Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske z webshopa Notino

24261
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Wella Professionals Eimi Texture Touch stiling ilovica za lase z mat učinkom 75 ml
    Wella Professionals Eimi Texture Touch, 75 ml, Gline za modeliranje za lase za ženske, Stiling pripravek Wella Professionals Eimi Texture Touch bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: naravno utrjuje mat učinek ne obremenjuje las Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in uredite po potrebi.
  • Wella Professionals Eimi Perfect Me lahko mleko za popoln videz las 100 ml
    Wella Professionals Eimi Perfect Me, 100 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las Wella Professionals Eimi Perfect Me zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las gladi lasna vlakna lase pušča mehke in nežne na dotik Navodilo za uporabo: Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase.
  • Wella Professionals Eimi Just Brilliant balzam za sijaj in mehkobo las 75 ml
    Wella Professionals Eimi Just Brilliant, 75 ml, Pomade za lase za ženske, Stiling pripravek Wella Professionals Eimi Just Brilliant bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: s srednjim utrjevanjem poenostavlja oblikovanje zagotavlja zdrav lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
  • Wella Professionals Eimi Shape Control penasti utrjevalec za lase za fiksacijo in obliko level 4 300 ml
    Wella Professionals Eimi Shape Control, 300 ml, Utrjevalci in pršila za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek Wella Professionals Eimi Shape Control daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete utrdi pričesko hitro in enostavno oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase. Uredite po svojih željah.
  • Wella Professionals Eimi Flowing Form balzam za glajenje za valovite lase 100 ml
    Wella Professionals Eimi Flowing Form, 100 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Stiling pripravek Wella Professionals Eimi Flowing Form bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las gladi lasna vlakna poenostavlja oblikovanje Navodilo za uporabo: Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase.
  • Wella Professionals Eimi Sugar Lift sladkorno pršilo za volumen in sijaj 150 ml
    Wella Professionals Eimi Sugar Lift, 150 ml, Sijaji za lase za ženske, Stiling pripravek Wella Professionals Eimi Sugar Lift bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk lasem daje vitalnost in sijaj utrdi pričesko Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite.
  • Wella Professionals Eimi Shape Shift modelirna guma za lase 150 ml
    Wella Professionals Eimi Shape Shift, 150 ml, Kreme za lase za ženske, Stiling pripravek Wella Professionals Eimi Shape Shift bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: ustvarja popoln stajling za vsakodnevno oblikovanje las za ustvarjanje ustvarjalnih pričesk Navodilo za uporabo: Majhno količino izdelka podrgnite po dlaneh in s prsti ustvarite želeno pričesko.
  • Wella Professionals Eimi Ocean Spritz slano pršilo za učinek kot s plaže 150 ml
    Wella Professionals Eimi Ocean Spritz, 150 ml, Slana pršila za lase za ženske, Plažno pršilo Wella Professionals Eimi Ocean Spritz vašim lasem zagotavlja brezbrižen videz kot na morju. Lastnosti: ustvarja vsakdanje razmršen videz učinek plažnih kodrov zaščita pred UV-sevanjem Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno na suhe ali vlažne lase.
  • Eucerin AtopiControl krema za roke za suho do atopično kožo z izvlečkom ovsa 75 ml
    Eucerin AtopiControl, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Eucerin AtopiControl . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: ščiti kožo preprečuje suho kožo Vlaži in hrani kožo Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Bioderma Sensibio H2O micelarna voda za občutljivo kožo z dozirno pumpico 500 ml
    Bioderma Sensibio H2O, 500 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Bioderma Sensibio H2O. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: čisti pore v globino preprečuje prekomerno sušenje kože odstranjuje tudi odporna ličila ima osvežilne in pomirjajoče učinke uporablja se lahko tudi na občutljivi koži neguje in obnavlja uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Avon Advance Techniques Absolute Nourishment hranilni balzam z maroškim arganovim oljem 250 ml
    Avon Advance Techniques Absolute Nourishment, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Avon Advance Techniques Absolute Nourishment zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje podaljšuje trajanje barve Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Revlon Professional Revlonissimo Color Care šampon in balzam 2 v 1 za bakrene tone las brez sulfatov 275 ml
    Revlon Professional Revlonissimo Color Care, 275 ml, Šampon in balzam 2 v 1 za ženske, Šampon in balzam 2 v 1 Revlon Professional Revlonissimo vašim lasem nudi hitro in učinkovito nego v enem pripravku. Lastnosti: temeljito umiva lase in hkrati poenostavlja njihovo česanje podaljšuje trajanje barve krepi barvo las lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanašajte na vlažne lase. Spenite, rahlo masirajte lasišče in nato sperite.
  • Revlon Professional Revlonissimo Color Care šampon in balzam 2 v 1 za lase s prameni in bele lase brez sulfatov 275 ml
    Revlon Professional Revlonissimo Color Care, 275 ml, Šampon in balzam 2 v 1 za ženske, Šampon in balzam 2 v 1 Revlon Professional Revlonissimo Color Care vašim lasem nudi hitro in učinkovito nego v enem pripravku. Lastnosti: temeljito umiva lase in hkrati poenostavlja njihovo česanje krepi barvo las podaljšuje trajanje barve lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanašajte na vlažne lase. Spenite, rahlo masirajte lasišče in nato sperite.
  • Eucerin UreaRepair PLUS krema za noge za zelo suho kožo 10% Urea 100 ml
    Eucerin UreaRepair PLUS, 100 ml, kreme za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Eucerin UreaRepair PLUS odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: vlaži kožo popolno mehča in hrani celi razpokano kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte. Ne spirajte.
  • Eucerin UreaRepair PLUS krema za telo za suho kožo 5% Urea 450 ml
    Eucerin UreaRepair PLUS, 450 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Eucerin UreaRepair PLUS, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo koži vrača udobje in vitalnost obnavlja kožo zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži mehča in pomaga do svilnato gladke kože Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Kérastase Specifique Aminexil Cure Anti-Chute Intensive intenzivni tretma proti izpadanju las 10 x 6 ml
    Kérastase Specifique Aminexil Cure Anti-Chute Intensive, 10 x 6 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Kérastase Specifique Aminexil Cure Anti-Chute Intensive daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: aktivira lasne korenine povečuje gostoto in moč las kakovostno izboljša strukturo las odpravlja lomljenje las lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Revlon Professional Revlonissimo Color Care šampon in balzam 2 v 1 za rdeče odtenke las brez sulfatov 275 ml
    Revlon Professional Revlonissimo Color Care, 275 ml, Šampon in balzam 2 v 1 za ženske, Šampon in balzam 2 v 1 Revlon Professional Revlonissimo Color Care vašim lasem nudi hitro in učinkovito nego v enem pripravku. Lastnosti: temeljito umiva lase in hkrati poenostavlja njihovo česanje podaljšuje trajanje barve krepi barvo las lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanašajte na vlažne lase. Spenite, rahlo masirajte lasišče in nato sperite.
  • Eucerin UreaRepair PLUS losjon za telo za zelo suho kožo 5% Urea 400 ml
    Eucerin UreaRepair PLUS, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Eucerin UreaRepair PLUS bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo intenzivno hrani in mehča Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Mancera Wild Candy parfumska voda uniseks 120 ml
    Mancera Wild Candy, 120 ml, Parfumske vode uniseks, Odkrijte dišavo, ki je ni možno nikamor uvrstiti, kljub temu pa mojstrsko poudari osebnost svojega nosilca. Uniseks parfumska voda Mancera Wild Candy je prava dišava, ki vaši izvirnosti omogoči, da pride do izraza. gurmanska dišava orientalska dišava uniseks – za moške in za ženske topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Eveline Cosmetics Gold Lift Expert luksuzna krema za oči in veke z 24-karatnim zlatom (SPF 8) 15 ml
    Eveline Cosmetics Gold Lift Expert, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Eveline Cosmetics Gold Lift Expert se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: osvežuje in gladi območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči gladi linije in drobne gubice koža je napeta in zglajena koži daje prožnost Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Vichy Dercos Densi Solutions šampon za zgostitev 250 ml
    Vichy Dercos Densi Solutions, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Vichy Dercos Densi Solutions učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Lumene VALO Glow Boost posvetlitvena hranilna voda za obraz s hialuronsko kislino 30 ml
    Lumene VALO Glow Boost, 30 ml, Vode za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Lumene VALO Glow Boost bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Lumene VALO Arctic Berry posvetlitveno in vlažilno olje 30 ml
    Lumene VALO Arctic Berry, 30 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Lumene VALO Arctic Berry bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Semilac UV Hybrid Black & White gel lak za nohte odtenek 091 Glitter Milk 7 ml
    Semilac UV Hybrid Black & White, 7 ml, Modeliranje nohtov za ženske, Lak za nohte Semilac UV Hybrid Black & White vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek ima učinek manikure z gelom bori se proti lomljenju in cepljenju nohtov udobno se nanaša Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Dolce&Gabbana Light Blue Eau Intense parfumska voda za ženske 100 ml
    Dolce&Gabbana Light Blue Eau Intense, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si osvežitev na vroč poletni ali katerikoli drugi dan. Ženska parfumska voda Dolce&Gabbana Light Blue Eau Intense vas bo odela v dišavo, polno citrusnih tonov, ki vas bodo napolnili z energijo in prebudili vaše čute. citrusna dišava za sodobno žensko 21. stoletja sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Nivea Micellar Shampoo osvežujoči micelarni šampon 400 ml
    Nivea Micellar Shampoo, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Nivea Micellar Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži Sestava: ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • La Roche-Posay Pure Vitamin C dnevna in nočna krema proti gubam za normalno do mešano kožo 40 ml
    La Roche-Posay Pure Vitamin C, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek La Roche-Posay Pure Vitamin C bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto izenačuje ton kože odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje pomirja draženje in rdečico Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • BaByliss PRO Dryers Bambino 5510E sušilec za lase (5510E) kos
    BaByliss PRO Dryers Bambino 5510E, 1 kos, Sušilci za lase za ženske
  • Garnier Fructis Goodbye Damage šampon za okrepitev las za poškodovane lase 250 ml
    Garnier Fructis Goodbye Damage, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Garnier Fructis Goodbye Damage učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna obnavlja in hrani lase lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Police Passion toaletna voda za ženske 100 ml
    Police Passion, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Zapeljevanje je igra in privlačna dišava je žensko orožje, s katerim boste vedno v prednosti. Toaletna voda Police Passion vas bo ovila v čutno prefinjeno dišavo, kadarkoli boste hoteli zažareti. cvetlična dišava sadna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • L’Oréal Paris Elnett Satin lak za lase za sijaj 75 ml
    L’Oréal Paris Elnett Satin, 75 ml, Sijaji za lase za ženske, Lak za lase L’Oréal Paris Elnett Satin bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: močno utrjevanje ne lepi las in daje pričeski naraven videz lasem daje vitalnost in sijaj pripravek je prijazen do las ščiti pred UV-sevanjem Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Brazil Keratin Hair Repair Therapy serum za razcepljene konice 100 ml
    Brazil Keratin Hair Repair Therapy, 100 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Brazil Keratin Hair Repair Therapy daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: preprečuje cepljenje konic odpravlja lomljenje las Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Brazil Keratin Macadamia & Wheat Germ Oil olje za lase in telo 100 ml
    Brazil Keratin Macadamia & Wheat Germ Oil, 100 ml, Klasična olja za lase za ženske, Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Sebastian Professional Texturizer gel za prožnost in volumen 150 ml
    Sebastian Professional Texturizer, 150 ml, Geli za lase za ženske, Gel za lase Sebastian Professional Texturizer zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: naravno utrjuje zagotavlja pričesko, ki bo zdržala cel dan ne obremenjuje las ustvarja popoln stajling Navodilo za uporabo: nanesite na lase in ustvarite želeni stajling.
  • Roger & Gallet Fleur de Figuier osvežilna voda za ženske 100 ml
    Roger & Gallet Fleur de Figuier, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Ne skrivajte strastne plati svoje osebnosti. Ženska toaletna voda Roger & Gallet Fleur de Figuier je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Uglasila bo čutno noto vas in vse okoli vas. sadna dišava sladka dišava citrusna dišava za temperamentne ženske, polne energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Roger & Gallet Fleur de Figuier trdo milo 100 g
    Roger & Gallet Fleur de Figuier, 100 g, Trda mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Roger & Gallet Fleur de Figuier je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: nežno čisti kožo prijetno diši Hrani in vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Green Pharmacy Hair Care Calendula šampon za normalne in mastne lase 350 ml
    Green Pharmacy Hair Care Calendula, 350 ml, Šamponi za ženske, Šampon Green Pharmacy Hair Care Calendula učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase pušča mehke intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Rilastil Aqua vlažilna krema za obraz SPF 15 50 ml
    Rilastil Aqua, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Rilastil Aqua bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: pomlajuje kožo in ji daje energijo koži daje svežost in svetlost intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Matrix High Amplify šampon za volumen 300 ml
    Matrix High Amplify, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Matrix High Amplify učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen krepi lasna vlakna Sestava: ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Green Pharmacy Hair Care Red Peppers olje repinca za spodbujanje rasti las 100 ml
    Green Pharmacy Hair Care Red Peppers, 100 ml, Klasična olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Klasično olje za lase Green Pharmacy Hair Care Red Peppers jim daje mehkobo, nežnost in sijaj. Lastnosti: lasem nudi čvrstost in prožnost popravlja poškodovano strukturo las lase izrazito obnavlja in ščiti lase globinsko hrani
  • Matrix Color Obsessed šampon za barvane lase 300 ml
    Matrix Color Obsessed, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Matrix Color Obsessed učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: podaljšuje obstojnost barve las krepi lasna vlakna umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Matrix High Amplify stiling pršilo za volumen od korenin 250 ml
    Matrix High Amplify, 250 ml, Pršilo za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek Matrix High Amplify daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: zagotavlja volumen od korenin dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete utrdi pričesko hitro in enostavno oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah. Nanesite na suhe lase. Uredite po svojih željah.
  • Rilastil Hydrotenseur vlažilna krema za obraz proti gubam 50 ml
    Rilastil Hydrotenseur, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Rilastil Hydrotenseur bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Montale Aoud Sense parfumska voda uniseks 100 ml
    Montale Aoud Sense, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Sveža, hkrati pa skrivnostna. Sodobna, hkrati pa brezčasna. To je uniseks parfumska voda Montale Aoud Sense , katere dišavna sestava je primerna tako za ženske kot tudi za moške. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Barnängen Berry Boost gel za prhanje in kopanje 400 ml
    Barnängen Berry Boost, 400 ml, Peneče kopeli za ženske, Gel za prhanje Barnängen Berry Boost je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko hrani in neguje kožo pri umivanju ustvarja bogato peno prijetno diši dermatološko testirano Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Barnängen Oil Intense nežna krema za prhanje za suho do zelo suho kožo 400 ml
    Barnängen Oil Intense, 400 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Barnängen Oil Intense je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Nivea Cherry Blossom & Jojoba Oil souffle za telo 200 ml
    Nivea Cherry Blossom & Jojoba Oil, 200 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Nivea Cherry Blossom & Jojoba Oil , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: koži daje žametno mehkobo dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi globinsko vlaži kožo koži vrača udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Nivea Coconut & Monoi Oil souffle za telo 200 ml
    Nivea Coconut & Monoi Oil, 200 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Nivea Coconut & Monoi Oil , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi mehča in pomaga do svilnato gladke kože globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Chanson d'Eau Original dezodorant v razpršilu za ženske 75 ml
    Chanson d'Eau Original, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Chanson d'Eau Original sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Londa Professional Color Radiance maska za barvane lase 200 ml
    Londa Professional Color Radiance, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Londa Professional Color Radiance predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las podaljšuje trajanje barve Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Nioxin System 2 Scalp Therapy Revitalising Conditioner revitalizacijski balzam za redke lase 1000 ml
    Nioxin System 2 Scalp Therapy Revitalising Conditioner, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Nioxin System 2 zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje lasem daje volumen in prožnost preprečuje lomljenje las izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite lase. Nanesite na lasišče in lase, od korenin do konic. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Dermacol Gold podlaga proti gubam 20 ml
    Dermacol Gold, 20 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Dermacol Gold popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: gladi gubice osvetljuje povečuje odpornost ličenja preprečuje razmazanje ličil izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Bond No. 9 Midtown The Scent of Peace parfumska voda za ženske 100 ml
    Bond No. 9 Midtown The Scent of Peace, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Bond No. 9 Midtown The Scent of Peace bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava sadna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Max Factor Masterpiece maskara za volumen odtenek Rich Black 4.5 ml
    Max Factor Masterpiece, 4.5 ml, maskare za ženske, Maskara Max Factor Masterpiece daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: poudari obliko oči posamezno loči vsako trepalnico čudovito zavije trepalnice zagotavlja poln volumen že z enim slojem ne lepi trepalnic se ne razmaže Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Max Factor Masterpiece maskara za volumen vodoodporna odtenek Black 4.5 ml
    Max Factor Masterpiece, 4.5 ml, maskare za ženske, Maskara Max Factor Masterpiece daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: neguje trepalnice in jih utrjuje poudari obliko oči hitro in enostavno nanašanje se ne razmaže Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Chilly Intima Extra gel za intimno higieno s pH 3,5 200 ml
    Chilly Intima Extra, 200 ml, Intimna higiena za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Chilly Intima Extra nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja ne draži preprečuje kopičenje bakterij zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Uriage Bariéderm-CICA Cleansing Gel with Copper-Zinc pomirjevalni čistilni gel za razpokano kožo 200 ml
    Uriage Bariéderm-CICA Cleansing Gel with Copper-Zinc, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Uriage Bariéderm-CICA Cleansing Gel with Copper-Zinc. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo pri umivanju ustvarja bogato peno pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • L’Oréal Paris Lash Paradise maskara za podaljšanje za ekstra volumen Black 6,4 ml
    L’Oréal Paris Lash Paradise, 6,4 ml, maskare za ženske, Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic hitro in enostavno nanašanje zagotavlja poln volumen že z enim slojem Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Académie Scientifique de Beauté Pure čistilna maska za obraz 50 ml
    Académie Scientifique de Beauté Pure, 50 ml, Čistilne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Académie Scientifique de Beauté Pure bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice sprošča umazanijo v porah in jih oži kožo čisti v globino učinkovito čisti pore Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care nadomestne britvice 3 kos
    Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care, 3 kos, Nadomestne britvice za ženske, Z brivnikom ne dosegate enako natančnih rezultatov kot prej? Čas je, da zamenjate rezilo. Nadomestne britvice Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care in njihova redna menjava so jamstvo za gladko obrit obraz, ki bo enak, kot če bi ga obrili z novim brivnikom. Lastnosti: britvice zagotavljajo gladko britje gel za britje ni potreben – dovolj je uporaba vode prožno se prilagodi vsaki krivini Navodilo za uporabo: Brivnik namočite, da se ustvari lahka pena.
  • Wilkinson Sword Essentials 2 brivniki za enkratno uporabo za ženske 5 kos
    Wilkinson Sword Essentials 2, 5 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Wilkinson Sword Essentials 2 je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: strojček je opremljen z vlažilnim trakom zagotavlja temeljito britje in natančne rezultate brije hitro in preprosto Navodilo za uporabo: Uporabite brivsko peno ali kremo in nato obrijte kožo z dolgimi rahlimi potegi.
  • Gosh Defining Brow Gel gel za obrvi odtenek 001 Transparent 8 ml
    Gosh Defining Brow Gel, 8 ml, Maskare in geli za obrvi za ženske, Izdelek Gosh Defining Brow Gel bo poudaril vaš videz in lepoto oči. Lastnosti: pomaga oblikovati, poudariti in utrditi obrvi velika prosojnost poudari naravno barvo obrvi pomaga natančno in preprosto utrditi umetne trepalnice deluje naravno Navodilo za uporabo: S pomočjo krtačke razčešite naravno linijo obrvi in trepalnic. Pripravek lahko uporabite na ličilih in brez predhodnega ličenja.
  • BaByliss PRO Curling Iron Ionic 3D Waver 2369TTE kodralnik za trojne kodre za lase BAB2369TTE
    BaByliss PRO Curling Iron Ionic 3D Waver 2369TTE, Kodralniki za lase za ženske, Kodralnik za lase BaByliss PRO Curling Iron Ionic 3D Waver 2369TTE oblikuje vihrave kodre in doda vašim lasem popolno obliko v le nekaj minutah. Lastnosti: funkcija ionizacije lase navije fino in brez lomljenja hitro segrevanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Helena Rubinstein Lash Queen Fatal Blacks Waterproof maskara za volumen vodoodporna odtenek 01 Magnetic Black 7.2 ml
    Helena Rubinstein Lash Queen Fatal Blacks Waterproof, 7.2 ml, maskare za ženske, Maskara Helena Rubinstein Lash Queen Fatal Blacks Waterproof daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic se ne razmaže ima intenzivno barvo čudovito zavije trepalnice ima dolgotrajen učinek hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • BaByliss Braun Satin Hair 7 HD 785 sušilec za lase 1 kos
    BaByliss Braun Satin Hair 7 HD 785, 1 kos, Elektronika za ženske, Sušilec za lase BaByliss Braun Satin Hair 7 HD 785 zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske. Lastnosti: nežno posuši lase možnost uravnavanja temperature možnost uravnavanja hitrosti funkcija ionizacije funkcija hladnega zraka za utrditev pričeske snemljiva zadnja mrežica za enostavnejše čiščenje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Biolage Essentials ScalpSync šampon proti prhljaju 250 ml
    Biolage Essentials ScalpSync, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Biolage Essentials ScalpSync učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj daje lesk in volumen lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Blistex MedPlus hladilni balzam za izsušene in razpokane ustnice SPF 15 7 ml
    Blistex MedPlus, 7 ml, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Blistex MedPlus je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani popravlja razpokane ustnice ima rahel hladilni učinek suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje ščiti pred sončnim sevanjem Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Blistex Lip Relief Cream balzam za suhe in razpokane ustnice SPF 10 6 ml
    Blistex Lip Relief Cream, 6 ml, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Blistex Lip Relief Cream je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani popravlja razpokane ustnice suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje ščiti pred sončnim sevanjem Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Biolage Essentials ScalpSync tonik proti izpadanju las 10x6 ml
    Biolage Essentials ScalpSync, 10x6 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Biolage Essentials ScalpSync daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: ima regeneracijske učinke aktivira lasne korenine kakovostno izboljša strukturo las lasem nudi hidratacijo in hranila Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Collistar Special Perfect Body Talasso Shower Cream hranilna in revitalizacijska krema za prhanje z morskimi izvlečki in eteričnimi olji 250 ml
    Collistar Special Perfect Body Talasso Shower Cream, 250 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Collistar Special Perfect Body Talasso Shower Cream je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Eveline Cosmetics Total Action krema za roke in nohte 8 v 1 75 ml
    Eveline Cosmetics Total Action, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Eveline Cosmetics Total Action . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka obnavlja blaži znake staranja kože preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Eveline Cosmetics Art Scenic tekoče črtalo za oči odtenek Deep Black 6 ml
    Eveline Cosmetics Art Scenic, 6 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Eveline Cosmetics Art Scenic poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: izriše natančno linijo ustvarja močno in šibko linijo ustvarja privlačen dramatičen videz črte so odporne proti drgnjenju polna in intenzivna barva Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Darphin Hydraskin Intensive Skin-Hydrating Serum vlažilni serum 30 ml
    Darphin Hydraskin Intensive Skin-Hydrating Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Darphin Hydraskin Intensive Skin-Hydrating Serum bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani obnavlja prožnost kože obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • Rodial Bee Venom Eye Cream krema za predel okoli oči s čebeljim strupom 25 ml
    Rodial Bee Venom Eye Cream, 25 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi koži daje prožnost Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Collistar Special Perfect Body Anti-Age Talasso-Scrub regeneracijska piling sol proti staranju kože 700 g
    Collistar Special Perfect Body Anti-Age Talasso-Scrub, 700 g, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Collistar Special Perfect Body Anti-Age Talasso-Scrub bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice odlično mehča revitalizira kožo Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Montale Intense Pepper parfumska voda uniseks 100 ml
    Montale Intense Pepper, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Montale Intense Pepper je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. orientalska dišava začimbna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Mancera Wild Rose Aoud parfumska voda uniseks 120 ml
    Mancera Wild Rose Aoud, 120 ml, Parfumske vode uniseks, Se odpravljate na zmenek, zabavo ali srečanje s prijatelji? Uniseks parfumska voda Mancera Wild Rose Aoud bo prišla prav vedno, kadar želite zasijati. Odkrijte tudi vi dišavo, ki bo popolnoma dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava lesna dišava uniseks – za moške in za ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Vaseline Hand Care krema za roke in nohte 200 ml
    Vaseline Hand Care, 200 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Vaseline Hand Care . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: preprečuje suho kožo obnavlja hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Boucheron Quatre parfumska voda za ženske 100 ml
    Boucheron Quatre, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Novo odvisnost, ki je ne boste želeli opustiti, predstavlja parfumska voda za ženske Boucheron Quatre . Očarala vas bo že s prvimi vonjavami, vsak naslednji dan pa vas bo prepričala, da si svoje mesto na vaši toaletni mizici vsekakor zasluži. cvetlična dišava sadna dišava lesna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Mauboussin Elixir Pour Elle parfumska voda za ženske 100 ml
    Mauboussin Elixir Pour Elle, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda Mauboussin Elixir Pour Elle . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. sladka dišava orientalska dišava poudari čutnost vsake ženske topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Dermalogica Daily Skin Health Set Active Moist lahki vlažilni fluid brez olja 100 ml
    Dermalogica Daily Skin Health Set Active Moist, 100 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Dermalogica Daily Skin Health Set Active Moist bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in poživlja koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive regeneracijska nega za šibke, obremenjene lase 200 ml
    Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna neguje dolžine oslabelih las lasje so mehki na dotik lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair regeneracijska nega za suhe in poškodovane lase 200 ml
    Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna obnavlja strukturo las lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Gosh Ultra Thin natančni svinčnik za obrvi s krtačko odtenek 002 Greybrown 0,35 g
    Gosh Ultra Thin, 0,35 g, črtala za obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi Gosh Ultra Thin vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto obarva premalo izrazite obrvi takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi vključno s praktično krtačko Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte na obrvi s pomočjo nanašalne krtačke od sredine obraza navzven.
  • Gosh Chameleon ultra lahka podlaga odtenek 002 Light 30 ml
    Gosh Chameleon, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Gosh Chameleon bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: prilagodi se barvi kože osvetljuje kožo enostavno nanašanje vlaži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Tekoči puder nanesite na vse osnovne točke obraza, čelo, lica in brado.
  • Gosh Just Click It! maskara za ekstra volumen odtenek 001 Extreme Black 10 ml
    Gosh Just Click It!, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Gosh Just Click It! daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima intenzivno barvo zagotavlja poln volumen že z enim slojem ima dolgotrajen učinek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair regeneracijski balzam brez spiranja za suhe in poškodovane lase 200 ml
    Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair, 200 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lase regenerira vlaži in hrani lase neguje dolžine oslabelih las po uporabi so lasje nežni in svileni Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte.
  • Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle balzam brez spiranja za razcepljene konice 200 ml
    Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle, 200 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: neguje dolžine oslabelih las krepi lasna vlakna lase regenerira ščiti lase pred poškodbami Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte in oblikujte po želji.
  • Babaria Hyaluronic Acid vlažilna krema za obraz 50 ml
    Babaria Hyaluronic Acid, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Babaria Hyaluronic Acid vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži koži vrača mladosten videz kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Schwarzkopf Gliss Color Perfector zaščitni balzam za barvane lase 200 ml
    Schwarzkopf Gliss Color Perfector, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Schwarzkopf Gliss Color Perfector zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: krepi barvo las zapira lasno površino in jo dela bolj odporno zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive hranilni balzam z oljem 200 ml
    Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje popravlja mehanske in kemične poškodbe zapira lasno površino in jo dela bolj odporno lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Vichy Dercos Anti-Dandruff šampon proti prhljaju za normalne in mastne lase 390 ml
    Vichy Dercos Anti-Dandruff, 390 ml, Šamponi za ženske, Šampon Vichy Dercos Anti-Dandruff učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: odstranjuje prhljaj umiva lase in čisti lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Lierac Hydragenist oksigenacijski vlažilni serum proti prvim znakom staranja kože 30 ml
    Lierac Hydragenist, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Lierac Hydragenist bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije učinkovito vlaži in nahrani koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Estée Lauder Cinnabar parfumska voda za ženske 50 ml
    Estée Lauder Cinnabar, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Estée Lauder Cinnabar je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. začimbna dišava orientalska dišava za temperamentne ženske, polne energije topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Lierac Hydragenist oksigenacijska vlažilna krema-gel proti staranju za normalno do mešano kožo 50 ml
    Lierac Hydragenist, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Lierac Hydragenist bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje preprečuje neželen sijaj Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Uriage Hygiène Thermal Micellar Water - Combination to Oily Skin micelarna čistilna voda za mastno in mešano kožo 250 ml
    Uriage Hygiène Thermal Micellar Water - Combination to Oily Skin, 250 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Uriage Hygiène Thermal Micellar Water - Combination to Oily Skin. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma preprečuje prekomerno sušenje kože uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • SVR Topialyse krema za roke za suho do atopično kožo 50 ml
    SVR Topialyse, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema SVR Topialyse . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: obnavlja ščiti pred neugodnimi vplivi okolja koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh