Največja modna platforma v Sloveniji

Karl Lagerfeld online nakup oblačila in obutev za ženske

4492
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Uhani Karl Lagerfeld
    - Sterling srebro, znano kot srebro visoke čistosti, je srebrna zlitina, ki vsebuje 92,5 % srebra in 7,5 % drugih kovin, najpogosteje bakra, za povečanje trdote in trdnosti.- Zapenjanje na zatič.
  • Bombažen pulover Karl Lagerfeld ženska, bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Tanka, neelastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 54,5 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Krilo Karl Lagerfeld
    - Raven kroj.- Z žepi.- Visok pas.- Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Debela, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 34 cm.- Dolžina: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Kavbojke Karl Lagerfeld ženski
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj skinny.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 23,5 cm.- Dolžina: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Bombažna kratka majica Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Parka Karl Lagerfeld srebrna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Žep z zapiranjem.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo in ježka.- Vrvice v pasu.- Neizoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 101 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Širina v ramenih: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spalna srajca Karl Lagerfeld ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj.- V izrez.- Model z naramnicami.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 90 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen spodnji del trenirke Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Kroj jogger.- Visok pas.- Širok, elastičen trak v pasu.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Dva drsna stranska žepa.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 32,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Mikica Karl Lagerfeld ženska, črna barva
    - Oprijet kroj.- Dolgi rokav.- Model s stoječim ovratnikom.- Gladka pletenina.- Vstavki iz čipke.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica Karl Lagerfeld ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Modrček Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Mehka košarica.- Zapiranje z dvojnimi, trostopenjskimi kaveljčki.
  • Modrček Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Mehka košarica.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Body Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Mehka košarica.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model izdelan iz prozornega materiala.
  • Zgornji del pižame Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Oprijet kroj.- Model z naramnicami.- Tanka, elastična pletenina.- Okrogli izrez.- Dolžina: 25 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Body Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Oprijet kroj.- Mehka košarica.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Elastični material.
  • Zgornji del pižame Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj.- V izrez.- Nastavljive naramnice.- Vstavki iz čipke.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bluza Karl Lagerfeld ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Rahlo oblazinjen model.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kavbojke Karl Lagerfeld ženski
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj skinny.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Okrasno spran denim.- Rahlo elastični denim.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Pulover Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Oprijet kroj.- Dolgi rokav.- Gladka pletenina.- Model z napihnjenimi rokavi.- Dolžina rokava: 76 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld Iphone 13 Mini 5,4'' roza barva
    Etui za IPhone iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz materiala s potiskom.
  • Etui za kartice Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    - Gladek material.- Predalčki za kartice.- Dimenzije: 7 x 10 cm.
  • Nizki škornji Karl Lagerfeld Trekka Ii ženski, bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Udobna notranjost.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Gležnarji Karl Lagerfeld Trekka Ii ženski, črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni chelsea Karl Lagerfeld Biker Ii ženski, bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Usnjena notranjost.- Model z elastičnim vložkom.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni chelsea Karl Lagerfeld Aria ženski, črna barva
    - Model z elastičnim vložkom.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Nazobčen podplat.- Model z debelim podplatom.- Udobna notranjost.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Suknjič Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Podložen model.- Klasični rever.- Z žepi.- Gladka tkanina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Pulover Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Zapenjanje s kaveljčki.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Oprijet kroj.- Zapenjanje na gumb.- Podložen model.- Gladka pletenina.- Z žepi.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Telovnik Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Klasični rever.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Tanek material.- Dolžina: 112 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld Iphone 13 Mini 5,4'' oranžna barva
    Etui za telefon iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz plastike.
  • Karl Lagerfeld Pas rožnato zlata / črna
    Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Robusten material
  • Bombažna srajca Karl Lagerfeld ženska
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Zapenjanje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Vzorčasta tkanina.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Usnjeni chelsea Karl Lagerfeld Aria ženski, bež barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Usnjen vložek.- Udobna notranjost.- Model z debelim podplatom.- Nazobčen podplat.- Model z elastičnim vložkom.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Etui za ipad pro Karl Lagerfeld 12.9'' črna barva
    Etui za iPad Pro iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan v imitaciji usnja.
  • Usnjeni chelsea Karl Lagerfeld Lavinia Iii ženski, črna barva
    - Kvadratni, rahlo otrdeli prsti.- Utrjena peta.- Model z blok petami.- Priložen ovitek.- Višina pet: 9 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Pulover Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld x Cara Delevingne unisex, črna barva, s kapuco
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 72 cm.- Dolžina: 79 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Usnjeni gležnarji Karl Lagerfeld Strada ženski, črna barva
    - Kvadratni, rahlo otrdeli prsti.- Utrjena peta.- Zapenjanje na zadrgo.- Udobna notranjost.- Model na stabilni visoki peti.- Višina pet: 10,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni chelsea Karl Lagerfeld Bridger ženski, bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Udobna notranjost.- Model z elastičnim vložkom.- Nedrseči, žlebljen podplat.- Model z blok petami.- Višina pet: 7 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni chelsea Karl Lagerfeld Danton ženski, črna barva
    - Močno utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Gumijast podplat.- Višina platforme: 6,5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni nizki škornji Karl Lagerfeld X Cara Biker Ii ženski, črna barva
    - Model je izdelan iz recikliranega usnja.- Močno utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Gumijast podplat.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni nizki škornji Karl Lagerfeld Danton ženski, črna barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Izoliran model.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Model z nizko peto.- Model z vezalkami.- Višina pet: 6 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld Galaxy Z Fold 4 črna barva
    Etui za telefon iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz plastike.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld Iphone 14 Pro 6,1" roza barva
    Etui za IPhone iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz plastike.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld Iphone 14 Plus 6,7" črna barva
    Etui za telefon iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz plastike.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld Iphone 14 Plus 6,7" roza barva
    Etui za IPhone iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz plastike.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld Iphone 14 Plus 6,7" črna barva
    - Inovativna rešitev MagSafe vam omogoča enostavno pritrditev etuija na zadnjo stran telefona.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld Iphone 14 6,1" roza barva
    - Inovativna rešitev MagSafe vam omogoča enostavno pritrditev etuija na zadnjo stran telefona.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld Iphone 14 Plus 6,7" prozorna barva
    Etui za telefon iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz sintetičnega materiala.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld Iphone 14 Plus 6,7" črna barva
    Etui za IPhone iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz sintetičnega materiala.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld Iphone 14 Plus 6,7" srebrna barva
    Etui za IPhone iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz vzorčastega materiala.
  • Usnjeni elegantni škornji Karl Lagerfeld Danton ženski, rjava barva
    - Močno utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Obseg zgornjega dela obutve: 36 cm.- Višina zgornjega dela obutve: 37 cm.- Višina platforme: 7 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni elegantni škornji Karl Lagerfeld Luna Ii ženski, črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Zapenjanje na zadrgo.- Rahlo podložen model.- Odstranljiv udoben vložek.- Obseg zgornjega dela obutve: 38 cm.- Višina zgornjega dela obutve: 37,5 cm.- Višina pet: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni elegantni škornji Karl Lagerfeld Danton ženski, črna barva
    - Utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Rahlo podložen model.- Odstranljiv udoben vložek.- Okrasni detajl.- Obseg zgornjega dela obutve: 38 cm.- Višina zgornjega dela obutve: 37 cm.- Višina pet: 5,5 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni sandali Karl Lagerfeld KL30904 GALA zlata barva
    - Vzorčast material.- Usnjena notranjost.- Model s tankimi petami.- Vezani model.- Višina pet: 10 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Pulover Karl Lagerfeld ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Model z nalepko.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna bejzbolska kapa Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zakrivljen šilt.- Nastavljiv obseg.
  • Denarnica Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Žep za kovance z zadrgo.- Pregrada za bankovce.- Število predalčkov za kartice: 8.- Predalčki za kartice.- Dimenzije: 10 x 12 cm.
  • Bombažna kratka majica Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj regular.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kopalke Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Mehka košarica.- Model s potiskom.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Zgornji del kopalk Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Model s potiskom.
  • Spodnji del kopalk Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Kopalke Karl Lagerfeld siva barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model na eno ramo.- Mehka košarica.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Model s potiskom.
  • Zgornji del kopalk Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Mehka košarica.- Zapenjanje na zadrgo.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Okrasni robovi.
  • Spalna srajca Karl Lagerfeld ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Kratek rokav.- Model s potiskom.- Dolžina: 86 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Torbica Karl Lagerfeld črna barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žep.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Snemljiv daljši trak z regulacijo.- Ne ustreza A4.- Globina: 6 cm.- Višina: 10,5 cm.- Širina na osnovi: 18 cm.
  • Torbica za okoli pasu Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje na zadrgo.- Na sprednji strani je žep z zadrgo.- Notranji žep.- Nastavljiv pas omogoča udobno nošenje.- Globina: 6 cm.- Višina: 16 cm.- Širina na osnovi: 33 cm.
  • Pulover Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrasni detajli.- Model s polpulijem.- Model z odkritim hrbtom.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Usnjena torbica Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Komora z zategovanjem z vrvicami.- Notranji žep.- Nastavljiv nesnemljiv trak.- Priložen ovitek.- Globina: 15 cm.- Višina: 17 cm.- Širina na osnovi: 15 cm.
  • Torbica Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zavihek se zapenja z magnetom.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Torbica za nošenje na rami.- Nesnemljiv daljši trak z regulacijo.- Ne ustreza A4.- Globina: 6,5 cm.- Širina na osnovi: 27 cm.- Višina: 15 cm.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld iPhone 14 Plus 6,7" črna barva
    Etui za telefon iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz sintetičnega materiala.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld iPhone 14 Plus 6,7" črna barva
    Etui za telefon iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz v imitaciji usnja.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld iPhone 14 Plus 6,7" črna barva
    Etui za telefon iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz plastike.
  • Usnjena denarnica Karl Lagerfeld črna barva
    - Ta model je nastal kot rezultat odgovornega proizvodnega procesa in za njegovo izdelavo so bili uporabljeni reciklirani materiali.- Predalčki za kartice.- Okrasni detajl.- Priložen ovitek.- Dimenzije: 10 x 8 cm.
  • Torba Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Primerno za format A4.- Torba za nošenje v roki ali na ramenih.- Dolžina ročajev: 45 cm.- Globina: 20 cm.- Višina: 28 cm.- Širina na osnovi: 38 cm.
  • Set za vadbo Karl Lagerfeld
    Bidon, kolebnica in trak za odpornost iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz umetne snovi.
  • Steklenica z etuijem Karl Lagerfeld
    Steklenica iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz nerjavečega jekla.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld iPhone 14 Pro 6,1'' črna barva
    Etui za IPhone iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz plastike.
  • Bombažna torba Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Dolgi ročaji.- Zapenjanje na magnet.- Notranji žep z zadrgo- Primerno za format A4.- Model s potiskom.- Dolžina ročajev: 60 cm.- Globina: 24 cm.- Višina: 34 cm.- Širina na osnovi: 34 cm.
  • Torbica iz semiša Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje na magnet.- Notranji žep.- Torbica za nošenje na rami.- Nesnemljiv daljši trak brez regulacije.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Dolžina pasu: 56 cm.- Globina: 7,5 cm.- Višina: 17 cm.- Širina na osnovi: 29 cm.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld iPhone 14 Plus 6,7'' črna barva
    Etui za telefon iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz plastike.
  • Usnjeni natikači Karl Lagerfeld SKOOT ženski, črna barva, KL80429
    - Gladek material.- Gumijast podplat.- Udoben vložek.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Sandali Karl Lagerfeld LAZULA roza barva, KL33905
    - Okrasni detajl spredaj.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Usnjen vložek.- Model na stabilni visoki peti.- Višina pet: 12 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Karl Lagerfeld KAPRI bela barva, KL62538
    - Močno utrjena kapica.- Odstranljiv udoben vložek.- Močno utrjena peta.- Model z debelim podplatom.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Ovitek za airpods Karl Lagerfeld AirPods 1/2 cover črna barva
    Ovitek za Airpods iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz sintetičnega materiala.
  • Etui za airpod Karl Lagerfeld AirPods 1/2 cover črna barva
    Etui za AirPod iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz plastike.
  • Zapestnica Karl Lagerfeld ženska
    Zapestnica iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model z okrasnim obeskom, izdelan iz kombinacije različnih materialov.
  • Zapestnica Karl Lagerfeld 2-pack ženska
    Zapestnica iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model, izdelan iz tekstilnega materiala. V kompletu sta dva kosa.
  • Bombažna bejzbolska kapa Karl Lagerfeld oranžna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.- Model z nalepko.
  • Šilt Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- V notranjosti je poseben trak, ki odvaja vlago.
  • Kapa s šiltom Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Uhani Karl Lagerfeld
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Zapenjanje na zatič.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.
  • Torbica Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolg ročaj.- Notranji žepi.- Okrasni detajl spredaj.- Ne ustreza A4.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov: 1.- Dolžina držala: 52 cm.- Globina: 5 cm.- Višina: 13 cm.- Širina na osnovi: 23 cm.
  • Bombažna kratka majica Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen model.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Usnjeni sandali Karl Lagerfeld PANACHE HI črna barva, KL30829
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model z okrasnimi kamni.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Model s tankimi petami.- Udobna notranjost.- Višina pet: 10 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Bombažen pulover Karl Lagerfeld ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Usnjen etui za kartice Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje na zadrgo.- Predalčki za kartice.- Priložen ovitek.- Število predalčkov za kartice: 6.- Dimenzije: 11 x 21 cm.
  • Enodelne kopalke Karl Lagerfeld bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh