Največja modna platforma v Sloveniji

Karl Lagerfeld online nakup oblačila in obutev za ženske

4492
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Sandali Karl Lagerfeld OLYMPIA ženski, zlata barva, KL87425
    - Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 39.
  • Natikači Karl Lagerfeld KONDO ženski, vijolična barva, KL80949
    - Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači Karl Lagerfeld KONDO ženski, črna barva, KL80949
    - Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 39.
  • Lanena srajca Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj relaxed.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Daljši zadnji del.- Model z ovratnikom.- Spuščena ramenska linija.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 78 cm.- Dolžina spredaj: 68 cm.- Dolžina zadaj: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače z mešanico lana Karl Lagerfeld bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Visok pas z elastičnim trakom.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Tanka, neelastična tkanina.- Z žepi.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Nogavice so zaključene z vrvicami z zatiči za boljše prileganje.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Lanene kratke hlače Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 29 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Enodelne kopalke Karl Lagerfeld
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Ravni, elastični šivi ščitijo kožo pred draženjem in ne ovirajo gibanja.- Tanka, elastična pletenina.
  • Pareo Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Zapenjanje na gumb.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Tanka, neelastična tkanina.- Dimenzije: 34 x 92 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Espadrile Karl Lagerfeld KAMINI MID ženske, črna barva, KL32206
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Okrogla, mehka kapica.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Model z odkrito peto.- Model z debelimi podplati.- Višina podplata: 7,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Spodnji del kopalk Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Dobro prilagojen kroj z visokim pasom preprečuje zdrs med gibanjem.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.- Tanka, elastična pletenina.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld S24 S921 črna barva
    Etui za telefon iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz trpežnega materiala.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld S23 Ultra S918 roza barva
    Etui za telefon iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz plastike.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld iPhone 15 Plus / 14 Plus 6.7" prozorna barva
    - Ohišje ima magnetni obroč, ki je združljiv z brezžičnim polnilnikom MagSafe za hitro in enostavno polnjenje.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld S23 Ultra S918 prozorna barva
    - Inovativna rešitev MagSafe vam omogoča enostavno pritrditev etuija na zadnjo stran telefona.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld Galaxy S23 črna barva
    Etui za telefon iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz materiala z nalepko.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld S23 Ultra S918 črna barva
    Etui za telefon iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz trpežnega materiala.
  • Karl Lagerfeld Tangice Karl Lagerfeld Hotel
    Široka elastika v pasu Z bombažem podložen mednožni del Gladek prednji in zadnji del
  • Karl Lagerfeld Bikini zgornji del črna / bela
    Skodelica: Mehke košarice/nepodložene; Način nošenja: Naramnice okrog vratu; Tip nedrčka/bikini: Trikotni nedrčki; Obešalnik: Brez žice; Vzorec: Logo potisk; Podrobnosti: Slojni/naguban
  • Karl Lagerfeld Pletena jopa črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Plaketa; Način zapenjanja: Kissing Buttons; Material: Bombaž; Izrez: V-izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Mehek grip, Potisk oznake; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Kratek izrez
  • Karl Lagerfeld Majica črna / bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Rebrno-pletena obroba; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Podrobnosti: Izrezi, Stranski prameni; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Certificiranje: LENZING™ and ECOVERO™ are trademarks of Lenzing AG.; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Natikači Karl Lagerfeld Kondo žensko,
    - Gumijast podplat.- Model z nizkimi petami.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Modrček Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Mehka košarica.- Regulirano zapenjanje s kaveljčki.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Usnjene rokavice brez prstov Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Rokavice brez prstov iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz naravnega usnja.
  • Usnjeni mokasini Karl Lagerfeld Mokassino Ii ženski, črna barva
    - Kvadratni, rahlo otrdeli prsti.- Usnjena podloga.- Utrjena peta.- Model z nizko peto.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Hlače Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen model.- Elastični trak v pasu.- Z žepi.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 28,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 29 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 111 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Pulover Karl Lagerfeld ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kavbojke Karl Lagerfeld ženski
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj regular.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Običajen pas.- Model z okrasno nalepko.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 97 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Bombažna kratka majica Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obesek za ključe Karl Lagerfeld
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.
  • Spodnjice Karl Lagerfeld črna barva
    Spodnjice iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz čipkastega materiala.
  • Torbica Karl Lagerfeld črna barva
    - Zapenjanje na magnet.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Priložen ovitek.- Dolgi ročaji.- Dolžina ročajev: 56 cm.- Globina: 15 cm.- Višina: 33 cm.- Širina na osnovi: 43 cm.
  • Zgornji del kopalk Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Dekorativni detajl med košaricama.- Priložen ovitek.
  • Denarnica Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Priložen ovitek.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Žep za kovance z zadrgo.- Pregrada za bankovce.- Predalčki za kartice.- Število predalčkov za kartice: 8.- Dimenzije: 11 cm x 10 cm.
  • Bombažna kratka majica Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Model z okrasnimi kamni.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Usnjena torbica Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zavihek se zapenja z magnetom.- Trokomorni model.- Nesnemljiv trak brez nastavitve.- Priložen ovitek.- Ne ustreza A4.- Brez notranjih žepov.- Na hrbtni strani je žep z zadrgo za varno shranjevanje manjših predmetov.- Dolžina pasu: 109 cm.- Globina: 6,5 cm.- Višina: 15 cm.- Širina na osnovi: 26 cm.
  • Torbica Karl Lagerfeld črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žepi.- Nastavljiv nesnemljiv trak.- Priložen ovitek.- Najmanjša dolžina pasu: 90 cm.- Največja dolžina traku: 102 cm.- Globina: 6 cm.- Višina: 14 cm.- Širina na osnovi: 23 cm.
  • Pulover Karl Lagerfeld ženska, črna barva, s kapuco
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 73 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Modrček Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Zapenjanje s kaveljčkom.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Mehka košarica.- Tanka, elastična pletenina.
  • Zgornji del kopalk Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Zapenjanje s kaveljčkom.- Nastavljive naramnice.- Tanka, elastična pletenina.
  • Usnjena torbica Karl Lagerfeld ICON K SM FLAP SHB SUEDE zelena barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje na magnet.- Notranji žepek z drsnikom omogoča varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Model brez podloge.- Ne ustreza A4.- Na hrbtni strani je žep za varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Snemljiv daljši trak z regulacijo.- Torbica za nošenje na rami.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Najmanjša dolžina pasu: 98 cm.- Največja dolžina traku: 116 cm.- Globina: 4,5 cm.- Višina: 11 cm.- Širina na osnovi: 19,5 cm.
  • Enodelne kopalke Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Bombažna bejzbolska kapa Karl Lagerfeld črna barva
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.- Model z nalepko.
  • Torbica Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapiranje z zadrgo in magnetom.- Notranji žep z zadrgo- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Žep spredaj.- Model z okrasno nalepko.- Nastavljiv nesnemljiv trak.- Najmanjša dolžina pasu: 90 cm.- Največja dolžina traku: 105 cm.- Globina: 6 cm.- Višina: 18 cm.- Širina na osnovi: 30 cm.
  • Ovitek za telefon Karl Lagerfeld črna barva
    - Snemljiv nastavljiv trak.- Zapenjanje na magnet.- Na zadnji strani so predali za kartice.- Dimenzije: 11,5 x 18,5 cm.
  • Kapa s šiltom Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld iPhone 15 6.1 črna barva
    - Ohišje ima magnetni obroč, ki je združljiv z brezžičnim polnilnikom MagSafe za hitro in enostavno polnjenje.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld iPhone 15 Pro 6.1 črna barva
    Etui za IPhone iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz materiala z nalepko.
  • Modrček Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je izdelan iz čipkastega materiala.- Mehka košarica.- Zapenjanje s kaveljčkom.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Okrasni robovi.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld iPhone 15 6.1 črna barva
    Etui za IPhone iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz materiala s potiskom.
  • Bombažna bejzbolska kapa Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Usnjena denarnica Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Žep za kovance z zadrgo.- Pregrada za bankovce.- Število predalčkov za kartice: 4.- Dimenzije: 8 x 11 cm.
  • Spodnji del kopalk Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.- Tanka, elastična pletenina.- Model z visokim pasom.
  • Spalna srajca Karl Lagerfeld ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Model z naramnicami.- V izrez.- Tanek material.- Vstavki iz čipke.
  • Denarnica Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep za kovance z zadrgo.- Pregrada za bankovce.- Število predalčkov za kartice:
  • Bombažna kratka majica Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Klasičen okrogel izrez.- Raven kroj.- Tanka, elastična pletenina.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasnimi kamni.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Enodelne kopalke Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Okrasni izrez na hrbtni strani.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Spodnji del trenirke Karl Lagerfeld zelena barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Kroj jogger.- Visok pas z elastičnim trakom.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Zunanja dolžina noge: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Usnjene superge Karl Lagerfeld KAPRI bela barva, KL62530N
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Karl Lagerfeld KAPRI bela barva, KL62538
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Model z debelim podplatom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Torbica Karl Lagerfeld črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zapenjanje na magnet.- Notranji žep za telefon.- Odstranljivi ročaji.- Ima nastavljiv ročaj.- Primerno za format A4.- Sprednji žep na zadrgo za varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Dolžina držala: 46 cm.- Največja dolžina ročaja: 55 cm.- Najmanjša dolžina ročaja: 62 cm.- Globina: 12 cm.- Višina: 45 cm.- Širina na osnovi: 41 cm.
  • Usnjene superge Karl Lagerfeld KAPRI KUSHION bela barva, KL62630N
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Model z debelim podplatom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Denarnica Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep za kovance z zadrgo.- Pregrada za bankovce.- Priložen ovitek.- Število predalčkov za kartice: 12.- Dimenzije: 10x19 cm.
  • Usnjena torbica Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje na magnet.- Brez notranjih žepov.- Na hrbtni strani je žep za varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Snemljiv nastavljiv trak.- Torbica za nošenje na rami.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Najmanjša dolžina pasu: 108 cm.- Največja dolžina traku: 122 cm.- Globina: 6 cm.- Višina: 12 cm.- Širina na osnovi: 20 cm.
  • Denarnica Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Žep za kovance z zadrgo.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Število predalčkov za kartice: 5.- Dimenzije: 8,5x11 cm.
  • Bombažna srajca Karl Lagerfeld ženska, bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Model z ovratnikom.- Manšete na gumb.- Model z vezenino.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Tanka, neelastična tkanina.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 75 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Torba Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep z zadrgo na sprednji strani.- Trije notranji žepi: eden z zadrgo, dva za vstavljanje.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Primerno za format A4.- Trak na zadnji strani omogoča pritrditev na ročaj kovčka.- Najmanjša dolžina pasu: 83 cm.- Največja dolžina traku: 121 cm.- Dolžina ročajev: 34 cm.- Globina: 21 cm.- Višina: 31 cm.- Širina na osnovi: 45 cm.
  • Spodnji del kopalk Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.
  • Enodelne kopalke Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Gladka pletenina.
  • Zgornji del kopalk Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice z zavezovanjem na vratu.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Dodatna plast podloge iz blaga na sprednji strani.
  • Usnjena denarnica Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep za kovance z zadrgo.- Pregrada za bankovce.- Število predalčkov za kartice: 12.- Dimenzije: 10 x 19 cm.
  • Torbica Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Snemljiv daljši trak brez regulacije.- Zavihek se zapenja z magnetom.- Dvokomorni model.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Notranji drsni žep.- Dolžina pasu: 106 cm.- Globina: 6 cm.- Višina: 17 cm.- Širina na osnovi: 21 cm.
  • Ogrlica Karl Lagerfeld
    - Regulirano zapenjanje.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Minimalna dolžina: 40 cm.- Maksimalna dolžina: 43 cm.
  • Uhani Karl Lagerfeld
    - Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Zapenjanje na zatič.
  • Zapestnica Karl Lagerfeld ženska
    - Regulirano zapenjanje.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.
  • Kapa s šiltom Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Kapa s šiltom Karl Lagerfeld bež barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Uhani Karl Lagerfeld
    - Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Zapenjanje na zatič.
  • Tangice Karl Lagerfeld črna barva
    Tangice iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz bombažne pletenine.
  • Bombažna kratka majica Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Kroj relaxed.- Klasičen okrogel izrez.- Model z nalepko.- Kratek rokav.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna srajca Karl Lagerfeld ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Zapenjanje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Tanka, neelastična tkanina.- Spuščena ramenska linija.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Jeans jakna Karl Lagerfeld ženska
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Manšete na gumb.- Zapenjanje na gumbe.- Žepi na prsih.- Dva žepa na sprednji strani.- Okrasno spran denim.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pajkice Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Razširjena hlačnica.- Visok pas z elastičnim trakom.- Model s stranskimi črtami.- Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Širina v pasu: 33 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Zunanja dolžina noge: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kavbojke Karl Lagerfeld ženski
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 29 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Usnjena denarnica Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep za kovance z zadrgo.- Pregrada za bankovce.- Predalčki za kartice.- Število predalčkov za kartice: 12.- Dimenzije: 19 cm x 10,5 cm.
  • Bombažna bejzbolska kapa Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Ploščati vizir ščiti pred soncem, ne da bi pretirano omejeval vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Denarnica Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Brez predala za bankovce.- Žep za kovance z zadrgo.- Predalčki za kartice.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Število predalčkov za kartice: 6.- Dimenzije: 13 x 10 cm.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld S23 S911 črna barva
    Etui za telefon iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz plastike.
  • Usnjen etui za kartice Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Vzorčast material.- Število predalčkov za kartice:- Dimenzije: 8 x 10 cm.
  • Kapa s šiltom Karl Lagerfeld roza barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.
  • Manšetni gumbi Karl Lagerfeld
    - Model je zapakiran v škatlo podjetja.
  • Bombažen top Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Okrogel, rebrast izrez.- Model z naramnicami.- Vezen logotip.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Karl Lagerfeld Fleur de Pêcher parfumska voda za ženske 100 ml
    Karl Lagerfeld Fleur de Pêcher, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Karl Lagerfeld Fleur de Pêcher je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld for Her parfumska voda za ženske 85 ml
    Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld for Her, 85 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite svojim čutom gurmansko doživetje. Parfumska voda za ženske Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld for Her v sebi skriva slastne tone, ki se jim je težko upreti. Še posebej, če obožujete sladke delikatese. sadna dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh