Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske z webshopa Notino

38306
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Mavala Blue Remover odstranjevalec laka za nohte 100 ml
    Mavala Blue Remover, 100 ml, odstranjevalec laka za nohte za ženske
  • Uriage Bariésun Thermal Mist Self-Tanning samoporjavitveno pršilo za telo in obraz 100 ml
    Uriage Bariésun Thermal Mist Self-Tanning, 100 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelo kožo? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek Uriage Bariésun Thermal Mist Self-Tanning vašemu obrazu zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi svojo kožo izpostavljali soncu. Lastnosti: barvno izenačuje kožo koži nudi naravno zlatorjavo barvo vlaži in nahrani ne pušča madežev Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo obraza in razmažite v smeri vratu in dekolteja. Po uporabi si temeljito umijte roke.
  • Salvatore Ferragamo Signorina toaletna voda za ženske 100 ml
    Salvatore Ferragamo Signorina, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Novo odvisnost, ki je ne boste želeli opustiti, predstavlja toaletna voda za ženske Salvatore Ferragamo Signorina . Očarala vas bo že s prvimi vonjavami, vsak naslednji dan pa vas bo prepričala, da si svoje mesto na vaši toaletni mizici vsekakor zasluži. sadna dišava cvetlična dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Avène Cleanance Hydra pomirjujoča krema z vlažilnim učinkom 40 ml
    Avène Cleanance Hydra, 40 ml, Dnevna nega za moške, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Avène Cleanance Hydra bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: pomirja draženje in rdečico intenzivno vlaži globinsko hrani hitro se vpija Sestava: dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte.
  • Mavala Nail Care Mava-Flex serum za učvrstitev 10 ml
    Mavala Nail Care Mava-Flex, 10 ml, Nega nohtov za ženske, Sestava: veganski izdelek
  • Mavala Cuticle Care Mavapen hranilno olje za nohte in obnohtno kožo v svinčniku 4,5 ml
    Mavala Cuticle Care Mavapen, 4,5 ml, Nega nohtov za ženske, Pripravek Mavala Cuticle Care Mavapen vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: hrani nohte in obnohtno kožico odstranjuje suho, ostro in grobo kožico okoli nohtov Sestava: veganski izdelek
  • Mavala Nail Beauty Protective podlaga za lak 10 ml
    Mavala Nail Beauty Protective, 10 ml, Laki za nohte za ženske
  • Mavala Nail Beauty Barrier-Base Coat podlaga za lak 10 ml
    Mavala Nail Beauty Barrier-Base Coat, 10 ml, Nega nohtov za ženske
  • Brazil Keratin Facial Mask Collagen regeneracijska in vlažilna maska s povečano vsebnostjo kolagena 1 kos
    Brazil Keratin Facial Mask Collagen, 1 kos, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Brazil Keratin Facial Mask Collagen bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Brazil Keratin Green Tea Mask pomirjajoča in regeneracijska maska 1 kos
    Brazil Keratin Green Tea Mask, 1 kos, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Brazil Keratin Green Tea Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: celovito lepša videz kože globinsko vlaži in intenzivno hrani Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools krtača za srednje dolge lase BABNB1E
    BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: posebej zasnovane ščetine brez bolečin razčešejo zapletene lase prijazna do las in kože prožne ščetine masirajo lasišče primerna za sušenje las s sušilnikom Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse keramična krtača za lase BABCB2E Ø 32 mm
    BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse, Okrogle krtače za ženske, Okrogla krtača za lase BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse je nepogrešljiv pripomoček pri rednem sušenju las s sušilnikom. Lastnosti: idealna je za urejanje las med sušenjem s sušilnikom za lase je votla in tako pospešuje sušenje pomaga dvigniti upadel frufru deluje proti kodranju las Navodilo za uporabo: Velikost krtače izberite glede na dolžino in gostoto svojih las. Okrogla krtača je primerna za stajling s toplotnim oblikovanjem s sušilcem za lase.
  • BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools krtača za lase s ščetinami divjega prašiča
    BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: kar najbolj zmanjša poškodbe las odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle gladi in ravna lase primerna za sušenje las s sušilnikom Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools krtača za dolge lase BABNB2E
    BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: posebej zasnovane ščetine brez bolečin razčešejo zapletene lase prijazna do las in kože odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle gladi in ravna lase prožne ščetine masirajo lasišče Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Sisley Eau Efficace Gentle Eye Makeup Remover Face and Eye nežna micelarna voda za obraz in predel okoli oči 300 ml
    Sisley Eau Efficace Gentle Eye Makeup Remover Face and Eye, 300 ml, Micelarne vode za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Sisley Eau Efficace Gentle Eye Makeup Remover Face and Eye z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči ima osvežilne in pomirjajoče učinke preprečuje draženje kože Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje.
  • Brazil Keratin Facial Mask Deep Sea razstrupljevalna maska za obraz 1 kos
    Brazil Keratin Facial Mask Deep Sea, 1 kos, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Brazil Keratin Facial Mask Deep Sea bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: razstruplja kožo učinkovito čisti pore Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Sisley Radiant Glow Express Mask čistilna maska za osvetlitev kože 60 ml
    Sisley Radiant Glow Express Mask, 60 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Sisley Radiant Glow Express Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo čisti v globino koži vrača prožnost in občutek udobja kožo pušča svilnato mehko na dotik celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Cacharel Noa toaletna voda za ženske 100 ml
    Cacharel Noa, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Cacharel Noa vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava mošusna dišava pudrasta dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Calvin Klein CK Be toaletna voda uniseks 200 ml
    Calvin Klein CK Be, 200 ml, Toaletne vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks toaletna voda Calvin Klein CK Be je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks dišava
  • Calvin Klein Euphoria parfumska voda za ženske 100 ml
    Calvin Klein Euphoria, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Zapeljevanje je igra in privlačna dišava je žensko orožje, s katerim boste vedno v prednosti. Parfumska voda Calvin Klein Euphoria vas bo ovila v čutno prefinjeno dišavo, kadarkoli boste hoteli zažareti. cvetlična dišava sadna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Clinique Happy™ Heart parfumska voda za ženske 100 ml
    Clinique Happy™ Heart, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Clinique Happy™ Heart je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava čista sveža dišava za sodobno žensko 21. stoletja sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Clinique Happy™ parfumska voda za ženske 100 ml
    Clinique Happy™, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Clinique Happy™ je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava citrusna dišava za sodobno žensko 21. stoletja sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Davidoff Cool Water Woman toaletna voda za ženske 100 ml
    Davidoff Cool Water Woman, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Davidoff Cool Water Woman vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. akvatična dišava z morskimi toni cvetlična dišava sadna dišava poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Laboratorio Olfattivo Patchouliful parfumska voda uniseks 100 ml
    Laboratorio Olfattivo Patchouliful, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Odkrijte dišavo, ki je ni možno nikamor uvrstiti, kljub temu pa mojstrsko poudari osebnost svojega nosilca. Uniseks parfumska voda Laboratorio Olfattivo Patchouliful je prava dišava, ki vaši izvirnosti omogoči, da pride do izraza. začimbna dišava lesna dišava uniseks – za moške in za ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Brazil Keratin Gold Anti Frizz Shampoo koncentriran šampon s keratinom 300 ml
    Brazil Keratin Gold Anti Frizz Shampoo, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Brazil Keratin Gold Anti Frizz Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Brazil Keratin Keratin Sleek Protection pršilo za glajenje za toplotno oblikovanje las 100 ml
    Brazil Keratin Keratin Sleek Protection, 100 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las Brazil Keratin Keratin Sleek Protection zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las gladi lasna vlakna lase pušča mehke in nežne na dotik Navodilo za uporabo: Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase.
  • Brazil Keratin Anti Hair Loss Conditioner balzam s keratinom za šibke lase 300 ml
    Brazil Keratin Anti Hair Loss Conditioner, 300 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Brazil Keratin Anti Hair Loss zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje ščiti lase pred poškodbami lasem daje volumen in prožnost preprečuje lomljenje las izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Braun Lady Shaver LS5160WD ženski brivnik (5327)
    Braun Lady Shaver LS5160WD, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Braun Lady Shaver LS5160WD je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto brije podpazduhe, noge in intimne dele ne draži kože zagotavlja temeljito britje in natančne rezultate Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Brazil Keratin Gold Anti Frizz Conditioner regeneracijski balzam za neobvladljive lase 300 ml
    Brazil Keratin Gold Anti Frizz Conditioner, 300 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Brazil Keratin Gold zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje ščiti lase pred poškodbami lasem daje volumen in prožnost preprečuje lomljenje las izboljšuje strukturo las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Braun Lady Shaver LS5560 ženski brivnik 1 kos
    Braun Lady Shaver LS5560, 1 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Braun Lady Shaver LS5560 je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto brije podpazduhe, noge in intimne dele ne draži kože zagotavlja temeljito britje in natančne rezultate enostavno rokovanje doseže tudi težko dostopna mesta Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Uriage Hygiène Gentle Jelly Face Scrub nežen piling za obraz 50 ml
    Uriage Hygiène Gentle Jelly Face Scrub, 50 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Uriage Hygiène Gentle Jelly Face Scrub. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje odmrle kožne celice osvetljuje in izenačuje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Uriage Bariéderm Cica Stick regeneracijska nega za suho in razpokano kožo 22 g
    Uriage Bariéderm Cica Stick, 22 g, Kreme za telo za ženske, Krema za telo Uriage Bariéderm neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: obnavlja kožo popravlja suho kožo pomirja kožo in jo osvežuje intenzivno hrani in mehča Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Versace Yellow Diamond Intense parfumska voda za ženske 50 ml
    Versace Yellow Diamond Intense, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si osvežitev na vroč poletni ali katerikoli drugi dan. Ženska parfumska voda Versace Yellow Diamond Intense vas bo odela v dišavo, polno citrusnih tonov, ki vas bodo napolnili z energijo in prebudili vaše čute. citrusna dišava cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Memo Irish Leather parfumska voda uniseks 75 ml
    Memo Irish Leather, 75 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Memo Irish Leather je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. usnjena dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni uniseks – za moške in za ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Memo Italian Leather parfumska voda uniseks 75 ml
    Memo Italian Leather, 75 ml, Parfumske vode uniseks, Se odpravljate na zmenek, zabavo ali srečanje s prijatelji? Uniseks parfumska voda Memo Italian Leather bo prišla prav vedno, kadar želite zasijati. Odkrijte tudi vi dišavo, ki bo popolnoma dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. usnjena dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni uniseks – za moške in za ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Kallos Banana šampon za okrepitev las z multivitaminskim kompleksom 1000 ml
    Kallos Banana, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Banana učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Kallos Argan maska za barvane lase 275 ml
    Kallos Argan, 275 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Argan predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk podaljšuje trajanje barve krepi lasna vlakna lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Uriage Bariésun Mineral Stick SPF 50+ mineralna zaščitna paličica za občutljive predele kože SPF 50+ 8 g
    Uriage Bariésun Mineral Stick SPF 50+, 8 g, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Uriage Bariésun Mineral Stick SPF 50+ predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja deluje proti izsuševanju kože koži zagotavlja potrebno vlaženje preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi pripravek je vodoodporen lokalna uporaba Navodilo za uporabo: Nanesite na kožo neposredno pred sončenjem. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Ideepharm Nivelazione Expert dezodorant v pršilu za noge in čevlje 150 ml
    Ideepharm Nivelazione Expert, 150 ml, Pršila za noge za ženske, Celodnevno svežino in zaščito pred negativnimi učinki prekomernega potenja si zaslužijo ne le naše podpazduhe, temveč tudi stopala. Pršilo za noge Ideepharm Nivelazione Expert prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten vonj, ki prihaja iz vaših nogavic ali čevljev. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Stopite programu svojega dne naproti s pravo, svežo nogo. Lastnosti: zmanjšuje neprijeten vonj nog preprečuje nastajanje smradu rahlo hladi pomirja intenzivno regenerira Navodilo za uporabo: Pršilo nanašajte na čista stopala po potrebi. Pustite, da se temeljito vpije. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Yon-Ka Age Defense N°1 vlažilni fluid z matirajočim učinkom za normalno do mastno kožo 50 ml
    Yon-Ka Age Defense N°1, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Bond No. 9 Madison Avenue parfumska voda za ženske 100 ml
    Bond No. 9 Madison Avenue, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Bond No. 9 Madison Avenue je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava sadna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Ideepharm Nivelazione Expert aktivni dezodorant za stopala 5 v 1 v pršilu 150 ml
    Ideepharm Nivelazione Expert, 150 ml, Pršila za noge za ženske, Celodnevno svežino in zaščito pred negativnimi učinki prekomernega potenja si zaslužijo ne le naše podpazduhe, temveč tudi stopala. Pršilo za noge Ideepharm Nivelazione Expert prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten vonj, ki prihaja iz vaših nogavic ali čevljev. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Stopite programu svojega dne naproti s pravo, svežo nogo. Lastnosti: zmanjšuje neprijeten vonj nog osvežuje in prijetno hladi preprečuje nastajanje smradu sprošča noge Navodilo za uporabo: Razpršite potrebno količino pripravka na noge in med prste. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Delia Cosmetics Cameleo Silver balzam za blond in sive lase za nevtralizacijo rumenih odtenkov 200 ml
    Delia Cosmetics Cameleo Silver, 200 ml, Balzami za ženske, Balzam Delia Cosmetics Cameleo Silver zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje gladi in deluje proti kodranju krepi barvo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Ideepharm Medica Jantar nega las brez spiranja za poškodovane lase 200 ml
    Ideepharm Medica Jantar, 200 ml, Toniki in vode za lase za ženske, Nega brez spiranja Ideepharm Medica Jantar daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las ima regeneracijske učinke lase pušča čudovito sijoče in vitalne daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • GUERLAIN My Supertips Superlips vlažilni balzam za volumen ustnic 15 ml
    GUERLAIN My Supertips Superlips, 15 ml, Povečanje ustnic za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice GUERLAIN My Supertips Superlips je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnice pušča mehke in gladke koži zagotavlja takojšnje udobje suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Ideepharm Medica Jantar obnovitvena kura za poškodovane in krhke lase 5 x 5 ml
    Ideepharm Medica Jantar, 5 x 5 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Ideepharm Medica Jantar daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne ima regeneracijske učinke daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Ideepharm Nivelazione Expert osvežilni dezodorant za noge 125 ml
    Ideepharm Nivelazione Expert, 125 ml, Pršila za noge za ženske, Celodnevno svežino in zaščito pred negativnimi učinki prekomernega potenja si zaslužijo ne le naše podpazduhe, temveč tudi stopala. Pršilo za noge Ideepharm Nivelazione Expert prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten vonj, ki prihaja iz vaših nogavic ali čevljev. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Stopite programu svojega dne naproti s pravo, svežo nogo. Lastnosti: zmanjšuje neprijeten vonj nog osvežuje in prijetno hladi Navodilo za uporabo: Razpršite potrebno količino pripravka na noge in med prste.
  • Biotherm Biomains vlažilna krema za roke SPF 4 50 ml
    Biotherm Biomains, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Biotherm Biomains . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: koža je nežna in mehka blaži znake staranja kože ščiti pred neugodnimi vplivi okolja preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Clinique Anti-Blemish Solutions™ Anti-blemish + Line Correcting Serum serum za glajenje za problematično kožo, akne 30 ml
    Clinique Anti-Blemish Solutions™ Anti-blemish + Line Correcting Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Clinique Anti-Blemish Solutions™ Anti-blemish + Line Correcting Serum bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije učinkovito vlaži in nahrani obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje krepi konture obraza Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Yon-Ka Essentials Eau Micellaire čistilna micelarna voda za odstranjevanje ličil 200 ml
    Yon-Ka Essentials Eau Micellaire, 200 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Yon-Ka Essentials Eau Micellaire. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma odstranjuje tudi odporna ličila neguje in obnavlja Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Yon-Ka Age Defense Grapefruit revitalizacijska krema za suho kožo 50 ml
    Yon-Ka Age Defense Grapefruit, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Yon-Ka Age Defense Grapefruit bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Yon-Ka Age Defense Grapefruit revitalizacijska krema za normalno do mastno kožo 50 ml
    Yon-Ka Age Defense Grapefruit, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Yon-Ka Age Defense Grapefruit bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Delia Cosmetics Cameleo BB regeneracijski serum za barvane lase in lase s prameni 55 ml
    Delia Cosmetics Cameleo BB, 55 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Delia Cosmetics Cameleo BB daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: poudarja intenzivnost barve lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las povečuje gostoto in moč las lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Delia Cosmetics Cameleo Silver šampon za nevtralizacijo rumenih odtenkov 250 ml
    Delia Cosmetics Cameleo Silver, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Delia Cosmetics Cameleo Silver učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke podaljšuje obstojnost barve las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Ideepharm Nivelazione Expert krema za razpokane pete z regeneracijskim učinkom 75 ml
    Ideepharm Nivelazione Expert, 75 ml, kreme za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Ideepharm Nivelazione Expert odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: celi razpokano kožo ima regeneracijske učinke popolno mehča in hrani kožo pomirja vlaži kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte. Ne spirajte.
  • Yon-Ka Essentials Guarana Scrub piling za obraz z razstrupljevalnim učinkom 50 ml
    Yon-Ka Essentials Guarana Scrub, 50 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Yon-Ka Essentials Guarana Scrub. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz čisti zamašene pore odstranjuje odmrle kožne celice Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • GUERLAIN My Supertips Midnight Secret nočna revitalizacijska obnovitvena krema za utrujeno kožo 15 ml
    GUERLAIN My Supertips Midnight Secret, 15 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz GUERLAIN My Supertips vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja hitro se vpija intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • GUERLAIN My Supertips Stop Spot lokalna nega proti nepravilnostim na koži 15 ml
    GUERLAIN My Supertips Stop Spot, 15 ml, lokalna nega za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz GUERLAIN My Supertips Stop Spot bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: izenačuje ton kože deluje proti nepopolnostim obnavlja in poživlja pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Makeup Revolution Iconic Lights and Countour Pro paleta za konture obraza 13 g
    Makeup Revolution Iconic Lights and Countour Pro, 13 g, Palete za ženske, Paleta za konture obraza Makeup Revolution Iconic Lights and Countour Pro poudarja linije vašega obraza in zagotavlja očarljiv make up profesionalnega videza. Lastnosti: poudarja konture obraza osvetljuje pudrasta tekstura zakriva pomanjkljivosti kože Navodilo za uporabo: Temnejše odtenke nanašajte na globine v obrazu, osvetljevalec pa na mesta, ki jih želite poudariti.
  • Mexx Woman parfumska voda za ženske 40 ml
    Mexx Woman, 40 ml, Parfumske vode za ženske, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši ženska parfumska voda Mexx Woman , ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrila prav vsak dan. citrusna dišava cvetlična dišava za sodobno žensko 21. stoletja sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • La Roche-Posay Lipikar Lait losjon za telo, ki koži vrača lipide proti izsuševanju kože 400 ml
    La Roche-Posay Lipikar Lait, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo La Roche-Posay Lipikar Lait bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo koži zagotavlja udobje in vitalnost Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Yonelle Anti - Age D3 zaščitna krema proti gubam SPF 50+ 30 ml
    Yonelle Anti - Age D3, 30 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Yonelle Anti - Age D3 bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Mexx Woman toaletna voda za ženske 40 ml
    Mexx Woman, 40 ml, Toaletne vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska toaletna voda Mexx Woman je izraz optimizma in občutka popolne sreče. citrusna dišava sadna dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Rowenta Beauty Brush Activ Premium Care CF9540F0 kodralnik-sušilec 1 kos
    Rowenta Beauty Brush Activ Premium Care CF9540F0, 1 kos, Elektronika za ženske, Sušilec za lase Rowenta Beauty Brush Activ Premium Care CF9540F0 zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske. Lastnosti: nežno posuši lase ohranja zdrav videz las funkcija hladnega zraka za utrditev pričeske funkcija ionizacije Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Bourjois Twist Up The Volume maskara za volumen s krtačko 2v1 odtenek 22 Black Balm 8 ml
    Bourjois Twist Up The Volume, 8 ml, maskare za ženske, Maskara Bourjois Twist Up The Volume daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic ima intenzivno barvo posamezno loči vsako trepalnico Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • got2b Fresh it Up Extra Fresh suhi šampon za absorbcijo odvečnega sebuma in za osvežitev las 200 ml
    got2b Fresh it Up Extra Fresh, 200 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon got2b Fresh it Up Extra Fresh vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: lase pušča odišavljene odstranjuje umazanijo podaljšuje učinek umitih las v laseh ne pušča belih sledi idealen za potovanja med posameznim umivanjem las Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave. S prsti nežno vmasirajte v posamezne pramene in nato temeljito počešite.
  • Farmona Sun Balance pršilo za po sončenju s hladilnim učinkom 200 ml
    Farmona Sun Balance, 200 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Pripravek po sončenju bo od sonca obremenjeni koži zagotovil potrebno obnovo in pomiritev. Lastnosti: daje občutek svežine pomirja kožo po sončenju globinsko hrani od sonca obremenjeno kožo intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Pred uporabo pripravek temeljito pretresite. Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa.
  • got2b Fresh it Up Volume suhi šampon za volumen 200 ml
    got2b Fresh it Up Volume, 200 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon got2b Fresh it Up Volume vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: odstranjuje umazanijo podaljšuje učinek umitih las lase pušča odišavljene v laseh ne pušča belih sledi lasem daje energijo in sijaj Navodilo za uporabo: Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave. S prsti nežno vmasirajte v posamezne pramene in nato temeljito počešite.
  • Farmona Sun Balance vodoodporno mleko za sončenje SPF 30 150 ml
    Farmona Sun Balance, 150 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitni pripravek za sončenje je nepogrešljivi del nege kože ob izpostavljanju soncu. Lastnosti: ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi koži zagotavlja potrebno vlaženje spodbuja naraven proces porjavitve deluje preventivno proti staranju kože pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Milk Shake Color Care vlažilni in zaščitni šampon za barvane lase 1000 ml
    Milk Shake Color Care, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Milk Shake Color Care učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži podaljšuje obstojnost barve las krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Chloé Chloé krema za roke odišavljen za ženske 75 ml
    Chloé Chloé, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Od zdaj bodo vaše roke odlično nahranjene, pa tudi očarljivo dišeče. Parfumirana krema za roke Chloé Chloé bo postala rešitev za vašo kožo, njen vonj pa potešitev za vaše čute. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo obnavlja hitro se vpija dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Milk Shake Volume Solution šampon za volumen za vse tipe las 1000 ml
    Milk Shake Volume Solution, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Milk Shake Volume Solution učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Remington Smooth & Silky EP7070 epilator za obraz 4 v 1 EP7070 1 kos
    Remington Smooth & Silky EP7070, 1 kos, Čiščenje obraza za ženske, Lastnosti: nežno masira obraz kožo pušča gladko in svežo enostavno, hitro in natančno odstrani tudi kratke dlake bolj učinkovit od klasičnega britja embalaža vsebuje pripomočke za obraz Navodilo za uporabo: Podrobnosti o uporabi boste našli v priloženih navodilih.
  • Remington Ceramic Crimp S3580 krepalni likalnik za lase 1 kos
    Remington Ceramic Crimp S3580, 1 kos, Elektronika za ženske, Likalnik za lase Remington Ceramic Crimp S3580 vedno zagotavlja popolno pričesko. Vaši lasje bodo lepo urejeni, prožni in sijoči. Lastnosti: možnost uravnavanja temperature LED-zaslon kabel z vrtljivim koncem funkcija samodejnega izklopa, ko likalnik ne deluje dlje časa toplotno odporna podloga funkcija ionizacije Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Pierre René Powder Contouring paleta za konture obraza 23 g
    Pierre René Powder Contouring, 23 g, Rdečila za lica, Bronzerji za ženske, Bronzer Pierre René Powder Contouring izpopolni videz vaše kože in ji doda učinek rahle porjavitve. Lastnosti: izdelek je primeren tudi za oblikovanje kontur Navodilo za uporabo: Če želite definirati obraz in poudariti konture, nanesite ob straneh čela, pod ličnice, na spodnji del brade ali ob straneh nosu.
  • Ziaja Aloe nežni tonik za obraz z aloe vero 200 ml
    Ziaja Aloe, 200 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Ziaja Aloe bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: vlaži in hrani kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo takoj pomirja kožo obnavlja kožo Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • CLEAN Reserve Acqua Neroli parfumska voda uniseks 100 ml
    CLEAN Reserve Acqua Neroli, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Popolno medsebojno delovanje svežine in sadnih tonov predstavlja uniseks parfumska voda CLEAN Reserve Acqua Neroli. Dišava, polna sijoče energije, postane vaš nepogrešljivi družabnik ne le poleti. cvetlična dišava citrusna dišava sveža dišava, idealna za toplo vreme razkošna dišava za zahtevne uniseks dišava
  • Ziaja Manuka Tree Purifying eksfoliacijska nočna krema za mastno in mešano kožo 50 ml
    Ziaja Manuka Tree Purifying, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Manuka Tree Purifying bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži pomirja draženje in rdečico koži daje svežost in svetlost obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Ziaja Manuka Tree Purifying dnevna krema za normalizacijo kože SPF 10 50 ml
    Ziaja Manuka Tree Purifying, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Ziaja Manuka Tree Purifying vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: izenačuje ton kože deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Ziaja Aloe vlažilna krema za obraz 50 ml
    Ziaja Aloe, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Ziaja Aloe vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: globinsko hrani intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Renovality Original Series Cumin oil hladno stisnjeno olje črne kumine za suho in razdraženo kožo 100 ml
    Renovality Original Series Cumin oil, 100 ml, Posebna nega za kožo uniseks, Olje za obraz Renovality Original Series predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo. Lastnosti: ugodno vpliva na ekceme in težavno kožo za uporabo na telesu in obrazu kožo pušča prožno in voljno Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Ziaja Goat's Milk nežni čistilni piling za obraz in vrat 75 ml
    Ziaja Goat's Milk, 75 ml, Mehanični pilingi za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz Ziaja Goat's Milk za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz gladi in mehča kožo odstranjuje odmrle kožne celice osvetljuje in izenačuje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči.
  • TIGI Catwalk Curlesque krema za valovite lase in lase s trajno ondulacijo 150 ml
    TIGI Catwalk Curlesque, 150 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Stiling pripravek TIGI Catwalk Curlesque bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: daje obliko zagotavlja zdrav lesk nudi popoln volumen in obliko Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in nato uredite v želeno obliko.
  • Clinique Repairwear™ Intensive Lip Treatment zaščitni balzam za ustnice proti gubam 4 ml
    Clinique Repairwear™ Intensive Lip Treatment, 4 ml, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Clinique Repairwear™ Intensive Lip Treatment je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnice pušča mehke in gladke koži zagotavlja takojšnje udobje rahlo tonira ustnice ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Helena Rubinstein Lash Queen Mascara Fatal Blacks maskara za volumen odtenek 01 Black 7,2 ml
    Helena Rubinstein Lash Queen Mascara Fatal Blacks, 7,2 ml, maskare za ženske, Maskara Helena Rubinstein Lash Queen Mascara Fatal Blacks daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: zagotavlja poln volumen že z enim slojem čudovito zavije trepalnice podaljša dolžino trepalnic poudari obliko oči Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks Waterproof vodoodporna maskara odtenek 01 Black 5.8 g
    Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks Waterproof, 5.8 g, maskare za ženske, Maskara Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks Waterproof daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: čudovito zavije trepalnice zagotavlja poln volumen že z enim slojem neguje trepalnice in jih utrjuje poudari obliko oči Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • L’Oréal Paris Gentle odstranjevalec ličil za oči in ustnice za občutljivo kožo 125 ml
    L’Oréal Paris Gentle, 125 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil L’Oréal Paris Gentle s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila vlaži in mehča kožo Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje.
  • Kérastase Specifique Stimuliste serum proti redčenju in izpadanju las za dnevno uporabo 125 ml
    Kérastase Specifique Stimuliste, 125 ml, Aktivatorji rasti las za ženske, Nega brez spiranja Kérastase Specifique Stimuliste daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: aktivira lasne korenine povečuje gostoto in moč las Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Clinique Redness Solutions Daily Relief Cream With Microbiome Technology dnevna pomirjujoča krema 50 ml
    Clinique Redness Solutions Daily Relief Cream With Microbiome Technology, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Clinique Redness Solutions Daily Relief Cream With Microbiome Technology bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in poživlja izenačuje ton kože Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Chanel Précision Body Excellence gladilna krema za telo 150 g
    Chanel Précision Body Excellence, 150 g, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Chanel Précision Body Excellence , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: vidno gladi kožo globinsko vlaži kožo pomirja kožo in jo osvežuje obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Avon Summer White toaletna voda za ženske 50 ml
    Avon Summer White, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Avon Summer White vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Dolce&Gabbana L´Imperatrice toaletna voda za ženske 100 ml
    Dolce&Gabbana L´Imperatrice, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Če obožujete sadje, potem vas bo ženska toaletna voda Dolce&Gabbana L´Imperatrice povsem prevzela. Sladkim sočnim tonom sadnih plodov se je težko upreti, saj bodo zagotovo polepšali vaš dan. sadna dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko sveža dišava, idealna za toplo vreme

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh