Največja modna platforma v Sloveniji

adidas Originals online nakup oblačila in obutev za ženske

3078
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Superge adidas Originals HQ6039 Superstar Millencon bela barva
    - Lahek vmesni podplat iz pene EVA, ki blaži udarce.- Okrogla, gumirana kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model z vezalkami.- Stabilen podplat.
  • Superge adidas Originals Stan Smith bela barva, Q47226
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38 2/3.
  • Bombažen pulover adidas Originals ženska, rjava barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 76 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica adidas Originals 3-Stripes Tee ženska, bela barva, IR8051
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XXS.
  • Pulover adidas Originals Trefoil Hoodie ženski, črna barva, s kapuco, IU2409
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 75 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 65 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del trenirke adidas Originals Flared Leggings črna barva, IN1100
    - Razširjena hlačnica.- Srednje visok pas z elastičnim trakom.- Hlače, oprijete okoli bokov in stegen.- Širina v pasu: 33 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 27 cm.- Zunanja dolžina noge: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica z dolgimi rokavi adidas Originals 3-Stripes Longsleeve ženska, črna barva, IU2412
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogel, rebrast izrez.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 74 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen pulover adidas Originals Essentials Regular Hoodie ženski, bež barva, s kapuco, IA6426
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del trenirke adidas Originals Essentials Fleece Joggers roza barva, IR5964
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Kroj jogger.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Zunanja dolžina noge: 107 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover adidas Originals Adicolor Essentials Crew Sweatshirt ženski, roza barva, IR5975
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Klasičen okrogel izrez.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 78 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 64 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica adidas Originals Trefoil Tee ženska, vijolična barva, IR8065
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogel, rebrast izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica adidas Originals Trefoil Tee ženska, bež barva, IR8064
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogel, rebrast izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XXS.
  • Top adidas Originals Premium Essentials Tank Top ženski, črna barva, II8034
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Okrogel, rebrast izrez.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover adidas Originals 3-Stripes Crew OS ženski, rdeča barva, IN8487
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Klasičen okrogel izrez.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 79 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 66 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover adidas Originals 3-Stripes Hoodie OS ženski, zelena barva, s kapuco, IN8400
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 69 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 67 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del trenirke adidas Originals Adibreak Pant zelena barva, IP0616
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Visok pas.- Elastičen pas z vrvico.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Pritiskači na stranicah noge.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Zunanja dolžina noge: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top adidas Originals 3-Stripe Tank ženski, bela barva, IR6914
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Okrogel, rebrast izrez.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top adidas Originals 3-Stripes Tank ženski, črna barva, IU2431
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Okrogel, rebrast izrez.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen pulover adidas Originals ženska, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 84 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 75 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica z dolgimi rokavi adidas Originals ženski, rjava barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kapa s šiltom adidas Originals
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.
  • Kapa s šiltom adidas Originals rdeča barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Elastičen pas za udobno prileganje.
  • Nahrbtnik adidas Originals zelena barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Enokomorni model.- Dvostransko zapenjanje na zadrgo.- Žep z zadrgo na sprednji strani.- Stranski žepi za plastenke.- Ločen žep za varno shranjevanje prenosnega računalnika.- Kratek ročaj za udobno prenašanje v roki.- Nastavljiva dolžina pasov.- Primerno za format A4.- Model s potiskom.- Globina: 11 cm.- Višina: 41 cm.- Širina na osnovi: 30 cm.
  • Velur spodnji del trenirke adidas Originals roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Hlače, oprijete okoli bokov in stegen.- Razširjena hlačnica.- Visok pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Zunanja dolžina noge: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica adidas Originals ženski, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Pri proizvodnji modala se uporabljajo okolju prijazne metode za varčevanje z vodo in energijo.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažni klobuk adidas Originals roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.
  • Bombažni klobuk adidas Originals
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.
  • Kapa adidas Originals
    - Prilagodljiva zasnova se popolnoma prilega glavi.- Zlaganje na spodnjem delu dodatno ščiti pred ohlajanjem.- Dvoslojna konstrukcija zagotavlja optimalno toploto.- Pletenina srednje debeline.
  • Bombažen pulover adidas Originals ženska, siva barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 76 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XS.
  • Pulover adidas Originals ženska, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dva drsna stranska žepa.- Model s stranskimi črtami.- Model z okrasnimi vezeninami.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 75 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen pulover adidas Originals ženska, črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model z okrasnimi kamni.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 78 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XS.
  • Kratke hlače adidas Originals ženski, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Visok pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- V pasu, notranja nastavitev širine z vrvicami.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 36 cm.- Širina hlačnice: 37 cm.- Dolžina hlačnice: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica adidas Originals ženski, mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Model s stranskimi črtami.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Krilo adidas Originals črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Stranski zaskočni zaponki.- Visok pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- V pasu, notranja nastavitev širine z vrvicami.- Model brez podloge.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Širina v pasu: 34 cm.- Dolžina: 79 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače adidas Originals ženski, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- V pasu, notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Model s stranskimi črtami.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 31 cm.- Širina hlačnice: 32,5 cm.- Dolžina hlačnice: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XS.
  • Kratka majica adidas Originals 3-Stripes Baby Tee ženska, vijolična barva, IP0661
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Okrogel, rebrast izrez.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Model s stranskimi črtami.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica adidas Originals Trefoil Tee ženska, rdeča barva, IR8069
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Pri proizvodnji modala se uporabljajo okolju prijazne metode za varčevanje z vodo in energijo.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover adidas Originals 3-Stripes Hoodie OS ženski, rdeča barva, s kapuco, IN8397
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z nastavljivo vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model z nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 72 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 68 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover adidas Originals Trefoil Crew ženski, črna barva, IU2410
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 80 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 68 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XL.
  • Spodnji del trenirke adidas Originals Flared črna barva, IT9240
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Visok pas zagotavlja udobje med aktivnostjo in vam omogoča, da optično zožate svojo postavo.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Razširjena hlačnica.- Okrasni šivi.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 35 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Nogavice adidas Originals 3-pack rdeča barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Torba adidas Originals črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Enokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Dodatni žepi v notranjosti.- Zunanji žep na zapiranje.- Kratki ročaji za udobno nošenje v roki.- Nesnemljiv daljši trak z regulacijo.- Torba za nošenje v roki ali na ramenih.- Število notranjih žepov: 2.- Število zunanjih žepov z zadrgo: 1.- Število zunanjih žepov: 1.- Najmanjša dolžina pasu: 69 cm.- Največja dolžina traku: 138 cm.- Dolžina ročajev: 56 cm.- Globina: 22 cm.- Višina: 27 cm.- Širina na osnovi: 55 cm.
  • Torbica adidas Originals črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Predal brez zapiranja.- Brez notranjih žepov.- Na sprednji strani je žep z zadrgo.- Model brez podloge.- Primerno za format A4.- Dolgi ročaji.- Dolžina ročajev: 55 cm.- Globina: 11 cm.- Višina: 43 cm.- Širina na osnovi: 34 cm.
  • Bombažen pulover adidas Originals ženska
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 84 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 80 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Srajca adidas Originals ženska, črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Model z ovratnikom.- Raglan rokav zaradi svoje zasnove zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 75,5 cm.- Dolžina spredaj: 74,5 cm.- Dolžina zadaj: 81 cm.- Širina pod pazduhami: 69 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Nahrbtnik adidas Originals vijolična barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Nastavljiva dolžina pasov.- Ročaj za roko.- Zapenjanje na zadrgo.- Na sprednji strani je žep z zadrgo.- Stranski žepi za plastenke.- Notranji drsni žep.- Primerno za format A4.- Globina: 12 cm.- Višina: 42 cm.- Širina na osnovi: 28 cm.
  • Spodnji del trenirke adidas Originals Adicolor Classic SST roza barva, IR8076
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Prilegajoče se hlačnice po celotni dolžini poudarjajo naravno linijo silhuete.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Povišan pas.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 98 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kapa adidas Originals siva barva
    - Zlaganje na spodnjem delu dodatno ščiti pred ohlajanjem.- Prilagodljiva zasnova se popolnoma prilega glavi.
  • Bombažni klobuk adidas Originals rjava barva
    Klobuk iz kolekcije adidas Originals. Model z ozkim robom, izdelan iz materiala z nalepko.
  • Spodnji del trenirke adidas Originals Flared zelena barva, IN6320
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Hlače, oprijete okoli bokov in stegen.- Običajen pas.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Razširjena hlačnica.- Model s stranskimi črtami.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 27 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Zunanja dolžina noge: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Nogavice adidas Originals 2-pack vijolična barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.
  • Rokavice adidas Originals črna barva
    - COLD.RDY je zračen material, ki zadržuje toploto in ščiti pred ohlajanjem, hkrati pa skrbi za odvajanje vlage navzven. Inovativna preja v trenutku absorbira in odvede znoj, poleg tega pa je vodoodporna in zagotavlja UV 50+ zaščito pred soncem.- Tehnologija, ki omogoča upravljanje naprav z zaslonom na dotik, olajša uporabo pametnega telefona ali druge naprave, ne da bi morali sneti rokavice.
  • Nogavice adidas Originals 3-pack bela barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Nogavice adidas Originals 2-pack črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Pulover adidas Originals ženska, rumena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Model s stranskimi črtami.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 75 cm.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover adidas Originals ženska, rjava barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 76 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jeans jakna adidas Originals ženska
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Neizoliran model brez podloge.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Žepi na prsih.- Model s stranskimi črtami.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 78 cm.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XS.
  • Velur spodnji del trenirke adidas Originals bež barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Visok pas zagotavlja udobje med aktivnostjo in vam omogoča, da optično zožate svojo postavo.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Dva drsna stranska žepa.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Nogavice adidas Originals 3-pack ženski, črna barva
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.
  • Nahrbtnik adidas Originals rdeča barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zapenjanje na zadrgo.- Žep z zadrgo na sprednji strani.- Stranski žepi.- Kratek ročaj za udobno prenašanje v roki.- Primerno za format A4.- Nastavljiva dolžina pasov.- Notranji drsni žep.- Globina: 10 cm.- Višina: 42 cm.- Širina na osnovi: 29 cm.
  • Enodelne kopalke adidas Originals roza barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Majica z dolgimi rokavi adidas Originals ženski, vijolična barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model s polpulijem.- Model s stranskimi črtami.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna brisača adidas Originals črna barva
    - Model je izdelan iz mehkega bombažnega materiala, ki odlično absorbira vlago. Poleg tega se material zelo hitro suši, zato se v njegovi strukturi ne razvijejo glivice in bakterije.- Dimenzije: 102 x 170 cm.
  • Nahrbtnik adidas Originals črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje na zadrgo.- Primerno za format A4.- Ima pregrado za prenosnik ali tablico.- Funkcionalni žep na sprednji strani omogoča hiter dostop do nujnih predmetov.- Stranski žepi za plastenke.- Vgrajen nastavljiv prsni trak stabilizira nahrbtnik in zagotavlja pravilno porazdelitev teže.- Globina: 10 cm.- Višina: 42 cm.- Širina na osnovi: 27 cm.
  • Bombažni klobuk adidas Originals črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.
  • Nogavice adidas Originals 3-pack siva barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.- Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.
  • Enodelne kopalke adidas Originals
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Model z okrasno nalepko.
  • Dvodelne kopalke adidas Originals črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Elastični material.
  • Spodnji del trenirke adidas Originals vijolična barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Razširjena hlačnica.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 36 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Zunanja dolžina noge: 107 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Velur kratka majica adidas Originals bež barva
    - Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek, nabran rokav.- Model s potiskom.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Enodelne kopalke adidas Originals vijolična barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Tanka, elastična pletenina.
  • Bombažen pulover adidas Originals ženska, rumena barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 81 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 80 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Majica z dolgimi rokavi adidas Originals ženski, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Okrogel, rebrast izrez.- Dolgi rokav.- Model s stranskimi črtami.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kapa s šiltom adidas Originals črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Bombažna bejzbolska kapa adidas Originals zelena barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Krilo adidas Originals mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Ima razporke, ki se zapenjajo z zaklepi.- Model s stranskimi črtami.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Širina v pasu: 30 cm.- Dolžina: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XS.
  • Kratka majica adidas Originals ženski, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Model z nalepko.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Dvodelne kopalke adidas Originals roza barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Komplet vsebuje spodnji del in modrček z mehkimi košaricami.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Nastavljive, nesnemljive naramnice z zavezovanjem na vratu.
  • Kavbojke adidas Originals ženski
    - Kroj wide leg - kavbojke, ki so rahlo prilegajoče se na bokih z značilno široko nogo, ki se postopoma širi od pasu proti dnu. Kroj poudari pas, ohlapen spodnji del pa ne omejuje gibanja.- Model z visokim pasom z zadrgo in zapenjanjem s kavljem in zanko.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 34 cm.- Širina hlačnice spodaj: 29 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Zunanja dolžina noge: 107 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Pulover adidas Originals ženska, rdeča barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model z nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 76 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen spodnji del trenirke adidas Originals rumena barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Povišan pas.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 34 cm.- Širina hlačnice spodaj: 27 cm.- Širina hlačnice: 28,5 cm.- Zunanja dolžina noge: 112 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XS.
  • Kratka majica adidas Originals ženski, rdeča barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasnimi kamni.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top adidas Originals ženski, siva barva, IS2352
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model na eno ramo.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kapa s šiltom adidas Originals vijolična barva, IS0338
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Kapa s šiltom adidas Originals zelena barva, IS1627
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.
  • Spodnji del trenirke adidas Originals vijolična barva, IS4639
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s stranskimi črtami.- Visok pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 33 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Zunanja dolžina noge: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratka majica adidas Originals ženska, bež barva, IS4593
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasnimi kamni.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Nogavice adidas Originals 2-pack bela barva, IS0740
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.- Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.
  • Kratka majica adidas Originals Premium Essentials Tee ženska, siva barva, IK5776
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Nogavice adidas Originals 2-pack oranžna barva, IN6308
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.- Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.
  • Jakna adidas Originals ženska, bela barva, IR5282
    - Ta izdelek je sešit iz recikliranega poliamida.- Notranjost je izdelana iz recikliranega poliestra.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.- Model z mrežasto podlogo.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 80 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover adidas Originals ženski, bež barva, IR7474
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 77 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače adidas Originals ženske, vijolična barva, IR5499
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Visok pas je zaključen s širokim robom, ki dodatno poudari pas.- Model s stranskimi črtami.- Širina v pasu: 33 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del trenirke adidas Originals IN6312
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Razširjena hlačnica.- Visok pas z elastičnim trakom.- Model s stranskimi črtami.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 27 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Zunanja dolžina noge: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica adidas Originals ženska, bela barva, IT9847
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažne hlače adidas Originals bež barva, IU2695
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 34 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Zunanja dolžina noge: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XS.
  • Kratke hlače adidas Originals ženske, bela barva, IR5283
    - Ta izdelek je sešit iz recikliranega poliamida.- Notranjost je izdelana iz recikliranega poliestra.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva drsna stranska žepa.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z mrežasto podlogo.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Dolžina hlačnice: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Torbica adidas Originals črna barva, IT7609
    - Predal se zapenja z zadrgo.- Funkcionalni žep na sprednji strani omogoča hiter dostop do nujnih predmetov.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Notranji drsni žep.- Primerno za format A4.- Najmanjša dolžina pasu: 74 cm.- Dolžina ročajev: 38 cm.- Največja dolžina traku: 136 cm.- Globina: 10 cm.- Višina: 37 cm.- Širina na osnovi: 36 cm.
  • Pulover adidas Originals ženski, IS3861
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s stranskimi črtami.- Visok ovratnik.- Z žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh