hitro se vpija prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Murad Blemish Control gladilni serum za redukcijo nepopolnosti kože 50 ml
    Murad Blemish Control, 50 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Murad Blemish Control bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo.
  • Jeanne en Provence Jasmin Secret losjon za telo z karitejevim maslom 250 ml
    Jeanne en Provence Jasmin Secret, 250 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Jeanne en Provence Jasmin Secret , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: mehča in pomaga do svilnato gladke kože dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Elizabeth Arden Flawless Start podlaga za make-up 30 ml
    Elizabeth Arden Flawless Start, 30 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Elizabeth Arden Flawless Start popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: mehča zapolnjuje pore gladi gubice kožo popolnoma pripravi na nanos make upa Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme. Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Laura Biagiotti Romamor Donna toaletna voda za ženske 50 ml
    Laura Biagiotti Romamor Donna, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska toaletna voda Laura Biagiotti Romamor Donna je izraz optimizma in občutka popolne sreče. sadna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Bourjois Eye Catching paleta senčil za oči 8 barv odtenek Nude Palette 4,5 g
    Bourjois Eye Catching, 4,5 g, Palete za ženske, Paleta za ličenje oči Bourjois Eye Catching vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: za naravno ličenje oči ima naravne barve enostavno se nanaša Sestava: ogledalce aplikator Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Sea of Spa Bio Spa arganov šampon za suhe in poškodovane lase 400 ml
    Sea of Spa Bio Spa, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sea of Spa Bio Spa učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Natura Siberica Active Organics kremno milo 500 ml
    Natura Siberica Active Organics, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Natura Siberica Active Organics nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok nahrani kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Ardell Pro Eyeshadow Palette paleta senčil za oči odtenek Shimmer 15 g
    Ardell Pro Eyeshadow Palette, 15 g, Palete za ženske, Paleta za ličenje oči Ardell Pro Eyeshadow Palette vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: za naravno ličenje oči enostavno se nanaša matna tekstura Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder posvetlitveni kompaktni puder odtenek BARE 6,6 g
    Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder, 6,6 g, Pudri za ženske, Puder Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: osvetljuje ne suši zagotavlja svež videz dodaja iluzijo popolne kože ne maši por Navodilo za uporabo: S pomočjo gobice ali čopiča utrdite svoj make up.
  • Bobbi Brown Powder Brush čopič za puder 1 kos
    Bobbi Brown Powder Brush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Bobbi Brown Powder Brush bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov ima mehke ščetine posebna oblika za enostavno nanašanje odlično se prilega roki Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Bobbi Brown Primer Plus Protection zaščitna podlaga za make-up SPF 50 40 ml
    Bobbi Brown Primer Plus Protection, 40 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Bobbi Brown Primer Plus Protection popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek povečuje odpornost ličenja preprečuje razmazanje ličil ščiti kožo Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme. Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Bobbi Brown Long-Wear Waterproof Liner dolgoobstojno vodoodporno črtalo za oči odtenek BLACKOUT 0.12 g
    Bobbi Brown Long-Wear Waterproof Liner, 0.12 g, Svinčniki za oči za ženske, Črtala za oči Bobbi Brown Long-Wear poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva črte so odporne proti drgnjenju izriše natančno linijo Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Missha Airy Fit Pomegranate maska iz platna z mehčalnim in osvežilnim učinkom 19 g
    Missha Airy Fit Pomegranate, 19 g, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Missha Airy Fit Pomegranate bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Klairs Gentle Black Cleansing Puff čistilna gobica za obraz 1 kos
    Klairs Gentle Black Cleansing Puff, 1 kos, Čistilne gobice za ženske, Izdelek Klairs Gentle Black bo poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Lastnosti: popoln pripomoček za odstranjevanje ličil skrbno čisti kožo Navodilo za uporabo: Z rahlimi krožnimi gibi čistite obraz in območje vratu ter dekolte.
  • Davines Naturaltech Replumping Conditioner vlažilni šampon 250 ml
    Davines Naturaltech Replumping Conditioner, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Davines Naturaltech Replumping Conditioner učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Vivian Gray Wild Flowers luksuzna krema za roke 30 ml
    Vivian Gray Wild Flowers, 30 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Vivian Gray Wild Flowers popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Vivian Gray Temptation luksuzna krema za roke 30 ml
    Vivian Gray Temptation, 30 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Vivian Gray Temptation popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo hitro se vpija koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • RawGaia Hemp Glow nežno čistilno mleko za mešano do mastno kožo 50 ml
    RawGaia Hemp Glow, 50 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože RawGaia Hemp Glow je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: globinsko vlaži nežno in temeljito umije cel obraz preprečuje suho kožo regulira tvorbo kožnega sebuma Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite.
  • Bione Cosmetics Kozí Syrovátka nežna čistilna micelarna voda za občutljivo kožo 255 ml
    Bione Cosmetics Kozí Syrovátka, 255 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda Bione Cosmetics Kozí Syrovátka zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma čisti pore v globino ima osvežilne in pomirjajoče učinke uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Ziaja Gdan Skin nočna krema s kolagenom 50 ml
    Ziaja Gdan Skin, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Ziaja Gdan Skin vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži pomlajuje kožo in ji daje energijo odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • 54 Celsius PyroPet VOFFI (Dog) sveča berry 18 cm
    54 Celsius PyroPet VOFFI (Dog), 18 cm, Dekorativne sveče Dišave za dom, Dekorativna sveča 54 Celsius PyroPet VOFFI (Dog) čudovito odišavi vaš dom in ustvari prijetno vzdušje. Zahvaljujoč dizajnu bo hitro postala eleganten dodatek v vsakem prostoru. Lastnosti: luksuzni dodatek vsakega interjerja dolgo gorenje idealno kot darilo Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Ziaja Olive Leaf nežni čistilni tonik z izvlečki oljke 200 ml
    Ziaja Olive Leaf, 200 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Ziaja Olive Leaf bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj pomirja in tonira kožo dela mehko, svežo in sijočo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • Ziaja Coconut hranilno maslo za telo 200 ml
    Ziaja Coconut, 200 ml, Masla za telo za ženske, Krema za telo Ziaja Coconut neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo koži daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • 54 Celsius PyroPet EINAR (Unicorn) sveča lilac 20.3 cm
    54 Celsius PyroPet EINAR (Unicorn), 20.3 cm, Dekorativne sveče Dišave za dom, Dekorativna sveča 54 Celsius PyroPet EINAR (Unicorn) čudovito odišavi vaš dom in ustvari prijetno vzdušje. Zahvaljujoč dizajnu bo hitro postala eleganten dodatek v vsakem prostoru. Lastnosti: luksuzni dodatek vsakega interjerja dolgo gorenje idealno kot darilo Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Tannymaxx Brown Super Black Dark krema za sončenje v solariju 125 ml
    Tannymaxx Brown Super Black Dark, 125 ml, Izdelki za sončenje v solariju za ženske, Bronasto porjavelo telo je videti odlično. Kaj pa, če nimate možnosti ali želje preživljati časa na soncu ali pa hladno vreme ni primerno za sončenje? Pripravek za solarij Tannymaxx Brown Super Black Dark vam bo pomagal doseči popolno porjavelost kot s počitnic na morju, in to v solariju. Pospeši postopek porjavitve, podaljša njeno obstojnost, hkrati pa kožo ustrezno nahrani. Lastnosti: pospešuje pridobivanje rjave barve kože podaljšuje videz porjavelosti globinsko hrani Navodilo za uporabo: Uporabljajte le za sončenje v solariju. Pred sončenjem v solariju enakomerno nanesite na telo in obraz ter rahlo vmasirajte.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh