Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske z webshopa Notino

24908
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • L’biotica Masks eksfoliacijske nogavice za mehčanje in vlaženje kože stopal kos
    L’biotica Masks, kos, Maske za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge L’biotica Masks odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: popolno mehča in hrani intenzivno regenerira odstranjuje odmrle celice Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • ARTDECO Brush čopič za obrvi s šablonami 1 kos
    ARTDECO Brush, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči ARTDECO Brush je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: pomaga pri urejanju popolnega make upa je primeren za pudraste izdelke
  • Saloos Intensive Care hialuronski serum 15 ml
    Saloos Intensive Care, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Saloos Intensive Care bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Rimmel Super Gel Step 2 zaščitni nadlak za nohte s sijajem 12 ml
    Rimmel Super Gel Step 2, 12 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Rimmel Super Gel Step 2 vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: zagotavlja visok sijaj ima dolgotrajen učinek preprečuje luščenje barvnega laka udobno se nanaša Navodilo za uporabo: Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • Milk Shake Whipped Cream nega brez spiranja za vse tipe las 200 ml
    Milk Shake Whipped Cream, 200 ml, Pene za lase za ženske, Nega brez spiranja Milk Shake Whipped Cream daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: ima regeneracijske učinke kakovostno izboljša strukturo las daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Collistar Attivi Puri Hyaluronic Acid lifting serum za obraz s hialuronsko kislino 30 ml
    Collistar Attivi Puri Hyaluronic Acid, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Collistar Attivi Puri je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga odstranjevati znake staranja kože pomaga gladiti gubice in drobne linije
  • Bielenda Cotton dvofazni odstranjevalec ličil za občutljive oči za krepitev trepalnic 140 ml
    Bielenda Cotton, 140 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Bielenda Cotton s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila temeljito odstrani vse vrste ličil za oči vlaži in mehča kožo kožo pušča svežo Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje. Nežno in brez drgnjenja odstranite ličila in ostalo umazanijo.
  • Xerjoff Casamorati 1888 1888 parfumska voda uniseks 30 ml
    Xerjoff Casamorati 1888 1888, 30 ml, Parfumske vode uniseks, Xerjoff Casamorati 1888 1888 je skrivnostna parfumska voda, ki je napolnjena z razburjenjem, hrepenenjem in provokacijo. orientalska dišava uniseks dišava – za moške in za ženske za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti
  • Bione Cosmetics Hyaluron Life krema za roke z regeneracijskim učinkom 100 ml
    Bione Cosmetics Hyaluron Life, 100 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Bione Cosmetics Hyaluron Life . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka obnavlja preprečuje suho kožo blaži znake staranja kože ščiti kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • L’Oréal Paris Infaillible Brows svinčnik za obrvi odtenek 5.0 Light Brunette 1 g
    L’Oréal Paris Infaillible Brows, 1 g, črtala za obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi L’Oréal Paris Infaillible Brows vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto Navodilo za uporabo: Nanašajte na obrvi s pomočjo nanašalne krtačke od sredine obraza navzven.
  • Kallos Oxi kremasti peroksid 9% za profesionalno uporabo 1000 ml
    Kallos Oxi, 1000 ml, Oksidacijska krema za ženske, Oksidacijska emulzija Kallos Oxi je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase. Lastnosti: deluje kot oksidant pri barvanju las Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Zmešajte v pravem razmerju z barvo za lase. Samo za profesionalno uporabo.
  • Veet EasyWax set (za depilacijo)
    Veet EasyWax, Depilacija in epilacija za ženske, Se želite znebiti neželenih dlačic na telesu, vendar vam ne ustrezata niti epilacija z voskom niti klasično britje z britvico? Pripravek Veet EasyWax vam omogoča hitro, učinkovito in neboleče odstranjevanje dlačic, poleg tega pa med postopkom depilacije dlačice mehča, tako da bodo med nadaljnjo rastjo na splošno oslabljene. Z njim enakomerno prekrijte kožo, počakajte nekaj minut, nato pa ga preprosto odstranite z lopatico. Rezultat bo popolnoma gladka koža, ki je ne bo treba ponovno depilirati ali epilirati dalj časa, kot če bi se obrili z britvico. Vsebina seta: grelnik voska 1 kos nadomestno voskasto polnilo za vse tipe kože 50 ml depilacijski trakovi 12 kos Perfect Finish nežni čistilni robčki 4 kos stojalo 1 kos Lastnosti: z redno uporabo zmanjšuje količino rastočih dlak skrbno odstranjuje dlake za več tednov uporabi se lahko tudi za kratke dlake nove dlake bodo tanjše enostavno za uporabo Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Bielenda Avocado nežni dvofazni odstranjevalec ličil za občutljive oči 140 ml
    Bielenda Avocado, 140 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Bielenda Avocado s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila temeljito odstrani vse vrste ličil za oči na koži ne pušča mastnih sledi kožo pušča svežo vlaži in mehča kožo Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje. Nežno in brez drgnjenja odstranite ličila in ostalo umazanijo.
  • Molinard Jasmin parfumska voda za ženske 75 ml
    Molinard Jasmin, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Molinard Jasmin je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Molinard Vanille parfumska voda za ženske 75 ml
    Molinard Vanille, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda Molinard Vanille . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava za sodobno samozavestno žensko poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • COLAB Extreme Volume suhi šampon za povečanje volumna las z ekstra močnim utrjevanjem 200 ml
    COLAB Extreme Volume, 200 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon COLAB Extreme Volume vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: vpije odvečno maščobo ustvarja bogat in zračen volumen lase pušča odišavljene izboljšuje teksturo las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave. S prsti nežno vmasirajte v posamezne pramene in nato temeljito počešite.
  • COLAB Unicorn suhi šampon za vse tipe las 200 ml
    COLAB Unicorn, 200 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon COLAB Unicorn vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: vpije odvečno maščobo osvežuje in prezračuje podaljšuje učinek umitih las v laseh ne pušča belih sledi lase pušča odišavljene Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave. S prsti nežno vmasirajte v posamezne pramene in nato temeljito počešite.
  • La Roche-Posay Anthelios Eco Tube vlažilni losjon za sončenje SPF 50+ 250 ml
    La Roche-Posay Anthelios Eco Tube, 250 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje La Roche-Posay Anthelios Eco Tube predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem koži zagotavlja potrebno vlaženje preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce.
  • Jeanne en Provence Rose Envoûtante tekoče milo za roke 500 ml
    Jeanne en Provence Rose Envoûtante, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Jeanne en Provence Rose Envoûtante skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo neguje kožo rok Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Jeanne en Provence Divine Olive tekoče milo za roke 500 ml
    Jeanne en Provence Divine Olive, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Jeanne en Provence Divine Olive skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo neguje kožo rok Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Jeanne en Provence Verveine Agrumes tekoče milo za roke 500 ml
    Jeanne en Provence Verveine Agrumes, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Jeanne en Provence Verveine Agrumes skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo neguje kožo rok Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Jeanne en Provence Verveine Agrumes negovalno olje za prhanje 250 ml
    Jeanne en Provence Verveine Agrumes, 250 ml, Olja za prhanje za ženske, Olje za prhanje Jeanne en Provence Verveine Agrumes koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti. Lastnosti: skrbno umije in očisti kožo celega telesa kožo pušča žametno mehko na dotik intenzivno vlaži Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Jeanne en Provence Lavande Gourmande negovalni gel za prhanje 250 ml
    Jeanne en Provence Lavande Gourmande, 250 ml, Olja za prhanje za ženske, Olje za prhanje Jeanne en Provence Lavande Gourmande koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti. Lastnosti: skrbno umije in očisti kožo celega telesa kožo pušča žametno mehko na dotik intenzivno vlaži Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Jeanne en Provence Lavande Gourmande vlažilna krema za roke 75 ml
    Jeanne en Provence Lavande Gourmande, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Jeanne en Provence Lavande Gourmande . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo hitro se vpija prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • HASK Keratin Protein globinsko hranilni balzam za poškodovane in kemično obdelane lase 50 ml
    HASK Keratin Protein, 50 ml, Balzami za lase za ženske, Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju
  • Jeanne en Provence Verveine Agrumes luksuzno francosko milo 100 g
    Jeanne en Provence Verveine Agrumes, 100 g, Trda mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Jeanne en Provence Verveine Agrumes je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: prijetno diši zmanjšuje občutek napete kože Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • HASK Biotin Boost krepilni balzam za volumen las 355 ml
    HASK Biotin Boost, 355 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam HASK Biotin Boost zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zapira lasno površino in jo dela bolj odporno ščiti lase pred poškodbami lasem daje volumen in prožnost krepi lasna vlakna Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • HASK Biotin Boost šampon za okrepitev las za volumen las 355 ml
    HASK Biotin Boost, 355 ml, Šamponi za ženske, Šampon HASK Biotin Boost učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna zmanjšuje lomljivost las krepi lasne konice daje lesk in volumen Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • HASK Argan Oil revitalizacijski šampon za poškodovane lase 355 ml
    HASK Argan Oil, 355 ml, Šamponi za ženske, Šampon HASK Argan Oil učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna zmanjšuje lomljivost las krepi lasne konice lase odišavi z blagim vonjem Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • HASK Argan Oil pršilo brez spiranja za poškodovane lase 175 ml
    HASK Argan Oil, 175 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja HASK Argan Oil daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las deluje proti kodranju las daje žametno mehkobo lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • HASK Argan Oil globinsko regeneracijski balzam za suhe in poškodovane lase 50 ml
    HASK Argan Oil, 50 ml, Balzami za lase za ženske, Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju
  • HASK Monoi Coconut Oil negovalni šampon za sijaj in mehkobo las 355 ml
    HASK Monoi Coconut Oil, 355 ml, Šamponi za ženske, Šampon HASK Monoi Coconut Oil učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase pušča mehke neguje dolžine oslabelih las lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • HASK Argan Oil revitalizacijski balzam za poškodovane lase 355 ml
    HASK Argan Oil, 355 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam HASK Argan Oil zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje izboljšuje strukturo las krepi lasna vlakna lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • HASK Monoi Coconut Oil hranilni balzam za sijaj in mehkobo las 355 ml
    HASK Monoi Coconut Oil, 355 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam HASK Monoi Coconut Oil zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje ščiti lase pred poškodbami krepi lasna vlakna lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Institut Esthederm Hydratation Cellular Body Oil hranilno suho olje za telo 125 ml
    Institut Esthederm Hydratation Cellular Body Oil, 125 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Institut Esthederm Hydratation Cellular Body Oil bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo pušča prožno in voljno hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Eubos Hyaluron nočna regeneracijska krema proti gubam 50 ml
    Eubos Hyaluron, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Eubos Hyaluron bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Makeup Revolution Hyaluronic Fix pršilo za fiksiranje make-upa z vlažilnim učinkom 100 ml
    Makeup Revolution Hyaluronic Fix, 100 ml, Fiksacija tekočega pudra za ženske, Izdelek za utrditev ličenja Makeup Revolution Hyaluronic Fix je nepogrešljiv pripomoček, ki zagotavlja, da bo vaš make up popoln tudi po nekaj urah. Lastnosti: dolgotrajna utrditev make upa preprečuje razmazanje in bledenje ličil Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite, razpršite primerno količino pripravka na obraz. Izognite se neposrednemu stiku z očmi. Ponovite po potrebi kadarkoli čez dan.
  • Sylveco Face Care Calendula zaščitna krema za mastno in mešano kožo 50 ml
    Sylveco Face Care Calendula, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Sylveco Face Care Calendula bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Sylveco Hair Care hranilni šampon za lase 300 ml
    Sylveco Hair Care, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sylveco Hair Care učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Sylveco Face Care pomirjajoči čistilni tonik z oslezom 150 ml
    Sylveco Face Care, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Sylveco Face Care . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj vlaži in hrani kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte.
  • Ziaja Med Antibacterial Care tonik za mastno in problematično kožo 200 ml
    Ziaja Med Antibacterial Care, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Ziaja Med Antibacterial Care pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma globinsko vlaži Sestava: veganski izdelek
  • Marc Jacobs Daisy Dream Forever parfumska voda za ženske 50 ml
    Marc Jacobs Daisy Dream Forever, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Marc Jacobs Daisy Dream Forever je izraz optimizma in občutka popolne sreče. sadna dišava cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Ziaja Med Antibacterial Care lokalna nega proti aknam za obraz, dekolte in hrbet 15 ml
    Ziaja Med Antibacterial Care, 15 ml, lokalna nega za ženske, Lokalna nega Ziaja Med Antibacterial Care bo poskrbela za problematična mesta na koži. Hkrati bo pomirila razdraženost in podprla naravno regeneracijo. Lastnosti: zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja pomirja razdraženost kože s kože odstranjuje ogrce Sestava: hipoalergena sestava veganski izdelek Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite lokalno na prizadeto mesto in pustite, da se vpije.
  • Ziaja Med Whitening Care posvetlitvena lokalna nega proti pigmentnim madežem 30 ml
    Ziaja Med Whitening Care, 30 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Med Whitening Care bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto izenačuje ton kože deluje proti nepopolnostim globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Ziaja Med Lipid Dermatological Formula fiziološka emulzija za umivanje za atopično in alergično kožo 400 ml
    Ziaja Med Lipid Dermatological Formula, 400 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Ziaja Med Lipid Dermatological Formula je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: intenzivno vlaži skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Ziaja Med Capillary Care krepilna nočna krema, ki preprečuje pokanje in tvorbo novih razširjenih žilic 50 ml
    Ziaja Med Capillary Care, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Med Capillary Care bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja pomirja draženje in rdečico intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Ziaja Med Lipid Dermatological Formula fiziološka krema za predel okoli oči za zelo občutljivo in alergično kožo 15 ml
    Ziaja Med Lipid Dermatological Formula, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Ziaja Med Lipid Dermatological Formula se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice pomirja razdraženo območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Bioliq 55+ nočna intenzivna krema za regeneracijo in obnovo kože obraza 50 ml
    Bioliq 55+, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bioliq 55+ bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja izenačuje ton kože odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Ziaja Med Hydrating Care nočna krema proti gubam za občutljivo in suho kožo 50 ml
    Ziaja Med Hydrating Care, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Med Hydrating Care bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje pomirja draženje in rdečico intenzivno vlaži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Ziaja Med Antipruritic Dermatological Formula pomirjujoči šampon za občutljivo lasišče 300 ml
    Ziaja Med Antipruritic Dermatological Formula, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ziaja Med Antipruritic Dermatological Formula učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Bioliq 45+ dnevna krema za preoblikovanje obraza za intenzivno obnovitev in učvrstitev kože 50 ml
    Bioliq 45+, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bioliq 45+ bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Ziaja Med Lipid Dermatological Formula fiziološki čistilni gel za atopično in alergično kožo 200 ml
    Ziaja Med Lipid Dermatological Formula, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Ziaja Med Lipid Dermatological Formula pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože preprečuje suho kožo
  • Bioliq Dermo krema za posvetljevanje za poenoten odtenek kože 50 ml
    Bioliq Dermo, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bioliq Dermo bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: izenačuje ton kože obnavlja in poživlja globinsko hrani koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Bioliq 25+ regeneracijska in vlažilna krema za predel okoli oči 15 ml
    Bioliq 25+, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Bioliq 25+ se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi pomirja razdraženo območje okoli oči koži daje prožnost Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Prada Les Infusions: Infusion de Cedre parfumska voda uniseks 100 ml
    Prada Les Infusions: Infusion de Cedre, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Za vsakogar. Brez razlike. Uniseks parfumska voda Prada Les Infusions: Infusion de Cedre je primerna tako za ženske kot tudi za moške, povsem pa poudari vašo osebnost. cvetlična dišava lesna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo sveža dišava, idealna za toplo vreme uniseks – za moške in za ženske
  • Bioliq 55+ intenzivna lifting krema za nežno kožo okoli oči, ustnic, vratu in dekolteja 30 ml
    Bioliq 55+, 30 ml, Nega za okolico ustnic za ženske, Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Vichy Liftactiv Supreme nočna krema za učvrstitev kože in proti gubam z učinkom liftinga 50 ml
    Vichy Liftactiv Supreme, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Vichy Liftactiv Supreme bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Bielenda Vanity Soft Expert depilacijska krema za obraz 15 ml
    Bielenda Vanity Soft Expert, 15 ml, Depilacijske kreme za ženske, Se želite znebiti neželenih dlačic na telesu, vendar vam ne ustrezata niti epilacija z voskom niti klasično britje z britvico? Pripravek Bielenda Vanity Soft Expert vam omogoča hitro, učinkovito in neboleče odstranjevanje dlačic, poleg tega pa med postopkom depilacije dlačice mehča, tako da bodo med nadaljnjo rastjo na splošno oslabljene. Z njim enakomerno prekrijte kožo, počakajte nekaj minut, nato pa ga preprosto odstranite z lopatico. Rezultat bo popolnoma gladka koža, ki je ne bo treba ponovno depilirati ali epilirati dalj časa, kot če bi se obrili z britvico. Lastnosti: uporabi se lahko tudi za kratke dlake vsebuje koži prijazne sestavine za občutljivo kožo preprečuje vraščanje dlak ima dolgotrajen učinek z redno uporabo zmanjšuje količino rastočih dlak nove dlake bodo tanjše Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Bielenda Precious Oil Argan negovalno olje za obraz, telo in lase 150 ml
    Bielenda Precious Oil Argan, 150 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Bielenda Precious Oil Argan bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: neguje kožo in lase krepi lasna vlakna obnavlja in vlaži obnavlja prožnost kože kožo pušča žametno mehko Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije. Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Inglot Kohl visoko pigmentiran kajal svinčnik za oči odtenek 01 1.2 g
    Inglot Kohl, 1.2 g, Svinčniki za oči za ženske, Črtala za oči Inglot Kohl poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva črte so odporne proti drgnjenju izdelek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Inglot Basic transparentni puder v prahu odtenek 210 1.5 g
    Inglot Basic, 1.5 g, Pudri za ženske, Puder Inglot Basic popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: popolno matira kožo vpije prekomeren loj brez sušenja kože Sestava: blazinica je priložena Navodilo za uporabo: S pomočjo gobice ali čopiča utrdite svoj make up.
  • Woodwick White Tea & Jasmine dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453.6 g
    Woodwick White Tea & Jasmine, 453.6 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick White Tea & Jasmine čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Dermacol Rose Energy posvetlitvena podlaga 20 ml
    Dermacol Rose Energy, 20 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Dermacol Rose Energy popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: osvetljuje gladi gubice zapolnjuje pore kožo popolnoma pripravi na nanos make upa izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Nioxin System 2 Cleanser Shampoo čistilni šampon za tanke do normalne lase 300 ml
    Nioxin System 2 Cleanser Shampoo, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Nioxin System 2 Cleanser Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna preprečuje prezgodnje izpadanje las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Orlane Hydralane Hydrating Oil Free Cream dnevna vlažilna krema za mastno in mešano kožo 50 ml
    Orlane Hydralane Hydrating Oil Free Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Orlane Hydralane Hydrating Oil Free Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Nioxin 3D Styling Instant Fullness suhi šampon 65 ml
    Nioxin 3D Styling Instant Fullness, 65 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Nioxin 3D Styling Instant Fullness vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: vpije odvečno maščobo lasem daje energijo in sijaj ustvarja bogat in zračen volumen Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave.
  • Erborian Ginseng Elixir micelarna emulzija za pomladitev kože 30 ml
    Erborian Ginseng Elixir, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Erborian Ginseng Elixir bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: krepi konture obraza koži vrača svežino in mladostno lepoto obnavlja prožnost kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Nioxin System 5 Colorsafe Scalp & Hair Treatment kura brez spiranja za kemično obdelane lase 100 ml
    Nioxin System 5 Colorsafe Scalp & Hair Treatment, 100 ml, Aktivatorji rasti las za ženske, Nega brez spiranja Nioxin System 5 Colorsafe Scalp & Hair Treatment daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las povečuje gostoto in moč las ima regeneracijske učinke aktivira lasne korenine poudarja intenzivnost barve Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite.
  • Lorenzo Villoresi Patchouli toaletna voda uniseks 100 ml
    Lorenzo Villoresi Patchouli, 100 ml, Toaletne vode uniseks, Se odpravljate na zmenek, zabavo ali srečanje s prijatelji? Uniseks toaletna voda Lorenzo Villoresi Patchouli bo prišla prav vedno, kadar želite zasijati. Odkrijte tudi vi dišavo, ki bo popolnoma dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. lesna dišava uniseks dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Académie Scientifique de Beauté Cleansing encimski piling z rastlinskimi izvlečki 50 ml
    Académie Scientifique de Beauté Cleansing, 50 ml, Encimski pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Académie Scientifique de Beauté Cleansing . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice gladi in mehča kožo Navodilo za uporabo: Izognite se območju okoli oči.
  • Dove Advanced Hair Series Pure Care Dry Oil šampon za suhe lase in lase brez sijaja 250 ml
    Dove Advanced Hair Series Pure Care Dry Oil, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Dove Advanced Hair Series Pure Care Dry Oil učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži lase pušča mehke daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Dr Irena Eris Cleanology encimski piling za občutljivo in suho kožo 75 ml
    Dr Irena Eris Cleanology, 75 ml, Encimski pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Dr Irena Eris Cleanology . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice ne suši kože uporablja se lahko tudi na občutljivi koži učinkovito obnavlja kožo gladi in mehča kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Shiseido Concentrate Eye Wrinkle Cream krema proti gubam za predel okoli oči 15 ml
    Shiseido Concentrate Eye Wrinkle Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Shiseido Concentrate Eye Wrinkle Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice globinsko vlaži koža je napeta in zglajena Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Yankee Candle Midsummer´s Night votivna sveča 49 g
    Yankee Candle Midsummer´s Night, 49 g, Votivne sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Midsummer´s Night čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Votivna svečka Yankee Candle Midsummer´s Night čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: topla dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Yankee Candle Wedding Day votivna sveča 49 g
    Yankee Candle Wedding Day, 49 g, Votivne sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Wedding Day čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava sladka aroma Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Yankee Candle Cinnamon Stick votivna sveča 49 g
    Yankee Candle Cinnamon Stick, 49 g, Votivne sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Cinnamon Stick čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: začinjena aroma lesna dišava Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Yankee Candle Midnight Jasmine votivna sveča 49 g
    Yankee Candle Midnight Jasmine, 49 g, Votivne sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Midnight Jasmine čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava citrusna dišava sveža dišava Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Yankee Candle Soft Blanket votivna sveča 49 g
    Yankee Candle Soft Blanket, 49 g, Votivne sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Soft Blanket čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: topla dišava citrusna dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Rasasi Hawas For Her parfumska voda za ženske 100 ml
    Rasasi Hawas For Her, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Rasasi Hawas For Her je izraz optimizma in občutka popolne sreče. sadna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Yankee Candle Midsummer´s Night dišava za avto za obešanje 1 kos
    Yankee Candle Midsummer´s Night, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Midsummer´s Night čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Dišave za avto Yankee Candle Midsummer´s Night naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: sveža dišava topla dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • FlosLek Pharma Arnica krema za predel okoli oči proti oteklinam in gubam 30 ml
    FlosLek Pharma Arnica, 30 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči FlosLek Pharma Arnica se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči pomirja razdraženo območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • FlosLek Pharma White & Beauty belilna krema za lokalno zdravljenje 50 ml
    FlosLek Pharma White & Beauty, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: izenačuje ton kože deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • FlosLek Pharma Anti Acne matirajoča krema za kožo z nepravilnostmi 50 ml
    FlosLek Pharma Anti Acne, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • FlosLek Pharma Anti Acne čistilni gel za mastno k aknam nagnjeno kožo 200 ml
    FlosLek Pharma Anti Acne, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza FlosLek Pharma Anti Acne pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje regulira tvorbo kožnega sebuma preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • FlosLek Pharma Eye Care gel za predel okoli oči z arniko proti oteklinam in temnim kolobarjem 15 ml
    FlosLek Pharma Eye Care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči FlosLek Pharma Eye Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi izenačuje ton kože in koža čudovito zasije pomirja razdraženo območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • FlosLek Pharma White & Beauty tonik z belilnim učinkom 225 ml
    FlosLek Pharma White & Beauty, 225 ml, Čiščenje obraza za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz FlosLek Pharma White & Beauty . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj
  • FlosLek Pharma Eye Care gel za predel okoli oči proti gubam 15 ml
    FlosLek Pharma Eye Care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči FlosLek Pharma Eye Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: pomirja razdraženo območje okoli oči globinsko vlaži koži daje prožnost izenačuje ton kože in koža čudovito zasije Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • FlosLek Pharma Eye Care gel za predel okoli oči s smetilko in aloe vero 15 ml
    FlosLek Pharma Eye Care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči FlosLek Pharma Eye Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: osvežuje in gladi območje okoli oči izenačuje ton kože in koža čudovito zasije pomirja razdraženo območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • BodyBoom Shimmer Gold kavin piling za telo 200 g
    BodyBoom Shimmer Gold, 200 g, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo BodyBoom Shimmer Gold bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice koža je po uporabi mehka in voljna prekrvavi kožo Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Orlane Hydralane Hydrating Cream Triple Action globinsko vlažilna krema s hialuronsko kislino 50 ml
    Orlane Hydralane Hydrating Cream Triple Action, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Orlane Hydralane vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: globinsko hrani intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Mizon Multi Function Formula Snail tonik in emulzija za kožo obraza s polžjim ekstraktom 100 ml
    Mizon Multi Function Formula Snail, 100 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Mizon Multi Function Formula bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: obnavlja kožo zmanjšuje znake aken oži pore osvežuje in osvetljuje Sestava: izdelek je hipoalergen brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Bond No. 9 Downtown Madison Square Park parfumska voda za ženske 100 ml
    Bond No. 9 Downtown Madison Square Park, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Če obožujete sadje, vas bo ženska parfumska voda Bond No. 9 Downtown Madison Square Park povsem prevzela. Sladkim sočnim tonom sadnih plodov se je težko upreti, saj bodo zagotovo polepšali vsak vaš dan. cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Lancôme Grandiôse maskara odtenek 01 Black 10 g
    Lancôme Grandiôse, 10 g, maskare za ženske, Maskara Lancôme Grandiôse daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice ne lepi trepalnic posamezno loči vsako trepalnico Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Inebrya Keratin keratinsko pršilo za obnovo las 200 ml
    Inebrya Keratin, 200 ml, Klasična olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Klasično olje za lase Inebrya Keratin jim daje mehkobo, nežnost in sijaj. Lastnosti: popravlja poškodovano strukturo las lasem zagotavlja žametno mehkobo lase izrazito obnavlja in ščiti deluje proti lomljenju las preprečuje cepljenje konic preprečuje nastanek krepastih las
  • Inebrya Argan-Age ultra lahko pršilo proti krepastim lasem 100 ml
    Inebrya Argan-Age, 100 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Inebrya Argan-Age daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila deluje proti kodranju las kakovostno izboljša strukturo las lase pušča čudovito sijoče in vitalne ima regeneracijske učinke daje žametno mehkobo Sestava: UV-filtri Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh