Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske z webshopa Notino

21172
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Dermacol Vampire maskara za podaljšanje trepalnic 8 ml
    Dermacol Vampire, 8 ml, maskare za ženske, Maskara Dermacol Vampire daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic ima intenzivno barvo posamezno loči vsako trepalnico se ne razmaže Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Wella Professionals SP Luxe Oil hranilna maska za poškodovane lase 150 ml
    Wella Professionals SP Luxe Oil, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals SP Luxe Oil predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini intenzivno vlaži lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik ščiti pred neugodnimi vplivi okolja Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Tannymaxx Coco Me! Coconut maslo za telo z bronzerjem za podaljšanje porjavelosti 150 ml
    Tannymaxx Coco Me! Coconut, 150 ml, Izdelki za sončenje v solariju za ženske, Bronasto porjavela koža je videti odlično, a kaj, če nimate možnosti ali želje preživljati časa na soncu ali pa hladno vreme ni primerno za sončenje? Pripravek za solarij Tannymaxx Coco Me! Coconut vam bo pomagal doseči popolno porjavelost kot s počitnic na morju, in to v solariju. Pospeši postopek porjavitve, podaljša njeno obstojnost, hkrati pa kožo ustrezno nahrani. Lastnosti: podaljšuje videz porjavelosti pospešuje pridobivanje rjave barve kože ne ščiti pred sončnim sevanjem Navodilo za uporabo: Uporabljajte le za sončenje v solariju.
  • Tannymaxx Coco Me! Coconut maslo za telo za podaljšanje porjavelosti 150 ml
    Tannymaxx Coco Me! Coconut, 150 ml, Izdelki za sončenje v solariju za ženske, Pripravek po sončenju v solariju Tannymaxx Coco Me! podaljšuje trajanje pridobljene porjavelosti in vlaži kožo. Lastnosti: preprečuje predčasno staranje kože preprečuje suho kožo podaljšuje videz porjavelosti globinsko hrani intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Po sončenju nanesite na kožo celega telesa in enakomerno raznesite. Pustite, da se vpije.
  • Nivea Fresh Flower dezodorant v pršilu za ženske 150 ml
    Nivea Fresh Flower, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Nivea Fresh Flower prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja svežino nudi dolgotrajno zaščito ne pušča madežev na oblačilih Sestava: brez aluminijevih soli Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Parfums De Marly Safanad parfumska voda za ženske 75 ml
    Parfums De Marly Safanad, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Parfums De Marly Safanad je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. cvetlična dišava sadna dišava sladka dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo razkošna dišava za zahtevne
  • Rimmel Oh My Gloss! sijaj za ustnice odtenek 100 Love Bug 6.5 ml
    Rimmel Oh My Gloss!, 6,5 ml, Ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Rimmel Oh My Gloss! vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: vlaži in mehča ustnice dolgo obstojen učinek ustnicam daje polno barvo Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino sijaja za ustnice za takojšen učinek večjega volumna.
  • A-Derma Original Care vlažilni losjon za telo 400 ml
    A-Derma Original Care, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo A-Derma Original Care bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: učinkovito obnavlja kožo zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Gillette Venus 3 Sensitive brivniki za enkratno uporabo 3 kos
    Gillette Venus 3 Sensitive, 3 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Gillette Venus 3 Sensitive je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto strojček je opremljen z vlažilnim trakom enostavno rokovanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Gillette Venus ComfortGlide Spa Breeze brivnik + 2 nadomestni glavi 1 kos
    Gillette Venus ComfortGlide Spa Breeze, 1 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Gillette Venus ComfortGlide Spa Breeze je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto prilagaja se obliki telesa vsebuje nagibno glavo strojček je opremljen z vlažilnim trakom glava strojčka je zamenljiva ne draži kože Navodilo za uporabo: Brivno glavo zamenjajte za novo, ko se vlažilni trakovi obrabijo ali rezila postanejo topa.
  • Gillette Venus Sensitive brivniki za enkratno uporabo 3 kos
    Gillette Venus Sensitive, 3 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Gillette Venus Sensitive je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto ne draži kože enostavno rokovanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Perricone MD Cold Plasma Plus+ Eye Cream hranilna krema za predel okoli oči proti oteklinam in temnim kolobarjem 15 ml
    Perricone MD Cold Plasma Plus+ Eye Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Perricone MD Cold Plasma Plus+ neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi gladi linije in drobne gubice območju okoli oči daje mladosten videz koža je napeta in zglajena Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Teatro Fragranze Nero Divino nadomestno polnilo za aroma difuzor (Black Divine) 500 ml
    Teatro Fragranze Nero Divino, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Lastnosti: sadna dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Teatro Fragranze Oro nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
    Teatro Fragranze Oro, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Teatro Fragranze Oro spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma zeliščna aroma Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Teatro Fragranze Oro aroma difuzor s polnilom 250 ml
    Teatro Fragranze Oro, 250 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Teatro Fragranze Oro prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Teatro Fragranze Oro parfumska voda uniseks 100 ml
    Teatro Fragranze Oro, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Odkrijte dišavo, ki je ni možno nikamor uvrstiti, kljub temu pa mojstrsko poudari osebnost svojega nosilca. Uniseks parfumska voda Teatro Fragranze Oro je prava dišava, ki vaši izvirnosti omogoči, da pride do izraza. začimbna dišava lesna dišava uniseks – za moške in za ženske topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Teatro Fragranze Tabacco 1815 aroma difuzor s polnilom 250 ml
    Teatro Fragranze Tabacco 1815, 250 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Teatro Fragranze Tabacco 1815 prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Ashleigh & Burwood London Black Marble držalo za dišeče palčke
    Ashleigh & Burwood London Black Marble, Stojala za dišeče paličice Dišave za dom, Praktično držalo za dišeče palčke Ashleigh & Burwood London Black Marble je nepogrešljiv pripomoček za vsakega ljubitelja dišečih palčk. Zahvaljujoč držalu lahko uživate v prijetni aromi ne da bi vas skrbelo za poškodbe pohištva. Navodilo za uporabo: Stojalo namestite na trdo površino, da ne pade. Prepričajte se, da so dišeče palčke dobro pritrjene. Pazite, da ni prepiha. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ashleigh & Burwood London Fresh Linen dišavno olje 12 ml
    Ashleigh & Burwood London Fresh Linen, 12 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Ashleigh & Burwood London Fresh Linen je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: sveža dišava zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Nails Inc. Are You Hot Or Not ugodno pakiranje(za nohte)
    Nails Inc. Are You Hot Or Not, Kozmetični seti za ženske, Lak za nohte Nails Inc. Are You Hot Or Not vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Vsebina seta: lak za nohte 2x14 ml Lastnosti: okrepi in učvrsti nohte preprečuje sušenje nohtov odličen za darilo set za ugodno ceno Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Nails Inc. Crystals Made Me Do It ugodno pakiranje(za nohte)
    Nails Inc. Crystals Made Me Do It, Kozmetični seti za ženske, Lak za nohte Nails Inc. Crystals Made Me Do It vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Vsebina seta: nadlak za nohte 14 ml bleščeči lak za nohte 11 ml Lastnosti: zagotavlja visok sijaj ohranja zdrave in lepe nohte krepi odpornost laka proti odrgninam in luščenju set za ugodno ceno Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Max Factor Lipfinity Rising Stars dolgoobstojna tekoča šminka z balzamom odtenek 084 Rising Star
    Max Factor Lipfinity Rising Stars, Ustnice za ženske, Šminka Max Factor Lipfinity Rising Stars bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: visoka pigmentacija enostavno se nanaša kremasta tekstura Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Max Factor Lash Revival maskara za volumen in podaljšanje trepalnic odtenek 003 Extreme Black 11 ml
    Max Factor Lash Revival, 11 ml, maskare za ženske, Maskara Max Factor Lash Revival daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: poudari obliko oči neguje trepalnice in jih utrjuje ima intenzivno barvo podaljša dolžino trepalnic Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls balzam za kodraste lase 200 ml
    Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje lasem daje volumen in prožnost izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls olje za kodraste lase 100 ml
    Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls, 100 ml, Klasična olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Klasično olje za lase Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls jim daje mehkobo, nežnost in sijaj. Lastnosti: lase globinsko hrani lepo diši lase vidno lepša Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite po dolžini in na konice suhih ali mokrih las. Ne spirajte.
  • Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls stiling pršilo za strukturo za kodraste lase 125 ml
    Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls, 125 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: prijetno nadišavi lase kroti neobvladljive lase Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls šampon za kodraste lase 250 ml
    Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna lase odišavi z blagim vonjem Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power lifting krema proti gubam 75 ml
    Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power, 75 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Katy Perry Royal Revolution parfumska voda za ženske 100 ml
    Katy Perry Royal Revolution, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Katy Perry Royal Revolution je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cvetlična dišava sladka dišava za dinamične vodstvene osebnosti dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Clinique 3-Step Skin Care Kit darilni set
    Clinique 3-Step Skin Care Kit, 3 kos, Čiščenje obraza za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Clinique 3-Step Skin Care Kit ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: Dramatically Different™ Moisturizing Lotion+ vlažilna emulzija za suho do zelo suho kožo 125 ml 3 Steps Clarifying Lotion 2 tonik za suho in mešano kožo 30 ml Liquid Facial Soap Mild tekoče milo za suho in mešano kožo 30 ml Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Elizabeth Arden Sunflowers Summer Bloom toaletna voda za ženske 100 ml
    Elizabeth Arden Sunflowers Summer Bloom, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Elizabeth Arden Sunflowers Summer Bloom vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Moschino Femme toaletna voda za ženske 45 ml
    Moschino Femme, 45 ml, Toaletne vode za ženske, Novo odvisnost, ki je ne boste želeli opustiti, predstavlja toaletna voda za ženske Moschino Femme . Očarala vas bo že s prvimi vonjavami, vsak naslednji dan pa vas bo prepričala, da si svoje mesto na vaši toaletni mizici vsekakor zasluži. orientalska dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Bruno Banani Magic Woman toaletna voda za ženske 30 ml
    Bruno Banani Magic Woman, 30 ml, Toaletne vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima zdaj v svetu dišav svojo podobo. Toaletna voda Bruno Banani Magic Woman bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava sadna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Guerlain La Petite Robe Noire losjon za telo za ženske 200 ml
    Guerlain La Petite Robe Noire, 200 ml, Nega telesa za ženske, Lastnosti: razveselila bo vsako žensko skupaj z dišavo je odlična kot darilo kožo pušča žametno mehko na dotik dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Guerlain La Petite Robe Noire gel za prhanje za ženske 200 ml
    Guerlain La Petite Robe Noire, 200 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje GUERLAIN La Petite Robe Noire odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: razveselila bo vsako žensko skupaj z dišavo je odlična kot darilo kožo pušča žametno mehko in gladko
  • Veet EasyWax nadomestno voskasto polnilo za vse tipe kože 50 ml
    Veet EasyWax, 50 ml, Depilacija in epilacija za ženske, Se želite znebiti neželenih dlačic na telesu, vendar vam ne ustrezata niti epilacija z voskom niti klasično britje z britvico? Pripravek Veet EasyWax vam omogoča hitro, učinkovito in neboleče odstranjevanje dlačic, poleg tega pa med postopkom depilacije dlačice mehča, tako da bodo med nadaljnjo rastjo na splošno oslabljene. Z njim enakomerno prekrijte kožo, počakajte nekaj minut, nato pa ga preprosto odstranite z lopatico. Rezultat bo popolnoma gladka koža, ki je ne bo treba ponovno depilirati ali epilirati dalj časa, kot če bi se obrili z britvico. Lastnosti: skrbno odstranjuje dlake za več tednov vsebuje koži prijazne sestavine za občutljivo kožo ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Sisley Eye Contour Mask maska za predel okoli oči 30 ml
    Sisley Eye Contour Mask, 30 ml, Maske za oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Maska za predel okoli oči Sisley Eye Contour Mask odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Maska izboljša kakovost kože okoli oči ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: intenzivno vlaži gladi linije in zmanjšuje drobne gubice pomirja območje okoli oči odstranjuje znake stresa in utrujenosti zmanjšuje otekline in temne kolobarje Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na očiščeno kožo okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nežno obrišite z vatno blazinico.
  • Orlane Body Care Program nega za učvrstitev kože za telo in prsi 250 ml
    Orlane Body Care Program, 250 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Orlane Body Care Program , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: obnavlja kožo koži vrača udobje in vitalnost koži daje žametno mehkobo globinsko vlaži kožo Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Orlane Firming Program serum za učvrstitev za vrat in dekolte 50 ml
    Orlane Firming Program, 50 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Orlane Firming Program bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije
  • Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois d'Iris parfumska voda za ženske 75 ml
    Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois d'Iris, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Novo odvisnost, ki je ne boste želeli opustiti, predstavlja parfumska voda za ženske Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois d'Iris . Očarala vas bo že s prvimi vonjavami, vsak naslednji dan pa vas bo prepričala, da si svoje mesto na vaši toaletni mizici vsekakor zasluži. lesna dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2072E likalnik za lase 24 mm
    BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2072E, Likalniki za lase za ženske, Likalnik za lase BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2072E vedno zagotavlja popolno pričesko. Vaši lasje bodo lepo urejeni, prožni in sijoči. Lastnosti: temeljito gladi lase lahko se uporablja tudi za kodre možnost uravnavanja temperature ne poškoduje in ne izsuši las kabel z vrtljivim koncem Navodilo za uporabo: Pramen las vložite med ploščici in nežno stisnite ročaj likalnika. Z drsečim gibom potegnite likalnik vse do konic las. Postopek ponovite, dokler ne dosežete želene pričeske.
  • BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 Ultra Culr 2071EPE likalnik za lase (BAB2071EPE)
    BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 Ultra Culr 2071EPE, Likalniki za lase za ženske, Likalnik za lase BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 Ultra Culr 2071EPE vedno zagotavlja popolno pričesko. Vaši lasje bodo lepo urejeni, prožni in sijoči. Lastnosti: temeljito gladi lase možnost uravnavanja temperature lahko se uporablja tudi za kodre hladna konica za enostavnejše rokovanje kabel z vrtljivim koncem Navodilo za uporabo: Pramen las vložite med ploščici in nežno stisnite ročaj likalnika. Z drsečim gibom potegnite likalnik vse do konic las. Postopek ponovite, dokler ne dosežete želene pričeske.
  • Montale White Aoud parfumska voda uniseks 100 ml
    Montale White Aoud, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Za vsakogar. Brez razlike. Uniseks parfumska voda Montale White Aoud je primerna tako za ženske kot tudi za moške, povsem pa poudari vašo osebnost. cvetlična dišava lesna dišava topla dišava, idealna za hladno vreme razkošna dišava za zahtevne uniseks – za moške in za ženske
  • Kallos Banana maska za okrepitev las z multivitaminskim kompleksom 1000 ml
    Kallos Banana, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Banana predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini ščiti pred neugodnimi vplivi okolja lasje so mehki na dotik poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Kallos Algae vlažilna maska z izvlečki alg in oljčnim oljem 1000 ml
    Kallos Algae, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Algae predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem vrača naraven, zdrav videz lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Guess Dare toaletna voda za ženske 100 ml
    Guess Dare, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Ne skrivajte strastne plati svoje osebnosti. Ženska toaletna voda Guess Dare je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Uglasila bo čutno noto vas in vse okoli vas. citrusna dišava cvetlična dišava lesna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Avon Luck For Her parfumska voda za ženske 50 ml
    Avon Luck For Her, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Avon Luck For Her bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlično-sadna dišava cvetlična dišava sadna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Gillette Venus ComfortGlide Breeze nadomestne britvice 4 kos
    Gillette Venus ComfortGlide Breeze, 4 kos, Nadomestne britvice za ženske, Z brivnikom ne dosegate enako natančnih rezultatov kot prej? Čas je, da zamenjate rezilo. Nadomestne britvice Gillette Venus ComfortGlide Breeze in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrit obraz, ki bo enak, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: enostavna menjava brivnih glav britvice zagotavljajo gladko britje gel za britje ni potreben – dovolj je uporaba vode integrirani vlažilni trakovi sproščajo negovalne snovi Navodilo za uporabo: Uporabljajte za britje. Brivnik namočite, da se ustvari lahka pena. Brivno glavo zamenjajte za novo, ko se obrabijo ali otopijo rezila.
  • Kallos LAB 35 Signature regeneracijski šampon za suhe in poškodovane lase 500 ml
    Kallos LAB 35 Signature, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos LAB 35 Signature učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Kallos LAB 35 pršilo za končno oblikovanje las 300 ml
    Kallos LAB 35, 300 ml, Pršila za lase za ženske, Lak za lase Kallos LAB 35 bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk lasem daje vitalnost in sijaj močno utrjevanje lasem daje takojšen volumen ohranja prožnost in ne obremenjuje las Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
  • Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead čistilni obliž proti črnim pikicam 10 kos
    Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead, 10 kos, Luščilne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: s kože odstranjuje ogrce kožo čisti v globino Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Eveline Cosmetics Slim Extreme serum proti celulitu 250 ml
    Eveline Cosmetics Slim Extreme, 250 ml, Shujševalna nega za ženske, Se sprašujete, kako se znebiti pomarančne kože na stegnih, zadnjici ali rokah? Ni vam več treba. V boju proti neenakomernosti kože vam bo pomagal pripravek _ZNACKA_ _ _ _KOLEKCE_ _ _ _PODKOLEKCE__, ki zmanjša videz celulita, učinkovito zgladi neenakomerno teksturo, koži pa zagotovi čvrstejši videz. Enkrat za vselej se znebite nevšečnih vdolbinic in svoji koži povrnite njeno naravno lepoto. Lastnosti: vidno gladi kožo oži, oblikuje boke, zadnjico in stegna Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na težavni del telesa (stegna, boki, zadnjica in trebuh). Vmasirajte s krožnimi gibi v kožo in pustite, da se vpije.
  • Kallos Omega regeneracijski šampon z omega-6 kompleksom in makadamijevim oljem 1000 ml
    Kallos Omega, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Omega učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Ziaja Goat's Milk kremasto milo za prhanje 500 ml
    Ziaja Goat's Milk, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Ziaja Goat's Milk . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: intenzivno vlaži hrani in neguje kožo mehča in povečuje elastičnost kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Amouage Sunshine parfumska voda za ženske 100 ml
    Amouage Sunshine, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Amouage Sunshine bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. orientalska dišava cvetlična dišava za svobodne ženske, ki se ne bojijo hoditi proti toku dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Ziaja Goat's Milk losjon za telo 400 ml
    Ziaja Goat's Milk, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Ziaja Goat's Milk bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: učinkovito obnavlja kožo krepi zaščitno bariero intenzivno hrani in mehča Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Dermacol Aroma Ritual Belgian Chocolate kremasti gel za prhanje 250 ml
    Dermacol Aroma Ritual Belgian Chocolate, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dermacol Aroma Ritual Belgian Chocolate. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja intenzivno vlaži mehča in povečuje elastičnost kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Labello Sun Protect SPF 30 balzam za ustnice 4,8 g
    Labello Sun Protect SPF 30, 4,8 g, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Labello Sun Protect SPF 30 je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: ščiti pred sončnim sevanjem globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi ustnice pušča mehke in gladke Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Labello Med Repair balzam za ustnice SPF 15 4.8 g
    Labello Med Repair, 4,8 g, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Labello Med Repair je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje popravlja razpokane ustnice ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi ščiti pred sončnim sevanjem Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Clinique Sun SPF 40 Face Cream krema za sončenje za obraz SPF 40 50 ml
    Clinique Sun SPF 40 Face Cream, 50 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Clinique Sun SPF 40 Face Cream bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem koži zagotavlja potrebno vlaženje kožo hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na kožo neposredno pred sončenjem. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Dermacol Gold Elixir dnevna pomlajevalna krema s kaviarjem 50 ml
    Dermacol Gold Elixir, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Dermacol Gold Elixir bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača mladosten videz kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Dermacol Dry Skin Program Lady Cream dnevna krema za suho do zelo suho kožo 50 ml
    Dermacol Dry Skin Program Lady Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Dermacol Dry Skin Program Lady Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani obnavlja in poživlja koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Maybelline Expression svinčnik za oči odtenek 33 Black 2 g
    Maybelline Expression, 2 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Maybelline Expression poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: ustvarja močno in šibko linijo polna in intenzivna barva Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Garnier Mineral Invisible antiperspirant v pršilu 48h 150 ml
    Garnier Mineral Invisible, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Garnier Mineral Invisible prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: zagotavlja optimalno vpijanje znoja ščiti pred neprijetnim vonjem ne pušča madežev na oblačilih ohranja dolgotrajen občutek svežine ne ovira naravnih telesnih procesov Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Sebastian Professional Shaper Zero Gravity pršilo za lase za obliko 50 ml
    Sebastian Professional Shaper Zero Gravity, 50 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Sebastian Professional Shaper Zero Gravity bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: naravno utrjevanje ne lepi las in daje pričeski naraven videz ohranja prožnost in ne obremenjuje las enostaven in hiter nanos Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Clinique Even Better™ Eyes™ Dark Circle Corrector krema za osvetljevanje predela okoli oči proti temnim kolobarjem 10 ml
    Clinique Even Better™ Eyes™ Dark Circle Corrector, 10 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Clinique Even Better™ Eyes™ Dark Circle Corrector se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči izenačuje ton kože in koža čudovito zasije območju okoli oči daje mladosten videz oftalmološko testiran Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Sebastian Professional Microweb Fiber oblikovalna krema za obliko 45 ml
    Sebastian Professional Microweb Fiber, 45 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Stiling pripravek Sebastian Professional Microweb Fiber bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: poenostavlja oblikovanje ne obremenjuje las daje obliko Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
  • Rasasi La Yuqawam parfumska voda za ženske 75 ml
    Rasasi La Yuqawam, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Novo odvisnost, ki je ne boste želeli opustiti, predstavlja parfumska voda za ženske Rasasi La Yuqawam . Očarala vas bo že s prvimi vonjavami, vsak naslednji dan pa vas bo prepričala, da si svoje mesto na vaši toaletni mizici vsekakor zasluži. orientalska dišava začimbna dišava sladka dišava poudari čutnost vsake ženske topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Elizabeth Arden Visible Difference vlažilna emulzija za telo 300 ml
    Elizabeth Arden Visible Difference, 300 ml, mleka in kreme za telo uniseks, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Elizabeth Arden Visible Difference bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Elizabeth Arden Visible Difference Refining Moisture Cream Complex vlažilna krema za obraz 75 ml
    Elizabeth Arden Visible Difference Refining Moisture Cream Complex, 75 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Elizabeth Arden Visible Difference Refining Moisture Cream Complex bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Elizabeth Arden Eight Hour intenzivno vlažilna krema za roke in nohte 30 ml
    Elizabeth Arden Eight Hour, 30 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Elizabeth Arden Eight Hour . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo hitro se vpija ne pušča mastnih sledi preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Sensai 38°C Mascara maskara odtenek M 1 Black 6 ml
    Sensai 38°C Mascara, 6 ml, maskare za ženske, Maskara Sensai 38°C Mascara daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic poudari obliko oči hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • RevitaLash RevitaBrow Advanced balzam za obrvi 3 ml
    RevitaLash RevitaBrow Advanced, 3 ml, Nega trepalnic in obrvi za ženske, Vam narava ni podarila tako izrazitih trepalnic, kot bi si želeli? Serum RevitaLash RevitaBrow Advanced bo spodbudil njihovo rast in jih okrepil od korenin, tako da bodo pridobile dolžino in polnost. Rezultat bodo ne le podaljšane, temveč tudi nahranjene in na videz bolj zdrave trepalnice, ki bodo tudi manj izpadale. Poudari vaš pogled in lepoto vaših oči. Lastnosti: zagotavlja večjo gostoto enostaven in hiter nanos v udobju doma Navodilo za uporabo: Na čiste in suhe obrvi s pomočjo aplikatorja nanesite majhno količino izdelka. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • ARTDECO High Performance puder z dolgotrajnim učinkom za učvrstitev obraza odtenek 489.20 Reflecting Sand 30 ml
    ARTDECO High Performance, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder ARTDECO High Performance bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: odlična sposobnost prekrivanja kožo matira revitalizira Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • ARTDECO Skin Perfecting Make-up Base gladilna podlaga za pod tekoči puder za vse tipe kože 15 ml
    ARTDECO Skin Perfecting Make-up Base, 15 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up ARTDECO Skin Perfecting Make-up Base popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: kožo popolnoma pripravi na nanos make upa osvetljuje mehča Navodilo za uporabo: Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • SVR Xérial 40 nega za suhe, poškodovane in razcepljene nohte za roke in noge 10 ml
    SVR Xérial 40, 10 ml, Nega nohtov za ženske, Lastnosti: ima regeneracijske učinke ima krepilne učinke Navodilo za uporabo: Nanesite en sloj neposredno na nohte. Uporabljajte redno.
  • ARTDECO Perfect Stick korektivna paličica s Tea Tree olji odtenek 495.6 Neutralizing Green 4 g
    ARTDECO Perfect Stick, 4 g, Korektorji za ženske, Korektor ARTDECO Perfect Stick prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože izenačuje odtenek kože enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Nanašajte s prstom ali s praktičnim aplikatorjem na različne pomanjkljivosti svoje kože.
  • ARTDECO High Definition nežni kompaktni puder odtenek 410.3 Soft Cream 10 g
    ARTDECO High Definition, 10 g, Pudri za ženske, Puder ARTDECO High Definition popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: popolno matira kožo ne suši Sestava: z ogledalom Navodilo za uporabo: Nanesite puder na obraz s čopičem za matiranje kože ali utrditvijo make upa.
  • Christina Aguilera Unforgettable parfumska voda za ženske 15 ml
    Christina Aguilera Unforgettable, 15 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda Christina Aguilera Unforgettable . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava cvetlična dišava za temperamentne ženske, polne energije topla dišava, idealna za hladno vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • CLEAN Classic Fresh Laundry parfumska voda za ženske 60 ml
    CLEAN Classic Fresh Laundry, 60 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda CLEAN Classic Fresh Laundry je izraz optimizma in občutka popolne sreče. sadna dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Al Haramain Thohfa Oudh Al Haramain kadilo 50 g
    Al Haramain Thohfa Oudh Al Haramain, 50 g, Kadila in kadilne smole Dišave za dom, Kadilo Al Haramain Thohfa Oudh Al Haramain vas popolnoma prevzame s svojo edinstveno dišavo s pridihom orienta. Gre za dišečo smolo pridobljeno iz svetega lesa. Lahko se uporablja na več načinov – za odišavljenje notranjosti doma ali za očiščenje prostorov, predmetov in ljudi. Glede na različna vraževerja se lahko s pomočjo kadila očisti tudi duša. Naj vaš dom ali pisarna zadišita na ta poseben način in privoščite vašemu umu potrebno sprostitev. Lastnosti: orientalska aroma Navodilo za uporabo: Za sežiganje kadila boste potrebovali kadilnico, klešče, hitro gorljivi ogljik in vžigalice ali vžigalnik. Uporabite lahko tudi suh in čist pesek, ki pa ni nujno potreben. Če boste uporabljali pesek, ga stresite v kadilnico tako, da bo nastala približno en centimeter debela plast. S kleščami primite samogorljiv vodik in ga prižgite. Prižigajte ga približno 20 sekund, dokler se ne neha iskriti. Nato ga vstavite v kadilnico. Po eni minuti lahko začnete na ogljik sipati kadilo. Začnite z majhnimi odmerki, ki jih postopoma povečujte glede na vaše želje.
  • Al Haramain Alf Zahra parfum za ženske 15 ml
    Al Haramain Alf Zahra, 15 ml, Parfumi za ženske, orientalska dišava cvetlična dišava topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Al Haramain Bukhoor Al Emirates kadilo 75 g
    Al Haramain Bukhoor Al Emirates, 75 g, Kadila in kadilne smole Dišave za dom, Kadilo Al Haramain Bukhoor Al Emirates vas popolnoma prevzame s svojo edinstveno dišavo s pridihom orienta. Gre za dišečo smolo pridobljeno iz svetega lesa. Lahko se uporablja na več načinov – za odišavljenje notranjosti doma ali za očiščenje prostorov, predmetov in ljudi. Glede na različna vraževerja se lahko s pomočjo kadila očisti tudi duša. Naj vaš dom ali pisarna zadišita na ta poseben način in privoščite vašemu umu potrebno sprostitev. Lastnosti: orientalska aroma Navodilo za uporabo: Za sežiganje kadila boste potrebovali kadilnico, klešče, hitro gorljivi ogljik in vžigalice ali vžigalnik. Uporabite lahko tudi suh in čist pesek, ki pa ni nujno potreben. Če boste uporabljali pesek, ga stresite v kadilnico tako, da bo nastala približno en centimeter debela plast. S kleščami primite samogorljiv vodik in ga prižgite. Prižigajte ga približno 20 sekund, dokler se ne neha iskriti. Nato ga vstavite v kadilnico. Po eni minuti lahko začnete na ogljik sipati kadilo. Začnite z majhnimi odmerki, ki jih postopoma povečujte glede na vaše želje. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Kadilnice z gorečim ogljem ne puščajte brez nadzora. Za sežiganje uporabljajte le kadilnice, ki so za to namenjene. Po kurjenju pogasite z vodo.
  • Onclé Woman oljni piling z učvrstitvenim učinkom 200 ml
    Onclé Woman, 200 ml, Nega telesa med nosečnostjo in po porodu za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Onclé Woman bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: ugodno deluje proti strijam in brazgotinam zmanjšuje celulit in čvrsti kožo preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Lancôme L'Absolu Gloss Cream Kremni sijaj za ustnice odtenek 132 Caprice 8 ml
    Lancôme L'Absolu Gloss Cream, 8 ml, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Lancôme L'Absolu Gloss Cream vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: popolno izriše ustnice vlaži in mehča ustnice ustnicam daje večji volumen Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja.
  • Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix Synchronized Recovery vlažilna krema za predel okoli oči proti gubam in temnim kolobarjem 15
    Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix Synchronized Recovery, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix Synchronized Recovery odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: Intenzivno hrani območje okoli oči globinsko vlaži in obnavlja kožo koži vrača prožnost odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi Navodilo za uporabo: Pred uporabo seruma stekleničko temeljito pretresite. Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite. Uporabljajte dnevno.
  • Lancôme L'Absolu Gloss Rôsy Plump sijaj za ustnice za večji volumen Rôsy Plump 8 ml
    Lancôme L'Absolu Gloss Rôsy Plump, 8 ml, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Lancôme L'Absolu Gloss Rôsy Plump vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: ustnicam daje večji volumen vlaži in mehča ustnice Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino sijaja za ustnice za takojšen učinek večjega volumna.
  • Sally Hansen Growth profesionalna kura za nohte za rast nohtov 13.3 ml
    Sally Hansen Growth, 13,3 ml, Nohti za ženske, Pripravek Sally Hansen Growth vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: podpira zdravo rast nohtov ščiti proti razpokam, lomljenju in cepljenju nohtov krepi nohte Navodilo za uporabo: Nanesite en sloj neposredno na nohte. Uporabljajte redno.
  • Nivea Lemongrass & Oil osvežujoč gel za prhanje 250 ml
    Nivea Lemongrass & Oil, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Nivea Lemongrass & Oil . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Sally Hansen Airbrush Legs tonirano pršilo za noge odtenek 002 Medium Glow 75 ml
    Sally Hansen Airbrush Legs, 75 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Lastnosti: stimulira
  • Cuba Jungle Snake parfumska voda za ženske 100 ml
    Cuba Jungle Snake, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Cuba Jungle Snake je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Avon Perceive dezodorant v razpršilu za ženske 75 ml
    Avon Perceive, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ni vam treba več skrbeti, da se antiperspirant ne bi ujemal s priljubljeno dišavo. Antiperspirant Avon Perceive vam zagotovi zanesljivo zaščito pred znojem, z dišavo iz iste kolekcije pa tvorita popoln par. Lastnosti: dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ohranja dolgotrajen občutek svežine podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije Navodilo za uporabo: Primeren za vsakodnevno uporabo. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Dermacol Aroma Ritual Belgian Chocolate krema za roke 100 ml
    Dermacol Aroma Ritual Belgian Chocolate, 100 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Dermacol Aroma Ritual Belgian Chocolate. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: koža je nežna in mehka obnavlja blaži znake staranja kože Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Nivea Sun Protect & Dry Touch nevidno pršilo za sončenje SPF 30 200 ml
    Nivea Sun Protect & Dry Touch, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitni pripravek za sončenje je nepogrešljivi del nege kože ob izpostavljanju soncu. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem koži zagotavlja potrebno vlaženje preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi hrani kožo in jo neguje pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Raznesite tanek sloj po koži celega telesa, preden se izpostavite soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Laboratorio Olfattivo Vaniglia Nera aroma difuzor s polnilom 200 ml
    Laboratorio Olfattivo Vaniglia Nera, 200 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Laboratorio Olfattivo Vaniglia Nera prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Laboratorio Olfattivo Cuore d'Ambra aroma difuzor s polnilom 200 ml
    Laboratorio Olfattivo Cuore d'Ambra, 200 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Laboratorio Olfattivo Cuore d'Ambra prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava topla dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh