Največja modna platforma v Sloveniji

adidas Originals online nakup oblačila in obutev za ženske

2885
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Bombažen t-shirt adidas Originals roza barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ohlapen kroj.- Kratek rokav.- Spuščena ramenska linija.- Okrogli izrez.- Tanka, neelastična pletenina.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Top adidas Originals ženski, rjava barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Oprijet kroj.- Okrogli izrez.- Model z naramnicami.- Model z nalepko.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina: 28 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka adidas Originals rjava barva,
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Model z naramnicami.- V izrez.- Vzorčasta pletenina.- Podložen model.- Dolžina: 97 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna mikica adidas Originals ženska, bež barva,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kroj relaxed.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Model s kapuco.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 77 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 50,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Kratka majica adidas Originals ženski, zelena barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Kratek rokav.- V izrez.- Model z nalepko.- Našitek z logom znamke.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka adidas Originals roza barva,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Nenastavljive naramnice.- Okrasni šivi.- Podložen model.- Tanka, elastična tkanina.- Dolžina: 99 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Kratke hlače adidas Originals Adicolor ženske, zelena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Oprijet kroj.- Visok pas.- Širok, elastičen trak v pasu.- Model s stranskimi črtami.- Širina v pasu: 31 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Trenirka hlače adidas Originals žensko,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Hlačnice zaključene s patentom.- Visok pas.- Žepi za vlaganje.- Podložen model.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12,5 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Dolžina hlačnice: 101,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Kratke hlače adidas Originals Adicolor ženske, turkizna barva
    - Parley Ocean Plastic je visokokakovosten recikliran material, pridobljen iz plastičnih odpadkov, zbranih s plaž in obalnih mest, z namenom preprečevanja onesnaževanja oceanov.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Visok pas.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 33 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 33 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Kratke hlače adidas Originals Trefoil Moments ženske, zelena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Oprijet kroj.- Visok pas.- Širok, elastičen trak v pasu.- Gladka pletenina.- Tanek material.- Širina v pasu: 32,5 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Dolžina: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Kratke hlače adidas Originals Adicolor ženske, oranžna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Oprijet kroj.- Visok pas.- Širok, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 33,5 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Top adidas Originals Trefoil Moments ženski, bež barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Oprijet kroj.- Okrogli izrez.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Gladka pletenina.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bluza adidas Originals ženska, bela barva,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Rahlo oblazinjen model.- Ohlapen kroj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 72 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 68 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Kratke hlače adidas Originals Adicolor ženske, roza barva
    - Primeblue je visokokakovosten recikliran material, delno pridobljen iz Parley Ocean Plastic, plastike iz plastičnih odpadkov, zbranih z oddaljenih otokov, plaž, obalnih mest in obal, da se prepreči onesnaževanje oceanov.- Visok pas.- Elastični trak v pasu.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Krilo adidas Originals mornarsko modra barva,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Širina v pasu: 34 cm.- Dolžina: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Spodnji del trenirke adidas Originals ženski, siva barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Rahlo oblazinjen model.- Raven kroj.- Dva drsna stranska žepa.- Visok pas.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pajkice adidas Originals ženski, mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 32 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Dolžina: 89 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna kratka majica adidas Originals črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Našitek z logom znamke.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna mikica adidas Originals ženska,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ohlapen kroj.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Spuščena ramenska linija.- Dva drsna stranska žepa.- Rob s patentom.- Našitek z logom znamke.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 74 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 66 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Spodnji del trenirke adidas Originals ženski, bež barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Rahlo oblazinjen model.- Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Visok pas.- V pasu, notranja nastavitev širine z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 110 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna obleka adidas Originals črna barva,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- V izrez.- Model z naramnicami.- Gladka pletenina.- Okrasni detajli.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dolžina: 94 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bluza adidas Originals ženska, črna barva,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ohlapen kroj.- Dolgi rokav.- Spuščena ramenska linija.- Model s kapuco.- Rokavi zaključeni s patentom.- Tanka, neelastična pletenina.- Rahlo oblazinjen model.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 74 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna mikica adidas Originals ženska, rdeča barva,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Spuščena ramenska linija.- Dolgi rokav.- Visok ovratnik.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 76 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Nahrbtnik adidas Originals mornarsko modra barva,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Enokomorni model.- Komora z zategovanjem z vrvicami.- Zapenjanje z zaponko.- Primerno za format A4.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Mehko hrbtno oblazinjenje povečuje udobje pri nošenju.- Globina: 14 cm.- Višina: 40 cm.- Širina na osnovi: 26 cm.
  • Kapa adidas Originals črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Zakrivljen šilt.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Bombažna kapa adidas Originals zelena barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Nastavljiv obseg.- Zakrivljen šilt.
  • Obleka adidas Originals črna barva,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Oprijet kroj.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Kratek rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 83 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bluza adidas Originals ženska, bež barva,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kroj regular.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Rahlo oblazinjen model.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 78 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • ADIDAS ORIGINALS Nizki natikači črna / bela
    Dizajn: Podplat s profilom; Način zapenjanja: Razteg; Vzorec: Črtast; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Strukturirana površina, Robusten material, Fleksibilen tekaški podplat, Proti drsenju; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Kratka majica adidas Originals ženski,
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj slim.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Model s stranskimi črtami.- Našitek z logom znamke.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • ADIDAS ORIGINALS Nizke superge 'Gazelle' črna
    Dizajn: Zapiranje s 7 luknjami, Podplat s profilom, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje, Semiš; Tip podplata: Profil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oblazinjen rob, Label-potisk, Prožen grip, Reliefen tekaški podplat, Fleksibilen tekaški podplat, Proti zdrsavanju; Certificiranje: Leather Working Group; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Klobuk adidas Originals Adicolor Archive Bucket črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.
  • ADIDAS ORIGINALS Majica 'Trefoil' črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • ADIDAS ORIGINALS Hlače 'Trefoil' črna
    Material: Tkanina proti znojenju; Vzorec: Logo potisk; Podrobnosti: Stranski prameni; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ozke
  • ADIDAS ORIGINALS Majica 'Trefoil' črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zapiranje z gumbom na potisk, Raven rob, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • ADIDAS ORIGINALS Tekaški čevelj 'Ozweego' črna
    Dizajn: Oblazinjen vložek, Zapiranje s 6 luknjami, Podplat s profilom, Okrepljena peta, Miks materialov; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje, Mrežast material; Tip podplata: Fleksibilne zareze; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Mreža/luknjičasti vložki, Oblazinjen rob, Reliefen tekaški podplat, Fleksibilen tekaški podplat, Proti zdrsavanju; Podrobnosti: Air Mesh, Overlays, Okrepljena peta, Ojačan predel prstov; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • ADIDAS ORIGINALS Nizki natikači 'Adilette Lite' siva / bela
    Dizajn: Anatomsko oblikovana podloga za stopalo, Brez robov; Način zapenjanja: Razteg; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Label-potisk, Reliefen tekaški podplat, Blaženje; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • ADIDAS ORIGINALS Tekaški čevelj 'Ozweego' bež / bela / off-bela
    Dizajn: Oblazinjen vložek, Zapiranje s 6 luknjami, Okrepljena peta, Miks materialov, Vložki kontrastnih barv, Lahek EVA-podplat; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Blokiranje barv; Material: Imitirano usnje, Mrežast material; Tip podplata: Fleksibilne zareze; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Mreža/luknjičasti vložki, Fleksibilen tekaški podplat, Blaženje; Podrobnosti: Air Mesh, Overlays, Okrepljena peta, Ojačan predel prstov; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • ADIDAS ORIGINALS Nizki natikači 'Adilette Lite' mornarska / bela
    Dizajn: Anatomsko oblikovana podloga za stopalo; Način zapenjanja: Razteg; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • ADIDAS ORIGINALS Hlače črna / bela
    Dizajn: Elastičen pas/rob, Ploščat rob, Plosek/zarobljen žep, Stranski žep; Material: Recikliran material; Vzorec: Logo potisk; Podrobnosti: Slojni/naguban, Stranski prameni; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Ozke; Telesna višina: Visok pas
  • ADIDAS ORIGINALS Hlače ' Cuffed' črna / bela
    Dizajn: Pas z vrvico, Elastičen pas/rob, Stranski trakovi, Stranski žep z zadrgo; Material: Tkanina proti znojenju; Vzorec: Logo potisk; Podrobnosti: Stranski prameni; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ozke; Telesna višina: Srednje visok pas
  • ADIDAS ORIGINALS Visoke superge 'Nizza' bela
    Dizajn: Zapiranje z 8 luknjami, Zavihek na peti; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Univerzalne barve; Plato: S plateau-jem; Material: Imitirano usnje, Tekstil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Kanvas, Oznaka našitek/oznaka zastava, Potisk oznake; Višina pete: Srednja peta (3-7 cm)
  • ADIDAS ORIGINALS Nizke superge 'Gazelle' bela
    Dizajn: Zapiranje s 7 luknjami, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje, Semiš; Tip podplata: Profil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Potisk oznake, Fleksibilen tekaški podplat; Certificiranje: Leather Working Group; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Športni modrček adidas Originals
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Mehka košarica.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Bombažna mikica adidas Originals ženska,
    - Ohlapen kroj.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 75 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Spodnji del trenirke adidas Originals Always Original ženski, črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelan izi iz recikliranih materialov.- Hlačnice zaključene s patentom.- Z žepi.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Gladka pletenina.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 35 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pajkice adidas Originals ženski,
    - Oprijet kroj.- Visok pas.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Tanka, elastična pletenina.- Okrasni detajl spredaj.- Širina v pasu: 33 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Dolžina: 86 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Torbica za okoli pasu adidas Originals mornarsko modra barva
    - Predal brez zapiranja.- Ne ustreza A4.- Nesnemljiv daljši trak brez regulacije.- Višina: 16 cm.- Širina na osnovi: 10 cm.
  • Top adidas Originals Trefoil Moments ženski, črna barva
    - Oprijet kroj.- Model z vezenino.- Model s stranskimi črtami.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Podložen model.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • ADIDAS ORIGINALS Hlače 'Adicolor Sst' črna / bela
    Dizajn: Elastičen pas/rob, Rebrno-pletena obroba, Stranski žep z zadrgo; Polnilo: Brez polnila; Material: Recikliran material; Vzorec: Logo potisk; Podrobnosti: Slojni/naguban, Stranski prameni; Dodatki: Bleščeče, Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi; Podrobnosti: nastavljiva širina, Elastičen pas; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ozke
  • Natikači adidas Originals Adilette FU7592 moški, siva barva
    - Vzorčast material.- Penasta podloga.- Oblikovan vložek.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 29 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 47.
  • ADIDAS ORIGINALS Hlače črna / bela
    Dizajn: Širok pas, Elastičen pas/rob, Žepi na zadnjici, Stranski žep; Vzorec: Logo potisk; Podrobnosti: Stranski prameni; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Gladek material; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Ozke; Telesna višina: Visok pas
  • Spodnji del trenirke adidas Originals ženski,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Rob s patentom.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 34 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina hlačnice: 110 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna bejzbolska kapa adidas Originals bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Zakrivljen šilt.- Nastavljiv obseg.
  • Top adidas Originals ženski, vijolična barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Oprijet kroj.- Okrogli izrez.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina: 34 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bluza adidas Originals ženska, roza barva,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj relaxed.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spuščena ramenska linija.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rob s patentom.- Rahlo oblazinjen model.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 75 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pajkice adidas Originals ženski, zelena barva
    - Parley Ocean Plastic je visokokakovosten recikliran material, pridobljen iz plastičnih odpadkov, zbranih s plaž in obalnih mest, z namenom preprečevanja onesnaževanja oceanov.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Visoki pas je zarobljen s širokim pasom, ki oblikuje silhueto in še dodatno poudari pasni del.- Model s stranskimi črtami.- Širina v pasu: 34 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Dolžina: 98 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Natikači adidas Originals Adilette FU8298 moški, črna barva
    - Nazobčen podplat.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Dolžina vložka je: 29 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 47.
  • Superge adidas Originals Nizza Platform ženske, bež barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Okrogla, gumirana kapica.- Mehek ovratnik zgornjega dela.- Povišan zgornji del čevlja.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Model z debelim podplatom.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Kratka majica adidas Originals ženski, siva barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Dolžina spredaj: 42 cm.- Dolžina zadaj: 29 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pajkice adidas Originals ženski, vijolična barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Oprijet kroj.- Visok pas.- Elastični trak v pasu.- Vzorčasta pletenina.- Širina v pasu: 32 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 86 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Natikači adidas Originals Pouchylette GW9782 ženski
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Zgornji del je pripet z zadrgo.- Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Okrogla kapica.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Jakna adidas Originals ženska, roza barva,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Visok ovratnik z zaščito za zadrgo.- Model s kapuco.- Model s stranskimi črtami.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Dolžina rokava: 56 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v ramenih: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna mikica adidas Originals ženski, črna barva
    - Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Model z nalepko.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 74 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 68 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Opasna torbica adidas Originals vijolična barva
    - Ta model je bil izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje na zadrgo.- Ne ustreza A4.- Nesnemljiv daljši trak z regulacijo.- Žep spredaj.- Globina: 9 cm.- Višina: 23 cm.- Širina na osnovi: 45 cm.
  • Puhovka adidas Originals ženska, črna barva,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ohlapen kroj.- Rokavi zaključeni s patentom.- Žep z zapiranjem.- Ovratnik s pritisnimi čepki.- Pas v pasu.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 68 cm.- Dolžina: 100 cm.- Širina pod pazduhami: 70 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pajkice adidas Originals ženski, vijolična barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Oprijet kroj.- Širok, elastičen trak v pasu.- Širina v pasu: 34 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 95 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažen pulover adidas Originals ženska, vijolična barva, s kapuco
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ohlapen model.- Spuščena ramenska linija.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 72 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bluza adidas Originals ženska, roza barva, s kapuco
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ohlapen model.- Spuščena ramenska linija.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 71 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 65 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • ADIDAS ORIGINALS Nizke superge 'Forum Bold' bela
    Dizajn: Zapiranje s 6 luknjami, Podplat s profilom, Okrepljena peta, Izrazni šiv; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Plato: S plateau-jem; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Oblazinjen rob, Label-potisk, Perforacija, Fleksibilen tekaški podplat; Certificiranje: Leather Working Group; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • ADIDAS ORIGINALS Nizke superge 'Nmd_R1 Primeblue' bela / off-bela
    Dizajn: Podplat s profilom, Okrepljena peta, Zavihek na peti; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Recikliran material; Vzorec: Logo potisk; Material: Mrežast material; Tip podplata: Profil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Fleksibilen tekaški podplat, Blaženje; Podrobnosti: Air Mesh; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • ADIDAS ORIGINALS Trenirka za tek 'Adicolor Crew' črna / bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob; Material: Tkanina proti znojenju; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Rahlo groba notranja stran, Mehek grip; Kosi na set: 2-delni; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • ADIDAS ORIGINALS Trenirka za tek 'Adicolor Sst' črna / bela
    Dizajn: Zapiranje na zadrgo, Stranski trakovi, Stoječ vratnik; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Rahlo groba notranja stran; Kosi na set: 2-delni; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • Bluza adidas Originals ženska, roza barva,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj relaxed.- Spuščena ramenska linija.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Rahlo oblazinjen model.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 77 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 68 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažen spodnji del trenirke adidas Originals ženski, bež barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Elastični trak v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Visok pas.- Z žepi.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bomber jakna adidas Originals ženski, siva barva,
    - Ohlapen kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Raglan rokav.- Rob s patentom.- Okrasni naborki.- Žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Žepi na prsih.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Na rokavu je žep.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 77 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • ADIDAS ORIGINALS Nizke superge 'Nmd_R1 Primeblue' črna
    Dizajn: Zapiranje z 3 luknjami, Podplat s profilom, Okrepljena peta, Zavihek na peti; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje, Mrežast material; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Oblazinjen rob, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • ADIDAS ORIGINALS Majica '3-Stripes' črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Podrobnosti: Stranski prameni; Dodatki: Oznaka-nalepke, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Majica z dolgimi rokavi adidas Originals ženski, roza barva
    - Model s polpulijem.- Oprijet model.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • ADIDAS ORIGINALS Nizke superge 'Forum Bold' črna / off-bela
    Dizajn: Zapiranje s 6 luknjami, Podplat s profilom, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Logo potisk; Plato: S plateau-jem; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Oblazinjen rob, Label-potisk, Perforacija; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • ADIDAS ORIGINALS Nizki natikači 'Adilette Lite' črna / bela
    Dizajn: Brez robov; Način zapenjanja: Razteg; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • ADIDAS ORIGINALS Nizke superge 'Gazelle' temno siva / bela
    Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje, Semiš; Tip podplata: Profil; Konica čevlja: Okrogla špica; Certificiranje: Leather Working Group; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Bombažno krilo adidas Originals bež barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Nabran kroj.- Elastični trak v pasu.- Z žepi.- Zapenjanje na zadrgo na zadnji strani.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 30 cm.- Dolžina: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • ADIDAS ORIGINALS Superge 'Gazelle' zlata / bela
    Dizajn: Podplat s profilom; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje, Semiš; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Obleka adidas Originals bordo barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kroj slim.- Model na eno ramo.- Dolgi rokav.- Model s stranskimi črtami.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 48 cm.- Dolžina: 95 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka adidas Originals črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Oprijet kroj.- Model na eno ramo.- Model z nalepko.- Dolžina rokava: 47,5 cm.- Dolžina: 95 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače adidas Originals ženski, črna barva
    - Oprijet kroj.- Visok pas.- Širok, elastičen trak v pasu.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 33 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • ADIDAS ORIGINALS Nizki natikači 'Adilette' črna / bela
    Dizajn: Anatomsko oblikovana podloga za stopalo, Podplat s profilom; Način zapenjanja: Razteg; Vzorec: Logo potisk; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Strukturirana površina, Label-potisk, Robusten material; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Pajkice adidas Originals ženski, siva barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Oprijet kroj.- Povišan pas.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 30 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 95 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jakna adidas Originals ženska, oranžna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Spuščena ramenska linija.- Ohlapen kroj.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Snemljiva kapuca.- Visok ovratnik.- Rokavi zaključeni s patentom.- Spodnji robovi rokavov so nastavljivi z gumbi.- Vrvice v pasu.- Žep z zapiranjem.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 73 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 73 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Spodnji del trenirke adidas Originals ženski, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Kroj jogger.- Visok pas.- Elastičen pas z vrvico.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Cargo žepi.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 34 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12,5 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Spodnji del trenirke adidas Originals ženski, bež barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Pritiskači na stranicah noge.- Elastični trak v pasu.- V pasu, notranja nastavitev širine z vrvicami.- Žep z zapiranjem.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 36 cm.- Širina hlačnice spodaj: 29 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Dolžina hlačnice: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Spodnji del trenirke adidas Originals ženski, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ohlapen model.- Elastični trak v pasu.- Z žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11,5 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina hlačnice: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Spodnji del trenirke adidas Originals siva barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Loose fit kroj.- Visok pas.- Elastičen pas z vrvico.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Hlačnice zaključene s patentom.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 35 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Dolžina: 109 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • ADIDAS ORIGINALS Nizki natikači 'Adilette Lite' siva / bela
    Dizajn: Brez robov; Način zapenjanja: Razteg; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Potisk oznake, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • ADIDAS ORIGINALS Nizki natikači 'Adilette Lite' zlata / staro roza
    Način zapenjanja: Razteg; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • ADIDAS ORIGINALS Pajkice 'Adicolor' črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Elastičen pas/rob, Stranski trakovi; Material: Jersey; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Koži prijazen material; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Skinny
  • ADIDAS ORIGINALS Nizki natikači 'Adilette Lite' zlata / črna
    Dizajn: Anatomsko oblikovana podloga za stopalo, Podplat s profilom; Način zapenjanja: Razteg; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat, Blaženje; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • ADIDAS ORIGINALS Pajkice 'Adicolor Cycling' črna / bela
    Polnilo: Brez polnila; Material: Jersey; Vzorec: Logo potisk; Podrobnosti: Elastičen pas; Dolžina: Do kolen; Model: Slimfit
  • ADIDAS ORIGINALS Nizke superge 'Stan Smith' zlata / bela
    Dizajn: Zapiranje s 7 luknjami, Izrazni šiv; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Perforacija; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh