Največja modna platforma v Sloveniji

Polo majice za ženske

745
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Polo Tommy Hilfiger ženski, mornarsko modra barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj slim fit.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Polo Tommy Jeans ženski, črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen polo Polo Ralph Lauren mornarsko modra barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Vezen logotip.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Polo United Colors of Benetton ženski, črna barva
    - Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Mehak ovratnik in kratko zapenjanje na gumbe.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Polo Levi's ženski, črna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Mehak ovratnik in kratko zapenjanje na gumbe.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen polo PLEIN SPORT roza barva
    - Kroj regular.- Mehak ovratnik in kratko zapenjanje na gumbe.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Polo Lauren Ralph Lauren ženski, bež barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Polo Tommy Hilfiger ženski, rdeča barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Okrasen rob.- Dolžina spredaj: 64 cm.- Dolžina zadaj: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Polo Tommy Hilfiger ženski, mornarsko modra barva
    - Model je delno izdelan iz bambusovih vlaken, za izdelavo katerih se uporabljajo rastline iz gozdov s certifikatom FSC®. Metoda proizvodnje tega vlakna zmanjša porabo vode in kemikalij ter jih ponovno uporabi v naslednjem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratko zapiranje na gumbe.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Polo Dkny ženski, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Mehak ovratnik in kratko zapenjanje na gumbe.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Polo Tommy Hilfiger ženski
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Mehak ovratnik in kratko zapenjanje na gumbe.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Polo Barbour ženski, mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Mehak ovratnik in kratko zapenjanje na gumbe.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Polo Fila ženski, roza barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model z ovratnikom.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Polo Pinko ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Material s teksturo.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Polo Guess ženski, roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Mehak ovratnik in kratko zapenjanje na pritiskače.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Polo Tommy Jeans ženski, vijolična barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Mehak ovratnik in kratko zapenjanje na gumbe.- Tanka, elastična pletenina.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen polo Kaotiko bela barva
    - Kroj oversize.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen polo Karl Lagerfeld bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen polo Miss Sixty črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Mehak ovratnik in kratko zapenjanje na gumbe.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Polo iz svilene mešanice Calvin Klein rumena barva
    - Kroj regular.- Mehak ovratnik in kratko zapenjanje na gumbe.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Polo Tommy Hilfiger ženski, črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj slim fit.- Mehak ovratnik in kratko zapenjanje na gumbe.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Lanena polo majica BOSS roza barva
    - Ohlapen model.- Model z ovratnikom.- Gladka pletenina.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Polo Theory ženski, črna barva
    - Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Rebrasta pletenina.- Mehak ovratnik in kratko zapenjanje na gumbe.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Polo Tommy Hilfiger ženski, zelena barva
    - Materiali, uporabljeni za izdelavo tega izdelka, so pridobili certifikat FSC (Forest Stewardship Council) neprofitne organizacije, ki se ukvarja s spodbujanjem ekološkega in trajnostnega gozdarstva.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model z ovratnikom.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model je izdelan iz elastičnega materiala.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Body Morgan TONUS ženski, bež barva, TONUS
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Nastavljivo zapenjanje.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • GERRY WEBER Majica roza
    Material: Bombaž; Izrez: Polo ovratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • TOMMY HILFIGER Majica mornarska / svetlo modra / rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Izpostavljen trak za gumb, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Stranska reža, Trak na vratu; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Izrez: Polo ovratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Vezenje; Dodatki: Oznaka-nalepke, Mehek grip, Piqué; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • AÉROPOSTALE Majica črna
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Rebrno-pletena obroba, Stranska reža; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Izrez: Polo ovratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Mehek grip, Piqué; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • TOMMY HILFIGER Majica mornarska / rdeča / bela
    Dizajn: Raven rob; Material: Lyocel; Izrez: Polo ovratnik; Vzorec: Črtast; Podrobnosti: Vezenje; Dodatki: Oznaka-nalepke; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Marc O'Polo Majica temno modra
    Dizajn: Žep na prsih; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Jersey; Izrez: Polo ovratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • TOMMY HILFIGER Majica nočno modra / ognjeno rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Rebrno-pletena obroba; Material: Lyocel; Izrez: Polo ovratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Vezenje; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Piqué; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • GANT Majica svetlo modra / rdeča / off-bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Plaketa, Trak na vratu; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Izrez: Polo ovratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Vezenje; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Piqué; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • TOMMY HILFIGER Majica '1985' marine / kraljevo modra / temno rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Plaketa; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Jersey; Izrez: Polo ovratnik; Vzorec: Črtast; Podrobnosti: Vezenje; Dodatki: All-Over-Muster, Oznaka-nalepke, Mehek grip; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Lauren Ralph Lauren t-shirt
    - Raven kroj.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Tanka, elastična pletenina.- Našitek z logom znamke.- Dolžina: 63,5 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Polo Polo Ralph Lauren ženski, roza barva
    - Kroj slim fit.- Kratek rokav.- Model z ovratnikom.- Gladka pletenina.- Kratko zapiranje na gumbe.- Daljši zadnji del.- Dolžina spredaj: 62 cm.- Dolžina zadaj: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen polo Gant mornarsko modra barva
    - Kroj regular.- Kratek rokav.- Model z ovratnikom.- Daljši zadnji del.- Kratko zapiranje na gumbe.- Dolžina zadaj: 60 cm.- Dolžina spredaj: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Polo Tommy Hilfiger ženski, rdeča barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Polo Tommy Hilfiger ženski, rdeča barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Kroj slim.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Polo Tommy Hilfiger ženski, mornarsko modra barva
    - Lyocell je lesno celulozno vlakno, ki je proizvedeno v trajnostnem proizvodnem procesu brez uporabe strupenih snovi.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model z ovratnikom.- Okrasen, koničast izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina spredaj: 64 cm.- Dolžina zadaj: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Marc O'Polo DENIM Majica čokolada
    Dizajn: Širok izrez rokavov; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Jersey; Izrez: Polo ovratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Brez rokavov; Dolžina: Normalna dolžina
  • GANT Majica bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Rebrno-pletena obroba; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Izrez: Polo ovratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Vezenje; Dodatki: Oznaka-nalepke, Mehek grip, Piqué; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • GANT Majica roza
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Rebrno-pletena obroba; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Izrez: Polo ovratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Vezenje; Dodatki: Oznaka-nalepke, Mehek grip, Piqué; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Polo Fila Looknow ženski, bež barva, FAW0743
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Mehak ovratnik in kratko zapenjanje na pritiskače.- Model je izdelan iz rebraste tkanine.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Polo Tommy Hilfiger ženski, rdeča barva, WW0WW42749
    - Kroj slim fit.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Mehak ovratnik in kratko zapenjanje na gumbe.- Vezen logotip.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen polo Fila Lusaka bež barva, FAW0753
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Polo Polo Ralph Lauren ženski, 211936221
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj regular.- Model z ovratnikom.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • GERRY WEBER Majica neonsko roza
    Dizajn: Zavihan ovratnik; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Jersey; Izrez: Polo ovratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Sam 73 Hydra Polo majica Črna
    Hydra Polo majica - Sam 73 - Črna. Polo majice
  • Under Armour Playoff Polo majica Modra
    Playoff Polo majica - Under Armour - Modra. Polo majice
  • Under Armour Playoff Polo majica Roza
    Playoff Polo majica - Under Armour - Roza. Polo majice
  • Orsay Polo majica Oranžna
    Polo majica - Orsay - Oranžna. Polo majice
  • Under Armour Playoff Polo majica Modra
    Playoff Polo majica - Under Armour - Modra. Polo majice
  • Under Armour UA Playoff SS Polo majica Bela
    UA Playoff SS Polo majica - Under Armour - Bela. Polo majice
  • Tommy Hilfiger 1985 Polo majica Modra
    1985 Polo majica - Tommy Hilfiger - Modra. Polo majice
  • Tommy Hilfiger 1985 Polo majica Modra
    1985 Polo majica - Tommy Hilfiger - Modra. Polo majice
  • Under Armour UA Playoff SS Polo majica Roza
    UA Playoff SS Polo majica - Under Armour - Roza. Polo majice
  • Under Armour UA Playoff WildFields SS Polo majica Oranžna
    UA Playoff WildFields SS Polo majica - Under Armour - Oranžna. Polo majice
  • Under Armour UA Iso-Chill SS Polo majica Roza
    UA Iso-Chill SS Polo majica - Under Armour - Roza. Polo majice
  • Under Armour UA Playoff Printed SS Polo Majica Roza
    UA Playoff Printed SS Polo Majica - Under Armour - Roza. Polo majice
  • Tommy Hilfiger 1985 Pique Polo majica Roza
    1985 Pique Polo majica - Tommy Hilfiger - Roza. Polo majice
  • Under Armour UA Playoff SL Polo Majica Bela
    UA Playoff SL Polo Majica - Under Armour - Bela. Polo majice
  • Tommy Hilfiger Polo majica Bela
    Polo majica - Tommy Hilfiger - Bela. Polo majice
  • Tommy Hilfiger Polo majica Rdeča
    Polo majica - Tommy Hilfiger - Rdeča. Polo majice
  • Tommy Hilfiger Essential Polo majica Modra
    Essential Polo majica - Tommy Hilfiger - Modra. Polo majice
  • Helly Hansen Thalia Polo majica Bela
    Thalia Polo majica - Helly Hansen - Bela. Polo majice
  • LEVI'S ® Majica 'Levi's HM Polo' rdeča / temno rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Rebrno-pletena obroba, Trak na vratu; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Izrez: Polo ovratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Vezenje; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Piqué; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Polo Tommy Hilfiger ženski, mornarsko modra barva
    - Materiali, uporabljeni za izdelavo tega izdelka, so pridobili certifikat FSC (Forest Stewardship Council) neprofitne organizacije, ki se ukvarja s spodbujanjem ekološkega in trajnostnega gozdarstva.- Kroj slim.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Rebrasta pletenina.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Lacoste Polo majice kratki rokavi ADRIANNO
    Lacoste Polo majice kratki rokavi ADRIANNO Bela Na voljo za žensko velikost. DE 32,DE 34,DE 36,DE 38,DE 40. Ženske > Oblačila > Polo majice kratki rokavi
  • Lacoste Polo majice kratki rokavi PH5462 SLIM
    Lacoste Polo majice kratki rokavi PH5462 SLIM Rožnata Na voljo za žensko velikost. DE 32,DE 34,DE 36,DE 40. Ženske > Oblačila > Polo majice kratki rokavi
  • Lauren Ralph Lauren Polo majice kratki rokavi KIEWICK
    Lauren Ralph Lauren Polo majice kratki rokavi KIEWICK Bela Na voljo za žensko velikost. EU S,EU M,EU L,EU XL,EU XS. Ženske > Oblačila > Polo majice kratki rokavi
  • Tommy Hilfiger Polo majice kratki rokavi RELAXED LYOCELL POLO SS
    Tommy Hilfiger Polo majice kratki rokavi RELAXED LYOCELL POLO SS Bela Na voljo za žensko velikost. EU S,EU M,EU L,EU XL,EU XS. Ženske > Oblačila > Polo majice kratki rokavi
  • Lacoste Polo majice kratki rokavi PF5462-LGF
    Lacoste Polo majice kratki rokavi PF5462-LGF Zelena Na voljo za žensko velikost. DE 32,DE 36,DE 38,DE 40,DE 42. Ženske > Oblačila > Polo majice kratki rokavi
  • Tommy Hilfiger Polo majice kratki rokavi 1985 SLIM PIQUE POLO SS
    Tommy Hilfiger Polo majice kratki rokavi 1985 SLIM PIQUE POLO SS Modra Na voljo za žensko velikost. EU S,EU M,EU L,EU XL,EU XS. Ženske > Oblačila > Polo majice kratki rokavi
  • Tommy Hilfiger Polo majice kratki rokavi 1985 SLIM PIQUE POLO SS
    Tommy Hilfiger Polo majice kratki rokavi 1985 SLIM PIQUE POLO SS Rožnata Na voljo za žensko velikost. EU S,EU M,EU L,EU XL,EU XS. Ženske > Oblačila > Polo majice kratki rokavi
  • Emporio Armani EA7 Polo majice kratki rokavi POLO
    Emporio Armani EA7 Polo majice kratki rokavi POLO Bela Na voljo za žensko velikost. EU S,EU M,EU L,EU XL. Ženske > Oblačila > Polo majice kratki rokavi
  • Nike Dry Sleeveless Womens Polo Shirt White/Flat Silver L
    To je samodejni prevod s programsko opremo: Ženski Golf Polo je izdelan iz tkanine, ki ščiti znoj, da vam pomaga, da boste pri vsakem zamahu suhi in udobni. Lastnosti: Barva: bela / ravna srebrna. Velikost: L Barva: Bela Spol: Ženske Država izvora: Vietnam Specifikacija materiala: Poliester Material: Poliester Velikost: L Barva glede na proizvajalca: White/Flat Silver
  • Galvin Green Mira Lipgloss Red/Red L
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Ženska majica za golf v dvobarvni majici brez rokavov s potiskom. Šivan ovratnik z odprtino na V-izrezu, ki daje stilu ženstven videz. Lastnosti: Tehnologija: Tkanine v oblačilih VENTIL8 ™ PLUS so zasnovane tako, da zagotavljajo izjemno visoko zračnost in odlične lastnosti odvajanja vlage. Preja je narejena iz poliestra, saj poliester ne absorbira vlage, temveč jo potisne na površino tkanine, kjer se razprostira (odvaja) in izhlapi. Izredno diha Hitro suho UV zaščita 20+ Raztegljiva tkanina Lahka mehka in udobna To oblačilo je OEKO-TEX 100 Ukrojen ovratnik Specifikacija materiala: Poliester;Elastan Material: Poliester;Elastan Sezona: Zima;Spring;Poletje;Autumn Dolžina rokava: Brez rokavov Kroj: Regular Fit Velikost: L Barva: Rdeča Barva glede na proizvajalca: Lipgloss Red/Red Spol: Ženske Država izvora: Kitajska Starostna skupina: Odrasli
  • Nike Breathe Crimson Bliss/Crimson Tint M
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Floral je spet na plovni poti in boljši kot kdaj koli prej. Nike Breathe Polo prinaša novo energijo v klasično smer s tonskimi barvami in raztegljivo, zračno tkanino. Lastnosti: Tkanina Nike Breathe vam pomaga ostati suha in hladna Jersey tkanina je lahka in raztegljiva Dizajn z V-izrezom daje sodoben zaslon klasičnemu izrezu polo Spremenjen dirkač pokriva tradicionalne pasove modrčkov Cvetlični tisk ohranja vaš videz svež Standardno prilega za sproščen, lahkoten občutek Odprtine za rob Strojno pranje Država izvora: Tajska Sezona: Zima;Spring;Poletje;Autumn Dolžina rokava: Brez rokavov Velikost: M Material: Poliester Starostna skupina: Odrasli Barva: Oranžna Specifikacija materiala: Poliester Barva glede na proizvajalca: Crimson Bliss/Crimson Tint Spol: Ženske
  • Nike Breathe Tint/Bright Mango XS
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Floral je spet na plovni poti in boljši kot kdaj koli prej. Nike Breathe Polo prinaša novo energijo v klasično smer s tonskimi barvami in raztegljivo, zračno tkanino. Lastnosti: Tkanina Nike Breathe vam pomaga ostati suha in hladna. Tkanina ima veliko raztezanja, tako da se lahko prosto gibljete. Dizajn z V-izrezom daje sodoben zaslon klasičnemu izrezu polo Pisani cvetni tisk (pri izbranih različicah) ohranja vaš videz svež Standardno prilega za sproščen, lahkoten občutek Odprtine za rob Strojno pranje Sezona: Autumn;Spring;Poletje;Zima Barva: Oranžna Starostna skupina: Odrasli Specifikacija materiala: Poliester Spol: Ženske Material: Poliester Velikost: XS Barva glede na proizvajalca: Tint/Bright Mango Dolžina rokava: Kratki Država izvora: Tajska
  • Nike Breathe Tint/Bright Mango XL
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Floral je spet na plovni poti in boljši kot kdaj koli prej. Nike Breathe Polo prinaša novo energijo v klasično smer s tonskimi barvami in raztegljivo, zračno tkanino. Lastnosti: Tkanina Nike Breathe vam pomaga ostati suha in hladna. Tkanina ima veliko raztezanja, tako da se lahko prosto gibljete. Dizajn z V-izrezom daje sodoben zaslon klasičnemu izrezu polo Pisani cvetni tisk (pri izbranih različicah) ohranja vaš videz svež Standardno prilega za sproščen, lahkoten občutek Odprtine za rob Strojno pranje Sezona: Poletje;Zima;Spring;Autumn Barva glede na proizvajalca: Tint/Bright Mango Velikost: XL Država izvora: Tajska Dolžina rokava: Kratki Starostna skupina: Odrasli Spol: Ženske Specifikacija materiala: Poliester Material: Poliester Barva: Oranžna
  • Nike Dri-Fit Victory Crimson Tint/Bright Mango/White XL
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Nike Dri-FIT Victory Polo osveži omarico z dihajočo tkanino in nežno prodnato teksturo. Gumbi iz umetnih biserov na vložku dodajo videz prefinjenosti. Lastnosti: Dri-FIT tehnologija vam pomaga, da ste suhi in udobni Pletena tkanina ima nežen, prodnat videz in rahlo teksturiran občutek Standardno prilega za sproščen, lahkoten občutek Vložek s 3 gumbi Gumbi iz umetnih biserov Zložljiv ovratnik Odprtine za rob Strojno pranje Spol: Ženske Specifikacija materiala: Poliester Sezona: Autumn;Zima;Poletje;Spring Material: Poliester Barva: Bež Starostna skupina: Odrasli Barva glede na proizvajalca: Crimson Tint/Bright Mango/White Dolžina rokava: Kratki Velikost: XL Država izvora: Vietnam
  • Alberto Lotte Drycomfort Bordeaux 2XL
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Ta polo majica se popolnoma prilega in vam zagotavlja moden, športni videz. Tehnologija DryComfort poleg svojega videza ponuja optimalen transport vlage, zračnost in dobro temperaturno kompenzacijo. Sodoben kroj Rebrast pleten polo ovratnik Logotip z okrasnimi kamni na ravni prsnega koša Sezona: Spring;Poletje;Zima;Autumn Država izvora: Portugalska Barva: Bordeaux Specifikacija materiala: Elastan;Poliester Starostna skupina: Odrasli Material: Elastan;Poliester Dolžina rokava: Dolgi Spol: Ženske Velikost: 2XL Barva glede na proizvajalca: Bordeaux
  • Alberto Lotte Drycomfort Black L
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Ta polo majica se popolnoma prilega in vam zagotavlja moden, športni videz. Tehnologija DryComfort poleg svojega videza ponuja optimalen transport vlage, zračnost in dobro temperaturno kompenzacijo. Sodoben kroj Rebrast pleten polo ovratnik Logotip z okrasnimi kamni na ravni prsnega koša Sezona: Spring;Poletje;Zima;Autumn Država izvora: Portugalska Spol: Ženske Barva glede na proizvajalca: Black Material: Elastan;Poliester Specifikacija materiala: Elastan;Poliester Velikost: L Barva: Črna Starostna skupina: Odrasli Dolžina rokava: Dolgi
  • Alberto Lotte Drycomfort Navy 2XL
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Ta polo majica se popolnoma prilega in vam zagotavlja moden, športni videz. Tehnologija DryComfort poleg svojega videza ponuja optimalen transport vlage, zračnost in dobro temperaturno kompenzacijo. Sodoben kroj Rebrast pleten polo ovratnik Logotip z okrasnimi kamni na ravni prsnega koša Starostna skupina: Odrasli Material: Poliester;Elastan Barva glede na proizvajalca: Navy Barva: Mornarsko modra Specifikacija materiala: Elastan;Poliester Velikost: 2XL Dolžina rokava: Dolgi Sezona: Autumn;Zima;Spring;Poletje Spol: Ženske Država izvora: Portugalska
  • Alberto Lotte Drycomfort Black XL
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Ta polo majica se popolnoma prilega in vam zagotavlja moden, športni videz. Tehnologija DryComfort poleg svojega videza ponuja optimalen transport vlage, zračnost in dobro temperaturno kompenzacijo. Sodoben kroj Rebrast pleten polo ovratnik Logotip z okrasnimi kamni na ravni prsnega koša Država izvora: Portugalska Velikost: XL Sezona: Zima;Spring;Poletje;Autumn Starostna skupina: Odrasli Barva glede na proizvajalca: Black Specifikacija materiala: Poliester;Elastan Dolžina rokava: Dolgi Barva: Črna Spol: Ženske Material: Poliester;Elastan
  • Alberto Lotte Drycomfort Black XS
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Ta polo majica se popolnoma prilega in vam zagotavlja moden, športni videz. Tehnologija DryComfort poleg svojega videza ponuja optimalen transport vlage, zračnost in dobro temperaturno kompenzacijo. Sodoben kroj Rebrast pleten polo ovratnik Logotip z okrasnimi kamni na ravni prsnega koša Starostna skupina: Odrasli Sezona: Autumn;Spring;Zima;Poletje Barva: Črna Spol: Ženske Barva glede na proizvajalca: Black Material: Elastan;Poliester Specifikacija materiala: Elastan;Poliester Dolžina rokava: Dolgi Država izvora: Portugalska Velikost: XS
  • Nike Dri-Fit Victory Washed Teal/Black M
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Paisleyju smo dali dvakrat večjo pozornost na tem polo. Prvi vzorec je vpleten v blago, drugi, manjši vzorec paisleyja pa je natisnjen preko njega, kar daje sodoben, vpadljiv videz klasičnemu dizajnu. Ta izdelek je izdelan iz 100 % recikliranih poliestrskih vlaken. Tehnologija Nike Dri-FIT odstranjuje znoj z vaše kože za hitrejše izhlapevanje, kar vam pomaga, da ostanete suhi in udobni. Mehka pletena tkanina je izdelana iz 100 % recikliranih poliestrskih vlaken. V-izrez in nizkoprofilni ovratnik z rezili dajeta sodoben pridih klasičnemu polo izrezu. PODROBNOSTI PRODUKTA Standardno prileganje za sproščen in lahkoten občutek Obrobni zračniki Strojno pranje Sezona: Autumn;Poletje;Zima;Spring Velikost: M Starostna skupina: Odrasli Spol: Ženske Država izvora: Vietnam Material: Poliester Specifikacija materiala: Poliester Barva: Turkizna Barva glede na proizvajalca: Washed Teal/Black Dolžina rokava: Kratki
  • Footjoy Cap Sleeve Rib Knit Navy XS
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Majice za golf FJ Performance so opremljene s sodobnimi barvami in vzorci v različnih stilih in zmogljivih tkaninah, ki vas ohranjajo hladne in suhe skozi celoten krog. Raztegljiva žakardna tkanina Teksturiran, trden po vsem Tehnologija odvajanja vlage odvaja vlago stran od telesa Tkanina za enostavno nego za zmanjšanje gub UV zaščita SPF 30 Dolžina rokava: Brez rokavov Sezona: Poletje;Spring;Zima;Autumn Velikost: XS Material: Poliester;Spandex elastična vlakna Specifikacija materiala: Spandex elastična vlakna;Poliester Barva glede na proizvajalca: Navy Država izvora: Kitajska Starostna skupina: Odrasli Barva: Modra Spol: Ženske
  • Footjoy Tonal Stripe Lisle Bright Coral XS
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Majice za golf FJ Performance so opremljene s sodobnimi barvami in vzorci v različnih stilih in zmogljivih tkaninah, ki vas ohranjajo hladne in suhe skozi celoten krog. FJ ProDry Lahka raztegljiva Lisle tkanina Celoten tonski vzorec mikrotrag Konstrukcija kape rokavov s kontrastnim ovratnikom Logotip Tonal FJ na zadnjem jarmu Tehnologija odvajanja vlage odvaja vlago stran od telesa Tkanina za enostavno nego za zmanjšanje gub SPF 30 UV zaščita Starostna skupina: Odrasli Sezona: Autumn;Spring;Poletje;Zima Država izvora: Kitajska Barva glede na proizvajalca: Bright Coral Spol: Ženske Velikost: XS Dolžina rokava: Kratki Barva: Roza
  • Footjoy Mesh Back Lisle White S
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Vse majice FJ Golfleisure, ki so na voljo v različnih tradicionalnih in sodobnih trendovskih slogih, uporabljajo zmogljive tkanine, razvite posebej za golf. FJ ProDry Lahka raztegljiva Lisle tkanina za glavno telo Lahka mrežasta plošča na zadnji strani Laskavo ukrivljen sprednji jarem, zadnji jarem in stranske plošče Kontrastna prevleka za vratni šiv Tonski logotip FJ zadnjega jarma Tehnologija odvajanja vlage odvaja vlago stran od telesa Tkanina za enostavno nego za zmanjšanje gub UV zaščita SPF 30 Država izvora: Kitajska Starostna skupina: Odrasli Sezona: Autumn;Poletje;Spring;Zima Barva: Bela Spol: Ženske Barva glede na proizvajalca: White Velikost: S Specifikacija materiala: Spandex elastična vlakna;Poliester Dolžina rokava: Brez rokavov
  • Nike Dri-Fit Victory Womens Golf Polo Bright Spruce/White XS
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Vzeli smo vaš najljubši polo in ga posodobili za dobro počutje. Nike Dri-FIT Victory Polo je izdelan iz lahke, zračne tkanine, ki je izdelana iz 100 % recikliranih poliestrskih vlaken. Ta sicer klasičen dizajn ima nekoliko daljši žep s 4 gumbi, ki ohranja vaš videz svež. Lastnosti: Tehnologija Nike Dri-FIT odvaja znoj stran od vaše kože za hitrejše izhlapevanje, kar vam pomaga, da ostanete suhi in udobni Zračniki na robu omogočajo neomejeno gibanje Standardno prileganje za sproščen, lahkoten občutek Ovratnik na preklop Zračniki na robu Strojno pranje Sezona: Autumn;Poletje;Zima;Spring Barva glede na proizvajalca: Bright Spruce/White Spol: Ženske Starostna skupina: Odrasli Velikost: XS Specifikacija materiala: Poliester Dolžina rokava: Kratki Material: Poliester Država izvora: Vietnam Barva: Turkizna
  • Nike Dri-Fit Victory Womens Golf Polo Bright Spruce/White XL
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Vzeli smo vaš najljubši polo in ga posodobili za dobro počutje. Nike Dri-FIT Victory Polo je izdelan iz lahke, zračne tkanine, ki je izdelana iz 100 % recikliranih poliestrskih vlaken. Ta sicer klasičen dizajn ima nekoliko daljši žep s 4 gumbi, ki ohranja vaš videz svež. Lastnosti: Tehnologija Nike Dri-FIT odvaja znoj stran od vaše kože za hitrejše izhlapevanje, kar vam pomaga, da ostanete suhi in udobni Zračniki na robu omogočajo neomejeno gibanje Standardno prileganje za sproščen in lahkoten občutek Ovratnik na preklop Zračniki na robu Strojno pranje Velikost: XL Sezona: Spring;Zima;Poletje;Autumn Dolžina rokava: Kratki Specifikacija materiala: Poliester Material: Poliester Država izvora: Vietnam Barva: Turkizna Barva glede na proizvajalca: Bright Spruce/White Spol: Ženske Starostna skupina: Odrasli
  • Puma Cloudspun Paradise Sleeveless Polo Navy Blazer/Porcelain S
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Ta udobna majica za golf ponuja eleganten videz in klasičen dizajn brez rokavov z V-izrezom. Mešanica raztegljivega materiala omogoča popoln obseg gibanja. Tehnologija hitrega sušenja vas ohranja suhe. Protimikrobno zdravljenje vas ohranja sveže. Sezona: Spring;Poletje;Zima;Autumn Velikost: S Barva: Zelena;Bela;Rdeča Material: Poliester;Elastan Dolžina rokava: Brez rokavov Država izvora: Vietnam Specifikacija materiala: Poliester;Elastan Starostna skupina: Odrasli Spol: Ženske Barva glede na proizvajalca: Navy Blazer/Porcelain
  • J.Lindeberg Jemina Golf Top Hot Pink Bridge Monogram XS
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Lahek raztegljiv dres s pikčasto strukturo in gladko notranjostjo. Tehnologije za hitro sušenje in odvajanje vlage vas ohranjajo v prijetni toplini in udobju Obroba s tremi gumbi Rebrast ovratnik in manšete Običajna velikost Spol: Ženske Barva glede na proizvajalca: Hot Pink Bridge Monogram Sezona: Autumn;Zima;Poletje;Spring Material: Elastan;Najlon;Poliester Dolžina rokava: Dolgi Starostna skupina: Odrasli Barva: Roza Velikost: XS Država izvora: Tajvan
  • J.Lindeberg Dena Print Sleeveless Golf Top Ketchup Bridge Monogram XS
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Ta polo brez rokavov je izdelan iz TX Jersey™, hitro sušeče, odvajajoče vlage in 4-smerno raztegljivega materiala, zasnovan za visoko udobje in zmogljivost. Skrita obroba, vezen logotip in šivi stranski šivi ustvarjajo čist zaključek. Tradicionalni ovratnik Skrita žepka s 4 gumbi Dizajn brez rokavov Vezen logotip na prsih Odvaja vlago in se hitro suši Tkanina s certifikatom OEKO-TEX® Nega Pranje v stroju pri največ 40 °C v programu nežnega pranja Ne uporabljajte belila Sušite pri nizki temperaturi Nizka temp. železo. Najvišja temp. 100 °C Ne kemično čistiti Sezona: Spring;Poletje;Zima;Autumn Velikost: XS Barva: Oranžna;Modra Specifikacija materiala: Poliester Dolžina rokava: Brez rokavov Material: Poliester Barva glede na proizvajalca: Ketchup Bridge Monogram Spol: Ženske Država izvora: Indonezija Starostna skupina: Odrasli

Nazadnje videno

Polo majice za ženske - Polo majice z ovratnikom so samo ena vrsta t-shirt majic, oziroma ena vrsta klasičnih majic s kratkimi rokavi. Njihova značilnost je enostaven ovratnik, ki navadno majico naredi nekoliko bolj elegantno. Takšne majice so ponavadi narejene od nekoliko debelejšega materiala od navadnih t-shirt majic. Najpogosteje po sebi nimajo vzorcev, toda dostopne so v veliko različnih barv, od nevtralnih imamo črne, bele in sive, do posebnih temno modrih, rdečih, rumenih in zelenih, pa vse do zanimivih odtenkov kot so bež, roza in vijolična. Izrez ima ponavadi nekoliko gumbov, ki jih lahko zapnete ali odpnete, odvisno od tega, kaj vam je bolj všeč. Polo majice z ovratnikom lahko vidimo na različnih športnih dogodkih, pogosto se nosijo za trening pri različnih športih, toda lahko jih nosimo tudi vsak dan. Če jih dobro kombiniramo z ostalimi oblačili, z lahkoto postanejo trendi oblačilo, s katerim boste izstopali. Čeprav so bele, temno modre in črne polo majice klasika predlagamo, da izstopite iz teh modnih okvirjev in probate bež ali nežno roza odtenek. Te barve so zelo popularne in trendi, omogočile vam bodo, da izrazite svoj modni stil. Prav tako se pojavljajo polo majice s kompliciranimi dizajni, printi in vzorci na katerih se prepleta več barv. Takšne majice izberite za vsakodnevne sprehode po mestu, sproščena druženja in casual dogodke, kot so kava s prijatelji, izlet ali odhod v kino. Polo majico kombinirajte s kavbojkami različnih barv, a dekleta se lahko odločijo za kombinacijo s krili in mini krili enostavnih krojev. Če je vreme nekoliko hladneje, čez polo majico nataknite jeans jakno.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh