Največja modna platforma v Sloveniji

Guess online nakup oblačila in obutev za ženske

16137
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Majica Guess ženska, zelena barva
    - Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Ohlapen model.- V izrez.- Model z vezenino.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače Guess ženski, črna barva
    - Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače Guess ženski
    - Dobro prilagojen kroj s srednjim pasom preprečuje zdrs med gibanjem.- Vložek, prišit v mednožje, poveča udobje uporabe in mobilnost.- V žepe na strani boste spravili telefon ali druge manjše predmete, potrebne med aktivnostjo.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 28 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Body Guess ženski, zelena barva
    - Prilegajoči se model.- V izrez.- V ramena všite blazinice.- Podložen model.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bluza s primesjo svile Guess oranžna barva
    - Raven kroj.- V izrez.- Širok, elastičen trak v pasu.- Podložen model.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Guess ženski, črna barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Raven kroj.- Carmen izrez.- Dolgi rokav.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Srajca Guess ženska, črna barva
    - Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Ohlapen model.- Zapenjanje na gumbe.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z vezenino.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 78 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Body Guess ženski, bež barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Prilegajoči se model.- Nastavljive naramnice.- Podložen model.- Kvadratni izrez.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Šal Guess ženski, oranžna barva
    - Tanka, neelastična tkanina.- Dimenzije: 75 x 180 cm.
  • Torbica Guess roza barva
    - Zavihek se zapenja z magnetom.- Prešiti model.- Nastavljiv nesnemljiv trak.- Število predalčkov za kartice: 3.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Najmanjša dolžina pasu: 104 cm.- Največja dolžina traku: 116 cm.- Globina: 5 cm.- Višina: 12 cm.- Širina na osnovi: 13 cm.
  • Etui za telefon Guess iPhone 14 6,1'' zlata barva
    Etui za telefon iz kolekcije Guess. Model izdelan iz plastike. Izjmno trpežen material.
  • Telovnik Guess ženski, črna barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Oprijet kroj.- Model s puli ovratnikom.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Ogrlica Guess
    - Priložen ovitek.- Regulirano zapenjanje.- Minimalna dolžina: 33 cm.- Maksimalna dolžina: 37 cm.- Premer dekoracije: 3,5 cm.
  • Torbica Guess oranžna barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Priložen ovitek.- Ima snemljiv ročaj in snemljiv pas brez možnosti nastavitve.- Število predalčkov z zadrgo: 1.- Število predalčkov za kartice: 3.- Dolžina snemljivega pasu: 92 cm.- Dolžina držala: 21 cm.- Globina: 8 cm.- Višina: 16 cm.- Širina na osnovi: 19 cm.
  • Torba Guess bež barva
    - Trokomorni model.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Zapenjanje na zadrgo.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Obsežen sistem žepov omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Na hrbtni strani je žep z zadrgo.- Model s potiskom.- Primerno za format A4.- Dolžina ročajev: 62 cm.- Globina: 18 cm.- Višina: 37 cm.- Širina na osnovi: 46 cm.
  • Suknjič Guess roza barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje s kaveljčkom.- V ramena všite blazinice.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Klasični rever.- Podložen model.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Širina v ramenih: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Torbica Guess siva barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Model je opremljen s kovinskimi nogicami za zaščito dna torbe.- Žep z zadrgo na zadnji strani omogoča enostavno in varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Notranji žep z zadrgo- Priložen ovitek.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Število notranjih žepov: 2.- Število predalčkov brez zapenjanja: 2.- Dolžina ročajev: 43 cm.- Globina: 10 cm.- Višina: 26 cm.- Širina na osnovi: 33 cm.- Največja dolžina traku: 117 cm.- Najmanjša dolžina pasu: 96 cm.
  • Usnjeni sandali Guess MIRY ženski, vijolična barva, FL6MRY LEA21
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z nizko peto.- Udobna notranjost.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Torbica Guess siva barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Sprednji žep na zadrgo za varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Kratki ročaji.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Primerno za format A4.- Podložen model.- Globina: 19 cm.- Višina: 32 cm.- Širina na osnovi: 45,5 cm.
  • Top Guess ženski, črna barva
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model z vstavki iz prozornega materiala.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Lanen suknjič Guess zelena barva
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Raven kroj.- Podložen model.- Klasični rever.- Zapenjanje na gumb.- V ramena všite blazinice.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Gladka tkanina.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače Guess ženski, oranžna barva
    - Tencel je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Oprijet kroj.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 85 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Jeans kratke hlače Guess ženski
    - Izdelek je narejen iz kombinacije organskega bombaža in bambusove viskoze. Za material je značilna izjemna mehkoba, zračnost in termoregulacijske lastnosti.- Oprijet kroj.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Model z okrasnimi obrobami.- Širina v bedrih: 41 cm.- Širina v pasu: 36 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 29 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 30 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Lanene hlače Guess bež barva
    - Raven kroj.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Visok pas.- Tanek material.- Širina v bedrih: 45 cm.- Širina v pasu: 35 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Lanene hlače Guess zelena barva
    - Za izdelavo tega izdelka je bilo porabljenih manj vode in energije.- Ohlapen model.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Cargo žepi.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 27 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 89 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Usnjeni sandali Guess HYLAN2 rjava barva, FL6HN2 LEA03
    - Gladek material.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Močno utrjena peta.- Usnjena notranjost.- Model s tankimi petami.- Višina pet: 10,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Sandali Guess HYLAN črna barva, FL6HYL PAF03
    - Gladek material.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Močno utrjena peta.- Usnjen vložek.- Udobna notranjost.- Model s tankimi petami.- Višina pet: 10 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Jeans krilo Guess
    - Ta izdelek vsebuje modal TENCEL™. Modalna vlakna TENCEL™ so pridobljena iz naravno rastočega bukovega lesa v okolju prijaznem procesu, ki je energetsko samozadosten in pridobiva stranske proizvode iz lesnih komponent. To elastično vlakno slovi po svoji izjemni mehkobi.- Oprijet kroj.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Okrasni gumbi.- Imitacija žepa.- Širina v pasu: 34 cm.- Dolžina: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Hlače iz svilene mešanice Guess bež barva
    - Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Zareze na spodnjem delu nog.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 115 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Telovnik iz mešanice svile Guess bež barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica Guess ženski, črna barva
    - Oprijet kroj.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Krilo za na plažo Guess bordo barva
    - Oprijet kroj.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Okrasni naborki.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 30 cm.- Dolžina: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Športni modrček Guess
    - Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Rahlo utrjena košarica.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Top Guess ženski
    - Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Oprijet kroj.- Model z naramnicami.- V notranjosti je vgrajen modrček z odstranljivimi vložki, ki nekoliko učvrstijo in stabilizirajo prsi.- Kvadratni izrez.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • GUESS Nahrbtnik 'Gemma' zlata / črna
    Dizajn: Prostoren glavni predal, Predal z zapiranjem na zadrgo na zunanji strani, Nastavljiv pas, Stranski žepi; Način zapenjanja: Zapiranje na vrv; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Tekstil; Dodatki: Label Plate, Nosilna zanka; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l)
  • Zapestnica Guess ženska
    - Regulirano zapenjanje.- Priložen ovitek.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.
  • Ogrlica Guess
    - Regulirano zapenjanje.- Priložen ovitek.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.
  • Torbica Guess roza barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Dvokomorni model.- V notranjosti, nepritrjeni predelki.- Primerno za format A4.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Dolgi ročaji.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov: 2.- Število odprtih predalov: 1.- Število predalčkov z zadrgo: 1.- Število predalčkov brez zapenjanja: 2.- Dolžina ročajev: 56 cm.- Globina: 10 cm.- Višina: 26 cm.- Širina na osnovi: 32 cm.
  • Torba Guess
    - Zapenjanje na zadrgo.- Žep spredaj.- Notranji žepi.- S trakom na zadnji strani lahko torbo pritrdite na ročaj kovčka.- Dolgi ročaji.- Primerno za format A4.- Število predalčkov z zadrgo: 3.- Število notranjih žepov: 5.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Dolžina ročajev: 58 cm.- Globina: 18 cm.- Višina: 33 cm.- Širina na osnovi: 45 cm.
  • Sandali Guess ALIBI roza barva, FL6ALI PEL03
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Model z blok petami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Udobna notranjost.- Višina pet: 10 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni sandali Guess TILINE črna barva, FL6TLI LEA03
    - Gladek material.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z blok petami.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Udobna notranjost.- Višina pet: 9 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Kozmetična torbica Guess roza barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Dimenzije: 7 x 10,5 x 17,5 cm.
  • Pulover Guess ženska, rumena barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Ohlapen kroj.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Model je izdelan iz elastičnega materiala.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 80 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 68 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del trenirke Guess roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Vsebuje reciklirano plastiko.- Elastičen pas z vrvico.- Hlačnice zaključene s patentom.- Ohlapna hlačnica.- Povišan pas.- Elastična pletenina.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Etui za telefon Guess S23 +S916 črna barva
    Etui za telefon iz kolekcije Guess. Model izdelan iz vzorčastega materiala. Model je enostaven za čiščenje in vzdrževanje.
  • Visoke pete Guess GADELLA roza barva, FL6GDL SAT08
    - Špičasta, utrjena kapica.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Močno utrjena peta.- Model s tankimi petami.- Okrasni detajli.- Višina pet: 10 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni sandali Guess ZALLA bež barva, FL6ZLL LEA04
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Gladek material.- Model z debelimi podplati.- Gumijast podplat.- Višina podplata: 9 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Etui za telefon Guess Samsung Galaxy S23+ črna barva
    Etui za telefon iz kolekcije Guess. Model izdelan iz plastike.
  • Sončna očala Guess ženski, rdeča barva
    - Oblika okvirja: mačje oči.- UV zaščita.- Model je opremljen s kovčkom in krpico za čiščenje očal.- Širina šiva: 140 mm.- Širina leče: 55 mm.
  • Visoke pete Guess GADELLA vijolična barva, FL6GDL SAT08
    - Špičasta, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Udobna notranjost.- Usnjen vložek.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Okrasni detajli.- Model s tankimi petami.- Višina pet: 10 cm.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • GUESS Pulover črna
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob; Material: Viskoza; Izrez: V-izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Strukturiran grip, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • GUESS Prehodna jakna 'Vona' črna
    Dizajn: Zapiranje na zadrgo, Stoječ vratnik; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vrsta jakne: Prešita jakna; Polnilo: Lahko polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Slojenje s šivi, Barva-v-barvi-šivi; Model: Normalno prileganje
  • GUESS Bluza 'CATE' črna
    Stil srajce: Klasična bluza; Dizajn: 2-gumbne-manšete, Prešit obod/rob, Izpostavljen trak za gumb, Ravne manšete, Delitveni šiv, Zavihan ovratnik; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Ovratnik srajce: Ovratnik srajce; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • GUESS Kavbojke črn denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Spran/temno opran; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Skinny; Telesna višina: Visok pas
  • GUESS Pletena jopa 'Zena' črna
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Plaketa, Rebrno-pletena obroba; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Viskoza; Izrez: V-izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Popolnoma moderno, Strukturiran grip; Certificiranje: LENZING™ and ECOVERO™ are trademarks of Lenzing AG.; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • GUESS Športni nederček 'Aline' črna / bela
    Skodelica: Polna košarica; Način nošenja: Normalne naramnice; Tip nedrčka/bikini: Push-up; Obešalnik: Z žico; Dizajn: Elastičen pas/rob, Obrezan izrez; Način zapenjanja: Zaprt; Material: Bombaž; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Način nošenja: Racerback; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Prileganje, ki povdari postavo; Dolžina rokavov: Brez rokavov; Dolžina: Kratek izrez
  • GUESS Pulover 'Elinor' črna
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Rebrno-pletena obroba; Material: Viskoza; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake; Certificiranje: LENZING™ and ECOVERO™ are trademarks of Lenzing AG.; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • GUESS Kavbojke 'Curve X' siv denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Pralni efekt, Stabilen grip; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Skinny; Telesna višina: Srednje visok pas
  • GUESS Bluza 'Cate' bela
    Stil srajce: Klasična bluza; Dizajn: 2-gumbne-manšete, Prešit obod/rob, Plaketa; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Ovratnik srajce: Ovratnik srajce; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Prožen grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • GUESS Kavbojke siv denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Skinny; Telesna višina: Srednje visok pas
  • GUESS Denarnica 'Brenton' zlata / črna
    Dizajn: Predel za karte, Predel za drobiž, Predel za bankovce, Obkrožajoča zadrga, Predal z zapiranjem na zadrgo na notranji strani; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Recikliran material; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Kovice, Label Plate, Vključuje obešalnik
  • GUESS Kavbojke 'Annette' siva
    Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Skinny; Telesna višina: Srednje visok pas
  • GUESS Pulover 'MARION' črna
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Rebrno-pletena obroba; Izrez: Visok vratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Popolnoma moderno, Mehek grip; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • GUESS Majica 'Karlee' črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob, Rebrna vrv, Širok izrez; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Viskoza; Izrez: Henley izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Okrasni kamni; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake; Certificiranje: LENZING™ and ECOVERO™ are trademarks of Lenzing AG.; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • GUESS Obleka srebrna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob, Zadrga na hrbtu; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Izrez: V-izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Način nošenja: Špageti naramnice; Podrobnosti: Bleščice; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi; Dolžina: Do kolen; Model: Prileganje, ki povdari postavo; Dolžina rokavov: Brez rokavov
  • GUESS Nakupovalna torba 'Brenton' svetlo rjava / temno rjava
    Vzorec: Logo potisk; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Kratek pas za nošenje / ročaj
  • GUESS Nedrček 'Belle' siva / rdeča / črna / bela
    Skodelica: Mehke košarice/nepodložene; Način nošenja: Krožne na krbtu/prekrižajoče naramnice; Tip nedrčka/bikini: Trikotni nedrčki; Obešalnik: Brez žice; Način zapenjanja: Zaprt; Vzorec: Logo potisk; Podrobnosti: Čipka; Dodatki: Perforacija, Lahek material, Potisk oznake
  • GUESS Analogna ura rožnato zlata
    Način zapenjanja: Ravna zaponka; Material: Kovina; Dodatki: Z okrasnimi kamni, Svetleč, Potisk oznake
  • GUESS Kavbojke 'Annette' črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Spran/temno opran; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Skinny; Telesna višina: Srednje visok pas
  • GUESS Kavbojke '1981' moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Pralni efekt, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Slimfit; Telesna višina: Srednje visok pas
  • GUESS Kavbojke 'ANNETTE' moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil, Zapiranje na gumb; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kontrastni šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Robusten material, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Skinny; Telesna višina: Srednje visok pas
  • GUESS Obleka 'LUANA' svetlo modra / zlato-rumena / bela
    Dizajn: 1-gumbne-manšete, Prešit obod/rob, Globok izrez/dekolte; Izrez: V-izrez; Vzorec: Rožast; Podrobnosti: Volanček, Dizajn navijanja; Dodatki: Label Plate, All-Over-Muster, Tekoč tekstil; Dolžina: Kratka/mini; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • GUESS Krilo 'EUGENIA' črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Izpostavljen izrez, Raven rob; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Bleščice, Volanček; Dodatki: Label Plate, Svetleč, Barva-v-barvi-šivi, Strukturiran grip; Dolžina: Kratka/mini; Model: Normalno prileganje
  • GUESS Pisemska torbica 'Noelle' zlata / rosé
    Dizajn: Prostoren glavni predal, Predal z zapiranjem na zadrgo na notranji strani, Nastavljiv pas, Tesnjeni robovi; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, Barva-v-barvi-šivi, Gladek material; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa, Kratek pas za nošenje / ročaj
  • GUESS Denarnica 'Laurel' rjava / črna
    Dizajn: Predel za karte, Obkrožajoča zadrga, Predal z zapiranjem na zadrgo na notranji strani; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, All-Over-Muster, Reliefna struktura
  • GUESS Denarnica 'Laurel' rjava / črna
    Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Imitirano usnje
  • GUESS Analogna ura rožnato zlata
    Način zapenjanja: Metuljčasta zložljiva zaponka; Material: Kovina; Dodatki: Ročno dvigalo, Strukturiran grip, Potisk oznake
  • GUESS Nakupovalna torba 'Noelle' kostanj rjava / svetlo rjava / temno rjava
    Dizajn: Prostoren glavni predal, Predal z zapiranjem na zadrgo na notranji strani, Tesnjeni robovi; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, Vključuje obešalnik, Potisk oznake; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Kratek pas za nošenje / ročaj
  • GUESS Torba za čez ramo 'Meridian' zlata / bela
    Dizajn: Odstranljiv pas, Prostoren glavni predal, Predal z zapiranjem na zadrgo na notranji strani, Nastavljiv pas; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, Barva-v-barvi-šivi, Gladek material; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa
  • GUESS Torba za čez ramo 'Meridian' zlata / črna
    Dizajn: Odstranljiv pas, Prostoren glavni predal, Predal z zapiranjem na zadrgo na notranji strani, Nastavljiv pas; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa
  • GUESS Toaletna torbica 'Dome' črna
    Dizajn: Obkrožajoča zadrga, Prostoren glavni predal; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, Robusten material; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l)
  • GUESS Večerna obleka 'AKILINA' črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Oprijet v pasu; Material: Saten; Izrez: Slap-izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Način nošenja: Špageti naramnice; Dodatki: Label Plate, Nastavljiva dolžina, Barva-v-barvi-šivi, Gladek material; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Brez rokavov
  • GUESS Nakupovalna torba 'Noelle' črna
    Dizajn: Prostoren glavni predal, Predal z zapiranjem na zadrgo na notranji strani, Tesnjeni robovi; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, Vključuje obešalnik; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Kratek pas za nošenje / ročaj
  • GUESS Torba za čez ramo 'Meridian' svetlo rjava / temno rjava
    Dizajn: Odstranljiv pas, Prostoren glavni predal, Predal z zapiranjem na zadrgo na notranji strani, Nastavljiv pas; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, All-Over-Muster; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Dolg pas za nošenje / preko telesa
  • GUESS Nakupovalna torba 'Noelle' antracit / črna
    Dizajn: Prostoren glavni predal, Predal z zapiranjem na zadrgo na notranji strani, Tesnjeni robovi; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, All-Over-Muster, Vključuje obešalnik, Kovinska luknjica; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Kratek pas za nošenje / ročaj
  • GUESS Obleka črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Izrez: V-izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Način nošenja: Normalne naramnice; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Prožen grip; Dolžina: Kratka/mini; Model: Prileganje, ki povdari postavo; Dolžina rokavov: Brez rokavov
  • GUESS Majica rdeča / črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • GUESS Majica rdeča / črna / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: V-izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • GUESS Majica svetlo siva / rdeča / črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: V-izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • GUESS Majica svetlo siva / ognjeno rdeča / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob, Rebrno-pletena obroba, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • GUESS Majica pastelno roza
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: V-izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • GUESS Nakupovalna torba 'Meridian' zlata / kamen
    Dizajn: Prostoren glavni predal, Predal z zapiranjem na zadrgo na notranji strani, Tesnjeni robovi; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, Stoječe noge, Barva-v-barvi-šivi, Vključuje obešalnik; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Kratek pas za nošenje / ročaj
  • GUESS Nakupovalna torba 'Meridian' pueblo / svetlo rjava / črna
    Dizajn: Prostoren glavni predal, Predal z zapiranjem na zadrgo na notranji strani, Tesnjeni robovi; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Kovice, Label Plate, All-Over-Muster, Strukturiran grip, Vključuje obešalnik; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Kratek pas za nošenje / ročaj
  • GUESS Nakupovalna torba 'Meridian' zlata / črna
    Dizajn: Prostoren glavni predal, Predal z zapiranjem na zadrgo na notranji strani; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, Robusten material, Vključuje obešalnik; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Kratek pas za nošenje / ročaj
  • GUESS Nakupovalna torba 'Meridian' siva / črna
    Dizajn: Prostoren glavni predal, Predal z zapiranjem na zadrgo na notranji strani; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Dodatki: Label Plate, All-Over-Muster; Velikost (volumen): Majhen (< 25 l); Dolžina pasu/ročaja: Kratek pas za nošenje / ročaj
  • GUESS Majica svetlo siva / rdeča
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: V-izrez; Vzorec: Melanž; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh