Največja modna platforma v Sloveniji

Reebok online nakup oblačila in obutev za ženske

3952
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Tangice Reebok
    Tangice iz kolekcije Reebok. Model izdelan iz elastične pletenine. V kompletu so trije pari.
  • Tangice Reebok siva barva
    Tangice iz kolekcije Reebok. Model izdelan iz elastične pletenine. V kompletu so trije pari.
  • Športni modrček Reebok mornarsko modra barva
    - Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Rahlo utrjena košarica.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Modrček Reebok mornarsko modra barva
    - Rahlo utrjena košarica.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.
  • Kratke hlače za tek Reebok žensko, črna barva,
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Notranje spodnje perilo iz elastične pletenine zagotavlja dodatno udobje med aktivnostjo.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Notranji, skriti žep omogoča shranjevanje majhnih predmetov.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 23,5 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 30 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top za vadbo Reebok Cut Out črna barva
    - Model je izdelan iz elastične tkanine z zračnimi lastnostmi.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.
  • Spodnjice Reebok roza barva
    Spodnjice iz kolekcije Reebok. Model izdelan iz enobarvne pletenine. V kompletu sta dva para.
  • Spodnjice Reebok
    Spodnjice iz kolekcije Reebok. Model izdelan iz elastične pletenine. V kompletu so trije pari.
  • Športni modrček Reebok Dollie
    - Model je izdelan iz elastične tkanine z zračnimi lastnostmi.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.
  • Športni modrček Reebok Nelly mornarsko modra barva
    - Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.
  • Športni modrček Reebok Dilara mornarsko modra barva
    - Izdelek je izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dobro prileganje postavi in popolno svobodo gibanja.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Brezšiven rob poveča udobje uporabe in ne povzroča draženja kože.
  • Športni modrček Reebok Kerys mornarsko modra barva
    - Izdelek je izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dobro prileganje postavi in popolno svobodo gibanja.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Brezšiven rob poveča udobje uporabe in ne povzroča draženja kože.
  • Športni modrček Reebok Jenna
    - Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Brezšivna konstrukcija zagotavlja popolno prileganje in ne draži kože.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.
  • Športni modrček Reebok Penn
    - Model je izdelan iz elastične tkanine z zračnimi lastnostmi.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Brezšivna konstrukcija zagotavlja popolno prileganje in ne draži kože.
  • Bluza Reebok ženska, zelena barva,
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen model.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 75 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Športni modrček Reebok Modern Safari zelena barva
    - Bombaž, uporabljen v tem izdelku, je pridobljen od zaupanja vrednih partnerjev, ki si prizadevajo za zmanjšanje negativnega vpliva proizvodnje bombaža na okolje in izboljšanje gospodarskega položaja na območjih, kjer se bombaž proizvaja. Poleg tega je vsaj polovica izdelka izdelana iz bombaža, ki je proizveden v skladu s predpostavkami pobude Better Cotton Initiative (BCI).- Model je izdelan iz mehke, koži prijetne pletenine z visoko vsebnostjo bombaža, ki je izjemno zračna, vzdržljiva in ima odlične higroskopske lastnosti.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Reebok Nizke superge siva / bela
    Dizajn: Oblazinjen vložek, Zapiranje s 6 luknjami, Podplat s profilom, Izrazni šiv; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje; Tip podplata: Profil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Strukturirana površina, Barva-v-barvi-šivi, Oblazinjen rob, Potisk oznake, Fleksibilen tekaški podplat, Blaženje; Podrobnosti: Okrepljena peta; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Majica z dolgimi rokavi Reebok ženska, siva barva,
    - Ohlapen model.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 80 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 65 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover od trenirke Reebok Studio Vector ženski, črna barva
    - Model iz linije [REE]CYCLED, izdelan iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za njegovo proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Bombaž, uporabljen v tem izdelku, je pridobljen od zaupanja vrednih partnerjev, ki si prizadevajo za zmanjšanje negativnega vpliva proizvodnje bombaža na okolje in izboljšanje gospodarskega položaja na območjih, kjer se bombaž proizvaja. Poleg tega je vsaj polovica izdelka izdelan iza iz bombaža, ki je proizveden v skladu s predpostavkami pobude Better Cotton Initiative (BCI).- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 83 cm.- Dolžina: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Mikica za tek Reebok ženska, bela barva,
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Luknje za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo, da bi se rokavi zavihali.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Ploščati šivi ščitijo kožo pred drgnjenjem in draženjem.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 84 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pajkice za vadbo Reebok Modern Safari ženske, vijolična barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Ploščati šivi ščitijo kožo pred drgnjenjem in draženjem.- Širina v pasu: 31 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 92 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bluza Reebok ženska, siva barva,
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Spuščena ramenska linija.- Rahlo oblazinjen model.- Rob s patentom.- Z žepi.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 82 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Športni modrček Reebok Lux črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Model s srednjo oporo, zasnovan za srednje intenzivne dejavnosti, kot so ples in kardio trening.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.
  • Modrček za jogo Reebok Studio Layered črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Všiti vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Spodnjice Reebok
    Spodnjice iz kolekcije Reebok. Model izdelan iz elastične, enobarvne pletenine. V kompletu so trije pari.
  • Reebok Športni čevelj 'Work N Cushion 4.0' bela
    Dizajn: Oblazinjen vložek, Zapiranje s 7 luknjami, Podplat s profilom, Miks materialov; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje, Mrežast material; Tip podplata: Fleksibilne zareze; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Mreža/luknjičasti vložki, Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Oblazinjen rob, Perforacija, Proti zdrsavanju; Podrobnosti: Air Mesh, Sponka za peto, Overlays, Okrepljena peta; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Športni modrček Reebok oranžna barva
    - Rahlo utrjena košarica.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Košarica z odstranljivimi vložki.
  • Športni modrček Reebok Workout Ready roza barva
    - Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Brezšiven rob poveča udobje uporabe in ne povzroča draženja kože.
  • Športni modrček Reebok Workout Ready zelena barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Model je izdelan iz pletenine s črtasto strukturo, ki je izjemno prožna in mehka, zaradi česar se dobro prilega postavi in je udobna za uporabo.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.
  • Športni modrček Reebok Lux Vector črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Model s srednjo oporo, zasnovan za srednje intenzivne dejavnosti, kot so ples in kardio trening.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljivi naramnice s konstrukcijo, ki stabilizirajo oprsje, ga dodatno podpirajo in med aktivnostjo ne zdrsnejo z ramen.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.
  • Spodnjice Reebok roza barva
    - Elastični material.- Mednožje je podloženo z bombažnim vložkom.
  • Športni modrček Reebok Gina črna barva
    - Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Top za vadbo Reebok Workout Ready bela barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Mrežast material na hrbtni strani poskrbi za prezračevanje.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica za vadbo Reebok Rani
    - Model je izdelan iz elastične tkanine z zračnimi lastnostmi.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Mrežast material na hrbtni strani poskrbi za prezračevanje.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Športni modrček Reebok Gail
    - Model je izdelan iz elastične tkanine z zračnimi lastnostmi.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Tangice Reebok roza barva
    Tangice iz kolekcije Reebok. Model izdelan iz elastične pletenine. V kompletu so trije pari.
  • Modrček za jogo Reebok Studio Layered rjava barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Modrček za jogo Reebok črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Pajkice za vadbo Reebok Meet You There ženske, roza barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Dobro prilegan kroj ne omejuje gibanja in preprečuje zdrs med gibanjem.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Vložek, prišit v mednožje, poveča udobje uporabe in mobilnost.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 30 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 92 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Športni modrček Reebok Modern Safari zelena barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Model je izdelan iz interlock materiala s tekočo strukturo, je prijeten do kože in se dobro prilega telesu.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Brezšivne obrobe okrog vratu in pod pazduhami povečajo udobje uporabe in ne povzročajo draženja kože.
  • Bluza Reebok ženska, črna barva,
    - Model iz linije [REE]CYCLED, izdelan iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za njegovo proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Kroj relaxed.- Model s kapuco.- Raglan rokav.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 72 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pajkice za tek Reebok ženski, turkizna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Dobro prilagojen kroj s srednjim pasom preprečuje zdrs med gibanjem.- Zgornji rob je zaključen s širokim pasom, ki oblikuje silhueto in še dodatno poudari pas.- V stranski žep lahko pospravite telefon ali druge potrebščine.- Vložek, prišit v mednožje, poveča udobje uporabe in mobilnost.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina v pasu: 34 cm.- Višina pasu: 23,5 cm.- Dolžina hlačnice: 87 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače za jogo Reebok ženski, rjava barva,
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Dobro prilagojen kroj z visokim pasom preprečuje zdrs med gibanjem.- Zgornji rob je zaključen s širokim pasom, ki oblikuje silhueto in še dodatno poudari pas.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 31 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Športni modrček Reebok Running Essentials oranžna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Model z visoko podporo, zasnovan za visoko intenzivne dejavnosti, kot so tek, Zumba ali funkcionalni trening.- Nenastavljivi naramnice s konstrukcijo, ki stabilizirajo oprsje, ga dodatno podpirajo in med aktivnostjo ne zdrsnejo z ramen.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.
  • Športni modrček Reebok Lux siva barva
    - Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Model s srednjo oporo, zasnovan za srednje intenzivne dejavnosti, kot so ples in kardio trening.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljivi naramnice s konstrukcijo, ki stabilizirajo oprsje, ga dodatno podpirajo in med aktivnostjo ne zdrsnejo z ramen.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Top za vadbo Reebok Workout Ready črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Mrežast material na hrbtni strani poskrbi za prezračevanje.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka za trening Reebok Les Mills črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 78,5 cm.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.
  • Bluza Reebok ženska, vijolična barva, s kapuco
    - Ohlapen model.- Spuščena ramenska linija.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rob s patentom.- Rahlo oblazinjen model.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 78 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Mikica za tek Reebok ženska, črna barva,
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Luknje za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo, da bi se rokavi zavihali.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Ploščati šivi ščitijo kožo pred drgnjenjem in draženjem.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 78 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jakna Reebok ženska, roza barva,
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Izoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Širina v ramenih: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Športni pulover Reebok Tech Style ženski, zelena barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Strateško nameščeni paneli THERMOWARM + GRAPHENE absorbirajo in zadržujejo več telesne toplote kot drugi materiali, kar pomaga ohranjati optimalno toplotno udobje v hladnih dneh.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Luknje za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo, da bi se rokavi zavihali.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Športna jakna Reebok črna barva
    - Strateško nameščeni paneli THERMOWARM + GRAPHENE absorbirajo in zadržujejo več telesne toplote kot drugi materiali, kar pomaga ohranjati optimalno toplotno udobje v hladnih dneh.- Vodoodbojni rob materiala s premazom DWR (Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost. Zaradi te metode voda kondenzira na površini materiala in teče po njej, ne da bi se absorbirala v notranjost.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Športni modrček Reebok Running Essentials turkizna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Model z visoko podporo, zasnovan za visoko intenzivne dejavnosti, kot so tek, Zumba ali funkcionalni trening.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljivi naramnice s konstrukcijo, ki stabilizirajo oprsje, ga dodatno podpirajo in med aktivnostjo ne zdrsnejo z ramen.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.
  • Športni nedrček za dojenje Reebok roza barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Model s srednjo oporo, zasnovan za srednje intenzivne dejavnosti, kot so ples in kardio trening.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Trakove je mogoče sneti za lažje hranjenje.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Brezšivne obrobe okrog vratu in pod pazduhami povečajo udobje uporabe in ne povzročajo draženja kože.
  • Športni nedrček za dojenje Reebok zelena barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Model s srednjo oporo, zasnovan za srednje intenzivne dejavnosti, kot so ples in kardio trening.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Trakove je mogoče sneti za lažje hranjenje.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Brezšivne obrobe okrog vratu in pod pazduhami povečajo udobje uporabe in ne povzročajo draženja kože.
  • Jakna Reebok ženska, črna barva,
    - Rahlo podložen model.- Raven kroj.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Podložen model.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Širina v ramenih: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Reebok Les Mills Natural Dye ženski, vijolična barva
    - Model je izdelan iz mehke, koži prijetne pletenine z visoko vsebnostjo bombaža, ki je izjemno zračna, vzdržljiva in ima odlične higroskopske lastnosti.- Izdelek je obarvan z naravnimi zemeljskimi pigmenti in barvili.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pajkice za vadbo Reebok Lux Perform ženske, zelena barva
    - Kompresijske lastnosti materiala Lux Perform povečajo učinkovitost treninga in poudarijo postavo.- Okolju prijazen rob materiala MotionFresh™ odpravlja neprijetne vonjave za udoben občutek med treningom.- Dobro prilagojen kroj z visokim pasom preprečuje zdrs med gibanjem.- Zgornji rob je zaključen s širokim pasom, ki oblikuje silhueto in še dodatno poudari pas.- Ploščati šivi ščitijo kožo pred drgnjenjem in draženjem.- Širina v pasu: 32 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 86 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover od trenirke Reebok Modern Safari ženski, črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Bombaž, uporabljen v tem izdelku, je pridobljen od zaupanja vrednih partnerjev, ki si prizadevajo za zmanjšanje negativnega vpliva proizvodnje bombaža na okolje in izboljšanje gospodarskega položaja na območjih, kjer se bombaž proizvaja. Poleg tega je vsaj polovica izdelka izdelana iz bombaža, ki je proizveden v skladu s predpostavkami pobude Better Cotton Initiative (BCI).- Model je izdelan iz mehke, koži prijetne pletenine z visoko vsebnostjo bombaža, ki je izjemno zračna, vzdržljiva in ima odlične higroskopske lastnosti.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 75 cm.- Dolžina: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Športni modrček Reebok Lux Speckle Modern Safari črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.
  • Športni modrček Reebok Running Essentials črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Model z visoko podporo, zasnovan za visoko intenzivne dejavnosti, kot so tek, Zumba ali funkcionalni trening.- Nenastavljivi naramnice s konstrukcijo, ki stabilizirajo oprsje, ga dodatno podpirajo in med aktivnostjo ne zdrsnejo z ramen.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.
  • Pulover od trenirke Reebok Studio Vector ženski, zelena barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Bombaž, uporabljen v tem izdelku, je pridobljen od zaupanja vrednih partnerjev, ki si prizadevajo za zmanjšanje negativnega vpliva proizvodnje bombaža na okolje in izboljšanje gospodarskega položaja na območjih, kjer se bombaž proizvaja. Poleg tega je vsaj polovica izdelka izdelan iza iz bombaža, ki je proizveden v skladu s predpostavkami pobude Better Cotton Initiative (BCI).- Model je izdelan iz frotirne pletenine, za katero je značilna posebna plast zank na površini. Ta pletenina je mehka, prijetna za kožo, ima dobro zračnost in vpija vlago.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 84 cm.- Dolžina: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XS.
  • Športni modrček Reebok Workout Ready črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Reebok Nizke superge 'CLUB C 85' bela
    Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje; Tip podplata: Profil; Konica čevlja: Okrogla špica; Podrobnosti: Okrepljena peta; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Pajkice za vadbo Reebok Reebok Identity ženske, bordo barva
    - Model je izdelan iz mehke, koži prijetne pletenine z visoko vsebnostjo bombaža, ki je izjemno zračna, vzdržljiva in ima odlične higroskopske lastnosti.- Dobro prilagojen kroj s srednjim pasom preprečuje zdrs med gibanjem.- Zgornji rob je zaključen s širokim pasom, ki oblikuje postavo in zagotavlja dodatno oporo med vadbo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 35 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 86 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top za vadbo Reebok Lux Perform črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Kompresijske lastnosti materiala Lux Perform povečajo učinkovitost treninga in poudarijo postavo.- Technologia LYCRA® FitSense™ zapewnia odpowiednią elastyczność i wsparcie w strategicznych miejscach.- Pletenina iz katere je izdelan iz ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Mrežast material na hrbtni strani poskrbi za prezračevanje.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Športni modrček Reebok turkizna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Model z visoko podporo, zasnovan za visoko intenzivne dejavnosti, kot so tek, Zumba ali funkcionalni trening.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljivi naramnice s konstrukcijo, ki stabilizirajo oprsje, ga dodatno podpirajo in med aktivnostjo ne zdrsnejo z ramen.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.
  • Reebok Športne hlače črna / bela
    Dizajn: Obrezan obod/rob, Okrogel rob, Vložki kontrastnih barv; Polnilo: Brez polnila; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Mehek grip, Potisk oznake; Dolžina: Do kolen; Model: Regularen
  • Reebok Nizke superge rjava / zlata / rdeča / bela
    Dizajn: Zapiranje s 7 luknjami, Okrepljena peta, Vložki kontrastnih barv; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Logo potisk; Material: Gladko usnje, Semiš; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Label-potisk, Potisk oznake, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Reebok Športne hlače 'Workout Ready' črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Širok pas, Stranski žep; Polnilo: Brez polnila; Material: Recikliran material; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Flatlock-šivi, Barva-v-barvi-šivi, Gladek material, Potisk oznake; Podrobnosti: Elastičen pas; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Skinny
  • Reebok Nizke superge 'Club C Double' bela
    Dizajn: Zapiranje s 7 luknjami, Podplat s profilom, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Logo potisk; Plato: S plateau-jem; Material: Gladko usnje; Tip podplata: Profil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Oblazinjen rob; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Puhovka Reebok ženska, zelena barva,
    - Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Z žepi.- Polnilo iz naravnega puha in perja.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Širina v ramenih: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Športni modrček Reebok Les Mills Lux zelena barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Kompresijske lastnosti materiala Lux Perform povečajo učinkovitost treninga in poudarijo postavo.- Model s srednjo oporo, zasnovan za srednje intenzivne dejavnosti, kot so ples in kardio trening.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Kratke hlače za jogo Reebok ženski, vijolična barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Material z optimalno raztegljivostjo za udobje nošenja in boljše prileganje.- Dobro prilagojen kroj z visokim pasom preprečuje zdrs med gibanjem.- Zgornji rob je zaključen s širokim pasom, ki oblikuje postavo in zagotavlja dodatno oporo med vadbo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 34 cm.- Višina pasu: 24,5 cm.- Dolžina hlačnice: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače za jogo Reebok ženski, črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Material z optimalno raztegljivostjo za udobje nošenja in boljše prileganje.- Dobro prilagojen kroj z visokim pasom preprečuje zdrs med gibanjem.- Zgornji rob je zaključen s širokim pasom, ki oblikuje postavo in zagotavlja dodatno oporo med vadbo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 30 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Športni modrček Reebok Modern Safari črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan iz ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Brezšivne obrobe okrog vratu in pod pazduhami povečajo udobje uporabe in ne povzročajo draženja kože.
  • Bluza Reebok ženska, bež barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Bombaž DreamBlend je neverjetno mehak in udoben.- Spuščena ramenska linija.- Ohlapen kroj.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 80 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bluza Reebok ženska, črna barva, s kapuco
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zaradi posebne mešanice vlaken DreamBlend je material izredno mehak, prijeten za kožo in zelo udoben za nošenje.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 74 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bluza Reebok ženska
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zaradi posebne mešanice vlaken DreamBlend je material izredno mehak, prijeten za kožo in zelo udoben za nošenje.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 81 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica za vadbo Reebok črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija ACTIVCHILL, ki jo vsebuje material, vam zaradi svojih dihalnih lastnosti omogoča, da ohranite prijeten občutek hladu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dolžina: 67 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače za vadbo Reebok Athlete ženske, črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Model je izdelan iz tkanine s platnenim tkanjem, kar zagotavlja visoko vzdržljivost.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 29 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Reebok Nizke superge 'CLUB C 85' siva / rdeča / bela
    Dizajn: Zapiranje s 7 luknjami, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje; Tip podplata: Profil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Oblazinjen rob, Perforacija; Podrobnosti: Okrepljena peta; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Nogavice Reebok črna barva
    - Model je izdelan iz elastične tkanine z zračnimi lastnostmi.- Poseben dizajn podpira lok stopala.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Kratke hlače za vadbo Reebok Workout Ready ženske, vijolična barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače za vadbo Reebok Workout Ready Basic ženske, črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Zgornji rob je zaključen s širokim pasom, ki oblikuje postavo in zagotavlja dodatno oporo med vadbo.- Notranji, skriti žep omogoča shranjevanje majhnih predmetov.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 33,5 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Športni modrček Reebok Workout Ready
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Kapa s šiltom Reebok Tech Style
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Model je izdelan iz tkanine s platnenim tkanjem, kar zagotavlja visoko vzdržljivost.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.- V notranjosti je poseben trak, ki odvaja vlago.
  • Top za vadbo Reebok črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 34 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bluza Reebok ženska, črna barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Rahlo oblazinjen model.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 77 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del trenirke Reebok črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Kroj jogger.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice zaključene s patentom.- Rahlo oblazinjen model.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del trenirke Reebok roza barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Kroj jogger.- Hlačnice zaključene s patentom.- Elastični trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Rahlo oblazinjen model.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top za vadbo Reebok črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Model je izdelan iz lahkega, mrežastega materiala, ki med aktivnostjo ohranja visoko zračnost.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Športni modrček Reebok Workout Ready črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Model s srednjo oporo, zasnovan za srednje intenzivne dejavnosti, kot so ples in kardio trening.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Pajkice za vadbo Reebok Workout Ready črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Vložek, prišit v mednožje, poveča udobje uporabe in mobilnost.- Dobro prilagojen kroj s srednjim pasom preprečuje zdrs med gibanjem.- Zgornji rob je zaključen s širokim pasom, ki oblikuje silhueto in zagotavlja dodatno oporo med aktivnostjo.- Notranji, skriti žep omogoča shranjevanje majhnih predmetov.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Hlačnice dolžine 3/4.- Širina v pasu: 30 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 69 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Športni modrček Reebok črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Model z visoko podporo, zasnovan za visoko intenzivne dejavnosti, kot so tek, Zumba ali funkcionalni trening.- Nenastavljivi naramnice s konstrukcijo, ki stabilizirajo oprsje, ga dodatno podpirajo in med aktivnostjo ne zdrsnejo z ramen.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.
  • Top za vadbo Reebok rdeča barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover od trenirke Reebok zelena barva, s kapuco
    - Model je izdelan iz mehke, koži prijetne pletenine z visoko vsebnostjo bombaža, ki je izjemno zračna, vzdržljiva in ima odlične higroskopske lastnosti.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 83 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Športni modrček Reebok Modern Safari vijolična barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Pajkice za vadbo Reebok Lux črna barva
    - Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Okolju prijazen rob materiala MotionFresh™ odpravlja neprijetne vonjave za udoben občutek med treningom.- Dobro prilagojen kroj z visokim pasom preprečuje zdrs med gibanjem.- Zgornji rob je zaključen s širokim pasom, ki oblikuje postavo in zagotavlja dodatno oporo med vadbo.- V stranski žep je primeren telefon ali druge pripomočke, ki so potrebni med vadbo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Hlačnice dolžine 3/4.- Širina v pasu: 33 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 76 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače za vadbo Reebok Lux črna barva
    - Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Okolju prijazen rob materiala MotionFresh™ odpravlja neprijetne vonjave za udoben občutek med treningom.- Dobro prilagojen kroj z visokim pasom preprečuje zdrs med gibanjem.- Zgornji rob je zaključen s širokim pasom, ki oblikuje postavo in zagotavlja dodatno oporo med vadbo.- V stranski žep je primeren telefon ali druge pripomočke, ki so potrebni med vadbo.- Dodatni, linearni izrezi poudarijo obliko figure.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja.- Širina v pasu: 33 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh