Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske z webshopa Notino

24261
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar kremasto tekoče milo 400 ml
    Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar, 400 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Vivian Gray Aroma Selection Grapefruit & Vetiver gel za prhanje in kopanje 500 ml
    Vivian Gray Aroma Selection Grapefruit & Vetiver, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Vivian Gray Aroma Selection Grapefruit & Vetiver. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo pri umivanju ustvarja bogato peno intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Soaphoria Magical Christmas gel za prhanje za nežno in gladko kožo 250 ml
    Soaphoria Magical Christmas, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Soaphoria Magical Christmas je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar gel za prhanje in kopanje 500 ml
    Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Urban Decay Naked3 paleta senčil za oči s čopičem 12x1,3 g
    Urban Decay Naked3, 12x1,3 g, Palete senčil za oči za ženske, Paleta za ličenje oči Urban Decay Naked3 vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: omogoča zelo raznoliko ličenje bleščeč in mat učinek ima dolgotrajen učinek za dnevno in večerno ličenje za dnevno in večerno ličenje polni pigmenti enostavno se nanaša Sestava: ogledalce aplikator Navodilo za uporabo: Nanašajte na očesne veke s priloženim aplikatorjem ali konicami prstov.
  • NeoStrata Clarify Sheer Hydration dnevna krema za mastno kožo SPF 40 50 ml
    NeoStrata Clarify Sheer Hydration, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz NeoStrata Clarify vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja izenačuje ton kože koži vrača trdnost in jo pušča napeto pripravek je nekomedogen Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Millefiori Zona Fior Di Muschio nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Millefiori Zona Fior Di Muschio, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Zona Fior Di Muschio spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Milano Legni e Fiori D'Arancio dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Legni e Fiori D'Arancio, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Legni e Fiori D'Arancio je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: sveža dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Millefiori Zona Soft Leather nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Millefiori Zona Soft Leather, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Zona Soft Leather spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: začinjena aroma lesna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • THD Essential Sanify Lavanda dišavno olje 10 ml
    THD Essential Sanify Lavanda, 10 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje THD Essential Sanify Lavanda je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: zeliščna aroma Sestava: 100-% naravne sestavine z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ziaja Cocoa Butter krema proti gubam s koencimom Q10 50 ml
    Ziaja Cocoa Butter, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Cocoa Butter bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto koži vrača mladosten videz pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Gosh Contour'n Strobe paleta za konture in posvetlitev odtenek 001 Light 15 g
    Gosh Contour'n Strobe, 15 g, Bronzerji za ženske, Paleta za konture obraza Gosh Contour'n Strobe poudarja linije vašega obraza in zagotavlja očarljiv make up profesionalnega videza. Lastnosti: poudarja konture obraza osvetljevalec, rdečilo in bronzer v enem ima mat učinek poudarja značilnosti obraza omogoča kombinacijo odtenkov Navodilo za uporabo: S pomočjo izbranega aplikatorja ustvarite make up po svojem okusu.
  • Ziaja Cocoa Butter hranilni losjon za telo s kakavovim maslom 400 ml
    Ziaja Cocoa Butter, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Ziaja Cocoa Butter bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik koži vrača prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Ziaja Cocoa Butter maska za lase s kakavovim maslom 200 ml
    Ziaja Cocoa Butter, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Ziaja Cocoa Butter predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna lasem vrača naraven, zdrav videz poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Playboy Endless Night deo sprej za ženske 150 ml
    Playboy Endless Night, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske
  • BaByliss Braun Satin Hair 3 HD 380 sušilec za lase 1 kos
    BaByliss Braun Satin Hair 3 HD 380, 1 kos, Elektronika za ženske, Sušilec za lase BaByliss Braun Satin Hair 3 HD 380 zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske. Lastnosti: nežno posuši lase možnost uravnavanja hitrosti možnost uravnavanja temperature ohranja zdrav videz las funkcija ionizacije funkcija hladnega zraka za utrditev pričeske lahek, ergonomske oblike Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • BaByliss Braun Satin Hair 7 HD 770 Colour sušilec za lase 1 kos
    BaByliss Braun Satin Hair 7 HD 770 Colour, 1 kos, Elektronika za ženske, Sušilec za lase BaByliss Braun Satin Hair 7 HD 770 Colour zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske. Lastnosti: nežno posuši lase možnost uravnavanja hitrosti možnost uravnavanja temperature ohranja zdrav videz las funkcija ionizacije funkcija hladnega zraka za utrditev pričeske sestavni del je difuzor Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ šampon proti izpadanju las z rastnim aktivatorjem 200 ml
    Intensive Hair Therapy Bh Intensive+, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče stimulira rast las obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna preprečuje prezgodnje izpadanje las zmanjšuje lomljivost las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • AHAVA Mineral Radiance poživitvena dnevna krema SPF 15 50 ml
    AHAVA Mineral Radiance, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz AHAVA Mineral Radiance bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži pomlajuje kožo in ji daje energijo globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Ziaja Manuka Tree Purifying čistilni piling gel za zmanjšanje por 200 ml
    Ziaja Manuka Tree Purifying, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Ziaja Manuka Tree Purifying pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma prijetno osvežuje globinsko vlaži
  • Armani Emporio Because It's You parfumska voda za ženske 100 ml
    Armani Emporio Because It's You, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Armani Emporio Because It's You je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. sladka dišava sadna dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Kringle Candle Grey čajna sveča 42 g
    Kringle Candle Grey, 42 g, Čajne sveče Dišave za dom, Čajna svečka Kringle Candle Grey dodatno poudari vzdušje vsake romantične večerje ali vsakdanjika. Svečka v svečniku pa lahko postane tudi modni dodatek vašega doma in prijetno odišavi vsak manjši prostor. S kombinacijo različnih dišav lahko ustvarite dišeče doživetje po lastnih željah. Lastnosti: sveža dišava citrusna dišava lesna dišava sladka aroma čisto gorenje Sestava: obnovljiv izdelek bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa parfumska voda za ženske 100 ml
    Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Zapeljevanje je igra in privlačna dišava je žensko orožje, s katerim boste vedno v prednosti. Parfumska voda Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa vas bo ovila v čutno prefinjeno dišavo, kadarkoli boste hoteli zažareti. orientalska dišava cvetlična dišava za dinamične vodstvene osebnosti dišava, primerna za vsakodnevno uporabo edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Davines Alchemic Conditioner Tobacco vlažilni balzam za intenzivnost barve las 250 ml
    Davines Alchemic Conditioner Tobacco, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Davines Alchemic Conditioner Tobacco zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje podaljšuje trajanje barve krepi barvo las Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Dr. Hauschka Facial Care učvrstitvena maska za obraz 30 ml
    Dr. Hauschka Facial Care, 30 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Dr. Hauschka Facial Care bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja celovito lepša videz kože globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Roger & Gallet Rose osvežilna voda za ženske 100 ml
    Roger & Gallet Rose, 100 ml, Eau Fraîche za ženske, Razgibajte svoje čute! Osvežilna voda za ženske Roger & Gallet Rose je kot koktajl iz pestrih dišavnih sestavin. Ne bo vas nehalo navduševati in bo vašemu dnevu nudilo tisti pravi ritem. cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Roger & Gallet Cédrat osvežilna voda za ženske 30 ml
    Roger & Gallet Cédrat, 30 ml, Eau Fraîche za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Osvežilna voda za ženske Roger & Gallet Cédrat vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. citrusna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Greenum Rose sol za kopel 600 g
    Greenum Rose, 600 g, Sol za kopanje za ženske, Imate radi dolge kopeli v kadi, polni vroče vode? Vaš najljubši sprostitveni ritual bo izboljšala in na novo raven povzdignila sol za kopel Greenum Rose . Z njo si lahko kar doma pripravite dišečo solno kopel, v kateri bodo izginili napetost in občutki notranjega nemira in ki bo v vas vzbudila dobro počutje. Vendar ne boste dočakali le zaslužene sprostitve, čeprav vas k temu spodbuja omamni vonj soli. Poleg sprostitve bo vaše telo deležno tudi regeneracije. Sol je namreč bogata z naravnimi minerali, zato bo delovala z regenerativnimi učinki in pomagala lajšati težave s kožo. Lastnosti: obnavlja kožo krepi odpornost kože mehča in gladi Navodilo za uporabo: Nasujte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Greenum Sunrise sol za kopel 600 g
    Greenum Sunrise, 600 g, Sol za kopanje za ženske, Imate radi dolge kopeli v kadi, polni vroče vode? Vaš najljubši sprostitveni ritual bo izboljšala in na novo raven povzdignila sol za kopel Greenum Sunrise . Z njo si lahko kar doma pripravite dišečo solno kopel, v kateri bodo izginili napetost in občutki notranjega nemira in ki bo v vas vzbudila dobro počutje. Vendar ne boste dočakali le zaslužene sprostitve, čeprav vas k temu spodbuja omamni vonj soli. Poleg sprostitve bo vaše telo deležno tudi regeneracije. Sol je namreč bogata z naravnimi minerali, zato bo delovala z regenerativnimi učinki in pomagala lajšati težave s kožo. Lastnosti: krepi odpornost kože mehča in gladi obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nasujte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Green Pharmacy Hand Care Chamomile tekoče milo 460 ml
    Green Pharmacy Hand Care Chamomile, 460 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Green Pharmacy Hand Care Chamomile nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok nahrani kožo preprečuje suho kožo koži zagotavlja svilnato mehkobo kožo osveži in ji doda vitalnost neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Farmona Tutti Frutti Peach & Mango tekoče milo za roke 500 ml
    Farmona Tutti Frutti Peach & Mango, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Farmona Tutti Frutti Peach & Mango nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok nahrani kožo kožo osveži in ji doda vitalnost koži zagotavlja svilnato mehkobo neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Nivea Creme Care kremasto tekoče milo 250 ml
    Nivea Creme Care, 250 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Nivea Creme Care nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok preprečuje suho kožo koži zagotavlja svilnato mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Radox Thyme on your hands? tekoče milo z antibakterijskim dodatkom 500 ml
    Radox Thyme on your hands?, 500 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Radox Thyme on your hands? nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: odstranjuje umazanijo in bakterije neguje kožo rok kožo osveži in ji doda vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • ANNEMARIE BÖRLIND EYES & LIPS hialuronski vlažilni obkladki za oči 6x2 kos
    ANNEMARIE BÖRLIND EYES & LIPS, 6x2 kos, Maske za oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Maska za predel okoli oči ANNEMARIE BÖRLIND EYES & LIPS odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Maska izboljša kakovost kože okoli oči ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: osvetljuje območje okoli oči intenzivno vlaži pomirja območje okoli oči
  • Korres Olympus Tea čistilna emulzija 3v1 150 ml
    Korres Olympus Tea, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Korres Olympus Tea pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože Sestava: veganski izdelek
  • Ziaja Avocado regeneracijski losjon za telo 400 ml
    Ziaja Avocado, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Ziaja Avocado bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik učinkovito obnavlja kožo koži vrača prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Woodwick Island Coconut dišeča sveča z lesenim stenjem 275 g
    Woodwick Island Coconut, 275 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Island Coconut čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma sadna dišava poletna dišava dolgo gorenje pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje Sestava: z vsebnostjo sojinega voska leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ziaja Grapefruit with Green Mint tekoče milo za roke 270 ml
    Ziaja Grapefruit with Green Mint, 270 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Ziaja Grapefruit with Green Mint nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok preprečuje suho kožo kožo osveži in ji doda vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Elie Saab Girl of Now parfumska voda za ženske 90 ml
    Elie Saab Girl of Now, 90 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Elie Saab Girl of Now je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. sladka dišava gurmanska dišava za sodobno žensko 21. stoletja idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Vivian Gray Vivanel Prestige Neroli & Ginger tekoče milo 350 ml
    Vivian Gray Vivanel Prestige Neroli & Ginger, 350 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Vivanel Prestige Neroli & Ginger nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Yves Saint Laurent Vernis À Lèvres Vinyl Cream sijaj za ustnice s kremasto teksturo odtenek 409 Burgundy Vibes 5.5 ml
    Yves Saint Laurent Vernis À Lèvres Vinyl Cream, 5.5 ml, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Yves Saint Laurent Vernis À Lèvres Vinyl Cream vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: vlaži in mehča ustnice dolgo obstojen učinek ustnicam daje polno barvo Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja.
  • Remington Pearl S9500 likalnik za lase 1 kos
    Remington Pearl S9500, 1 kos, Elektronika za ženske, Likalnik za lase Remington Pearl S9500 vedno zagotavlja popolno pričesko. Vaši lasje bodo lepo urejeni, prožni in sijoči. Lastnosti: LED-zaslon možnost uravnavanja temperature funkcija samodejnega izklopa, ko likalnik ne deluje dlje časa kabel z vrtljivim koncem Navodilo za uporabo: Pramen las vložite med ploščici in nežno stisnite ročaj likalnika. Z drsečim gibom potegnite likalnik vse do konic las. Postopek ponovite, dokler ne dosežete želene pričeske. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Remington Silk S9600 likalnik za lase 1 kos
    Remington Silk S9600, 1 kos, Elektronika za ženske, Likalnik za lase Remington Silk S9600 vedno zagotavlja popolno pričesko. Vaši lasje bodo lepo urejeni, prožni in sijoči. Lastnosti: temeljito gladi lase možnost uravnavanja temperature funkcija samodejnega izklopa, ko likalnik ne deluje dlje časa LED-zaslon keramični ploščici Navodilo za uporabo: Pramen las vložite med ploščici in nežno stisnite ročaj likalnika. Z drsečim gibom potegnite likalnik vse do konic las. Postopek ponovite, dokler ne dosežete želene pričeske. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • DW Home Ocean Sapphire dišeča sveča 107,7 g
    DW Home Ocean Sapphire, 107,7 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka DW Home Desmond Ocean Sapphire čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: zračno čista dišava zeliščna aroma Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • DW Home Desmond Teakwood Myrrh dišeča sveča 255 g
    DW Home Desmond Teakwood Myrrh, 255 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka DW Home Desmond Teakwood Myrrh čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • DW Home Signature Coconut Lime Verbena dišeča sveča 274 g
    DW Home Signature Coconut Lime Verbena, 274 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka DW Home Signature Coconut Lime Verbena čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sadna dišava sladka aroma idealno kot darilo ročno izdelano Navodilo za uporabo: Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Regina Gingerbread balzam z okusom medenjaka
    Regina Gingerbread, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Regina Gingerbread je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Académie Scientifique de Beauté Derm Acte globinsko vlažilna krema z vitamini 50 ml
    Académie Scientifique de Beauté Derm Acte, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Académie Scientifique de Beauté Derm Acte bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja intenzivno vlaži globinsko hrani koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Académie Scientifique de Beauté Derm Acte intenzivni vlažilni serum 30 ml
    Académie Scientifique de Beauté Derm Acte, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Académie Scientifique de Beauté Derm Acte bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije učinkovito vlaži in nahrani odstranjuje znake utrujenosti Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno.
  • Milk Shake Volume Solution pršilo za volumen od korenin 175 ml
    Milk Shake Volume Solution, 175 ml, Pršilo za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek Milk Shake Volume Solution daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: zagotavlja prožnost las zagotavlja volumen od korenin dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • L’Oréal Professionnel Tecni.Art Full Volume Extra pena z močnim utrjevanjem za volumen 250 ml
    L’Oréal Professionnel Tecni.Art Full Volume Extra, 250 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek L’Oréal Professionnel Tecni.Art daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: utrdi pričesko zagotavlja volumen od korenin posebej močno utrjevanje hitro in enostavno oblikovanje Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • L’Oréal Professionnel Tecni.Art Volume Lift pena za lase za volumen od korenin 250 ml
    L’Oréal Professionnel Tecni.Art Volume Lift, 250 ml, Utrjevalci in pršila za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek L’Oréal Professionnel Tecni.Art Volume Lift daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: zagotavlja volumen od korenin hitro in enostavno oblikovanje posebej močno utrjevanje odpornost v vsakem vremenu Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Wella Professionals Welloxon Perfect oksidacijska emulzija 6 % 20 vol. za vse tipe las 60 ml
    Wella Professionals Welloxon Perfect, 60 ml, Oksidacijska krema za ženske, Oksidacijska emulzija Wella Professionals Welloxon Perfect je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase. Lastnosti: deluje kot oksidant pri barvanju las za mešanje z barvo iz iste linije izdelkov izdelek je prijazen do las za popolno prekritje sivih las pomaga pri enakomernem prekrivanju barve Navodilo za uporabo: Zmešajte v pravem razmerju z barvo za lase. Uporabljajte primerne zaščitne rokavice. Ravnajte se po priloženih navodilih. Preprečite stik z očmi. Ob stiku z očmi nemudoma temeljito sperite z vodo. Hranite zunaj dosega otrok. Samo za profesionalno uporabo.
  • Bond No. 9 New Bond Street parfumska voda uniseks 100 ml
    Bond No. 9 New Bond Street, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Odenite se v dišavo, ki se z vami popolnoma zlije in postane vaš novi podpis. Uniseks parfumska voda Bond No. 9 New Bond Street vas bo osvojila že pri prvem poduhanju, nikoli pa vas ne bo nehala presenečati. orientalska dišava uniseks – za moške in za ženske topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Bond No. 9 Spring Fling parfumska voda za ženske 100 ml
    Bond No. 9 Spring Fling, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Bond No. 9 Spring Fling je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Neogen Dermalogy Bio-Peel+ Gauze Peeling Lemon piling blazinice za obraz za posvetlitev in zgladitev kože 1 kos
    Neogen Dermalogy Bio-Peel+ Gauze Peeling Lemon, 1 kos, Encimski pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Neogen Dermalogy Bio-Peel+ Gauze Peeling Lemon. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice gladi in mehča kožo osvetljuje in izenačuje kožo Navodilo za uporabo: Z nežnimi potezami z blazinico po obrazu oskrbite prej očiščeno kožo. Uporabite strukturirano stran blazinice. Nato blazinico obrnite in uporabite drugo stran za odstranitev preostalih nečistoč. Izognite se območju okoli oči. Ko iz škatlice vzamete blazinico, vedno popolnoma zaprite pokrov, da bodo preostale blazinice zagotovo ostale mokre in čiste. Uporabljajte po potrebi.
  • Neogen Dermalogy Real Fresh Blueberry vlažilna čistilna pena 160 g
    Neogen Dermalogy Real Fresh Blueberry, 160 g, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Neogen Dermalogy Real Fresh pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz uporablja se lahko tudi na občutljivi koži globinsko vlaži preprečuje suho kožo pomirja draženje regulira tvorbo kožnega sebuma deluje regeneracijsko Sestava: ne vsebuje SLS in SLES veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Neogen Dermalogy Real Fresh Cranberry čistilna pena z regeneracijskim učinkom 160 g
    Neogen Dermalogy Real Fresh Cranberry, 160 g, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Neogen Dermalogy Real Fresh pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz uporablja se lahko tudi na občutljivi koži globinsko vlaži preprečuje suho kožo pomirja draženje deluje regeneracijsko kožo hrani Sestava: ne vsebuje SLS in SLES veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Neogen Dermalogy Real Fresh Green Tea pomirjevalna čistilna pena 160 g
    Neogen Dermalogy Real Fresh Green Tea, 160 g, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Neogen Dermalogy Real Fresh pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz uporablja se lahko tudi na občutljivi koži globinsko vlaži preprečuje suho kožo pomirja draženje obnavlja kožo Sestava: ne vsebuje SLS in SLES veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Neogen Dermalogy Real Ferment Micro Essence koncentrirana vlažilna esenca 150 ml
    Neogen Dermalogy Real Ferment Micro Essence, 150 ml, Vode za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Neogen Dermalogy Real Ferment Micro Essence bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja koži vrača njeno naravno ravnovesje nudi zaščito pred izsuševanjem Sestava: vsebuje vsaj 93 % sestavin naravnega izvora brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Neogen Dermalogy Real Ferment Micro Serum intenzivni vlažilni serum 30 ml
    Neogen Dermalogy Real Ferment Micro Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Neogen Dermalogy Real Ferment je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi osvetljuje obnavlja prožnost kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Dr. Santé Aloe Vera šampon za okrepitev las z aloe vero 250 ml
    Dr. Santé Aloe Vera, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Dr. Santé Aloe Vera učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • ACM Sébionex SPF 50+ matirajoči gel za obraz 40 ml
    ACM Sébionex SPF 50+, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje ACM Sébionex SPF 50+ bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem pripravek je vodoodporen pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce.
  • ACM Sébionex Actimat tonirana krema za obraz 40 ml
    ACM Sébionex Actimat, 40 ml, Tonirane kreme za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz ACM Sébionex Actimat bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: izenačuje ton kože deluje proti nepopolnostim intenzivno vlaži pripravek je nekomedogen zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Neogen Dermalogy Real Vita C Serum intenzivni vitaminski serum 32 g
    Neogen Dermalogy Real Vita C Serum, 32 g, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Neogen Dermalogy Real Vita C je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje izenačuje barvni odtenek kože učinkovito vlaži in nahrani osvetljuje odstranjuje znake aken Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Neogen Dermalogy A-Clear Soothing Pink Eraser lokalna nega proti aknam 15 ml
    Neogen Dermalogy A-Clear Soothing Pink Eraser, 15 ml, lokalna nega za ženske, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega Neogen Dermalogy A-Clear Soothing Pink Eraser poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: lokalno neguje znake težavne kože vidno izboljšuje stanje kože bori se proti mozoljavosti zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja zmanjšuje nastajanje mozoljev ima antibakterijske učinke Navodilo za uporabo: S pomočjo aplikatorja nanesite pripravek na prizadeta mesta.
  • Neogen Dermalogy A-Clear Soothing Spot Patch čistilni obliž za aknasto kožo 24 kos
    Neogen Dermalogy A-Clear Soothing Spot Patch, 24 kos, lokalna nega za ženske, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega Neogen Dermalogy A-Clear Soothing Spot Patch poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: lokalno neguje znake težavne kože bori se proti mozoljavosti pomirja razdraženost kože zmanjšuje nastajanje mozoljev ima antibakterijske učinke Navodilo za uporabo: S pomočjo aplikatorja nanesite pripravek na prizadeta mesta.
  • Neogen Dermalogy White Truffle Ampoule Drop Mist vlažilna meglica 80 ml
    Neogen Dermalogy White Truffle Ampoule Drop Mist, 80 ml, Meglice za obraz za ženske, Osvežilno pršilo za obraz Neogen Dermalogy White Truffle bo prebudilo vašo kožo katerikoli del dneva in ji nudilo takojšnje olajšanje. Lastnosti: pomaga preprečiti izsušenost kože koži daje prožnost krepi strukturo kože kožo ohranja v ravnovesju osvežuje in osvetljuje Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka. Uporabljajte kadarkoli čez dan.
  • ACM Rosakalm dnevna krema za občutljivo kožo, ki je nagnjena k rdečici 40 ml
    ACM Rosakalm, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz ACM Rosakalm bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani pomirja draženje in rdečico Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • ACM Rosakalm čistilna micelarna voda za občutljivo kožo, nagnjeno k rdečici 250 ml
    ACM Rosakalm, 250 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda ACM Rosakalm zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto vlaži kožo ima osvežilne in pomirjajoče učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Ne spirajte.
  • Schwarzkopf Taft Power ekstra utrjevalni gel za lase 250 ml
    Schwarzkopf Taft Power, 250 ml, Stiling za ženske, Gel za lase Schwarzkopf Taft zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: močno utrdi zagotavlja pričesko, ki bo zdržala cel dan ne lepi las in se enostavno razčesava ustvarja popoln stajling Navodilo za uporabo: Majhno količino izdelka podrgnite po dlaneh in s prsti ustvarite želeno pričesko.
  • Neogen Dermalogy RE:P by Neogen Nutrinature Ultra Nourishing Cream ekstra hranilna krema 50 ml
    Neogen Dermalogy RE:P by Neogen Nutrinature Ultra Nourishing Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske
  • Neogen Dermalogy RE:P by Neogen Nutrinature All In One Multitem lepotna in vlažilna emulzija 3v1 100 ml
    Neogen Dermalogy RE:P by Neogen Nutrinature All In One Multitem, 100 ml, Serumi za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Neogen Dermalogy RE:P by Neogen Nutrinature All In One Multitem bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja hitro se vpija ščiti kožo pred prostimi radikali zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja obnavlja kožno bariero ohranja uravnotežen pH v koži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • HASK Monoi Coconut Oil pršilo brez spiranja za sijaj in mehkobo las 175 ml
    HASK Monoi Coconut Oil, 175 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Nega brez spiranja HASK Monoi Coconut Oil daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne nudi privlačen lesk deluje proti kodranju las predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase.
  • Elemis Pro-Collagen Marine Cream Ultra-Rich hranilna dnevna krema proti gubam 50 ml
    Elemis Pro-Collagen Marine Cream Ultra-Rich, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • The Different Company Sublime Balkiss parfumska voda polnilna za ženske 100 ml
    The Different Company Sublime Balkiss, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Parfumska voda The Different Company Sublime Balkiss je poklon naravni lepoti, ženskosti in eleganci. Odlično bo poudarila vaš naravni čar in sproščeno prefinjenost. cipresna dišava cvetlična dišava za čutno žensko za uporabo vsak dan
  • Cetaphil EM čistilna micelarna emulzija z dozirno črpalko 236 ml
    Cetaphil EM, 236 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Cetaphil EM pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože uporablja se lahko tudi na občutljivi koži prijetno osvežuje Sestava: brez milnih sestavin
  • Moschino Cheap & Chic dezodorant z razpršilcem za ženske 50 ml
    Moschino Cheap & Chic, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske
  • The Different Company Bergamote toaletna voda polnilna za ženske 100 ml
    The Different Company Bergamote, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Toaletna voda The Different Company Bergamote je izrazito možata dišava, ki vam bo povečala samozavest v kateremkoli delu dneva. aromatična dišava citrusna dišava za romantično žensko za uporabo vsak dan predvsem za toplo vreme
  • Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm globinsko čistilni balzam 100 g
    Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm, 100 g, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Elemis Pro-Collagen pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože Sestava: z blagim vonjem
  • Elemis Pro-Collagen Hydra-Gel Eye Masks maska za oči proti gubam 6 kos
    Elemis Pro-Collagen Hydra-Gel Eye Masks, 6 kos, Maske za oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Maska za predel okoli oči Elemis Pro-Collagen Hydra-Gel Eye Masks odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Maska izboljša kakovost kože okoli oči ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in zmanjšuje drobne gubice povečuje elastičnost kože intenzivno vlaži koži vrača trdnost in prožnost
  • Lalique Rêve d'Infini parfumska voda za ženske 100 ml
    Lalique Rêve d'Infini, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Lalique Rêve d'Infini bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava lesna dišava sadna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Mr & Mrs Fragrance Niki Oriental dišava za avto polnilna 1 kos
    Mr & Mrs Fragrance Niki Oriental, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto Mr & Mrs Fragrance Niki Oriental naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: začinjena aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Bobbi Brown Smokey Eye Mascara maskara za ekstremni volumen in intenzivno črno barvo odtenek 01 Black 6 ml
    Bobbi Brown Smokey Eye Mascara, 6 ml, maskare za ženske, Maskara Bobbi Brown Smokey Eye Mascara daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: zagotavlja poln volumen že z enim slojem podaljša dolžino trepalnic ima intenzivno barvo se ne razmaže ne lepi trepalnic ima dolgotrajen učinek hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Estée Lauder Azurée parfumska voda za ženske 50 ml
    Estée Lauder Azurée, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Estée Lauder Azurée je izraz optimizma in občutka popolne sreče. aromatična dišava z zeliščnimi toni za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Lancôme Hydra Zen dnevna vlažilna krema SPF 20 50 ml
    Lancôme Hydra Zen, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Lancôme Hydra Zen bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi pomirja draženje in rdečico hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte.
  • Shiseido Makeup Full Lash Serum serum za rast za trepalnice in obrvi 6 ml
    Shiseido Makeup Full Lash Serum, 6 ml, Nega in urejanje trepalnic za ženske, Vam narava ni podarila tako izrazitih trepalnic, kot bi si želeli? Serum Shiseido Makeup Full Lash Serum bo spodbudil njihovo rast in jih okrepil od korenin, tako da bodo pridobile dolžino in polnost. Rezultat bodo ne le podaljšane, temveč tudi nahranjene in na videz bolj zdrave trepalnice, ki bodo tudi manj izpadale. Poudari vaš pogled in lepoto vaših oči. Lastnosti: zagotavlja večjo gostoto podpira in pospešuje rast trepalnic neguje tudi obrvi enostaven in hiter nanos v udobju doma Navodilo za uporabo: Nanesite vzdolž linije zgornjih in spodnjih trepalnic. Preprečite neposreden stik z očmi.
  • Dr Irena Eris Cleanology mleko za odstranjevanje ličil za vse tipe kože 200 ml
    Dr Irena Eris Cleanology, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Dr Irena Eris Cleanology z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči ima pomirjajoče učinke vlaži kožo kožo hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Dr Irena Eris Cleanology dvokomponentni odstranjevalec ličil za predel okoli oči 100 ml
    Dr Irena Eris Cleanology, 100 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Dr Irena Eris Cleanology s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: vlaži in mehča kožo kožo pušča svežo preprečuje draženje kože ima pomirjajoče učinke Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje.
  • Dr Irena Eris Cleanology micelarna voda za vse tipe kože 200 ml
    Dr Irena Eris Cleanology, 200 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Dr Irena Eris Cleanology . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah preprečuje prekomerno sušenje kože ima osvežilne in pomirjajoče učinke neguje in obnavlja Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Inglot O₂M nadlak za nohte 11 ml
    Inglot O₂M, 11 ml, Laki za nohte za ženske, Lak za nohte Inglot O₂M vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: sijoča in polna barva zagotavlja visok sijaj ima dolgotrajen učinek ohranja zdrave in lepe nohte Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Shiseido Concentrate Facial Moisturizing Lotion vlažilna emulzija za obraz 100 ml
    Shiseido Concentrate Facial Moisturizing Lotion, 100 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Shiseido Concentrate Facial Moisturizing Lotion bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Remington PROluxe S9100 likalnik za lase 1 kos
    Remington PROluxe S9100, 1 kos, Elektronika za ženske, Likalnik za lase Remington PROluxe S9100 vedno zagotavlja popolno pričesko. Vaši lasje bodo lepo urejeni, prožni in sijoči. Lastnosti: možnost uravnavanja temperature keramični ploščici toplotno odporna podloga kabel z vrtljivim koncem funkcija samodejnega izklopa, ko likalnik ne deluje dlje časa Navodilo za uporabo: Pramen las vložite med ploščici in nežno stisnite ročaj likalnika. Z drsečim gibom potegnite likalnik vse do konic las. Postopek ponovite, dokler ne dosežete želene pričeske. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Barnängen Nutritive krema za prhanje za suho do zelo suho kožo 400 ml
    Barnängen Nutritive, 400 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Barnängen Nutritive je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Sestava: vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Renovality Original Series olje za lase Renohair 100 ml
    Renovality Original Series, 100 ml, Klasična olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Suho olje Renovality Original Series bo vašim lasem zagotovilo mehkobo, nežnost in sijaj. Lastnosti: izboljšuje strukturo las
  • Renovality Original Series hialuronski serum 50 ml
    Renovality Original Series, 50 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Renovality Original Series bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje pomaga odstranjevati znake staranja kože pomaga gladiti gubice in drobne linije koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno.
  • Barnängen Caring losjon za telo za normalno in suho kožo 400 ml
    Barnängen Caring, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Barnängen Caring vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: učinkovito obnavlja kožo intenzivno hrani in mehča dermatološko testirano krepi zaščitno bariero popravlja suho kožo koži zagotavlja udobje in vitalnost Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Barnängen Midsommar Glow gel za prhanje in kopanje 400 ml
    Barnängen Midsommar Glow, 400 ml, Peneče kopeli za ženske, Gel za prhanje je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh